Sveikutės
Grazus vardas tik daznas
P.S. cia plepeti negalima
Nors man Kajus ir nepatinka,bet šis vardas tikrai geresnis negu Arielis.
Be to, vardas nėra uždedamas
Kajus neblogas vardas. nutampytas gal kiek pastaruoju metu.
o Arielis, nors ir grazus, bet musuose liktu nesuprastas. uzsityciotu, del tu nelemtu skalbimo milteliu. QUOTE(Dios @ 2007 02 23, 17:04) Kajus neblogas vardas. nutampytas gal kiek pastaruoju metu. o Arielis, nors ir grazus, bet musuose liktu nesuprastas. uzsityciotu, del tu nelemtu skalbimo milteliu. Tai va jei ne tie ARIEL milteliai
Kajus visai gražus vardas
Kajus visai nieko vardas,Arielis negrazus visiskai,gerai kad ir nedavet tokio vardo.
ir kur jūd tuos vardus vaikams dedate?...
Kajus - vardas kaip vardas, dabar gana populiarus. jei norėjai originalumo ir tuo pačiu sutikti su vyru, galėjot vadinti Kajetonu. o Arielis tai neįprastas Lt. sakyčiau, moteriai su neįprastu vardu lengviau gyventi negu vyrui. tad gerai padarėte, kad PAVADINOTE Kajumi.
Kajus daug gražiau, labai fainas vardas.
Man Kajus labai gražus vardas
QUOTE(SUNO @ 2007 02 23, 17:32) Papildyta: QUOTE(Kribuk @ 2007 02 23, 18:37) Papildyta: QUOTE(Isila @ 2007 02 23, 19:16) Man Kajus labai gražus vardas labai dėkui už nuomone Labai dažnai vardus priimame pagal asociacijas, kurias kelia sąskambis ,reikšmė ar personažas. Šiuo atveju vardas Kajus- gražus viom prasmėm.
kajus - labai gražus vardas
Kajus
berniukams man patinka trumpi ir aiskus vardai o tas Arielius nuskalbtas vaikas butu buves
Kajus labai grazus vardas, vyriskas
QUOTE(mile_ @ 2007 02 23, 16:47) Sveikutės Aš manau kad Kajus daug geriau negu Arielis.
O man tai nei vienas nei kitas
Kajus gražus vardas jai ne mano brolis , kuris uždėjo savo sūnui būčiau pati savo sūneliui uždėjusi
Man Arielis asocijuojasi ne tik su skalbimo milteliais, bet ir su personažu iš pasakos apie undinėlę... Neduočiau tokio vardo savo sūnui...
Kajus - gražus, bet labai dažnas. Bet kokiu atveju - ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą
Labai gražus vardas
Kajus -
P.S Aj, dar Arielis su Arieliu Šaronu asocijuojasi
gal ir nieko vardas, bet, kad jau artėja populiarumu prie Mato, Luko, Nojaus ir panašių
Kajus visai gražus vardas, tik tariant jis dažnai gali būti išgirstas kaip Gajus. Turėjau draugą Kajų, tai labai dažnai jam reikėedavo po kelis kartus pakartoti, kad teisingai išgirstų pirmąją k raidę, ypač telefonu
Man sis vardas super. Primena ta drasu berniuka is filmuko
QUOTE(mile_ @ 2007 02 23, 17:47) Sveikutės Kajus laaabai grazus
Kajus labai grazus vardas
Labai grazus vardas Kajus!!!
Kajus mūsų draugų berniukas,tai visai nieko
Man labai gražus vardas
Visai neblogas tas Kajus. Idomi mintis
grazus vardukas... asocijuojasi su filmuku...
man patinka toks vardukas
Labai gražus vardas
Grazus vardas ir daug geresnis uz tuos skalbimo miltelius, o tai mokykloj vasikai "proskais" vadintu
Visai nieko vardas, bet dabar laaaaabai jau dažnas
man nelabai, o be to Kajuku labai jau daug dabar
Labai gerai padaretet, kad davet varda Kajus
Mano MB brolio sunus irgi Kajus is pradziu kiek keista buvo, bet dabar visai grazus vardas.
Gražus vardas
Kada laukiausiu ir dar nezinojome kas tame pilvelije gyvena mergyte, ar berniukas, tai Kajaus vardas buvo mano sarasiuke pirmu numeriu
QUOTE(Jolanccike @ 2007 03 03, 00:38) Kada laukiausiu ir dar nezinojome kas tame pilvelije gyvena mergyte, ar berniukas, tai Kajaus vardas buvo mano sarasiuke pirmu numeriu
[B][I][COLOR=darkviolet]
Draugė kol laukėsi galvojo apie KAJAUS vardą,bet gimė dukrytė. Tik neduokit Arielio vardo
Visai nieko vardas, nors anskčiau ir nepatiko, o dabar skamba neblogai.
Kajukas... Reiktų priprasti. O ir nuo vaikiuko priklauso.
man grazu,bet vyrui nepatiko
|