Paimti slapima reikia rytini , ir gerai apsiprausus , tada jo tyrimai bus tiksliausi . As tai bonkute nuo vaistu duodu ir gerai viskas
o aš pasidalinsiu savo patirtim su mergaite 1 metukų. Tokio amžiaus jau galėtų sėdėt ant puodo, bet maniškės neįmanoma ant jo pasodint, ji pas mane net maitinimo kėdėj nesėdi, o puodo tai kratosi iš tolo. Surinkimo maišeliai tai puikus dalykas berniukui, deja mums su mergaite nepavyko
Reikia dažnai tikrinti, ar nepadarė, kai jau matai, kad "kapšiukas" kabo, greit nulipdai visą maišiuką ir reikalas atliktas. Taip jau porą kartų pridavėm šlapimą. Tikiuosi kitą kartą kai reiks, mokėsim ant puoduko reikalus "tvarkyt"..... Tiesa, jei kas tokia patirtim norės pasinaudot, prieš šitą reikaliuką būtinai reikia labai švariai su muilu apiplaut visą putytę ir užpakaliuką, nes kitaip tyrimas bus labai netikslus. Sėkmės visoms
o mano dukryte kai uzklijavau ta maiseli sysiukui paimti tai makalavosi baisiausiai kojom, dauzesi, nepatiko, nusiklijavo tas maiselis, sysiukas pro sonus isbego
QUOTE(salvadore @ 2008 06 03, 11:42) slapimo paemimas su maiseliu - tai cia dar nieko, bet va mums reikia slapimo paseliui - tai reikia paiimti vidurine slapimo porcija - truputi nubega, paskui indeli pakisti ir staigiai patraukti - vienu zodziu............. Kiek teko ligoninėje pasėlį auginti su abiem vaikais, tai neliepdavo vidurinės dalies pagauti, aišku aš gulėjau su mažais vaikais. O šiaip tiek mergaitei, tiek berniukui puikiai tiko tie spec. maišiukai.
mums tie slapimo maiseliai nelabai tiko, blogai prisiklijuodavo kazkaip, tai pagirdydavau arbateles ir po pliku uzpakaliuku paleisdavau ir tarip bandydavau pagauti su plastmasiniu indeliu. kazkaip pavykdavo...
turiu klausimeli
o jei slapima mes turime i poliklinika nuvezti is pat pat ryto, o maniske prabunda tik 7 ryto valgyt, visa nakti miega, tai as priklijavus jai ta maisiuka nepririnksiu reikiamo kiekio slapimo is ryto.. kazin ar nieko tokio jei slapima surinksiu is vakaro o ryte nuvesiu? QUOTE(burbulina @ 2009 03 08, 02:11) turiu klausimeli o jei slapima mes turime i poliklinika nuvezti is pat pat ryto, o maniske prabunda tik 7 ryto valgyt, visa nakti miega, tai as priklijavus jai ta maisiuka nepririnksiu reikiamo kiekio slapimo is ryto.. kazin ar nieko tokio jei slapima surinksiu is vakaro o ryte nuvesiu? na jei vakare surinksit,tai jis nebus tikslus mums kazkaip su slapimo surinkimu problemu nekilo,is pat ryto tik pabudus uzdedavau ta specialu slapimui rinkt skirta maiseli, taip paguledavo keleta minuciu ir viskas
aš naudojau tą spec.maišelį sysiukui surinkti, jie geriausi surinkėjai, tik kad reikia gerai juos užklijuoti ant švarios vietos.kartą reikėjo skubiai leliaus šlapimo ir iš skubėjimo blogai užklijavau ir truputį pateko kakučio, o
šiaip gydytoja
Ten tas spec slapimo maiselis sugraduotas- tai kiek reikia minimum pririnkt slapimo , ml? Kad uztektu tyrimui ?
pvz mergytei,kad ir su tuo spec maisiuku sunku paimti,geriausia kai vaikas ka tik pabudes nuimt pampersa ir siek tiek palaukti,bent mums taip ligoninej patare
mano mergyte labai nesileidzia kiek bandom tiek nepavyksta ka daryti?
Nusipirkau tą maišelį, o kaip jį tiksliai naudot? Bandžiau klausti vaistinėje, tai gavau atsakymą "užklijuosit ir viskas" - turbūt pati nežinojo...
QUOTE(Belty @ 2009 04 01, 15:05) Ten tas spec slapimo maiselis sugraduotas- tai kiek reikia minimum pririnkt slapimo , ml? Kad uztektu tyrimui ? Klausiau gydytojos, sakė reikia bent 10 ml, maždaug pipetės dydžio kiekio. Mes vakar pirmą kartą bandėm ir viskas gavosi puikiai QUOTE(saulute1980 @ 2009 06 16, 19:56) Nusipirkau tą maišelį, o kaip jį tiksliai naudot? Bandžiau klausti vaistinėje, tai gavau atsakymą "užklijuosit ir viskas" - turbūt pati nežinojo... as savo mergaitei siek tiek lyt.lupytes praskleidziu ir tolygiai uzklijuoju, bent jau taip mums ligoninej klijavo. Beje as is maiselio slapimo neispilu, o su visu maisliu i indeli idedu, taip maziau uzsitersia, cia taip pat musu sesute rekomendavo
penktadienį bandžiau su tuo maišeliu - nieko mums neišėjo
Sveiki noreciau patarimo as pagavau savo sunaus slapima i puoduka, perpiliau ji i indeli. o gal zinot kiek laiko gali tas slapimas indelyje buti? ir kur ji laikyt? nes sendien sestadienis ar galima islaikyti ji iki pirmadienio? ar reikes nauja gaudit?
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2009 07 25, 12:05) Sveiki noreciau patarimo as pagavau savo sunaus slapima i puoduka, perpiliau ji i indeli. o gal zinot kiek laiko gali tas slapimas indelyje buti? ir kur ji laikyt? nes sendien sestadienis ar galima islaikyti ji iki pirmadienio? ar reikes nauja gaudit? manau, jau bus per daug užlaikytas, reiktų šviežio QUOTE("Bond Girl 007" @ 2009 07 25, 11:05) Sveiki noreciau patarimo as pagavau savo sunaus slapima i puoduka, perpiliau ji i indeli. o gal zinot kiek laiko gali tas slapimas indelyje buti? ir kur ji laikyt? nes sendien sestadienis ar galima islaikyti ji iki pirmadienio? ar reikes nauja gaudit? šlapimą galima laikyti apie 3-4 val, o geriausiai kuo greičiau pristatyti ten kur reikia, nes kitaip ten pradeda veistis bakterijos ir bus neteisingas rezultatas kukū MAMUKAI GAL KAM REIKIA AR GALIT ŽIMNOTI KAM REIKIA 10 POZICIJŲ ŠLAPIMO TYRIMO JUOSTELIŲ, 100 VNT PAKUOTĖ NAUJA galiojimas iki 2011 gruodžio čia kam dažnai reikia tikrintis šlapimą aš saviškei nupirkau vieną, vyro sesuo man persiuntė iš amerikės, ir per klaida atsiuntė dvi
mes jau ant puodo padarom,anksciau ir i maiselius gaudydavom.
Nu nežinau, niekas nesigauna su tais maišiukais, dukrytei viskas pro šonus išbėga, nežinau, kiek jau sugadinau tų maišiukų. O ant puoduko nesėdi strakalas makalas. Kai buvo mažesnė kartą pavyko su maišiuku, bet dabar kai virš metų -
Šiandien dariau, tai 2 maišiukus sugadinau uždėjus pampį, viskas išbėgo. Tai 3-ią paskutinį užklijavau pamaitinus ir ant palutės laikiau, ir po 20 min. pasisiojo, kuo gražiausiai viskas subėgo, nė lašo pro šoną
Dukrytei rado slapime baltyma,paskaiciau internete,kad gali buti sutrikusi inkstu veikla,gal kam panasiai buvo ir daugiau kazka galetu paaiskinti?Temperatura pastovi vaikui 37.1 jau 2 savaites
Nugi šiandien ir aš vargau su tais maišeliais ir visgi nepavyko. Sugadinau du, vis išbėga po to ir lipdukas sušlampa ir galiausiai atsiklijuoja
Taip vaistinese yra ,bent jau euro tai tikrai
Kas turi berniukus arba vaikeliai jau sėdėti moka tai bepigu kalbėti. Mums dar tik 3 mėn ir mergytei surinkti šlapimą - misija neįmanoma. Nebent pamaitini vaiką ir laikai nuoga dupcia virš kokio bliūdo kelias valandas kol sugalvos pasiusioti
Mergaitei šiek tiek sunkiau surinkti šlapimą, bet nėra labai jau sunku.. žinoma stebėti reikia, aš niekada nedėdavau pamperso užklijuodavau ją padėdavau ant palutės ir pati šalia būdavau priklodavau užtiesalu, kad nesušaltų.. Mums kai dukra augo ir turėjo problemų su inksteliais reikėdavo dažnai nuo 1 mėn. mes nešiojom tyrimams kas trečia dieną..
Dabar kai auginu sūnų vieni juokai tas šlapimo gaudymas.. |