Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dietos manekenėms- pavojinga sveikatai,
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Riccotta
nesvarbu koks forumas,bet taisyklinga lietuviu kalba kaip ir privaloma issilavinusiems zmonems smile.gif
Papildyta:
dietininke69,nesuprantu as taves..kiek perskaitau dietos forumo pokalbiu,kuriuose tu dalyvauji..tai vis kiekvienoj temoj tu laikaisi arba jau buvai laikiusis tu dietu..be rysio cia biggrin.gif tai kiek dabar dietu vienu metu laikaisi? :DDDD
mazhulinka
QUOTE(semiuke @ 2007 03 01, 10:17)
man ir reik tokios dietos,bet kad tam londone nzn kur varskes rast sad.gif
*

Aha, kur Londone varskes gaut??? schmoll.gif paskaitai, kad curd, ok, perki, nes juk varske ir turetu buti curd, o ten kazkokia kose!!! blink.gif as is lietuvos buvau atsivezus ir uzsaldziau, bet atsargos baigesi... verysad.gif
visiskai_rami
QUOTE(mazhulinka @ 2007 03 03, 05:02)
Aha, kur Londone  varskes gaut??? schmoll.gif  paskaitai, kad curd, ok, perki, nes juk varske ir turetu buti curd, o ten kazkokia kose!!!  blink.gif as is lietuvos buvau atsivezus ir uzsaldziau, bet atsargos baigesi... verysad.gif
*

nueik i tesca ir paieskok virtualy fat free quark. ten tikra varske tik, kad trinta, tokia panasi kaip lietuvoj buna "svelnioji" varske ar kazkas tai tokio
gabriela :)
o man tai atsibodo 2 metus mesti 5kg, as pabadavau normaliai, pasinervinau (nes kai nervinuos nevalgau nieko) na ir nukrito man tie 5 kg, labai greit. ir nebesuku sau galvos lotuliukas.gif kartais gerai kai staigiai nukrenta
laimulia
Paskaiciau tema, ir man keista pasidare kodel vienom greit svoris krenta, o man ne? Pusryciu nevalgau jau kokius 2-3 metus. Galvoju gal pietus reiketu mazinti, bet jie tai retkarciais iseina, tai ne. Darbas toks. blush2.gif
Turbut beda tame, kad vakariene velai valgau. Apie 20-21h. g.gif
Nesu storule, bet ziuriu svoris tik kyla,o kristi nekrenta. schmoll.gif
mazhulinka
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 03 04, 10:59)
nueik i tesca ir paieskok virtualy fat free quark. ten tikra varske tik, kad trinta, tokia panasi kaip lietuvoj buna "svelnioji" varske ar kazkas tai tokio
*

yahoo.gif aciu smile.gif
dietininke69
deja as ne vaikas ir i mokykla manes nebeileidzia lotuliukas.gif o jai netikit kad as visu dietu laikiaus tai galit netiket o ju tiek ir tera vaikules manekeniu sriubos 5 dienu cool.gif
Papildyta:
o del rasybos tai galit visos cia taip visuotinai nesijaudint rasyt as moku tik kad prie keybordo reikia priprast tai pirsciukai ir pinasi
visiskai_rami
QUOTE(mazhulinka @ 2007 03 05, 13:40)
yahoo.gif aciu smile.gif
*

jau pirkai kad tokia patenkinta? smile.gif
Monada
QUOTE(semiuke @ 2007 03 01, 11:17)
man ir reik tokios dietos,bet kad tam londone nzn kur varskes rast sad.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2007 03 03, 04:02)
Aha, kur Londone  varskes gaut??? schmoll.gif  paskaitai, kad curd, ok, perki, nes juk varske ir turetu buti curd, o ten kazkokia kose!!!  blink.gif

O tai pas jus nera lietuvisku/lenkisku/rusisku krautuviu?
evening-dew
QUOTE(mazhulinka @ 2007 03 03, 02:02)
Aha, kur Londone  varskes gaut??? schmoll.gif  paskaitai, kad curd, ok, perki, nes juk varske ir turetu buti curd, o ten kazkokia kose!!!  blink.gif as is lietuvos buvau atsivezus ir uzsaldziau, bet atsargos baigesi... verysad.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk lietuviu parduotuvej pilna lietuviskos varskes,ir tik svara tekainuoja
_nice_
QUOTE(laimulia @ 2007 03 04, 16:06)
Paskaiciau tema, ir man keista pasidare kodel vienom greit svoris krenta, o man ne? Pusryciu nevalgau jau kokius 2-3 metus. Galvoju gal pietus reiketu mazinti, bet jie tai retkarciais iseina, tai ne. Darbas toks.  blush2.gif
Turbut beda tame, kad vakariene velai valgau. Apie 20-21h.  g.gif
Nesu storule, bet ziuriu svoris tik kyla,o kristi nekrenta.  schmoll.gif
*

patarciau kaip tik neatsisakyti pusryciu nes ko ryte nesuvalgai ta organizmas atsiima vakare o taip gaunasi uzburtas ratas nes vakare prisivalgius nesinori pusryciu doh.gif na jei labai nesivalgo rytais tai nebutinai tik atsikelus pusryciau pabandyk po poros valandu ir kazka lengvo mirksiukas.gif ir zinoma irlaikyk intervalus tarp valgymo rolleyes.gif beje jei eini 12 valanda miegoti tai nieko tokio kad vakariene pavalgai ir veliau apie 8 svarbu nepersivalgyk mirksiukas.gif na ka tikiuos kad bus naudigi patarimai 4u.gif
evening-dew
ir kai greitai svoris nukrenta jis gryzta su kaupu,visu pirma grait numestas svoris reiskia kad pradai daug skysciu sumazejo raumenu mase,bet ne lasinuku, nomaliai metant svori per savaite turetu nukrist tik 0,5kg. as per 3 menesius buvau numetusi 6kg. ir paskui man svoris negryzo,tik va po gimdymo vel praverstu kas nors i nauda biski,bet as nebadausiu o tiesiog skaiciuosiu kalorijas kad nesunaudot daugiau nei reikia mirksiukas.gif
blizganti
o man tai geriau pora savaiteliu pabadaut,turet reikiama svori,o paskui normaliai,sveikai valgyt,pasportuot. dabar kita darba dirbu,nera laiko sedet namie ir apie edesi galvot.
nuo ryt laikaus kopenhagos. kas su manim? drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kodel man paraso neijungia cray.gif
laimulia
Na va, nuo kitos savaites pradedu lankytis sporto klube. Manau pades truputi riebalu pertekliu pasalinti.
Siaip valgymo yprociai pas mane reguliarus. Retai kada laika sumaisau. Nereik noret, kad su amzium nei kilogramas nepriaugtu. lotuliukas.gif
serene
QUOTE(dietininke69 @ 2007 03 01, 15:49)
butent mano reikalas ce niekas nieko nevercia laikytis dietu kiek as zinau as tik dalinuosi patirtim beto as zinau viska

pirmas ispudis - hihihi.gif
antras ispudis - lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
trecias ispudis - g.gif mastau.gif doctor.gif

QUOTE(laimulia @ 2007 03 04, 16:06)
Paskaiciau tema, ir man keista pasidare kodel vienom greit svoris krenta, o man ne? Pusryciu nevalgau jau kokius 2-3 metus. Galvoju gal pietus reiketu mazinti, bet jie tai retkarciais iseina, tai ne. Darbas toks.  blush2.gif

todel ir nekrenta, kad pusryciu nevalgai. galiu pasakyti is patirties. na, as nesu plonule, net normali nesu, esu stora stora tongue.gif , bet man irgi taip budavo - valgydavau tik karta per diena - po darbo, kuris baigdavosi tikrai velai, o kartais ir to nevalgydavau, tik ka perkasdavau ir eidavau miegot isvargus. rezultatas - amzinai alkana, nelaiminga, svoris augo, nors suskaiciavus budavo tikrai ne daugiau nei 1000 kcal per diena.

siuo metu valgau daug daugiau, kokius 2000-2500 kcal per diena, bet reguliariai ir daznai, todel svoris neauga bet ir nekrenta. aisku, reiktu mazinti kcal kieki ir pradet sportuot bent minimaliai, bet cia jau atskira istorija.

dar karta viska apibendrinu

taisykles, tinkancios visoms:
1. labai svarbu valgyti reguliariai (geriau dazniau ir po truputi, nei retai, bet po daug)
2. labai svarbu valgyti pusrycius
3. ne maziau svarbu nevalgyti min 2 val pries miega (o dar geriau 4)
4. Labai svarb u ir tiesiog butina sportuoti. o kad sportas neskambetu kaip keiksmazodis, pasirinkite jums patinkancia sporto rusi. pvz kad ir greitaji ejima, kad nemegsta begiojimo, bet megsta buti gryname ore. arba kokia kalanetika ar joga, jei nemegstate prakaituoti. pasirinkimas didziulis, ir kiekviena gali atrasti tai, kas jai labiausiai tinka. ir visai nebutina uz tai moketi didelius pinigus, informacijos internete apie viska pilna. ai, va ka dar butinai noriu pamineti kaip uzkabinancius dalykus: baseinas ir pilvo sokiai. na gerai, baseinas kainuoja, bet tuoj vasara ir galima bus atidaryti maudyniu sezona, o pilvo sokio pamoku galima parsisiuti is interneto.

norincioms suliekneti:
1. laikytis virsuje paminetu punktu.
2. mazinti kaloriju kieki (protingai tik)
3. didinti fizini kruvi (pilvo soki sokti valanda vietoj 45 minuciu ir dar po to iseiti pasivaikscioti).

ir neparasiau cia visai nieko naujo, ko pacios nezinotumete ir negaletumete rasti kitose sio forumo temose:)

jezau, svorio metimas gali buti visai smagus dalykas, rasau, ir pati nesuprantu, kodel vis dar delsiu tongue.gif

QUOTE(laimulia @ 2007 03 09, 21:50)
Na va, nuo kitos savaites pradedu lankytis sporto klube. Manau pades truputi riebalu pertekliu pasalinti.
Siaip valgymo yprociai pas mane reguliarus. Retai kada laika sumaisau. Nereik noret, kad su amzium nei kilogramas nepriaugtu.  lotuliukas.gif

cia jau protingiau biggrin.gif tik laiko maisyti nereikia, ne kokia manu kose gi lotuliukas.gif ir aisku, nereikia noret 40 metu po 3 vaiku sverti tiek, kiek 8 klasej lotuliukas.gif
evening-dew
QUOTE(serene @ 2007 03 09, 20:29)
pirmas ispudis - hihihi.gif
antras ispudis  -  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
trecias ispudis  -  g.gif mastau.gif doctor.gif
todel ir nekrenta, kad pusryciu nevalgai. galiu pasakyti is patirties. na, as nesu plonule, net normali nesu, esu stora stora  tongue.gif , bet man irgi taip budavo - valgydavau tik karta per diena - po darbo, kuris baigdavosi tikrai velai, o kartais ir to nevalgydavau, tik ka perkasdavau ir eidavau miegot isvargus. rezultatas - amzinai alkana, nelaiminga, svoris augo, nors suskaiciavus budavo tikrai ne daugiau nei 1000 kcal per diena.

siuo metu valgau daug daugiau, kokius 2000-2500 kcal per diena, bet reguliariai ir daznai, todel svoris neauga bet ir nekrenta. aisku, reiktu mazinti kcal kieki ir pradet sportuot bent minimaliai, bet cia jau atskira istorija.

dar karta viska apibendrinu

taisykles, tinkancios visoms:
1. labai svarbu valgyti reguliariai (geriau dazniau ir po truputi, nei retai, bet po daug)
2. labai svarbu valgyti pusrycius
3. ne maziau svarbu nevalgyti min 2 val pries miega (o dar geriau 4)
4. Labai svarb u ir tiesiog butina sportuoti. o kad sportas neskambetu kaip keiksmazodis, pasirinkite jums patinkancia sporto rusi. pvz kad ir greitaji ejima, kad nemegsta begiojimo, bet megsta buti gryname ore. arba kokia kalanetika ar joga, jei nemegstate prakaituoti. pasirinkimas didziulis, ir kiekviena gali atrasti tai, kas jai labiausiai tinka. ir visai nebutina uz tai moketi didelius pinigus, informacijos internete apie viska pilna. ai, va ka dar butinai noriu pamineti kaip uzkabinancius dalykus: baseinas ir pilvo sokiai. na gerai, baseinas kainuoja, bet tuoj vasara ir galima bus atidaryti maudyniu sezona, o pilvo sokio pamoku galima parsisiuti is interneto.

norincioms suliekneti:
1. laikytis virsuje paminetu punktu.
2. mazinti kaloriju kieki (protingai tik)
3. didinti fizini kruvi (pilvo soki sokti valanda vietoj 45 minuciu ir dar po to iseiti pasivaikscioti).

ir neparasiau cia visai nieko naujo, ko pacios nezinotumete ir negaletumete rasti kitose sio forumo temose:)

jezau, svorio metimas gali buti visai smagus dalykas, rasau, ir  pati nesuprantu, kodel vis dar delsiu tongue.gif
cia jau protingiau  biggrin.gif  tik laiko maisyti nereikia, ne kokia manu kose gi lotuliukas.gif  ir aisku, nereikia noret 40 metu po 3 vaiku sverti tiek, kiek 8 klasej lotuliukas.gif
*

va nors vienas protingas zmogus su protingais patarimais,o ne taip viena diena lesi vien kiausinius nuo kuriu jau zaugziot pradedi kita diena vien mesa ir t.t. tai paskui tu produktu pora metu i prieki nebenori matyt.
serene
Coliuke, ne vienintelis, tiesiog ne ten turbut protingu patarimu yra ieskoma. Pasiskaitinekite temas bendrajame sporto ir dietu forume, ten rasite labai daug geru patarimu ir racionaliai mastanciu zmoniu,
RIV
o as tai manau,kad tiesiog reikia pasiryzt tam, kad visalaik prisiziuresi ka valgai... o jei dar + sportas tai iswis nuostabu! ir man asmeniskai padeda maisto ribojimas, turiu omeny nevalgyma tarkim nuo 18h.. ir sveikatai gerai, ypac kas turi problemu su skrandziu ax.gif
Rimulinka
QUOTE(blizganti @ 2007 03 09, 02:42)
o man tai geriau pora savaiteliu pabadaut,turet reikiama svori,o paskui normaliai,sveikai valgyt,pasportuot. dabar kita darba dirbu,nera laiko sedet namie ir apie edesi galvot.
nuo ryt laikaus kopenhagos. kas su manim? drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kodel man paraso neijungia  cray.gif
*

4u.gif aš jungiuosi prie tavęs nes labai daug priaugau per 3 metus priaugau 32 kg. svėriau 52 dabar 84 doh.gif ,jau pats laikas būtų susigriebti ir atrodyti liekna ir graži ,o dar ir metų tik 25 o jau tokį svorį nešiojų ,gerai kad ne žemo ūgio esu tai nelabai ir matosi ,bet pilvukas didokas blush2.gif doh.gif ,senai rašei bet manau ,kad nepavėlavau 4u.gif ax.gif
kepuraite
sveikos mamytes, sia dieta perskaiciau jau gana seniai vienam zurnale, man patiko. Iskart pasakisiu, kad nedandziau, bet planuoju balandzio pabaigoi pradet, kai vyras isvaziuos 4u.gif

reike pasirinkti is 4 variantu:

Pusryčiai 300 kcal

Traški bandelė, Šaukštelis sviesto, 2 ploni griežinėliai fermentinio sūrio
Žolelių arbata be cukraus

Glaistytas sūrelis, Riekė skrudintos duonos, Šaukštas vaisių džemo
Žolelių arbatos

Virtas kiaušinis, riekė rupios ruginės duonos, šaukštas sviesto stiklinė
100%apelsino sulčio

100gr., liesos varškės, Šaukštas džemo riekė batono, Kavos

Puse riekės duonos, Nedidele pieniška dešrele, Šaukštas pomidoro padažo
Indelis lieso jogurto

Pietus 400kcal

Liekštė ( 200 gr.), vištienos sultinio su prieskoniais, 120gr virtos krūtinėlės, 100gr ryžių, 3 žali marinuoti agurkai, 50 gr konservuotu žirnelių

200gr jautienos sultinio su prieskoniais, 100gr virtos jautienos, ruginės duonos, 100gr virtų burokėlių, šaukštas alyvuogių aliejaus

200gr kiaulienos sultinio, 100gr virtos kiaulienos ( nugarinės), vidutinio dydžio bulvė, didelis pomidoras, nedidelis agurkas, šaukštas alyvuogių aliejaus

200gr kalakutienos, 120 virtos gr kalakutienos, 100gr makaronų, 100gr tarkuotų morkų, šaukštas alyvuogių aliejaus
Vakarienė 400kcal

Liekštė pieniškos sriubos, 2 nedideles pieniškos dešreles, 2 šaukštai pomidoro padažo, riekė skaldytų grudų duonos

Lėkštė 200gr šviežių kopūstų salotų, tamsi bandelė su sezamų, 3 greižineliai kiaulenos kumpio, pomidoras, 10 alyvuogių

Omletas iš 2 kiaušinių (kiaušinis, 100gr mažiausę riebumo pieno), riekė baltos duonos

100gr keptos lašišos, 200 gr virtų ryžių 3 griežinėliai citrinos, 100gr konservuotų kukurūzų, nedidelis pomidoras
2 lietiniai su bananais, indelis lieso jogurto su vaisiais ( padažui)

Užkandžiai po 100 kcal ( 2 kartus kasdien)

100gr liesos varškies su šaukštų džemo
Nedidelis bananas, indelis lieso jogurto
2 kvadratiniai sausainiai, porcija vaisinių ledų
Apelsinas, 2 džiuvesiai

Sekmes wink.gif
Papildyta:
ups, atsiprasau, variantu daugiau, uzkandziai mane supainiojo blush-anim-cl.gif
saulyte24
susidomejau bet nesuprantu cia reikia is kiekvieno, pusryciu ir pietu pasirinkti po 1 varianta?
prasau issamiau ?
Estrella...
Kai kur, mano paskaičiavimu,tai mažokai kcal duota ax.gif
xxkamane
na man tai ne dieta, o gyvenimo buda toki dietologe priras, bet ji grieztai paskirste maisto kiekius ir porcijas.

o cia kaip?
blizganti
Tiek buvau prirasius viskas dingo cray.gif
zodziu kaip cia dabar pasakius,kad labai nesugedintumet... blush2.gif laikausi as tu dietu,2 dienas,nu 3 ilgiausiai iskenciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
randu milijona priezasciu,kodel tureciau nusipirk kazka,kas neieina i dieta,bet man skanu lotuliukas.gif
tai sugalvojau iseiti-susikuriau savo dieta!
valgau tai,kas man skanu,ir kas lieknina. siandien jau antra diena,ryt jei nepasirodysiu,zinokit,kad paluzau nuo savo planu ir geda lotuliukas.gif blush2.gif
tai va-3 dienos zaliosios salotos (paprika,salotos,juros kopustai,morkos,svogunai,prieskoniai,alyvu aliejus) sultys nesaldintos
3 dienos-ryziai su padazu astriu thumbup.gif (skanu)
3 dienos-va sito dar nesugalvojau,gal koki kefyra gert g.gif o gal viena diena,kiausinius,kita jogurta,o trecia kefyra gert... g.gif

siaip geriu papildomai bio drain ir perfectil.
ugis 157,nu toks mazas teslainiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uzpakalis vos pro duris to mazo teslainiuko telpa lotuliukas.gif

blizganti
atsilaikiau 3 diena,siandien valgiau brokolius,kukuruzus,morkas su pomidoru padazu. biski ne i tema,bet daugiau nieko namie nebuvo verysad.gif siaip alkana nesijauciu,gal kad tu darzoviu ikalu nemazai.
nu ryt jau ryziai laukia su padaziukais,apsilaizau pagalvojus mirksiukas.gif
pamirsau pasakyt,kad nakti atsikelus pakabinau sauksta sokoladinio kremo,dietinuosi rimtai tipo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kuziukas
QUOTE(kepuraite @ 2007 03 26, 22:48)
sveikos mamytes, sia dieta perskaiciau jau gana seniai vienam zurnale, man patiko. Iskart pasakisiu, kad nedandziau, bet planuoju balandzio pabaigoi pradet, kai vyras isvaziuos  4u.gif

Pusryčiai 300 kcal

Žolelių arbatos

100%apelsino sulčio 

Indelis lieso jogurto

Pietus  400kcal

Liekštė  ( 200 gr.), vištienos sultinio su prieskoniais, 120gr virtos krūtinėlės, 100gr ryžių, 3 žali marinuoti agurkai, 50 gr konservuotu žirnelių

200gr jautienos sultinio su prieskoniais, 100gr virtos jautienos, ruginės duonos, 100gr virtų burokėlių, šaukštas alyvuogių aliejaus

200gr kiaulienos sultinio, 100gr virtos kiaulienos ( nugarinės), vidutinio dydžio bulvė, didelis pomidoras, nedidelis agurkas, šaukštas alyvuogių aliejaus

200gr kalakutienos, 120 virtos gr kalakutienos, 100gr makaronų, 100gr tarkuotų morkų, šaukštas alyvuogių aliejaus
                                                                      Vakarienė  400kcal

Liekštė pieniškos sriubos, 2 nedideles pieniškos dešreles, 2 šaukštai pomidoro padažo, riekė skaldytų grudų duonos

Lėkštė 200gr šviežių kopūstų salotų, tamsi bandelė su sezamų, 3 greižineliai kiaulenos kumpio, pomidoras, 10 alyvuogių

Omletas iš 2 kiaušinių (kiaušinis, 100gr mažiausę riebumo pieno), riekė baltos duonos

100gr keptos lašišos, 200 gr virtų ryžių 3 griežinėliai citrinos, 100gr konservuotų kukurūzų, nedidelis pomidoras

Apelsinas, 2 džiuvesiai

Sekmes wink.gif
Papildyta:
ups, atsiprasau, variantu daugiau, uzkandziai mane supainiojo  blush-anim-cl.gif
*

Papildyta:
sveikos mamytes, sia dieta perskaiciau jau gana seniai vienam zurnale, man patiko. Iskart pasakisiu, kad nedandziau, bet planuoju balandzio pabaigoi pradet, kai vyras isvaziuos  4u.gif

Pusryčiai 300 kcal

Žolelių arbatos

100%apelsino sulčio 

Indelis lieso jogurto

Pietus  400kcal

Liekštė  ( 200 gr.), vištienos sultinio su prieskoniais, 120gr virtos krūtinėlės, 100gr ryžių, 3 žali marinuoti agurkai, 50 gr konservuotu žirnelių

Vakarienė  400kcal

Apelsinas, 2 džiuvesiai

Sekmes wink.gif
Papildyta:
ups, atsiprasau, variantu daugiau, uzkandziai mane supainiojo  blush-anim-cl.gif
*

kaip sekasi?ar tirpsta kg biggrin.gif
renatikeg
Aciu uz dieta pabandysiu
Vėtružė
tai kad susidaro 900 kcal, ne 1300............. Ir kažkaip vakarienės pasigedau.......... tai kaip tik tu kelių šimtų kcal ir trūksta..........
O šiaip tai ačiū už meniu.......... skaičiuojant kalorijas labai pravers........ rolleyes.gif
Estrella...
Reikia pasirinkti iš šių variantų:

Pusryčiai 300 kcal

1.Traški bandelė, šaukštelis sviesto, 2 ploni griežinėliai fermentinio sūrio,žolelių arbata be cukraus.
2.Glaistytas sūrelis, riekė skrudintos duonos,šaukštas vaisių džemo,žolelių arbata.
3.Virtas kiaušinis, riekė rupios ruginės duonos,šaukštas sviesto stiklinė 100%apelsinų sulčio. 
4.100g, liesos varškės, šaukštas džemo, riekė batono, kava.
5.Pusė riekės duonos, nedidelė pieniška dešrelė, šaukštas pomidorų padažo,indelis lieso jogurto.

Pietūs  400kcal

1.Lėkštė  ( 200 g), vištienos sultinio su prieskoniais, 120g virtos krūtinėlės, 100g ryžių, 3 žali marinuoti agurkai, 50 g konservuotų žirnelių.
2.200g jautienos sultinio su prieskoniais, 100g virtos jautienos, ruginės duonos, 100g virtų burokėlių, šaukštas alyvuogių aliejaus.
3.200gr kiaulienos sultinio, 100g virtos kiaulienos ( nugarinės), vidutinio dydžio bulvė, didelis pomidoras, nedidelis agurkas, šaukštas alyvuogių aliejaus.
4.200g kalakutienos, 120g virtos  kalakutienos, 100g makaronų, 100g tarkuotų morkų, šaukštas alyvuogių aliejaus.

Vakarienė  400kcal

1.Lėkštė pieniškos sriubos, 2 nedideles pieniškos dešreles, 2 šaukštai pomidorų padažo, riekė skaldytų grūdų duonos.
2.Lėkštė 200g šviežių kopūstų salotų, tamsi bandelė su sezamu, 3 greižinėliai kiaulienos kumpio, pomidoras, 10 alyvuogių.
3.Omletas iš 2 kiaušinių (kiaušinis, 100g mažiausio riebumo pieno), riekė baltos duonos.
4.100g keptos lašišos, 200 g virtų ryžių ,3 griežinėliai citrinos, 100g konservuotų kukurūzų, nedidelis pomidoras.
5.2 lietiniai su bananais, indelis lieso jogurto su vaisiais ( padažui).

1.100gr liesos varškės su šaukštu džemo.
2.Nedidelis bananas, indelis lieso jogurto.
3.2 kvadratiniai sausainiai, porcija vaisinių ledų.
4.Apelsinas, 2 džiuvėsiai.

Sekmes wink.gif
Papildyta:
*

Truputį pataisiau,kad aiškiau būtų ,tikiuosi temos autorė nesupyks ax.gif

Paryškinau neaiškumą g.gif
Vėtružė
doh.gif gerai, kad yra atidžių hihihi.gif
karolina18
Mano tai geriausia dietą nevalgyt nuo6val.ir derinti maista aš esu priš tas dietas neturėčiau tiek valios ir kantrybes sju tom dietom man kažkokia nesamonę dieta tas žodis skamba keista dieta.Patariu nevalgyt nuo6val.ir numesit kilogramus tuos. smile.gif smile.gif drinks_cheers.gif
Amunette
Varčiau savo jaunystės užrašus ir radau, tai, ką galiu pasiūlyti ir kitoms (-iems)

Neįsižeiskite, bet ima juokas paskaičius siūlomas dietas, kurios sukurtos tinginiams ir lengvatikiams.
Kokia gali būti dieta be sporto? Nebent norite išbandyti savo valią ir atgal susigrąžinti tai ką praradote ir dar papildomai...
Ši dieta ne tokia. Ši dieta - sveiko gyvenimo būdo ugdymo ir palaikymo dieta.
Jos laikytis reikia 365 dienas per metus.

Ar atsiras norinčių mesti tokį iššūkį? g.gif
Štai kokie reikalavimai:
Per dieną papildomai išgerti 2 - 2,5 l negazuoto vandens.
Alkoholis nerekomenduojamas
Jei pakanka valios, mesti rūkyti

Pirmą savaitę bus sunku laikytis režimo, laikui bėgant įprasite ir išmoksite saikingai ir reguliariai maitintis bei derinti analogiškus šios dietos produktus.
Anksti ryte prieš pusryčius arba 19 val. po vakarienės:
Namuose arba lauke reikėtų sportuoti kasdieną po 30 min.
Tinka bėgimas ristele, važiavimas dviračiu, joga, sporto klubas ar pan., jei namuose - sportuoti ant treniruoklio ar pan.
Po sporto - kontrastinis dušas.

Labai ugdo valią, greitai įprasite prie tokio sveiko gyvenimo būdo, svoris sėkmingai kris ir neataugs. Palaikysite sveiką formą.
Savaitgaliais sportui reikėtų skirti daugiau laiko, nuo 1 iki 3 val.

Pirmadienis
8.00 Pusryčiai
1 Sumuštinis: 1 riekelė duonos, sviesto plonai, fermentinis sūris (7-8 mm)
Natūrali, plikoma, bet kokių arbatžolių ar vaistažolių arbata arba kava: be cukraus ir grietinėlės

11.00 Priešpiečiai
Bet kokie vaisiai (bananų max. 2 vnt.)

14.00 Pietūs
4 šaukštai grikių košės, sviesto gabalėlis (nykščio nago dydžio)
1 stiklinė lieso pieno (200 ml)

16.00 val. Pavakariai
1 skiltelė juodo šokolado

18.00 Vakarienė
Liesas buljonas - 300 ml (Didesnis puodelis)
1 riekė juodos duonos

21.00 Naktipiečiai
1 vaisius

Antradienis
8.00 Pusryčiai
Pusė pokelio liesos, rūgščios varškės su 1 šaukštu 12-15% grietinės
Natūrali arbatžolių arbata arba kava: be cukraus ir grietinėlės

11.00 Priešpiečiai

14.00 Pietūs
Daržovės, virtos garuose (gali būti šaldytos) + bet koks mėsos gabalėlis (šaukšto galvutės dydžio), sviesto gabalėlis (nykščio nago dydžio)
1 stiklinė kefyro (200 ml)

16.00 val. Pavakariai
6 vnt. Džiūvėsėlių
Natūrali, plikoma, bet kokių arbatžolių ar vaistažolių arbata.

18.00 Vakarienė
1 riekė juodos duonos

21.00 Naktipiečiai
1 vaisius

Trečiadienis
8.00 Pusryčiai
1 kietai virtas kiaušinis + 1 riekelė duonos, sviesto plonai

11.00 Priešpiečiai

14.00 Pietūs
4 šaukštai ryžių košės, sviesto gabalėlis (nykščio nago dydžio)

16.00 val. Pavakariai
6 vnt graikinių riešutų

18.00 Vakarienė
1 riekė juodos duonos

21.00 Naktipiečiai
1 vaisius

Ketvirtadienis
8.00 Pusryčiai
1 Sumuštinis: 1 riekelė duonos, sviesto plonai, varškės sūris (7-8 mm)

11.00 Priešpiečiai

14.00 Pietūs
Virta garuose jūros lydekos file + sviesto padažas (nykščio nago dydžio) + virtų burokėlių salotos
1 stiklinė pieno ar kefyro (200 ml)

16.00 val. Pavakariai
Medaus šaukštelis

18.00 Vakarienė
1 riekė juodos duonos

21.00 Naktipiečiai
1 vaisius

Penktadienis
8.00 Pusryčiai
1 kietai virtas kiaušinis + 1 riekelė duonos, sviesto plonai

11.00 Priešpiečiai

14.00 Pietūs
Grybų troškinys (3 šaukštai) + 2 virtos bulvės + agurkas (gali būti raugintas) arba pomidoras

16.00 val. Pavakariai
Glaudytos saulėgrąžos ar moliūgų sėklos, apie 100 gr.

18.00 Vakarienė
1 riekė juodos duonos

21.00 Naktipiečiai
1 vaisius

Šeštadienis
8.00 Pusryčiai
1 Sumuštinis: 1 riekelė duonos, sviesto plonai, fermentinis sūris (7-8 mm)

11.00 Priešpiečiai

14.00 Pietūs (valgome su šeimyna bendrą maistą)
Tinka bet kas, suvartojant kuo mažiau riebalų, bet ne daugiau nei 200 gr. bendro maisto svorio (Pvz. 1 cepelinas be spirgučių, kepti bulviniai blynai 3 vnt su liesa grietine ir pan.)

16.00 val. Pavakariai
1 sausainis

18.00 Vakarienė
1 riekė juodos duonos

21.00 Naktipiečiai
1 vaisius

Sekmadienis
8.00 Pusryčiai
Pusė pokelio liesos, rūgščios varškės su 1 šaukštu 12-15% grietinės

11.00 Priešpiečiai

14.00 Pietūs
4 šaukštai miežių košės + sviesto gabalėlis (nykščio nago dydžio)

16.00 val. Pavakariai
Pasirinktinai: džiuvėsėliai ar 6 vnt graikinių riešutų

18.00 Vakarienė
1 riekė juodos duonos

21.00 Naktipiečiai
1 vaisius

Man asmeniškai ši dieta pati priimtiniausia, ir jos laikysiuos vėl, kai susilauksiu rugsėjį atkeliaujančios mažylės.
Gal kas norėtų pradėti anksčiau? rolleyes.gif
solo
Laikantis tokios dietos 365 dienas gali ir neišgyventi blink.gif Dabar galvoju ar čia bent susidaro 1000 kcal, o kur dar didesnis fizinis krūvis g.gif Totaliai nukrypta nuo normų....
Papildyta:
QUOTE(Amunette @ 2007 08 01, 09:28)
Namuose arba lauke reikėtų sportuoti kasdieną po 30 min.
Tinka bėgimas ristele, važiavimas dviračiu, joga, sporto klubas ar pan., jei namuose - sportuoti ant treniruoklio ar pan.
Po sporto - kontrastinis dušas.
Savaitgaliais sportui reikėtų skirti daugiau laiko, nuo 1 iki 3 val.
*

Aš galiu valgyt ir trigubai daugiau ir tiek sportuodama,kiek čia rekomenduojama, vistiek numesiu svorio....
Ir išvis, ne dieta, o kalėjimo grafikas.
Amunette
QUOTE(solo @ 2007 08 01, 11:37)
Laikantis tokios dietos 365 dienas gali ir neišgyventi  blink.gif  Dabar galvoju ar čia bent susidaro 1000 kcal, o kur dar didesnis fizinis krūvis  g.gif  Totaliai nukrypta nuo normų....
Papildyta:
Aš galiu valgyt ir trigubai daugiau ir tiek sportuodama,kiek čia rekomenduojama, vistiek numesiu svorio.... 
*

Kalorijų užtenka, galima priprasti valgyti mažais kiekiais, o ne ryt kibirais. Paklausykit ką šneka žmonės po skrandžio mažinimo operacijų.
Kažkada gyvenau pagal tai, aišku jaunystėj, dar prieš vaikus. Tik sportavau truputį mažiau, buvau nusistačius kas antrą dieną pajudėti. Tuo metu nelabai galėjau daug laiko skirti sportui, nes dirbau sunkiai fiziškai ir to man užteko.

QUOTE(solo @ 2007 08 01, 11:37)
*

Na, čia jau akivaizdus išsisukinėjimas. Ok, ieškokitės sotesnių dietų mirksiukas.gif
solo
QUOTE(Amunette @ 2007 08 01, 12:02)
Kalorijų užtenka, galima priprasti valgyti mažais kiekiais, o ne ryt kibirais. Paklausykit ką šneka žmonės po skrandžio mažinimo operacijų.
Kažkada gyvenau pagal tai, aišku jaunystėj, dar prieš vaikus. Tik sportavau truputį mažiau, buvau nusistačius kas antrą dieną pajudėti. Tuo metu nelabai galėjau daug laiko skirti sportui, nes dirbau sunkiai fiziškai ir to man užteko.
Na, čia jau akivaizdus išsisukinėjimas. Ok, ieškokitės sotesnių dietų  mirksiukas.gif
*

Ne ne, man dietų reikia mažiausiai biggrin.gif tiesiog, mano nuomone, ši dieta yra labai nesveika. Galima tokios griežtos laikytis porą mėnesių, bet ne ištisai. Jei jau tema apie sveiko gyvenimo būdo propagavimą, tai galiu pasakyt, kad sveikai maitintis ir gyventi galima sportuojant kas antrą dieną, bet valgyti galima ne tik vieną šokolado gabalėlį, bet ir visą batonėlį. Ne tik riekę juodos duonos, bet ir vieną kitą bandelę sukirst. Ne tik lieso bulijono., bet ir normalios visų reikalingų medžiagų turinčios sriubos.
Amunette
QUOTE(solo @ 2007 08 01, 14:05)
Ne ne, man dietų reikia mažiausiai  biggrin.gif tiesiog, mano nuomone, ši dieta yra labai nesveika. Galima tokios griežtos laikytis porą mėnesių, bet ne ištisai. Jei jau tema apie sveiko gyvenimo būdo propagavimą, tai galiu pasakyt, kad sveikai maitintis ir gyventi galima sportuojant kas antrą dieną, bet valgyti galima ne tik vieną šokolado gabalėlį, bet ir visą batonėlį. Ne tik riekę juodos duonos, bet ir vieną kitą bandelę sukirst. Ne tik lieso bulijono., bet ir normalios visų reikalingų medžiagų turinčios sriubos.
*

Pritariu, kad metus laiko tokia dieta gyventi tikrai sunku, o ypač kai aplinkiniai valgo viską, o tu praktiškai negali nieko.
Aš pati su ja teištvėriau tik apie mėnesį, bet tada svoris tikrai krito, nepamenu kiek, bet iki idealaus nukrito ir nepasakyčiau, kad ataugo, gal padėjo dar ir tai, kad sunkiai dirbau rolleyes.gif
Na, pradžiai verta pamėginti apie mėnesį, rezultatas tikrai bus matomas, o beto susiformuos šiokie tokie naudingi ir sveiki įpročiai. Kas žino, gal patiks ir šiek tiek pakoregavus maisto produktus pagal savo poreikius ir sportuojant gyvensite taip ištisus metus rolleyes.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Amunette @ 2007 08 01, 13:02)
Kalorijų užtenka, galima priprasti valgyti mažais kiekiais, o ne ryt kibirais. Na, čia jau akivaizdus išsisukinėjimas.
*

Ne išsisukinėjimas. Tai protingos merginos protingas patarimas. Taip, galima priprasti valgyti mažais kiekiais, bet tik ne tai, ką siūlai tu.
Visų pirma, tavo siūloma dieta kenkia organizmui ir pilnaverčiam jo funkcionavimui. Visų pirma jau todėl, kad vargiai tesiekia 1000 kcal. per dieną. Organizmui būtinas minimalus kalorijų kiekis gyvybinėms funkcijoms palaikyti yra 1200 kcal. Ir tai tokio kaloražo galima laikytis max dvi savaites. Toliau- ne mažiau 1400.
Valgiaraštis labai skurdus ir monotoniškas, tad nenuostabu, kad tai buvo pavadinta kalėjimo dieta.
Noriu pastebėti, kad svoris puikiausiai krinta laikantis bent 1400- 1500 kaloražo, meniu nebūna toks varganas, maistas skanus ir įvairus, o lieknėjimas tampa ne kančia, o malonumu. Merginos, būkit protingos, nepulkit ant tokių "stebuklų" ir pažadu- svoris tikrai kris mirksiukas.gif
MrsRAT
Sveikos visos,
pažiūrėjau forume, kad lygtai ir nėra šios "metodikos" atskiro skyrelio, tačiau gal yra bandžiusių? numetusių? ar šiaip ką inančių apie šią strategiją?
4u.gif
Aš pati skaičiuodama kalorijas ir Mieliauskienės psichiloginių "manevrų" dėka numetusi buvau 36 kg. Deja, niekas tada nepasakė man apie stabilizacijos laikotarpį, kuris iš tikrųjų numetus svorį yra metai laiko. Nes lieknėjant ląstelės tik susitraukia, o kad jos neatsistatytų ir išnyktų reikia svorį išlaikyti metus. Todėl po kurio laiko visi kilogramai sugrįžo.

Todėl ir vėl pradedu smile.gif (labai jau norisi gražiai su vestuvine suknele atrodyti)

Ar bus bendraminčių?
Utiuitiutė
Tikriausiai bendraminčių nerasi, nes ponia Mieliauskienė pas mus turi nekokią reputaciją, o čia renkasi protingos merginos, kurios senų seniausiai žino, kad Mieliauskienės siūlomas mitybos planas yra absoliutus blogis, dienos kaloražas per menkas ir laaabai žalingas organizmui.
MrsRAT
Na aš manau, kad kiekvienas atsirenka kas kam priimtina. O dėl kalorijų minimumo, tai čia tik minimalus nurodymas, manau kiekvienas sveiko proto žmogus pasirinks kas jam/jai priimtiniausia yra.
meškutė_Nida
QUOTE(MrsRAT @ 2007 08 17, 17:49)
Na aš manau, kad kiekvienas atsirenka kas kam priimtina. O dėl kalorijų minimumo, tai čia tik minimalus nurodymas, manau kiekvienas sveiko proto žmogus pasirinks kas jam/jai priimtiniausia yra.
*

Tai dabar papasakok, kaip tu, sveiko proto žmogus, patyręs džiaugsmingą jo-jo efektą, ruošiesi skaičiuot kcal? Vėl su p.Mieliauskienės siūlomom 700 kcal/dienai?
MrsRAT
Na aišku ginčytis galima. Manau kiekvienam savo. O dėl jojo efekto, tai aš su kaloriju skaičiavimu svori numečiau, ir paskui jis daugiau nei 5 metus man laikėsi, kol nepakeičiau darbo į ne tokį aktyvų.
O dėl 700kcal, tai šiaip aš mesdama svorį valgau 1000-1200 kcal, o 700kcal buvo įvardytas kaip minimumas.
Šiurpė
Ginčytis galima, tačiau ar būtina? biggrin.gif 1000 - 1200 kcal. tikrai per mažai schmoll.gif Svoris aišku kris, bet ar ilgam? Ir stabilizacijos laikotarpis čia nelabai padės. Išlaikysi metus? Puiku. Bet, kad ir po metų, pradėjus valgyt, kilogramai, deja, grįžta verysad.gif Labai daug merginų tą patyrė. Sulėtėjus medžiagų apykaitai, su amžium bus vis sunkiau ir sunkiau ne tik mesti, bet ir išlaikyti svorį. Siūlau paklausyt protingų patarimų ir nejuokaut. Daug sukauptos patirties ir naudingų patarimų kalorijų skaičiavime rasi čia, čia ir čia Sėkmės mirksiukas.gif
MrsRAT
Dėkui už patarimus smile.gif
melting
Negalėčiau sekti žmogaus sukurtu metodu,kai jis net jiems patiems nepadeda.Tarp jų ir Mieliauskienė,Atkinsas,kaip gali laikytis,kai net jų kūrėjai vaikšto stori. doh.gif blink.gif
hi2hi
4u.gif Nu va pradedu nauja tema : "VARSKES DIETA" 4u.gif .

Kas noretu prisijungti ax.gif, i diena kiekvieno pasirinkimas kiek valgyt nuo 400 - 600 g.varkes ir vandenukas mirksiukas.gif .
Tai va iki kaledu liko apie pus trecios savaites - pradejau jau nuo siandien ! smile.gif
ramune555
Labai susidomėjau šia dieta, tik dar nieko apie ją esu negirdėjusi. Laikiausi atkinso dietos, gal per mėn. numečiau 6 kg. bet apsileidau ir vėl sustorėjau. Labai norėčiau per ŠV. Kalėdas atroditi lieknesnė. Pradedu nuo rytojaus ir aš laikytis šios dietos 4u.gif
Papildyta:
Kaip supratau galima valgyti nuo 400 iki 600 g. varskes. Bet kaip ja galima valgyti, ar galima su kokiu jogurtu pasidaryti, ar tik be priedu viena.
ramune555
Pasisvėriau ir nusigandau, pradedu laikytis dietos turėdama tokį svorį:
ūgis 168 cm.
svoris 79 kg. cry.gif cry.gif
Agne08
sveikos smile.gif prisijungiu ir as prie jusu,nuo rytojaus ryto. sugedo svarstykles, pasisverti negaliu, bet paziurejus i veidrodi ir taip viskas aisku verysad.gif
kvyka
QUOTE(dietininke69 @ 2007 02 28, 16:28)
jo laikiausi 5 dienas 6kg numeciau
Papildyta:
nuo rytojaus vel laikaus tikiuosi numesti 15kg man reikia svert 48 unsure.gif  biggrin.gif
*

koks tavo ugis?.. man 48 kg jau mazokai atrodo.. manau jei 10 numesi bus jau thumbup.gif Ir nenorekit dziusneles atrodyti... nes nera grazu mirksiukas.gif man graziau, kai yra mesytes truputi ir yra uz ko paiimti...

QUOTE(laimulia @ 2007 03 04, 18:06)
Nesu storule, bet ziuriu svoris tik kyla,o kristi nekrenta.  schmoll.gif
*

Ot darai klaida nevalgydama pusryciuku. Geriau valgyk pusrycius ir pietus, o vakarienei - arbatyciu kokiu nors.... Nes be pusryciu, tai dar nereiskia, kad prisidesi prie kudinimosi. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.