niekada nebuciau pagalvojus,
Nustojus zindyt per menesi priaugau 4 kg
Zindziau tik mensi,bet nustojus iskar nukrito visi 13kg priaugti per nestuma
Aš kaip tik galvoju, kad nustojus žindyti svoris turėtų padidėti, juk pienui pasigaminti naudojamos kcal, bet aišku nebežindant galima ir dietos griežtesnės pasilaikyti. Man svoris krito palaipsniu, jau 5 mėnesiai kaip žindau, o turiu tik 1 kg daugiau nei prieš pastojant
Per
as per
pati maitinau 6 men, o po to svoris pats nukrito be didesniu pastangu
nezinau, ar nuo paties zindymo, ar nuo mano streso/nemigos/5 produktu hipoalergines dietos ir sunkios mazyles sveikatos 8 menesius- bet svoris po gimdymo sparciai krito. Nuo 62 kg gimdymo diena iki 46 kg, kai mazei buvo 8 men. Tada pastojau
tai ir neaisku- ar svoris pradejo augti del to, kad pradejau valgyti; ar kad mazejo pienuko ir baiginejosi zindymas; ar kad nestumo metu labai priaugau is pradziu, nes reikejo atsistatyti svoriui
o aš manau,kad kaip tik nustojus žindyt, svoris turėtų didėt. Juk kiek energijos, kcal reikia pienui pagamint
QUOTE(jurda @ 2011 03 06, 13:49) o aš manau,kad kaip tik nustojus žindyt, svoris turėtų didėt. Juk kiek energijos, kcal reikia pienui pagamint Vis dar zindau iki siol, ir, tiesa sakant, esu sventai isitikinusi, kad zindymas - geriausias budas mesti svori. Iki nestumo visada turejau stebeti, ka ir kada valgau, nes papildomi kg netrukdavo prilipti prie klubu ir slaunu. Per nestuma priaugau 15 kg, bet net ir jo metu neleidau sau visiskai atsipalaiduoti, nelepinau saves pyragaiciais ir stengiausi maitintis sveikai. Is gimdymo namu gryzau be 8 kg, veliau per savaite nukrito 2 kg, o po 3 menesiu sveriau net 2 kg maziau, nei iki nestumo. Jau daugiau nei puse metu toks svoris nekinta, nors leidziu sau valgyti viska, ko uzsigeidziu ir net daugiau, nei besilaukdama. Jeigu kokia diena laaaabai save palepinu, tuomet ta ir galbut dar sekancia diena duodu dazniau vaikui zisti, ir tu "atsargu" kaip nebuve
mano dukriukui jau 4,5 men, bet mano svoris visiskai nekrinta. turiu labai maista ziureti, nes jei tik atsipalaiduoju - +kg...
Kiekvienai , pasirodo, skirtingai. reziume tokia kad manau jog tikrai maitinimas turi įtakos svoriui nes jai dažnai valgo lelius tai ir paima nuo mamos, bet dar dasideda ir visi nepasiilsejimai, ir nemigos...
Aš kol maitinau - priaugau papildomai svorio, o kai baigiau tai viskas ir pasiliko, nejuda niekas nei pirmyn, nei atgal.
Kai vyresnėlį maitinau svoris nekrito, staigiai nukrito kai baigiau maitinti, net per mažai svėriau. bet nežinau ar čia buvo maitinimo nutraukimo pasekmė (tai pavyko padaryti tik po 1m.7 mėn.) ar dėl įtempto gyvenimo būdo-darbo, paskaitų, mažo vaiko...
Šiuo metu mažylį mūsų dar tebemaitinu, nors taip norėčiau baigti...Ir svoris deja bet man nedingsta. Galbūt dėl to, kad iki nėštumo turėjau šiokį tokį antsvorį
Kai baigiau maitinti, priaugo gal per kokį mėnesį 3 kg.
Per nestuma priaugau virs20kg
Maitinau metus laiko, ir svoris krito stabiliai nieko nedarant ir nesilaikant dietu, apie 1 kg/men. nustojau maitint ir nebekrenta
QUOTE(Sellija @ 2011 04 14, 13:03) irgi
man maitinant kg tik limpa
Jei atvirai nelabai kreipiau dėmesį į svorį, esu iš tų kuriai svoris ar maitini ar nemaitini sunkiai apskritai krenta..Tik pačiai sureguliavus mitybą šiek tiek pavyksta iš lėto atsirkratyti svorio..Jau kai dabar ustosiu maitinti tai atkreipsiu dėmesį kaip bus
Dukrutei 5 supuse men.maitinu(.)(.).Svoris vis dar krenta.Nestumo metu priaugau 12kg.Kai pagimdziau,po 2men.buvau kaip pries nestuma,o kai dar 2men.praejo tai dzinsai ant tiek perdideli pasidare,kad nusiiminejau neatsisegusi sagos
Nustojus maitint, svoris tiesiog akyse auga
as jau baigiau maitinti, net nesusimasciau , kad svoris gali vel augt pradet, gazdinat jus cia mane
Kol maitinau irgi labai norejau saldumynu,bet kazkaip nestorejau labai,bet ir nekrito zaibiskai svoris,kaip kitoms,bet kai nustojau maitinti viskas susitvarke
maitinant buvau ploniausia per savo gyvenima
Man irgi prisidėjo 3-4 kg
O mitindama buvau "nendrė"
Su pirmuoju svoris maitinant irgi greitai krito, nors lašinukai, susikaupę aplink liemenį, taip ir liko... Antrąjį maitinu jau 4 mėn. Jau grįžusi iš gimdymo namų svėriau beveik tiek pat, kiek ir prieš nėštumą. Į visas kelnes įlendu be problemų, bet jau tie gelbėjimosi ratai aplink liemenį... Man labai norisi saldumynų. Ir šokolado gabalėliu nepasitenkinu, reikia pyragų, ledų ir pan. Neįsivaizduoju, kaip suvaldyti tą potraukį miltiniams patiekalams. Pavalgau normaliai kokio daržovių troškinuko ar pan., bet vis tiek nesijaučiu soti, būtinai reikia kokio sausainio, blynelio ar tiesiog batono su uogiene. Taip ir kabo "ratukai", kai kokias aptemptas kelnes apsimaunu...
maitinu sunu jau beveik metus laiko. nepamenu, kada buvau tokia liekna
maitinu 9 men ir svoris ojoj kaip krenta, jau 10 kg, nei buvau pries nestuma..
As gal nevisai i tema, bet mano patirtis tokia
Kai maitinai pirmaji suneli, svoris tirpo...galejau valgyti bet ka, labai megstu saldumynus Bet mano situacija buvo tokia, kad pirmaji maitinau iki 1.5 metu ir dar budama kelis menesius nescia... O su antruoju viskas atvirksciai, po gimdymo svoris bevek buvo toks pats kaip pries pastojima, tilpau i visus drabuzius ir dzinsus Kalbejau su savo ginekologe ir vaiku gyd. ramina, kad baigus zindyma svoris kris... Na, reikia tuom tiketi... bet dar maitinsiu savo mazyli iki metuku, o paskui uzsiimsiu savo svoriu
Man manau dėl žindymo svoris auga... na gal dabar apstojo, nes pradėjau truputį sportuoti, bet susilaikyti nuo valgymo aneikaip neišeina. Labai gaila, kad į drabužius vos įsispraudžiu
Tikiuosi mano sumazes, nes dabar tai
Maitinau 4 mėn. - minus visi priaugti, baigus maitinti - sveiki visi sugrįžę ( valgiau nevalgiau, augo kiekvieną dieną ) .
QUOTE(nep @ 2008 06 05, 21:57) Na man deja ne, išvis man maitinimas nieko neįtakoja, svoris nekrenta, plaukai neslenka, dantys negenda, mm jau po nepilnų 3mėn sugrįžo ir beje reguliarios, pati esu sveika kaip ridikas, beje kaip ir mažiukas
Per nestuma priaugau 14kg, taciau po gimdymo jau po keliu men.tas 14kg tirpte istirpo. Tik va idomu ar po maitinimo kazkiek priaugsiu svorio,ar islaikysiu esama
nestumo metu priaugau 16 kg po gimdymo per pora sav netekau 14 kg, paskui per puse metu zindymo priaugau 5 i pliusa o dabar per 4 menesius sureguliavus mityba nuo paskutinio priaugimo 15 minuse
|