Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tatty Teddy
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2
renate
mergaites patarkit kur butu galima rast siu meskiuku pirkMy Webpage
#vilmine#
šiaip Kaune ''mole'' yra parduotuvė šalia JYSK ten viskas su tais meškiukais smile.gif
renate
QUOTE(vilminė @ 2007 02 23, 18:43)
šiaip Kaune ''mole'' yra parduotuvė šalia JYSK ten viskas su tais meškiukais smile.gif
*

aciu, buvau jau praradus vilti 4u.gif
sinta
o kuo tie meskiukai tokie ipatingi? g.gif blush2.gif

user posted image
renate
QUOTE(sinta @ 2007 02 24, 13:14)
o kuo tie meskiukai tokie ipatingi?  g.gif  blush2.gif

user posted image
*

Paprasciausiai jie man sukelia mielus prisiminimus ir dukrai labai patinka namie yra net keleta paveiksleliu su jais issiuvinetu ax.gif
sinta
aisku 4u.gif blush2.gif
raimonda23
yra Šiauliuose Saules mieste 4u.gif
mamučiukas
4u.gif
Labai daug ju maciau VLN gedimino 22, nauja ten parduotuve. biggrin.gif
Man jie irgi thumbup.gif tik maniske su jais neziadzia, tai nesinori namu apsikrauti biggrin.gif
JM
Vilniuje,pasilaiciuose prie Pas Juozapa pasazo mirksiukas.gif
VAE
Klaipėdoje Megaplazoje
turėčiau galimybių, visus išpirkčiau (sau, ne dukrai biggrin.gif ), dieviški meškiukai
grafkė
neesu tikra, bet Mole greta Jysk parduotuves yra jauki parduotuvele, kurioje pardavineje pliusinius zaisliukus.Manau ten gali rasti smile.gif
Loretoidas
Dar viena parduotuvė yra Vilniuje "Mandarine" 4u.gif
Jūja
Kaune pramonės maximoje antrame aukšte yra visa meškiukų tedžių parduotuvėlė. buvom užėję-mažę pafotografavom ax.gif
Vailingo
QUOTE(renate @ 2007 02 23, 17:59)
mergaites patarkit kur butu galima rast siu meskiuku pirkMy Webpage
*

QUOTE(Monse @ 2008 02 04, 22:12)
męs ten ir pirkom mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
*

Čia yra tų meškiukų salonas smile.gif
rennate
QUOTE(Vailingo @ 2008 02 08, 08:30)

Man taip pat labai patinka sie meskuciai, turiu berods 9 wub.gif Bet deja...nebera LT ju parduotuviu, daugumoje didziuju miestu budavo, bet visos uzsidare, nes kad ir kokie grazus jie bebutu, fanu nera daug, nes kaina didele verysad.gif

O sioje nuorodoje pilku melynanosiu nera schmoll.gif
dzin budizmas
QUOTE(rennate @ 2010 01 05, 00:04)
Man taip pat labai patinka sie meskuciai, turiu berods 9  wub.gif  Bet deja...nebera LT ju parduotuviu, daugumoje didziuju miestu budavo, bet visos uzsidare, nes kad ir kokie grazus jie bebutu, fanu nera daug, nes kaina didele  verysad.gif

O sioje nuorodoje pilku melynanosiu nera  schmoll.gif
*

Bet kažkur Kaune dar mačiau tikrai ne taip seniai
rennate
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 01 05, 14:12)
Bet kažkur Kaune dar mačiau tikrai ne taip seniai
*

Kiek zinau LT nebera verysad.gif
Ice
yra internetinė parduotuvė

maniškis gavo per krikštynas, kai buvo 6 mėn. iki maždaug 2,5 metų jam jo nereikėjo, o štai paskui tapo geriausiu miego draugu smile.gif
Centime
Jap, niekur ir aš jų jau nematau Lietuvoje.... verysad.gif
o jų ofiaciali online parduotuvele čia carteblanchegreetings.com, tačiau labai viskas čia brangu,o jei užsisakai tai irgi neesi garantuotas,kad gausi, štai užsakiau ir gavom laišką, kad jau nėra,o dar visą savaitę po užsakymo puslapyje buvo,kad yra tų mežkučių doh.gif

Tačiau dėl jų verta stengtis wub.gif
neformali
Teko girdeti, kad lyg Kauno "Mole" yra tedziu parduotuve. Ar istikruju?
Centime
QUOTE(neformali @ 2010 09 29, 19:15)
Teko girdeti, kad lyg Kauno "Mole" yra tedziu parduotuve. Ar istikruju?
*

BUVO, jau kokie metai ir daugiau atgal..db joje rankinėm prekiauja verysad.gif
Maniakė*
Na mamytės, ar dar yra Tatty Teddy fanių? bigsmile.gif
turbo_blonde
Ziuriu visai nedaug kazkiap gerbeju.... g.gif turbut kai neliko ju lietuvoj, tai ir gerbeju mazeja...... smile.gif
Maniakė*
QUOTE(turbo_blonde @ 2010 10 24, 17:29)
Ziuriu visai nedaug kazkiap gerbeju....  g.gif turbut kai neliko ju lietuvoj, tai ir gerbeju mazeja......  smile.gif
*

Aš irgi taip manau g.gif
Revla
Tai ka, niekas nezino kur Vilniuj galima ME TO YOU meskiukus nusipirkti? doh.gif verysad.gif
Maniakė*
QUOTE(Revlona @ 2010 11 02, 13:43)
Tai ka, niekas nezino kur Vilniuj galima ME TO YOU meskiukus nusipirkti? doh.gif  verysad.gif
*

Nebėra Lietuvoje jų verysad.gif
rennate
Gerbeja wub.gif

Tai pasakokit, kokiu meskuciu turit smile.gif. Gal cia atsiras norinciu parduoti Teddy meskiu wub.gif
Papildyta:
Man paskutiniu metu uzejo meskiamanija biggrin.gif Jau 5m. juos renku, per metus po 3-4 pasipildo kolekcija wub.gif Dabar, kai nebera taip lengva ju isigyti LT, tai dar didesnis azartas ju is kazkur gauti doh.gif Visai suvaikejau lotuliukas.gif Nors...jie tokie mieli rolleyes.gif

Svajoju apie dyyyyyyyyyydeli meskina wub.gif
rennate
Gal kas siunciasi per Ebay? As bandziau per tarpininke, issirinkau du mazus meskucius, pacius pigiausius blush2.gif Ir gavosi 82lt. verysad.gif O pati nemoku uzsakinet blush2.gif Kazin turint kreditine imanoma, ar reikia kazkaip kitaip ten jungtis unsure.gif
Maniakė*
QUOTE(rennate @ 2010 11 11, 09:43)
Gal kas siunciasi per Ebay? As bandziau per tarpininke, issirinkau du mazus meskucius, pacius pigiausius  blush2.gif Ir gavosi 82lt.  verysad.gif O pati nemoku uzsakinet  blush2.gif  Kazin turint kreditine imanoma, ar reikia kazkaip kitaip ten jungtis  unsure.gif
*

Ten per paypal dazniausiai, bet jeigu ka sakykit, as irgi galiu patirpininkauti jeigu noresit, pas mus parduotuvese jie kaip jus vadina pigiausi tai apie £10 toki delno dydzio. mirksiukas.gif
Semilga
Turiu nauja melynanosi, su etikete bei mini knygute, kurioje pasakojimas apie meskuciu istorija...Kam reikia kreipkites i AZ 4u.gif
Maniakė*
QUOTE(Semilga @ 2010 11 27, 16:59)
Turiu nauja melynanosi, su etikete bei mini knygute, kurioje pasakojimas apie meskuciu istorija...Kam reikia kreipkites i AZ 4u.gif
*

Aš irgi tokį turiu tik dydeelįį.! 4u.gif
edre
Teddy parduotuve buvo kaune mole, nezinau ar ji dabar yra.
Aprily
Sveikos turiu parduodamu me to you meskiuku, jei domina prasom i AZ 4u.gif
http://public.fotki.com/dofke85/me-to-you-pilki-mes/
Deverax
Gaila, kad uždarė Teddy parduotuves Lietuvoje. Gražių meškučių buvo, gerai, kad vieną nupirkome dukrai.
Kačia
Visai netycia pamaciau, kad XS parduotuvese pasirode tie meskiukai
http://www.anvol.eu/ee/kampaaniad/december2010lt.jpg
Arita:)
QUOTE(Kačia @ 2010 12 20, 18:09)
Visai netycia pamaciau, kad XS parduotuvese pasirode  tie meskiukai
http://www.anvol.eu/ee/kampaaniad/december2010lt.jpg
*

Gal kas matė, ar atsirado? Verta važiuoti į Ozą ar Panoramą? ax.gif
Maniakė*
Kaip mielai wub.gif
Kalėdoms gavau Tatty Teddy bed warmer į kolekciją. Jį idedi į mikrobangų krosnelę 30 sekundžių ištrauki, na ir tada jis 1h-2h karštas būna. wub.gif
Ir beabejo tatty teddy taupyklę. thumbup.gif

Kaip miela gauti šiuos mėlynosius.
Aprily
QUOTE(Maniakė* @ 2010 12 25, 19:53)
Kaip mielai  wub.gif
Kalėdoms gavau Tatty Teddy bed warmer į kolekciją. Jį idedi į mikrobangų krosnelę 30 sekundžių  ištrauki, na ir tada jis 1h-2h karštas būna.  wub.gif
Ir beabejo tatty teddy taupyklę.  thumbup.gif

Kaip miela gauti šiuos mėlynosius.
*

kokia miela dovana wub.gif ir as buciau tu meskuciu uzsiprasius bet gaila pas mus ju nebera pirkti verysad.gif
turbo_blonde
QUOTE(Arita:) @ 2010 12 23, 22:02)
Gal kas matė, ar atsirado? Verta važiuoti į Ozą ar Panoramą?  ax.gif
*

Buvau, XS parduotuve kazkaip vadinasi...... man negrazus ten meskiukai... labai ilgo kailio ir plastmasinem nosimis... tik raktu pakabukai patiko smile.gif
S..K..
Tatty teddy
Aprily
QUOTE(S..K.. @ 2010 12 27, 11:54)

labai mazas pasirinkimas doh.gif tada geriau jau ebay pirkti rolleyes.gif
Maniakė*
QUOTE(turbo_blonde @ 2010 12 27, 11:08)
Buvau, XS parduotuve kazkaip vadinasi...... man negrazus ten meskiukai... labai ilgo kailio ir plastmasinem nosimis... tik raktu pakabukai patiko smile.gif
*

Čia jų nauja kolekcija, jie visi plastikinėmis nosimis ir ilgu kailiu dabar wink.gif
turbo_blonde
QUOTE(Maniakė* @ 2011 02 07, 22:20)
Čia jų nauja kolekcija, jie visi plastikinėmis nosimis ir ilgu kailiu dabar wink.gif
*

Na as irgi supratau, kad tai nauja kolekcija, bet pirmas ispudis buvo gan keistas, o paskui pripratau ir kaip jau patinka, tik nosys dar nelabai smile.gif))))
Evelinarudakova
Laba diena!
as neticia cia uzklidau ir radau man labai aktualia tema:)
norejau paklausti ant kiek daugiau asortimentas xs parduotuvese negu assorti parduotuveja?
ir kiek skiriasi kainos?
ir jai kas pirko ar patenkintas preke?
aciu uz bet kokia info ar sia ar i as:)
pussaldis_šampanas*
Sveikutes 4u.gif

O galit kas nors parodyti, kaip jie išvis atrodo? 4u.gif Aš jaučiu, jau pradedu Teddy liga sirgt lotuliukas.gif

Noriu ir as. Gal kas kokį atleikamą turit, nors neįsivaizduoju net kiek jie kainuoja blush2.gif
Aprily
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 10, 22:27)
Sveikutes 4u.gif

O galit kas nors parodyti, kaip jie išvis atrodo?  4u.gif Aš jaučiu, jau pradedu Teddy liga sirgt  lotuliukas.gif

Noriu ir as. Gal kas kokį atleikamą turit, nors neįsivaizduoju net kiek jie kainuoja  blush2.gif
*

ivesk i google Tatty Teddy arba Me To You ir pamatysi kaip atrodo smile.gif
pussaldis_šampanas*
QUOTE(Dovė* @ 2011 02 11, 00:07)
ivesk i google Tatty Teddy arba Me To You ir pamatysi kaip atrodo  smile.gif
*

Labai prasau, parodykit "gyvu" meskiuku foto 4u.gif wub.gif
Papildyta:
Eina sau, apziurejau googlej, vienas uz kita grazesni, galutinai isimylejau wub.gif .Nerealus wub.gif
Evelinarudakova
Labas vakaras!
vyro dovana Sv.Valentino proga:)
user posted image
Centime
QUOTE(Evelinarudakova @ 2011 02 14, 22:37)
Labas vakaras!
vyro dovana Sv.Valentino proga:)
user posted image
*

NEPAKARTOJAMA wub.gif
Čia tiek esat sukaupę, ar vienu metu gavote nuo vyro? wub.gif
Evelinarudakova
Vienu metu visus iskart:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.