Prisijungsiu ir as su mielu noru, kad tik neprazioplinciau!
Stoju ir as i eile - labai noreciau palankyti tokius kursus, nes turime ypatinga oziuka-nekalbiuka
sveikutes,nelabai cia susigaudau,norejau paklausti apie kokius ciaseminarus jus snekat?maciau kad rasot apie vaikus oziukus,na pas mane jis ne oziukas o beveik isterikas
merginos, preliminariai planuoju nauja grupe tarpe nuo geguzes 9-15 d. Si karta grupe butu mokama (apie 12 lt uz karta, uz visus 7 kartus 80 lt), vyktu greiciausiai treciadieniais. Suprantu, info kol kas labai preliminari, bet ziuriu ar susirinktu dar norinciu ir ar vesti dar viena
Aš prisijungiu.
O kursai vyks Švit.gt. VERSLO CENTRE,19,30h?
AS irgi mielai prisijungciau!
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2007 05 02, 10:25) 99% kad vyks svitrigailos verslo centre 19-20:30 val. Kiekviena treciadieni 7 savaites. QUOTE(mamy @ 2007 05 02, 16:20) jup, sulaukiau nemazai uzklausimu kodel mokama, bet pagalvokite pacios - jau darosi visiska prabanga paciai moketi uz patalpu nuoma, sviesti padalomaja medziaga ir dar vogti laika nuo seimos, kad kitoms moterims padeciau susigaudyti apie ju vaiku ozeliu priezastis.... mamu mokykleles programa truputi kinta atsizvelgiant i atejusiu tevu lukescius, bet pagrindines temos: neisisamoninti lukesciai vaikui seimos konsteliacija / vaiku eiliskumo itaka elgesiui netinkamo vaiku elgesio priezastys/ koregavimas/ "profilaktika" adleristinis auklejimo metodas - seimos susirinkimas logines pasekmes vs. bausmes nudrasinimas/ padrasinimas vaiko savarankiskumo ugdymo budai pozityvaus auklejimo pagrindiniai metodai moterys, kurioms idomu, kurios noretu - rasykite prasau AZ.
Sveikutes
Kaip smagu kad Vilniuje yra tokie kursai,kaip cia idomu ir naudinga Jeigu tik Kaune atsirastu tokie kursai informuokite plyzzz i Az.Aciukas
norejau pasiklaust,o ar negalim pasirinkti tik tas temas kurios labiau domina arba visa tai sutrumpinti
QUOTE(v.valeri @ 2007 05 03, 22:21) norejau pasiklaust,o ar negalim pasirinkti tik tas temas kurios labiau domina arba visa tai sutrumpinti beje - super naujiena, man pamazino patalpu mokesti ! Taigi kaina mazes, tik dar priklauso kokio dydzio grupe susirinks. Planuojama pradzia - geguzes 16 d. Norejau pasiklaust,o ar negalim pasirinkti tik tas temas kurios labiau domina?
Sutinku, temos idomios, aktualios, susijusios.Paprasciausiai ne i visas galeciau atvykti (jau tikrai zinau) tad ir svarstaukaip ir ka cia geriau sudeliojus.
[/QUOTE]
Labas, Norejau paklausti, kokiu principu vyksta uzsiemimai ? destoma medziaga kaip paskaitoje ? jei taip, ar tu pati tas paskaiteles skaitai, kokio dydzio grupe ? [/QUOTE] greiciuke, tavo az pilna, tai atsakau cia: laba, daug medziagos as destau, bet mes diskutuojam, moterys daro ivairias uzduotis, raso, piesia, renka informacija ir ja pristato grupeje grupeje paprastai buna apie 10-12 tevu. mamy, jei praleisi viena-du kartus, nieko baisaus, bet jei matai, kad daugiau - tikriausiai nelabai apsimoka. Baiminuosi, kad veliau bus neaisku apie ka mes kalbame, kokius "namu darbus" aptariame
O kiek jau ''užsirašiusių'' yra grupėj nuo 05 16?
prasau paskubeti visu norinciu - dar yra "vietu", o startuojam ateinanti treciadieni
ačiū už žinias, puikią nuotaiką./ dabar bent supratimas yra kas, kodėl, iš ko ir ką galima bandyti daryti. puiku
Norinciu tikrai butu, mielai sudalyvauciau, nes tikrai ne pro sali naudinga info, bet... esu uzsienyje ir grysiu tik birzely
Pakartokit dar kartą kur vyks Vilniuje, kelintą valandą, kiek kartų per savaitę, kokia kaina?
As jau atlankiau viena kursa labai patiko destytoje
ir kitoms mamytems patarciau apsilankyti Sekmes Nyka Ernesta QUOTE(Limcamca @ 2007 05 13, 17:49) vyks vilniuje, svitrigailos g, nuo 19 iki 20:30 val, kiekviena treciadieni pradedant nuo sio, baigiant birzelio 27 diena. kaina - 50 lt uz 7 kartus. Reikia rezervuotis per AZ. Jei dar kokiu klausimeliu - brukstelk QUOTE(Saulytes @ 2007 05 13, 19:21) As jau atlankiau viena kursa labai patiko destytoje ir kitoms mamytems patarciau apsilankyti Sekmes Nyka Ernesta aciu aciu ir tau ir linadai uz gera zodi tamsta destytoja
Nyka, parašiau į AŽ, bet negavau atsakymo. Ar negavai žinutės? Ar grupė jau pilna? Ar šiandien jau per vėlu užsirašyt?
elia, atrasiau. viskas, grupe prasideda siandien.
jei visgi butu dar gerokai daugiau norinciu - mastyciau apie dar viena, lygiagreciai einancia grupe antradieniais arba ketvirtadieniais. Bet nesu tikra del dar vienos - visgi vasara ir oziukus siek tiek apramina saulute ir grynas oras
Labai norėjau pas Nyką į susitikimus, bet niekaip neišėjo...
Apie ka vakar kalbejot
O kodel nera Kaune
Man teko garbė patekti į šituos kursus...
Kursai man labai patinka,kuo toliau,tuo įdomiau darosi.Laikas čia greitai prabėga... Ach,kaip gaila,kad jie taip greitai baigsis...
Sveikos, lankiau ir as siuos kursus kovo men.
Esu labai patenkinta, is tiesu visos temos yra susije. Pradedant nuo savianalizes dar nuo vaikystes. Nes kai kurie dalykai yra uzprogramuoti mums nuo vaikystes, ir netgi klaidos kurias darome. Is esmes supratau,kad reikai keisti savo elgesi bendraujant su vaiku, o ne stengtis pakeisti vaika
Sveikutės,
Aš irgi labai noriu patekti į tokius kursus Vilniuje. Mes turime dvi bandas ožiukų
Aš irgi lankau kursus ir labai patinka.
Šitie žodžiai man Jūsų vaikai nėra jūsų. Jie - savęs išsiilgusio Gyvenimo sūnūs ir dukros. Jie atėjo per jus, bet ne iš jūsų, Ir nors jie su jumis, jie jums nepriklauso. Jūs galite atiduoti jiems savo meilę, bet ne mintis, Nes jie turi savąsias. Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas, Nes jų sielos gyvena rytojaus namuose, kurių jūs net svajonėse negalit aplankyti. Jei galit, siekit būti į juos panašūs, bet nesistenkit juos padaryti panašius į save. Nes gyvenimas neina atgal ir negaišta vakarykščioj dienoj. Jūs - lankai, iš kurių lyg gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai. Lankininkas mato taikinį kelyje į begalybę ir savo galia Jis įtempia jus, idant Jo strėlės lėktų greitai ir toli. Džiugiai leiskitės įtempiami lankininko rankos; Nes, mylėdamas lekiančią strėlę, Jis myli ir pasiliekantį lanką. Kahlilis Džibranas iš knygos Pranašas" Tą dieną kai mano vaikas ne realiai užsiožiavo ir jau nebežinojau ką daryti, lankininkas atvedė mane į šitą temą QUOTE(violla @ 2007 06 20, 16:01) Sveikos, lankiau ir as siuos kursus kovo men. Esu labai patenkinta, is tiesu visos temos yra susije. Pradedant nuo savianalizes dar nuo vaikystes. Nes kai kurie dalykai yra uzprogramuoti mums nuo vaikystes, ir netgi klaidos kurias darome. Is esmes supratau,kad reikai keisti savo elgesi bendraujant su vaiku, o ne stengtis pakeisti vaika QUOTE(Nataliukė @ 2007 06 21, 00:12) Aš irgi lankau kursus ir labai patinka. Šitie žodžiai man Jūsų vaikai nėra jūsų. Jie - savęs išsiilgusio Gyvenimo sūnūs ir dukros. Jie atėjo per jus, bet ne iš jūsų, Ir nors jie su jumis, jie jums nepriklauso. Jūs galite atiduoti jiems savo meilę, bet ne mintis, Nes jie turi savąsias. Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas, Nes jų sielos gyvena rytojaus namuose, kurių jūs net svajonėse negalit aplankyti. Jei galit, siekit būti į juos panašūs, bet nesistenkit juos padaryti panašius į save. Nes gyvenimas neina atgal ir negaišta vakarykščioj dienoj. Jūs - lankai, iš kurių lyg gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai. Lankininkas mato taikinį kelyje į begalybę ir savo galia Jis įtempia jus, idant Jo strėlės lėktų greitai ir toli. Džiugiai leiskitės įtempiami lankininko rankos; Nes, mylėdamas lekiančią strėlę, Jis myli ir pasiliekantį lanką. Kahlilis Džibranas iš knygos Pranašas" Tą dieną kai mano vaikas ne realiai užsiožiavo ir jau nebežinojau ką daryti, lankininkas atvedė mane į šitą temą labai gera skaityti tokius atsiliepimus QUOTE(agurčikas @ 2007 06 20, 16:11) Sveikutės, Aš irgi labai noriu patekti į tokius kursus Vilniuje. Mes turime dvi bandas ožiukų sveika, siuo metu kaip tik baigiasi pastaroji teveliu grupe. taciau vasara as noreciau padaryti pertrauka ir nauja grupe rinkti tik koki rugsejo menesi. Jei tuo metu dar bus aktualu, ieskok temos ir sudalyvauk
labai noriu padekoti paskutiniosios grupes moterytems uz geranoriska ir aktyvu dalyvavima "mamu mokykleleje"
vasarai darau pertrauka, taciau rugsejo menesi manau vel bus galima surinkti norincias mamas ir ypac norincius tecius sekite info
Siandien buvo musu grupes paskutinis susitikimas. Kazkaip gaila pasidare, kad taip greitai viskas praejo
Labai ačiū už kursus - daug gerų dalykų sužinojau, išmokau kitaip pažiūrėti į savo vaiko elgesį, svarbiausia - ir kitaip reaguoti
Visoms mamytems rekomenduoju - ypač kai tai aktualu, kai augina vaikučius nuo 1 iki 6 metų Apskritai galvoju, kad tokie kursai turėtų būti privalomi visiems tėvams
Didžiausios simpatijos užsiėmimo vedėjai
Užsiėmimų nauda - akivaizdi. Praplėtėme akiratį, įgijome žinių. Ką jau kalbėti apie bendravimo su vaiku gerėjimą. Visa tai, ką girdėjau, naudinga išgirsti ir kitoms. Gal ir ne visiems tėveliams išdėstytos metodikos priimtinos, bet išklausyti, susipažinti - būtina
Sveikos...
Ir man truputi gaila, kad jau viskas Nyka, tu tikrai fantastiškai vedei kursus, nesikartosiu, tai buvo Sėkmės
Labai dėkui
Laikas praleistas tikrai naudingai ir aš jaučiuosi ypatinga priskaičiuodama save prie tos grupelės kuriems pasisekė apsišviesti QUOTE(SiDo @ 2007 06 28, 09:06) būtų geras dalykas
Laba diena, labai noreciau uzsiregistruoti i sia grupe, kada vyks uzsiemimai?
baltai pavydziu visoms turincioms galimybe lankyti tokia grupe
Labai norėčiau ir aš lankyti tokius kursus, bet kaip suprantu jie vyksta tik Vilniuje.O gal kas žino, gal ir Klaipėdoje tokie yra .Iškarto užsirašyčiau nes auginu dvynukus ir ožiukai pas mus paskutiniu metu labai dažnai lankosi.
Stoju ir aš į eilutę
QUOTE(Giko @ 2007 06 29, 12:47) būtų geras dalykas sveika istojusi i kluba QUOTE(Activia @ 2007 07 03, 11:06) Dar tikrai nezinau - ilsiuosi dabar. Ne anksciau rugsejo. QUOTE(Pelytė76 @ 2007 07 04, 21:12) Labai norėčiau ir aš lankyti tokius kursus, bet kaip suprantu jie vyksta tik Vilniuje.O gal kas žino, gal ir Klaipėdoje tokie yra .Iškarto užsirašyčiau nes auginu dvynukus ir ožiukai pas mus paskutiniu metu labai dažnai lankosi. kiek klausinejau, klaipedoje nera, bet pasiklausinek ir tu - jei rastum, parsyk. Tikrai butu naudinga mamoms ir teciams
Noreciau ir as rugseji lankyti uzsiemimus!
|