Esu psichologijos bakalaure, jau kuris laikas vedanti mamu, auginanciu mazus vaikus (1-5 metu) psichoterapines grupes. Jei is filmu zinote "anoniminiu alkoholiku" susirinkimus - tai labai panasu Jei jusu vaikas rodo oziukus, kritineja ant zemes, nenori isleisti darba, specialiai daro ka nors, ko negalima ir panasiai - labai labai kvieciu ateiti i kovo menesi renkama psichoterapine mamu grupe Grupe yra NEMOKAMA, o jos pagrindines temos - neisisamoninti lukesciai savo vaikams, vaiku priesinimasis jiems, tipiniai mazu vaiku "oziukai" ir ju priezastys, vaiku nudrasinimas, padrasinimas ir svarbiausi pozityvaus auklejimo principai. Jos metu susirinkusios mamos (ir teciai) dalinasi patirtimi, atlieka specialias uzduotis, "namu darbus" ir ismoksta ivairiu nauju metodu kaip neprarasti sveiko proto su savo vaikais smalsaujancios galeciau duoti SM mamu kontaktus, kurios jau dalyvavo tokiose grupese, kad papasakotu ar patiko, ar buvo naudinga ir t.t. O jei dar yra klausimu - rasykit drasiai cia ar i AZ. Tikrai labai vyliuosi, kad adminai neistrins mano temos, nes tikrai nedarau kazkokios komercines reklamos ir manau, kad daugumai mamu butu naudinga pavaikscioti i tokius "nemokamus kursus", suzinoti tiek daug nauju, idomiu dalyku ir pagerinti santykius seimose
Pripažinsiu, kad ėjau į šią grupę vedama smalsumo, bei norėjosi tiesiog praleisti laiką, šiek tiek atsiriboti nuo rutinos. Tačiau iš tiesų sužinojau daug naujų dalykų, įvairių metodikų, tai taikau praktikoje ir kas svarbiausia tai duoda rezultatų
vitaliux
2007 02 28, 13:39
Kur vyks? mane domina...
QUOTE(vitaliux @ 2007 02 28, 14:39) Vilniuje, bet tu kauniete, taip ?
Man labai patiko ši grupelė, nes sužinojau labai įdomių dalykų, kurie naudingi auginant vaikutį. Iš ties mes darom daug klaidų, net nežinodamos, kad jas darome, todėl psichologinės žinios labai padeda bendraujant su vaikučiu. REKOMENDUOJU MAMOMS Jei tai būtų ne visai lygiai tas pats, aš mielai dar palankyčiau.
QUOTE(Nyka @ 2007 02 28, 14:59) O kur ir kokiu laiku?
Zhuvycia
2007 03 01, 13:29
QUOTE(lepOŽKA @ 2007 02 28, 17:36) Tikrai, tai kur tie kursai vyk sir kokiu laiku?
Sveika, Nyka, Dziugu, kad bus tokie kursai , bet (kaip visada) gaila, kad Vilniuje. Siulyciau surengti juos ir Klaipedoje - manau, tikrai atisrastu norinciuju paklausyti. Pati atvaziuociau ir is Palangos, sutikciau net kazkiek susimoketi uz paskaitas, kad padengti, pvz. keliones ar nakvynes islaidas. Auginu trimeti sunu ir puses metuku dukryte, kone kasdien kyla "karas" su sunum, nors siaip jau jis puikus vaikas; atsiradus sesei, jam truksta demesio, o ir man truskta laiko turiningai pabuti su juo kartu. Taip ir sukasi ratas... O gal tokios paskaitos vyskta ir Klaipedoje, tiesiog mes nezinom?... Bet kokiu atveju - sekmes ir didelis aciu uz iniciatyva!
pries tai vedziau grupes "mamos ir mazylio" centre, bet dabar patalpos uzrezervuotos pusmeciui  Tai vat blaskausi, ieskau kur galeciau surinkti "mamu mokyklele" Planuoju pradeti ne anskciau kovo 19-tos, bus karta savaitej, bet tikrai ne penktadieni, ir truks nuo 19 iki 20:30 val. Crista, galiu pasidometi kur vyksta mamu grupes Klaipedoje - net neabejoju, kad yra. Greiciausiai kazkiek mokamos, bet grupine terapija visuomet yra pigesne uz asmenine. Jei suzinosiu - brukstelsiu cia
Nu aišku viskas kas geriausia Vilniuje,o labai gaila. Marijampolėje ko gero tokie dalykai nevyksta,nes niekada negirdėjau?
Mane tai domintu. O paskaitos vyks tik teveliams, ar juose ir atzaleles dalyvaus?
QUOTE(GAGA @ 2007 03 01, 20:27) Nu aišku viskas kas geriausia Vilniuje,o labai gaila. Marijampolėje ko gero tokie dalykai nevyksta,nes niekada negirdėjau? paklausinesiu ir del marijampoles, gerai ? QUOTE(Silvute @ 2007 03 01, 20:37) Mane tai domintu. O paskaitos vyks tik teveliams, ar juose ir atzaleles dalyvaus? be vaikiuku - tik teveliams ir mamytems
Labai laukiam kaip ten su ta Marijampole
Gaga, su marijampole visiska beda bedule - ten ir siaip labai truksta psichologu  Taip kad man nepavyko rasti nei vieno kontakto ar kokios informacijos, kad tokios humanistines ar Adlerietines pakraipos tevu grupes vyktu marijampoleje. Del klaipedos dar pasiklausinesiu.
QUOTE(Nyka @ 2007 03 02, 12:04) Gaga, su marijampole visiska beda bedule - ten ir siaip labai truksta psichologu  Taip kad man nepavyko rasti nei vieno kontakto ar kokios informacijos, kad tokios humanistines ar Adlerietines pakraipos tevu grupes vyktu marijampoleje. Del klaipedos dar pasiklausinesiu. O labai gaila,sėkmės jums Vilniuje
lauksim ir mes!
Tai kada ir kurioj vietoj vyks tas seminaras? Labai noreciau sudalyvauti
QUOTE(Nyka @ 2007 02 27, 13:59) Esu psichologijos bakalaure, jau kuris laikas vedanti mamu, auginanciu mazus vaikus (1-5 metu) psichoterapines grupes.
Šauni idėja, tik tai kaip suprantu ne psichoterapinė grupė, o seminaras. O ir bakalauras negali vesti psichoterapinės grupės - tam reikia turėti atitinkamą kvalifikaciją.
QUOTE(Nyka @ 2007 03 01, 19:00) Planuoju pradeti ne anskciau kovo 19-tos, bus karta savaitej, bet tikrai ne penktadieni, ir truks nuo 19 iki 20:30 val. Kai rasite patalpas - pranešk. Būtų įdomu paklausyti.
tureciau sia savaite jau susiderinti
ir aš labai norėčiau apsilankyti  seksiu temą ir lauksiu naujienų. o registruotis dar kur nors reikia, ar tiesiog ateiti?
O tai kaip ten su Klaipeda reikalai? Nieko panasaus?...
Neffertite_
2007 03 12, 23:03
Sveiki. Esu iš Vilniaus. Mano "ožiukui" 8 mėn, ar galėčiau ir aš lankyti jūsų seminarą? P.S. Būsiu dėkinga, jei atsakysite į AŽ.
v.valeri
2007 03 14, 16:12
Kaip saunu,kad yra kas organizuoja tokius "seminarus"  Kai tik bus aisku kur ir kada viskas vyks BUTINAI PRANESKIT
sveikos mamytes, atsiprasau, kad taip dingau is eterio - buvau islekusi savaitei atostogu  visas norincias palankyti "mamu mokyklele" registruoju graziai i lapeli ir kai patvirtins patalpas visoms dar asmeniskai parasysiu  beje, klaipedoj neradau panasiu paskaitu, bet nesu 100% tikra, kad jos nevyksta. O Vilniuje tai vyksta vis karts nuo karto mokamos tevu grupes.
aš irgi labai norėčiau. ar užtenka čia parašyti, kad norim? patenkam į sąrąšą?
kol kas visiskas anslagas - tiek moteru sudarytu tris grupes  Tai as dabar graziai visoms surasau kur kada pradedam, darau sarasa pirmosioms 15-17kai besikreipusiu ir pranesu. Bet visas norincias turiu susirasius i saraseli ir jei jau nebeiseis del zmoniu skaiciaus i sia grupe patekti, manau tada gal i sekancia, gerai ?
Labas, Nyka. žinoma, kad gerai, lauksim nurodymų, kur ir kada prisistatyt
QUOTE(Nyka @ 2007 02 27, 14:59) Jei jusu vaikas rodo oziukus, kritineja ant zemes, nenori isleisti darba, specialiai daro ka nors, ko negalima ir panasiai - labai labai kvieciu ateiti i kovo menesi renkama psichoterapine mamu grupe Puiki Jūsų idėja  , nes tiek daug besidominčių, ir tiek įvairiausių klausimų, ir būtent todėl yra tiesiog idealu parodyti bendrą auklėjimo modelį, per kurį atskiros situacijos gal ir nereikalaus aptarimo Aš esu tikra, kad neatimsiu Jūsų mamyčių dėmesio, bet kol nevyksta Jūsų grupės, pasiūlysiu joms pažiūrėti laidą "kvieskite auklę", kurią rodys per BTV jau šį trečiadienį 20.20, laidų ciklą vadina realybės šou (dabar televizijoj matyt be šou negalima  ), bet kada pati buvau priėjus "liepto galą" būdama Olandijoj mačiau angliškas ir olandiškas laidas, man nerealiai padėjo, todėl visur, kur tik galėjau  , parašiau, mamos, pažiūrėkit, labai norėčiau tikėti, kad tai Jums padės, kaip padėjo kažkada man  . Ir sėkmės Nykai ir kitoms mamos
na liuks, norako, reiks paziuret beje grupe startuoja nuo kito antradienio. Dar laukiu 5-6 mamu atsakymo per savaitagli, jei neatsiliepia, tada "jamu" pacias paskutines pareiskusias nora
Karamele
2007 03 23, 12:23
as ir noreciau.tik va beda,as neturiu kam palikt vaiko,su niekuo nebuna ji
sveiki, mes ir norime,,o ten bus pagal amziaus grupes ar visi kartu, mum jau 3 m.- pats oziuku metas
perkunija
2007 03 24, 11:39
Nyka, cia kalbat tik apie Vilniu ir Klaipeda, O kur Kaune galima butu rasti tokia grupele? Mano berniukui 2,5 m, o maziulei 5 men, taigi veikt tikrai yra ka ir problemu po seses gimimo daug atsirado
jei dar ne per velu, mielai prisijungciau pire jusu organizuojamos grupes. pas mane 3 m. sunus. Aciū.
QUOTE(Karamele @ 2007 03 23, 13:23) as ir noreciau.tik va beda,as neturiu kam palikt vaiko,su niekuo nebuna ji  viena is bedu, apie kurias kalbame grupeje QUOTE(ursule @ 2007 03 23, 22:10) sveiki, mes ir norime,,o ten bus pagal amziaus grupes ar visi kartu, mum jau 3 m.- pats oziuku metas  ursule, jau pilnutele grupe, be to jau ir pradedam siandien  anyway galbut vesiu dar viena grupe po sios - geguzes vidury/pabaigoj pradeciau, tai gal tada ? QUOTE(perkunija @ 2007 03 24, 12:39) Nyka, cia kalbat tik apie Vilniu ir Klaipeda, O kur Kaune galima butu rasti tokia grupele? Mano berniukui 2,5 m, o maziulei 5 men, taigi veikt tikrai yra ka ir problemu po seses gimimo daug atsirado  neseniai rasiau, kad kaune nezinau  panevezy zinau, kad vyksta.
rammune
2007 03 27, 13:24
laba diena, ar dar galima patekti į jūsų grupę šiandien. labai susidomėjau
"mamu mokyklele" jau prasidejo, todel visu norinciu ateiti prasau kantrybes - gal geguzes vidury/pabaigoj rinksiu dar viena grupe. Tada vel parasysiu nauja tema o tuo tarpu visoms kantrybes su vaiku "ozeliais"
laukinuke
2007 04 11, 15:11
laba diena,nu labai smagu čia ,kad vyksta tokie seminarai. Aš nelabai supratau,Kaune vyksta ar ne?  jei vyksta tai registruojuosi ir labai lauksiu info.Išanksto dėkoju
siuo metu grupe jau vyksta vilniuje.
v.valeri
2007 04 13, 11:09
Sveiki,mes prazioplinom kursus kur neseniai buvo  ,taip jau gavosi. Nyka turiu prasyma, kai ruosi kita grupe itrauk mus i savo saraseli  . Parsyk mums i AZ ,o tai vel prazioplinsim  .
Pingvinukas
2007 04 13, 14:19
Aš irgi labai norėčiau į jūsų grupę Turiu du ožiukus Mama ožka
mamučiukas
2007 04 16, 10:27
Sveiki SOS padėkite Įtraukite ir mane į norinčių sąrašą gegužės mėnesiui. Nes mažoji jau labai mane terorizuoja, o vyras jau pyksta, kad daviau daug valios mažajai.
sunku visus az sugaudyti, bet butinai informuosiu apie nauja grupe sioje temoje is anksto
Pingvinukas
2007 04 16, 21:45
QUOTE(Nyka @ 2007 04 16, 23:43) sunku visus az sugaudyti, bet butinai informuosiu apie nauja grupe sioje temoje is anksto  Gerai, lauksime
Čiur! aš į gegužės grupę
Ir mes, ir mes norim  Turiu du cielus ozius
Brigita.
2007 04 17, 09:19
Na ka, ir aš turiu ožkyte  , tai ir mes lauksime kitos grupės
na kaip gera toki entuziazma matyti
Pingvinukas
2007 04 18, 22:07
QUOTE(Nyka @ 2007 04 18, 21:50) na kaip gera toki entuziazma matyti   Tikrai
|
|