QUOTE(fotopuka @ 2007 03 14, 16:58)
ai nesvarbu
juk čia tik konkursas
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 14, 16:58) ai nesvarbu juk čia tik konkursas
Aciu visoms balsavusioms
O del tos savo nuotraukikes, del kurios cia nemazai diskusiju buvo (tos kur "Mamos zurnale" buvo)Jiems patiko, tai ir idejo, is visos mano fotografuotos ziemos "fotosesijos" butent ta jiems labiausiai patiko, o taip supuole, kad ir cia ji, mano nuomone, tiko
Sveikinimai visoms laimetojoms ir dalyvems!
Tikrai grazus konkursas buvo, erdves fantazijai ir kurybai - i valias. Tiek daug puikiu nuotrauku, kad sunku buvo balsuoti, visgi mano mylimiausia ir absoliuti favorite buvo AsIrTu "Saules atspindziai" O visoms, balsavusioms uz mano nuotraukele, labai dekoju Tikrai nesitikejau, kad ji uzlips i virsu - tiek ten to ir vandens joje
nors pati nedalyvauju, bet manau neteisinga vertinti profesonalias nuotraukas,,ir netiketas akimirkas, ( kurios mano nuomone daug grazesnes)zinoma tai atskirti l sunku, KIEKVIENAS GROZI SUPRANTA SAVAIP
Papildyta: QUOTE(leni @ 2007 03 14, 13:40) Dabar jau galiu parašyti.Čia ne ledas,o tuo labiau ne plėvelė prasom, man ji geriausia
wow
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 03 14, 21:10) Nuvažiavom, labai gražiai užtvankos krioklys užšalęs. Čia gal Zarasuose?
Sveikinu nugalėtojus
Mano manymu, nuotraukai labai daug duoda taiklus pavadinimas. Tie obuoliai rasotoje žolėje man kažkas tokio QUOTE(Limcamca @ 2007 03 14, 07:59) Man norėjosi, kad laimėtų natūralus vaizdai ir grožis aš irgi visad tik už natūralumą, tikėjausi, kad voratinklis laimės QUOTE(ursule @ 2007 03 14, 12:56) nors pati nedalyvauju, bet manau neteisinga vertinti profesonalias nuotraukas,,ir netiketas akimirkas, ( kurios mano nuomone daug grazesnes)zinoma tai atskirti l sunku, KIEKVIENAS GROZI SUPRANTA SAVAIP O ką reiškia "profesionalias"? Kiek žinau, čia profesionalų ne tiek ir daug. Daugiau tokių, kurie labai labai labai mėgsta fotografuoti, turi gerą akį, lakią fantaziją ir yra išsišniukštinėję, kaip veikia jų fotoaparatai. Man šiame konkurse nuotraukos praktiškai visos gražios ir įdomios - tiek peizažai, tiek detaliosios. O tai, kad laimėjo pastarosios tik parodo, kad balsavusiųjų vertinimo kriterijai sutapo, ir tiek... Nors, aišku, galima kada nors ir susiaurinti konkurso temą. Bet ar nuo to lengviau balsuot bus - nežinau...
Sveiki, konkurso dalyviai,
Be jūsų visų išrinktų I-III vietos laimėtojų, norime pasveikinti dar visą didelį būrį konkurso dalyvių, kurių nuotraukas, kaip labiausiai atitikusias konkurso temą, atrinko ir apdovanojo "Aqua-express", suteikdami 30 proc. nuolaidą Aqua-express paslaugoms ir produktams (neribotam laikui)! Daugiau apie Aqua-express paslaugas skaitykite čia: SVEIKINAME: elge, busiu_supertetis, biologė, Agneza, Gitatuka, she, Jurgita15, Lakūdra, rututu, juraciukasl, ezra, Pigalica, Mįsliukė, Lapyna, *Linužė*, Christin, Valerija, Cole, ovci, Kaja, Ramunis, Evuška, Aurėja, Samanta, zaneta19, freeman, motinyte, AsIrTu, Limcamca, Meilė, Rhealife, Džinė, gazele, VilmKa, timona, californiagirl, Dikė, Tomy, lulk@, vytule, Nakviša, mama Marija , asera, Ladytron, TITŪŠKA, Alan, Zivilia, Lura, pravil, crocus, leni, eros, Edera, Wilkė, mallena, liucinka, Mažulėlė, Rasiliukas, Soul, JulieTa, sypsenele , Akukaračia. Šios Aqua-express paslaugos su 30 proc. nuolaida siūlomos VILNIAUS ir KAUNO gyventojams! Dėl prizų visiems jums išsiųsiu asmenines žinutes!
AGi kaip faina
O kaip su kitais miestais? Nes tikrai žinau, kad yra narių iš pvz. Šiaulių??
Tiesiog sveikinu visus, nugalėjusius ir nebe........
mano išrinktosios pasiskirstė įvairiai............ Bet favoritė užžėmė prizinę vietą....... Tai rasa pakibus nat voratinklio žolėje QUOTE(VilmKa @ 2007 03 07, 10:26) ![]() O dar nutraukos aprašymas QUOTE(Fiona @ 2007 03 14, 23:43) QUOTE(plonyte_linija @ 2007 03 15, 01:21) QUOTE(Vėtružė @ 2007 03 16, 15:30) Bet favoritė užžėmė prizinę vietą....... Tai rasa pakibus nat voratinklio žolėje Negalejau atskirai nepadekoti uz siuos grazius zodzius Taip pat sveikinu naujai paskelbtas nugaletojas. Smagu tokiame gausiame buryje!
Vis pražiopsodavau konkursus, o taip norėdavau kada sudalyvauti
![]() Aš toks mažas prieš jūrą bekraštę Kaip lašelis tyriausio vandens Taip pat šaunu, kad gavau ir nuolaidą vandenukui. Gaila ,kad negaliu pasinaudoti
Nuoširdžiausi sveikinimai laimėtojams ir visiems dalyviams
taip pat labai ačiū visiems balsavusiems už mano nuotrauką, nesitikėjau gauti tiek balsų reikės ir toliau
pirmos vietos laimėtoja
Na, čia skonio reikalas QUOTE(Aurėja @ 2007 03 16, 11:37) Šios Aqua-express paslaugos su 30 proc. nuolaida siūlomos VILNIAUS ir KAUNO gyventojams! Na va kaip negerai, kad tik Vilniaus ir Kauno gyventojams Negerai... labai negerai
Tie obuoliai rasotoje žolėje man kažkas tokio
Butent todel si nuotrauka ir atsidure konkurse. Visoms mamos labai aciu.
Ačiū visoms balsavusioms už lietaus lašą raskiloje. Nesitikėjau tokio jūsų įvertinimo. Laaaabai ačiū.
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 16, 10:37) SVEIKINAME: elge, busiu_supertetis, biologė, Agneza, Gitatuka, she, Jurgita15, Lakūdra, rututu, juraciukasl, ezra, Pigalica, Mįsliukė, Lapyna, *Linužė*, Christin, Valerija, Cole, ovci, Kaja, Ramunis, Evuška, Aurėja, Samanta, zaneta19, freeman, motinyte, AsIrTu, Limcamca, Meilė, Rhealife, Džinė, gazele, VilmKa, timona, californiagirl, Dikė, Tomy, lulk@, vytule, Nakviša, mama Marija , asera, Ladytron, TITŪŠKA, Alan, Zivilia, Lura, pravil, crocus, leni, eros, Edera, Wilkė, mallena, liucinka, Mažulėlė, Rasiliukas, Soul, JulieTa, sypsenele , Akukaračia. Vilniuje ir Kaune gyvenančius laimėtojus kviečiame pasinaudoti 30 proc. nuolaida Aqua-express paslaugoms ir produktams! Daugiau apie Aqua-express paslaugas skaitykite čia: Norėdami pasinaudoti laimėjimu, rašykite elektroniniu paštu laišką i "aqua - express" adresu: supermama@aqua-express.lt - laiške nurodykite savo nick'ą, vardą pavardę, adresą ir kontaktinį telefoną, vandens talpą ir norimo užsisakyti vandens rūšį. Su jumis telefonu susisieks Aqua-express atstovas ir suderins laiką, kada vanduo bus pristatytas į jūsų namus!
O kitų miestų gyventojai lieka be nieko?
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 19, 09:53) Vilniuje ir Kaune gyvenančius laimėtojus kviečiame pasinaudoti 30 proc. nuolaida Aqua-express paslaugoms ir produktams! QUOTE(Evuška @ 2007 03 19, 09:56) aišku gaila, kad taip yra (na, bet jei ši įmonė vandenį tiekia šiuo metu dviejuose Lietuvos miestuose, tai manau kol kas tikrai negali to daryti visoje Lietuvoje), bet jūsų darbai įvertinti, jie išskirti iš daugelio kitų, kaip geriausi!
Ačiū už įvertinimą ir prizą. O ar galima nuolaidą perduoti pažįstamiems, gyvenantiems Vilniaus m., nes aš pati gyvenu Vilniaus r.
o tikrai, gal galima perleisti kitiems tą laimėjimą?
galima paklausti el.paštu: supermama@aqua-express.lt
Laukiu nesulaukiu naujo
As tai dar galvoju, kad butu fain koks nors suristas su pavasariu, ta prasme, kai ziema , kaledines pasakos atvirukai buvo, tai dabar kokie nors suristi su siluma, tada idomiau tokius konkursus ziuret, kur dar ir papildomai darbo ideta
Aš taip pat dėkoju už įvertinima
Ar kas nors paklausė, kaip su galimybėmis perleisti prizą kitiems, na, bent jau giminaičiams?
Pasidalinkite patirtimi. Aš pati ne Lietuvoje gyvenu, neturiu galimybių jį atsiimti.
LAPYNA --->
sekmes
Laukiame naujo konkurso, kur jis! javascript:emoticon(':)')
Mes irgi laukiam naujo konkurso
QUOTE(Gitatuka @ 2007 03 21, 10:58) LAPYNA ---> Ačiū ačiū QUOTE(Gitatuka @ 2007 03 24, 09:44) As kaip tik manau, kad jei susyje su Velykomis, tai tema turetu pranesti pries Velykas, kad zinotumei ka fotografuoti |