Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: nebenoriu myletis
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Pages: 1, 2
semiuke
QUOTE(mireja @ 2008 08 18, 13:02)
O kiek tu sveri? Gal esi labai liesa?
Girdejau, kad estrogenai(moteriski hormonai) gaminasi riebaliukuose. Kitaip tariant kuo moteris apkunesne, tuo ji karstesne. Tikiu, kad tai turi reiksmes, paskutiniu metu priaugau svorio, mano libido irgi...oi kaip isaugo  blink.gif
*

nu kad as nemazai sveriuvirs 80 kg
astor
QUOTE(semiuke @ 2008 08 20, 08:48)
nu kad as nemazai sveriuvirs 80 kg
*

Nejau dar vis taip ir nenori mylėtis g.gif jau nemažai laiko praėjo blink.gif Gal atvirkščiai priaugai svorio,nes man buvo sumažėjas noras kai svorio priaugau. 4u.gif
semiuke
QUOTE(astor @ 2008 08 20, 11:07)
Nejau dar vis taip ir nenori mylėtis g.gif jau nemažai laiko praėjo blink.gif Gal atvirkščiai priaugai svorio,nes man buvo sumažėjas noras kai svorio priaugau. 4u.gif
*

nu jo priaugau siaip truputuka.mataot yra kita beda as nei v=su vienu draugu nebesusineku.esu nevinga begalo,pikta viskas mane erzina ir t.t.tai nieko nebenoriu tik viena buti uzsidaryti kurnors ir nieko neveikti o tik guleti verysad.gif
astor
QUOTE(semiuke @ 2008 08 20, 11:55)
nu jo priaugau siaip truputuka.mataot yra kita beda as nei v=su vienu draugu nebesusineku.esu nevinga begalo,pikta viskas mane erzina ir t.t.tai nieko nebenoriu tik viena buti uzsidaryti kurnors ir nieko neveikti o tik guleti verysad.gif
*

tai depresijos požimiai doh.gif pasiieško internete informacijos apie šia problemą. 4u.gif
semiuke
QUOTE(astor @ 2008 08 20, 12:49)
tai depresijos požimiai doh.gif pasiieško internete informacijos apie šia problemą. 4u.gif
*

dabar dar graziau nutiko.jau natra diena kaip man bloga,pykina bet nenoriu vemti.galvos skausmas neimanomas kiek begerciau vaistu nepadeda.valgyt noriu bet viskas neskanu.nescia nesu nes susirgau M.be to testa siandien pasidariau nesu tikrai nescia(nors gal negalima darytis kai sergi M)
WWWitch
QUOTE(semiuke @ 2008 08 22, 10:59)
dabar dar graziau nutiko.jau natra diena kaip man bloga,pykina bet nenoriu vemti.galvos skausmas neimanomas kiek begerciau vaistu nepadeda.valgyt noriu bet viskas neskanu.nescia nesu nes susirgau M.be to testa siandien pasidariau nesu tikrai nescia(nors gal negalima darytis kai sergi M)
*

Gal tai tau migrena? Man irgi kartais taip buna, galvos skausmai iki pykinimo, netgi kartais iki vemimo doh.gif
astor
QUOTE(semiuke @ 2008 08 22, 10:59)
*

Manau apsilankyk pas daktarę,nes visokių priežasčių gali būt,o vaistų rijimas tik pablogint situaciją gali.

geras velnio skaičiaus žinutė 666 lotuliukas.gif
Smilga222
As kaip ir Jus.Bet viena supermama patare nueit pas gyditoja.jai buvo tas pats,pasirodo hormonai sutrike.bet issigyde smile.gif
vikija
Pasirodo aš ne viena tokia, kuri "nenori"... Po gimdymo visai man TO nebereikia... Aišku, suprantu, kad vyrai be to negali ir jiems to reikia reguliariai kaip ir tuštintis ar pavalgyt, todėl stengiuos labai nesilaužyt (jau ir taip santykiai suprastėjo), bet nesigauna glamonėtis ir pan., tai kartais brangiausias net sako, kad pagulėjai kaip su svetimu. O aš išsiprievartaut negaliu. schmoll.gif Nors kartais tikrai to užsinoriu kai jo nėra, paprastai tai būna dieną. Jei tas noras užeina savaitgalį, tada ir pati inicijuot galiu, bet taip nutinka retai. O jis vis "graibosi", jau net supykstu ir pasakau, kad man maloniau būtų pasėdėt su juo apsikabinus, užtektų bučinių... Gal reikės pasisakyt gydytojai, kaip tik penktadienį einu profilaktiškai pasitikrint...
astor
QUOTE(vikija @ 2008 09 30, 16:22)
Pasirodo aš ne viena tokia, kuri "nenori"... Po gimdymo visai man TO nebereikia... Aišku, suprantu, kad vyrai be to negali ir jiems to reikia reguliariai kaip ir tuštintis ar pavalgyt, todėl stengiuos labai nesilaužyt (jau ir taip santykiai suprastėjo), bet nesigauna glamonėtis ir pan., tai kartais brangiausias net sako, kad pagulėjai kaip su svetimu. O aš išsiprievartaut negaliu. schmoll.gif Nors kartais tikrai to užsinoriu kai jo nėra, paprastai tai būna dieną. Jei tas noras užeina savaitgalį, tada ir pati inicijuot galiu, bet taip nutinka retai. O jis vis "graibosi", jau net supykstu ir pasakau, kad man maloniau būtų pasėdėt su juo apsikabinus, užtektų bučinių... Gal reikės pasisakyt gydytojai, kaip tik penktadienį einu profilaktiškai pasitikrint...
*

Prie ko čia vyram tai kaip tuštintis ar valgyt,tiek vyram tiek moterim normaliai tai yra malonumas ir to reikia.Lytinį aktivumą lemia įgimtas libido.Vieniems to reik dažniau kitiems rečiau.Moterims kartais tai lemia hormonu pokičiai,emocinė būsena,jausmai.Po gimdymo dinges potraukis yra natūralu,nauji rūpesčiai,naujas požiuris į savo kūną,hormonų pokičiai,sumažėjus jautra,psichologiniai pokičiai ir t.t.
sAuLyTeA;)
mes su vyru matomes per savaite tik du kartus t.y. savaitgaliais ir man uztenka to kad jis yra salia man visiskai nesinori su juo myletis as ji labai myliu bet nenoriu.. o kartais jis uzpyksta bet negaliu juk to daryti per prievarta doh.gif gal tai del to kad esu nescia.. bet kartais jauciuosi ir nepatraukli nes esu stora verysad.gif gal ir tju jautiesi negrazi todel nenori myletis? unsure.gif
taram-param
nu aš nepasakyčiau, kad taip jau visai nesinori mylėtis. su draugu mylimės bent pora kartu per savaite, tik kartais tenka "suvaidinti", kad noriu. kartu esame jau 6 metai. pradžioje, manau kaip ir visoms, viskas buvo tiesiog nuostabu. gal 2 metus negalėjom atsiplėšti vienas nuo kito, bet tada netikėtai pastojau. gimdyti dar nenorėjau, ketinau darytis abortą, bet ivyko persileidimas. nuo tada vartojau kontraceptines tabletes ir pastebėjau, kad noras mylėtos gerokai išblėso. iš pradžiu manau taip buvo dėl baimės vėl pastoti, bet praėjus kuriam laikui potraukis taip ir nesugryžo i pirmines vėžias. dabar manau, kad tap gali būti dėl kontraceptikų, bet nenoriu nutraukti ju vartojimo, nes dar tikrai nenoriu vaikų. taip kad užburtas ratas čia kažkoks gaunasi pas mane... doh.gif
Muscade
Pas mane tas pats, nu nenoriu....manau kad tai nuo KT, bet nestumo nelaukiu. Seip paskutiniu meu visokios problemos, daznai blogai jauciuos, skauda pilva..
MissR
prisijungsiu ir as ..matau seniai kas i sia tema rase..
draugaujam jau pusantru metu, kartu gyvenam-pusmeti, ir as , kai ir dauguma cia pasisakiusiu , jau nebenoriu..sexo. net pagalvot .
atsigulu i lova-vienintele mintis -miegot doh.gif
jau menesis kai nesimylejom o dar tokie jauni .. baisu net pagalvot apie ateiti, jei jau dabar taip ..
tiesa, draugas nieko apie tai nesako, tyli, ir net nebando suvilioti-tik reikalauja kad as ji viliociau -o kadangi as to visai nebenoriu-tai ir jis neuzveda verysad.gif
kosmaras, nemanau, kad esu frigidiska, nes likusi viena patiriu nemaza malonuma jei supratot biggrin.gif bet su draugu-nenoriu ir viskas schmoll.gif
audre77e7
QUOTE(Aquawille @ 2010 02 03, 13:04)
prisijungsiu ir as ..matau seniai kas i sia tema rase..
draugaujam jau pusantru metu, kartu gyvenam-pusmeti, ir as , kai ir dauguma cia pasisakiusiu , jau nebenoriu..sexo. net pagalvot .
atsigulu i lova-vienintele mintis -miegot doh.gif
jau menesis kai nesimylejom o dar tokie jauni .. baisu net pagalvot apie ateiti, jei jau dabar taip ..
tiesa, draugas nieko apie tai nesako, tyli, ir net nebando suvilioti-tik reikalauja kad as ji viliociau -o kadangi as to visai nebenoriu-tai ir jis neuzveda  verysad.gif
kosmaras, nemanau, kad esu frigidiska, nes likusi viena patiriu nemaza malonuma jei supratot biggrin.gif  bet su draugu-nenoriu ir viskas schmoll.gif
*

audre77e7
Sveikos.Stai pribrendo laikas ir man prisijungti.Klausimai,ivairios sunkios mintys neduoda ramybes normaliai gyventi.Turiu ir as ta pacia problema,kad negeidziu,visiskai nebenoriu myletis su savo vyru.vis galvojau,kad esu bene vienintele tokia nenormali,ar kaip cia save pavadinus,bet...nenoriu ir viskas.Gal ce skaitosi frygidiskumu susirgau,ar kas man yra?ar gal senstu? Savo vyro gabumu tikrai negaliu skustis.Jis padaro viska taip kaip reikia.Patyriu orgazma,viskas tvarkoje.Bet per kancias turiu psichologiskai save perprogramuoti,kad tai isivaziuotu.Buna net alkoholis nepadeda.Dantis sukandi,ir apsimeti kad tu to nori...bet kai tik tai baigiasi,mintyse pagalvoji...aciu dievui viskas baigta dabar vel kazkur laika galesiu but rami.Pati suvokiu,kad kazkas nesveiko tai,bet Nezinau,ka su savimi padaryti.Dabar kai perskaiciau visus jusu laiskelius parasytus,pasidare truputeli lengviau ant sirdies,kad ne viena tokia esu.Mes abu mylime vienas kita,esame kartu jau 11metu.Bet tas pastovus apsymetynejimas,uzknysa jau.Kiek galma! Metus,du,bet ce tesiasi jau gal 6metai.Stai tokios mano bedos.Dziaugiusi kad yra toks forumas,kur zmogus gali isilieti savo skausma.Zinai,kad atsiras kazkas,kas tave supras ir palaikys.unsure.gifP.S. O tave Aquawille gal vyras nepatenkina iki galo.Del to tu jo nenori?
Iden
QUOTE(audre77e7 @ 2010 03 18, 14:12)
Sveikos.Stai pribrendo laikas ir man prisijungti.Klausimai,ivairios sunkios mintys neduoda ramybes normaliai gyventi.Turiu ir as ta pacia problema,kad negeidziu,visiskai nebenoriu myletis su savo vyru.vis galvojau,kad esu bene vienintele tokia nenormali,ar kaip cia save pavadinus,bet...nenoriu ir viskas.Gal ce skaitosi frygidiskumu susirgau,ar kas man yra?ar gal senstu? Savo vyro gabumu tikrai negaliu skustis.Jis padaro viska taip kaip reikia.Patyriu orgazma,viskas tvarkoje.Bet per kancias turiu psichologiskai save perprogramuoti,kad tai isivaziuotu.Buna net alkoholis nepadeda.Dantis sukandi,ir apsimeti kad tu to nori...bet kai tik tai baigiasi,mintyse pagalvoji...aciu dievui viskas baigta dabar vel kazkur laika galesiu but rami.Pati suvokiu,kad kazkas nesveiko tai,bet Nezinau,ka su savimi padaryti.Dabar kai perskaiciau visus jusu laiskelius parasytus,pasidare truputeli lengviau ant sirdies,kad ne viena tokia esu.Mes abu mylime vienas kita,esame kartu jau 11metu.Bet tas pastovus apsymetynejimas,uzknysa jau.Kiek galma! Metus,du,bet ce tesiasi jau gal 6metai.Stai tokios mano bedos.Dziaugiusi kad yra toks forumas,kur zmogus gali isilieti savo skausma.Zinai,kad atsiras kazkas,kas tave supras ir palaikys.unsure.gifP.S. O tave Aquawille gal vyras nepatenkina iki galo.Del to tu jo nenori?
*

gal pas tave temperamentas žemas,kad nenori g.gif manau nereikia save prevartauti jei sutuoktinis tikrai tave myli tai ir pakentes,geriausiai myletis kai abu norit
Ne*pažįstamoji
eh....
Irina 1984
QUOTE(audre77e7 @ 2010 03 18, 13:12)
*

pas mane lygiai tokia pati situacija,ir ka daryt net neisivaizduoju,santikiai labai suprastejo,nes as nedodu vyrui,deja apsimetinet ir vaidint kad noriu man neisiena.
inguliukas30M
labas visoms.ir as prisijungsiu prie jusu.jau daugiau nei puse metu jokio noro myletis nera verysad.gif liudna is tikruju tokia situacija.bandziau apsimetineti,kad tik vyras patenkintas butu,bet dabar nebegaliu net apsimetineti. kol jo salia nera,galvoju na dabar kai gris as pasistengsiu ir mazdaug pradedu fantazuoti,kad tik sau pakelti ta nora.kai grizta vyras as pradedu su juo koketuoti,bet jei jis pasako ka grubiau noras staigiai dingsta ir vel ji susigrazinti nebeiseina.
daug galvojau kas man atsitiko ir supratau,kad mano vyras neispildo mano noru.as jam visada sakau ko as noriu,kaip noriu,bet jis manes negirdi.pries kelias dienas paklausiau ar tu zinai kas man patinka lovoje,jis susimaste ir sako zinau.sakau tai pasakyk kas,bet deja jis to nezinojo. o as zinau kas jam patinka,nes visada stebedavau jo reakcija kai su juo zaisdavau.
tie jo grubus grabinejimai vemti varo,is pradziu jam tai graziai paaiskinu kad man nepatinka,bet kai neapsikenciu tai jau ir uzrekiu,sakau ne jau tu negirdi ka as tau sakau.
zodziu padariau isvada,kad del sekso lovoje yra kaltas mano vyras,o ne as.jei jis mane isgirstu ko as noriu sekso metu (o ne jis),tada gal ir santykiai butu kitokie. ir dar pastebejimas,pritariu merginoms kurios sake,kad ko dazniau myliesi,to tada dazniau ir noras ateina biggrin.gif
tad kol kas iseities nerandu,o loti kai suniui ta pati jau atsibodo.
Montekrista
tai iš pradžių tas vyras geras buvo lovoj, o prieš pusę metų nebegeras jau? Juk ir ištekėt sugebėjot g.gif
escada*
QUOTE(Liutaure @ 2007 10 06, 23:53)
Baltai pavydziu toms kurios nori  smile.gif , bet nezinau, ka daryt, kaip panoret  bigsmile.gif
*

as taip pat baltai pavydziu kurios nori... verysad.gif kodel dauguma moteru tas kankina verysad.gif ,ir vyras kencia nes jauciasi nenorimas,netrokstamas,ir jiem yra sunku suprast kaip galima zmogu myleti,bet nenoret myletis...
r mus tai labai kankina,nes nezina kas su musu kunais,ar pasamone darosi doh.gif verysad.gif
** Svaja**
Pora meteliu ir man geismas buvo pabeges doh.gif vyras pykdavo ir ttt ..o dabar ..parejo biggrin.gif biggrin.gif ir taip visai neblogai , gal pailsejau gal kitaip i viska ziuriu o gal amzius savo daro ... tongue.gif tongue.gif bet skustis negaliu ..tik vyras kartais sako kad jam galva skauda topsecret.gif triniti.gif matyt jau biskuti sensta bachuras mano biggrin.gif biggrin.gif

Noras mergaites pargris tikrai mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Mimmi
Pas mus jau kokių pora meų taip. Aš nenoriu, sueities metu man skauda doh.gif. Nors vyras labai stengiasi, bet dažniausiai viskas baigiasi tuo, kad apsikabiname ir viskas. Bandėm visokiom pozom, bet tas skausmas kažkur viduj užmuša viską. Lankiausi pas gydytojus. Darė tyrimus, kažkas yra, ištisiniai stebėjimai man jau nusibodo. Nes dar turiu kitų bėdų, tai vizitai pas gydytojus dažnesni negu norėtųsi. Žinau, kad turiu stengtis, eit pas daktarus, bet aš jau nuo jų pavargau. Taip ir gaunasi užburtas ratas. Gal kada vėl pradėsiu ieškoti priežasčių kas negerai su manim, nes norisi antro vaikiuko. Bet kol kas palieku taip kaip yra.
Iden
o gal tau mmimi yra psichologinis skausmas,kažkas tai netenkina tave santykiuose,gal vyras gal dar kažkas tai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.