kokią šventę jūs laikote vyrų švente? įdomu tiesiog. mat mano tėtis ir krikštatėvis mėgsta kai juos sveikinu su rusiškos armijos diena 02.23, bet dauguma dabartinių ten nebuvę. ar jums svarbi lietuvių armijos diena?bet daugelis dabar ir nuo jos bėgioja...aš nešneku apie tėčių šventę, ją žinom, bet juk ne visi tėčiai. tad kokią dieną jūs VYRAI manote skirtą jums, kad sveikinti, nes vyrai pyksta, kad jų niekas nesveikina, juk mes tai kovo 8ąją turim
welykos
nebūkit žiaurios. man norėtųsi vyrų nuomonės, beje daugiau
prie ko čia armija??? yra tėvo diena...
ne visi vyrai yra tėvai, aš juk nelyginau su motinos diena, o kalbėjau atitikmenį moters dienai. matyt esi iš jauniklių nes vyresnieji visada švenčia armijos dieną, ji jiems kiek kitokią prasmę turi nei dabartiniams
QUOTE(agniux911 @ 2007 02 22, 10:45) kokią šventę jūs laikote vyrų švente? įdomu tiesiog. mat mano tėtis ir krikštatėvis mėgsta kai juos sveikinu su rusiškos armijos diena 02.23, bet dauguma dabartinių ten nebuvę. ar jums svarbi lietuvių armijos diena?bet daugelis dabar ir nuo jos bėgioja...aš nešneku apie tėčių šventę, ją žinom, bet juk ne visi tėčiai. tad kokią dieną jūs VYRAI manote skirtą jums, kad sveikinti, nes vyrai pyksta, kad jų niekas nesveikina, juk mes tai kovo 8ąją turim Visus vyrus noriu pasveikinti su ju svente vasario 23!!! ![]() Kodel gi negali buti si svente jiems, vyru svenciu visai nera, kodel jie mus turi sveikinti su kovo 8 o mes juos su vasario 23 negalim pasveikinti??? As savo teva ir vyra kiekvienais metais sveikinu su sia svente, ir jiems begalo yra malonu, kad niekada nepamirstu sia diena. Kaip daugelis zmoniu sako, kad yra tevu diena, bet juk tevais irgi daug kas negali buti kaip ir moteris negali tapti mamom.... Kekvienas vyras tarnavo, tarnauja ir tarnaus..... O jai isgeria alaus tai nereiskia, kad jau vyrams svente.... Jai parasiau su klaidom , prasau nekritikuoti, rasiau laikidama vaika ant ranku....
Turiu katiną...palepinu jį per kiekvieną gimtadienį skanumėliais...bet ar jis laimingesnis nuo to?...kartais ir kitom dienom palepinu...nepastebėjau skirtumo...
Tikrai sveikinciau savo artimuosius, tačiau nei tėtis nei vaikinas nebuve armijoj.
Tėvo dieną
QUOTE(GalBut @ 2007 02 23, 19:23) Turiu katiną...palepinu jį per kiekvieną gimtadienį skanumėliais...bet ar jis laimingesnis nuo to?...kartais ir kitom dienom palepinu...nepastebėjau skirtumo... O dar galima sveikinti su atejusiu pavasariu, vasara, rudeniu, ziema ir dovanuoti atitinkama dovanele, galima ir kokias kitas progas sugalvoti, tik reikia fantazijos
na aš dar kartą pasikartosiu, kad neieškau spec progos pasveikinti, tėvai yra ne visi vyrai, vėlgi pasikartosiu, o progų aš manau kad galima rasti taip pat, bet noriu sužinot ir padiskutuot, kas kokią dieną laiko tik vyrų (visų) švente
QUOTE(agniux911 @ 2007 02 26, 08:47) na aš dar kartą pasikartosiu, kad neieškau spec progos pasveikinti, tėvai yra ne visi vyrai, vėlgi pasikartosiu, o progų aš manau kad galima rasti taip pat, bet noriu sužinot ir padiskutuot, kas kokią dieną laiko tik vyrų (visų) švente Na, tai reiskia nera tokios sventes. Nera! Juk jei tokia svente butu, tau Jusm toks klausimas nekiltu,
Man tai irgi galvoje tik Tėvo diena, nors temos autorė ir pyksta. Vyrų diena... O kas yra vyras? Nu ne berniukai kūdikėliai ir ne paaugliai. Savo amžiaus tarpsniams jie turi kitus žodžius - berniukas, paauglys, vaikinas. Tikras vyras kuria šeimą, stato namą, dirba
Bent aš tai labai nepatogiai jausdavausi, kai mane kovo 8 dieną sveikindavo klasiokai, ir net tėtis visas mus šeimoje apdalindavo gėlėmis. Man buvo tai pati nejaukiausia diena. Nu kokia iš manęs moteris buvo kai man buvo 8 metai? 15? Buvau mergaitė, mergina, panelė... Buvau gal 22 - 24 metų, tai tada kažkaip visai nieko buvo tą tulpę gauti Dėl vasario 23 "šventimo" tai sakyčiau, arba tos datos istorijos nežinojimas, arba... net nežinau kas. Ta diena buvo "Tarybinės armijos diena". Kuo mes su ja siejamės? Santvarkos praeitimi? Tačiau nematau prasmės tą dieną minėti, lygiai kaip ir švęsti kokios amerikos ar nigerijos "kareivių" dieną. Lietuvos kariuomenės diena gal spalio gale, gal lapkričio pradžioj. Išeitų, kad nėra tokios dienos, bendrai tinkamos visiems vyriškos giminės atstovams.
[/quote]
Išeitų, kad nėra tokios dienos, bendrai tinkamos visiems vyriškos giminės atstovams. [/quote] As ir sakau temos autorei - NERA QUOTE(naitas @ 2007 02 27, 13:57) Man tai irgi galvoje tik Tėvo diena, nors temos autorė ir pyksta. Vyrų diena... O kas yra vyras? Nu ne berniukai kūdikėliai ir ne paaugliai. Savo amžiaus tarpsniams jie turi kitus žodžius - berniukas, paauglys, vaikinas. Tikras vyras kuria šeimą, stato namą, dirba Bent aš tai labai nepatogiai jausdavausi, kai mane kovo 8 dieną sveikindavo klasiokai, ir net tėtis visas mus šeimoje apdalindavo gėlėmis. Man buvo tai pati nejaukiausia diena. Nu kokia iš manęs moteris buvo kai man buvo 8 metai? 15? Buvau mergaitė, mergina, panelė... Buvau gal 22 - 24 metų, tai tada kažkaip visai nieko buvo tą tulpę gauti Dėl vasario 23 "šventimo" tai sakyčiau, arba tos datos istorijos nežinojimas, arba... net nežinau kas. Ta diena buvo "Tarybinės armijos diena". Kuo mes su ja siejamės? Santvarkos praeitimi? Tačiau nematau prasmės tą dieną minėti, lygiai kaip ir švęsti kokios amerikos ar nigerijos "kareivių" dieną. Lietuvos kariuomenės diena gal spalio gale, gal lapkričio pradžioj. Išeitų, kad nėra tokios dienos, bendrai tinkamos visiems vyriškos giminės atstovams. aš visiškai nepykstu, čia tik diskusijos, žiūriu mėgstat išsiliet. nėra tai nėra, užklausiau norėdama sužinot kas ką švenčia o jūs užsipuolat tarsi aš ką blogo darau. nori nenori bet vyresniuosius ta diena sieja nes jie buvo būtent tarybinėje armojoje ir nėr čia ko baidytis, juk vyrai ėjo į kariuomenę ne tik nuo 1991metų, ko jūs čia tokios jautrios tai buvusiai santvarkai. istorijos nepakeisit kad ir kaip benorėtumėt turbūt VALENTINO diena yra mūsų šventė, švenčia dauguma ir nesidomi kas tai iš tikro, tai ko čia netinka senoji armijos diena. ačiū už "humaniškumą" Papildyta: QUOTE(Alisa2 @ 2007 02 27, 14:09) nepatinka tema ar diskusija, nieks neverčia list ir diskutuot. tau nėra tokios šventės, ok, parašei ir nėr čia ko daugiau QUOTE(agniux911 @ 2007 02 27, 17:18) ačiū už "humaniškumą" Papildyta: nepatinka tema ar diskusija, nieks neverčia list ir diskutuot. tau nėra tokios šventės, ok, parašei ir nėr čia ko daugiau o dar sakei, kad nepyksti Bent aš tai parašiau apie savo prisiminimus, kaip jaučiaus, kai mane, vaiką, sveikino su moters diena Apie vasario 23 d irgi. Mano tėvas tai galvą kraipydavo - kokia čia diena Mano vyras jos irgi nepasigenda. Nei uošvis.. Nu va, išvardijau visus, o ką sveikint tai ir neturiu QUOTE(naitas @ 2007 02 27, 15:30) o dar sakei, kad nepyksti Bent aš tai parašiau apie savo prisiminimus, kaip jaučiaus, kai mane, vaiką, sveikino su moters diena Apie vasario 23 d irgi. Mano tėvas tai galvą kraipydavo - kokia čia diena Mano vyras jos irgi nepasigenda. Nei uošvis.. Nu va, išvardijau visus, o ką sveikint tai ir neturiu aš nepykstu, tiesiog padėkojau už ignoravimą kitų minčių. jei neturi, aišku ir nesveikini, aš turiu nemažą ratą žmonių, kuriuos sveikinu ir nesijaučiu kažkokia tautos išdavike. tiesiog jie tai patyrė, mano vyras irgi nebuvo, jo ir nesveikinu, nors jį firmoje sveikina, nes jų dauguma buvusių toj armijoj. juokinga kai sako tikri vyrai stato namą, augina vaikus- jei tarkim jis negali turėt vaikų ar neturi moters tam, o gal neturi pinigų namui ar butui, tai ką ne vyras o kovo 8 oji irgi tarybinė bet nepergyvenam dėl to
nera vyrams sventes, na ir tegul, mes ir be ju issiversime ir nestreikuosime.
Jooo... nėra švenčių vyrams. Tėvo diena? Nu kas čia per šventė. Jai po teisybę nelabai žinau nei kada nei kam ji skirta. Tačiau žiūrint į save tai man didžiausia mano šventė yra ilgai išlaiktos dukrytės gimimo diena. Vo tada ir norėčiau sveikinimų. Nu dar ir per sūnaus gimtadienį.
Puikiai žinot, kad yra tik tėvo diena. Paskui nebent galima rasti profesinių švenčių. Yra Lietuvos kariuomenės diena, bet mažai kas tarnavo šiais laikais. Belieka gimtadienis
QUOTE(Grifas @ 2007 02 28, 10:39) Jooo... nėra švenčių vyrams. Tėvo diena? Nu kas čia per šventė. Jai po teisybę nelabai žinau nei kada nei kam ji skirta. Tačiau žiūrint į save tai man didžiausia mano šventė yra ilgai išlaiktos dukrytės gimimo diena. Vo tada ir norėčiau sveikinimų. Nu dar ir per sūnaus gimtadienį. šaunuolis kad tau taip svarbu vaikai, ne kiekvienam taip QUOTE(agniux911 @ 2007 02 27, 17:36) daba tiksliai nepasakysiu visos istorijos, bet tikrai žinau, kad Kovo 8 diena nėra tarybinė šventė. Tai Tarptautinė moters diena. Tuo tarpu vasario 23 d - Tarybinės armijos diena. Tik kad ta "moters" diena iš karto eina po "tarybinės", tai gal todėl taip ir susitapatino. Aišku, kas tarnavo toj armijoj, tai tam gal ir sukyla prisiminimai. Oho kokie paradai būdavo, pompastika QUOTE(naitas @ 2007 03 02, 00:30) daba tiksliai nepasakysiu visos istorijos, bet tikrai žinau, kad Kovo 8 diena nėra tarybinė šventė. Tai Tarptautinė moters diena. Tuo tarpu vasario 23 d - Tarybinės armijos diena. Tik kad ta "moters" diena iš karto eina po "tarybinės", tai gal todėl taip ir susitapatino. Aišku, kas tarnavo toj armijoj, tai tam gal ir sukyla prisiminimai. Oho kokie paradai būdavo, pompastika zinai, as buvau vaikas, kai svesdavo tas sventes, buvo idomu, smagu, suvienydavo zmones ne tik gert, kaip dabar, ir man dzin kad ten buvo tarybine, tokiu metu gyvenom, reikia ta priimt kaip yra. o kaip minejo kad sveikindavo visas: ir mazas mergytes, ir mokinukes, tai cia man rodos ne moterys, o dar tik busimos, tai ner ko ir sveikint ir nieks nesako kad reik streikuot, kaip viesulas sako, as irgi nesvenciu nei moters dienos (nors pagal amziu ir padeti esu moteris), nei valentinkes ar helovyno ir nestreikuoju
Per Kalėdas švenčiam Kristaus gimimą, per Velykas prisikėlimą, per gimtadienį savo gimimą ir t.t. o ką švęsti per vyrų dieną? buvimą vyru? arba per moterų dieną? buvimą moterim?? manęs tai nebūtina sveikint vien už tai, kad gimiau moterimi
beje, kiek siekia mano žinios, kovo 8-oji yra ne Moterų diena, o Tarptautinė moterų solidarumo diena. todėl vyrai, tempiantys krūvom gėles visom moterškom aplinkui, mane skatina plačiai nusišypsoti QUOTE(Irėja @ 2007 03 02, 08:21) Per Kalėdas švenčiam Kristaus gimimą, per Velykas prisikėlimą, per gimtadienį savo gimimą ir t.t. o ką švęsti per vyrų dieną? buvimą vyru? arba per moterų dieną? buvimą moterim?? manęs tai nebūtina sveikint vien už tai, kad gimiau moterimi beje, kiek siekia mano žinios, kovo 8-oji yra ne Moterų diena, o Tarptautinė moterų solidarumo diena. todėl vyrai, tempiantys krūvom gėles visom moterškom aplinkui, mane skatina plačiai nusišypsoti na jie vieningai nežino ką daro tą dieną nes dauguma jau ateina sveikint su tulpem nuvytusiom nuo alkoholio QUOTE(agniux911 @ 2007 03 02, 10:25) na jie vieningai nežino ką daro tą dieną nes dauguma jau ateina sveikint su tulpem nuvytusiom nuo alkoholio na dabar kovo 8-a vadinas Tarptautinė moters diena, bet tą turėjau minty, kad tos dienos šaknys yra politinės, na Klara Cetkin, lygios galimybės, moterų organizacijos, balsavimo teisė ir t.t. ir pan. tik vyrai ne visada tą žino ir dauguma dovanoja gėlės motrškai už tai, kad ana turi krūtis ir visą kitą atributiką
Hi, o mane galima sveikinti kad ir kasdien... tik tada kokia prasmė sveikinti, jei ir sveikinimas pasidaro rutina. Geriau siurprizas koks. Arba šiaip balandžio dvylikta galima pasveikinti - nesupyksiu hehehe
Vyriška
Tėčio diena ir Kariuomenės diena
na va, visgi kariuomenės diena svarbi.
aš nevarau, tik konstatuoju matomus ir girdimus faktus
kosmonautikos diens - balandzio 12 ir, aisku, vasario 23.
na vyras primine man ,kad jo nepasveikinau per lietuvos kariuomenes diena
aš net jos nepamenu, nes mano tėtis iš tarybų laikų, o vyras be armijos praėjo
Vyriska svente - velykos.
gal uzteks jums is vyru saipytis?
Vyru svente..
QUOTE(kristiorlov @ 2007 05 13, 12:14) 100% sutinku jei rimtai- tai tėvo diena(oficiali šventė),o jei žmona gera tai vyrui gali but visos dienos kaip šventės retai čia kam, nors mūsų akimis gal taip atrodo, bet jiems nemanau. vis meilėm meilėm vadina, o paskui žiūrėk sako, vargas su tom bobom. ale tai ko žianytis |