Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Palangos darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
iloncikkas
Pradėjau leisti savo dukrytę į darželį "Ąžuoliukas", bet nesu tikra, kad pasirinkau tinkamiausią. Vyresnioji taip pat lankė šį darželį ir problemų neturėjom, bet kitų tėvų nuomone, tai ne pats geriausias. Kurį darželį rinktis Palangoje? bigsmile.gif
JURDEIMA
Labutis Ilonele, as ir jau rinkausi darzeli savo kleckui, tai uzsirasiau i "Zilvina". biggrin.gif Visu pirma ji rinkausi, kad arti namu clap.gif , siaip girdejau, kad nera labai geras, bet kiekvienam savo. Pati supranti, nieniems vienas patinka, kitiems kitas g.gif
iloncikkas
Be abejo visų nuomonės skirtingos, bet kažkaip norisi, kad savam vaikui būtų geriausia. smile.gif.

O tavo, Jurgute, sūnelis tikras gražuolis! 4u.gif
Crista
mes lankom Gintarėlį, neturim kuo skųstis, tikrai geros mūsų grupės auklėtojos, jomis pasitikiu, todėl ramu palikti vaiką; be to, dažnai būna įvairios darželio šventės, renginiai. Turėjau galimybę (buvo vasara) prieš leidžiant į darželį pasirinkti grupę - keletą dienų kartu su sūnum ateidavom į darželio kiemą pažaisti, stebėjau, kokie vaikai kokioje grupėje, ir tai padėjo apsispręsti.
inginė
Mano dukrytė lanko Gintarėlį. Esame patenkinti ir auklėtojomis, ir vaikų priežiūra. Mielai eina kasdien į darželį, kartais net namo nenori eiti.
agotele
QUOTE(iloncikkas @ 2007 02 24, 15:01)
Pradėjau leisti savo dukrytę į darželį "Ąžuoliukas", bet nesu tikra, kad pasirinkau tinkamiausią. Vyresnioji taip pat lankė šį darželį ir problemų neturėjom, bet kitų tėvų nuomone, tai ne pats geriausias. Kurį darželį rinktis Palangoje?  bigsmile.gif
*

o kas tau labiausiai kelia abejoniu sitam darzelyje, nes as irgi girdejau atsiliepimus, bet gana gerus... kaip tik domiuosi darzeliais, kuri mums reikes pasirinkti
iloncikkas
QUOTE(agotele @ 2007 04 09, 13:26)
o kas tau labiausiai kelia abejoniu sitam darzelyje, nes as irgi girdejau atsiliepimus, bet gana gerus... kaip tik domiuosi darzeliais, kuri mums reikes pasirinkti
*

Šiuo metu viskas labai gerai, mažoji mielai eina į darželį, auklėtojos geros. Nesiskundžiam. Tik kas truputi kliūna, kad šalia yra globos grupė. Mano vyresnioji yra labai jautri, tai labai skaudžiai reguoja į jų replikas ir bijo susitikti.
Šiuo metu esu beveik visiškai tikra, kad pasirinkau gerai thumbup.gif

Beta
Sveikutės mamytės.
Kadangi Palangoj esam naujokai, tai nelabai turiu informacijos apie vaikų darželius, o laikas bėga ir bijau kad jau reikia pradėt galvot apie šia problemėlę.
Gal galit pasakyt, nuo kokio amžiaus vaikučius priima i darželius ir nuo leių iki kelių jie dirba, gal yra kokios prailgintos grupės. Taip klausinėju, nes abu su vyru dirbam Klaipėdoj tai kokią 17val. vaikuką paimt iš darželio būtų nelabai realu. verysad.gif Mes gyvenam Bame, tai turbūt tinkamiausi mums varijantai būtų Žilvinas, Gintarėlis ir tas kitas Taikos g. (nežinau pavadinimo).
Prieš kiek laiko reikia užrašyt vaiką į darželį?
Būčiau labai dėkinga mamytėm už informaciją. 4u.gif
iloncikkas
Sveika,
iš tu triju darželių bame aš pati rinkčiaus "Pasaka", kiek žinau ten prailginta grupė dirba iki 19.00. Nuo kokio amžiaus ten priima tiksliai nežinau, bet man atrodo, kad nuo metukų. Be to ten pat yra pradinės klasės, todėl vaikui paaugus nereikia vesti į kitą mokymo įstaigą. "Žilvine" vaikus priima nuo pusės metų. Ten yra gera mediciniė priežiūra, jei vaikučiui reikia daro masažą. Nors aš taip pat gyvenu Bame, bet vaiką vedu į Ąžuoliuką, nors ir tolokai, bet labai rami vieta. smile.gif
ligita123
Labukas
Mes einam i Nykstuka nuo 1,3 men tai thumbup.gif .
PienėsPūkas
Mes einam į "Žilviną" nuo 1m., gaunam masažisto, kineziterapijos ir logopedo užsiėmimus thumbup.gif
O dirbam irgi Klaipėdoj, tai atvažiuojam 17.40 ir jokių problemų
juka01
Pradejome lankyti lopseli nuo 1 m. 8 men. Einame i "Gintareli". Papuolem pas super geras aukletojas, jos rupestingos, mielos, o svarbiausia, kad vaikams patinka. Ir vaiku amzius daug nesiskiria... visi vaikuciai iki 2 metu. Galejome pakliuti i mishria grupe, bet manau, tai nebutu vaikui i nauda, juk vaikai turi vystytis pagal savo amziu.
Manau, kad vaika butinai reikia prie darzelio pratinti, juk adaptacija vyksta apie 1 men., Individualiai +/-. Kad vaikui nebutu shokas. O jei aukletojos geros, uzsiima, tai vaikas taip ar kitaip vistiek prades pratintis prie naujos tvarkos.
O prisirashyti geriausia nuo pat gymimo, todel kad geruose darzeliuose - vieta deficitas smile.gif Darykite ishvadas.
Raimonda-Gema
reiks apvaziuoti visus ir pasiklausti gal priims blush2.gif
Pampani
mūsiškis lanko "Nykštuką". Dabar labai geras remontas padarytas, nauji baldukai. Tiesiog malonu ir vaika ten vesti. Labai puikios aukletojos. Siemet musu vaikinas savarankiskai uzsirase i sokiu pamokeles, tai labai jam patinka. ir mums "pademonstruoja" ko ismoko thumbup.gif logopedes irgi pamokeles yra...
iloncikkas
O kokia situacija kituose darželiuose su vaikučiais? Nes šiuo metu musiškiame 2-3 metų vaikų grupėje yra net 18 vaikučių. smile.gif
Pasišiaušęs
Mes lankom nuo rugsėjo Gintarėlį ax.gif
gievka
mano vyrukas lanko "Nykštukas" darželi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
esam labai patenkinti ax.gif o ir dabar kai padarytas remontas is vis malonu atvesti vaika i darzeli clap.gif clap_1.gif
JURDEIMA
[quote=iloncikkas,2007 06 20, 20:52]
Sveika,
iš tu triju darželių bame aš pati rinkčiaus "Pasaka", kiek žinau ten prailginta grupė dirba iki 19.00. Nuo kokio amžiaus ten priima tiksliai nežinau, bet man atrodo, kad nuo metukų. Be to ten pat yra pradinės klasės, todėl vaikui paaugus nereikia vesti į kitą mokymo įstaigą. "Žilvine" vaikus priima nuo pusės metų. Ten yra gera mediciniė priežiūra, jei vaikučiui reikia daro masažą.
Pasakoje vaiaki nuo sio rudens bus priimami ,5metuku, mano ziniomis. O Žzilvine taip pat yra prailginta grupe, kuri dirba nuo 7.00iki 19.00 . Siaip ki kuriose grupese yra inetegruoti vaikai su negale. Vini sako, kad tai minusas, kiti-pliusas smile.gif Zinoma kiekvienas darzeli renkasi pagal save. Siaip man Pasaka buvo arciau sirdies, nes ten ir pradine mokykla, o tai didelis pliuas thumbup.gif
Sypsne
na o as uzrasiau savo maziu i "Zilvineli"..pati maza lankiau si darzeli ir visai salia namu..kiek girdejau jis vienintelis palangoje priima vaikucius iki 3 metuku..
Pasišiaušęs
QUOTE(Sypsne @ 2008 02 21, 22:31)
na o as uzrasiau savo maziu i "Zilvineli"..pati maza lankiau si darzeli ir visai salia namu..kiek girdejau jis vienintelis palangoje priima vaikucius iki 3 metuku..
*

lotuliukas.gif mums nėra 3 metų lankom Gintarėlį ax.gif
Sypsne
QUOTE(Dalbara @ 2008 02 22, 00:37)
lotuliukas.gif mums nėra 3 metų lankom Gintarėlį  ax.gif
*

nu va, matyt blogai informuota buvau smile.gif teks lankyti ir "Zilvineli" smile.gif
iloncikkas
QUOTE(Sypsne @ 2008 02 21, 23:31)
*

Mes jau nuo 1 metuku lankom Ąžuoliuką biggrin.gif
dovven
Sveikos,

mano vaikas lanko Žilvina. Man labai patinka. Musu labai geros aukletojos ir man atrodo kad nuo ju priklauso kokia bus grupe, kokie žaislai ir kt. Mes atidavem tuos 2 procentus ir turim ir naujus baldus ir virtuves iranga sake yra pakeista. Kaip supratau is aukletoju ne visi gavo naujus baldus kiti gaus veliau. Kaip sakiau manau kad nuo aukletoju viskas priklauso.
Vzsnaite
Sveikos ir sveiki mirksiukas.gif
Na teko man susidurti su "Zilvnu" , ten viskas gerai aukletojos tokios idejines ir "melnikaites" nors prie zaizdos glausk, bet yra tokia "feja" , kuri vadinasi vadu, kurios ten visos ir visi bijo. Ypac rytais stengiasi pirmos ir pirmi (cia turiu omeny darbuotojai)nepakliut poniai i akis, nes issilies uz visa nepasisekusia nakti. Na itariu del tokios padeties t.y. vidines suirutes, ji pati nelabai gaudosi kas jos pacios ukyje "t.y. darzelyje " darosi. Aukletojos taip ismokusios viska uzmaskuoti, kad ne suo nesuuos, kur yra negerai. Geriausiai man patiko susirinkimas: Atejo ale med.sesuo ar kaip ji ten vadinasi kur vaikams meniu raso ir aiskina mums tevams , kadangi uz maitinima kaina pakilo iki 6Lt ir kazkiek centu, tai mes nesivarginome perskaiciuoti kalkuliaciju, tai skirtuma (na pries tai maitinimui buvo skirta 4 Lt. ir kazkiek ct. ) uzkemsame sokoladais, lenkiskais jogurtasi ir sureliais kuriuose vien tik E raides.
Tai isivaizduokite tevus, kaip jie turi atvesti vaikus i toki darzeli, kuriame aukletojos visiskai suspenduotos ir jos visko bijo, nera jokios demokratijos ir savivaldos savosiose grupese.
Siaip aukletojos nuostabios thumbup.gif . Dirba daug su vaikais. Muzikos vadove nuostabi.
Ir nenuostabu, kad stiprus pedagogai kurie turi reikiama kvalifikacija tiesiog bega is sio darzelio. O ateina su vaikiuiasi dirbti pardavejos is IKI ir pan.
Ai dar geras momentas: ponia per viena susirinkima, aiskina tevams va kaip pas mus viskas blogai , na tiesiog "blokada", kadangi aukletojoms mokami mazi atlyginimai. A tai cia pedagoges . vadoves kalba tevams ????
I darzelio teritorija masinu vakarais nebeisileisime ivaziuoti, nes tai trikdo vaikus, o ponios masina ciut ne vaiku zaidimu aiksteleje stovi, Nu tai kur mastymas ir logika.
Ir dar jauciu ji tiesiog prievartauja darbuotojas ir ju gimines atiduoti 2 proc. darzeliui, kad galetu visas savio baudas apsimoketi :-) Nu , kaip Jums tai patinka a?

Ar dar norite statistikos a???
Pasišiaušęs
QUOTE(Vzsnaite @ 2008 06 11, 23:03)

Ir dar jauciu ji tiesiog prievartauja darbuotojas ir ju gimines atiduoti 2 proc. darzeliui, kad galetu visas savio baudas apsimoketi :-) Nu , kaip Jums tai patinka a?

Ar dar norite statistikos a???
*

ši ponia dar ir kyšio tiesiai šviesiai paprašo pieš priimdama vaiką į darželį mirksiukas.gif
Christin
sveikos

mes neseniai atsikraustem i Palanga ir as savo mazaja uzregistravau nuo rudens i GINTARELI. Sake kad vietu ner bet vistiek uzregistravo ir sake ateiti rugpjucio pradzioj kai bus direktore, tai gal ir priims.

Tai va noriu paklausti kaip ten priemimas. Gal taip pat praso kokio kysio ar pyrago o gal dar ko. O gal priimtu ir taip. Atsiliepkit kas zinot. ax.gif

4u.gif
DOMKARINA
zadam nuo rudens eiti i nykstuka, ten lanko drauges mergyte tai patenkinta viskuom ax.gif
Padukele*
nu as apie zilvina pirma kart girdziu tokius bairius mano berniukas jaupo metu kaip eina i si darzeli ir nieko panasaus nesu pastebejusi nu bet gal jus inote geriau masina kad stovi kazkokia vos ne zaidimu aiksteleje tai tikrai esu maciusi ne karta seip daugiau nieko nesu pastebejusi blogo mum tas darzelis thumbup.gif
lape :)
na Gintarelis - geras pasirinkimas. as pati lankiau ta darzeli, mano brolis taip pat. savo maziuka kai turesiu taip pat zadu vest ten. kai paskutini karta ten lankiausi - darzelis propagavo sveika mytyba: mesa + darzoves, jokiu bulviu, tai mano brolis tik pora metu po darzelio ju nevalge, paskui teko priprast. biggrin.gif del priemimo tai nesu girdejusi, kad kysio prasytu. nors... gal siuo metu ir neimanoma kitaip. nzn.. bet is esmes tai geras darzelis. dar Azuoliukas visai nieko.
JURDEIMA
[quote=Vzsnaite,2008 06 11, 23:03]
Sveikos ir sveiki mirksiukas.gif
Na teko man susidurti su "Zilvnu" , ten viskas gerai aukletojos tokios idejines ir "melnikaites" nors prie zaizdos glausk, bet yra tokia "feja" , kuri vadinasi vadu, kurios ten visos ir visi bijo. Ypac rytais stengiasi pirmos ir pirmi (cia turiu omeny darbuotojai)nepakliut poniai i akis, nes issilies uz visa nepasisekusia nakti. Na itariu del tokios padeties t.y. vidines suirutes, ji pati nelabai gaudosi kas jos pacios ukyje "t.y. darzelyje " darosi. Aukletojos taip ismokusios viska uzmaskuoti, kad ne suo nesuuos, kur yra negerai. Geriausiai man patiko susirinkimas: Atejo ale med.sesuo ar kaip ji ten vadinasi kur vaikams meniu raso ir aiskina mums tevams , kadangi uz maitinima kaina pakilo iki 6Lt ir kazkiek centu, tai mes nesivarginome perskaiciuoti kalkuliaciju, tai skirtuma (na pries tai maitinimui buvo skirta 4 Lt. ir kazkiek ct. ) uzkemsame sokoladais, lenkiskais jogurtasi ir sureliais kuriuose vien tik E raides.
Siaip aukletojos nuostabios thumbup.gif . Dirba daug su vaikais. Muzikos vadove nuostabi.
Ir nenuostabu, kad stiprus pedagogai kurie turi reikiama kvalifikacija tiesiog bega is sio darzelio. O ateina su vaikiuiasi dirbti pardavejos is IKI ir pan.
Ai dar geras momentas: ponia per viena susirinkima, aiskina tevams va kaip pas mus viskas blogai , na tiesiog "blokada", kadangi aukletojoms mokami mazi atlyginimai. A tai cia pedagoges . vadoves kalba tevams ????
I darzelio teritorija masinu vakarais nebeisileisime ivaziuoti, nes tai trikdo vaikus, o ponios masina ciut ne vaiku zaidimu aiksteleje stovi, Nu tai kur mastymas ir logika.

drinks_cheers.gif thumbup.gif bigsmile.gif
maam
Mano panele nuo rudens zengs jau paskutiniuosius darzelio metus. Mazasis namu karalius jau laukia savo eiles. Ir neitume i joki kita darzeli tik "GINTARELIS" . Esame jau uzsirase. Ir jei labai labai pasiseks, tai taikysim vel pas ta pacia aukletoja,kuri isauklejo ir vyresnele. Aukletoja - aukso vertes. Aisku, kiekviena sakytumet - kur pradejot, kur pripratot, ten ir jaukiausia,mieliausia,geriausia. Na is dalies taip. Bet pasidomejus geriau, as tikrai susidariau labai gera nuomone apie si darzeli. Nezinau, ar kas apsiriktu ji pasirinkes. Ne vieno blogo zodzio apie ji dar negirdejau.
Na o del tu kysiu, darzeliu vadovu..... mielosios , visur tas pats. Ir tas sviestas yra namo nesamas, ir pinigai sukami. Gi valstybines imones.
Bet juk viskas proto ribose - tie musu vaikuciai pavalge, pamiegoje, ir nuostabiai priziureti.Pagalvokim, kas - jei tu darzeliu nebutu?
Pasišiaušęs
O kartu ir nekenčiu darželio ir wub.gif jį. doh.gif O kas belieka jei paeinam 3 dienas gerklė užaudo verysad.gif pasveikom vėl trys dienos darže parsinešė žarnyno infekciją doh.gif visi iškritom doh.gif
ai... pasiguodžiau unsure.gif
Ilgakoja
Sveikos Mamytės 4u.gif Užsimaniau ir aš pagirti musu darželį ax.gif
Atsikraustėme i LT Kovo mėnesį ir pradėjome ieškoti sūneliui darželio...Visi sakė kad tikrai reiks laukti eilės puse metų ir pan Na galvoju reikia skubėti į eilę biggrin.gif Atėjome i darželį "Nykštukas". Aišku vyras kišenėje turėjo "piragelį" kad ilgai laukti nereikėtu blush2.gif Pirmas dalykas kas padarė ispudi tai darželio švara, geras remontas ir t.t. Kai atėjome pas direktorę i kabinetą buvom labai nustebinti, kad vietos yra, tik prašau ateiti kada susitvarkysime pažymas iš daktarės ir dar priedo mes net neturėjome Lietuviško gimimo liudijimo, jis buvo procese ir tai nepatrugdė mūsu priimti bigsmile.gif Antra kas paliko ispudi tai auklėtojos su kuriom nuėjome pasišnekučiuoti...auksinės moteriškės thumbup.gif Na mes jau su vyru mastom kada čia tą "pyraga" duoti direktorei, nes abu nesam kyšio dave NIEKAM gyvenime ir net nežinome nuo ko ir kaip ir kada pradėti. Tai kai vėl grižome pas direktorę i kabinetą, mano MB ištraukė vokelį ir padėjo direktoriai gražiai prie poperiukų kuriuos pasirašėme. doh.gif Tai direktorės reakcija man padarė šoką.... g.gif ji gražiai atstūmė vokelį mums atgal ir gražiai paaiškino, kad pas mus čia tokie dalykai netoleruojami blush2.gif Niekada nepriėmu sako ir jai reikės darželiui kada paramos, tai aš kreipsiuos į vusus tėvelius kad padėtu kas kaip gali doh.gif Iš jos tono supratau kad ji buvo įsužeidusi...... unsure.gif Ir sako jei jūs amerikoje (mes ten prieš tai gyvenom) taip pripratę tai čia taip tikrai nedaroma....man buvo šokas aš galvoju net nemoku duoti kyšio ir kai jį daviau pirmą kartą gyvenime, mane sugėdino... blush2.gif
Tai vat į darželį sūnus eina kaip į šventę thumbup.gif Labai džiaugiuosi aukletojomis ir auklytėmis ir tą darželį rekomenduočiau visoms mamytėm drinks_cheers.gif
ksida
labas visoms, 4u.gif noreciau paklausti ar yra Palangoje savaitinis darzelis?
DOMKARINA
kiek zinau azuoliuke yra savaitine grupe
soonaataa
labas mamytes..mes užsirašėm į Gintarėlį kitiem metam rugsėjui..bet nei gimimo liudijimo nereikėjo..į kažkokį sasiuvinį užrašė vardą,pavardę,gimimo metus,ir nuo kada norim pradėt eiti..ir viskas..sakė ateit pavasarį.. blink.gif ...o tai gal dar mus nepriims ten???ar kaip čia?? g.gif
Papildyta:
ir dar norėčiau sužinot kaip yra parenkamos auklėtojos?norėčiau viską smulkiai žinot kas ir kaip..aišku dar visi metai,bet jau db širdelė skauda blush2.gif
ksida
sveikos merginos, reikia info apie azuoliuka, planuojam vaikus i savaitine grupe vesti, pati dirbu parom
DOMKARINA
sveikos,
na mes einame i NYKSTUKA jau dvi savaites ,tai kol issiskiriam kelios asareles mano mazyliui isbyra, nes turbut suskausta širdele kai reikia su mamyte issiskirti, bet po to man pamojuoja per langa ir nubega zaisti, na tikiuosi greitu laiku dings asaros ir eis kuo puikiausiai... mirksiukas.gif
blas
Sveikos
mes lankom Nykštuką, bet jei reikėtų vesti savaitgaliais, tai be Ąžuoliuko neišsiverstume. Ąžuoliuko thumbup.gif vedėja. Kur šaunus viršininkas, ten ir komanda
group.gif būna gera, taigi vesk drąsiai.
Ramune_lt
As savo pupa vedu i Azuoliuka. Esu labai patenkinta tiek aukletojom, tiek auklytem. Aisku darzeliui reiktu remonto, bet tame nematau dideles problemos. Man svarbiausia kad dukryte eitu noriai i darzeli ir kad butu gerose rankose.
O Azuoliuko direktore tai tikrai thumbup.gif , man ten viskas thumbup.gif .
*AJR*
sveikos, noreciau pasiterauti gal kuri zinot kokios kainos darzelio nykstukas? 4u.gif Man brolis pasake, kad arti penkiu simtu litu, o Klaipedoj drauge zada vest i darzeli tai ten 130lt..negi taip kainos skirtis gali? g.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(asta.m @ 2008 10 01, 22:49)
sveikos, noreciau pasiterauti gal kuri zinot kokios kainos darzelio nykstukas?  4u.gif  Man brolis pasake, kad arti penkiu simtu litu, o Klaipedoj drauge zada vest i darzeli tai ten 130lt..negi taip kainos skirtis gali?  g.gif
*

Kas čia per naujiena mastau.gif draugė veda ten - paklausiu
blas
QUOTE(asta.m @ 2008 10 01, 22:49)
sveikos, noreciau pasiterauti gal kuri zinot kokios kainos darzelio nykstukas?  4u.gif  Man brolis pasake, kad arti penkiu simtu litu, o Klaipedoj drauge zada vest i darzeli tai ten 130lt..negi taip kainos skirtis gali?  g.gif
*

visa mėnesį vedžiau, nes nei sirgo, nei išeiginių buvo, ir tik 109 Lt tongue.gif
Ilgakoja
QUOTE(asta.m @ 2008 10 01, 18:49)
sveikos, noreciau pasiterauti gal kuri zinot kokios kainos darzelio nykstukas?   4u.gif  Man brolis pasake, kad arti penkiu simtu litu, o Klaipedoj drauge zada vest i darzeli tai ten 130lt..negi taip kainos skirtis gali?  g.gif
*

Is kur tokios kainos ???blink.gif 500 LT jei butu tai jauciu butu tuscias darzelis.. biggrin.gif As tai moku apie 110 LT. bigsmile.gif
*AJR*
na va, taip ir galvojau, kad nesamone...aciu jums uz informacija 4u.gif
Arrasanda
Sveikos visos. Aš savo vaiką taip pat vedu į "GINTARĖLIS" ir esu labai tuo patenkinta. Tik va, man iškilo klausimas kaip ten su mokėjimais, jei vienas iš tėvų, arba net abu tėvai nedirba, yra. Kiek man teko skaityti tai jei vienas iš tėvų nedirba ir stovi biržoje tai tada yra mokama 50% sumos tik pristatyt pažymą reik iš biržos. Na imkim tokį pavyzdį, kaip, kad nunešiau tokią pažymą, kad aš stoviu biržoje, žinodama apie mokėjimą puse sumos.
Pasišiaušęs
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 09, 20:16)
Sveikos visos. Aš savo vaiką taip pat vedu į "GINTARĖLIS" ir esu labai tuo patenkinta. Tik va, man iškilo klausimas kaip ten su mokėjimais, jei vienas iš tėvų, arba net abu tėvai nedirba, yra. Kiek man teko skaityti tai jei vienas iš tėvų nedirba ir stovi biržoje tai tada yra mokama 50% sumos tik pristatyt pažymą reik iš biržos. Na imkim tokį pavyzdį, kaip, kad nunešiau tokią pažymą, kad aš stoviu biržoje, žinodama apie mokėjimą puse sumos.
*

Labas Monika blush2.gif
už darželį mokėti nereikia jei : yra pažyma dėl ligos, pamaininio darbo, teveliu atostogos, 50 proc. kada 3 ir daugiau vaiku šeimoje, tėvai išsiskyrę arba vienas iš tėvu mokosi dieniniame skyriuje.
O dėl bedarbių mastau.gif tėvų reiks pasidomėt unsure.gif
iloncikkas
[quote=ksida,2008 09 09, 18:35]
sveikos merginos, reikia info apie azuoliuka, planuojam vaikus i savaitine grupe vesti, pati dirbu parom
*

[/quote

Ąžuoliuke tikrai yra savaitinė grupė, kol kas ten vaikučiu nėra daug. Bet labai patogu jei tėveliai dirba paromis ar ilgiau vakare. Ir auklėtojos ten geros, vaikai prižiūrėti būna. biggrin.gif smile.gif
Arrasanda
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 10, 09:16)
Labas Monika  blush2.gif
už darželį mokėti nereikia jei : yra pažyma dėl ligos, pamaininio darbo, teveliu atostogos, 50 proc. kada 3 ir daugiau vaiku šeimoje, tėvai išsiskyrę arba vienas iš tėvu mokosi dieniniame skyriuje.
O dėl bedarbių mastau.gif tėvų reiks pasidomėt  unsure.gif
*

Labas,

Sorry už tokį klausimelį, bet ar mes pažįstamos? 4u.gif Dėkui už atsakymą. Na, dėl pamaininio darbo tai aš žinojau, bet, kad buvo tekę girdėti ir skaityti tokį dalyką, kad sumažinami mokesčiai yra ir tada jei vienas iš tėvų nedirba ir stovi biržoje.
Pasišiaušęs
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 11, 18:55)
Labas,
Sorry už tokį klausimelį, bet ar mes pažįstamos?  4u.gif  Dėkui už atsakymą. Na, dėl pamaininio darbo tai aš žinojau, bet, kad buvo tekę girdėti ir skaityti tokį dalyką, kad sumažinami mokesčiai yra ir tada jei vienas iš tėvų nedirba ir stovi biržoje.
*

Panašiai biggrin.gif aš tavo mamos kaimynė biggrin.gif

dar konsultavaus su drauge dirbančia darže, kažkaip ji sakė nėra su tokiu atveju susidūrus mastau.gif bandyk ar su direktore ar pavaduotoja pasikalbėt mastau.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.