Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Vandens grožybės"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aurėja
Vandens grožybės

Norėdami priminti Jums, koks svarbus žmogui yra vanduo, maloniai kviečiame visus į tyro vandens fotografijos konkursą.

Atskleiskite savo menišką prigimtį ir fotografo gebėjimus. Mėginkite pažvelgti į vandenį kitaip, iš arčiau, savo pačių namuose arba gamtoje. Sniegas, ledas, net debesys taip pat yra vanduo. Tik kitokio pavidalo. Prisiminkite, kokių įspūdingų varveklių galima regėti žiemos atlydy, kokie nuostabūs debesys tvyro danguje, ypač per saulėlydį... Pažvelkite, kaip gražiai atrodo užšalusio upelio pakraščiai... Net tyškantys vandens purslai įgyja nepakartojamą vaizdą. Įžvelgti tikrąjį vandens grožį Jums padės kantrybė ir pastabumas.

Tiesiog pabandykite nufotografuoti bet kokio pavidalo vandenį. Dabar oras toks palankus įamžinti fotoaparatu akinamo baltumo sniego pusnį ar skaidrų ledo kauburį, užšalusio vandens raižinį lange, šerkšno spygliukus ant medžio šakų... Neabejojame, kad sulauksime iš Jūsų išradingų, patrauklių fotonuotraukų.

Dalyvaukite šiame konkurse drauge su šeima, fotografuokite drauge savo vaikučius. Sėkmės!

! Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Jas rasite ČIA:

Nuotraukos pavadinimą prašome rašyti lietuviškai (ąčęėįšžų).

Visiems dalyvaujantiems konkurse ir užsisakiusiems Aqua Express paslaugą į namus, bus suteikta 20% nuolaida vandeniui (tai ne vienkartinė nuolaida!), o įrangą mes Jums tiesiog dovanosim! Ir jau šiandien, kartu su šeima, mėgaukitės išskirtiniu tyrumu.
Registruokitės el. paštu: supermama@aqua-express.lt

Nugalėtojams atiteks:

I vieta: Elektrinis virdulys,
Vandens įrangos komplektas pagal laimėtojo pasirinkimą,
30 % nuolaida paslaugoms ir produktams;

II vieta: vandens įrangos komplektas pagal laimėtojo pasirinkimą ir 30 % nuolaida paslaugoms ir produktams;

III vieta: 30 % nuolaida paslaugoms ir produktams.

Nuotraukų laukiame 2007 02 22 - 2007 03 08
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2007 03 09 - 2007 03 14.

Paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto/

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
mutantė
ir vėl meginu dalyvauti konkurse, tikiuosi šikart jau patvirtins mano nuotrauką
Papildyta:
matau netvirtinama, blogai supratau temą? iki vakaro palauksiu tada mėginsiu dėti kitą nuotrauką
Aurėja
QUOTE(mutantė @ 2007 02 22, 13:16)
ir vėl meginu dalyvauti konkurse, tikiuosi šikart jau patvirtins mano nuotrauką
matau netvirtinama, blogai supratau temą? iki vakaro palauksiu tada mėginsiu dėti kitą nuotrauką

nuotraukos patvirtinimas, kaip rašoma taisyklėse, gali trukti nuo keliolikos minučių iki pusdienio. jei savaitgalis - dar ilgiau. neskubėkite.
mutantė
ačiū už patvirtinimą, o tai galvojau vėl temos nesupratau doh.gif
*ziurkyte*
Puiki tema thumbup.gif Lauksime gražių foto bigsmile.gif
Mįsliukė
Tik galėtų dėti vandens grožybes, o ne savo vaikus...
Aurėja
iš tiesų, šiame konkurse tyras vanduo ir jo grožybė turėtų būti pirmoje vietoje. konkurso apraše viskas puikiai ir gana plačiai išdėstyta. Žinoma, ten pat minima ir tai, jog galima fotografuoti ir savo vaikučius, šeimą, tik atrenkant kadrus reikėtų nepamiršti, kad svarbiausios čia - vandens grožybės. Ypač, jei siųsite besimaudančių mažylių nuotraukas.
<...> Mėginkite pažvelgti į vandenį kitaip, iš arčiau <...>
Limcamca
Oi, kokia faina tema thumbup.gif labai lauksim nuotraukų, ir jaučiu bus laaabai įspūdingų ax.gif
Mįsliukė
Man taip pat labai faina tema . Ačiū .
nes
user posted image

Juokinga man sita foto. Ir keista tuo paciu. Gaila, kad ne labai kokybiska. Ale su mintim mirksiukas.gif

Ode
Man ta su seniu besmegeniu labai linksma. Sakyčiau - visai kokybiška. Tas šviesos žaismas kaip tik įdomus labai. Kas mane 'nervuoja' konkursinėse nuotraukose, tai data ant nuotraukos... blush2.gif
Aurėja
Visiems dalyvaujantiems konkurse ir užsisakiusiems Aqua Express paslaugą į namus, bus suteikta 20% nuolaida vandeniui, o įranga mes Jums tiesiog dovanosim! Ir jau šiandien, kartu su šeima,  mėgaukitės išskirtiniu tyrumu.
Registruokitės el. paštu: supermama@aqua-express.lt 

aš jau pasinaudojau šia nuolaida kaip konkurso dalyvė ir labai operatyviai gavau paslaugą į namus: popiet išsiunčiau užsakymą, o vakare vanduo jau namie thumbup.gif
Pigalica
Man šita super thumbup.gif
user posted image
Stebukle
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 22, 20:56)
aš jau pasinaudojau šia nuolaida kaip konkurso dalyvė ir labai operatyviai gavau paslaugą į namus: popiet išsiunčiau užsakymą, o vakare vanduo jau namie  thumbup.gif
*

gal man zioplai gali pasakyti kas tai per daiktas blush2.gif
-simona-
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 22, 22:57)
*

taip ir man įdomu ax.gif
mama22
super konkurselis thumbup.gif ir mes bandysim dalyvaut tongue.gif laukiam daba kol patvirtins nuotraukele, o kaip ilgai reiks laukt (net iki ryto lotuliukas.gif ), nes tik daba idejau doh.gif biggrin.gif jau dabar yra graziu nuotraukyciu wub.gif
Kutuliukas
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 22, 21:57)
*

QUOTE(-simona- @ 2007 02 22, 23:30)
taip ir man įdomu  ax.gif
*

http://www.aqua-express.lt smile.gif
Aurėja
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 22, 23:56)

Karbynė jau beveik atsakė. Perskaičiau konkurso aprašymą, radau info, kad visi dalyviai gauna 20 proc. nuolaidą, o įranga dovanojama, ir užsisakiau. Seniai norėjau kokybiškesnio geriamo vandens namie, bet neprisiruošdavau, o čia praktiškai "pats vanduo į namus atėjo" tongue.gif tai ir pasinaudojau proga. Dar paklausiau, ar ta 20 proc. nuolaida ne vienkartinė. Pasirodo ne, visą laiką bus taikoma tiekiant vandenį.
Nieko sau
Gražūs paveikslėliai wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Tas įdomus labai:

user posted image
Aurėja
labai šaunu kad vienas vaizdas už kitą originalesnis. ir dalyviai nepatingi paeksperimentuoti thumbup.gif
meduka
QUOTE(Ode @ 2007 02 22, 19:49)
... Kas mane 'nervuoja' konkursinėse nuotraukose, tai data ant nuotraukos...  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif Mane taip pat.Pati turiu tikrai neblogu foto siam konkursui,bet data gadina vaizda.Kazkaip nesiziuri.Bandziau pries fotografuodama nuimti data,bet tada fotikas neisijungia doh.gif
Smiling
QUOTE(leni @ 2007 02 23, 07:36)
drinks_cheers.gif Mane taip pat.Pati turiu tikrai neblogu foto siam konkursui,bet data gadina vaizda.Kazkaip nesiziuri.Bandziau pries fotografuodama nuimti data,bet tada fotikas neisijungia doh.gif
*

tai apkirpk nuotraukos kampus ir datos nebus
oxygen
smagus konkursas, nors nuotraukos neturim, bet kiti galės pasireikšti thumbup.gif
cameja
man sis konkursas irgi thumbup.gif... nuotraukytes kokios wub.gif wub.gif
grange
foto graži bigsmile.gif

geras konkursėlis, fantazijos pasireikšti yra apstu thumbup.gif
--------
Patiko ši nuotraukytė:
user posted image

Ir dar šita patiko:user posted image

Ir dar su seniu šalčiu ax.gif

O šiaip visos thumbup.gif

Sėkmės visiems dalyviams mirksiukas.gif
Juodaplaukė
nuotraukytes tiesiog fantastiskos,bet kad is kur zinoti kad jos tikrai nufotografuotos tu zmoniu kurie jas siuncia? unsure.gif o ne paimtos tiesiog is interneto? unsure.gif na gal as per daug priekabi doh.gif
Pigalica
Man šita labai patiko... tikrai perlų vėrinys wub.gif
user posted image
--------
QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 02 23, 11:55)
nuotraukytes tiesiog fantastiskos,bet kad is kur zinoti kad jos tikrai nufotografuotos tu zmoniu  kurie jas siuncia? unsure.gif  o ne paimtos tiesiog is interneto?  unsure.gif  na gal as per daug priekabi  doh.gif
*

Va va, ir man toks klausimas buvo iškilęs... Ir tokį dalyką sunku išsiaiškinti...
Juodaplaukė
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 12:01)
Va va, ir man toks klausimas buvo iškilęs... Ir tokį dalyką sunku išsiaiškinti...
*

as aisku nenoriu nieko izeisti,gal man tik atrodo,bet kelias is nuotrauku as tikrai kazkada esu macius internete,ten kur wallpaper puslapiai unsure.gif
*ziurkyte*
Aš irgi kelias esu mačius unsure.gif
rututu
O reik uzsisakyti tuo nurodytu elektroniniu pastu ar kaip ta vandenuka? blush2.gif
Aurėja
QUOTE(rututu @ 2007 02 23, 11:33)
O reik uzsisakyti tuo nurodytu elektroniniu pastu ar kaip ta vandenuka?  blush2.gif
*

taip, parašiau kad esu konkurso dalyve, kokio kiekio ir kokios rūšies vandens noriu, adresą ir telefoną. vėliau sulaukiau skambučio ir suderinom laiką, kada atveš.

QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 11:01)
*

mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas, kai juos gavom ir patikrinom.
nes
Na, as dar nedalyvauju, bet noriu apgint "matytas internete" nuotraukytes. Manau, kad tiesiog pasinaudota gera mintim ar motyvu ir fotografuota paciu mamu. As pati kartais kai uzmatau gera grazia fotografija lens.gif , tai galvoje ji pas mane gyvena tol, kol pati neigyvendinu ko panasaus. Gal tai savotiskas kopijavimas, bet praplecia akirati, imi i daiktus ziureti truputi kitaip, expermentuoji, ieskai....zodziu vyksta kurybinis procesas nail.gif .... As tikiu, kad mamos saziningos. Juk jos- mamos supermama.gif .
rututu
Man labai labai grazi sita http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=11450 wub.gif

QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 11:37)
taip, parašiau kad esu konkurso dalyve, kokio kiekio ir kokios rūšies vandens noriu, adresą ir telefoną. vėliau sulaukiau skambučio ir suderinom laiką, kada atveš.

aciu, taip ir padarysiu mirksiukas.gif
Nykstuke
Negaliu atsigrožėti nuotraukomis thumbup.gif . Visos skirtingos,su mintimi, tikra atgaiva akims bigsmile.gif
Valerija
Nerealu, sėdžiu atvėpusiu žandikauliu, mano simpatijos....
... "Žolė, auganti užšalusioje baloje", "Gaivūs vaisiai", "Vandens burbūlai, burbūliukai", "Lašas po lašo" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kas dėl nuotraukų su žmonėmis, tai man nelabai schmoll.gif , tik va ta su leliu "Vanduo verčia susimastyi" , tai žiūrėjau kol atsipeikėjau. clap_1.gif
Vėtružė
QUOTE(rututu @ 2007 02 23, 11:43)

Oi wub.gif tikrai, net šiurpuliukai nubėgo, jau tokia fainutė....... Kaip gyvai žiūrėtum .................

Beja visos foto labai labai........... Balsuoti bus dar sunkiau...... mastau.gif mastau.gif
grange
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 11:37)
mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas,  kai juos gavom ir patikrinom.

g.gif o tą prašymą į el paštą siuntėt ar až, nes aš šiandien įdėjau foto į konkursą, turbūt dar tvirtinama. Dabar pažiūrėjau,kad tuo paštu seniai nebesinaudoju ir negaliu įeiti jei į el. paštą siuntėt.

Galima galį až kokiu persiųsti paštu origanlą jei reikia?
Aurėja
QUOTE(grange @ 2007 02 23, 12:37)
g.gif  o tą prašymą į el paštą siuntėt ar až, nes aš šiandien įdėjau foto į konkursą, turbūt dar tvirtinama, o kokiu paštu aš čia prsiregistravus, nebežinau....nes turiu nemažai el dėžučių.  tai kur persiųsti tą originalą, į kieno paštą?
*

ne čia ne iš forumo sistemos reikia siųsti, o iš savo elektroninio pašto dėžutės, bet kurios, adresu: supermama@aqua-express.lt
grange
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 12:46)
ne čia ne iš forumo sistemos reikia siųsti, o iš savo elektroninio pašto dėžutės, bet kurios, adresu:  supermama@aqua-express.lt

Aišku, persiųsiu tada. Ačiū.
Samanta
thumbup.gif konkursas. Fantazijai pasireikšti bus biggrin.gif Pati dalyvaudama iš šešių foto vos išsirinkau vieną doh.gif
kristina-buziene
Grazus vaizdelis thumbup.gif ...O kai dar ir berniukas sedi salia,tai sau pagalvoji mintyse ,kad tikrai ne internetine nuotrauka kokia.....
SUPER thumbup.gif
user posted image
skruzde
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 23, 12:42)
Grazus vaizdelis  thumbup.gif ...O kai dar ir berniukas sedi salia,tai sau pagalvoji mintyse ,kad tikrai ne internetine nuotrauka kokia.....
SUPER  thumbup.gif

drinks_cheers.gif labai gražu thumbup.gif
Nieko sau
O man gražiau, kai žmonių nesimato šiose nuotraukose cool.gif
--------
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 12:37)
mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas,  kai juos gavom ir patikrinom.
*

bigsmile.gif tikrai? mirksiukas.gif
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 13:46)
ne čia ne iš forumo sistemos reikia siųsti, o iš savo elektroninio pašto dėžutės, bet kurios, adresu:  supermama@aqua-express.lt
*

QUOTE(grange @ 2007 02 23, 14:04)
Aišku, persiųsiu tada. Ačiū.
*

Matau nesusiklbėjot. Grange teiravosi apie nuotraukų patvirtinimą, o ne apie vandens užsakymą. ax.gif
Aurėja
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 13:51)
bigsmile.gif tikrai? mirksiukas.gif

Tikrai. tas, kurios kėlė abejonių. Visiems to daryti tikrai nereikia.
Mįsliukė
Niu dabar jau aš būsiu priekabi. blush2.gif Ar čia tik man vienai atrodo, kad kai kurios nuotraukytės (lašas po lašo, vandens burbuliukai, gaivūs vaisiai, užšalusios snaigės) yra padailintos kažkokiom programikėm (fotošopu). Argi tai galima pagal konkurso taisykles?
Aurėja
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 02 23, 14:18)
Niu dabar jau aš būsiu priekabi.  blush2.gif Ar čia tik man vienai atrodo, kad kai kurios nuotraukytės (lašas po lašo, vandens burbuliukai, gaivūs vaisiai, užšalusios snaigės) yra padailintos kažkokiom programikėm (fotošopu). Argi tai galima pagal konkurso taisykles?
*

kaip jau minėjau, nuotraukos (originalai) buvo patikrintos ir jos yra natūralios, be jokių pagražinimų (bent jau 2 iš čia paminėtų tikrai, dėl kitų dviejų nekilo ir abejonių).
Stebukle
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 02 23, 15:18)
Niu dabar jau aš būsiu priekabi.  blush2.gif Ar čia tik man vienai atrodo, kad kai kurios nuotraukytės (lašas po lašo, vandens burbuliukai, gaivūs vaisiai, užšalusios snaigės) yra padailintos kažkokiom programikėm (fotošopu). Argi tai galima pagal konkurso taisykles?
*

mano akimis nei viena nepagrazinta, o nufotografuota su geresne technika 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.