Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svoris nustojus žindyti
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2
mama_simona
nu geras biggrin.gif
niekada nebuciau pagalvojus, user posted image
Praline
Nustojus zindyt per menesi priaugau 4 kg verysad.gif
lindsay29
QUOTE(Praline @ 2010 10 21, 11:36)
Nustojus zindyt per menesi priaugau 4 kg  verysad.gif
*

Buna ir taip? g.gif niu jau svajoju, kada galesiu grieztai prisilaikyti essen.gif nustojus zindyti ax.gif visgi 20 kg liko man dar virs frusty.gif angel_sadangel.gif mastau.gif
sandrrra
Zindziau tik mensi,bet nustojus iskar nukrito visi 13kg priaugti per nestuma 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nors leliukui 3 menesiai sveriu 45 ir tau laaabai patenkinta. Tiesa man padejo nuesti svori stresas,kuri sukele mylima vyras verysad.gif
wwwww
Aš kaip tik galvoju, kad nustojus žindyti svoris turėtų padidėti, juk pienui pasigaminti naudojamos kcal, bet aišku nebežindant galima ir dietos griežtesnės pasilaikyti. Man svoris krito palaipsniu, jau 5 mėnesiai kaip žindau, o turiu tik 1 kg daugiau nei prieš pastojant ax.gif
maskanyte
Per nestuke.gif priaugau 24kg. Db savo mazaji nestuke.gif spinduleli maitinu. Po gimdymo numeciau 14kg, tai dar liko 10kg. Jauciu jie mane paliks kai baigsiu maitinti,ojojoj.....kad tik paliktu, nes jauciuosi tai tragiskai turedama toki ansvori doh.gif
Slonik
as per nestuke.gif priaugai tik 8 kg ir pagindzius jie nukrito, tai grizus po 3d. jau sveriau tiek pat kaip iki pastojimo,maitinu beveik 6 men. ir jau priaugau 6-7 kg, ziauriai traukia ant salduminu, sunkiai eina atsisakyti ju, iki nestumo ir per ji nebuvau tokia smalyze. tai kai baigsiu maitint reikes atsikratyti nereikalingu kg, dabar tai jokiu diejetu schmoll.gif
bitė Majaa
pati maitinau 6 men, o po to svoris pats nukrito be didesniu pastangu thumbup.gif
Loveco
nezinau, ar nuo paties zindymo, ar nuo mano streso/nemigos/5 produktu hipoalergines dietos ir sunkios mazyles sveikatos 8 menesius- bet svoris po gimdymo sparciai krito. Nuo 62 kg gimdymo diena iki 46 kg, kai mazei buvo 8 men. Tada pastojau smile.gif ir pradejau valgyti ivairu maista, pienuko mazejo zaibiskai, ir galiausiai baigiau zindyti 14 savaiciu, nes pasibaige mp- tai jau per tas 14 savaiciu svoris buvo gerokai padidejes, gal 51 kg sveriau smile.gif
tai ir neaisku- ar svoris pradejo augti del to, kad pradejau valgyti;
ar kad mazejo pienuko ir baiginejosi zindymas;
ar kad nestumo metu labai priaugau is pradziu, nes reikejo atsistatyti svoriui smile.gif
jurda
o aš manau,kad kaip tik nustojus žindyt, svoris turėtų didėt. Juk kiek energijos, kcal reikia pienui pagamint smile.gif
Virbalė
QUOTE(jurda @ 2011 03 06, 13:49)
o aš manau,kad kaip tik nustojus žindyt, svoris turėtų didėt. Juk kiek energijos, kcal reikia pienui pagamint smile.gif
*

Vis dar zindau iki siol, ir, tiesa sakant, esu sventai isitikinusi, kad zindymas - geriausias budas mesti svori. Iki nestumo visada turejau stebeti, ka ir kada valgau, nes papildomi kg netrukdavo prilipti prie klubu ir slaunu. Per nestuma priaugau 15 kg, bet net ir jo metu neleidau sau visiskai atsipalaiduoti, nelepinau saves pyragaiciais ir stengiausi maitintis sveikai. Is gimdymo namu gryzau be 8 kg, veliau per savaite nukrito 2 kg, o po 3 menesiu sveriau net 2 kg maziau, nei iki nestumo. Jau daugiau nei puse metu toks svoris nekinta, nors leidziu sau valgyti viska, ko uzsigeidziu ir net daugiau, nei besilaukdama. Jeigu kokia diena laaaabai save palepinu, tuomet ta ir galbut dar sekancia diena duodu dazniau vaikui zisti, ir tu "atsargu" kaip nebuve biggrin.gif Kazkur esu skaiciusi, kad pieno latakuose ilgiau uzsibuves pienelis savo "riebuma" per kraujagysliu sieneles atgal grazina organizmui, todel neleidziu tiems riebaliukams sugrizti i organizma dazniau maitindama biggrin.gif Tiesa sakant, truputi baugu nutraukti zindyma ir del to, kad teks vel save labai riboti biggrin.gif
pina colada
mano dukriukui jau 4,5 men, bet mano svoris visiskai nekrinta. turiu labai maista ziureti, nes jei tik atsipalaiduoju - +kg...
Kiekvienai , pasirodo, skirtingai.
samantila
4u.gif SVEIKUTĖS aš kai važiavau gimdyt svėriau 90 po keturiu men liko 65, na stengiaus save truputi prižiūret del vaikiuko jokiu saldamakų, jokiu keptu maistu kad mažiau pilveli pūstų, tai kai apsiprato lelis pradejau viską valgyt tai nukritau dar iki 61 , tik ši men jaučiu kad esu paaugus lb viskas traukia, bet va planuojam leliu gal delto ir daug lenda gal esu nestuke.gif ....
reziume tokia kad manau jog tikrai maitinimas turi įtakos svoriui nes jai dažnai valgo lelius tai ir paima nuo mamos, bet dar dasideda ir visi nepasiilsejimai, ir nemigos...
***LuLu***
Aš kol maitinau - priaugau papildomai svorio, o kai baigiau tai viskas ir pasiliko, nejuda niekas nei pirmyn, nei atgal. verysad.gif
jankabara
Kai vyresnėlį maitinau svoris nekrito, staigiai nukrito kai baigiau maitinti, net per mažai svėriau. bet nežinau ar čia buvo maitinimo nutraukimo pasekmė (tai pavyko padaryti tik po 1m.7 mėn.) ar dėl įtempto gyvenimo būdo-darbo, paskaitų, mažo vaiko...
Šiuo metu mažylį mūsų dar tebemaitinu, nors taip norėčiau baigti...Ir svoris deja bet man nedingsta. Galbūt dėl to, kad iki nėštumo turėjau šiokį tokį antsvorį g.gif Na tikiuosi, kad kai baigsiu maitinti svoris pradės kristi 4u.gif
Sellija
Kai baigiau maitinti, priaugo gal per kokį mėnesį 3 kg.
giii'tute
Per nestuma priaugau virs20kg sad.gif bet ju visu nebeliko labai greitai, per pirma men biggrin.gif nes vaikas papinukas didelis(6men jau) vlgau kiek noriu ir kada noriu svoris stovi vietoje,nors seniau save labai turejau ribot ...
BlueFire
Maitinau metus laiko, ir svoris krito stabiliai nieko nedarant ir nesilaikant dietu, apie 1 kg/men. nustojau maitint ir nebekrenta unsure.gif nedaug liko, pora kg, ale vis tiek norisi i priesnestuminius drabuzelius ilyst
jurslan
QUOTE(Sellija @ 2011 04 14, 13:03)
Kai baigiau maitinti, priaugo gal per kokį mėnesį 3 kg.
*

irgi sad.gif per pora mėn 6 užsimetė.. akyse tiesiog.. o gaila, labai buvau gražiai po gimdymo ir žindymo metu nukritus.. priaugau per nėštumą gal 12-14.. visus ir numečiau per kelis mėn po gimdymo.. o va nustojau žindyt ir gavau dovanų smile.gif
Linulee
man maitinant kg tik limpa doh.gif o va dabar kai jau apmazinau maitinumu skaiciu,valgom tik pries miega naktini ir nakti pora kartu , ir jau 2kg nera,o kai baigsiu tai tikiuosi bus geras minusas rolleyes.gif
Wild Pearl
Jei atvirai nelabai kreipiau dėmesį į svorį, esu iš tų kuriai svoris ar maitini ar nemaitini sunkiai apskritai krenta..Tik pačiai sureguliavus mitybą šiek tiek pavyksta iš lėto atsirkratyti svorio..Jau kai dabar ustosiu maitinti tai atkreipsiu dėmesį kaip bus mirksiukas.gif biggrin.gif Net įdomu pasidarė.... ax.gif
rittusia
Dukrutei 5 supuse men.maitinu(.)(.).Svoris vis dar krenta.Nestumo metu priaugau 12kg.Kai pagimdziau,po 2men.buvau kaip pries nestuma,o kai dar 2men.praejo tai dzinsai ant tiek perdideli pasidare,kad nusiiminejau neatsisegusi sagos biggrin.gif .Tai irgi truputi neramu ar nepriauks svoris su kaupu kai nustosiu maitinti savo MP g.gif .
jurda
Nustojus maitint, svoris tiesiog akyse auga smile.gif Reik stabdyt arklius blush2.gif
Tomawru
as jau baigiau maitinti, net nesusimasciau , kad svoris gali vel augt pradet, gazdinat jus cia mane verysad.gif
jurgitulisb
Kol maitinau irgi labai norejau saldumynu,bet kazkaip nestorejau labai,bet ir nekrito zaibiskai svoris,kaip kitoms,bet kai nustojau maitinti viskas susitvarke 4u.gif
snekute
maitinant buvau ploniausia per savo gyvenima smile.gif vos tik nustojau, ataugo, bet normaliai, kaip kad iki nestumo
pupune
Man irgi prisidėjo 3-4 kg blush2.gif doh.gif Dabar tokia, kokia buvau prieš nėštumą.
O mitindama buvau "nendrė" lotuliukas.gif palyginus, kokia esu buvusi:)
AGI
Su pirmuoju svoris maitinant irgi greitai krito, nors lašinukai, susikaupę aplink liemenį, taip ir liko... Antrąjį maitinu jau 4 mėn. Jau grįžusi iš gimdymo namų svėriau beveik tiek pat, kiek ir prieš nėštumą. Į visas kelnes įlendu be problemų, bet jau tie gelbėjimosi ratai aplink liemenį... Man labai norisi saldumynų. Ir šokolado gabalėliu nepasitenkinu, reikia pyragų, ledų ir pan. Neįsivaizduoju, kaip suvaldyti tą potraukį miltiniams patiekalams. Pavalgau normaliai kokio daržovių troškinuko ar pan., bet vis tiek nesijaučiu soti, būtinai reikia kokio sausainio, blynelio ar tiesiog batono su uogiene. Taip ir kabo "ratukai", kai kokias aptemptas kelnes apsimaunu...
lina_karc
maitinu sunu jau beveik metus laiko. nepamenu, kada buvau tokia liekna thumbup.gif zinoma, as ir prisilaikiau - nevalgiau saldumynu ir pan. tikiuosi, kad kai baigsiu maitinti, svoris nedides. bet galvoju, kad neturetu. juk ir maitinu nebe taip daznai tik pries nakti ir nakti. smile.gif
Gabrieliaus mama
QUOTE(liepa27 @ 2007 02 26, 22:16)
4u.gif sakykit,mamytės,tos,kurios jau nebemaitinate krūtimi,ar nustojus maitinti krūtimi svoris išlieka ar padidėja?
*

nepakito - nors noretusi, kad butu mazesnis smile.gif
__Adelė__
maitinu 9 men ir svoris ojoj kaip krenta, jau 10 kg, nei buvau pries nestuma.. g.gif tai labai tikiuosi, kad atsigausiu, kai baigsiu maitinti, nes jau kai vien kauleliai, tai kazkaip negrazu net smile.gif
K_margo
As gal nevisai i tema, bet mano patirtis tokia

Kai maitinai pirmaji suneli, svoris tirpo...galejau valgyti bet ka, labai megstu saldumynus thumbup.gif Buvau labai patenkinta ir tik dziaugiaus biggrin.gif
Bet mano situacija buvo tokia, kad pirmaji maitinau iki 1.5 metu ir dar budama kelis menesius nescia...

O su antruoju viskas atvirksciai, po gimdymo svoris bevek buvo toks pats kaip pries pastojima, tilpau i visus drabuzius ir dzinsus thumbup.gif , o paskui prasidejo.... sunelio svoris auga ir mamos svoris auga... jau +10 kg virsaus... teko pakeisti visa garderoba, kartais net pajuokauju, kad pamirsau pagimdyti dar viena kudikeli ir jis auga viduje blink.gif

Kalbejau su savo ginekologe ir vaiku gyd. ramina, kad baigus zindyma svoris kris... Na, reikia tuom tiketi... bet dar maitinsiu savo mazyli iki metuku, o paskui uzsiimsiu savo svoriu
Svirple
Man manau dėl žindymo svoris auga... na gal dabar apstojo, nes pradėjau truputį sportuoti, bet susilaikyti nuo valgymo aneikaip neišeina. Labai gaila, kad į drabužius vos įsispraudžiu sad.gif
Glamour22
Tikiuosi mano sumazes, nes dabar tai doh.gif
Pijonija
Maitinau 4 mėn. - minus visi priaugti, baigus maitinti - sveiki visi sugrįžę ( valgiau nevalgiau, augo kiekvieną dieną ) . schmoll.gif
Kliurka
QUOTE(nep @ 2008 06 05, 21:57)
g.gif o as galvojau, kad krenta kai maitini, nes vaikas kalorijas mamos naudoja
*

Na man deja ne, išvis man maitinimas nieko neįtakoja, svoris nekrenta, plaukai neslenka, dantys negenda, mm jau po nepilnų 3mėn sugrįžo ir beje reguliarios, pati esu sveika kaip ridikas, beje kaip ir mažiukas lotuliukas.gif o maitinu jau 1,2m. O maitinimų dar tikrai daug naktį n kartų, ryte vakare ir dieną bent 2 kartai. Tad savaime man niekas nekrito, tik per maždaug 5mėn, numečiau 5kg sportuodama ir nevalgydama po 18val, ir žinoma prisižiūrėdama ką dieną valgau iki tol niekas man niekur nekrito, tad teko susiimti ir nebelaukti stebuklų, nors iki buvusio svorio 53kg dar 4kg likę, bet man jie nemaišo, buvau per liekna anksčiau hihihi.gif
Aleila
Per nestuma priaugau 14kg, taciau po gimdymo jau po keliu men.tas 14kg tirpte istirpo. Tik va idomu ar po maitinimo kazkiek priaugsiu svorio,ar islaikysiu esama g.gif
tigriuke666
nestumo metu priaugau 16 kg po gimdymo per pora sav netekau 14 kg, paskui per puse metu zindymo priaugau 5 i pliusa o dabar per 4 menesius sureguliavus mityba nuo paskutinio priaugimo 15 minuse smile.gif ir tikrai nebadmiriau smile.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.