Na, bet pas mus čia gal įgimta, mums visur labai gerai..
Galvojom apie Urbšio, bet įstojo į Dailės gimnaziją, žiauri čia situacija mūsų rajone su penktokais...Bet Dailės gimnazija žiauriai patenkintos
Na, bet pas mus čia gal įgimta, mums visur labai gerai.. QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 11 17, 16:59) Mano vaikas irgi antrokas, irgi lygiai tą patį pasakoja grįžęs, na paklausinėju kokių žodžių aš jo, tai kai pasako, net nesuprantu ką. Tenka ir tarimo mokyt pačiai. Na kol kas su pačia mokytoja nėjau šnekėt, vaikui pati mokytoja patinka. Ir dar neapsisprendžiau - verta eit šnekėt su mokytoja ar ne. Nors kartais kai pagalvoju, tai jei apie mano darbą tokie atsiliepimai būtų, tai greit iš darbo lėkčiau Boni, aš irgi kai kurių dalykų ir nemokoma išmokau, tas didelis noras kažką išmokti tikrai daug duoda. Bet čia kalba apie tuos, kurie gal šiek tiek to noro stokoja, nereik kad jau šnekėt angliškai vaikas mokėtų, bet kad žodį ir taisyklingą jo tarimą žinotų, arba prieš besimokydamas kokį sakinį mintinai jo reikšmę žinotų, tai tikrai pageidaučiau. Nes negavusiam gerų pagrindų tas noras išmokti gali ir visai neateit Neturiu tikrai asmeniškai nieko prieš tą mokytoją, tik gal žinot ar ji bent anglų kalbą baigus? Ir pedagoginį išsilavinimą turi?
Niu ką, maniškė kitais metais bus antrokė, žiūrėsim kas gausis...
O Erika, kažką baiginėjo praitais metais, berods...Bet va ką- nepasidomėjau...
Cia yra viesa informacija apie pedagogus:
Cia QUOTE(kastaneda @ 2011 04 05, 13:18) Ačiū. Pasirodo, ne visiems pedagoginio išsilavinimo mokykloje reikia Labutis, gal kuri zinote kaip anglu kalbos mokytojos Papartėlyje? Prasides kitos kalbos mokymas, nors maniske kalboms imli manau bedu neturesime
Jei taviškė bus antrokė, tai tujai jau gauti informacijos jog abi bus naujos
QUOTE(Akasta @ 2011 06 18, 14:58) Labutis, gal kuri zinote kaip anglu kalbos mokytojos Papartėlyje? Prasides kitos kalbos mokymas, nors maniske kalboms imli manau bedu neturesime Prieš 4 metus mokiausi pas anglų mokytoją Rasą, labai gerai išmoko, ir šiaip maloni tokia
dabar Papartyje dirba dvi jaunutės anglų kalbos mokytojos, buvo atėję per susirinkimą...
QUOTE(Boni @ 2011 06 19, 08:51) Jei taviškė bus antrokė, tai tujai jau gauti informacijos jog abi bus naujos Oij kaip cia graziai visos pasisako! Kaip grazu cia paskaityti visu geriausiai zinanciu komentarus. Juoksis tas kas juoksis paskutinis! Geriausias bruozas lietuviu moteriskiu - visi kalti tik ne as! O TEISYBE VA TOKIA: kadangi ir as esu zmogus, as ir nusipelniau gyvent ramiai, ir be stresu! Nes ir as esu ZMOGUS!!! Zinot, nustebinsiu ir as JUS! As esu Erika - ir as ne kovojau su niekuo, jeigu ka domina!!! Nei viena mama ne kovojo su manim, o tuo labiau as nekovojau su mokiniu mamom! Paprasciausiai pasitraukiau is purvo (kuri kelia zinau irgi kas...! Nebutina visom zinoti!) Jeigu as buciau buvusi kita pavarde, nei vienai nebutu rupeje, kas as ir t.t. Visas tas mamas - kurios "bande" kovot, zinau! Bet gerbdama save - ir kitas, nekonkretinsiu nei pavardziu cia, nei klasiu! Labai keista, kad jei taip blogai Jums buvo - nei viena is Jusu nebuvot atejusi iki manes pasneket!!! Pasitarti ar pasiulyti kitokiu metodu! Sekmes visoms, kurios kovoja ir kurios ne kovoja! ja
Labutis, mamytės,
Norėjau pasitairauti ar šioje mokykloje vaikučiai turi uniformas ar eina laisvu stiliumi ir ar yra kažkokia prailginta grupė, kad ir už inigėlius iki 18 val? Ačiū
Turi uniformas, mergaitės sarafanus, berniukai švarkelius...tikrai labai patogu, medžiaga praktiška....
Prailginta veikdavo iki 17.00 val.
Pritariu.Mokytoja - ne vaikų auklė. išmokykit pirmiausiai vaikus atsakingumo, pačios būkit atsakingos ir jau tada reikalaukit iš mokytojos..
Papildyta: QUOTE(organzza @ 2010 12 28, 03:55) Na ar jūsų vaikas sotus, ar alkanas, tai jau tikrai ne mokytojo reikalas, o jūsų pačių. Pradinukas - gi ne naujagimis.O jei užpakaliuką blogai nusišluostęs iš mokyklos grįš , tai panašu (skaitant jūsų komentarus) ,kad irgi kalti bus pedagogai. Manau,kad pati mama turėtų priminti vaikui kada jam pavalgyti:parašyti žinutę ar prieš išlydint į mokyklą akcentuoti tai. Pritariu.Mokytoja - ne vaikų auklė. išmokykit pirmiausiai vaikus atsakingumo, pačios būkit atsakingos ir jau tada reikalaukit iš mokytojos..
Senai mes jau baigėm Papartį, bet Favorituose puslapiukas islikes vis dar....baisu kiek čia pagiežos kažkokios, nemaloniai skamba ir pačios Erikos - Ronjos grąsinimai kažkam:), juk dirbate mokykloje - ar tai pedagogiška....ir apskritai atgarsiai nėra geri, kokie jie buvo kažkada.....apskritai manau ne vieta užgaulioti žmones, kurie domisi, tiria aplinką į kokią mokyklą leisti.....nemalonu ir skaityti....
kas liečia pedagogus jie apskritai atsakomybės naštą sau vis mažina.....o atsakomybės mokykla moko taip pat, todėl nederėtų sakyti išmokykit pirma vaikus...aišku,kad mokom
Labukas visoms,
Norejau pasiguosti pabego musu anglu kalbos mokytoja Kristina, lauksim su nekantrumu kitos
Mielosios, o kaip su prailginta???
QUOTE(Akasta @ 2011 12 30, 12:38) Pas mergaitę pasiekimų knygelėje parašė, kad į Vilnių išsikelia su šeima. Šiaip labai gaila, nes buvo labai mielas ir šiltas žmogus vaikams. Tikrai maloni mergina buvo, gaila... Papildyta: QUOTE(skirmantenet @ 2012 01 16, 17:20) O prailginta yra
kiek mokėt už prailgintą? iki kada būna ir ką veikia?
Sveikutės,
gal žinot, nuo rugsėjo, kokios mokytojos paims pirmokėlius?
Siemet ketvirtokus isleis mokytojai Jonas, Rosita, Rasa .Tai kazkas is ju ir tures pirmokelius
gal kieno nors vaikutis mokosi pas Rasa Gintutienę arba joną Taparauską, planuojame lesiti nuo rugsėjo pirmokę dukrytę į šią mokyklą, o mačiau šie mokytojai turės pirmokėlius. Kokie tai mokytojai, ar griežti, ar kantrūs vaikams, ar vaikai mielai eina į mokyklėlę?
Sveikos mamytės
Norėjau pasiklausti kada būna atvirų durų dienos?
Balandzio 26
Labutis dar kartą
Norėjau pasiteirauti dėl uniformų. Girdėjau, kad galima perpikti vaikučių išaugtas uniformas, bet kaip sužinoti kas parduoda? QUOTE(braskute_v @ 2012 04 17, 07:56) Labutis dar kartą Norėjau pasiteirauti dėl uniformų. Girdėjau, kad galima perpikti vaikučių išaugtas uniformas, bet kaip sužinoti kas parduoda? Galėsiu duoti žinoti, nes savo nešiu atiduoti mergaitės.Gal kam reikės smulkiai mažytei margytei už simbolinę kainą, o aš tuo pačiu irgi paimčiau kieno nors nebrangiai.Mergaitė labai smulki, bet jau apie 125, tai ūgis galėtų būti kaip po vasaros ir virš 130... QUOTE(Boni @ 2012 04 17, 11:15) Galėsiu duoti žinoti, nes savo nešiu atiduoti mergaitės.Gal kam reikės smulkiai mažytei margytei už simbolinę kainą, o aš tuo pačiu irgi paimčiau kieno nors nebrangiai.Mergaitė labai smulki, bet jau apie 125, tai ūgis galėtų būti kaip po vasaros ir virš 130... Būtų smagu
Sveikos
sveikos,
o kokios dabar tos uniformos,is ko susideda..kas kaip...
Mergaitėms sarafainai, berniukams-kelnės su švarku.
supratau,aciu
|