Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svetainė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Lupos
4u.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Lupos
user posted image

user posted image
Lupos
Kazkodel niekas cia apie svetaines nenori diskutuoti g.gif
Papildyta:
user posted image

Man cia atrodo toks kaip standartinis isgriautas butas ir idomiai labai atrodo kaip sugalvota panaudoti isgriovus siena i balkona.
Daringa
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 22, 11:48)
user posted image

Visos foto gražios, tik tokioje su balkiais svetainėje gyventi nenorėčiau. Mane slegia visokios sijos virš galvos. o ir pagal feng šui nepatariama sijomis "supjaustyti" lubas
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 23, 11:40)
user posted imageMan cia atrodo toks kaip standartinis isgriautas butas ir idomiai labai atrodo kaip sugalvota panaudoti isgriovus siena i balkona.
*

Aha, gera idėja dėl balkono thumbup.gif . Tik spalva gal per daug intensyvi...
Lupos
Gal zinote, kur gamina svetaines staliukus?
Niekaip nerandu tokio kokio noriu arba kaina per didele g.gif doh.gif
wilike
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 22, 00:45)
Papildyta:
user posted image

user posted image

Man toks kampas tai thumbup.gif

Mes tai galvojam svetainėj daryti tokias lubas:

user posted image

Namukas vieno aukšto, pagal projektą svetainej ir virtuvej perdangos neturi buti, bet tokios lubos trikampiu mūsų netraukia, kažkaip kaip bažnyčioj jausčiausi. Tai va nusprendėm daryti taip.Teks pinigėlių investuot ( perdanga išeina beveik 10 m doh.gif ), bet manau turėsim gerą variantą, man patinka kad galėsim kabinti liampą ir nereiks pasilenkus praeiti lotuliukas.gif

O dėl pačios svetainės interjero reiks paderint baldus, kad į temą viska gautųsi.

Gal taip

user posted image

O gal taip

user posted image

Na bet čia dar ateitį wink.gif
vovka
wilike, skaiciau, kad zadat daryti grindini sildyma. ka zadat daryt svetainej? plyteles ar medi? linkstu prie medzio, bet daugiau pliusu iziuriu plytelese. sakau, gal toks variantas butu:
http://www.iris.lt/popup_image.php?image=/...2.jpg&PopUp
http://www.iris.lt/popup_image.php?image=/...1.jpg&PopUp
kokie jusu komentarai? aciu smile.gif
wilike
QUOTE(vovka @ 2007 03 01, 13:24)
wilike, skaiciau, kad zadat daryti grindini sildyma. ka zadat daryt svetainej? plyteles ar medi? linkstu prie medzio, bet daugiau pliusu iziuriu plytelese.  sakau, gal toks variantas butu:
kokie jusu komentarai? aciu  smile.gif
*

Taip grindinį, o mum medis ir labiau, man tos plytelės nelabai. (Gal ne į temą blush2.gif , bet žiurinėjau vienam lenkiškam puslapį, tai ten įvairių variantų grindinio šildymo, pas mus tik vieną mačiau blink.gif , dar neišsiaiškinau visko iki galo, bet ten parodyta visam name grindinis, tai abejoju, ar visur dėtų plyteles g.gif )

O tavo pateikti variantai, tai man gal antras labiau.O čia plytelės? bigsmile.gif Tokios kaip natūralus medis atrodo
Papildyta:
Hmmm na bet žiurėjau dabar ir pirmą irgi sakyčiau thumbup.gif

Bat jau labai panašus, reiktų gal gyvai žiūrėt
vovka
taip, cia plyteles rolleyes.gif butu kaip alternatyva medziui jei jau rinktumemes plyteles.
Lupos
QUOTE(wilike @ 2007 03 01, 11:32)
Mes tai galvojam svetainėj daryti tokias lubas:

user posted image

Na siaip tai idomus variantas tokios lubos, bet gal galima tarkim rinktis nebutinai medines, idomu ar butu galima kazka su metalu sugalvoti g.gif
wilike
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 01, 14:51)
Na siaip tai idomus variantas tokios lubos, bet gal galima tarkim rinktis nebutinai medines, idomu ar butu galima kazka su metalu sugalvoti g.gif
*

Tai vien medis nelabai imanoma, nebent perdanga nedidele, nes mes desim kur yra medis su metalu, tokios sijos, tada galvosim apdaila kokia mirksiukas.gif
Puzin
QUOTE(vovka @ 2007 03 01, 12:24)
wilike, skaiciau, kad zadat daryti grindini sildyma. ka zadat daryt svetainej? plyteles ar medi? linkstu prie medzio, bet daugiau pliusu iziuriu plytelese.  sakau, gal toks variantas butu:
kokie jusu komentarai? aciu  smile.gif
*

Mes panasias ziurejom senukuose, bet spalvos nelabai ir berdos buvo antraruses, ir kaina didoka, todel teko det paprastas, bet dabar gal nepagaileciau as ant ju, nes atrodo thumbup.gif ir siluma labiau praleidzia nei medis.
Milduxs
Man labai grazu atidengtos sijos ant lubu wub.gif nerealiai grazu thumbup.gif

Kai mano svetaine bus tokia, kokia isivaizduoju, parodysiu biggrin.gif

tik problema tame, kad Lietuvoj nerandu ko noriu schmoll.gif
Treglė
Kaip jum toks variantas????
user posted image

user posted image
laura x
vonioj butu gerai,bet svetaineje ir miegamajame schmoll.gif
Lupos
QUOTE(Treglė @ 2007 03 02, 01:15)
Kaip jum toks variantas????
user posted image

user posted image
*

Man asmeniskai nelabai ax.gif
šešėlis
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 02, 10:52)
Man asmeniskai nelabai ax.gif

švelniai pasakyta biggrin.gif man tai baisu schmoll.gif
wilike
QUOTE(Milduxs @ 2007 03 01, 22:08)
Man labai grazu atidengtos sijos ant lubu wub.gif nerealiai grazu thumbup.gif

Kai mano svetaine bus tokia, kokia isivaizduoju, parodysiu biggrin.gif

tik problema tame, kad Lietuvoj nerandu ko noriu schmoll.gif
*

O gal gali pademonstruoti ko nori blush2.gif
BevardeX
QUOTE(šešėlis @ 2007 03 02, 12:28)
švelniai pasakyta biggrin.gif man tai baisu schmoll.gif
*

Svelniai pasakyta:D Man labiau nei baisu biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Lupos
O as niekaip nesurandu stalo, tas toks tamsus dvieju aukstu, kaip toj nuotraukoj, tai manau labai tiktu.
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 02, 13:55)
user posted image

Kazin kur tokio ieskoti? g.gif Nors ir tai, atrodo surandu kazka, bet vistiek randu prie ko prisikabinti doh.gif
klein
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 02, 14:01)
Kazin kur tokio ieskoti? g.gif Nors ir tai, atrodo surandu kazka, bet vistiek randu prie ko prisikabinti doh.gif
*

Mes pries kelis metus panasu pirkom SBA centre Vilniuje, gamintojas gamina vienetinius gaminius, tad tokio paties niekur nerasi.
wilike
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 02, 14:55)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*

Man šitie thumbup.gif

Kerala

user posted image
user posted image
Man sitie thumbup.gif
Micha
user posted image

user posted image

Kiemo svetaine smile.gif
user posted image

Noriu myliu negaliu:
user posted image
Lupos
O as vis nerandu tinkamo staliuko, kad butu dvieju aukstu paprastas ir pailgas ir ne su matiniu stiklu. doh.gif

Na toliau teks kazko ieskoti lotuliukas.gif
Lilajar
QUOTE(vovka @ 2007 03 01, 12:23)
taip, cia plyteles  rolleyes.gif butu kaip alternatyva medziui jei jau rinktumemes plyteles.
*

Mano pusbrolis, kuris nama netoli Varsuvos pasistates, turi visur grindini sildyma. Svetaineje idejo plyteles, tai turiu pasakyti, kad labai nemalonus jausmas vasara vaiskcioti basomis kojomis po tokias plyteles. Salta labai, o be to jos akmens mases, tai tokios nesvelnios. As tai uz medi pasisakau. Mes irgi visur norime grindinio sildymo.
Dar off topic - miegamajame jie pasidare tik kilimine danga, kuria dejo ant cemento, tai visai nieko, jeigu kas megsta siurbti lotuliukas.gif
Tiffany
ziurinejam svetaines baldus, bet va susidurem su problema, nelabai randam ko norim biggrin.gif Reikia minksto kampo, kad butinai butu miegamas, neuzgriozdintu svetaines, nes musu nedidele, ieskom tokios sekcijytes - zemas horizontalus staliukas su spintelem ir viena vertikali spintele siaurute su matiniu stiklu, kad galima butu taures susideti biggrin.gif doh.gif
Lupos
thumbup.gif na as pagaliau nusipirkau staliuka kokio ieskojau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Na tik stiklo spalva ne ta, nes reikejo sviesiai gelsvos, bet kada gal iseis uzklijuoti plevele arba kita stikla pakeisti, o visa kita grynai ko man reikejo.

user posted image
Saja
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 05, 19:28)
thumbup.gif  na as pagaliau nusipirkau staliuka kokio ieskojau drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Sveikinu! 4u.gif O nuotraukoje tavo svetainė?
Mameluke
QUOTE(kravciukaite @ 2007 03 02, 20:49)
user posted image
*

Man tas variantas patiko. Ir kaip suprantu ten ant sienos telikas tipo kaip paveikslas įrėmintas thumbup.gif .
Aš irgi noriu taip telika įsikomponuoti, kad jokių laidų nesimatytu g.gif .
Lupos
QUOTE(Saja @ 2007 03 05, 21:50)
Sveikinu!  4u.gif O nuotraukoje tavo svetainė?
*

Taip, mano, su tuo staliuku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 08:50)
ziurinejam svetaines baldus, bet va susidurem su problema, nelabai randam ko norim  biggrin.gif Reikia minksto kampo, kad butinai butu miegamas, neuzgriozdintu svetaines, nes musu nedidele, ieskom tokios sekcijytes - zemas horizontalus staliukas su spintelem ir viena vertikali spintele siaurute su matiniu stiklu, kad galima butu taures susideti  biggrin.gif  doh.gif
*

Galvoju gal jus internete pirma ieskokite, o paskui jau po parduotuves vazinekite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mameluke @ 2007 03 05, 22:23)
Man tas variantas patiko. Ir kaip suprantu ten ant sienos telikas tipo kaip paveikslas įrėmintas thumbup.gif .
*

blush2.gif net nepastebejau, kad ten TV mirksiukas.gif , o naujai elektra vedziojant tai iskarto TV vietoje padaroma rozete ir antenai, tada nesimato laidu.
Papildyta:
QUOTE(Mameluke @ 2007 03 05, 22:23)
*

Bet zinai, tada ten TV per aukstai padetas, nes gausis kad ziurisi per daug uzvertus galva, o as kaip suprantu, tai patogiausia kaip sedi, tai akiu aukstyje.
Saja
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 06, 01:09)
Taip,  mano, su tuo staliuku 4u.gif

Tavo grindys labai gražios wub.gif
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 06, 01:09)
Bet zinai, tada ten TV per aukstai padetas, nes gausis kad ziurisi per daug uzvertus galva, o as kaip suprantu, tai patogiausia kaip sedi, tai akiu aukstyje.

Tikrai. Girdėjau, kad televizorius turi stovėti ne aukščiau kaip 50 cm nuo grindų.
Lupos
QUOTE(Saja @ 2007 03 06, 01:19)
Tavo grindys labai gražios  wub.gif

Aciu. Cia temoje "Mano namu interjeras" vyko diskusios apie mano grindis. Na vienos jos grazios, bet tik prie mano interjero nelabai tinka. g.gif
X-iuke
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
BevardeX
QUOTE(X-iuke @ 2007 03 07, 17:44)
user posted image
user posted image
*

Nu kaip nepernesu tokiu lubu schmoll.gif
Jicky
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 08, 10:13)
Nu kaip nepernesu tokiu lubu schmoll.gif
*

va va, ir man baisu tokios keliais sluoksniais išraitytos lubos drinks_cheers.gif
Išvis, man tie halogenai darosi gražu tik virtuvėj. O kaip visus kambarių kampus prikiša tom lemputėm, tai nea man... Jokio jaukumo. Jokio grožio unsure.gif
Lupos
user posted image
mutti
KristiTal nu va, gavosi labai graži svetainė, o jei sugalvosit kilimą, tai man atrodo tiktų šviesus- vienspalvis kaip užuolaidų ir spintelių durelių spalva mirksiukas.gif
wilike
KristiTal gavosi thumbup.gif Ir tos grindys netgi visia gražiai žiūrisi, tiesiog man atrodo, kad dabar mada ne ta, tai keistai atrodo, kai prisižiūri visokių žurnalų, bet šiaip thumbup.gif
O ir man tai tas užuolaidų viršus užkliuvo, nu tiesiog pasaka.
Pritariu mutti jeigu kada sugalvosi kilimą tai šviesus bus kaip tik drinks_cheers.gif
Lupos
Uzuolaidas dar gal bandysim nuleisti zemyn, nes per daug uzkeleme. Ir dar pakeitimui uzsakiau bordo spalvos uzuolaidas, tik jau su ziedais. Tai kaip atsibos gelsvos, tada keisiu jas.
vidule
KristiTal puikiai čia gavosi su svetaine thumbup.gif ir ta rožytė kamputyje liuks įsipaišo ax.gif o kur užuolaidas siuvaisi ax.gif
Lupos
QUOTE(vidule @ 2007 03 10, 19:28)
KristiTal puikiai čia gavosi su svetaine  thumbup.gif ir ta rožytė kamputyje liuks įsipaišo ax.gif  o kur užuolaidas siuvaisi ax.gif
*

Uzuolaidas siuvausi bazeje "Mijoloje"
LaWita
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 10, 00:31)
user posted image
*

Labai grazu wub.gif
mamutas
QUOTE(wilike @ 2007 03 10, 18:21)
KristiTal gavosi  thumbup.gif  Ir tos grindys netgi visia gražiai žiūrisi, tiesiog man atrodo, kad dabar mada ne ta, tai keistai atrodo, kai prisižiūri visokių žurnalų, bet šiaip  thumbup.gif
O ir man tai tas užuolaidų viršus užkliuvo, nu tiesiog pasaka.
Pritariu mutti jeigu kada sugalvosi kilimą tai šviesus bus kaip tik  drinks_cheers.gif
*

bet sviesus kilimas labau teplus, praktiskiau gal bordo g.gif
Saja
KristiTal, visai graži svetainė! Man ir užuolaidos neužkliuvo, kad per aukštai - gal tiesiog nežinau dabartinių madų, nes man iki užuolaidų dar toli biggrin.gif. O tokio parketo po kilimu neslėpčiau ax.gif . Nesvarbu, kad Lietuvoje dabar būna paprastesnis raštas, užtat pas tave įspūdingai atrodo thumbup.gif . Na, man asmeniškai minkšti baldai kiek per tamsūs, daryčiau dviejų spalvų derinį (šviesi su tamsia), bet tai tiesiog mano skonis toks ax.gif.
Limcamca
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 09, 23:31)
user posted image
*

Šiaip man gražu thumbup.gif , tik aš irgi būčiau pirkusi šviesius baldus. Nes dabar kambarys labai tamsus atrodo.. Nors gal vakare fotkintas g.gif
ringa
Labai graži tavo svetainė, Kristal
Barikada
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 09, 23:31)
user posted image
*

grazu wub.gif
Camea
KristiTal galutinis rezultatas wub.gif thumbup.gif
belisime
Man kambarys negrazus. Kristal sukure visiskai eiliniskai,neturint basiniu ziniu apie interjera. Pirmiausiai kertasi grindys su baldais. Tokioms grindims visiskai netinka modernus baldai. Reiktu atikvariniu.Arba pusiau pranzuzisko stiliaus baldai , pusiau modernus...Odinis kampas visiskai netinka. Jei jau nori modernu,tai tik ne odini.....O uzuolaidos tai truputi senovinio tipazo....tai jos cia prie ko?....O ten dar siena raudona?! doh.gif Tokiam mazam kambary?!

O kam tas pagalveles...ant odinio sofu pagalveles nededamos.

Bendras vaizdas:saltas,niurus,tamsus be harmonijos kambarys...jokio individualumo,jokio kurybingumo...baldu dizainas kaip pries 10metu
Papildyta:
Kristal o kiek tau metu?! Paziurejau dar tavo miegamaji...tai man jis atitinka jau 40meti perkopusios poros miegamaji...kur daug medzioooo...daiktu......sunkumu...dvelkia...ir tas baldu stilius...

Atkreipk demesi,kad virtuveje dizaineriai aukstas spintas daro sviesias ir jokiu budu ne is medzio,nes tai niuruma duoda.....o tu savo mazam miegam..visur apsikarstei medziu..ir dar uzuolaidas tamsias pakabinai...ir dar ...prie margos lovatiese...margi doh.gif ...tapetai....tai arba lovatiese marga arba siena marga..

hm...ir dar apsvietimo nera...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.