Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kajus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mile_
Sveikutės mirksiukas.gif Savo sūneliui, kuris dabar jau vyras kaip pipyras( 6mėn), po ilgų peštynių uždėjom vardą- KAJUS. Aš pati visą nėstumo laikotarpį planavau dėti - ARIELIS, bet labai greitai visi susiejo su skalbimo milteliais, o ir vyrui nepatiko doh.gif. O dabar kartais pagalvoju ar nesuklydau blush2.gif Tai tiesiog idomi jūsų nuomonė apie šiuos vardus? PAPLEPEKIM gossip.gif Dekui už pasisakymus 4u.gif
zaRAza
Grazus vardas tik daznas smile.gif Uz Bet jau geriau Kajus, nei Arielis smile.gif

P.S. cia plepeti negalima smile.gif plepejimai kitoj skilty smile.gif
Meka Pinavija
thumbup.gif Kajus- visai gražu , o Arielis- man irgi asocijuojasi su skalbimo milteliais blush2.gif
rytoj
Nors man Kajus ir nepatinka,bet šis vardas tikrai geresnis negu Arielis.
Be to, vardas nėra uždedamas mirksiukas.gif Jis duodamas, suteikiamas arba vaikutis yra pavadinamas tam tikru vardu wink.gif
Pangasija
Kajus neblogas vardas. nutampytas gal kiek pastaruoju metu.
o Arielis, nors ir grazus, bet musuose liktu nesuprastas. uzsityciotu, del tu nelemtu skalbimo milteliu.
mile_
QUOTE(Dios @ 2007 02 23, 17:04)
Kajus neblogas vardas. nutampytas gal kiek pastaruoju metu.
o Arielis, nors ir grazus, bet musuose liktu nesuprastas. uzsityciotu, del tu nelemtu skalbimo milteliu.
*

Tai va jei ne tie ARIEL milteliai doh.gif butume pavadine Arieliu, bet buvo baime kad sūnui mokykloje gali kilti daug keblumu. Oi ta mūsų visuomene sunkiai priima naujoves verysad.gif
Pumpurėlis
Kajus visai gražus vardas smile.gif Savo vaikui neduočiau, bet tikrai visai neblogas, bent jau šimtąkart geriau nei Arielis ax.gif
SUNO
Kajus visai nieko vardas,Arielis negrazus visiskai,gerai kad ir nedavet tokio vardo. wub.gif
muminukas
ir kur jūd tuos vardus vaikams dedate?...
Kajus - vardas kaip vardas, dabar gana populiarus. jei norėjai originalumo ir tuo pačiu sutikti su vyru, galėjot vadinti Kajetonu.
o Arielis tai neįprastas Lt. sakyčiau, moteriai su neįprastu vardu lengviau gyventi negu vyrui. tad gerai padarėte, kad PAVADINOTE Kajumi.
Kribuk
Kajus daug gražiau, labai fainas vardas.
Isila
Man Kajus labai gražus vardas thumbup.gif o Arielis tai jau ne schmoll.gif Arielis buvo vardu vienas veikėjas iš Šekspyro "Audra"
mile_
QUOTE(SUNO @ 2007 02 23, 17:32)
Kajus visai nieko vardas,Arielis negrazus visiskai,gerai kad ir nedavet tokio vardo.  wub.gif
*

bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kribuk @ 2007 02 23, 18:37)
Kajus daug gražiau, labai fainas vardas.
*

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2007 02 23, 19:16)
Man Kajus labai gražus vardas  thumbup.gif o Arielis tai jau ne  schmoll.gif Arielis buvo vardu vienas veikėjas iš Šekspyro "Audra"
*

labai dėkui už nuomone wub.gif Tiesa perskaičiau jūsų sūnelio varda- GAILIUS. thumbup.gif , PIRMA KARTA GIRDŽIU, LABAI GRAŽUS mirksiukas.gif
una-art

Labai dažnai vardus priimame pagal asociacijas, kurias kelia sąskambis ,reikšmė ar personažas. Šiuo atveju vardas Kajus- gražus viom prasmėm. 4u.gif
putlute
kajus - labai gražus vardas
Langoza
Kajus thumbup.gif
berniukams man patinka trumpi ir aiskus vardai thumbup.gif
o tas Arielius user posted image nuskalbtas vaikas butu buves doh.gif
helena
Kajus labai grazus vardas, vyriskas thumbup.gif
Isila
QUOTE(mile_ @ 2007 02 23, 18:23)
labai dėkui už nuomone  wub.gif  Tiesa perskaičiau jūsų sūnelio varda- GAILIUS.  thumbup.gif , PIRMA KARTA GIRDŽIU, LABAI GRAŽUS  mirksiukas.gif
*

ačiū ačiū wub.gif visada malonu išgirstį gerą nuomonę thumbup.gif
sssaule
QUOTE(mile_ @ 2007 02 23, 16:47)
Sveikutės  mirksiukas.gif  Savo sūneliui, kuris dabar jau vyras kaip pipyras( 6mėn), po ilgų peštynių uždėjom vardą- KAJUS. Aš pati visą nėstumo laikotarpį planavau dėti - ARIELIS, bet labai greitai visi susiejo su skalbimo milteliais, o ir vyrui nepatiko  doh.gif. O dabar kartais pagalvoju ar nesuklydau  blush2.gif Tai tiesiog idomi jūsų nuomonė apie šiuos vardus? PAPLEPEKIM  gossip.gif Dekui už pasisakymus  4u.gif
*

Aš manau kad Kajus daug geriau negu Arielis.
kamileh
O man tai nei vienas nei kitas mirksiukas.gif
krispuka
Kajus gražus vardas jai ne mano brolis , kuris uždėjo savo sūnui būčiau pati savo sūneliui uždėjusi 4u.gif ,gražus vardas drinks_cheers.gif , o Arielis, skamba ne tik kaip milteliai bet kaip paukštis erelis, bet gražiai skamba blush2.gif
Kristtute
QUOTE(monie @ 2007 02 25, 11:38)
O man tai nei vienas nei kitas mirksiukas.gif
*

Ir man drinks_cheers.gif

Bet jeigu rinktis reiktų tik iš šių dviejų, tai tada Kajus smile.gif
Nors tų Kajų, Nojų dabar nors vežimu vešk doh.gif
rozinee
Man Arielis asocijuojasi ne tik su skalbimo milteliais, bet ir su personažu iš pasakos apie undinėlę... Neduočiau tokio vardo savo sūnui...
Kajus - gražus, bet labai dažnas.
Bet kokiu atveju - ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą mirksiukas.gif
joločka
Labai gražus vardas wub.gif
opium
QUOTE(leliux @ 2007 02 25, 10:03)
o tas Arielius user posted image nuskalbtas vaikas butu buves  doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

o Kajus-tai man berniukėlis iš "Sniego karalienės" ir, kaip minėjo rozinee, labai jau dažnas pasidarė. schmoll.gif , bet nepalyginamai geriau už Arielį mega_shok.gif
mile_
QUOTE(joločka @ 2007 02 25, 18:48)
Labai gražus vardas  wub.gif
*

Labai malonu isgirsi tiek daug geru atsiliepimu 4u.gif wub.gif blush2.gif
Samy
Kajus - wub.gif thumbup.gif 4u.gif Irgi svarsčiau, bet draugė aplenkė verysad.gif verysad.gif verysad.gif O Arielis man asocijuojasi visai ne su milteliais, o su undinele smile.gif man tai gražu irgi, bet Kajus gražiau thumbup.gif
P.S Aj, dar Arielis su Arieliu Šaronu asocijuojasi smile.gif
Spindulėlis
gal ir nieko vardas, bet, kad jau artėja populiarumu prie Mato, Luko, Nojaus ir panašių schmoll.gif
Aliondra
Kajus visai gražus vardas, tik tariant jis dažnai gali būti išgirstas kaip Gajus. Turėjau draugą Kajų, tai labai dažnai jam reikėedavo po kelis kartus pakartoti, kad teisingai išgirstų pirmąją k raidę, ypač telefonu
helena
Man sis vardas super. Primena ta drasu berniuka is filmuko
Bittersweet
QUOTE(mile_ @ 2007 02 23, 17:47)
Sveikutės  mirksiukas.gif  Savo sūneliui, kuris dabar jau vyras kaip pipyras( 6mėn), po ilgų peštynių uždėjom vardą- KAJUS. Aš pati visą nėstumo laikotarpį planavau dėti - ARIELIS, bet labai greitai visi susiejo su skalbimo milteliais, o ir vyrui nepatiko  doh.gif. O dabar kartais pagalvoju ar nesuklydau  blush2.gif Tai tiesiog idomi jūsų nuomonė apie šiuos vardus? PAPLEPEKIM  gossip.gif Dekui už pasisakymus  4u.gif
*

Kajus laaabai grazus thumbup.gif Arielis-kazkoks siaubas..gerai kad nedavei sito vardo...
Ridikute
Kajus labai grazus vardas wub.gif
Gulia
Labai grazus vardas Kajus!!!
Liepsnelė
g.gif Man tai Kajus per grubiai skamba. schmoll.gif O Arielis asocijuojasi su ariel milteliais unsure.gif Nepykit, bet man nė vienas negražus nono.gif
zebra
Kajus mūsų draugų berniukas,tai visai nieko ax.gif
melana
Man labai gražus vardas ax.gif Arielis - tai labai baisus, gerai, kad jo neišsirinkot tongue.gif
Aylin
Visai neblogas tas Kajus. Idomi mintis thumbup.gif
boruzzze
grazus vardukas... asocijuojasi su filmuku... ax.gif
organizatore
man patinka toks vardukas 4u.gif
delamorte
Labai gražus vardas 4u.gif , buvo ir mano sąrašiuke jis.
Leksa
Grazus vardas ir daug geresnis uz tuos skalbimo miltelius, o tai mokykloj vasikai "proskais" vadintu biggrin.gif
Murielė
Visai nieko vardas, bet dabar laaaaabai jau dažnas ax.gif
Lakūdra
man nelabai, o be to Kajuku labai jau daug dabar doh.gif
Emerencija
Labai gerai padaretet, kad davet varda Kajus thumbup.gif , o ne ta siauba Arieli unsure.gif
Mano MB brolio sunus irgi Kajus is pradziu kiek keista buvo, bet dabar visai grazus vardas. rolleyes.gif
Šypsenėlė24
Gražus vardas thumbup.gif
Jolea
Kada laukiausiu ir dar nezinojome kas tame pilvelije gyvena mergyte, ar berniukas, tai Kajaus vardas buvo mano sarasiuke pirmu numeriu smile.gif Man labai grazus vardas thumbup.gif Kada nors isivaizduoju jau suaugusi vyra tokiu vardu ir man labai jau vyriskai skamba tas vardas ir turetu vyras buti tikrai "vyriskas", zodziu super vardas 4u.gif
mile_
QUOTE(Jolanccike @ 2007 03 03, 00:38)
Kada laukiausiu ir dar nezinojome kas tame pilvelije gyvena mergyte, ar berniukas, tai Kajaus vardas buvo mano sarasiuke pirmu numeriu  smile.gif  Man labai grazus vardas  thumbup.gif  Kada nors isivaizduoju jau suaugusi vyra tokiu vardu ir man labai jau vyriskai skamba tas vardas ir turetu vyras buti tikrai "vyriskas", zodziu super vardas  4u.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif
Graž*Kia
[B][I][COLOR=darkviolet]
Draugė kol laukėsi galvojo apie KAJAUS vardą,bet gimė dukrytė. smile.gif O mano palatos kaimynė savo sūnų pavadino: TAJUS.Man panašu į dainininkę TAJĄ,ar į berniuką iš pasakos thumbup.gif
Tik neduokit Arielio vardo schmoll.gif mūsų visuomenėj tolerancijos tokiam vardui tikrai neužtektų
grange
Visai nieko vardas, nors anskčiau ir nepatiko, o dabar skamba neblogai.
needita
Kajukas... Reiktų priprasti. O ir nuo vaikiuko priklauso.
JuliaVa
man grazu,bet vyrui nepatiko verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.