Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaimynai II
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Forma
Tęsiame pokalbius.
fashion
Kaimynai yra labai labai svarbu, ypac jei gyveni daugiabutyje. Kol gyvenau pas tevus, kaimynai visi buvo liuks! Dabar persikraustem i nuosava nama, tai aplinkui kaimynai vyresni, apie 50 metu. Truputi liudnoka del to, bet gal priprasiu.. Gaila, kad mano amziaus merzynu nera. Uztat sodas yra thumbup.gif
scorpioneeee
O dėl kilimėlių tai mano draugės kaimynė iš jų visad kilimėlius vokdavo. Sužinojo kad ji, kai ji išeidinėjo ir tuo pat metu kaimynė pravėrė durisir pasimatė, kad pas ją bute viduj jų kilimėlis. TAi kad nebevogtų kiek žinau jie jį kažkaip prikalė ar prisuko...
Bet vogt tokius dalykus...
Forma
pas mus laiptineje lankosi visokie narkomanai tai uztai ir galvoju, kad geras kilimelis ilgai nelaikys doh.gif galvoju, gal koki uzrasa ispjaustineti ar israizyti, bet jei blogojoje puseje tai vagiant neziures ar kas nors yra kitoje puseje, o is virsaus tai reikia gero uzraso, kad negaletu ir parduoti ir patiem tas uzrasas galbut koks smagus butu biggrin.gif
padekit sugalvot ka parasyti ax.gif
indra*
pas mus laiptinej beveik visi nuomininkai, tai laiptai nevalyti gal kokius pastaruosius 10 metu. tiek kramtoskes dar vienos vietoj nes maciusi doh.gif. ir dar ruko laiptinej, bikus meto. mes gyvenam 4tam aukste, tai visuose 4 laiptines aukstuose ir sukam lemputes, nes visiem kitiem gerai ir patamsy doh.gif. vieno tokio veikejo mandagiai paklasiau, ar tikrai cia vieta po langais suni sikdinti. tai atsake, kad vieta. nu ka as galiu dar pasakyt...
happy
QUOTE(Forma @ 2007 02 23, 07:55)
padekit sugalvot ka parasyti  ax.gif
*

gal buto NR? g.gif
Pūkis
mano tevai, kad nevogtu kilimeliu, tai buvo isinese i vidu ir prie duru padeje prieskambaryje. taigi koks skirtumas uz duru ar viduje. ir patogu, kai tik valai kambarius tai ir kilimeli visada isvalai, o ir niekas i ji nesikesina. aisku tas kilimelis kiek pamenu, tai ne guminis koks nors buvo, o kazkaip derejo su kilimu, tai turbut kartu pirktas g.gif ar kaip g.gif . bet sprendimas, manau, geras jei neina su kaimynais susitart thumbup.gif
Forma
QUOTE(Pūkis @ 2007 02 23, 15:24)
mano tevai, kad nevogtu kilimeliu, tai buvo isinese i vidu ir prie duru padeje prieskambaryje. taigi koks skirtumas uz duru ar viduje. ir patogu, kai tik valai kambarius tai ir kilimeli visada isvalai, o ir niekas i ji nesikesina. aisku tas kilimelis kiek pamenu, tai ne guminis koks nors buvo, o kazkaip derejo su kilimu, tai turbut kartu pirktas  g.gif  ar kaip  g.gif . bet sprendimas, manau, geras jei neina su kaimynais susitart  thumbup.gif
*

tai pas mane dabar taip bet labai jis mane nervina viduj mad.gif o vagia tai ne kaimynai o visokie naktiniai valkatos bash.gif bash.gif bash.gif
happy
o prilipint prie grindu neina? kazkada pas mane kilimo krastai taip buvo namie prilipinti su dvipuse lipnia juosta, tik idomu ar ji liptu prie laukinu grindu
Camea
mums tai atrodo pasiseke su kaimynais, vyro teta smile.gif paskolino mums stala, kedziu, padejo klijot tapetus, kai darem remonta, na zodziu kol kad patenkinti smile.gif
šešėlis
mane tai nervina mūsų kaimynai rūkoriai ph34r.gif maža to, kad smirda, jei langai atidaryti, bet jie dar ir nuorūkas meta iš balkono mad.gif prišiukšlina kiemą ir į balkoną primeta. baisu ką nors balkone palikt, kaimynų vos nepadegė, kai vaikas balkone miegojo
dalužė
Kodėl rūkantiems atrodo, kad jei numes nuorūką per balkoną, tai nuorūkos neliks ???
scorpioneeee
Mes tai užvakar policiją naktį kvietėm, nes 12h nakties ne tik muziką užsileido bet dar ir padainuot girti sumąstė. TAi snd važiuosim pareiškimo rašyti. Sakė 2 pareiškimai, kad ir be policijos iškvietimo ir gauną pirmąją baudą- 300Lt, o po to vis didesnę jei nepasimoko...
node
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš paplepėti apie kaimynus. Plati tema, nes ir tų kaimynų visokiausių yra. Kol kas pas mus kaimynai yra viena iš priežasčių, skatinančių keltis į nuosavą namą ax.gif Tie, kur iš šonų, tai dar normaliai, kažkaip per labiausiai jų nesigirdi, bet viršuj doh.gif lengvas košmaras doh.gif
O ir apskritai, kaip čia ne viena minėjo, rūko laiptinėj, iš karto kvapas prieškambaryje jaučiasi. Ne sykį valant langus teko būti apmėtytai iš nuorūkų, metamų iš aukštesnio aukšto.
Žinoma, nesitikiu, kad visi gyvens pagal mano taisykles, bet vis tiek maloniau, kai žmonės yra geranoriški vienas kito atžvilgiu.

Kol kas pamąstymų tiek tongue.gif kai labai užknis, kreipsiuos patarimų cool.gif

4u.gif
Lachesė
nežinau,kaip jūsų namai (daugiabučiai) ar turi komendantes.... mūsškė baigia mums nervus išėsti,o visa ko priežastis,kad mes jauniausi pagal amžių ir neseniai atsikraustę. Ko tik negirdėjom,..... o dar kai remontas prasidėjo tai galutinai mus baigia išvesti iš normalios būklės... visokiais skundais grasinasi jau kelintą kartą,tai šiandien ją išsiunčiau rašyti skundo,jau nebeatsiprašinėjau,nes atsibodo,niekas nesiskundžia ,tik ji viena per keturis aukštus nuo mūsų toliau gyvena,o jai vis negerai,jeigu kažkam kažkas nepatinka ateina ramiai pasako ir susitariam,o čia tik skundas ir veržiasi į namus.... šiandien prisiekiu, išgręžė tik vonios lubų karkasiukui pritvirtinti skyles ir viskas,o šiaip niekada nedirba sekmadieniais,o atėjo su baisiausiais raštais ,kad negalima dirbti remonto sekmadienį,o mus terminas spaudžia ,išvykstame ilgam šeštadienį,tiesiog negaliu,jau rėkiau ant jos ,kad nelįstų man į namus ir tegu rašo tuos skundus ,tik nelenda...

Išsiliejau ,nes iki šiol drebėjau,nesu labai konfliktiška,bet ji mane baigia užveikti. Ar realiai ji viena turi galią su savo skundu mums kažką padaryti?
gili_upė
[quote=Lachesė,2007 06 03, 20:45]
nežinau,kaip jūsų namai (daugiabučiai) ar turi komendantes.... mūsškė baigia mums nervus išėsti,o visa ko priežastis,kad mes jauniausi pagal amžių ir neseniai

siaip tai ji turetu rinkt kaimynu parasus kurie irgi patvirtintu tai kuo ir ji skundzias.. 4u.gif
Lachesė
aaa,na kol,surinks,jeigu apskritai surinks,tai jau mūsų ir nebus doh.gif tikrai nežinau,ar čia bijoti,ar ne,nesijaučiam labai nusikaltę žmonnių ramybei,bet jau taip baisiai buvo,o be to nenusileidau,ir išvijau iš namų,jos mada įeiti į vidų,MB jos neleidžia,tai ji nustumia jį ir įsiveržia,čia jau ne pirmas kartas.Reikės žiūrėti pro akutę prieš duris atidarant kam nors....
gili_upė
QUOTE(Lachesė @ 2007 06 03, 21:11)
aaa,na kol,surinks,jeigu apskritai surinks,tai jau mūsų ir nebus doh.gif  tikrai nežinau,ar čia bijoti,ar ne,nesijaučiam labai nusikaltę žmonnių ramybei,bet jau taip baisiai buvo,o be to nenusileidau,ir išvijau iš namų,jos mada įeiti į vidų,MB jos neleidžia,tai ji nustumia jį ir įsiveržia,čia jau ne pirmas kartas.Reikės žiūrėti pro akutę prieš duris atidarant kam nors....
*

virsune blink.gif jinai neturi teises lyst i jusu privacia teritorija, nusiramink ir nesuk sau galvos, kai kurie zmones jaucia malonuma kabinedamiesi prie kitu. elgeis taktiskai kol galejai jei jinai nesuvokia graziuoju tai cia jau ne tavo bedos............. mirksiukas.gif
Limcamca
QUOTE(Lachesė @ 2007 06 03, 21:45)
nežinau,kaip jūsų namai (daugiabučiai) ar turi komendantes.... mūsškė baigia mums nervus išėsti,o visa ko priežastis,kad mes jauniausi pagal amžių ir neseniai atsikraustę. Ko tik negirdėjom,..... o dar kai remontas prasidėjo tai galutinai mus baigia išvesti iš normalios būklės... visokiais skundais grasinasi jau kelintą kartą,tai šiandien ją išsiunčiau rašyti skundo,jau nebeatsiprašinėjau,nes  atsibodo,niekas nesiskundžia ,tik ji viena per keturis aukštus nuo mūsų toliau gyvena,o jai vis negerai,jeigu kažkam kažkas nepatinka ateina ramiai pasako ir susitariam,o čia tik skundas ir veržiasi į namus.... šiandien prisiekiu, išgręžė tik vonios lubų karkasiukui pritvirtinti skyles ir viskas,o šiaip niekada nedirba sekmadieniais,o atėjo su baisiausiais raštais ,kad negalima dirbti remonto sekmadienį,o mus terminas spaudžia ,išvykstame ilgam šeštadienį,tiesiog negaliu,jau rėkiau ant jos ,kad nelįstų man į namus ir tegu rašo tuos skundus ,tik nelenda...

Išsiliejau ,nes iki šiol drebėjau,nesu labai konfliktiška,bet ji mane baigia užveikti. Ar realiai ji viena turi galią su savo skundu mums kažką padaryti?
*

Ji turbūt tiesiog laikosi įstatymo, pagal kurį remonto darbus galima vykdyti tik darbo valandomis. Jei jūs remontuojate sekmadienį, - savaime suprantama, kad ji turi priekaištų. Gal aplinkiniai kaimynai ir ne, bet jei ji mato, kad ne pagal įstatymą tai ir priekaištauja.
Šiuo atveju geriausia atsiklausti artimiausių kaimynų, ir kai ji ateina su pretenzijomis, tiesiog jai pareikšti, kad su artimiausiais buvo susitarta.

Beje, turbūt vis dėlto nemažas garsas buvo, jei ji gyvena per keturis aukštus ir vis dėlto išgirdo triukšmą unsure.gif
Lachesė
niekada sekmadienį nedirbo,tik šį vienintelį ir išgręžti medienoje skyles tikrai nėra kurtinantis garsas.... pagal jos pasakymą visą dieną kiaurą savaitę grežia,o kad remontus darosi dar keli kaimynai,taii jie geri,nes mes tai kaip nauji,tai vis neįtinkam ,apšaukė mane vieną kartą,kad aš vos ne pasileidėlė,nes ji tik mane mato,o čia su vyru dabar einu, MB neišlaikęs sako:"ką su žmona jau negaliu gyventi",-tai ji taip mustebo,kad čia vyras,o ne ..... tada laiptinės valymas jai mūsų netinka,ir apskritai,čia atsikraustėm po savininko mirties ir mes įsikėlėme po poros savaičių,tai amžinai ateina ir prikaišioja,kad lavonas neatšalo ,o mes jau tvarkomės šitame bute,tarsi jos nuosavybė būtų.... ji viską mato,kaip Voldemortas ir žiedų valdovo blink.gif
Limcamca
QUOTE(Lachesė @ 2007 06 04, 09:07)
niekada sekmadienį nedirbo,tik šį vienintelį ir išgręžti medienoje skyles tikrai nėra kurtinantis garsas....  pagal jos pasakymą visą dieną kiaurą savaitę grežia,o kad remontus darosi dar keli kaimynai,taii jie geri,nes mes tai kaip nauji,tai vis neįtinkam ,apšaukė mane vieną kartą,kad aš vos ne pasileidėlė,nes ji tik mane mato,o čia su vyru dabar einu, MB neišlaikęs sako:"ką su žmona jau negaliu gyventi",-tai ji taip mustebo,kad čia vyras,o ne ..... tada laiptinės valymas jai mūsų netinka,ir apskritai,čia atsikraustėm po savininko mirties ir mes įsikėlėme po poros savaičių,tai amžinai ateina ir prikaišioja,kad lavonas neatšalo ,o mes jau tvarkomės šitame bute,tarsi jos nuosavybė būtų.... ji viską mato,kaip Voldemortas ir žiedų valdovo  blink.gif
*

Ar jūs nuomininkai ar savininkai? Ar name yra bendrija, kad ji komendantė?
Lachesė
Mes savininkai ,ji komendantė tik laiptinės,yra ne vieno namo ,o kelių bendrai bendrija ir komendantas vyras,toks draugoviškas ax.gif

Limcamca
QUOTE(Lachesė @ 2007 06 04, 09:13)
Mes savininkai ,ji komendantė tik laiptinės,yra ne vieno namo ,o kelių bendrai bendrija ir komendantas vyras,toks draugoviškas  ax.gif
*

tada yra variantas, bendrijos pirmininkui parašyti ilgą, išsamų skundą, apie laiptinės komendantę... rolleyes.gif kad jaučiatės persekiojami, užgauliojami ir pan. Gal dar ir jai išsiųsti skundo kopiją registruotu laišku, kad ji jus šmeižia ir už tai straipsnį pritaikysit. Paprastai tokias didvyres pora tokių veiksmų nusodina.
KOmendantė man taip tarybiškai skamba blush2.gif
Lachesė
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tokia Melnikaitė prieš akis iškilo lotuliukas.gif kaip prajuokinai ,negaliu,neužsiimsime,šeštadienį išvykstame trims su biškiu mėnesiams,tai galės stugauti,kiek patinka,pagalvos,kad jos išsigandom ir išskraustėm lotuliukas.gif

Geros dienos visoms,dar einu šį tą pirkti remontui ax.gif
Aikutė
Na ir bjaurybių pasitaiko. Mes irgi va susipažįstam su kaimynais: tik pamatė, kad nešam kažkokius daiktus - jau perspėjinėja, kad durų neapibraižytumėm, kad liftus išvalytumėm ir tt. 2 dienas griovėm sieną, jau bijojom, kad ateis skųstis, bet kol kas ramu dar. Nežinau, gal reik artimiausius perspėt kad dar ilgai dundėsim?
undi
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 04, 11:42)
Na ir bjaurybių pasitaiko. Mes irgi va susipažįstam su kaimynais: tik pamatė, kad nešam kažkokius daiktus - jau perspėjinėja, kad durų neapibraižytumėm, kad liftus išvalytumėm ir tt.  2 dienas griovėm sieną, jau bijojom, kad ateis skųstis, bet kol kas ramu dar. Nežinau, gal reik artimiausius perspėt kad dar ilgai dundėsim?
*

na as ir turiu viena tokia nerealia kaimyne, kuri man dar pries remontus visa koky rastely prie duru prikabindavo. pvz, 9 val vakaro skambutis i duris, atidarau o ten rastelis, pritylinkit televizoriu;) nors tas telikas visai tyliai eina pas mane. po to budavo bajeriai kad pergariai vaikstau. nu bet maziau reguoti reikia i tokias sizofrenikes. o kai prasidejo remontai tai ir su mentais grasino. pas kaimynus grezia pas mane ateina parekaut. darbininkai kol dare remontus, jie elgdavosi pagal taisykles iki 6 vakaro dirbdavo. tai ta elektra atjunginedavo. nu zodziu, bet kai niekas per daug i ja demesio nekreipe, tai varkse savo nervus ant vaiku islieja kad net visas kiemas skamba.nu bet manau cia kiekvienoj laiptinej atsiranda tokiu "bobu".
o siaip pries remontus as kaimynus perspejau ir iskarto atsiprasiau.
adriatic
o kazi kur kreiptis kai pradeda po 21 val sienas greziot kai vaikas mazas miega... ir gal kas zino kuriam istatyme parasyta del remonto darbu darbo valandom? butu neprosal turet, musu kaimynai predejo remontus kai mano vaikui buvo 1 sav. laiko, prasidejo sienu griovimai, o grezimai vakarais kai jie darba baigia tai iki siol tesiasi, o vaikui jau 7.5 men, tai tiek ir kenciam. labai tas istatymas praverstu 4u.gif jei galit parasykit i AZ pls
misiki
Va pas mus dabar baisiai lyja, tai vandens aplink nama iki nariuku.Taigi parsivezeme zvyro, kad truputi susikelti gatve, kad nebegtu i kiema, nu tai iseinu gi laukan ziuriu, kad kaimynas baigia zvyra neklauses nieko issivezti, mat jam i garaza bega.Ateme zada, ai man tegu bega svarbu kaimynyi gerai, net klaust nereikia.Nu ir kokiu komentaru dar reikia?Apie kaimynus?Pyktis nesinori, nezinau net ka pasakyti.Ir dar nereciau paklaust, gal kas esate susidure su tokiu klausimu, kaip:nusipirko gatveje dveji kaimynai namus pries kelis metus.Visi buvusieji vedesi vandentieki ir kanalizacija, nauju kaimynu tuo laiku nebuvo.Vienas is senuju nesivede tais laikais, sumane siemet pasijungti mums seniesiems dali pamokedamas uz projektus ir darbus, nes mes vedemes savo lesomis.Klausimas-ar tie naujieji kaimynai turi teise reikalauti pinigu, kad ir jiems pamoketu, nors jie pirko jau su viskuo ir prie darbu, kai mes vedemes neprisidejo niekuo?Tipo tai jiems i namo kaina iejo, tai dabar reikia atsiimti dali?Gal yra nors kas kompetetingas i tai atsakyti? g.gif
vilmelė
QUOTE(misiki @ 2007 06 16, 20:40)
Va pas mus dabar baisiai lyja, tai vandens aplink nama iki nariuku.Taigi parsivezeme zvyro, kad truputi susikelti gatve, kad nebegtu i kiema, nu tai iseinu gi laukan ziuriu, kad kaimynas baigia zvyra neklauses nieko issivezti, mat jam i garaza bega.Ateme zada, ai man tegu bega svarbu kaimynyi gerai, net klaust nereikia.Nu ir kokiu komentaru dar reikia?Apie kaimynus?Pyktis nesinori, nezinau net ka pasakyti.Ir dar nereciau paklaust, gal kas esate susidure su tokiu klausimu, kaip:nusipirko gatveje dveji kaimynai namus pries kelis metus.Visi buvusieji vedesi vandentieki ir kanalizacija, nauju kaimynu tuo laiku nebuvo.Vienas is senuju nesivede tais laikais, sumane siemet pasijungti mums seniesiems dali pamokedamas uz projektus ir darbus, nes mes vedemes savo lesomis.Klausimas-ar tie naujieji kaimynai turi teise reikalauti pinigu, kad ir jiems pamoketu, nors jie pirko jau su viskuo ir prie darbu, kai mes vedemes neprisidejo niekuo?Tipo tai jiems i namo kaina iejo, tai dabar reikia atsiimti dali?Gal yra nors kas kompetetingas i tai atsakyti? g.gif
*

O, tektu jums susidurti su musu keliom kaimynem (ne vien namo, bet ir kitu kvartalo namu). Turim tukias dvi furijas blink.gif , kurios reguliuoja gyvenima visam kvartalui. Baisu net per kiema pereiti. Jauciuosi ne buto seimininke, o nuominine. Baisiausia, kad isivaizduoja, kad kiemas - ju privati teritorija. Pasidare viena suoliuka kieme, tai neleidzia niekam atsisesti. kas bus jei kiekvienas butas darysis po suoliuka g.gif Pasilaidojo vidury kvartalo suni, uzveise gelyna ir per dienas vaiksto, stebi, kad koks vaikas neduok dieve neuzmintu. Svarbiausia, kad pacios vyras laiptineje ruko, kieme baaaaaaisiausiai skrepliuojasi,ju suo laksto palaidas, O kai uzeina nervas tai keikiasi keliais aukstais. Su visais kaimynais jau issipyko. Negersai jai laiptai nuplauti, vsas apsneka.... Galeciau testi ir testi. Ir taip jau eile metu verysad.gif
braske24
kai paskaičiau, tai pasibaisėjau kokių kaimynų yra, pas mus tai labai tvarkingi žmonės, dauguma pensininkai, bet labai ramūs ir niekur nesikiša thumbup.gif drinks_cheers.gif
eladzius
o mano kaimynai uz sienos tai smarves kazkokios.atidaro duris tai tarakonai plintusais laipioja... karsta.gif
Tinguma
mano kaimynai nuo spalio mėnesio remontus daro. prieš darydami susirinko parašus, kad neprieštaraujam. dabar sėkmingai gręžia sienas 10 mėnuo. su vyru jau juokiamės,
turbūt jie sienas grąžto pagalba graviruoja. puikus sprendimas - nereiks tapetų pirkt, beliks tik išdažyti lotuliukas.gif
vilmelė
QUOTE(braske24 @ 2007 07 21, 19:18)
kai paskaičiau, tai pasibaisėjau kokių kaimynų yra, pas mus tai labai tvarkingi žmonės, dauguma pensininkai, bet labai ramūs ir niekur nesikiša thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

4u.gif Net pavydas ima. Gyvenu siame name nuo pat gimimo, ir kai prisimenu, kokie saunus budavo vakareliai po ivairiu aplinkos tvarkymo talku... bigsmile.gif O siaip kiti kaimynai tai saunus, nors dauguma ju jau ir pensininkai. Tik ta musu furija visiems krauja gadina. Bet as vis pamastau, kas jos laukia ateityje? Juk teks su tais paciais zmonemis, su kuriais ne karto issipyko, gyventi ne vienerius metus. g.gif Dabar tai visi tyliai is jos vis pasijuokia. Kasip bsakoma "Sunys loja, o drinks_cheers.gif karavanas eina"
Laaila
QUOTE(Tinguma @ 2007 07 25, 11:57)
mano kaimynai nuo spalio mėnesio remontus daro. prieš darydami susirinko parašus, kad neprieštaraujam. dabar sėkmingai gręžia sienas 10 mėnuo. su vyru jau juokiamės,     
turbūt jie sienas grąžto pagalba graviruoja. puikus sprendimas - nereiks tapetų pirkt, beliks tik išdažyti lotuliukas.gif
*

Mes tai irgi remonta darem apie 10 men ax.gif bet tai cia todel, kad vyko kapitalinis remontas: keitem visus vamzdynus, elektros laidus, griovem sienas, keitem grindis ir t.t... Be to siais laikai darbininkai labai pasileide! Ateidavo, padirba kokias 3 val ir tipo viskas. Na, ne esme! Tai va musu kaimyne (apie 30 mtu) vos neisprotejo! Atvaro ir duris spardo, tipo "baikit triuksmauti". O mes tipo paimsim ir baigsim darbus! Tai jau, kad ejo pas mus "sveciai" is visu imanomu istaigu. Bet tai ka jie padarys? Mes viska tvarkingai darem, darbas vykdavo nuo 10 iki 17 val...
Uztai kai mes baigem, tai remontus pradejo musu gerbiamoji kaimyne tongue.gif ir tai jau tesiasi kokius 6 men. Ir remontai pas juos tokie keisti! Puse metu plaktuku vis kala. Gal jie ten visa buta lentelem issikalti bando.... Bet uztai ji su mumis sveikintis pradejo, kai pas ja triuksmas prasidejo lotuliukas.gif
vaivulis
mergaites, gal kuri man padesit... nezinau nei ka bedaryst, visa savaite kaimynai virs musu daro remonta - slifuoja sienas, man jau galva plysta, pradeda anksti ryte, baigia tik velai vakare - snekejom graziuoju nesilaiuja, na manau kad 21 valand ajau visiem norisi ramybes. ar yra koks istatymas, kad negalima daryti remonto nors jau savaitgaliais?
Sekretore
QUOTE(vaivulis @ 2007 08 26, 13:25)
mergaites, gal kuri man padesit... nezinau nei ka bedaryst, visa savaite kaimynai virs musu daro remonta - slifuoja sienas, man jau galva plysta, pradeda anksti ryte, baigia tik velai vakare - snekejom graziuoju nesilaiuja, na manau kad 21 valand ajau visiem norisi ramybes. ar yra koks istatymas, kad negalima daryti remonto nors jau savaitgaliais?
*

manau, kad savo savivaldybes interneto puslapyje kazka rastum- juk yra viesoji tvarka, triuksmo ir tylos valandos, tada galetum ten ir kreiptis...
INGRIDŽIUKS
QUOTE(vaivulis @ 2007 08 26, 15:25)
*

Nuo 22val- 6 val pažeidžama viešoji tvarka ir tada galima tam tikrom instancijoms pasiskūsti ,o kitomis valandomis galima daryt ką nori.
Kristask
kai gyvendavau daugeaustyje kas ryta savo balkone rasdavau panaudota prezervatyva. Ir rinkt šlykštu ir prieš savo svečius rausdama aiskindavausi kad jie ne mano. schmoll.gif
offspring
QUOTE(vaivulis @ 2007 08 26, 15:25)
*

Pagal galiojančius teisės aktus ramybė gyvenamosiose patalpose turi įsivyrauti nuo 18 val., o nuo 22 val. prasidėti nakties metas. Leidžiamas triukšmo lygis nuo 6 iki 18 val. – 40 decibelų, nuo 18 iki 22 val. – 35, nuo 22 iki 6 val. – 30. Paprasčiau tariant, 30 decibelų garsą skleidžia laikrodžio tiksėjimas, lapų šnarėjimas, 35 – žmonių šnabždesys, 40 – negarsi kalba.
virguliuke
Sveiki, einu tiesiai prie reikalo, vakar truko kanalizacinis vamzdis, ir aisku uzliejo musu wc, tuo paciu ir kaimynu esanciu apacioje, wc ir vonia blink.gif
Mes esam nuomonokai sio bute, bet nepasirase jokios sutarties, tie kaimynai reikalauju musu atlyginti nuostolius, iverintus 4000lt, nes neseniai tik remonta buvo pasidare.
Bet asmeniskai as nesijauciu del to kalta, nes juk nespecaliai uzliejom mes ta buto, o pasirodo kad tas vamzdis jau trukes buvo ir seimininkai ta skyle buvo uzkimse politelenu ir dar ten kazkuo,esme tame, kad normaliai nesutaise.
Ka tokiu atveju mums daryt? ar privalom mes tuos nuostolius atlygint?
Aii
QUOTE(virguliuke @ 2007 09 23, 14:22)
Sveiki, einu tiesiai prie reikalo, vakar truko kanalizacinis vamzdis, ir aisku uzliejo musu wc, tuo paciu ir kaimynu esanciu apacioje, wc ir vonia blink.gif
  Mes esam nuomonokai sio bute, bet nepasirase jokios sutarties, tie kaimynai reikalauju musu atlyginti nuostolius, iverintus 4000lt, nes neseniai tik remonta buvo pasidare.
  Bet asmeniskai as nesijauciu del to kalta, nes juk nespecaliai  uzliejom mes ta buto, o pasirodo kad tas vamzdis jau trukes buvo ir seimininkai ta skyle buvo uzkimse politelenu ir dar ten kazkuo,esme tame, kad normaliai nesutaise.
  Ka tokiu atveju mums daryt? ar privalom mes tuos nuostolius atlygint?
*

kadangi butas yra ne jusu, tai ne jums ir sukti galva del nuostoliu atlyginimo. Cia jau buto savininko reikalas, tokius dalykus priziureti ir taisyti. Skambinkit buto savininkui tegul jis ir aiskinasi.
Sekmes 4u.gif
virguliuke
QUOTE(Aii @ 2007 09 23, 13:30)
kadangi butas yra ne jusu, tai ne jums ir sukti galva del nuostoliu atlyginimo. Cia jau buto savininko reikalas, tokius dalykus priziureti ir taisyti. Skambinkit buto savininkui tegul jis ir aiskinasi.
Sekmes 4u.gif
*

ir as taip manau, bet kadangi kartu gyvenantis nuomininkai kazkodel jauciasi kaltais, ir pasisove atlygint nuostolius,maniau kad tik as galvoju kad cia nemusu reikalas ir cia jau seimininku reikalas, dekui uz patarima 4u.gif
Emerencija
aišku jeigu neturit kur pinigu dėti tai atlyginkit nuostolius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet aš tikrai pinigų niekam nemokėčiau schmoll.gif ne vieno cento neduočiau, butas ne mano, ne mano ir reikalas rolleyes.gif Šiandien gyvenat vienam bute, o rytoj jau galit gyventi kitur ax.gif Nesukit sau galvos ir niekam nemokekit jokiu pinigu ax.gif
Logiskai mastant tai cia tikrai ne jusu kalte... Tegu nuostolius atlygina savininkai...
skarinka
O be to is kur jie tokie suma 4000 Lt gavo? Kas ten apart lubu susigadino? Jie negali prasyti tokia suma, kuria patys nustate. Tai daro komisija. Tiksliai kas i ja ieina tai nezinau.
Beiker
Jeigu butu jusu kalte, tai tada zinoma, kad turetumet atlyginti, bet dabar tai cia savininku problema, jeigu nesugeba savo vamzdziu susiremontuoti
Blizge
Čia dar kitas variantas - kaip suprantu trūko kanalizacijos stovas. Jei taip, stovas priklauso namui, t.y bendrijai ar butų ūkiui, noriu pasakyt kad čia ne tik buto savininko reikalas.
.greitai.
Nu zinokite as esu panaisoje situaicjoje. bet tik ne as uzpyliau kaimynus, o mane. Taigis savininkas mums daro dabar remonta. Musu butas taip pat buvo naujas, su nauju remontu, taigi kainos tokios. Uzpilta 21kv parketo, 120kv sienu (kvadratura dazymo), visas remontas su medziagom su darbu jam kainuos apie 8k. Dar galutinai nezinom samatos, nes baigineja dazyti. Taigi vien tik lubom 4 daugoka, o kita vertus musu kaimynas atsiskaitys padal cekius bent uz dazyma, nes su parketu jis vska suderino. Taigi pasiulymas kviesti jam dazytojus, tegu padaro ir pasakys kike kainuos araba bent ivertina.

Siaip manau cia savininko problema, nes vamzdynas cia jo beda, o dar kaip kazkuri rase tai gali buti kokio CIty servise problema, bet kad tai irodyti labai daug kainuos. Musu kaimynas domejosi, jau buvo advokata pasisamdes, taciau kai mes pasiuleme tartis, t.y. daryti jam paciam remonta sutiko, nes siek tiek daugiau kainuos, o problemu maziau. Taigi, tokia storija.
Pamirsau pamineti butas buvo draustas ir draudimui firma samata pateike apie 18k.

Taigi, savininkas turi spresti ar jam atlyginti ar kreiptis i City servise, bet jeigu ta istorija jau sena jau velu, mes kvietem avarine tarnyba, jie surase akta, be jo netgi jeigu savinin kas nuspres eiti toliau nebus naudos, kas irodys, kada tai ivyko irt.t.

Sekmes!
ataka
biggrin.gif nezinau i kuria tema mane perkels, bet tema siejasi su namu kaimynu.
Klausykit, biski stogas vaziuoja...
Papasakosiu nuo pradziu biggrin.gif

Kai nusipirkome sklypa (butent is to kaimyno), atrode sutarsime, jis man pasakojo kokie aplinkui durni kaimynai, kiek cia buvo problemu del ribu ir t.t.

Na ir as dasigyvenau kara su juo...pasirodo tikriausiai ne tiek durni kaimynai, kiek paciam zmogeliui stogas ciuozia doh.gif

viskas prasidejo nuo daug sunu ir kaciu. mes neapsikente iskvieteme karantina na ir tada pasipyle skundai ant musu. Iskviesta ekologine inspekcija del musu kanalizacijos (atvaziavusi inspekcija pamate kad viskas gerai). Galvoju tuo ir pasibaigs, tai isgirdau, kad tas nepatenkintas vel aspkunde (dabar ta inspekcija liepia fotografuoti sulini issiurbus ir t.t.)

Pats zmogelis gyvendamas Vilniuje atsiprasant sika ir myza i iskasta duobe salia kelio (nuvedus ten inspektorius jiems plaukai pasisiause, o ant musu taip raso).

Bln, nei statybos leidimu neturi (o jo 1.3 are stovi 2 namai), gyvunai palaidi, antisanitarines salygos ir t.t.

Na tai kas belieka, skelbti kara? Galvoju gal galima uz trukdyma musu paduot kur i teisma? Nejau zmogus taip gali skundus rasineti nei is sio nei is to...bln, nejau reikes pardavineti namus del tokiu kaimynu? Kaip sutramdyti?

na pasiguodziau... doh.gif
SoJa
Užjaučiu, bet patys padarėt taktinę klaidą iškvietę tą karantiną. Reikėjo kažkaip subtiliau, kad nesuprastų jog tai Jūsų darbas. Šiaip tai geri kaimynai geriau už gimines, bet mažai kam pasiseka tokius turėti. Mes jau 8 ar 9 metus vaikštom po teismus ir visokias įstaigas per savo kaimynus. Nieko jiems nedarėm, čia jie mus vis skundžia ir nieko Tu jiems nepadarysi. Ėjom pas advokatus, tai nei vienas neapsiėmė ginti mūsų interesų verysad.gif Todėl spėju, kad beviltiška bus ir Jums verysad.gif
Nerutė
perksiacius temos pavadinima pirma reakcija -PALENGVEJOOOO!!!!! todel, kad ne mes vieni tokius turim "saunius" kaimynus doh.gif Mes irgi atrodo sutarem graziai, bet jiem netiko musu tvora del neva ne vietoj 4u.gif gal kiek ir nukreivojom bedarydami na bet ne metrais blush2.gif tiksliau mes jos ir nedadarem, pradejom lieti pamatus ir palikom kol kas sad.gif
O kaimynas tempia pas mus visus ka netingi, zingsniais sklypa matuoja, skundus raso ir t.t iki teismu dar nedaejom, bet nenustebciau....
Po n- tojo ju skundo parasiau skunda pati ant ju, kol kas tyla ramybe tiksliau ta tyla negera, jis vel kazka rezga bet pavargua nervintis.....
Man rodos jie nelabai turi ka veikt tai skundai ir tampymasis po istaigas visas ju gyvenimo dziaugsmas blink.gif
bet siaip tai klaikiai nemlonu, bet jau stengiuos nematyt nereaguot, kaip tikrai kaimyne NESISVEIKINU ir net NEZIURIU i ju puse, arba ziuriu labai piktai bash.gif:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.