Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Informacija visoms mamytėms,
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Nyka
Esu psichologijos bakalaure, jau kuris laikas vedanti mamu, auginanciu mazus vaikus (1-5 metu) psichoterapines grupes. Jei is filmu zinote "anoniminiu alkoholiku" susirinkimus - tai labai panasu lotuliukas.gif

Jei jusu vaikas rodo oziukus, kritineja ant zemes, nenori isleisti darba, specialiai daro ka nors, ko negalima ir panasiai - labai labai kvieciu ateiti i kovo menesi renkama psichoterapine mamu grupe blush2.gif

Grupe yra NEMOKAMA, o jos pagrindines temos - neisisamoninti lukesciai savo vaikams, vaiku priesinimasis jiems, tipiniai mazu vaiku "oziukai" ir ju priezastys, vaiku nudrasinimas, padrasinimas ir svarbiausi pozityvaus auklejimo principai.

Jos metu susirinkusios mamos (ir teciai) dalinasi patirtimi, atlieka specialias uzduotis, "namu darbus" ir ismoksta ivairiu nauju metodu kaip neprarasti sveiko proto su savo vaikais biggrin.gif

smalsaujancios galeciau duoti SM mamu kontaktus, kurios jau dalyvavo tokiose grupese, kad papasakotu ar patiko, ar buvo naudinga ir t.t. O jei dar yra klausimu - rasykit drasiai cia ar i AZ.

Tikrai labai vyliuosi, kad adminai neistrins mano temos, nes tikrai nedarau kazkokios komercines reklamos ir manau, kad daugumai mamu butu naudinga pavaikscioti i tokius "nemokamus kursus", suzinoti tiek daug nauju, idomiu dalyku ir pagerinti santykius seimose blush2.gif
papūga
Pripažinsiu, kad ėjau į šią grupę vedama smalsumo, bei norėjosi tiesiog praleisti laiką, šiek tiek atsiriboti nuo rutinos. Tačiau iš tiesų sužinojau daug naujų dalykų, įvairių metodikų, tai taikau praktikoje ir kas svarbiausia tai duoda rezultatų thumbup.gif

vitaliux
Kur vyks? mane domina...
Nyka
QUOTE(vitaliux @ 2007 02 28, 14:39)
Kur vyks? mane domina...
*

Vilniuje, bet tu kauniete, taip ? g.gif
Sutema
Man labai patiko ši grupelė, nes sužinojau labai įdomių dalykų, kurie naudingi auginant vaikutį. Iš ties mes darom daug klaidų, net nežinodamos, kad jas darome, todėl psichologinės žinios labai padeda bendraujant su vaikučiu.
REKOMENDUOJU MAMOMS 4u.gif

Jei tai būtų ne visai lygiai tas pats, aš mielai dar palankyčiau. mirksiukas.gif
Urartu
QUOTE(Nyka @ 2007 02 28, 14:59)
Vilniuje,
*

O kur ir kokiu laiku?
Zhuvycia
QUOTE(lepOŽKA @ 2007 02 28, 17:36)
O kur ir kokiu laiku?
*

Tikrai, tai kur tie kursai vyk sir kokiu laiku?
Crista
Sveika, Nyka,
Dziugu, kad bus tokie kursai , bet (kaip visada) gaila, kad Vilniuje. Siulyciau surengti juos ir Klaipedoje - manau, tikrai atisrastu norinciuju paklausyti. Pati atvaziuociau ir is Palangos, sutikciau net kazkiek susimoketi uz paskaitas, kad padengti, pvz. keliones ar nakvynes islaidas. Auginu trimeti sunu ir puses metuku dukryte, kone kasdien kyla "karas" su sunum, nors siaip jau jis puikus vaikas; atsiradus sesei, jam truksta demesio, o ir man truskta laiko turiningai pabuti su juo kartu. Taip ir sukasi ratas...
O gal tokios paskaitos vyskta ir Klaipedoje, tiesiog mes nezinom?...
Bet kokiu atveju - sekmes ir didelis aciu uz iniciatyva!
Nyka
pries tai vedziau grupes "mamos ir mazylio" centre, bet dabar patalpos uzrezervuotos pusmeciui doh.gif doh.gif Tai vat blaskausi, ieskau kur galeciau surinkti "mamu mokyklele" blush-anim-cl.gif

Planuoju pradeti ne anskciau kovo 19-tos, bus karta savaitej, bet tikrai ne penktadieni, ir truks nuo 19 iki 20:30 val.

Crista, galiu pasidometi kur vyksta mamu grupes Klaipedoje - net neabejoju, kad yra. Greiciausiai kazkiek mokamos, bet grupine terapija visuomet yra pigesne uz asmenine. Jei suzinosiu - brukstelsiu cia mirksiukas.gif
GAGA
Nu aišku viskas kas geriausia Vilniuje,o labai gaila. Marijampolėje ko gero tokie dalykai nevyksta,nes niekada negirdėjau?
Bekasė
Mane tai domintu.
O paskaitos vyks tik teveliams, ar juose ir atzaleles dalyvaus?
Nyka
QUOTE(GAGA @ 2007 03 01, 20:27)
Nu aišku viskas kas geriausia Vilniuje,o labai gaila. Marijampolėje  ko gero tokie dalykai nevyksta,nes niekada negirdėjau?
*

paklausinesiu ir del marijampoles, gerai ?

QUOTE(Silvute @ 2007 03 01, 20:37)
Mane tai domintu.
O paskaitos vyks tik teveliams, ar juose ir atzaleles dalyvaus?
*

be vaikiuku - tik teveliams ir mamytems mirksiukas.gif
GAGA
Labai laukiam kaip ten su ta Marijampole ax.gif
Nyka
Gaga, su marijampole visiska beda bedule - ten ir siaip labai truksta psichologu verysad.gif Taip kad man nepavyko rasti nei vieno kontakto ar kokios informacijos, kad tokios humanistines ar Adlerietines pakraipos tevu grupes vyktu marijampoleje.

Del klaipedos dar pasiklausinesiu.
GAGA
QUOTE(Nyka @ 2007 03 02, 12:04)
Gaga, su marijampole visiska beda bedule - ten ir siaip labai truksta psichologu  verysad.gif  Taip kad man nepavyko rasti nei vieno kontakto ar kokios informacijos, kad tokios humanistines ar Adlerietines pakraipos tevu grupes vyktu marijampoleje.

Del klaipedos dar pasiklausinesiu.
*

O labai gaila,sėkmės jums Vilniuje
Crista
lauksim ir mes! rolleyes.gif
Jungo
Tai kada ir kurioj vietoj vyks tas seminaras? Labai noreciau sudalyvauti wub.gif
Guest
QUOTE(Nyka @ 2007 02 27, 13:59)
Esu psichologijos bakalaure, jau kuris laikas vedanti mamu, auginanciu mazus vaikus (1-5 metu) psichoterapines grupes.

Šauni idėja, tik tai kaip suprantu ne psichoterapinė grupė, o seminaras. mirksiukas.gif
O ir bakalauras negali vesti psichoterapinės grupės - tam reikia turėti atitinkamą kvalifikaciją.
Urartu
QUOTE(Nyka @ 2007 03 01, 19:00)
Planuoju pradeti ne anskciau kovo 19-tos, bus karta savaitej, bet tikrai ne penktadieni, ir truks nuo 19 iki 20:30 val.

*

Kai rasite patalpas - pranešk. Būtų įdomu paklausyti.
Nyka
tureciau sia savaite jau susiderinti 4u.gif
VIOLA
ir aš labai norėčiau apsilankyti 4u.gif seksiu temą ir lauksiu naujienų. o registruotis dar kur nors reikia, ar tiesiog ateiti?
Crista
O tai kaip ten su Klaipeda reikalai? Nieko panasaus?... unsure.gif
Neffertite_
Sveiki. Esu iš Vilniaus. Mano "ožiukui" 8 mėn, ar galėčiau ir aš lankyti jūsų seminarą?

P.S. Būsiu dėkinga, jei atsakysite į AŽ. aciuks.gif
v.valeri
Kaip saunu,kad yra kas organizuoja tokius "seminarus" thumbup.gif Kai tik bus aisku kur ir kada viskas vyks BUTINAI PRANESKIT 4u.gif
Nyka
sveikos mamytes, atsiprasau, kad taip dingau is eterio - buvau islekusi savaitei atostogu blush-anim-cl.gif

visas norincias palankyti "mamu mokyklele" registruoju graziai i lapeli ir kai patvirtins patalpas visoms dar asmeniskai parasysiu pioneer.gif

beje, klaipedoj neradau panasiu paskaitu, bet nesu 100% tikra, kad jos nevyksta. O Vilniuje tai vyksta vis karts nuo karto mokamos tevu grupes.
Saran
aš irgi labai norėčiau. ar užtenka čia parašyti, kad norim? patenkam į sąrąšą?
Nyka
kol kas visiskas anslagas - tiek moteru sudarytu tris grupes biggrin.gif Tai as dabar graziai visoms surasau kur kada pradedam, darau sarasa pirmosioms 15-17kai besikreipusiu ir pranesu.
Bet visas norincias turiu susirasius i saraseli ir jei jau nebeiseis del zmoniu skaiciaus i sia grupe patekti, manau tada gal i sekancia, gerai ? ax.gif
VIOLA
Labas, Nyka. žinoma, kad gerai, lauksim nurodymų, kur ir kada prisistatyt thumbup.gif
norako
QUOTE(Nyka @ 2007 02 27, 14:59)
Jei jusu vaikas rodo oziukus, kritineja ant zemes, nenori isleisti darba, specialiai daro ka nors, ko negalima ir panasiai - labai labai kvieciu ateiti i kovo menesi renkama psichoterapine mamu grupe  blush2.gif

*

Puiki Jūsų idėja hi.gif , nes tiek daug besidominčių, ir tiek įvairiausių klausimų, ir būtent todėl yra tiesiog idealu parodyti bendrą auklėjimo modelį, per kurį atskiros situacijos gal ir nereikalaus aptarimo
Aš esu tikra, kad neatimsiu Jūsų mamyčių dėmesio, bet kol nevyksta Jūsų grupės, pasiūlysiu joms pažiūrėti laidą "kvieskite auklę", kurią rodys per BTV jau šį trečiadienį 20.20, laidų ciklą vadina realybės šou (dabar televizijoj matyt be šou negalima unsure.gif ), bet kada pati buvau priėjus "liepto galą" būdama Olandijoj mačiau angliškas ir olandiškas laidas, man nerealiai padėjo, todėl visur, kur tik galėjau doh.gif , parašiau, mamos, pažiūrėkit, labai norėčiau tikėti, kad tai Jums padės, kaip padėjo kažkada man ax.gif .
Ir sėkmės Nykai ir kitoms mamos 4u.gif
Nyka
na liuks, norako, reiks paziuret thumbup.gif

beje grupe startuoja nuo kito antradienio. Dar laukiu 5-6 mamu atsakymo per savaitagli, jei neatsiliepia, tada "jamu" pacias paskutines pareiskusias nora mirksiukas.gif
Karamele
as ir noreciau.tik va beda,as neturiu kam palikt vaiko,su niekuo nebuna ji verysad.gif
ursule
sveiki, mes ir norime,,o ten bus pagal amziaus grupes ar visi kartu, mum jau 3 m.- pats oziuku metas smile.gif
perkunija
Nyka, cia kalbat tik apie Vilniu ir Klaipeda, O kur Kaune galima butu rasti tokia grupele? Mano berniukui 2,5 m, o maziulei 5 men, taigi veikt tikrai yra ka ir problemu po seses gimimo daug atsirado verysad.gif
Meka
jei dar ne per velu, mielai prisijungciau pire jusu organizuojamos grupes. pas mane 3 m. sunus. Aciū.
Nyka
QUOTE(Karamele @ 2007 03 23, 13:23)
as ir noreciau.tik va beda,as neturiu kam palikt vaiko,su niekuo nebuna ji verysad.gif
*

viena is bedu, apie kurias kalbame grupeje mirksiukas.gif

QUOTE(ursule @ 2007 03 23, 22:10)
sveiki, mes ir  norime,,o ten bus pagal amziaus grupes ar visi kartu, mum jau 3 m.- pats oziuku metas smile.gif
*

ursule, jau pilnutele grupe, be to jau ir pradedam siandien blush2.gif anyway galbut vesiu dar viena grupe po sios - geguzes vidury/pabaigoj pradeciau, tai gal tada ?

QUOTE(perkunija @ 2007 03 24, 12:39)
Nyka, cia kalbat tik apie Vilniu ir Klaipeda, O kur Kaune galima butu rasti tokia grupele? Mano berniukui 2,5 m, o maziulei 5 men, taigi veikt tikrai yra ka ir problemu po seses gimimo daug atsirado  verysad.gif
*

neseniai rasiau, kad kaune nezinau rolleyes.gif panevezy zinau, kad vyksta.
rammune
laba diena,
ar dar galima patekti į jūsų grupę šiandien. labai susidomėjau 4u.gif
Nyka
"mamu mokyklele" jau prasidejo, todel visu norinciu ateiti prasau kantrybes - gal geguzes vidury/pabaigoj rinksiu dar viena grupe. Tada vel parasysiu nauja tema mirksiukas.gif

o tuo tarpu visoms kantrybes su vaiku "ozeliais" rolleyes.gif
laukinuke
laba diena,nu labai smagu čia ,kad vyksta tokie seminarai. Aš nelabai supratau,Kaune vyksta ar ne? g.gif jei vyksta tai registruojuosi ir labai lauksiu info.Išanksto dėkoju 4u.gif
Nyka
siuo metu grupe jau vyksta vilniuje.
v.valeri
Sveiki,mes prazioplinom kursus kur neseniai buvo verysad.gif ,taip jau gavosi. Nyka turiu prasyma, kai ruosi kita grupe itrauk mus i savo saraseli 4u.gif . Parsyk mums i AZ ,o tai vel prazioplinsim blush2.gif .
Pingvinukas
Aš irgi labai norėčiau į jūsų grupę ax.gif

Turiu du ožiukus 4u.gif

Mama ožka 4u.gif
mamučiukas
Sveiki 4u.gif
SOS padėkite verysad.gif
Įtraukite ir mane į norinčių sąrašą gegužės mėnesiui. Nes mažoji jau labai mane terorizuoja, o vyras jau pyksta, kad daviau daug valios mažajai.
Nyka
sunku visus az sugaudyti, bet butinai informuosiu apie nauja grupe sioje temoje is anksto mirksiukas.gif
Pingvinukas
QUOTE(Nyka @ 2007 04 16, 23:43)
sunku visus az sugaudyti, bet butinai informuosiu apie nauja grupe sioje temoje is anksto  mirksiukas.gif
*

Gerai, lauksime thumbup.gif
Gipo
Čiur! aš į gegužės grupę bigsmile.gif
Upytė
Ir mes, ir mes norim 4u.gif Turiu du cielus ozius biggrin.gif

Brigita.
Na ka, ir aš turiu ožkyte unsure.gif , tai ir mes lauksime kitos grupės ax.gif
Nyka
na kaip gera toki entuziazma matyti thumbup.gif
Pingvinukas
QUOTE(Nyka @ 2007 04 18, 21:50)
na kaip gera toki entuziazma matyti  thumbup.gif
*

thumbup.gif Tikrai ax.gif
ursule
ir mes laukiam
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.