Wilmukas
2006 10 15, 10:28
QUOTE(amika @ 2006 10 13, 18:43) Esu nusiziurejusi Hoco- tornado, Knorr ir Baby welt vezimelius, bet niekur nerandu jokiu atsiliepimu apie juos.... Gal kas naudojates jais- prasau patarti kas geriau....nes pagal kaina- tai jie pakankamai viliojamai atrodo..... As turiu Hoco - Striker. Mane irgi suviliojo padori kaina ir vezimo funkcionalumas. Bet deja pasidziaugiau tik 3 men. Mano vaikui 3 men, o jau spejo nuluzti rankena. Beda ta, kad pirkau ji Kaune, o dabar tos parduotuves jau ten nebera. Firma prekiaujanti siais vezimais yra Klaipedoje. Taigi, turejau problemu, nes reikejo vezima nugabenti is Jonavos i Klaipeda. Rezultatas toks: sedejome visa savaite be vezimo, o kai parveze buvo nuimti ratai. Dabar nesifiksuoja ratas vienas. T.y. kas 100 metru nukrenta. O rankenos po pataisymo as nesugebu perkelti. Labai sunkiai vaiksto tas mechanizmas. Nu, vienu zodziu, nepatarciau pirkti. Nes kainavo virs 800Lt. ir dabar turiu begale problemu. Pirmadieni skambinsiu, ir bandysiu grazinti vezima ir atgauti pinigus. Nusiteikusi kovoti, nes vis tik reikia vaikui vezimo, o su tokiu jau neisvaziuosi.
Liūdesytė
2007 02 23, 13:20
Internete radau parduodamą šį sportinuką. Man jis pasirodė gana patikimai, norėčiau jūsų, mamytės, paklausti, gal kuri turite tokį? Ar jis tikrai geras?  Nežinau ar galima jį pamatyti gyvai ir parduodamas jis kolkas tik internetu. Baisu, kad nenupirkčiau katės maiše Ačiū visoms už atsakymus
Liūdesytė
2007 02 23, 13:55
Negi niekas tokio neturi? Padėkit man Papildyta:Įmetu nuorodą kur jis yra su nuotrauka: http://www.tutuu.lt/index.php?page=26&objectId=12
Na, is aprasymo sprendziant- tikrai neblogas vezimukas. O ir dizainas nepriekaistingas Laukiu ir as komentaru... Gal vertetu toki vasarai nusipirkti
Liūdesytė
2007 02 23, 23:20
Man tai atrodo jo didžiausias pliusas minkšta pakaba, nes paprastai vežimukai su tokiais ratais labai darda, kieti. Na kai pamatysiu parašysiu kaip jis ten iš tikro. Naujiena tas vežimukas, tai gal mažai kas turi
vakare.lt
2007 02 26, 12:26
as maciau ji Titej ritej, pakaba napasakyciau, kad minksta, o siaip visai ji buciau pirkusi, tik buvo sviesus labai, tai spalva ir atbaide  Patogus, tvirtas sketukas  Labai panasus i ji yra baby welt cirrus http://www.babywelt-international.com/logi...&caller=nav tai Vaikutyje (Panevezyje) toks kainuoja 399 Lt
Liūdesytė
2007 02 26, 18:11
Šiandien buvau Vaikų mieste skėtukų apžiūrėti, tai pakraupau Visų ratai plastmasė, nugarytės atlošas taip ant snarglių, atsiprašant laikosi, nusivyliau  Nei Hauck nenoriu, nei ABC Design, nei Chicco, nei Graco... Točkės visiškos... Gal iš viso skėtuko nebepirkt?
QUOTE(Liūdesytė @ 2007 02 26, 18:11) Šiandien buvau Vaikų mieste skėtukų apžiūrėti, tai pakraupau Visų ratai plastmasė, nugarytės atlošas taip ant snarglių, atsiprašant laikosi, nusivyliau  Nei Hauck nenoriu, nei ABC Design, nei Chicco, nei Graco... Točkės visiškos... Gal iš viso skėtuko nebepirkt?  kuo gi Graco neitiko? dabar labai smagus modeliukai 2007 metu kolekcijoj: mojo ir mosaicTikrai verti demesio.
Liūdesytė
2007 02 27, 19:39
Ar Graco ar koks kitas, aišku, šitie brangesni bent jau nugarėlę normalią turi, bet važiuoklė? Ir apskritai taip plastmasiška... Nenoriu aš čia nieko peikt nesu konkrečiai prieš kažkokią firmą. Tiesiog gal per didelius reikalavimus iškėliau skėtukams ir nepateisino lūkesčių....
vakare.lt
2007 02 28, 20:35
QUOTE(Liūdesytė @ 2007 02 27, 20:39) Ir apskritai taip plastmasiška... Nenoriu aš čia nieko peikt nesu konkrečiai prieš kažkokią firmą. Tiesiog gal per didelius reikalavimus iškėliau skėtukams ir nepateisino lūkesčių....  Na bent jau hoco sito modeliuko ir baby welt remo tai visai neblogas tvirtumas kaip sketukui, bet tokiam 9 kg truputi daug svorio, na ir jo nugarele trumpesne nei peg perego pliko p3, bet del remo tvirtumo neturiu prie ko prikibti, bet sportinuko remai aizku tvirtesni del istisines rankenos  Sekmes pasirinkti, nes mes rinkomes puse metu, bet vis tiek grizom prie pliko p3 ir likom patenkinti
Liūdesytė
2007 03 01, 13:46
QUOTE(vakare.lt @ 2007 02 28, 21:35) Na bent jau hoco sito modeliuko ir baby welt remo tai visai neblogas tvirtumas kaip sketukui, bet tokiam 9 kg truputi daug svorio, na ir jo nugarele trumpesne nei peg perego pliko p3, bet del remo tvirtumo neturiu prie ko prikibti, bet sportinuko remai aizku tvirtesni del istisines rankenos  Sekmes pasirinkti, nes mes rinkomes puse metu, bet vis tiek grizom prie pliko p3 ir likom patenkinti  Panašu, kad įmanoma tiek rinktis, nes aš pasimetus  Na, kas liečia svorį, tai dabar 22kg+11kg vaikį tampau, tai tie 9kg, man baika O kaip to pliko p3 ratai? Plastmasė?  Aišku, už hoco ir brangesnis? Ach, namus turbūt lengviau nusipirkt ar pastatyt,k negu išrinkt vaikui vežimą
vakare.lt
2007 03 02, 14:06
QUOTE(Liūdesytė @ 2007 03 01, 14:46) Panašu, kad įmanoma tiek rinktis, nes aš pasimetus  Na, kas liečia svorį, tai dabar 22kg+11kg vaikį tampau, tai tie 9kg, man baika O kaip to pliko p3 ratai? Plastmasė?  Aišku, už hoco ir brangesnis? Ach, namus turbūt lengviau nusipirkt ar pastatyt,k negu išrinkt vaikui vežimą  Tokia pat plastmase kaip ir hoco ir baby welto, PVC lyg vadinasi (na nekieta ji)  Mes pirkom 2006 m. modeliuka, nes 2007 ratai lygus (be protektoriaus jokio), tai pagalvojau, kad bus kaip ziema su vasarinem padangom  Kaina aizku didesne beveik per puse nei hoco, bet parduodant greiciau atiduotum peg perego nei hoco (nebent jie taps labai populiarus Lietuvoje)  As besirinkdama ta pati galvojau, kad is tokios pasiulos neimanoma ka nors gero issirinkt, bet pasirinkau tas kas yra (nors norejau vieno is triju vezimu padaryto  )  sekmes renkantis
*candy*
2007 08 25, 08:23
Įdomu būtų sužinoti kažką apie šiuos vežimėlius. http://www.mazius.lt/vezimeliai/Papildyta:Domina sio vežimėlio + ir -
tai ar kas nors susigundet ir nusipirkot Hoco sketuka? gal isryskejo kokie pliusai ir minusai?
Lauružėlė
2007 10 29, 17:16
mes turime Hoco striker, buvau labai patenkita. Ir nesunkus, ir nedidelis, ir patogus. Niekas man nebuvo suluze,nei ratai nukrite. Ypac gerai buvo ziema  , vejai neuzpusdavo ir per pusnis isvairuodavom
Labas mamytės, susiradau vieną vežimuką, kuris mane labai domina Hoco Monterio http://www.tutuu.lt/index.php?page=26&objectId=965bet niekur nerandu apie jį atsiliepimų? Gal kas turit tokį ir galit pasidalinti + ir -. Labai laukiu jūsų nuomonių ir atsiliepimų.
QUOTE(Eglyte @ 2008 04 20, 17:33) Labas mamytės, susiradau vieną vežimuką, kuris mane labai domina Hoco Monterio http://www.tutuu.lt/index.php?page=26&objectId=965bet niekur nerandu apie jį atsiliepimų? Gal kas turit tokį ir galit pasidalinti + ir -. Labai laukiu jūsų nuomonių ir atsiliepimų. negi niekas neturi tokio vežimo?
dia.dia
2008 05 07, 15:25
Mes planavome pirkti Hoco Striker. Net buvome nuvyke i atstovybe Klaipedoje. Suderejom pigesne kaina  Ir galu gale bekalbant isaiskejo, kad ant sportinio vezimelio nera uztiesalo kojytems  Ant lopsio, savaime suprantama, jis yra. Del sios priezasties sio vezimelio nepirkau, nes man ant sportinuko uztiesaliukas butinas. Ir vaikui geriau bei silciau, ir vezimas nuo rudens iki pavasario tvarkingiau atrodo. O jei netiketai lietus uzklumpa, taigi vaikas sulis  Modelis man tada labai patiko. Idomu, kodel gamintojas nenumate vezimeliui tokio butino daikto
mes turejom hoco striker vezimeli ir mums jis pats geriausias,visur tilpo,buvo lengvas ir jokiu priekaistu. o del uztiesaliuko,tai kaip tai nera,tas kur ant lopsio tok su uztrauktuku prisisega,jis dedasi ir ant lopsio,ir prei ciuzinuko segasi,tai visai nesalta,o jo medziaga na taip jau ir lengvai sulyja. buvome pakliuve i liute ir neturejo lietmaisio ir nieko,nei vienas laselis neilijo i vezimuka. tiesiog pasaka sis vezimas!!!
ir as susidomejau Hoco vezimukais, kai buvai Austrijoj juos ten gamina ir jie labai populiarus  mastau apie Hoco Scooter , va toki  gal kas turit, vazinejat?
QUOTE(dia.dia @ 2008 05 07, 17:25) Mes planavome pirkti Hoco Striker. Net buvome nuvyke i atstovybe Klaipedoje. Suderejom pigesne kaina  Ir galu gale bekalbant isaiskejo, kad ant sportinio vezimelio nera uztiesalo kojytems  Ant lopsio, savaime suprantama, jis yra. Del sios priezasties sio vezimelio nepirkau, nes man ant sportinuko uztiesaliukas butinas. Ir vaikui geriau bei silciau, ir vezimas nuo rudens iki pavasario tvarkingiau atrodo. O jei netiketai lietus uzklumpa, taigi vaikas sulis  Modelis man tada labai patiko. Idomu, kodel gamintojas nenumate vezimeliui tokio butino daikto  is lopsio pasidarp kojyciu uzklotas
dia.dia
2009 02 28, 23:55
QUOTE(Liusii @ 2009 03 01, 01:43) is lopsio pasidarp kojyciu uzklotas  O mums sake, kad ne. Reiskia, konsultantai nebuvo gerai isanalizave vezimuko ir prarado potencialu pirkeja. Bandziau as lopsini uzkloteli uzdeti ant sportinuko - nepavyko, per mazas buvo. Del uzklotelio ir nepirkau as sio vezimelio.
QUOTE(dia.dia @ 2008 05 07, 13:25) Mes planavome pirkti Hoco Striker. Net buvome nuvyke i atstovybe Klaipedoje. Suderejom pigesne kaina  Ir galu gale bekalbant isaiskejo, kad ant sportinio vezimelio nera uztiesalo kojytems  Ant lopsio, savaime suprantama, jis yra. Del sios priezasties sio vezimelio nepirkau, nes man ant sportinuko uztiesaliukas butinas. Ir vaikui geriau bei silciau, ir vezimas nuo rudens iki pavasario tvarkingiau atrodo. O jei netiketai lietus uzklumpa, taigi vaikas sulis  Modelis man tada labai patiko. Idomu, kodel gamintojas nenumate vezimeliui tokio butino daikto  Taigi turejo zinoti ten is lopsiuko pasidaro ne tik uztiesaliukas vokas kojoms 
dia.dia
2009 03 01, 12:13
QUOTE(renax @ 2009 03 01, 09:49) Taigi turejo zinoti ten is lopsiuko pasidaro ne tik uztiesaliukas vokas kojoms   Bet, kaip matau, tas uztiesaliukas tinka tik vaikui iki 1 metu, nes trumpas. O virs metu uztiesaliuko kojoms kaip ir nera?
QUOTE(dia.dia @ 2009 03 01, 10:13) Bet, kaip matau, tas uztiesaliukas tinka tik vaikui iki 1 metu, nes trumpas. O virs metu uztiesaliuko kojoms kaip ir nera? Virs metu jau vaikas pats su batukais vaiksto ,tai uztiesaliukas kaip ir neaktualu . Visada galimybe yra nusipirkt universalu yra atskiras didelis .
dia.dia
2009 03 02, 08:10
QUOTE(renax @ 2009 03 02, 00:59) Virs metu jau vaikas pats su batukais vaiksto ,tai uztiesaliukas kaip ir neaktualu . Visada galimybe yra nusipirkt universalu yra atskiras didelis . Mano dukrytei 1.5 metu ir neisivaizduoju, kaip mes i lauka eitume be uztiesalo. Nuo rudens iki pavasario pas mus gi dregna, salta. O man niekas ir nesake apie atskira dideli uztiesala. Klausiau gi. Na bet ir neprofesionalai dirba. Buvau tutuu.lt atstovybeje Klaipedoje. Kazkoks vyriskis vezimeli aprode.
...Dream...
2009 03 02, 09:57
QUOTE(Liusii @ 2009 02 27, 17:40) ir as susidomejau Hoco vezimukais, kai buvai Austrijoj juos ten gamina ir jie labai populiarus  mastau apie Hoco Scooter , va toki  gal kas turit, vazinejat?  as turejau. tai vienintelis vezimas kuris mums tiko is kokiu 7 turetu  nekeiciau jo net i sketuka  o kai buvom kelioneje su 3 metu vaiku, dar daugiau pamilom savo vezimuka  nes net 3 metu vaikas gali jame patogiai miegoti 3 valandas neatsibusdamas, visa diena vaikas issededavo tame vezimuke, net neprasydamas islipti. nors musu vyras jau svere 19 kg ir mes su juo vazinejome visokiais keliais (galvojau "damusiu" nes nebereikia) bet niekas neluzo  naudojom 2,5 metu ir niekas neluzo, niekas negedo  visus tuos metus su vyru labai dziaugemes isigije si vezima  nes ir mamai ir vaikui labai patogu
del uztiesaliuko,tai ka as zn,man juokinagai kai 1.5 metu vaika vezioja su tais vokeliais... nepykit,bet kam to reikia? juk ne taigoj kokioj gyvenam,mums jo uzteko pinai iki metu,o paskiau gi batukai,rubeliais,kombizonai,kad dar tucinti ta vaika?
dia.dia
2009 03 02, 14:39
QUOTE(Apache @ 2009 03 02, 16:11) del uztiesaliuko,tai ka as zn,man juokinagai kai 1.5 metu vaika vezioja su tais vokeliais... nepykit,bet kam to reikia? juk ne taigoj kokioj gyvenam,mums jo uzteko pinai iki metu,o paskiau gi batukai,rubeliais,kombizonai,kad dar tucinti ta vaika? Kiekvienam savo. O man baisu, kai lauke salta, o vaikas net neuzklotas. Paciam salta vaikstant, o vaikas gi sedi. Gal mazai laiko lauke praleidziat? O mes daug ir kartais bevaikstant vaikas uzmiega vezime, buna, kad lyti pradeda, o iki namu dar geras galas kelio. Taigi, juokites kiek norit. Bet as ziema be uzkloto kojytems neissiverciu. Vasara kitas reikalas. Tada jo nereikia.
Na,taip kiekvienas elgiasi savaip,bet kad uztraukti maisiuke... gal geriau pleduka tureti... juk taip geriau... na,nzn,cia mano nuomone...
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 03 02, 11:57)  as turejau. tai vienintelis vezimas kuris mums tiko is kokiu 7 turetu  nekeiciau jo net i sketuka  o kai buvom kelioneje su 3 metu vaiku, dar daugiau pamilom savo vezimuka  nes net 3 metu vaikas gali jame patogiai miegoti 3 valandas neatsibusdamas, visa diena vaikas issededavo tame vezimuke, net neprasydamas islipti. nors musu vyras jau svere 19 kg ir mes su juo vazinejome visokiais keliais (galvojau "damusiu" nes nebereikia) bet niekas neluzo  naudojom 2,5 metu ir niekas neluzo, niekas negedo  visus tuos metus su vyru labai dziaugemes isigije si vezima  nes ir mamai ir vaikui labai patogu  oi kaip smagu nes as ji jau uzsisakiau ir ryt gausiu  dar ir nuolaida gavau
Na mes turim Hocco Striker, esam patenkinti, labai gerai ziema isvairuojam per visas pusnis, purvus, prie juros per smeli ir taip toliau. Tikrai tinka tiem, kas ne tik po Akropoli nori tasytis. Va tik su uztiesaliuku tai mum neaisku, niekaip mum nesusideliojo, kaip reikia padaryti ji. Jeigu taip, kaip pavaizduota, tai toks mazas miegmaisiukas pasidaro, kur nebent naujagimi ikisi  Taiu mes priderinom spalva (raudona) ir nusipirkom kailini vokeli, atrodo  Ir siaip toks tvirtas vezimas, nors rinkausi del spalvos
Na,siaip jis taip,nedidelis,bet jis manau ir neturi iki kaklo uzdengti vaikiuko...  Juk,pirmiau uzkoloji koki pleduka ir tada uzseki ta uzklotuka,tai uztenka,kad daugiau nei puse vaikucio uzklota... Na,mums bent uzteko  Bet,va,jus gerai cia pritaiket,kailini  O kad vezimas super,tai pritariu,visur mes su juo pravaziuodavom,ir kaip ten sako,kad jei ratai nepripuciami,tai kietai vaziuoja,tai nesutinku,nieko jis kietai nevaziavo...
QUOTE(Apache @ 2009 03 03, 17:48) Na,siaip jis taip,nedidelis,bet jis manau ir neturi iki kaklo uzdengti vaikiuko...  Juk,pirmiau uzkoloji koki pleduka ir tada uzseki ta uzklotuka,tai uztenka,kad daugiau nei puse vaikucio uzklota... Na,mums bent uzteko  Bet,va,jus gerai cia pritaiket,kailini  O kad vezimas super,tai pritariu,visur mes su juo pravaziuodavom,ir kaip ten sako,kad jei ratai nepripuciami,tai kietai vaziuoja,tai nesutinku,nieko jis kietai nevaziavo...  Tai gal ir telpa vaikas normaliai kitu, va mes tik esam isstypusios labai ir nesiojam rubelius jau metinuku, o dar zieminis kombinezonas daro savo
nu va siandien gavau Hoco scooter  ir lauke buvau, jau koks fainas, vaziuoja tyliai, ratai nebarska, vaiko nekrato, zodziu kaip dziaugiuosi kad nenusipirkau jokio kito  pries tai turejau daug vezimu, bet nei vienas neitiko  Peg perego - barskalas, chicco - rankenos per trumpos, lipdavai ant ratu kai stumiau , Bebecar stylo- kol buvo lopsys tai nerealus vezimas, bet sportinis  , ir dar galeciau pavardinti daug
Na,mes irgi ne si trumpuju...  bet uzteko... mes siaip ilgos,tik gal ne tokios stambios,kaip kai kurie vaikuciai,tai gal del to...
...Dream...
2009 03 04, 14:28
QUOTE(Liusii @ 2009 03 03, 20:18) nu va siandien gavau Hoco scooter  ir lauke buvau, jau koks fainas, vaziuoja tyliai, ratai nebarska, vaiko nekrato, zodziu kaip dziaugiuosi kad nenusipirkau jokio kito  pries tai turejau daug vezimu, bet nei vienas neitiko  Peg perego - barskalas, chicco - rankenos per trumpos, lipdavai ant ratu kai stumiau , Bebecar stylo- kol buvo lopsys tai nerealus vezimas, bet sportinis  , ir dar galeciau pavardinti daug  mums tas pats buvo  kol nenusipirkom hoco scooter
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 03 04, 16:28) mums tas pats buvo  kol nenusipirkom hoco scooter   tikrai ir as juo dziaugiuosi ir drauge pirko ir labai patenkinta
Ruggiagele
2009 03 07, 21:44
sveikutes. o tai gal jau atsirado mamyciu isbandziusiu HOCO monterio?
dia.dia
2009 04 22, 08:38
Gal yra mamyciu, naudojanciu Hoco "QUAD COMFORT" http://www.tutuu.lt/index.php?page=26&objectId=13 Ar verta pirkti, kai vaiko svoris 14 kg? Ar patvarus ir tvirtas sis vezimukas? Ar yra gulima ar pusiau gulima padetis?
Beieškodama skėtuko, užklydau ir į tutuu.lt sandėlį. Apžiūrėjau Hoco vežimukus. Pasirodė tvirti, tik man šiek tiek pergriozdiški. Naujųjų modelių jie neturi, užsakymus formuoja tik jei turi keletą iš karto. Mane buvo sužavėjęs Hoco Hawk. Kainos šiaip irgi ne mažos
dia.dia
2009 05 22, 15:35
Hoco Striker vezimeliu naudotojos, ar nesiruosiat greitu laiku pardavineti savo vezimuku? Jei vezimelis gerai islaikytas, nenudevetas, visi mechanizmai veikiantys, noretume isigyti. Prasau rasyti i AZ
Emperatriz
2009 06 16, 22:51
naudojames Hoco FALCON, nerealus vezimaitis, visiems rekomenduoju
Delfinė
2009 07 13, 23:23
Sveikos, mamytes. Patiko ir man sie vezimeliai. Bet tikriausiai ju rankena ne persimeta, a ne? Nes mano 5 men. mergyte visai nenori sedeti vezimelyje, kai manes nemato, vat ir jieskau tokio, bet labai mazai ju yra.
Vat,butent,kad hoco firmos vezimeliu rankenos persimeta. mes turejom hoco striker  super vezimas ir neitin brangus
QUOTE(renax @ 2009 03 01, 07:49) Taigi turejo zinoti ten is lopsiuko pasidaro ne tik uztiesaliukas vokas kojoms   Tai sitas vokelis kojoms pasidaro is vezimelio gulimosios dalies, kuri tinkama naujagimiui vezti ir tvirtinasi vietoj sedimosios dalies? Nelabai gal supratau  ????
Mes irgi buvome labai patenkinti savo vežimėliu Hoco Monterio, bet jau išaugom ir tenka parduoti, spalva havanna, jei ka domina rašykit į až.
...Dream...
2010 08 06, 23:49
as jau sioj temelej rasiau ir labai gyriau hoco scooter vezimeli  juo vazinejosi mano pirmagimis. dabar jau antragime sugalvojome perkelti i hoco ir nepatikesit, mums jis supelyjo  esu tokioj dilemoj :ieskot kitos firmos ar vel pirkti ta pati  kaip abydna, o vezimas tai nerealus QUOTE(heryte @ 2009 04 30, 17:51) Beieškodama skėtuko, užklydau ir į tutuu.lt sandėlį. Apžiūrėjau Hoco vežimukus. Pasirodė tvirti, tik man šiek tiek pergriozdiški. Naujųjų modelių jie neturi, užsakymus formuoja tik jei turi keletą iš karto. Mane buvo sužavėjęs Hoco Hawk. Kainos šiaip irgi ne mažos  o kur ji rasti?
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 08 07, 00:49) as jau sioj temelej rasiau ir labai gyriau hoco scooter vezimeli  juo vazinejosi mano pirmagimis. dabar jau antragime sugalvojome perkelti i hoco ir nepatikesit, mums jis supelyjo  esu tokioj dilemoj :ieskot kitos firmos ar vel pirkti ta pati  kaip abydna, o vezimas tai nerealus o kur ji rasti? Pabandyk iškalbti skalbimo mašinoj visas dalis (jos labai lengvai nusiima) ir išdžiovinti ant saulės, gal pelėsis išnyks
...Dream...
2010 08 19, 14:27
QUOTE(Eglyte @ 2010 08 07, 08:58) Pabandyk iškalbti skalbimo mašinoj visas dalis (jos labai lengvai nusiima) ir išdžiovinti ant saulės, gal pelėsis išnyks  skalbiau jau n kartu ir ant saules dziovinau... ech katik pastaciau vezimeli prie rusio duru, kad vyras isardytu dalimis ir ismestu... o kaip jo man gaila...
|
|