Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokią šventę jus laikote vyrų švente?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2
agniux911
kokią šventę jūs laikote vyrų švente? įdomu tiesiog. mat mano tėtis ir krikštatėvis mėgsta kai juos sveikinu su rusiškos armijos diena 02.23, bet dauguma dabartinių ten nebuvę. ar jums svarbi lietuvių armijos diena?bet daugelis dabar ir nuo jos bėgioja...aš nešneku apie tėčių šventę, ją žinom, bet juk ne visi tėčiai. tad kokią dieną jūs VYRAI manote skirtą jums, kad sveikinti, nes vyrai pyksta, kad jų niekas nesveikina, juk mes tai kovo 8ąją turim
[Ecta]
welykos 4u.gif
agniux911
nebūkit žiaurios. man norėtųsi vyrų nuomonės, beje daugiau
MariusS
prie ko čia armija??? yra tėvo diena... mirksiukas.gif
agniux911
ne visi vyrai yra tėvai, aš juk nelyginau su motinos diena, o kalbėjau atitikmenį moters dienai. matyt esi iš jauniklių nes vyresnieji visada švenčia armijos dieną, ji jiems kiek kitokią prasmę turi nei dabartiniams
skraja-sk
biggrin.gif vyrų diena-...man atrodo jų dienos visda,kai alaus geria.... g.gif
KET
QUOTE(agniux911 @ 2007 02 22, 10:45)
kokią šventę jūs laikote vyrų švente? įdomu tiesiog. mat mano tėtis ir krikštatėvis mėgsta kai juos sveikinu su rusiškos armijos diena 02.23, bet dauguma dabartinių ten nebuvę. ar jums svarbi lietuvių armijos diena?bet daugelis dabar ir nuo jos bėgioja...aš nešneku apie tėčių šventę, ją žinom, bet juk ne visi tėčiai. tad kokią dieną jūs VYRAI manote skirtą jums, kad sveikinti, nes vyrai pyksta, kad jų niekas nesveikina, juk mes tai kovo 8ąją turim
*

Visus vyrus noriu pasveikinti su ju svente vasario 23!!!

user posted image

Kodel gi negali buti si svente jiems, vyru svenciu visai nera, kodel jie mus turi sveikinti su kovo 8 o mes juos su vasario 23 negalim pasveikinti???
As savo teva ir vyra kiekvienais metais sveikinu su sia svente, ir jiems begalo yra malonu, kad niekada nepamirstu sia diena. Kaip daugelis zmoniu sako, kad yra tevu diena, bet juk tevais irgi daug kas negali buti kaip ir moteris negali tapti mamom.... Kekvienas vyras tarnavo, tarnauja ir tarnaus.....
O jai isgeria alaus tai nereiskia, kad jau vyrams svente....

Jai parasiau su klaidom , prasau nekritikuoti, rasiau laikidama vaika ant ranku....
GalBut
Turiu katiną...palepinu jį per kiekvieną gimtadienį skanumėliais...bet ar jis laimingesnis nuo to?...kartais ir kitom dienom palepinu...nepastebėjau skirtumo...
KET
QUOTE(GalBut @ 2007 02 23, 20:23)
Turiu katiną...palepinu jį per kiekvieną gimtadienį skanumėliais...bet ar jis laimingesnis nuo to?...kartais ir kitom dienom palepinu...nepastebėjau skirtumo...
*

O ar tau nemalonu kai sveikina su kokia nors proga?????
pelyte:)
Tikrai sveikinciau savo artimuosius, tačiau nei tėtis nei vaikinas nebuve armijoj.
Fenomenali
Tėvo dieną rolleyes.gif
Alisa2
QUOTE(GalBut @ 2007 02 23, 19:23)
*

drinks_cheers.gif gerai pasakyta, nera sventes ir nereikia, galima siaip pasveikinti ir pasakyti, kad MYLI, padovanuoti smulkmena ar gele, kad ir vyrui mirksiukas.gif

O dar galima sveikinti su atejusiu pavasariu, vasara, rudeniu, ziema ir dovanuoti atitinkama dovanele, galima ir kokias kitas progas sugalvoti, tik reikia fantazijos mirksiukas.gif
Kipsiuke
QUOTE(Skeveldra @ 2007 02 25, 00:44)
Tėvo dieną  rolleyes.gif
*

ir mes birzelio pirma sekmadieni bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
agniux911
na aš dar kartą pasikartosiu, kad neieškau spec progos pasveikinti, tėvai yra ne visi vyrai, vėlgi pasikartosiu, o progų aš manau kad galima rasti taip pat, bet noriu sužinot ir padiskutuot, kas kokią dieną laiko tik vyrų (visų) švente
Alisa2
QUOTE(agniux911 @ 2007 02 26, 08:47)
na aš dar kartą pasikartosiu, kad neieškau spec progos pasveikinti, tėvai yra ne visi vyrai, vėlgi pasikartosiu, o progų aš manau kad galima rasti taip pat, bet noriu sužinot ir padiskutuot, kas kokią dieną laiko tik vyrų (visų) švente
*

Na, tai reiskia nera tokios sventes. Nera! Juk jei tokia svente butu, tau Jusm toks klausimas nekiltu, lotuliukas.gif juk vyrai neklausia kokia moters svente , jie zino - Kovo 8 bis.gif
fana
QUOTE(skraja-sk @ 2007 02 23, 16:10)
biggrin.gif vyrų  diena-...man atrodo jų dienos visda,kai alaus geria.... g.gif
*

thumbup.gif
drinks_cheers.gif
naitas
Man tai irgi galvoje tik Tėvo diena, nors temos autorė ir pyksta. Vyrų diena... O kas yra vyras? Nu ne berniukai kūdikėliai ir ne paaugliai. Savo amžiaus tarpsniams jie turi kitus žodžius - berniukas, paauglys, vaikinas. Tikras vyras kuria šeimą, stato namą, dirba rolleyes.gif
Bent aš tai labai nepatogiai jausdavausi, kai mane kovo 8 dieną sveikindavo klasiokai, ir net tėtis visas mus šeimoje apdalindavo gėlėmis. Man buvo tai pati nejaukiausia diena. Nu kokia iš manęs moteris buvo kai man buvo 8 metai? 15? Buvau mergaitė, mergina, panelė... Buvau gal 22 - 24 metų, tai tada kažkaip visai nieko buvo tą tulpę gauti rolleyes.gif

Dėl vasario 23 "šventimo" tai sakyčiau, arba tos datos istorijos nežinojimas, arba... net nežinau kas. Ta diena buvo "Tarybinės armijos diena". Kuo mes su ja siejamės? Santvarkos praeitimi? Tačiau nematau prasmės tą dieną minėti, lygiai kaip ir švęsti kokios amerikos ar nigerijos "kareivių" dieną. hihihi.gif

Lietuvos kariuomenės diena gal spalio gale, gal lapkričio pradžioj.

Išeitų, kad nėra tokios dienos, bendrai tinkamos visiems vyriškos giminės atstovams.
Alisa2
[/quote]
Išeitų, kad nėra tokios dienos, bendrai tinkamos visiems vyriškos giminės atstovams.
[/quote]

drinks_cheers.gif
As ir sakau temos autorei - NERA doh.gif
agniux911
QUOTE(naitas @ 2007 02 27, 13:57)
Man tai irgi galvoje tik Tėvo diena, nors temos autorė ir pyksta. Vyrų diena... O kas yra vyras? Nu ne berniukai kūdikėliai ir ne paaugliai. Savo amžiaus tarpsniams jie turi kitus žodžius - berniukas, paauglys, vaikinas. Tikras vyras kuria šeimą, stato namą, dirba rolleyes.gif
Bent aš tai labai nepatogiai jausdavausi, kai mane kovo 8 dieną sveikindavo  klasiokai, ir net tėtis visas mus šeimoje apdalindavo gėlėmis. Man buvo tai pati nejaukiausia diena. Nu kokia iš manęs moteris buvo kai man buvo 8 metai? 15? Buvau mergaitė, mergina, panelė... Buvau gal 22 - 24 metų, tai tada kažkaip visai nieko buvo tą tulpę gauti  rolleyes.gif

Dėl vasario 23 "šventimo" tai sakyčiau, arba tos datos istorijos nežinojimas, arba... net nežinau kas. Ta diena buvo "Tarybinės armijos diena". Kuo mes su ja siejamės? Santvarkos praeitimi? Tačiau nematau prasmės tą dieną minėti, lygiai kaip ir švęsti kokios amerikos ar nigerijos "kareivių" dieną. hihihi.gif

Lietuvos kariuomenės diena gal spalio gale, gal lapkričio pradžioj.

*

aš visiškai nepykstu, čia tik diskusijos, žiūriu mėgstat išsiliet. nėra tai nėra, užklausiau norėdama sužinot kas ką švenčia o jūs užsipuolat tarsi aš ką blogo darau.
nori nenori bet vyresniuosius ta diena sieja nes jie buvo būtent tarybinėje armojoje ir nėr čia ko baidytis, juk vyrai ėjo į kariuomenę ne tik nuo 1991metų, ko jūs čia tokios jautrios tai buvusiai santvarkai. istorijos nepakeisit kad ir kaip benorėtumėt
turbūt VALENTINO diena yra mūsų šventė, švenčia dauguma ir nesidomi kas tai iš tikro, tai ko čia netinka senoji armijos diena.
ačiū už "humaniškumą"
Papildyta:

QUOTE(Alisa2 @ 2007 02 27, 14:09)
As ir sakau temos autorei - NERA    doh.gif
*

nepatinka tema ar diskusija, nieks neverčia list ir diskutuot. tau nėra tokios šventės, ok, parašei ir nėr čia ko daugiau
naitas
QUOTE(agniux911 @ 2007 02 27, 17:18)
ačiū už "humaniškumą"
Papildyta:
nepatinka tema ar diskusija, nieks neverčia list ir diskutuot. tau nėra tokios šventės, ok, parašei ir nėr čia ko daugiau
*

o dar sakei, kad nepyksti ax.gif
Bent aš tai parašiau apie savo prisiminimus, kaip jaučiaus, kai mane, vaiką, sveikino su moters diena blush2.gif Blogai jaučiaus... o paaiškint nemokėjau...

Apie vasario 23 d irgi. Mano tėvas tai galvą kraipydavo - kokia čia diena blink.gif Jis nebuvo tarnavęs sovietų armijoj. Broliui jau neteko. Jiems ta data nieko nesako.
Mano vyras jos irgi nepasigenda. Nei uošvis.. Nu va, išvardijau visus, o ką sveikint tai ir neturiu hihihi.gif
agniux911
QUOTE(naitas @ 2007 02 27, 15:30)
o dar sakei, kad nepyksti ax.gif
Bent aš tai parašiau apie savo prisiminimus, kaip jaučiaus, kai mane, vaiką, sveikino su moters diena blush2.gif  Blogai jaučiaus... o paaiškint nemokėjau...

Apie vasario 23 d irgi. Mano tėvas tai galvą kraipydavo - kokia čia diena  blink.gif  Jis nebuvo tarnavęs sovietų armijoj. Broliui jau neteko. Jiems ta data nieko nesako.
Mano vyras jos irgi nepasigenda. Nei uošvis.. Nu va, išvardijau visus, o ką sveikint tai ir neturiu hihihi.gif
*

aš nepykstu, tiesiog padėkojau už ignoravimą kitų minčių. jei neturi, aišku ir nesveikini, aš turiu nemažą ratą žmonių, kuriuos sveikinu ir nesijaučiu kažkokia tautos išdavike. tiesiog jie tai patyrė, mano vyras irgi nebuvo, jo ir nesveikinu, nors jį firmoje sveikina, nes jų dauguma buvusių toj armijoj. juokinga kai sako tikri vyrai stato namą, augina vaikus- jei tarkim jis negali turėt vaikų ar neturi moters tam, o gal neturi pinigų namui ar butui, tai ką ne vyras g.gif

o kovo 8 oji irgi tarybinė bet nepergyvenam dėl to
Viesulas
nera vyrams sventes, na ir tegul, mes ir be ju issiversime ir nestreikuosime.
Grifas
Jooo... nėra švenčių vyrams. Tėvo diena? Nu kas čia per šventė. Jai po teisybę nelabai žinau nei kada nei kam ji skirta. Tačiau žiūrint į save tai man didžiausia mano šventė yra ilgai išlaiktos dukrytės gimimo diena. Vo tada ir norėčiau sveikinimų. Nu dar ir per sūnaus gimtadienį.
neutralas
Puikiai žinot, kad yra tik tėvo diena. Paskui nebent galima rasti profesinių švenčių. Yra Lietuvos kariuomenės diena, bet mažai kas tarnavo šiais laikais. Belieka gimtadienis biggrin.gif
agniux911
QUOTE(Grifas @ 2007 02 28, 10:39)
Jooo... nėra švenčių vyrams. Tėvo diena? Nu kas čia per šventė. Jai po teisybę nelabai žinau nei kada nei kam ji skirta. Tačiau žiūrint į save tai man didžiausia mano šventė yra ilgai išlaiktos dukrytės gimimo diena. Vo tada ir norėčiau sveikinimų. Nu dar ir per sūnaus gimtadienį.
*

šaunuolis kad tau taip svarbu vaikai, ne kiekvienam taip
naitas
QUOTE(agniux911 @ 2007 02 27, 17:36)
o kovo 8 oji irgi tarybinė bet nepergyvenam dėl to
*

daba tiksliai nepasakysiu visos istorijos, bet tikrai žinau, kad Kovo 8 diena nėra tarybinė šventė. Tai Tarptautinė moters diena. Tuo tarpu vasario 23 d - Tarybinės armijos diena.
Tik kad ta "moters" diena iš karto eina po "tarybinės", tai gal todėl taip ir susitapatino.

Aišku, kas tarnavo toj armijoj, tai tam gal ir sukyla prisiminimai. Oho kokie paradai būdavo, pompastika hihihi.gif
agniux911
QUOTE(naitas @ 2007 03 02, 00:30)
daba tiksliai nepasakysiu visos istorijos, bet tikrai žinau, kad Kovo 8 diena nėra tarybinė šventė. Tai Tarptautinė moters diena. Tuo tarpu vasario 23 d - Tarybinės armijos diena.
Tik kad ta "moters" diena iš karto eina po "tarybinės", tai gal todėl taip ir susitapatino.

Aišku, kas tarnavo toj armijoj, tai tam gal ir sukyla prisiminimai. Oho kokie paradai būdavo, pompastika hihihi.gif
*

zinai, as buvau vaikas, kai svesdavo tas sventes, buvo idomu, smagu, suvienydavo zmones ne tik gert, kaip dabar, ir man dzin kad ten buvo tarybine, tokiu metu gyvenom, reikia ta priimt kaip yra.

o kaip minejo kad sveikindavo visas: ir mazas mergytes, ir mokinukes, tai cia man rodos ne moterys, o dar tik busimos, tai ner ko ir sveikint

ir nieks nesako kad reik streikuot, kaip viesulas sako, as irgi nesvenciu nei moters dienos (nors pagal amziu ir padeti esu moteris), nei valentinkes ar helovyno ir nestreikuoju
Irėja
Per Kalėdas švenčiam Kristaus gimimą, per Velykas prisikėlimą, per gimtadienį savo gimimą ir t.t. o ką švęsti per vyrų dieną? buvimą vyru? arba per moterų dieną? buvimą moterim?? manęs tai nebūtina sveikint vien už tai, kad gimiau moterimi smile.gif arba jei jau sveikint, tai kiekvieną dieną biggrin.gif tas pats, kas su Valentino diena, negi man reikia raudonai apibrėžto skaičiuko kalendoriuj, kad atsiminčiau ir pasakyčiau kitam , kad jį myliu ...
beje, kiek siekia mano žinios, kovo 8-oji yra ne Moterų diena, o Tarptautinė moterų solidarumo diena. todėl vyrai, tempiantys krūvom gėles visom moterškom aplinkui, mane skatina plačiai nusišypsoti smile.gif nes jie nežino, ką daro biggrin.gif nors mano tėtis irgi man dovanoja, ir diedas dovanoja... bet priimu jas kaip tiesiog be progos, "prosto tak" - kaip sakė tas meškiukas iš multiko...
agniux911
QUOTE(Irėja @ 2007 03 02, 08:21)
Per Kalėdas švenčiam Kristaus gimimą, per Velykas prisikėlimą, per gimtadienį savo gimimą ir t.t. o ką švęsti per vyrų dieną? buvimą vyru? arba per moterų dieną? buvimą moterim?? manęs tai nebūtina sveikint vien už tai, kad gimiau moterimi smile.gif arba jei jau sveikint, tai kiekvieną dieną  biggrin.gif tas pats, kas su Valentino diena, negi man reikia raudonai apibrėžto skaičiuko kalendoriuj, kad atsiminčiau ir pasakyčiau kitam , kad jį myliu ...
beje, kiek  siekia mano žinios, kovo 8-oji yra ne Moterų diena, o Tarptautinė moterų solidarumo diena. todėl vyrai, tempiantys krūvom gėles visom moterškom aplinkui, mane skatina plačiai nusišypsoti  smile.gif nes jie nežino, ką daro  biggrin.gif nors mano tėtis irgi man dovanoja, ir diedas dovanoja... bet priimu jas kaip tiesiog be progos, "prosto tak" - kaip sakė tas meškiukas iš multiko...
*

na jie vieningai nežino ką daro tą dieną nes dauguma jau ateina sveikint su tulpem nuvytusiom nuo alkoholio biggrin.gif anksčiau buvo solidarumo, dabar nežinau kokia ten ta šventė
Irėja
QUOTE(agniux911 @ 2007 03 02, 10:25)
na jie vieningai nežino ką daro tą dieną nes dauguma jau ateina sveikint su tulpem nuvytusiom nuo alkoholio biggrin.gif anksčiau buvo solidarumo, dabar nežinau kokia ten ta šventė
*

lotuliukas.gif nevaryk taip labai, gausim dar abi.. čia vis gi "Tėčio puslapis" smile.gif
na dabar kovo 8-a vadinas Tarptautinė moters diena, bet tą turėjau minty, kad tos dienos šaknys yra politinės, na Klara Cetkin, lygios galimybės, moterų organizacijos, balsavimo teisė ir t.t. ir pan. tik vyrai ne visada tą žino ir dauguma dovanoja gėlės motrškai už tai, kad ana turi krūtis ir visą kitą atributiką smile.gif
121.5 MHZ
Hi, o mane galima sveikinti kad ir kasdien... tik tada kokia prasmė sveikinti, jei ir sveikinimas pasidaro rutina. Geriau siurprizas koks. Arba šiaip balandžio dvylikta galima pasveikinti - nesupyksiu hehehe
edisada
Vyriška g.gif g.gif
Tėčio diena ir Kariuomenės diena 4u.gif
agniux911
na va, visgi kariuomenės diena svarbi.

aš nevarau, tik konstatuoju matomus ir girdimus faktus bigsmile.gif
krekeris
kosmonautikos diens - balandzio 12 ir, aisku, vasario 23.
kristinka
na vyras primine man ,kad jo nepasveikinau per lietuvos kariuomenes diena doh.gif na kitais metais gal nepamirsiu g.gif
agniux911
aš net jos nepamenu, nes mano tėtis iš tarybų laikų, o vyras be armijos praėjo
Tetis2005
Vyriska svente - velykos.
agniux911
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 05 02, 19:39)
*

NEBŪKITE NEŠVANKŪS doh.gif
Mama liala
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 05 02, 20:39)
*

o kiausinius kaip dazai per vyru svente? lotuliukas.gif
agniux911
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 03, 12:35)
o kiausinius kaip dazai per vyru svente? lotuliukas.gif
*

gal tarp durų, gal markeriu biggrin.gif laugh.gif
Mama liala
QUOTE(agniux911 @ 2007 05 03, 14:31)
gal tarp durų, gal markeriu biggrin.gif  laugh.gif
*

aha tarp duru geriausia tada iki pat atvelykio visom spalvom persidazys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
agniux911
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 04, 10:27)
aha tarp duru geriausia tada iki pat atvelykio visom spalvom persidazys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

gausim tuoj nuo vyrų į lempą, baigsim čia blevyzgot mirksiukas.gif
Viesulas
gal uzteks jums is vyru saipytis? bash.gif
** Svaja**
Vyru svente.. g.gif g.gif zinoma Tevo diena 4u.gif o seip.. na kariai ne visi vyrai buve smile.gif tad aisku yra lapkricio 23d kad tokiu kaip oficialiu svenciu nelabai yra jiems,gali tiesiog sugalvoti tarpusavyje ka nors grazaus mirksiukas.gif
Mama liala
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 04, 21:07)
gal uzteks jums is vyru saipytis? bash.gif
*

bet juk patys prisipraset vis pabrezdami kad velykos vyru svente lotuliukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 05 02, 20:39)
*

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
agniux911
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 10, 12:30)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

juokas juokais bet nei vienas neatsisako pareikst kad per velykas tarp duru kis blink.gif
bucka
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 05 02, 18:39)
*

patys vyrai ir siulo tai padaryti oficialia vyru solidarumo svente, tai kodel turetume tam priestarauti?! doh.gif
kristiorlov
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 09, 14:20)
bet juk patys prisipraset vis pabrezdami kad velykos vyru svente lotuliukas.gif
*

100% sutinku thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

jei rimtai- tai tėvo diena(oficiali šventė),o jei žmona gera tai vyrui gali but visos dienos kaip šventės ax.gif thumbup.gif wub.gif
agniux911
QUOTE(kristiorlov @ 2007 05 13, 12:14)
100% sutinku thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

jei rimtai- tai tėvo diena(oficiali šventė),o jei žmona gera tai vyrui gali but visos dienos kaip šventės ax.gif  thumbup.gif  wub.gif
*

retai čia kam, nors mūsų akimis gal taip atrodo, bet jiems nemanau. vis meilėm meilėm vadina, o paskui žiūrėk sako, vargas su tom bobom. ale tai ko žianytis blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.