nebezinau kas man daros,mano vyras pyksta ant manes,nes jau menuo kaip nesimylejom,nenoriu ir nesuprantu kodel.o as ji taip myliu,man gana vien kad prisiglaudziu prie jo,bet daugiau nieko,kas man yra?
ir man uztektu tik apsikabinimo
kartais tikrai noriu daugiau,bet tada jo nebuna.va kur problema,o kai jis biuna,nebenoriu,tik moego,nes bunu pavargus po darbo
QUOTE(semiuke @ 2007 03 19, 03:07) kartais tikrai noriu daugiau,bet tada jo nebuna.va kur problema,o kai jis biuna,nebenoriu,tik moego,nes bunu pavargus po darbo kai ilgai nesimyli, buna taip kad jau buni kaip ir pripratus nesimyleti ir kazkaip to nesamoningai vengi atrodo kad noretum bet lyg ir baisu pradeti cia gal toks psichologinis momentas visi pavarge po darbo buna ir to noro nera gal tu tiesiog siaip pasilpus ir moraliskai pavargus, pagerk vitaminu kurie energijos suteikia organizmui, pavalgyk normaliai, pajudek pasportuok, dviraciu pavazinek man pvz po kokios aerobikos ar siaip lengvo pasportavimo tai labai noras uzeina pvz, tvarkydama namus lauki vyri, tai tu tvarkyk kaip nors kitaip, isijunk garsiai muzika pajudek pasok pagalvok kaip jo noretum.... sekmes
dekui pameginsiu,nes jau paciai keistadaros,o maniskis tai isvis kartoja kiekviena diena kad as jo nebemylu,erik keistis
QUOTE(semiuke @ 2007 03 23, 14:14) dekui pameginsiu,nes jau paciai keistadaros,o maniskis tai isvis kartoja kiekviena diena kad as jo nebemylu,erik keistis reikia tik paciai "neuzsiciklinti" kad nenori sexo...zinau ta jausma labai gerai.. tiesiog ir pradziu prisiverti, ir pdarai "tai" dazniau, bent pora kart i savaite a tada po kiek laiko jau savaime poreikis atsiras
Na sioj padety ir as buvau o gal ir esu
na sakai tik menuo ir jis pyksta
Mane tai isvarytu is namu.Na mes ir po du men nesimylim.Na as nenoriu:(man kazkaip po gimdymo , buvo tokia baime, kad skaudes tai taip ir iki siol taip vis....
zek tik su sexo apribojimu neprisidaryk bedos. vyriska prigimtis taip paprastai nepasikeis vien delto kad tu to nenori. jo mintys ims tershtis. tai kas nepasishalina ir neatsinaujina vyro kune ima kankinti ish vidaus
Sveikutes,ir man pazistamas sis jausmas,ypac po gimdymo,visai nesinorejo santykiu QUOTE(iruciucs @ 2007 08 20, 14:37) Sveikutes,ir man pazistamas sis jausmas,ypac po gimdymo,visai nesinorejo santykiu Nu niekaip nesuprantu, is kur kyla tokios problemos! Savojo vyriskio, jei nepajudinciau, tai ir nereiketu... o kadangi jau daugiau nei menuo nejudinu, tai ir nereikia.. nzn, ka daryt..
ir as pasisakysiu. Man ir pasimylejimu nereikia ir taskas. Kaip rase: reikia tik tada kai jo nera, o kai yra ir galiu gulti ir miegoti
is kitos puses, man ju niekada taip ir nereikejo stipriai, tik pagalvot budavo fainai, o siaip kad poreikis butu, tai ir nera, jei ne maniskio pyktis, tai as ir neprisileisciau
Baltai pavydziu toms kurios nori
Na noriu pasakyti kad po gimdymo ir aš kažkur apie metus visiškai buvau atšąlusi ir nenorėjau sekso. bet po to vėl grįžo viskas į savo vėžiąs. Dabar vėl mylimės kiekvieną dieną ir abu aistringai norime vienas kito. Ir šiaip net nesuprantų kaip galima nenorėti tokio malonumo ir pasimylėti tik kartą į mėnesį. Labai myliu savo vyrą ir man jo glamonių ir bučinių maža , norisi daugiau ir daug.
ar gali nora myletis itakoti kontraceptines tabletes. na nezinau bet taip nebuvo pries tai,bet pries beveik du metus pradejau vartot logesta ir nuo to laiko jauciu, ne tik as,bet ir mano draugas, kaip as maziau noriu sekso. Neturim jokios rutinos ir atrodo,kad as jau nesu tokia pavargus,nu va bet nera to noro ir tiek
kalbam apie tai daug,bet vis sustojam ties vaistais. ka jus manot mergaites? beje man beveik 25m pasidalinkit nuomone aciu jums labai QUOTE(Ginja @ 2007 11 10, 22:08) ar gali nora myletis itakoti kontraceptines tabletes. na nezinau bet taip nebuvo pries tai,bet pries beveik du metus pradejau vartot logesta ir nuo to laiko jauciu, ne tik as,bet ir mano draugas, kaip as maziau noriu sekso. Neturim jokios rutinos ir atrodo,kad as jau nesu tokia pavargus,nu va bet nera to noro ir tiek kalbam apie tai daug,bet vis sustojam ties vaistais. ka jus manot mergaites? beje man beveik 25m pasidalinkit nuomone aciu jums labai tai gali itakoti tie kontraceptikai, jeigu labai trukdo gyventi, pasikonsultuokit su ginekologe, gal parekomenduotu kitus. aisku, tai kad ir draugui maziau norisi privercia ausis itempt - jam tai jau tikrai ne nuo vaistu toks poveikis. Nors liaudyje sakoma, kad buna nesciu vyru sindromas, gal ir kontracepcija gerianciu zmonu vyru sindromas buna
aciu labai uz nuomone.Beje glas as cia blogai kablelius sudejau ar ka,bet mano draugo noras tikrai nera sumazejes
aciu atau labai QUOTE(Ginja @ 2007 11 11, 21:49) aciu labai uz nuomone.Beje glas as cia blogai kablelius sudejau ar ka,bet mano draugo noras tikrai nera sumazejes aciu atau labai aaa
as jau su viso puse metu nesimyliu. irgi ne noriu
Keista, pasirodo as ne vienintele tokia, o galvojau priesingai. Kaip galima gyventi su vyru ir visiskai jo nenoreti? Jau spejau paskelbti, kad man reikia pagyventi vienai...Mes nesusituoke, vaiku neturim gyvenam jau 3 metus kartu ir as pavargau...Kunas priesinasi visoms glamonems ir to nesuprantu...
As tai pastebeja, kad kuo ilgiau mes nesimylim, tuo maziau man norisi ir tuo sunkiau pradeti vel myletis... Nezinau kodel cia taip, bet as ir MB sakiau, kad man kazkas atsitinka, jei nieko nedarom kelias dienas... Tada man buna net iki menesio, kad as isvis nieko nenoriu ir vis issisukineju...
As ir pati stebiuosi, kaip kai kurios moterys buna tokios karstos ir tiesiog negali gyventi be sexo.... Man kazkaip mylejimasis yra suartejimas su mylimu zmogumi... Bet jei jis kur isvaziuoja i komandiruote, ar jei siaip ilgesni laika nesimatom - tai man tikrai nera trauma del sexo trukumo... Ir siaip nesuprantu tu zmoniu, kuriu mintys tik vienoj vietoj..
ne jūs vienos čia tokios, aš irgi galiu prie šito būrelio nenorinčiųjų prisirašyti
Baisiausia tai,kad griauna mūsų santykius, o man sexas kažkokia kančia, kai pasimylim pagalvoju, kad fuu atkentėjau šį kartą ir kažkurį laiką galiu būti laisva. Beje alkoholio poveikis tai šiek tiek sužadina jausmus, gal atsipalaiduoju labiau. Nu nežinau kas man vyksta, bet žinau,kad jau nebejuokinga
Sveikutes....as zinokit irgi tokia pati nenorinti, kaip jus...draugauju su draugu jau 3 metus ir ziuriu, kad man kuo toliau tuo labiau nesinori myletis...as taip dziaugiuosi, kai speju uzmigti iki tol, kol ateina raugas...stengiuosi issisukineti nuo to visais imanomais budais...draugas pyksta, kad taip elgiuosi...stengiuosi save priversti, bet net pagalvojus apie seksa mane nupurto...nors anksciau tikrai buvau megeja...net nzn ka daryti...saves kankinti nesinori, bet draugo taip pat...nenoriu, kad pradetu ieskoti kitu...galvoju gal man cia kontraceptinio ziedo....neisivaizduoju ka padaryti, kad atsirastu noras
prisijungiu as prie nenorinciu
O as nuolat noriu myletis. Mano vyras saltas, jis nevisada nori. Ot galvoju, rupuze, gal kita susirasti. Man tai vienas is didziausiu gyvenimo malonumu.
Papildyta: QUOTE(Andro @ 2008 03 11, 06:13) Zinot, as jums pavydziu. Keiciames vyrais. Ko cia nenoret. Moteris visada gali. Galima ir apsimest, pasukaut, vien del vyro. O man turbut reikes issikastruot.
kazkada ir man buvo vienas malonumas,taciau laikui einant noras dingo...kai pakeiciau vyra viskas vel gerai
QUOTE(Kiste @ 2007 11 18, 00:08) Keista, pasirodo as ne vienintele tokia, o galvojau priesingai. Kaip galima gyventi su vyru ir visiskai jo nenoreti? Jau spejau paskelbti, kad man reikia pagyventi vienai...Mes nesusituoke, vaiku neturim gyvenam jau 3 metus kartu ir as pavargau...Kunas priesinasi visoms glamonems ir to nesuprantu... O viespatie, kaip as jums pavydziu. Man tikrai reikia jusu vyro Papildyta: QUOTE(aurelija789 @ 2008 03 11, 06:24) kazkada ir man buvo vienas malonumas,taciau laikui einant noras dingo...kai pakeiciau vyra viskas vel gerai Tai kad jus dar laabai jauna, nebent kaip Rusyte, nuo keturiolikos pradejot
sveika
gal vyras nemoka patenkinti,kad nesinori mylėtis? Maniškis mane neatpalaiduoja jau 5 metus,nors per ta laika atpalaidavo gal 20 kartu ir viskas tai ir a6 jau myletis nenoriu,nes kas is to vistiek neko nebus
Ir aš nenoriu
...man irgi tokios pacios problemos...
Nejau taip visai nesinori
Dar norėjau pasakyti,kad nenoras mylėtis nėra tikra bėda,tikra bėda jai mylitės ir nebepatiriat orgazmo.Tada jau labai rimta ir reik ieškot priežasčių.
Sveikos, as prisijungsiu. Mes draugaujame ilgai visada jo taip geidziau galejau nalpti, nors orgazma patiriu tik tam tikrom pozomis, bet va kelis kartus jis mane isvadino labai negraziais zodziais kokiu anksciau nesu girdejusi ir viskas man baigesi. Nebenoriu jo nebegeidziu. Niekada manes nebuciuoja, tik kyst.......kaip gali kazko noreti, o tada skamba man tie baisus zodziai-ant nosies vestuves, o as noriu begti kuo toliau.
nebezinau ar kada nors jo geisiu ir man taip baisu! nebesijauciu moterimi, jauciuosi skuduru kazkokiu kaip galiu jo geisti???????????????????? Papildyta: QUOTE(anamarinov @ 2008 06 01, 21:50) Sveikos, as prisijungsiu. Mes draugaujame ilgai visada jo taip geidziau galejau nalpti, nors orgazma patiriu tik tam tikrom pozomis, bet va kelis kartus jis mane isvadino labai negraziais zodziais kokiu anksciau nesu girdejusi ir viskas man baigesi. Nebenoriu jo nebegeidziu. Niekada manes nebuciuoja, tik kyst.......kaip gali kazko noreti, o tada skamba man tie baisus zodziai-ant nosies vestuves, o as noriu begti kuo toliau. nebezinau ar kada nors jo geisiu ir man taip baisu! nebesijauciu moterimi, jauciuosi skuduru kazkokiu kaip galiu jo geisti???????????????????? o be to ir jis ir as buvome nueje i sona. tai pasakysiu jau pirma karta orgazma patyriau su kitu vyru. buvo svlenus be galo grozejosi manimi. buciuodavo istisa nakti, o kol neuzmigdavau jis niekada neuzmigdavo pirmas. glostydavo man polaukus istisas valandas kol uzmigdavau, o kartais kai prabusdavau matydavau kai jis sedi salia ir grozisi manimi, rytai sunkiai mane lovoje palikdavao visa kuneli mano isbuciuodavo. na tai buvo romanas...ir vyrui mano pas kita buvo tikrai gerai. jauciu zinau. o prie manes pirmas uzknarkia, niekada manes beveik neglosto, nebuciuoja, jau nebezinau kas krutis yra...pamirsau , kad tokias turiu. Papildyta: QUOTE(astor @ 2008 05 30, 02:27) Dar norėjau pasakyti,kad nenoras mylėtis nėra tikra bėda,tikra bėda jai mylitės ir nebepatiriat orgazmo.Tada jau labai rimta ir reik ieškot priežasčių. o tai ka tu visada orgazma patiri????????????????? laiminga tu esi! as patiriu taip pat visada, bet kai viena lieku be vyro. QUOTE(anamarinov @ 2008 06 01, 20:56) Sveikos, as prisijungsiu. Mes draugaujame ilgai visada jo taip geidziau galejau nalpti, nors orgazma patiriu tik tam tikrom pozomis, bet va kelis kartus jis mane isvadino labai negraziais zodziais kokiu anksciau nesu girdejusi ir viskas man baigesi. Nebenoriu jo nebegeidziu. Niekada manes nebuciuoja, tik kyst.......kaip gali kazko noreti, o tada skamba man tie baisus zodziai-ant nosies vestuves, o as noriu begti kuo toliau. Man atrod0,kad reikėtų vestuves atšaukti ir susirasti vyra kuris patenkintų tavo poreikius.Nes santuoka jūsų bėdų neišspres.Aš visada patiriu orgazmą,net jai būnu pavargus kaip lavonas ir kūnas nejautrus.Mano vyras labai dėmesingas ir labai stengiasi,kad man būtų gera.Glamonėja tol kol imu virpėti.Nevisos pozos ir man yra geros,pvz. suniuku retai patirčiau orgazma,bet vyru ši poza patinka,tai leidžiu pasimėgaut,bet baigiam taip kaip aš noriu.Mes taip susiderine,kad visalaik baigiam kartu,kartais net sudejuojam į taktąnebezinau ar kada nors jo geisiu ir man taip baisu! nebesijauciu moterimi, jauciuosi skuduru kazkokiu kaip galiu jo geisti???????????????????? Papildyta: o be to ir jis ir as buvome nueje i sona. tai pasakysiu jau pirma karta orgazma patyriau su kitu vyru. buvo svlenus be galo grozejosi manimi. buciuodavo istisa nakti, o kol neuzmigdavau jis niekada neuzmigdavo pirmas. glostydavo man polaukus istisas valandas kol uzmigdavau, o kartais kai prabusdavau matydavau kai jis sedi salia ir grozisi manimi, rytai sunkiai mane lovoje palikdavao visa kuneli mano isbuciuodavo. na tai buvo romanas...ir vyrui mano pas kita buvo tikrai gerai. jauciu zinau. o prie manes pirmas uzknarkia, niekada manes beveik neglosto, nebuciuoja, jau nebezinau kas krutis yra...pamirsau , kad tokias turiu. Papildyta: o tai ka tu visada orgazma patiri????????????????? laiminga tu esi! as patiriu taip pat visada, bet kai viena lieku be vyro. QUOTE(astor @ 2008 06 02, 15:43) Man atrod0,kad reikėtų vestuves atšaukti ir susirasti vyra kuris patenkintų tavo poreikius.Nes santuoka jūsų bėdų neišspres.Aš visada patiriu orgazmą,net jai būnu pavargus kaip lavonas ir kūnas nejautrus.Mano vyras labai dėmesingas ir labai stengiasi,kad man būtų gera.Glamonėja tol kol imu virpėti.Nevisos pozos ir man yra geros,pvz. suniuku retai patirčiau orgazma,bet vyru ši poza patinka,tai leidžiu pasimėgaut,bet baigiam taip kaip aš noriu.Mes taip susiderine,kad visalaik baigiam kartu,kartais net sudejuojam į taktą Prie ko cia tos vestuves? Man malonu myletis ir orgazma patiriu tik sakau ne visada QUOTE(anamarinov @ 2008 06 03, 10:04) Prie ko cia tos vestuves? Man malonu myletis ir orgazma patiriu tik sakau ne visada Visos poros išgyvena krizes ir pakilimus.Nėra tobulų santykių,nes kiekvienas esam individualus ir nėra taip lengva suderinti santykius,pomiegius,norus ir t.t.Jai pora sako,kad jie niekad nesipyksta ir dėl visko sutaria tai arba meluoja arba kažkuris dėl visko nusileidžia.Linkiu,kad viskas tarp jūsų susitvarkytų.O dėl negražių žodžių,tai matyt įniršes buvo,o supykes žmogus gali daug prišnekėti,skaudžiausia jai tuose žodžiuose yra tiesos.Manau jai galvotų,kad tu tų žodžių verta tai nenorėtų vesti QUOTE(lastochka @ 2007 11 15, 23:19) bet gi reik ir vyro pagailet,kas bus kai nubeks pas kita ir nebenores grysti i judvieju lova As nors ir nenoriu,pavargus bet vistiek prisiverciu save,nenoriu kad mano vyras jaustusi atstumtas,juk mes mylim vienas kita QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 06, 14:33) bet gi reik ir vyro pagailet,kas bus kai nubeks pas kita ir nebenores grysti i judvieju lova As nors ir nenoriu,pavargus bet vistiek prisiverciu save,nenoriu kad mano vyras jaustusi atstumtas,juk mes mylim vienas kita aš irgi taip manau.
o as va skaitau skaitau jusu mintis ir kazkaip vis labiau pradedu isitikint, kad tai, kad jus nenorit savo vyru, yra labai didele dalim ju problemos, ne jusu. Tik skirtumas tas, kad jie ne vienas cia nediskutuoja ir patarimu nepraso, o mano, kad gali pykciais pasiekt to, kad moteris uzsinoretu...
beje, as su draugu dabar dar labai neseniai, apie puse metu ir paskaicius jusu, pradedu truputi net bijoti, kas gali atsitikti ilgesni laika kartu isbuvus... QUOTE(ilisa @ 2008 06 11, 13:40) o as va skaitau skaitau jusu mintis ir kazkaip vis labiau pradedu isitikint, kad tai, kad jus nenorit savo vyru, yra labai didele dalim ju problemos, ne jusu. Tik skirtumas tas, kad jie ne vienas cia nediskutuoja ir patarimu nepraso, o mano, kad gali pykciais pasiekt to, kad moteris uzsinoretu... beje, as su draugu dabar dar labai neseniai, apie puse metu ir paskaicius jusu, pradedu truputi net bijoti, kas gali atsitikti ilgesni laika kartu isbuvus... Aš manau,kad reikia vyrui vis priminti,kad jis nėra paskutinis vyras žemėja,o moteris visada nori jaustis mylima.Mes kaip katytės,jai mus myli ir kasdien glosto tai mes ir atsakom tuo pačiu.Reikia vyrui išaiškint,kad jis moterį turi suvilioti,o ne kaip kaldrą kadanori užsikloti.
Pritariu
libido - lytinis potraukis, yra ne vien tik psichologinis reiskinys, tai labai priklauso nuo cheminiu medziagu pusiausvyros smegenyse. todel jei jums po gimdymo, ar seip staiga pasikeite potraukis, poreikis, tai gali reiksti smegenu pakitimus, chemini disbalansa. todel reiktu atlikti tyrimus, uzuot kaltinus save, bijoti, smerkti... nzn ar lietuvoje atliekami tokie tyrimai, manau pasidomejus galima butu tikrai rasti istaigas, kuriose atliekai tokie tyrimai. sekmes.
Tai ne tik vienos moters, bet ir jos vyro problema. Pirmiausia abiem reiketu apie tai pasikalbeti. Ir as nejauciau noro myletis, man budavo gera tik priglusti pie vyro ir uzmigti. Pabandykite kalbetis su vyru apie tai, kodel jus nebenorite myletis, ko Jums reikia. Mes daznai kalbedavomes, kodel as jo nenoriu, ir jis tiesiog suorganizavo romantiska vakara - staigmena dviems. Zinokit padejo
Na, idomu man cia. O pas seksologus kokius ar kur kitur niekas nebandet kreiptis?
O As tai tikriausiai palaidota, nes tikriausiai, kad orgazmo niekad su nei vienu nebuvau patyrusi. Siaip, malonu.
labukas,ir pas mane tos pacios bedos,NENORIU!!!!Pykstames del to,bet vistiek nenoriu.
as pastebejau, kad mano norai susije su tuo, kaip saugiai jauciuosi. kol vyra reik suvilioti, kol negarantuota kad jis iki gyvenimo galo nebus mano - noriu zveriskai. o kai jau kasdien pasonej guli, i kitas nebesidairo - ir noras mazeja...
QUOTE(semiuke @ 2007 03 01, 17:11) nebezinau kas man daros,mano vyras pyksta ant manes,nes jau menuo kaip nesimylejom,nenoriu ir nesuprantu kodel.o as ji taip myliu,man gana vien kad prisiglaudziu prie jo,bet daugiau nieko,kas man yra? O kiek tu sveri? Gal esi labai liesa? Girdejau, kad estrogenai(moteriski hormonai) gaminasi riebaliukuose. Kitaip tariant kuo moteris apkunesne, tuo ji karstesne. Tikiu, kad tai turi reiksmes, paskutiniu metu priaugau svorio, mano libido irgi...oi kaip isaugo |