Madilana
2008 09 30, 09:36
QUOTE(Vijurka @ 2008 09 30, 10:26) Įsikišiu, nors gal ir negalima. Manau, kad sveriantis kiekvieną dieną rezultatai tikrai nebus tikri. Nes pirmą dieną, kaip taisyklė, išsistumia susikaupę skysčiai, išsivalo žarnynas. Tai tikrai nėra tikrojo svorio netekimas. Todėl taip dažnai matome reginį "svoris grįžo".  Tiesa, tiesa sakai Bet pamacius svarstykliu minusiuka,iskart nuotaika pagereja pusei dienos ir labai pakyla upas laikytis toliau
*greta*
2008 09 30, 15:05
Sveikos, na ka rezultatai po pirmos dienos -500g., bet kaip Vijurka minejo tai tik vandenelis... vakar suvalgiau 700g. liesos pieno zvaigzdziu varskes (perku ja sveriama, nes kitokios negaliu valgyt, ji visai nerugsti, man patinka, beje, ja is seip valgau, kai nesidietinu) ir 1 litra rugpienio isgeriau, t. y 1090 kcal. siandien ta vista kapoju, bet su druskele ir pipiriuku ir visgi su vienu kitu agurku. vistos turiu 800g. atsakau, i tavo, Madilana kitus klausimelius: svoris taip griet negrizo, kaip maniau, nes pernai panasiu metu laikiausi sios dietos, tai va per metus +4 kg, kuriu man visai nereikia... gal ir dzin butu, va susistyguociau valgyma ir per menesi kita numesciau juos, bet labai reik siam savaitgaiu pasipuost viena suknele... na ir kankinuos
lialia12
2008 09 30, 15:36
sveikutes as irgi iasikisiu o prie sios dietos labai tiktu ir savo slaunis,, palyginti medumi'' tikrai veiksminga tai va jei kam idomu reikia: tik medaus,pleveles,ranksluoscio eiga: pasildyti medu,tepti ant slaunu ir dar pamasazuoti pliauksnojant(truputi skauda bet reikia  ) po to plevele apvynioti slaunis ir uzsideti silta ranksluosti taip paguleti koki pusvalandi ,po to nuplauti taip darau kas antra diena ,tikrai oda lygeja sekmes
svajone*
2008 10 01, 08:32
QUOTE(*greta* @ 2008 09 29, 10:34) Jei tokia griezta dieta atrodo per daug gresminga, galima apsiriboti 4 dienu dieta (ka as planuoju ir padaryti.) Tuomet nurodytus produktus valgoma po viena diena. Labai ydomu rezultatai
Atlantida
2008 10 01, 13:08
Nuo rytojaus ir as laikysiuos  Nusipirkau varskes ir jogurto. Tik svarstykliu neturiu, sugedo, tai matuosiu savo apimtis. Manau, svarbiau kaip kunas pasikeicia, o ne kiek kilogramu numetei, nes tai tikrai gali but prarastu skysciu saskaita...
*greta*
2008 10 01, 18:37
sveikos, raportuoju apie savo dieta... vakar su vista susitvarkiau puikiai - sotu, bet va siandien man stoga jau rauna, oi kaip noriu est valgau tuos obuolius - pilvas pupso ir labai noriu duonos... ziauri diena! Atlantida, smagu, kad pasiryzai, bet po siandienos jau niekam nerekomenduoju tokiu vieno produkto dietu... na nebent obuoliu diena iseliminuot, tada gal jau nieko, nes ryt valgysiu daug surio su obuoliu sultimis, zinau, kad sunku nebus, bet va tie obuoliai.... bet jei pradejau tai ir baigsiu, butinai pranesiu kas ir kiek nukris (vis dar viliuos, kad 2 kg neteksiu)
*greta*
2008 10 01, 18:55
na va, prijunge mane moderatoriai prie "savizudziu" manekeniu burelio - IR LABAI TEISINGAI, tokios dietos tikrai ne i sveikata, bet zmones kaip as visgi ju laikosi... ir ne besmegene gi visai... ir suvokiu, kad negerai, bet kartais tie keli papildomi kilogramai taip varo i nevilti, kad norisi rezultatu cia ir dabar... o pasekmes dzin... pazadu po siu 4 dienu maitinits sveikai ir teisingai, o iki to tikiuosi kad man viskas bus gerai
svajone*
2008 10 14, 22:57
QUOTE(*greta* @ 2008 10 01, 19:37) sveikos, raportuoju apie savo dieta... Raportuoju ir as,nors galo dar nepasiekiau.Kartu su mb saziningai baigiam valgyt kriauses ir ryt pradesim suri su sultim,tai rezultatas mb -5kg,as-4kg. ,kas mane labai tenkina.Pries tai neatsilaikiau s Vaikules dieta(aplinkybes...),tad didziuojuos,ad sia tempiu iki galo *greta*,uzvedei su ta dieta,tai nors pasigirk
*Mulate*
2008 10 27, 22:59
Rytietiška dietaApskaičiuota 10 dienų.Skysčių kiekis neribojamas. Griežtai laikantis šios dietos, netenkama 4 kg svorio. Po 3-4 mėnesių dietą galima pakartoti. Beje,laikantis bet kokios dietos svarbiausia vartoti pakankamai baltymų, nes jų trūkumas slopina visas organizmo funkcijas. (Per dieną žmogui reikia ne mažiau kaip 250-300 g baltymų).8 val. Arbatos ar kavos puodukas su šaukšteliu cukraus. 11 val. Kietai virtas kiaušinis ir 8 džiovintos slyvos (gali būt šviežios). 14 val. 200 g virtos mėsos (kai kada ją galima pakeisti pieniškomis dešrelėmis) ir 100 g morkų ar kopūstų (geriau šviezių) garnyro, obuolys arba apelsinas. 17 val. 30 g sūrio, apelsinas ar obuolys. 20 val. stiklinė rūgpienio ar kefyro. P.S. radau šią dietą senuose užrašuose,kažkada teko laikytis  Gal kam patiks  būtų smagu jei pasidalintumet rezultatais
akvadigi
2008 10 28, 20:16
As laikiausi tokios: 8:00 50 g. aviziniu dribsniu su dziovintais vaisiais + 100 ml 1% rieb pieno (arba siltas vanduo) 11:00 javainis "Belvita" 14:00 140 g. 0% jogurto 17:00 obuolys (bananas, apelsinas, 2 kiviai) na kas skaniau 20:00 200 g. kreveciu (200 ml. kefyro neriebaus, ar pasuku) dar kava, arbata (su saldikliu), vanduo. pries metus as istveriau 2 sav, nukrito ~5-6 kg. Pasilaikiusi 7 dienas, astunta diena geriau tik vandeni, paskui vel is pradziu.
Auksine**
2008 11 02, 18:57
nuo rudenos sita dieta as imsiu
mylinti_sirdis
2008 11 03, 10:27
QUOTE(aniutka2 @ 2008 11 02, 19:57) nuo rudenos sita dieta as imsiu  sveika, kurios tu cia imsies? gal ta kur *greta* paskelbe? man ta idomi pasirode...  papasakok kaip seksis
svajone*
2009 03 21, 14:33
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 06, 22:32) Jei bus įdomu, siūlau pasiskaityti mano asmenine patirtimi siūlomus naudingus patarimus besilaikančioms dietos. Gan išsamus tekstas, todėl čia užims per daug vietos. Jei turėsite klausimų - mielai pakomentuosiu  Sudomino dieta.Nuo ryt pradedu I etapa.Tik klausimelis iskilo - kiap su kava ar galima ja gerti? Tiesiog neisivaizduoju nei dienos be kavos
sweetcandy
2009 03 29, 01:04
QUOTE(mano_svajone @ 2009 03 21, 13:33) Sudomino dieta.Nuo ryt pradedu I etapa.Tik klausimelis iskilo - kiap su kava ar galima ja gerti? Tiesiog neisivaizduoju nei dienos be kavos  koks fainas straipsniukas apie dietas
benedikta46
2009 05 02, 15:20
Первая неделя:
Утро: выпить стакан воды с лимоном, за 30 минут до салата! Сделать фруктовый салат: яблоко зеленое, груша, апельсин или мандарин - только три вида! И залить йогуртом с жирностью - 1%.
День: из любых овощей кроме картошки сделать салат и заправить лимонным соком или оливковым маслом ! Всё без соли! В течение дня можно выпить 1 литр кефира 1%.
Вечер: тот же салат
Старайтесь не делать больших порций! За первую неделю можно сбросить до 7 кг! Я пила много зеленого чая и воды с лимоном!
Вторая неделя:
Всё также - только к обеду добавить 100гр постного мяса без соли!
Я много что пробовала, но эта диета кроме всего прочего еще и очень полезная!
jolantamed
2009 05 02, 15:24
QUOTE(benedikta46 @ 2009 05 02, 16:20) Первая неделя: Утро: выпить стакан воды с лимоном, за 30 минут до салата! Сделать фруктовый салат: яблоко зеленое, груша, апельсин или мандарин - только три вида! И залить йогуртом с жирностью - 1%. День: из любых овощей кроме картошки сделать салат и заправить лимонным соком или оливковым маслом ! Всё без соли! В течение дня можно выпить 1 литр кефира 1%. Вечер: тот же салат Старайтесь не делать больших порций! За первую неделю можно сбросить до 7 кг! Я пила много зеленого чая и воды с лимоном! Вторая неделя: Всё также - только к обеду добавить 100гр постного мяса без соли! Я много что пробовала, но эта диета кроме всего прочего еще и очень полезная! Ocen poleznaa,lapki k verxu. 1 nedeliu mozno,no dalase-eto privedet k problemam.
benedikta46, диета выглядит вкусно, но, может, стоит подождать сезона, когда ингридиенты можно будет с бабушкиных грядок собирать? одни нитраты есть как-то страшновато  а как с туалетом "по-большому', проблем не возникало? а то мой кишечник шуток не понимает
benedikta46
2009 05 02, 20:37
QUOTE(neilia @ 2009 05 02, 16:39) benedikta46, диета выглядит вкусно, но, может, стоит подождать сезона, когда ингридиенты можно будет с бабушкиных грядок собирать? одни нитраты есть как-то страшновато  а как с туалетом "по-большому', проблем не возникало? а то мой кишечник шуток не понимает  думаю с туалетом проблем не должно возникнуть,кефир если он свежий действует как слабительное а несвежий наоборот,создаёт запоры
fioncei
2009 05 09, 06:40
neteisa ta kad greitos dietos neefektyvios!!!...jai teisingai laikysites svoris negris ir nepadvigubes, nereikia ryti o vaigyti!!! taigi atsikelus ryte isijungiate garsei muzika ir 1val sportuojate tai turetu buti:. ejimas 10-15min, 100-150 suoliuku, 170 atsilenkimu (pusetinu) kad tik raumenis sutvirtinti, 15 prisitupimu, 3 pratimai po 15kartu su svareliais o jai neturite tada be jus, 10-15min su dviraciu vaziavimas(jaj neturite tada atsigulus minkite pedalus kokias 2-5min), slaunu pratimai atsigulus 3 pratimai po 15 kartu kiekvienai kojai o poto vel ejimas 10min.... galbut atrodys is pirmo zvilgsnio kad tai neimanoma bet sie pratimai yra pagrindas!!! galite is pradziu po mazesneis kiekiais daryti kad priprastumete!!! ir tai reiketu daryti 3 kartus dienoja ryte, per pietus ir vakare, be sporto jokiu rezultatu nebus!!! o dabar pakalbekime apie maista!!! ryte arbata be cukraus ir kietai virtas (12min) kiausynis, per pietus galite suvalgyti sauksta (jusu kumsio didzio) salotu, o vakarop arbatos galite atsigerti ir koses ir sauksta.... tad prasyciau mano metodu nesmeisti as rasau kas man padeda nes per savaite numeciau (per 5d) iki 14kg!!!
cia gerai tiem kas namie visa diena sedi ir nieko nedaro
Karjeriste
2009 05 09, 09:52
QUOTE(fioncei @ 2009 05 09, 08:40) o vakarop arbatos galite atsigerti ir koses ir sauksta.... kaip reikia sauksta gerti (valgyti)? Papildyta:QUOTE(fioncei @ 2009 05 09, 08:40) tad prasyciau mano metodu nesmeisti as rasau kas man padeda nes per savaite numeciau (per 5d) iki 14kg!!! jei bijote kritikos. tai gal nereikia rasyt mano nuomone , cia tiesiog keliu dienu organizmo alininmas, ir viso to pasekmes ne vien numesti kg... kurie pradejus normaliai maitintis garantuotai gryzta... Papildyta:QUOTE(fioncei @ 2009 05 09, 08:40) be sporto jokiu rezultatu nebus!!! Galiu garantuot kad rezultatai bus ir be sporto
QUOTE(fioncei @ 2009 05 09, 07:40) neteisa ta kad greitos dietos neefektyvios!!!
Tikiu, kad tau padeda, bet man pati dieta panasiau i badavima  Sportuoju 4k.per savaite, kad sutvirtint kuna  Valgau normaliai, tik ne didelem porcijom, kartais dietos kokios pasilaikau (kaip dabar) Na ir krenta man tas svoris, po truputi, po truputi... O tau linkiu sekmes, as taip negaleciau  Per daug save myliu, kad taip visko atsisakyciau
_PostScriptum_
2009 05 10, 22:20
QUOTE(fioncei @ 2009 05 09, 07:40) neteisa ta kad greitos dietos neefektyvios!!!...jai teisingai laikysites svoris negris ir nepadvigubes, nereikia ryti o vaigyti!!! taigi atsikelus ryte isijungiate garsei muzika ir 1val sportuojate tai turetu buti:. ejimas 10-15min, 100-150 suoliuku, 170 atsilenkimu (pusetinu) kad tik raumenis sutvirtinti, 15 prisitupimu, 3 pratimai po 15kartu su svareliais o jai neturite tada be jus, 10-15min su dviraciu vaziavimas(jaj neturite tada atsigulus minkite pedalus kokias 2-5min), slaunu pratimai atsigulus 3 pratimai po 15 kartu kiekvienai kojai o poto vel ejimas 10min.... galbut atrodys is pirmo zvilgsnio kad tai neimanoma bet sie pratimai yra pagrindas!!! galite is pradziu po mazesneis kiekiais daryti kad priprastumete!!! ir tai reiketu daryti 3 kartus dienoja ryte, per pietus ir vakare, be sporto jokiu rezultatu nebus!!! o dabar pakalbekime apie maista!!! ryte arbata be cukraus ir kietai virtas (12min) kiausynis, per pietus galite suvalgyti sauksta (jusu kumsio didzio) salotu, o vakarop arbatos galite atsigerti ir koses ir sauksta.... tad prasyciau mano metodu nesmeisti as rasau kas man padeda nes per savaite numeciau (per 5d) iki 14kg!!!  tiek "pavalgius" tai kazi ar dar butu jegu sportui  ir dar tris kart po valanda
matrica_2
2009 06 06, 17:15
Nežinau ar tokia dieta egzistuoja ar ne ,esu kažkada jos laikiusis ir man supper patiko ir gerai jaučiausi ir kg tirpo dabar vėl pradėjau šiandien jau kaip antrą dienukė valgau vien jogurtą ir vandenį geriu.. taip žadu savaitę ,o gal iki norimo rezultato  ..
Idomu, pirma karta girdziu... Siaip nezinau, ar cia sutapimas ar ne, bet kai pradjeom su vyru kartu gyventi, vakarais valgom vien tik jogurta - rezultatas, nuo to laiko numeciau pora kg, ir siuo metu papildomu kg neturiu. Bet valgom jogurta del to, kad ji tiesiog mylim, abu su vyru is proto del jo einam, jau kaip ir priklausomybe susiformavo...
Aurosoma
2009 06 06, 17:20
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 06, 18:15) Nežinau ar tokia dieta egzistuoja ar ne ,esu kažkada jos laikiusis ir man supper patiko ir gerai jaučiausi ir kg tirpo dabar vėl pradėjau šiandien jau kaip antrą dienukė valgau vien jogurtą ir vandenį geriu.. taip žadu savaitę ,o gal iki norimo rezultato  ..  O kokius jogurtus valgai?
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 06, 18:15) Nežinau ar tokia dieta egzistuoja ar ne ,esu kažkada jos laikiusis ir man supper patiko ir gerai jaučiausi ir kg tirpo dabar vėl pradėjau šiandien jau kaip antrą dienukė valgau vien jogurtą ir vandenį geriu.. taip žadu savaitę ,o gal iki norimo rezultato  ..  sveika, o kiek tu to jogurto suvalgai?
matrica_2
2009 06 06, 18:17
siandien suvalgiau 2 didelisu indelius po 400 gr ten yra , ryte ir prieš šešias vakare h dar sportą derinsiu , pirmadienį eisiu į aerobikos pamokas kitoms draugėms sunku šiosdietos laikytis o man kaifas nes man jogurtas skaniausias dalykas pasaulyje galėčiau tik jį vieną ir tevalgyti  aišku nevalgau tų visokiausių jogurtų su uogienėm fantazia ir t.t ir vengu kur būtų po 6 procriebumo geriausia kur nulisprocentų  mėgstamiausiasmano jogurtus natūralus be nieko, prikit kokį noritgeriausiai lietuvišką Papildyta:QUOTE(KPC @ 2009 06 06, 18:20) Idomu, pirma karta girdziu... Siaip nezinau, ar cia sutapimas ar ne, bet kai pradjeom su vyru kartu gyventi, vakarais valgom vien tik jogurta - rezultatas, nuo to laiko numeciau pora kg, ir siuo metu papildomu kg neturiu. Bet valgom jogurta del to, kad ji tiesiog mylim, abu su vyru is proto del jo einam, jau kaip ir priklausomybe susiformavo...  primą kartą girdit nes aš čia suglavojau tokią dietą  nežinau kaip ją vadinti , tieisog jogurto dieta  man irgi priklausomybė šiem produktams , bet vistiek nepiknaudžiauju du indeliai per dieną  pats tas
Coccinela
2009 06 06, 21:44
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 06, 19:17) siandien suvalgiau 2 didelisu indelius po 400 gr ten yra , ryte ir prieš šešias vakare h dar sportą derinsiu , pirmadienį eisiu į aerobikos pamokas kitoms draugėms sunku šiosdietos laikytis o man kaifas nes man jogurtas skaniausias dalykas pasaulyje galėčiau tik jį vieną ir tevalgyti  aišku nevalgau tų visokiausių jogurtų su uogienėm fantazia ir t.t ir vengu kur būtų po 6 procriebumo geriausia kur nulisprocentų  mėgstamiausiasmano jogurtus natūralus be nieko, prikit kokį noritgeriausiai lietuvišką max 600kcal per dieną ir dar sportai??  Ar pablūdai? Kg gal ir nutirps, bet apie jo-jo ar pagalvojai? O apie psichologinį aspektą? Skanu tai skanu, bet ką darysi, kai organizmui pradės trūkti medžiagų ir traukte trauks prie bet ko? nes kai organizmui trūks, tai tikrai trauks
geewhiz
2009 06 06, 22:57
QUOTE(Coccinela @ 2009 06 06, 22:44) max 600kcal per dieną ir dar sportai??  Ar pablūdai?  Sveika dieta yra nuo 1200 kcal per dieną. Bent nesportuok tada, 3 indelius valgyk. Tikrai ir nuo tiek kris kilogramai. O jei žadi sportuoti, tada dar daugiau valgyt reikia.
matrica_2
2009 06 07, 06:28
QUOTE(Coccinela @ 2009 06 06, 22:44) max 600kcal per dieną ir dar sportai??  Ar pablūdai? Kg gal ir nutirps, bet apie jo-jo ar pagalvojai? O apie psichologinį aspektą? Skanu tai skanu, bet ką darysi, kai organizmui pradės trūkti medžiagų ir traukte trauks prie bet ko? nes kai organizmui trūks, tai tikrai trauks  Em tai jau esu laikiusis sios dietos ir viskas labai supper buvo man  o apie jo jo efekt1 tai ataugo man vienas kilogramas per leturis menesius QUOTE(geewhiz @ 2009 06 06, 23:57)  Sveika dieta yra nuo 1200 kcal per dieną. Bent nesportuok tada, 3 indelius valgyk. Tikrai ir nuo tiek kris kilogramai. O jei žadi sportuoti, tada dar daugiau valgyt reikia. Ok padidinsiu kieki  Pranesiu kaip sekasi man . Pokolkas labai supper jauciuosi
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 07, 07:28) Ok padidinsiu kieki  Pranesiu kaip sekasi man . Pokolkas labai supper jauciuosi o kaip ankščiau sekėsi? kiek dabar nori numesti?
matrica_2
2009 06 07, 17:10
norejau numesti 3 kg bet gavosi kad numeciau 6  Dabar nezinau net keik tiksliai noriu kol pati nesijausiu gerai  siandien jau trecia diena man tai jauciuosi gerai labai  ziuresiu kaip man rytoj seksis
cia gaunasi vieno produkto dieta. viena mano drauge dar paauglysteje kelias savaites valge vien obuolius- nezmoniskai daug svorio numete. bet faktas tas, kad jogurte, ar bet kuriame kitame produkte nera visu organizmui reikiamu medziagu.
matrica_2
2009 06 08, 14:23
Na gal ir taip galima sakyti kad tai mono dieta tačiau kaip veikia pasaka  as jau ketvirta diena ir viskas pfu pfu pfu Gal kas jungiasi prie manęs
Aurosoma
2009 08 06, 18:20
LAŠAS DANGAUS Dieta pati sugalvojau, tiksliau pavadinau, nes manau tikrai ne viena mergina ir moteris taip maitinasi: suvalgome geriau truputeli, bet to ka labai megstame. As taip maitinuosi dabar, puikiai jauciuosi, valgau sumustinius (kuriuos be galo megstu), saldumynai, ivairiausios salotos, cepelinai ir t.t. Esme tame, kad galima ko tik nori, bet tam tikra kaloriju skaiciu. Ji nusistatau priklausomai nuo dienos, nuotaikos, apetito, veiklos ir t.t. kam laikytis baltyminiu dietu kur vien grauzi darzoves, mesa virta be druskos, keptus agurocius (teko valgyti laikantis japoniskos dietos, baisus skonis), kimsti grikius ir t.t. Juk kaloriju visur nedaug mazdaug 400-1000. Tai gal geriau valgyti ka nori, bet suvartoti maza kaloriju kieki. PIRMYNPapildyta:as laikausi sios dietos nuo pirmadienio, svoris krenta. dziaugiuosi, skanu. kvieciu kartu, jei ne, viena lieknesiu  galim rasyti meniu, kas sociau ir t.t.
BonBons
2009 08 06, 19:09
Aš pritariu tokiam lieknėjimo būdui, pati dabar irgi bandau valgyti nedaug, bet ko užsimanau  tačiau ką tik neatsilaikiau, suvalgiau daugiau -kalakutienos kotletuką, pusę vištienos krūtinėlės,bulvę ir agurką, atrodo skrandis perplyš... nors prieš savaitę nuo tiek maisto net soti dar nebūčiau buvusi Kalorijų neskaičiuoju, o kiek maždaug tu per dieną sau leidi? Gal galima pvz šios dienos meniu?
Aurosoma
2009 08 07, 06:33
QUOTE(BonBons @ 2009 08 06, 20:09) Aš pritariu tokiam lieknėjimo būdui, pati dabar irgi bandau valgyti nedaug, bet ko užsimanau  tačiau ką tik neatsilaikiau, suvalgiau daugiau -kalakutienos kotletuką, pusę vištienos krūtinėlės,bulvę ir agurką, atrodo skrandis perplyš... nors prieš savaitę nuo tiek maisto net soti dar nebūčiau buvusi Kalorijų neskaičiuoju, o kiek maždaug tu per dieną sau leidi? Gal galima pvz šios dienos meniu?  Stangiuosi suvartoti iki kokiu 800kcal. Siaip tai ziauriai megstu sumustinius, tai pjaunu plonai desrytes ir lengvos nekaloringos dienos, tada tikrai nemazai sumustiniu gali suvalgyti, sotu ir skanu. Siandien pvz labai noriu cepelinu, vienas 190Kcal be padazo (jo ir nedesiu), tai ju tikrai valgysiu, bet ka tiksliai dar nezinau. Buvo taip, kad turejau daug arbuzo, buvo gaila, kad neprarugtu (nes man jau po prapjovimo, kita diena, neskanus), tai visa diena valgiau arbuza, norejau duonos tokios italiskos, valgiau visa diena duona, plius dar ka nors, desrytes gabaliuka, vaisiuka. Ziuresim kaip cia man seksis. Man taip labiau patinka, nei kimsti per prievarta virta zuvi, tarkuotas morkas su aliejumi ar kiausinius. Nuo vaisiu man tik sukyla apetitas, tai irgi netinka kai dietose buna  Jei atvirai esu ismeginusi daug dietu, bet dauguma tikrai nepatiko, va po nestuma reikia atgauti bent jau buvusi svori, o po to ir maziau  laukia sunelio krikstynos, norisi atrodyti graziai. as uz tai, kad vietoje kitos grieztos dietos, pasilaikyti pira savaiciu tiesiog mazo kaloringumo dietos.
BonBons
2009 08 07, 06:53
Aišku. Ir pvz per savaitę kiek nukrenta kg?
Aurosoma
2009 08 07, 07:51
QUOTE(BonBons @ 2009 08 07, 07:53) Aišku. Ir pvz per savaitę kiek nukrenta kg? pasakysiu pirmadieni. Siaip tai ivairiai, priklausomai nuo to kokio svorio esi.
rutuliuks mamyte
2009 08 07, 12:43
laba dienele tai kad cia ME ir kaloriju skaiciavimo metodas viename 800 kcal reikia suvartot kai iskrovauji  ziurekit kad kunas tiek mazai gaudamas kaloriju nepradetu kaupt riebaliukus o ne naikint  nesakau kad cia blogas gyvenimo budas nes cia tikrai ne dieta bet patarciau pasirinkt truputi daugiau kcal  na cia mano nuomone
Aurosoma
2009 08 07, 13:26
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 08 07, 13:43) laba dienele tai kad cia ME ir kaloriju skaiciavimo metodas viename 800 kcal reikia suvartot kai iskrovauji  ziurekit kad kunas tiek mazai gaudamas kaloriju nepradetu kaupt riebaliukus o ne naikint  nesakau kad cia blogas gyvenimo budas nes cia tikrai ne dieta bet patarciau pasirinkt truputi daugiau kcal  na cia mano nuomone  Kas ta me dieta nezinau, kiek skaiciau tai tikrai lyg ne tas, bet... O del kaloriju skaiciavimo, tai ten ilgesnis procesas, po daugiau kaloriju. As pabreziau, kad si dieta, nera ilga, tai tik pakaitinis variantas grieztoms dietoms, kuriu laikomes savaite, dvi. kaloriju tiek pat mazai bet produktus renkiesi pats. Ne zuvis, o vistiena, ne pomidoras o agurkas, ne grikiai, o persikas ir t.t.
rutuliuks mamyte
2009 08 07, 22:16
na gal visai ir idomu bet jau man reiktu pailset nuo dietu ir pavalgyti maziau bet normalu maista
Aurosoma
2009 08 08, 16:08
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 08 07, 23:16) na gal visai ir idomu bet jau man reiktu pailset nuo dietu ir pavalgyti maziau bet normalu maista  ir man kartais taip atrodo. kad taip nusibosta liesa vistyte ir t.t., jau geriau visa diena valgyciau skania darzoviu sriuba... Siandien tai valgiau vistienos krutinele rukyta su darzovemis. labai ja megtu, bet vel atsivalgiau, jau kuri laika gal nei nenoresiu visai, nes kai valgai be duonos, tik viena su darzovem, tai atsivalgai. Rytoj labai noreciau to darzoviu truskinuko, o gal kefyras, ziauriai noriu...
Aurosoma
2009 08 09, 18:04
Labai keista, kad cia imete sita dieta. tai kodel nepavojingos sveikatai : japoniska, vitaminu ir baltymu, grikiu, kopustu sriubos ir t.t.?
|
|