Arrasanda
2008 11 12, 11:22
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 11, 20:11) Panašiai aš tavo mamos kaimynė  dar konsultavaus su drauge dirbančia darže, kažkaip ji sakė nėra su tokiu atveju susidūrus  bandyk ar su direktore ar pavaduotoja pasikalbėt  Hmmmm.... Labai jau pasidarė įdomu. Kažkaip norėtųsi sužinoti kas čia per mano mamos kaimynė?!  Tiesiog moteriškas smalsumas ir tiek. Na, jau ta problemėlę su darželiu kaip ir išsprendžiau. Paprašiau savo šefo, kad man duotų pažymą, kad dirbu pamainiu grafiku, tai gavau.  Tikiuosi nebus per vėlu, jei ja šiandien vyras pristatys?
Pasišiaušęs
2008 11 12, 11:26
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 12, 11:22) Hmmmm.... Labai jau pasidarė įdomu. Kažkaip norėtųsi sužinoti kas čia per mano mamos kaimynė?!  Tiesiog moteriškas smalsumas ir tiek. Na, jau ta problemėlę su darželiu kaip ir išsprendžiau. Paprašiau savo šefo, kad man duotų pažymą, kad dirbu pamainiu grafiku, tai gavau.  Tikiuosi nebus per vėlu, jei ja šiandien vyras pristatys?  Kad nelabai tavo mama ir turi kaimynių su 2 vaikais O dėl pažymos  mums viską liepė pristatyt spalio mėn., bet gal priims  taviškę pažymą
Arrasanda
2008 11 12, 11:37
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 12, 11:26) Kad nelabai tavo mama ir turi kaimynių su 2 vaikais O dėl pažymos  mums viską liepė pristatyt spalio mėn., bet gal priims  taviškę pažymą  He he...  Manau, kad jau žinau...  Jei neklystu, tai kur po mama gyvenat? Ar klystu?  Kažkaip ankstyva sklerozė bando pasireikšti Na tikėkimės, kad su ta pažima viskas bus čiki. Šiandien mano ponas vakare ją žada nunešti kai eis pasiimti Lukučio
Pasišiaušęs
2008 11 12, 11:40
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 12, 11:37) He he...  Manau, kad jau žinau...  Jei neklystu, tai kur po mama gyvenat? Ar klystu?  Kažkaip ankstyva sklerozė bando pasireikšti Na tikėkimės, kad su ta pažima viskas bus čiki. Šiandien mano ponas vakare ją žada nunešti kai eis pasiimti Lukučio  Ta pati  Sklerozei dar ankstoka  nors mane irgi ji dažnai aplanko
Arrasanda
2008 11 12, 11:54
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 12, 11:40) Ta pati  Sklerozei dar ankstoka  nors mane irgi ji dažnai aplanko  Na, tai tadum vadinasi, kad sklerozė dar nelabai daug pažengusi į priekį  Kaip vaikai auga... ?
Pasišiaušęs
2008 11 12, 13:19
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 12, 11:54) Na, tai tadum vadinasi, kad sklerozė dar nelabai daug pažengusi į priekį  Kaip vaikai auga... ? Gerai  einam į daržą, o namie kalasi sugrįžę
Arrasanda
2008 11 13, 11:34
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 12, 13:19) Gerai  einam į daržą, o namie kalasi sugrįžę  Tai labai smagiai gyvenat  Na, mums ta pažymėlė dėl pamaininio darbelio tiko, šiandien tik nubėgau ir parašiau prašymą prie tos pažimos. Taigi, jau viskas
Pasišiaušęs
2008 11 13, 11:54
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 13, 11:34) Tai labai smagiai gyvenat  Na, mums ta pažymėlė dėl pamaininio darbelio tiko, šiandien tik nubėgau ir parašiau prašymą prie tos pažimos. Taigi, jau viskas  Aha žiauriai smagiai. Vakar brolis sesei į nugarą įkando Tiesa, vakar kol laukiu kol didžioji apsirengs, y ra papkė tokia grupėj padėta, tai ten surašyta kas, kaip ir kam priklauso kompensacijos
Arrasanda
2008 11 13, 17:58
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 13, 11:54) Aha žiauriai smagiai. Vakar brolis sesei į nugarą įkando Tiesa, vakar kol laukiu kol didžioji apsirengs, y ra papkė tokia grupėj padėta, tai ten surašyta kas, kaip ir kam priklauso kompensacijos  O tai į kokią grupę Jūs savo vaikus vedat? Pas mus tai grupėj nėra jokios papkės ir jei jau reik, tadum parodo pačios auklėtojos iš kažkur ištraukusios. Ir taip pat joje surašyta viskas.
Pasišiaušęs
2008 11 22, 09:45
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 13, 17:58) O tai į kokią grupę Jūs savo vaikus vedat? Pas mus tai grupėj nėra jokios papkės ir jei jau reik, tadum parodo pačios auklėtojos iš kažkur ištraukusios. Ir taip pat joje surašyta viskas.  Biškis buvau dingus kancery buvau Mažasis eina į Bitučių grupę, didžioji Kodėlčiukų  abiejuose grupėse papkės yra Ot kad prisnigo  eisim į lauką su rogėm
pumpocka
2008 12 01, 14:46
na ir as pasisakysiu apie darzelius.  Vedziau dukra i zilvina,aukletoja ir auklyte buvo ciki ciki.Tik viena buvo amzinai savo bedose paskendusi,atsiviepusi,nu zodziu...  del tos atsiviepeles teko keist darzeli,vaikas nebenorejo lankyti visiskai,palikdavau su asarom.Kai pries tai jokiu problemu nebuvo.Nuejau pas vedeja ir viska issakiau,kokios bedos,o ji.... tiesiog truksta zodziu,ner kaip kitaip ir pavadinti bjauri boba  pritariu vienai is mamu,kad ji siauteja po darzeli ir aukletojos yra ismarsiruotos,bijo jos.Tai nuejau i gintareli,be jokiu problemu prieme,ir sekancia diena atvedziau i nauja darzeli,vel mano vaikas lanke su didziausiu noru,be jokiu asaru.Dabar jau uzrasiau ir mazaja dabar mazajai tik 8men,tiesa darzeli prades lankyti tik nuo rugpjucio  ,atejau,paklausiau ar galima uzsirasyti,pasake kad reikia gimimo liudijimo,atsinesiau sekancia diena ir vsio.. tiesa man nepatinka to darzelio sveiko gyvenimo propagavimas,bet visa kita  ir vedeja tikrai maloni moteryte,tik turek noro kalbetis papasakos apie viska
Pasišiaušęs
2008 12 01, 14:56
QUOTE(zinanti @ 2008 12 01, 14:46) na ir as pasisakysiu apie darzelius.  Vedziau dukra i zilvina,aukletoja ir auklyte buvo ciki ciki.Tik viena buvo amzinai savo bedose paskendusi,atsiviepusi,nu zodziu...  del tos atsiviepeles teko keist darzeli,vaikas nebenorejo lankyti visiskai,palikdavau su asarom.Kai pries tai jokiu problemu nebuvo.Nuejau pas vedeja ir viska issakiau,kokios bedos,o ji.... tiesiog truksta zodziu,ner kaip kitaip ir pavadinti bjauri boba  pritariu vienai is mamu,kad ji siauteja po darzeli ir aukletojos yra ismarsiruotos,bijo jos.Tai nuejau i gintareli,be jokiu problemu prieme,ir sekancia diena atvedziau i nauja darzeli,vel mano vaikas lanke su didziausiu noru,be jokiu asaru.Dabar jau uzrasiau ir mazaja dabar mazajai tik 8men,tiesa darzeli prades lankyti tik nuo rugpjucio  ,atejau,paklausiau ar galima uzsirasyti,pasake kad reikia gimimo liudijimo,atsinesiau sekancia diena ir vsio.. tiesa man nepatinka to darzelio sveiko gyvenimo propagavimas,bet visa kita  ir vedeja tikrai maloni moteryte,tik turek noro kalbetis papasakos apie viska  O ką turi prieš sveiką maitinimą
pumpocka
2008 12 01, 16:11
Oi nieko blogo  Tik po susirinkimo su vedeja ir paklausius jos pasakojima apie sveika gyvenima,pasidare neaisku,ka is vis galima valgyti  Desreles blogai,majonezas blogai ir dar daug kitu produktu blogai  .Pasak vedejos jei valgysim tuos nesveikus produktus ir dar duosim vaikams nu tai zodziu labai jau ilgai negyvensim,ir busim ligomis apteke.Mano nuomone nereikia kitiems kisti savo nuomones apie sveika gyvenima,tegul ji maitinasi kaip ismano,o beto tokiems maziems nemanau kad i sveikata toks sveikas gyvenimo budas  Siaip tikrai nieko pries,sita darzeli,man jis labai patiko,tad galiu pakentet ir del tos nesamones
Pasišiaušęs
2008 12 01, 16:29
QUOTE(zinanti @ 2008 12 01, 16:11) Oi nieko blogo  Tik po susirinkimo su vedeja ir paklausius jos pasakojima apie sveika gyvenima,pasidare neaisku,ka is vis galima valgyti  Desreles blogai,majonezas blogai ir dar daug kitu produktu blogai  .Pasak vedejos jei valgysim tuos nesveikus produktus ir dar duosim vaikams nu tai zodziu labai jau ilgai negyvensim,ir busim ligomis apteke.Mano nuomone nereikia kitiems kisti savo nuomones apie sveika gyvenima,tegul ji maitinasi kaip ismano,o beto tokiems maziems nemanau kad i sveikata toks sveikas gyvenimo budas  Siaip tikrai nieko pries,sita darzeli,man jis labai patiko,tad galiu pakentet ir del tos nesamones  Iš dalies su ja sutinku, nes nuėjus į parduotuvę visada skaitau etiketes ir patikėk ne visada rasi majonezą be modifikuoto krakmolo, dešrą be E raidžių  šiandien batone radau 10 E priedų  ir dar kenkiančių žmogaus organizmui. Ypač kai pasiskaitai ką jie sukelia man plaukai ant galvos pasistojo  užtai ir sergam viskuo, viskam alergiški daromės 
-lelija-
2008 12 04, 16:25
Mes lankom "Nykstuko" darzeli, norejau paklausti, ar siame darzelyje kas nors vaidinimus daro, ar bent jau eilerastukus mokosi kaledoms  , nes musu aukletojos sake, kad vaiku svente, ir nieko nesitikekit
pumpocka
2008 12 04, 21:49
QUOTE(Avocetė @ 2008 12 01, 17:29) Iš dalies su ja sutinku, nes nuėjus į parduotuvę visada skaitau etiketes ir patikėk ne visada rasi majonezą be modifikuoto krakmolo, dešrą be E raidžių  šiandien batone radau 10 E priedų  ir dar kenkiančių žmogaus organizmui. Ypač kai pasiskaitai ką jie sukelia man plaukai ant galvos pasistojo  užtai ir sergam viskuo, viskam alergiški daromės   is dalies ir as sutinku,bet tada ji mane taip susiutino,visa valanda kalbejo apie tai ri dar kas kart kartojo,jei jos nepaklausysim,tai greit mirsim,mirsim,mirsim.Kiekvienas pasirenka pagal save.Gal kad ir as atidziai paskaityciau etiketes,mano mazoji nebutu sitiek nuberta,o tai apgydau ir vel isberia. Bet darzelis tai tikrai liuks.Aukletojos visada ismokina vaikucius visokiu sokiu,dainu ir eilerastuku,ir kaledoms po vaidinima suruosia ir mamyciu sventei.
Pasišiaušęs
2008 12 04, 22:16
QUOTE(zinanti @ 2008 12 04, 21:49) is dalies ir as sutinku,bet tada ji mane taip susiutino,visa valanda kalbejo apie tai ri dar kas kart kartojo,jei jos nepaklausysim,tai greit mirsim,mirsim,mirsim.Kiekvienas pasirenka pagal save.Gal kad ir as atidziai paskaityciau etiketes,mano mazoji nebutu sitiek nuberta,o tai apgydau ir vel isberia. Bet darzelis tai tikrai liuks.Aukletojos visada ismokina vaikucius visokiu sokiu,dainu ir eilerastuku,ir kaledoms po vaidinima suruosia ir mamyciu sventei.   neimk į galvą. suseno motera jau  biški į pievas nusikalba bet viskas čiki
rasiuksvan
2009 01 09, 11:36
Labukas visoms esu cia naujoke  nu va uzrasiau vakar savo berniuka i Gintareli planuojam eiti nuo rugpjucio labai tikiuosi, kad papulsim i si darzeli sake pasiskambinti rugpjucio pradzioje ir suzinoti ar patekau, labai noriu sunu vesti butent i si darzeli man jis labai mielas ir nieko nesu girdejusi apie ji blogo, o del sveikos mitybos man pats tas nes mano mazius serga atopiniu dermatitu tai reiskia yra daug kam alergiskas, pagalvojau jei pradesiu vesti i darzeli sunu tai nespesiu gydyti jo zaizdu, bet dabar siek tiek apsiraminau del tokios mitybos  \ Gal kas galit pasakyti nuo keliu val. ir iki keliu val. sis darzelis dirba? taip ir nepaklausiau sekretores
pumpocka
2009 01 09, 12:56
Sveikute,dirba darzelis gan ilgai,paprastos grupes nuo 7.30berods iki 18val.Yra dar prailginta grupe, kuri dirba nuo 7iki 19val. Mano mazyle taip pat nuo rugpjucio prades lankyti si darzeli
rasiuksvan
2009 01 10, 11:17
Labai aciu uz atsakyma zinanti o jus nelankot muzikos mokykleles siame darzelyje
pumpocka
2009 01 10, 11:35
Nee,lanke sokius didzioji,bet atsisakem
rasiuksvan
2009 01 10, 11:39
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 12:35) Nee,lanke sokius didzioji,bet atsisakem  O jei nepaslaptis kodel atsisaket? gal kas nepatiko is mokytojos puses?pasidalink patirtimi  as noriu savo maziu kai prades lankyt darzeli irgi uzrasyti kokiai veiklai kad butu uzimtas berniukas
pumpocka
2009 01 10, 11:50
Taip nepatiko kaip mokino.Nors viena gan linksma soki buvo ismokusi.Taciau kaip pasidomejau tai suveda 2grupes vaikus,ir kai kuriems vaikams kas tyliai ir ramiai isbus ta 40min,duoda po saldaini  Paskui tai buna tai nebuna tie sokiai,pilno viso laiko neisbudavo,nu zodziu man tai nepatiko  O vat yra tokia mokytoja Tatjana,tai jie su ja sportuoja  Sauni mokytoja,vaikai ja labai myli,ir kasmet parodo programele ka ismokino.
rasiuksvan
2009 01 10, 12:02
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 12:50) Taip nepatiko kaip mokino.Nors viena gan linksma soki buvo ismokusi.Taciau kaip pasidomejau tai suveda 2grupes vaikus,ir kai kuriems vaikams kas tyliai ir ramiai isbus ta 40min,duoda po saldaini  Paskui tai buna tai nebuna tie sokiai,pilno viso laiko neisbudavo,nu zodziu man tai nepatiko  O vat yra tokia mokytoja Tatjana,tai jie su ja sportuoja  Sauni mokytoja,vaikai ja labai myli,ir kasmet parodo programele ka ismokino. Tai cia viskas vyksta darzelyje Gintarelis? O mokytoja Tatjana kaip suprantu yra dirbanti tame darzelyje ar dar kazkur kitur vedi mazyle i uzsiemimus?
pumpocka
2009 01 10, 12:04
Taip taip taip,viskas darzely,salej visko mokosi.Uz sokius mokejau 30lt i menesi.O tatjanai tai tik 10lt,bet visko sauniai pamokina.
rasiuksvan
2009 01 10, 12:39
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 13:04) Taip taip taip,viskas darzely,salej visko mokosi.Uz sokius mokejau 30lt i menesi.O tatjanai tai tik 10lt,bet visko sauniai pamokina.  Ot kaip sauniai ir tik uz tokia simboline kaina  kazin kokie dar tame darzelyje vyksta uzsiemimai  noresiu savo maziu uzrasyti kad turetu veiklos
pumpocka
2009 01 10, 14:51
daugiau nieko nezinau,gal atsiras is mamyciu kas zino
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 12:04) Taip taip taip,viskas darzely,salej visko mokosi.Uz sokius mokejau 30lt i menesi.O tatjanai tai tik 10lt,bet visko sauniai pamokina.  Maniškė irgi lanko šokius. ale nieks neprašo mokėt  Irgi dažnai gauna saldainį  gal dėlto kad tyliai sėdi Kokią grupę lankot QUOTE(rasiuksvan @ 2009 01 10, 12:39) Ot kaip sauniai ir tik uz tokia simboline kaina  kazin kokie dar tame darzelyje vyksta uzsiemimai  noresiu savo maziu uzrasyti kad turetu veiklos  Būna muzikiniai užsiėmimai
pumpocka
2009 01 12, 10:59
Tai vat kad nieks nepraso oket,neaisku kaip ten su tuo mokejimu.As tai padaviau dukrai,idejau pinigus i voka,ji nunese.Maniski daznai gaudavo saldaini,uz tai kad gerai pasokdavo,bet sakydavo kad kitiems vaikams duoda kad netriuksmautu.O lankom jei gerai prisimenu  nykstuku grupe.O jus?
QUOTE(zinanti @ 2009 01 12, 10:59) Tai vat kad nieks nepraso oket,neaisku kaip ten su tuo mokejimu.As tai padaviau dukrai,idejau pinigus i voka,ji nunese.Maniski daznai gaudavo saldaini,uz tai kad gerai pasokdavo,bet sakydavo kad kitiems vaikams duoda kad netriuksmautu.O lankom jei gerai prisimenu  nykstuku grupe.O jus? Maniškė neiš triukšmaujančių  reiks pakamantinėt už ką ji gauna Mes Kodėlčiukai
iloncikkas
2009 02 13, 13:17
Sveikos mamytės, turiu jums klausimėlį. Mano merginai už poros dienų sueis keturi metukai. Ji yra labai aktyvi, ir aš norėčiau leisti į kokias dainavimo ar šokių pamokėles. Gal galit pasidalinti patirtimi, kur Palangoje vyksta kokie privatūs užsiėmimai tokio amžiaus vaikams? Mes lankom "Ąžuoliuką", negirdėjau, kad čia kas nors panašaus būtų. Iš anksto dėkoju!
mama_mia
2009 03 19, 14:53
Sveikos, as cia naujoke. Turiu puses metuku dukryte, gyvenam prie Palangos vandenu. Noreciau kad patartumet kuri arzeli man pasirinkt. Mano mama dirba vienam miestely aukletoja ir sake kad jei vaikas registruotas ten kur eis i darzeli tai moketi reiks apie 150lt o jei kitam mieste registruotas, tai apie 500lt. Ar tai tiesa? ar yra tokiu kurios veda vaika i palangos darzeli nors registruotas kitur? Planuojam vaika leist i darzeli kitu metu rugseji, ar reikia skubeti uzsirasyti?
Ilgakoja
2009 03 19, 15:22
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 19, 11:53) Sveikos, as cia naujoke. Turiu puses metuku dukryte, gyvenam prie Palangos vandenu. Noreciau kad patartumet kuri arzeli man pasirinkt. Mano mama dirba vienam miestely aukletoja ir sake kad jei vaikas registruotas ten kur eis i darzeli tai moketi reiks apie 150lt o jei kitam mieste registruotas, tai apie 500lt. Ar tai tiesa? ar yra tokiu kurios veda vaika i palangos darzeli nors registruotas kitur? Planuojam vaika leist i darzeli kitu metu rugseji, ar reikia skubeti uzsirasyti?  Sveikute, as vedu vaika Palangos mieste nors esame registruoti kitur ir tikrai nemokuu 500 lt. ir net 150lt nemoku..  Nors mano jau dickis, uz maziukus reik daugiau moketi. Uzsirasykite kuo greiciau, nes dideles eiles
iloncikkas
2009 03 20, 09:55
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 19, 15:53) Sveikos, as cia naujoke. Turiu puses metuku dukryte, gyvenam prie Palangos vandenu. Noreciau kad patartumet kuri arzeli man pasirinkt. Mano mama dirba vienam miestely aukletoja ir sake kad jei vaikas registruotas ten kur eis i darzeli tai moketi reiks apie 150lt o jei kitam mieste registruotas, tai apie 500lt. Ar tai tiesa? ar yra tokiu kurios veda vaika i palangos darzeli nors registruotas kitur? Planuojam vaika leist i darzeli kitu metu rugseji, ar reikia skubeti uzsirasyti?  Pas mus darželyje taip pat mokama pagal vaiko amžių, bet lopšelinės grupės vaikai moka mažiau už didžiuosius. Į mėn. gaunasi iki 130 litų. Ir tikrai negirdėjau, kad jei vaikas registruotas ne Palangoj reikia mokėti daugiau, nors mūsų darželyje tokių vaikučių yra.  O dėl užsiregistravimo, patarčiau užsiregistruoti iš karto.
pumpocka
2009 03 20, 12:40
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 19, 14:53) Sveikos, as cia naujoke. Turiu puses metuku dukryte, gyvenam prie Palangos vandenu. Noreciau kad patartumet kuri arzeli man pasirinkt. Mano mama dirba vienam miestely aukletoja ir sake kad jei vaikas registruotas ten kur eis i darzeli tai moketi reiks apie 150lt o jei kitam mieste registruotas, tai apie 500lt. Ar tai tiesa? ar yra tokiu kurios veda vaika i palangos darzeli nors registruotas kitur? Planuojam vaika leist i darzeli kitu metu rugseji, ar reikia skubeti uzsirasyti?  Tai cia kiek as zinau tiktai dar klaipedoj,tokias sumasreikia moketi,as taip pat vedu Palangoje i darzeli,nors registruoti kitur.Uzsirasyti eikia kuo greiciau,o paskui gali vietu nebebuti.
mama_mia
2009 03 20, 15:56
Aciu visom uz patarimus  o kiek mazdaug kainuoja darzelyje Zilvinas? ar ten irgi priklauso nuo amziaus, kuo mazesnis tuo daugiau moki?
Ilgakoja
2009 03 20, 17:14
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 20, 12:56) Aciu visom uz patarimus  o kiek mazdaug kainuoja darzelyje Zilvinas? ar ten irgi priklauso nuo amziaus, kuo mazesnis tuo daugiau moki?  As net nezinojau kad kuo didesnis tuo brangiau, visada galvojau atvirksciai  Del Zilvino nieko nezinau
iloncikkas
2009 03 21, 20:44
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 20, 16:56) Aciu visom uz patarimus  o kiek mazdaug kainuoja darzelyje Zilvinas? ar ten irgi priklauso nuo amziaus, kuo mazesnis tuo daugiau moki?  Kiek žinau visuose darželiuose Palangoje kainos panašios. Pas mus darželyje 4 metų vaikui kainuoja 5,74 Lt. diena.
mama_mia
2009 03 22, 21:42
Aisku, nu manau vesiu i zilvina, tiesiau gaunas ir teta sake ten vede savo vaika
iloncikkas
2009 03 23, 10:35
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 22, 22:42) Aisku, nu manau vesiu i zilvina, tiesiau gaunas ir teta sake ten vede savo vaika  Kiekvienas renkasi kas jam patogiau. Manau visi darželiai turi savo ir privalumų ir trūkumų, kad tik vaikučiui patiktų ir tiktų. Nemažai yra vaikučių, kuriuos tėveliai perkelia į kitą darželį, todėl kad ten nepriprato, o į kitą mielai eina.
eglaite2
2009 03 29, 14:07
Sveikos, Palangos mamytes  . Vasarai ruosiames kraustytis i Palanga gyventi. Turim 1,5 metu mergyte ir kazkada reiks pradet vesti i darzeli, nors dar nesam apsisprende kada tiksliai  . Kadangi gyvensim Monciskese, tai kur pats darzelis mums nelabai svarbu, nes vistiek reikes vezti, svarbiausia, kad jame butu jauku ir dirbtu savo darba ismanancios pedagoges. Taigi persiskaiciau sia tema ir bent jau kol kas mastau, kad mums geriausiai tiktu Gintarelis  . Tiesa, kazkas minejo, kad ten su vaiku dirba kineziterapeute, tai mums irgi reikia tokios paslaugos ir noretusi suzinoti daugiau info apie tai - kas paskiria, kiek daznai dirbama su vaiku ir kaip su pinigeliais?
iloncikkas
2009 03 29, 18:35
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 29, 15:07) Sveikos, Palangos mamytes  . Vasarai ruosiames kraustytis i Palanga gyventi. Turim 1,5 metu mergyte ir kazkada reiks pradet vesti i darzeli, nors dar nesam apsisprende kada tiksliai  . Kadangi gyvensim Monciskese, tai kur pats darzelis mums nelabai svarbu, nes vistiek reikes vezti, svarbiausia, kad jame butu jauku ir dirbtu savo darba ismanancios pedagoges. Taigi persiskaiciau sia tema ir bent jau kol kas mastau, kad mums geriausiai tiktu Gintarelis  . Tiesa, kazkas minejo, kad ten su vaiku dirba kineziterapeute, tai mums irgi reikia tokios paslaugos ir noretusi suzinoti daugiau info apie tai - kas paskiria, kiek daznai dirbama su vaiku ir kaip su pinigeliais?  Kiek žinau kineziterapiautas yra Žilvine, Gintarėlis propaguoja sveiką vaikų maitinimą, derina maistą ir panašiai.
eglaite2
2009 03 29, 18:45
QUOTE(iloncikkas @ 2009 03 29, 19:35) Kiek žinau kineziterapiautas yra Žilvine, Gintarėlis propaguoja sveiką vaikų maitinimą, derina maistą ir panašiai. Aisku, aciu  . Gal ka sumaisiau  . Reiks pasidometi  .
PienėsPūkas
2009 03 30, 10:05
QUOTE(zinanti @ 2008 12 01, 16:11) Oi nieko blogo Tik po susirinkimo su vedeja ir paklausius jos pasakojima apie sveika gyvenima,pasidare neaisku,ka is vis galima valgyti Desreles blogai,majonezas blogai ir dar daug kitu produktu blogai .Pasak vedejos jei valgysim tuos nesveikus produktus ir dar duosim vaikams nu tai zodziu labai jau ilgai negyvensim,ir busim ligomis apteke.Mano nuomone nereikia kitiems kisti savo nuomones apie sveika gyvenima,tegul ji maitinasi kaip ismano,o beto tokiems maziems nemanau kad i sveikata toks sveikas gyvenimo budas Siaip tikrai nieko pries,sita darzeli,man jis labai patiko,tad galiu pakentet ir del tos nesamones O Žilvino direktorė apie sveiką maistą gerai nusimano  : Dešrelės tai jėga, kas čia tokio kad dvimetis majonezą valgys - juk gerai, kad valgo, silkė trimečiui irgi gerai - juk žuvis, o žuvis tai sveika. Mes duodam vaikams prieš pietus sultis ir tokių blogybių kaip kompotai neverdam - kaži ar ji nors vienų sulčių sudėtį skaitė  Bet akis draskyti pirma puola QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 29, 15:07) Sveikos, Palangos mamytes  . Vasarai ruosiames kraustytis i Palanga gyventi. Turim 1,5 metu mergyte ir kazkada reiks pradet vesti i darzeli, nors dar nesam apsisprende kada tiksliai  . Kadangi gyvensim Monciskese, tai kur pats darzelis mums nelabai svarbu, nes vistiek reikes vezti, svarbiausia, kad jame butu jauku ir dirbtu savo darba ismanancios pedagoges. Taigi persiskaiciau sia tema ir bent jau kol kas mastau, kad mums geriausiai tiktu Gintarelis  . Tiesa, kazkas minejo, kad ten su vaiku dirba kineziterapeute, tai mums irgi reikia tokios paslaugos ir noretusi suzinoti daugiau info apie tai - kas paskiria, kiek daznai dirbama su vaiku ir kaip su pinigeliais?  Kineziterapeutas tikrai yra Žilvine. Maniškis atrodo porą kartų per savaitę mankštinasi, pristatau pažymą iš neurologo ir mokėti nieko nereikia. Kineziterapeutė tikrai labai gera Šiaip Žilvine ir auklėtojos labai fainos - bent jau maniškiui taip papuolė (buvo viena tikras nesusipretimas, bet jau atleido), ir kitas personalas, nu bet jau Ponia...
eglaite2
2009 03 30, 10:16
QUOTE(PienėsPūkas @ 2009 03 30, 11:05) QUOTE(zinanti @ 2008 12 01, 16:11) O Žilvino direktorė apie sveiką maistą gerai nusimano  : Dešrelės tai jėga, kas čia tokio kad dvimetis majonezą valgys - juk gerai, kad valgo, silkė trimečiui irgi gerai - juk žuvis, o žuvis tai sveika. Mes duodam vaikams prieš pietus sultis ir tokių blogybių kaip kompotai neverdam - kaži ar ji nors vienų sulčių sudėtį skaitė  Bet akis draskyti pirma puola Kineziterapeutas tikrai yra Žilvine. Maniškis atrodo porą kartų per savaitę mankštinasi, pristatau pažymą iš neurologo ir mokėti nieko nereikia. Kineziterapeutė tikrai labai gera Šiaip Žilvine ir auklėtojos labai fainos - bent jau maniškiui taip papuolė (buvo viena tikras nesusipretimas, bet jau atleido), ir kitas personalas, nu bet jau Ponia...   Tai dabar nors plysk per puse tarp Gintarelio ir Zilvino  - viename maitinimu normaliai rupinasi ir direktore, kaip supratau, sauni moteriske, o kitame kineziterapeutai gerai dirba, bet kad ponia jau labai nupususi ir silkem vaikus maitina  .
Ilgakoja
2009 03 30, 10:33
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 30, 07:16)  Tai dabar nors plysk per puse tarp Gintarelio ir Zilvino  - viename maitinimu normaliai rupinasi ir direktore, kaip supratau, sauni moteriske, o kitame kineziterapeutai gerai dirba, bet kad ponia jau labai nupususi ir silkem vaikus maitina  . Mes einame i Nykstuka  Aukletojos superines, direktore taip pat...  Maistas labai geras, manasis visa laika viska ten valgo..
iloncikkas
2009 03 31, 12:00
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 30, 11:16)  Tai dabar nors plysk per puse tarp Gintarelio ir Zilvino  - viename maitinimu normaliai rupinasi ir direktore, kaip supratau, sauni moteriske, o kitame kineziterapeutai gerai dirba, bet kad ponia jau labai nupususi ir silkem vaikus maitina  . Mes einam į "Ąžuoliuką",  auklėtojos puikios, vieta labai rami.
Pasišiaušęs
2009 03 31, 12:04
Gintarėlis
PienėsPūkas
2009 04 01, 12:34
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 30, 11:16)  Tai dabar nors plysk per puse tarp Gintarelio ir Zilvino  - viename maitinimu normaliai rupinasi ir direktore, kaip supratau, sauni moteriske, o kitame kineziterapeutai gerai dirba, bet kad ponia jau labai nupususi ir silkem vaikus maitina  . Ai, tai gali gi nekreipti dėmesio į tą ponią - kas ji tau: darbdavė ar kas, kad jos nuomonė svarbi būtų? Po diskusijos apie mitybą maistas pagerėjo (ir silkė kažkur prapuolė  ). Auklėtojos labai šaunios, manau, kaip ir visur. Yra masažistė, kineziterapeutė, logopedė, gali padaryti inhaliacijas. Jei tavo vaikučiui reikalingos procedūros, tai rinkis Žilviną. Pati, jei dirbi, privačiai neprivežiosi, be to, kainos O direktorė prie vaikų nesikabinėja, jei nebūsi tokia kaip aš kai tavęs iš mandagumo ko nors paklausia, o tu pasakai ką galvoji  tai ir į tave ji nežvairuos. Nors man tai dzin
soonaataa
2009 04 01, 15:56
labutis mamyčiukės, mano mažiui metai ir 9 mėnesiai,dabar laukiuosi antro,vat ir iškilo dilema  ..norėčiau vest į Gintarėlį nuo rugsėjo,nes rugpjūtį važiuoju pirkt vyresnėliui sesytę..bet galvoju ar nebus mažajam trauma,kad lelytė į namus,o jis į darželį..labai pergyvenu dėl jo.. o gal kas galėtų išsamiau,apie šį darželį papasakot,ko reikia pirmą kart į jį keliaujant ir kiek db kainuoja,gal yra kokie reikalavimai,pvz pačiam mokėt valgyt su įrankiais,arba kaku ant puodo tik..na net nežinau..ar su tiute dar galim pasirodyt,ar jau atsisakyt??????
|
|