Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svoris nustojus žindyti
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2
liepa27
4u.gif sakykit,mamytės,tos,kurios jau nebemaitinate krūtimi,ar nustojus maitinti krūtimi svoris išlieka ar padidėja?
stebukliuke
mano svoris liko stabilus 4u.gif Žindžiau iki metų ir 4 mėn.
Valerija
O man 2 kg užaugo nustojus maitinti (3 mėn.)
grazina37
o man nukrito labai daug svorio ,ir tiesiogine to zodzio prasme nykstu ,is krutines nieko neliko cry.gif
liepa27
QUOTE(grazina37 @ 2007 02 27, 12:32)
o man nukrito labai daug svorio ,ir tiesiogine to zodzio prasme nykstu ,is krutines nieko neliko cry.gif
*

g.gif tai tu jau nebemaitini?nes tas nykimas vyksta butent kai maitini,bent man jau susidare tokia nuomone ax.gif
grazina37
QUOTE(liepa27 @ 2007 02 27, 12:50)
g.gif tai tu jau nebemaitini?nes tas nykimas vyksta butent kai maitini,bent man jau susidare tokia nuomone ax.gif
*

maitinau iki metu ir 3 menesiu ,ir kai nustojau maitinti pradejo kristi svoris doh.gif
liuoga
QUOTE(grazina37 @ 2007 02 27, 17:54)
maitinau iki metu ir 3 menesiu ,ir kai nustojau maitinti pradejo kristi svoris doh.gif
*

Oi, tai kas iš manęs beliks, kai nustosiu maitint g.gif Nes dabar maitinu, tai žiauriai svoris krenta. O aš taip norėčiau jo priaugti...
jolituze
QUOTE(liuoga @ 2007 02 27, 19:06)
Oi, tai kas iš manęs beliks, kai nustosiu maitint g.gif Nes dabar maitinu, tai žiauriai svoris krenta. O aš taip norėčiau jo priaugti...
*

Oi kaip as jums visoms pavydziu.As storeju ne dienom ,o valandom.Maitinu jau penktas menuo,ir sveriu dabar daugiau nei nescia.Nezmoniskai mane traukia prie saldumynu,ir atsirades zveriskas apetitas. doh.gif
liepa27
QUOTE(jolituze @ 2007 02 27, 18:21)
Oi kaip as jums visoms pavydziu.As storeju ne dienom ,o valandom.Maitinu jau penktas menuo,ir sveriu dabar daugiau nei nescia.Nezmoniskai mane traukia prie saldumynu,ir atsirades zveriskas apetitas. doh.gif
*

blush2.gif mane irgi prie saldumynu ziauriai traukia.Negaliu susivaldyt,galima butu tai uzsikoduociau nuo ju biggrin.gif
dzhina
Maitinu metus, svoris po gimdymo buvo ivsai atsistates, o dabar padidejo ir laikosi vietoje, jei nevalgyciau visokiu saldumynu tai gal ir nukristu. Kai baigsiu maitinti tada reiks susiimti, po 6 val nevalgyti kad galeciau tilpti i rubus, o tai pilna spinta o apsirengti nera ka doh.gif
Mikasiene
Mano draugė, kai nustojo maitinti, pradėjo ir storėti doh.gif ax.gif
Mamushiukas
O as sublogau, bet to ir siekiau ax.gif
Sunderu
QUOTE(jolituze @ 2007 02 27, 19:21)
*

Mano ta pati situacija,tik as maitinu jau 9menesi,kuo toliau, tuo daugiau kilogramu g.gif ,manau kai baigsiu maitinti,tai ir svoris kris.
nep
g.gif o as galvojau, kad krenta kai maitini, nes vaikas kalorijas mamos naudoja
Natuke
Čia viskas individualia.

Aš kol pirmą maitinau, daug netekiau svorio, net pradėjau nešioti savo paauglystės džincus ir jie man buvo truputi didoki doh.gif. Praktiškai dėl to mama įkalbėjo nutraukti maitinimą. Kai nustojau maitinti, gana greitai priaugau svorio.

O dabar jau ir viršsvorio daugiau turiu, tai nežinau, ar kada nors pasieksiu savo 50kg.
Niktė
O man po gimdymo nieko neukrito svorio. DAbar vis dar maitinu nevalgau saldumynų, ir šiaip prisižiūriu maistą bet dietų nesilaikau kadpienelis nedingtų. Tai jei nustojus maitinti dar priaugsiu blink.gif Jau dabar atrodau kaip 5 mėn nėščia doh.gif
Aivita
Iš tikro, kai žindai, daug valgai, nes organizmas stengiasi palaikyt energijos atsargas, juk pasidarai alkana kaip vilkas vos tik pažindai kūdikį, o, kai baigi žindyt, organizme irgi vyksta hormonų audros, persitvarko viskas ir kilogramai dar sparčiau auga, jei viską šveisi taip kaip anksčiau, bet po truputį svoris nusistovi, bet, aišku, reikia mažiau valgyt, ypač tai aktualu vyresniame amžiuje.
Minlina
man baigus maitinti padidejo
per gimdyma ir pirma menesi be pastangu atsikraciau per nestuma priaugto svorio, taciau baigus maitinti priaugo pora kg ir nors tu ka su jais
Adatuke
Kol maitinau trūko apie 4 kg biggrin.gif . Pabaigiau maitinti ir per 6 mėn viską priaugau. Kur gi ne, jei po 22 val šaldytuvą tikrinu doh.gif Bandau atsikratyti šito per maitinimo laikotarpį "išsiugdyto" įpročio
condoleeza
Nemaitinu jau pusę metų, bet kol kas svoris stabilus. Pora kilogramų gal ir pasunkėjau, bet dėl to tik apsidžiaugiau, nes dabar sveriu lygiai tiek pat, kaip ir prieš gimdymą smile.gif . O kai matinau, buvau labai sublogus - jokių formų nebuvo likę... unsure.gif
oksė
Manau, kad nėra jokių taisyklių, kai auginau pirmą maitinau iki 2 metų, svoris nukrito labai greitai. O dabar su antru visiškai nekrenta, nors ir maitinu, tikiuosi kai nemaitinsiu nukris, nes gaila pilnos spintos drabužių į kuriuos netelpu. 4u.gif verysad.gif
neringagin
Baigus maitinti dukrą, svoris nepadidėjo, maitinant vis mazėjo.Bet ir nesukūdau labai,nes valgiau nemažai.Sūnų dar vis maitinu,bet svoris krito iki 3mėnesių ir sustojo.Sveriu daugiau negu pries nėštumą.Valgau daug,kad pienuko būtų ir šiaip apetitas didelis.Liko 9kg iš 29priaugtų per antrąjį nėštumą.Per pirmąjį priaugti 25kg ištirpo gana greit.
MO
QUOTE(liepa27 @ 2007 02 27, 13:50)
*

labai individualus dalykas- aš maitinu ir niekas man nekrenta, o auga doh.gif ir žinau, kad nustojus maitinti svoris tikrai pats nekris, reikės įdėti nemažai pastangų unsure.gif
akytes
mano istorija tai tokia: kai pagimdziau ir pradejau maitinti, svoris po truputuka krito, buvo like gal kokie 5 kg virsaus. tada pagalvojau sau, kad visai cia man neblogai sekasi, tai gal pauzkandziausiu vakarais sio bei to:-) viso to pasekoje, ataugo numesti kg vel is naujo. tada susiemiau ir nevalgiau po sestos vakaro. kadangi vis dar maitinau, prisiziurejau maisteli. rezultatas - minus 10 kg!...
Čili
oi graudi tema unsure.gif Pirmą kai baigiau maitinti staigiai sudžiūvau,bet ir maitinau aš trumpai labai...
O dabar eina ketvirtas mėnuo, tai svoris laikosi blink.gif Atrodau tikrai kaip nėščia... unsure.gif Apetitas irgi kaip pas vilką, labai norėčiau sukūst nors 5 kg... unsure.gif
Virgince
Sveikos mamytes, mano svoris po gimdymo krito labai letai kokius 6men, bet po to pradejo dienomis tirpti ir dabar jau dukrytei beveik 10men, vis dar maitinu ir svoris jauciu, kad mazesnis, nei pries dukryte... Planuoju dar maitinti iki metu, tai tikiuosi, kad kilogramai nesugris...
Nireglina
Kai maitinau pirmąjį sūnų, svoris vis krito ir krito. Svėriau mažiau nei iki pastojimo. Kai nustojau maitinti, sustojo ir svorio kritimas. Tuomet priaugo keli kg ir vėl svėriau tiek kiek iki nėštumo. Maitinant antrąjį sūnų, svoris vis laikėsi. Nustojus maitinti teko gerokai pavargti, kad vėl sverčiau tiek kiek iki nėštumo.
vanesiukee
As manau kad sitie reikalai pas kiekviena skirtingi,bet man kaskaip kai ;pieno apmazeja jau vaikiukui artejant link metuku svoris pradeda kristi,o jei dar susiemi tai isvis saunus rezultatai thumbup.gif
Deidi
Man svoris auga maitinant. Taip gerai buvo viskas nukrite po gimdymo, bet po menesio pradejo augt. Ir nezinau ka daryt. Labai tikiuosi, kad sustos. Mitas, kad zidant krenta.
EvelinaM
QUOTE(deivilyte @ 2009 01 04, 11:24)
Man svoris auga maitinant. Taip gerai buvo viskas nukrite po gimdymo, bet po menesio pradejo augt. Ir nezinau ka daryt. Labai tikiuosi, kad sustos. Mitas, kad zidant krenta.
*

Ne mitas smile.gif Gal per daug kaloriju suvartoji? Mano patirtis rodo, kad zindant svoris tikrai krenta. Per pirmaji nestuma buvau priaugusi 25 kg, jie visi istirpo per 4 menesius. Per antraji nestuma priaugau 30 kg, dabar leliui 7 menesiai, as numeciau 36 kg.

O jeigu griztant prie pacios temos, tai nustojus zindyti pirma karta, svoris nepadidejo. Ziuresim, kaip bus antra karta. Bent jau mano neprofesionalia nuomone, zindymo nutraukimas gali itakoti pora kilogramu i viena ar kita puse, bet vis delto viskas priklauso nuo kaloriju kiekio, judrumo ir pan. veiksniu. ax.gif
Lantaja
QUOTE(deivilyte @ 2009 01 04, 11:24)
*

Na mano situacija panaši į jūsų. Neštumo metu nei vieno kg nepriaugau, pagimdžiau, ir po 2 mėnesių žindymo plius 20kg (tuos du menesius mes praleidom KMUK, taigi, kas yra buvę ten ilgiau nei savaitę, puikiai žino koks ten meniu, ir kalorijų vargiai ar gauni pakankamai, gal net nedamaitina sakyčiau) . Finale gydytojai pareiškė, kad toks staigus svorio augimas hormonų audrų pasėkmė. Nepadėjo nei fizinis aktyvumas, nei maisto ribojimas. Baigėsi tuo, kad pervargau ir baigėsi pienas. Dabar vaikui beveik metukai, ir tik dabar savaime svoris pradėjo kristi . Taigi, visiem individualiai. 4u.gif
KEPTA BULVE
Iki pirmojo nestumo sveriau 64 kg, per nestuma priaugau 15kg. pagimdzius sekancia diena sveriausi buvo like 2 kg. paskui ir ju neliko, nors maitinau tik 3 sav. sunku butu pasakyt kaip butu. per vasara po metu pasimaitinau neblogai ir jau turejau 68 kg pries pastodama su antraja dukra.priaugau 12 kg per II nestuma.pagimdzius nieko neliko, o kadangi maitinau iki 9,5 men tai besveriau 60 kg. negalejau savim atsigeret. deja nustojus matinti laaabai greitai svoris sugrizo iki 68 kg, paskui ir dar pora daugiau. o man atrode, kad valgiau vis tiek pat ir nedaugiau.
Belty
QUOTE(deivilyte @ 2009 01 04, 10:24)
*

Va man panasi situacija. Po gimdymo (per nestuma buvau priaugus tik 11kg)- nieko neliko, gal koks +1kg. Ir taip laikesi apie menesi, o po to svoris pradejo augti ir po truputi auga, nors zindau daznai, ir naktim, valgo vaikas tik MP.
Gaila, zinoma, kai paskaitai, kad vienom , zindanciom kg tik tirpsta...o man tai nea verysad.gif
Bet as ir valgau daug ir ivairaus maisto, kad butu daug pienelio ir jis butu vertingas, ir kad man paciai kokiu nors vitaminu nepritruktu. Apie jokius sportus nera laiko net pagalvoti.. Ai, galvoju, dabar ne figura svarbiausia, ateis laikas, po zindymo, tada galima pasireguliuot mityba.
Sengana
O as, va sedziu su ledu dezute, uzkandziauju, megaujuosi akimirka kolei mazoji pietu miega smile.gif
Zinokit, krenta svoris man naturaliai- maitinu savo 11men. dukrele, bet minty turiu tai, kad priaugau per 9men. per 9 men. ir nukrito smile.gif
O maitinuosi protingai, t.y. jei siandien pasilepinsiu ledais, tai ryt teks "pataupyt"!
O del svorio, tai mano mociute, pagimdziusi ir uzauginusi 8 vaikus pastebejo, kad maniske labai judri, nera sekundes, kad nusedetu, kad gebetu viena pazaisti, zodziu viska darom kartu, visur einam kartu. Tai turiu su savim papildoma balasta, turbut irgi priezastis del kurios tie kg ir nutirpo smile.gif
MarryJane
Visos tik skundziasi svorio perteklium, nori kuo greiciau atsikratyti nereikalingu kg. Gal galetumete man juos atiduoti? biggrin.gif . Jau pradedu galvoti apie maitinimo pabaiga, nes svoris taip ziauriai nukrites, kad savo leliaus nebenulaikau doh.gif . Ir valgau atrodo normaliai... Kazi ar priaugsiu bent kiek baigus maitint g.gif
Pušūnė
maniskis is manes nevalgo, tai nusitraukineju ir duodu jam, kad nors kiek gautu sito vertingo skystymelio smile.gif . Svoris stabiliai laikosi ir nekrenta, tie 3 kr mane nuzudys, nes per ta pilva netelpu i dzinsus, jau uzkniso vaikscioti su sijonai. Kaip nustosiu nusitraukinet piena, tai rupinsiuosi figura biggrin.gif
margutis79
ir man krito, kol zindziau.neseniai baigiau, jau kaip nenoriu, kad kg sugriztu doh.gif
Natuke
Man pradėjo kristi svoris tik kai prasidėjo mm iki tol vaikščiojau su savo plius penkiolika kg.. net baisu pagalvot smile.gif

Baigius maitinti manau svorio nepriaugsiu smile.gif
Gerbera123
Tikrai čia individualu... Man po gimdymo svoris kažkiek krito žinoma, bet normaliai pasijautau tik nustojus maitinti. Na pradžioj po gimdymo apie figūrą aišku negalvojau, kad tik pienelio būtų mažyliui smile.gif vėliau jau norėjosi tuos 3-4 kg papildomus numesti, stegdavausi ir valgyt mažiau, ir eit pasivaikščiot daugiau... rezultatų beveik jokių. O kai prieš porą savaičių berniūkštis maitinimo jau atsisakė, atrodo per tas porą savaičių ir sukūdau, nors nedariau visai nieko smile.gif telpu ir į senus džinsus dabar... biggrin.gif
Tai kam svoris nekrenta, linkiu neprarasti vilties smile.gif taip, žindymui reikalinga energija, bet hormonai irgi daro savo.
petrenaite
Kai maitinau, svoris krito, taciiu po truputi, manau, kaip ir turi buti. Baigus maitinti, drastiskai pasikeite maitinimosi iprociai ir maistas, kuri valgau, nesinori bulviu, sureliu ir pan. Svoris eme lekte lekti. Taciau su dviem maziukais vaikais ir negali buti stambi, nera laiko kada ir atsisesti...
sync
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 03 21, 15:47)
Tikrai čia individualu... Man po gimdymo svoris kažkiek krito žinoma, bet normaliai pasijautau tik nustojus maitinti. Na pradžioj po gimdymo apie figūrą aišku negalvojau, kad tik pienelio būtų mažyliui smile.gif vėliau jau norėjosi tuos 3-4 kg papildomus numesti, stegdavausi ir valgyt mažiau, ir eit pasivaikščiot daugiau... rezultatų beveik jokių. O kai prieš porą savaičių berniūkštis maitinimo jau atsisakė, atrodo per tas porą savaičių ir sukūdau, nors nedariau visai nieko smile.gif telpu ir į senus džinsus dabar...  biggrin.gif
Tai kam svoris nekrenta, linkiu neprarasti vilties smile.gif taip, žindymui reikalinga energija, bet hormonai irgi daro savo.
*

kaip fainai thumbup.gif
neseniai ir aš baigiau maitinti,tai dabar laukiu kas bus g.gif aišku norėčiau, kad svoris kristu, be abejo rolleyes.gif
vaižgantė
Tris vaikus žindžiau ir tai neturėjo jokios įtakos mano svoriui.
Tigrine007
Baigus maitinti mano svoris taip pat nepakito smile.gif
nors zinoma norejosi kad kristu rolleyes.gif lotuliukas.gif
Amadeja
Maitinant krito, ko mažiausiai reikėjo ir norėjosi schmoll.gif . Baigus laikosi, bet ir neauga, kaip norėtųsi ...
Vaniliniai Ledai
o as nebezinojau ka daryt , kai vaikui pute pilvuka, tai valgydavai visiskas nesamones doh.gif daug ivairiu sasu pusryciu , dribsniu su pienu puodais didziausiais , sugebejau prisiaugint gelbejimosi rata , kurio nepavyko numest ( na as ir nelabai stengiausi ) blush2.gif zodziu po gimdymo sveriau 56 , o po 8 menesiu maitinimo ir besaikio valgymo is nezinojimo kaip maitintis, sveriau 65 kg , ir sekmingai juos turiu iki siol ... doh.gif tikiuosi su antru kudikiu uzteks proto maitintis sveikai ir nebepriaugt papildomu kg blush2.gif
flour-pasta
ech nekrenta man svori nei maintinant, nei nemaitinant sad.gif
ir siaip zindant labai norisi valgyti bandeles ir batonus, tad svoris tik auga man.
paziuresim, kaip bus kai baigsiu antraji zindyti
lunatikas
na man cia ir naujiena kad svoris krenta nebemaitinant. tai su pienuku vaikas suvalgo apie 400 koloriju, ir valgau as tik sveika liesa maistavirta mesa truputi varskes zuvyte...tai sekmingai kustu, tai kai baigsiu maitint ir pradesiu valgyt viska tada manau priaugs kokie 2 kg g.gif g.gif
Papildyta:
gedimine
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 28, 14:25)
Tris vaikus žindžiau ir tai neturėjo jokios įtakos mano svoriui.
*

Man taip pat verysad.gif
skristi
zindydama turejau apie 7 kg virsvorio, su didziausiais vargais numesdavau 2 kg, po to ir vel jie sekmingai grizdavo blink.gif Baigus zindyti per 3 sav. netekau tu 7 kg be vargo, jokiu dietu, jokiu sportu, jokiu mitybiniu iprociu keitimo thumbup.gif
bitė Majaa
ir man po zindymo svoris eme savaime kristi smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.