Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kakava
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2
Daina
Mes namie niekada neduodavom kakavos, bet išėjo vaikas į darželį ir ten gavo ax.gif Auklėtoja sakė, kad visada išgeria, jam patinka rolleyes.gif Todėl dabar pamatęs kaip mes su MB geriame kavą (3in1) prašo, kad ir jam įpilti kakavos bigsmile.gif
LinaJ.
Mes kakavos irgi dar nebandem, bet manau visai greit pabandysim bigsmile.gif
koposs
maniskiui patinka geria su malonumu Nesquik smile.gif
ciuke
As kazkaip maniau, kad jos negalima bent iki 2 metuku, dar nedristu duoti:ax:
Armando mamyte
mes dar neragave....mums dar per anksti blush2.gif
Nexta
1.3m pabandziau duoti kakava, pirkau Norfoj geltonam pakely vaikiskas, as darau su siltu pienuku, geriam kiekviena ryta pusryciams nes labai megzta mazoji, o plius darzely tokio laiko vaikams irgi duoda tad nuo situ nuogirdu pabandziau ir as, neapsirikau smile.gif
marmelade
Mix fix kakavos kartais duodu smile.gif
leticia
Pabandysiu ir as del ivairumo ax.gif
Beautiful Life
Dar neragavom ir kol kas nesiruosiam mirksiukas.gif
Envuke
mano zuikis geria kakava rytais.
Agoja
o mums nelabai patiko
Tainka
Geria Nesquik smile.gif Patinka
kulka
baigėm MIKSFIKS, dabar kokią kitokią nupirkt reikia, nes nelabai nelabai...bet užtai vieną pieną pradėjo gert smile.gif
natuliona
Nepatiko tai ir neduodu smile.gif
bimkutele
daviau gal metukų nepatiko,2m.taip pat negeria nepatinka.
pukiota
As daviau mixfix, bet nepatiko, tai nebeduodu daugiau.
kuku1470
neskvik, mixfiks, geria abi dukrytės
Pinavija Nuostabioji
dukrytę smarkiai išbėrė nuo mixfix, nuo nesquick nieko nebuvo g.gif
Migdole
mes dar nebandem 4u.gif
vitalija.vilke
Kelis kartus daviau, bet jam nepatiko tai ir nebeduodu.
eglaite2
Pirkau IKI parduotuveje ekologiska, bet nebepamenu pavadinimo, ismeciau pakeli doh.gif . Ji brangesne, bet kiek cia jos vaikui tereikia, tai galima ir nupirkti ax.gif. O tos mixfix ar nesquick gi labai saldzios, nemanau, kad vaikui labai tinkamos schmoll.gif .
elingami
nepatinka ji jam kazkodel g.gif bet vis kart nuo karto duodu gal kada patiks mirksiukas.gif
marmelade
musu kiekvienas rytas prasideda su stikline kakavos thumbup.gif jei turiu ,duodu mix fix,jei ne,padarau pati su kakavos milteliais mirksiukas.gif
lil'diamond
dar nebandėm ax.gif
SigaSigute
dar kol kas nebandem 4u.gif
kerola
negeria unsure.gif sako neskanu doh.gif
PŪKITAS
Maiskis labai skaniai gerai Nesquik bigsmile.gif Kiek paskaiciau sudeti tai lyg ir nera jokio brudo jame ax.gif Dar pirkau kazkokia Lenkiska berods g.gif Nepamenu pavadinimo smile.gif skaniai geria thumbup.gif Tai musu vienas is pagrindiniu gerimu ryte smile.gif I savaite bent 2 kartus duodu ax.gif
kristeen
Maniskis negeria visiskai kakavos,dar bandem tai vienos rusies tai kitos ir vistiek schmoll.gif
Darfe
Vaikiska va sita geriam
user posted image
mylimaa
dukryte 1.5 metuku labai megdavo, bet padarem pertrauka kelis menesius, tai dabar nebegeria, sako neskanu ax.gif
mamamia*
Pabandziau siandien duoti, nepatiko schmoll.gif
<Orchiduke>
uzverdu namini pienuka, iberiu biskuti cukraus ir kakavos milteliu. Visa seima geria smile.gif
Elra
...dar nebandem,sako,kad ja baisiom salygom augina(dede yra buves kakavos plantacijose)tik va ta EKO neaisku kokia,jei taip,kaip LT,tai..... doh.gif
Pinkee
Maniskis dar neragaves,kazkaip net nepagalvojau apie ja,bet artimiausiu metu irgi reiks bandyt pasiulyti smile.gif
sriukis
mano pipiras megsta ir silta ir salta kakava.o geriam vivani firmos kakava,nes ten nera soju lecitino
kitule5
mes dar kakavos neragave,manau reikia nors dvieju metuku sulaukt
giedrumelis79
nequik
zivily
Mano abu vaikai (1.4m ir 4.5m) labai megsta kakava. Geria ja silta (puse vandens, puse pieno). ax.gif
zhulikele
vyresnelis labai megsta kakava... geriam mix fix..
idedu arba i salta piena,arba silta padarau,tai vandens ir pieno... thumbup.gif
Sals@
QUOTE(Darfe @ 2011 02 17, 01:37)
Vaikiska va sita geriam
user posted image
*

o kur cia tokia perkate?

mano mergaite labai megsta kakava, geriam tai mixfix tai nesquik, bet noretusi kuo svekesne duot, kazin ar sitos kurias paminejau sveikuoliskos g.gif ?
vanda_zydi
o kuo skiriasi kakava nuo sokolado? g.gif pagal mane tai tas pats blogis://
Black Swan
Dukrytė labai mėgsta kakavą pusryčiams, o renkamės grynos kakavos miltelius.
Edysia
Mes geriame mix fix arba nesquik
fuzzyy
Duodu gert silta, is grynos kakavos milteliu su puse pieno, puse vandens.
mygtukai
mano negeria kakavos sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.