Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: nebenoriu myletis
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Pages: 1, 2
semiuke
nebezinau kas man daros,mano vyras pyksta ant manes,nes jau menuo kaip nesimylejom,nenoriu ir nesuprantu kodel.o as ji taip myliu,man gana vien kad prisiglaudziu prie jo,bet daugiau nieko,kas man yra?
žvilgsnis
ir man uztektu tik apsikabinimo wub.gif
semiuke
kartais tikrai noriu daugiau,bet tada jo nebuna.va kur problema,o kai jis biuna,nebenoriu,tik moego,nes bunu pavargus po darbo sad.gif
mama_gulbe
QUOTE(semiuke @ 2007 03 19, 03:07)
kartais tikrai noriu daugiau,bet tada jo nebuna.va kur problema,o kai jis biuna,nebenoriu,tik moego,nes bunu pavargus po darbo sad.gif
*

kai ilgai nesimyli, buna taip kad jau buni kaip ir pripratus nesimyleti ir kazkaip to nesamoningai vengi
atrodo kad noretum bet lyg ir baisu pradeti
cia gal toks psichologinis momentas

visi pavarge po darbo buna ir to noro nera

gal tu tiesiog siaip pasilpus ir moraliskai pavargus, pagerk vitaminu kurie energijos suteikia organizmui, pavalgyk normaliai, pajudek pasportuok, dviraciu pavazinek

man pvz po kokios aerobikos ar siaip lengvo pasportavimo tai labai noras uzeina
pvz, tvarkydama namus lauki vyri, tai tu tvarkyk kaip nors kitaip, isijunk garsiai muzika pajudek pasok pagalvok kaip jo noretum....

sekmes
semiuke
dekui pameginsiu,nes jau paciai keistadaros,o maniskis tai isvis kartoja kiekviena diena kad as jo nebemylu,erik keistis smile.gif
mama_gulbe
QUOTE(semiuke @ 2007 03 23, 14:14)
dekui pameginsiu,nes jau paciai keistadaros,o maniskis tai isvis kartoja kiekviena diena kad as jo nebemylu,erik keistis smile.gif
*

reikia tik paciai "neuzsiciklinti" kad nenori sexo...zinau ta jausma labai gerai.. tiesiog ir pradziu prisiverti, ir pdarai "tai" dazniau, bent pora kart i savaite
a tada po kiek laiko jau savaime poreikis atsiras
mirksiukas.gif
BANGUTE
Na sioj padety ir as buvau o gal ir esu ax.gif Man su savo vyru irbuna kad nesimatom ilgesni laika bet nezinau ar tame yra priezastis, kad uzeina tokie moment kad man regis gerai kaip yra ir kaip jus rasot uztenka bucinio ar apkabinimo wub.gif O jis zinoma nerimauja ir vis klausia kas man yra, tikrai nezinau ka jam atsakyti, nes regis viskas gerai yra tik paprasciausiai nenoriu to daryti regis juk ir taip viskas gerai, as ilgai maniau kad to priezastis gal auklejime, nes visi kas mane auklejo teige kad myletis negalima pries vestuves ir t.t blink.gif regis pati susimaisiau savo mintyse ir noruose. Nors yra buve ir taip kad kai as to labai norejau ir jam tai parodziau tai jis net nejaukiai pasijuto ir tai ji atsalde, kazkokioj dviprasmiskoj situacijoj esam. Sutinku su tuo kad kai tai vyksta pastoviai tai viskas normalizuojasi ir tuomet to net truksta, bet kad dabartiniame gyvenime sunku islaikyti, nes darbo grafikai, nuovargiai ir t.t blush2.gif
solnuska
na sakai tik menuo ir jis pyksta
Mane tai isvarytu is namu.Na mes ir po du men nesimylim.Na as nenoriu:(man kazkaip po gimdymo , buvo tokia baime, kad skaudes tai taip ir iki siol taip vis.... schmoll.gif
inghaar
zek tik su sexo apribojimu neprisidaryk bedos. vyriska prigimtis taip paprastai nepasikeis vien delto kad tu to nenori. jo mintys ims tershtis. tai kas nepasishalina ir neatsinaujina vyro kune ima kankinti ish vidaus wink.gif
iruciucs

Sveikutes,ir man pazistamas sis jausmas,ypac po gimdymo,visai nesinorejo santykiu verysad.gif ,po to nuovargis,rutina,vel gadina visa reikala,bet reikia pagaileti vyru,juk jiems ilgas susilailymas tragedija ir santykiai tarpusavio labai kencia.manau kad reikia nors karta per savaite rasti laiko sau,pakeisti aplinka,pabuti vieniems,galbut is pradziu pradeti glamonemis ar sekso filma perziureti ir susijaudinimas ateis..nes ilgi susilaikymai gali vyra paskatinti kitur ieskoti silumos,o tokiu prijaucianciu vedusius vyrus oi kiek daug yra mad.gif
hela77
QUOTE(iruciucs @ 2007 08 20, 14:37)
Sveikutes,ir man pazistamas sis jausmas,ypac po gimdymo,visai nesinorejo santykiu verysad.gif ,po to nuovargis,rutina,vel gadina visa reikala,bet reikia pagaileti vyru,juk jiems ilgas susilailymas tragedija ir santykiai tarpusavio labai kencia.manau kad reikia nors karta per savaite rasti laiko sau,pakeisti aplinka,pabuti vieniems,galbut is pradziu pradeti glamonemis ar sekso filma perziureti ir susijaudinimas ateis..nes ilgi susilaikymai gali vyra paskatinti kitur ieskoti silumos,o tokiu prijaucianciu vedusius vyrus oi kiek daug yra mad.gif
*

Nu niekaip nesuprantu, is kur kyla tokios problemos! Savojo vyriskio, jei nepajudinciau, tai ir nereiketu... o kadangi jau daugiau nei menuo nejudinu, tai ir nereikia.. nzn, ka daryt.. doh.gif jis pavarges ir tiek. galvojau gal ka turi, bet labai tuo abejoju.. o mes dar tik metai kartu smile.gif
gp0629
ir as pasisakysiu. Man ir pasimylejimu nereikia ir taskas. Kaip rase: reikia tik tada kai jo nera, o kai yra ir galiu gulti ir miegoti unsure.gif
is kitos puses, man ju niekada taip ir nereikejo stipriai, tik pagalvot budavo fainai, o siaip kad poreikis butu, tai ir nera, jei ne maniskio pyktis, tai as ir neprisileisciau g.gif biggrin.gif
Liutaure
Baltai pavydziu toms kurios nori smile.gif , bet nezinau, ka daryt, kaip panoret bigsmile.gif
Alantė
Na noriu pasakyti kad po gimdymo ir aš kažkur apie metus visiškai buvau atšąlusi ir nenorėjau sekso. bet po to vėl grįžo viskas į savo vėžiąs. Dabar vėl mylimės kiekvieną dieną ir abu aistringai norime vienas kito. Ir šiaip net nesuprantų kaip galima nenorėti tokio malonumo ir pasimylėti tik kartą į mėnesį. Labai myliu savo vyrą ir man jo glamonių ir bučinių maža , norisi daugiau ir daug.
Ginja
ar gali nora myletis itakoti kontraceptines tabletes. na nezinau bet taip nebuvo pries tai,bet pries beveik du metus pradejau vartot logesta ir nuo to laiko jauciu, ne tik as,bet ir mano draugas, kaip as maziau noriu sekso. Neturim jokios rutinos ir atrodo,kad as jau nesu tokia pavargus,nu va bet nera to noro ir tiek schmoll.gif
kalbam apie tai daug,bet vis sustojam ties vaistais.
ka jus manot mergaites?
beje man beveik 25m
pasidalinkit nuomone
aciu jums labai
Gaziulka
QUOTE(Ginja @ 2007 11 10, 22:08)
ar gali nora myletis itakoti kontraceptines tabletes. na nezinau bet taip nebuvo pries tai,bet pries beveik du metus pradejau vartot logesta ir nuo to laiko jauciu, ne tik as,bet ir mano draugas, kaip as maziau noriu sekso. Neturim jokios rutinos ir atrodo,kad as jau nesu tokia pavargus,nu va bet nera to noro ir tiek schmoll.gif
kalbam apie tai daug,bet vis sustojam ties vaistais.
ka jus manot mergaites?
beje man beveik 25m
pasidalinkit nuomone
aciu jums labai
*

tai gali itakoti tie kontraceptikai, jeigu labai trukdo gyventi, pasikonsultuokit su ginekologe, gal parekomenduotu kitus. aisku, tai kad ir draugui maziau norisi privercia ausis itempt - jam tai jau tikrai ne nuo vaistu toks poveikis. Nors liaudyje sakoma, kad buna nesciu vyru sindromas, gal ir kontracepcija gerianciu zmonu vyru sindromas buna g.gif Zdz, eiciau pas gydytoja ir bandyciau keisti kontracepcija, o tada po kiek laiko, apsipratus, ziureti, kas darosi. Gal visai ne kontracepcija kalta. O gal butent ji.
Ginja
aciu labai uz nuomone.Beje glas as cia blogai kablelius sudejau ar ka,bet mano draugo noras tikrai nera sumazejes 4u.gif cia tik as tokia keista pasidarius
aciu atau labai drinks_cheers.gif
Gaziulka
QUOTE(Ginja @ 2007 11 11, 21:49)
aciu labai uz nuomone.Beje glas as cia blogai kablelius sudejau ar ka,bet mano draugo noras tikrai nera sumazejes 4u.gif cia tik as tokia keista pasidarius
aciu atau labai drinks_cheers.gif
*

aaa biggrin.gif perskaiciau dar karta ir supratau,kad dvejopai galima suprati - kad net tik tu, bet ir draugas tai jaucia (sumazejusi TAVO poreiki), arba kaip as doh.gif Sorry. Nu tai tada dar labiau isitikinusi keliauciau pas gydytoja - tiketina, kad problema labiau kontraceptikose, negu kad psichologine (is to, kiek cia parasei, aisku mirksiukas.gif)
lastochka
as jau su viso puse metu nesimyliu. irgi ne noriu verysad.gif
Kiste
Keista, pasirodo as ne vienintele tokia, o galvojau priesingai. Kaip galima gyventi su vyru ir visiskai jo nenoreti? Jau spejau paskelbti, kad man reikia pagyventi vienai...Mes nesusituoke, vaiku neturim gyvenam jau 3 metus kartu ir as pavargau...Kunas priesinasi visoms glamonems ir to nesuprantu...
brukniukas
As tai pastebeja, kad kuo ilgiau mes nesimylim, tuo maziau man norisi ir tuo sunkiau pradeti vel myletis... Nezinau kodel cia taip, bet as ir MB sakiau, kad man kazkas atsitinka, jei nieko nedarom kelias dienas... Tada man buna net iki menesio, kad as isvis nieko nenoriu ir vis issisukineju...
As ir pati stebiuosi, kaip kai kurios moterys buna tokios karstos ir tiesiog negali gyventi be sexo....
Man kazkaip mylejimasis yra suartejimas su mylimu zmogumi... Bet jei jis kur isvaziuoja i komandiruote, ar jei siaip ilgesni laika nesimatom - tai man tikrai nera trauma del sexo trukumo... Ir siaip nesuprantu tu zmoniu, kuriu mintys tik vienoj vietoj.. g.gif
Leilla
ne jūs vienos čia tokios, aš irgi galiu prie šito būrelio nenorinčiųjų prisirašyti smile.gif tik man jau taip senai vyksta kokie 5 metai. Vyras sako,kad prieš vestuves kasdien mylėdavomės, o dabar i mėnesį keli kartai geriausiu atveju. Manęs gal fiziškai nebetraukia, aš pati nežinau kas darosi. Vos prigulu į lovą iškart miego noriu, vis galvoju kad tik vyras neateitu dar kol neužmigau. Tačiau jei būname kur toliau išvažiavę (o tas būna labai retai) tada atsiranda noras būti šalia,kartu ir netgi apie sexa jau pagalvoju tada. O šiaip tai atrodo man šimtas metų nereikalingas. Nors draugės sako,kad nebjaudina manęs MB kaip vyras, atseit jei pasimaisytų koks ant kelio žavus vyrukas,kuris patrauktų mano dėmesį ir užsinorėčiau.
Baisiausia tai,kad griauna mūsų santykius, o man sexas kažkokia kančia, kai pasimylim pagalvoju, kad fuu atkentėjau šį kartą ir kažkurį laiką galiu būti laisva. Beje alkoholio poveikis tai šiek tiek sužadina jausmus, gal atsipalaiduoju labiau. Nu nežinau kas man vyksta, bet žinau,kad jau nebejuokinga schmoll.gif
reginute21
Sveikutes....as zinokit irgi tokia pati nenorinti, kaip jus...draugauju su draugu jau 3 metus ir ziuriu, kad man kuo toliau tuo labiau nesinori myletis...as taip dziaugiuosi, kai speju uzmigti iki tol, kol ateina raugas...stengiuosi issisukineti nuo to visais imanomais budais...draugas pyksta, kad taip elgiuosi...stengiuosi save priversti, bet net pagalvojus apie seksa mane nupurto...nors anksciau tikrai buvau megeja...net nzn ka daryti...saves kankinti nesinori, bet draugo taip pat...nenoriu, kad pradetu ieskoti kitu...galvoju gal man cia kontraceptinio ziedo....neisivaizduoju ka padaryti, kad atsirastu noras schmoll.gif
_fajnulka_
prisijungiu as prie nenorinciu 4u.gif mano situacija gal kiek kitokia...tik nepykit uz per dideli atviruma...bet jau kokie metai kaip nenoriu myletis...nezinau kodel..su draugu ruosiames tuoktis vasara,baisu jog vestuviu neivyks nes vis dazniau pradedama pyktis del mano nenoro...kai bunam sveciuose,kokiame baliuje ar dar kur atrodo sprogsiu is geidulio,tuoj tempsiuosi ji kur nors,trinuosi kaip kate tada...bet griztam namo-pradedu issisukinet kad ne va pilva ar galva skauda...jausdama jo glamones pradedu galvot koks slykstus tas uzbaigimo momentas,pati save stabdau pradet kazkokius veiksmus,nusirengt irgi nejauku,prasidejus glamonems pas mane dykuma,ikyrios mintys apie visiskai nelaukianma nestuma,gali MB daryt ka tik nori bet as tik galvosiu kaip greiciau issisukt is sios situacijos ir miegot..kai man daromas oralinis visiskai atsipalaiduoju ir megaujuosi,bet kad suteikt malonuma vyrui-nenoriu net pagalvot...vyriskas pasididziavis man kelia sleikstuli...niekaip nesuprantu tu kurios gali myletis kasdien,ar bent jau savaiteje karta...nors anksciau buvo viskas kitaip...buvau erotiniu fantaziju mergiote,tik ir ieskodavau progos kaip prieit prie vyro,kaip viska isbandyt...o dabar...jau pusmeti kankinu savo vyriski verysad.gif patarkit ka daryt?
Andro
doh.gif o dieve,tai as tikra didvyre-kokia desimt metu norejau ir visos problemos vakare lovoj baigdavosi o jau kokie septyni metai-vargstu kaip ir jus.Manau kad cia hormonai baikas ir kiaulystes krecia,gal ginekologas patartu-ar niekas nebandet to aiskintis. Problema didele,gali seima sugriut bet kuri ...
daikteliautoja
O as nuolat noriu myletis. Mano vyras saltas, jis nevisada nori. Ot galvoju, rupuze, gal kita susirasti. Man tai vienas is didziausiu gyvenimo malonumu.
Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2008 03 11, 06:13)
doh.gif o dieve,tai as tikra didvyre-kokia desimt metu norejau ir visos problemos vakare lovoj baigdavosi o jau kokie septyni metai-vargstu kaip ir jus.Manau kad cia hormonai baikas ir kiaulystes krecia,gal ginekologas patartu-ar niekas nebandet to aiskintis. Problema didele,gali seima sugriut bet kuri ...
*

Zinot, as jums pavydziu. Keiciames vyrais. Ko cia nenoret. Moteris visada gali. Galima ir apsimest, pasukaut, vien del vyro. O man turbut reikes issikastruot.
_fajnulka_
kazkada ir man buvo vienas malonumas,taciau laikui einant noras dingo...kai pakeiciau vyra viskas vel gerai blush2.gif tik va...nu nedrasu nors tu ka...kaip mergaite kokia stabdausi
daikteliautoja
QUOTE(Kiste @ 2007 11 18, 00:08)
Keista, pasirodo as ne vienintele tokia, o galvojau priesingai. Kaip galima gyventi su vyru ir visiskai jo nenoreti? Jau spejau paskelbti, kad man reikia pagyventi vienai...Mes nesusituoke, vaiku neturim gyvenam jau 3 metus kartu ir as pavargau...Kunas priesinasi visoms glamonems ir to nesuprantu...
*

O viespatie, kaip as jums pavydziu. Man tikrai reikia jusu vyro smile.gif Nebijokit smile.gif Ateitu pas juos kokia aistringa k... kuri noretu, uzsidegtu jums vel aistra kaip mat. Bet geriau neprisneketi, tfu tfu tfu. Tai as tarp jusu jauciuosi kaip koks briliantas. bigsmile.gif Ot dziaugtusi mano vyriokas tokia kaip jus gaves bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija789 @ 2008 03 11, 06:24)
kazkada ir man buvo vienas malonumas,taciau laikui einant noras dingo...kai pakeiciau vyra viskas vel gerai blush2.gif tik va...nu nedrasu nors tu ka...kaip mergaite kokia stabdausi
*

Tai kad jus dar laabai jauna, nebent kaip Rusyte, nuo keturiolikos pradejot smile.gif Tai ir stabdykites, tegu jis jums aistringai rubus plesia, jus tik leiskites. Moterims pavydziu ju vyru biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif reikia eit i trasa, o tai blyn blogai bus, suvysiu kaip braskute, nukrisiu. Kam man tas senas slunkius.
lilu
sveika
gal vyras nemoka patenkinti,kad nesinori mylėtis?
Maniškis mane neatpalaiduoja jau 5 metus,nors per ta laika atpalaidavo gal 20 kartu ir viskas tai ir a6 jau myletis nenoriu,nes kas is to vistiek neko nebus
ikkuna
Ir aš nenoriu ax.gif Prisiverst reikia, nes pavargstu per dieną. Visą dieną tam turiu ruoštis, galvoti, kad vakare bus reikalas. Ir visą dieną tada negaliu nieko daryti, kad tik nepavargčiau. Ech doh.gif
CaCca
...man irgi tokios pacios problemos... ax.gif Sutinku, kad del tokiu dalyku ir seima gali isirti... blink.gif Su partneriu gyvenu apie tris metus, planavom ir vestuves... Tik va pinigu truksta... doh.gif As savo partneri suprantu...Vyrai tokie padarai...norintys, o as... nenoriu... verysad.gif Galiu del jo tai padaryti, bet... Jis vis man prikisa, kad turiu kita, nors taip nera blink.gif
astor
Nejau taip visai nesinori doh.gif Man kartais būna,kad tingiu ar pavargus ir nesinori sex.Tačiau leidžiuos vyro sugundoma ir po to stebiuos- kaip galėjau nenorėt tokio malonumo blush2.gif Mano vyras nori sexo kasdien,bet niekada nesakau,kad nenoriu,tik pasakau,kad pavargus ir jam reikės labai pasistengti ir būna thumbup.gif
astor
Dar norėjau pasakyti,kad nenoras mylėtis nėra tikra bėda,tikra bėda jai mylitės ir nebepatiriat orgazmo.Tada jau labai rimta ir reik ieškot priežasčių. 4u.gif
anamarinov
Sveikos, as prisijungsiu. Mes draugaujame ilgai visada jo taip geidziau galejau nalpti, nors orgazma patiriu tik tam tikrom pozomis, bet va kelis kartus jis mane isvadino labai negraziais zodziais kokiu anksciau nesu girdejusi ir viskas man baigesi. Nebenoriu jo nebegeidziu. Niekada manes nebuciuoja, tik kyst.......kaip gali kazko noreti, o tada skamba man tie baisus zodziai-ant nosies vestuves, o as noriu begti kuo toliau.
nebezinau ar kada nors jo geisiu ir man taip baisu!
nebesijauciu moterimi, jauciuosi skuduru kazkokiu kaip galiu jo geisti????????????????????
Papildyta:
QUOTE(anamarinov @ 2008 06 01, 21:50)
Sveikos, as prisijungsiu. Mes draugaujame ilgai visada jo taip geidziau galejau nalpti, nors orgazma patiriu tik tam tikrom pozomis, bet va kelis kartus jis mane isvadino labai negraziais zodziais kokiu anksciau nesu girdejusi ir viskas man baigesi. Nebenoriu jo nebegeidziu. Niekada manes nebuciuoja, tik kyst.......kaip gali kazko noreti, o tada skamba man tie baisus zodziai-ant nosies vestuves, o as noriu begti kuo toliau.
nebesijauciu moterimi, jauciuosi skuduru kazkokiu kaip galiu jo geisti????????????????????
*

o be to ir jis ir as buvome nueje i sona. tai pasakysiu jau pirma karta orgazma patyriau su kitu vyru. buvo svlenus be galo grozejosi manimi. buciuodavo istisa nakti, o kol neuzmigdavau jis niekada neuzmigdavo pirmas. glostydavo man polaukus istisas valandas kol uzmigdavau, o kartais kai prabusdavau matydavau kai jis sedi salia ir grozisi manimi, rytai sunkiai mane lovoje palikdavao visa kuneli mano isbuciuodavo. na tai buvo romanas...ir vyrui mano pas kita buvo tikrai gerai. jauciu zinau. o prie manes pirmas uzknarkia, niekada manes beveik neglosto, nebuciuoja, jau nebezinau kas krutis yra...pamirsau , kad tokias turiu.
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 05 30, 02:27)
Dar norėjau pasakyti,kad nenoras mylėtis nėra tikra bėda,tikra bėda jai mylitės ir nebepatiriat orgazmo.Tada jau labai rimta ir reik ieškot priežasčių. 4u.gif
*

o tai ka tu visada orgazma patiri????????????????? laiminga tu esi! as patiriu taip pat visada, bet kai viena lieku be vyro.
astor
QUOTE(anamarinov @ 2008 06 01, 20:56)
Papildyta:
o be to ir jis ir as buvome nueje i sona. tai pasakysiu jau pirma karta orgazma patyriau su kitu vyru. buvo svlenus be galo grozejosi manimi. buciuodavo istisa nakti, o kol neuzmigdavau jis niekada neuzmigdavo pirmas. glostydavo man polaukus istisas valandas kol uzmigdavau, o kartais kai prabusdavau matydavau kai jis sedi salia ir grozisi manimi, rytai sunkiai mane lovoje palikdavao visa kuneli mano isbuciuodavo. na tai buvo romanas...ir vyrui mano pas kita buvo tikrai gerai. jauciu zinau. o prie manes pirmas uzknarkia, niekada manes beveik neglosto, nebuciuoja, jau nebezinau kas krutis yra...pamirsau , kad tokias turiu.
Papildyta:
o tai ka tu visada orgazma patiri????????????????? laiminga tu esi! as patiriu taip pat visada, bet kai viena lieku be vyro.
*

Man atrod0,kad reikėtų vestuves atšaukti ir susirasti vyra kuris patenkintų tavo poreikius.Nes santuoka jūsų bėdų neišspres.Aš visada patiriu orgazmą,net jai būnu pavargus kaip lavonas ir kūnas nejautrus.Mano vyras labai dėmesingas ir labai stengiasi,kad man būtų gera.Glamonėja tol kol imu virpėti.Nevisos pozos ir man yra geros,pvz. suniuku retai patirčiau orgazma,bet vyru ši poza patinka,tai leidžiu pasimėgaut,bet baigiam taip kaip aš noriu.Mes taip susiderine,kad visalaik baigiam kartu,kartais net sudejuojam į taktą
blush-anim-cl.gif
anamarinov
QUOTE(astor @ 2008 06 02, 15:43)
Man atrod0,kad reikėtų vestuves atšaukti ir susirasti vyra kuris patenkintų tavo poreikius.Nes santuoka jūsų bėdų neišspres.Aš visada patiriu orgazmą,net jai būnu pavargus kaip lavonas ir kūnas nejautrus.Mano vyras labai dėmesingas ir labai stengiasi,kad man būtų gera.Glamonėja tol kol imu virpėti.Nevisos pozos ir man yra geros,pvz. suniuku retai patirčiau orgazma,bet vyru ši poza patinka,tai leidžiu pasimėgaut,bet baigiam taip kaip aš noriu.Mes taip susiderine,kad visalaik baigiam kartu,kartais net sudejuojam į taktą
blush-anim-cl.gif
*

Prie ko cia tos vestuves? Man malonu myletis ir orgazma patiriu tik sakau ne visada rolleyes.gif , na aisku daug kas priklauso ir nuo vyro ir nuo moters. Jis gal truputeli grubokas manes neparuosia, na bet jo tokia natura. T laiminga moteris labai rolleyes.gif ! Saunus tavo vyras, kad taip sugeba tave atpalaiduoti. Vestuves tai musu lgai laukta svente, juk mylime vienas kita, bet manau, kad seksas labiausiai susijes su emocijomis, o ne fiziologija, tad ilgi ir dazni pykciai padare savo-o ypac negrazus zodziai. rolleyes.gif stai kas viska uzgesina, o susigrazinti ta stebukla visa reikia laiko ilgo....ir super santykiu, kad pasimirstu tai. rolleyes.gif
astor
QUOTE(anamarinov @ 2008 06 03, 10:04)
Prie ko cia tos vestuves? Man malonu myletis ir orgazma patiriu tik sakau ne visada  rolleyes.gif , na aisku daug kas priklauso ir nuo vyro ir nuo moters. Jis gal truputeli grubokas manes neparuosia, na bet jo tokia natura. T laiminga moteris labai  rolleyes.gif ! Saunus tavo vyras, kad taip sugeba tave atpalaiduoti. Vestuves tai musu lgai laukta svente, juk mylime vienas kita, bet manau, kad seksas labiausiai susijes su emocijomis, o ne fiziologija, tad ilgi ir dazni pykciai padare savo-o ypac negrazus zodziai.  rolleyes.gif  stai kas viska uzgesina, o susigrazinti ta stebukla visa reikia laiko ilgo....ir super santykiu, kad pasimirstu tai.  rolleyes.gif
*

Visos poros išgyvena krizes ir pakilimus.Nėra tobulų santykių,nes kiekvienas esam individualus ir nėra taip lengva suderinti santykius,pomiegius,norus ir t.t.Jai pora sako,kad jie niekad nesipyksta ir dėl visko sutaria tai arba meluoja arba kažkuris dėl visko nusileidžia.Linkiu,kad viskas tarp jūsų susitvarkytų.O dėl negražių žodžių,tai matyt įniršes buvo,o supykes žmogus gali daug prišnekėti,skaudžiausia jai tuose žodžiuose yra tiesos.Manau jai galvotų,kad tu tų žodžių verta tai nenorėtų vesti mirksiukas.gif
*ssuzzi*
QUOTE(lastochka @ 2007 11 15, 23:19)
as jau su viso puse metu nesimyliu. irgi ne noriu verysad.gif
*

bet gi reik ir vyro pagailet,kas bus kai nubeks pas kita ir nebenores grysti i judvieju lova g.gif
As nors ir nenoriu,pavargus bet vistiek prisiverciu save,nenoriu kad mano vyras jaustusi atstumtas,juk mes mylim vienas kita ax.gif wub.gif
astor
QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 06, 14:33)
bet gi reik ir vyro pagailet,kas bus kai nubeks pas kita ir nebenores grysti i judvieju lova g.gif
As nors ir nenoriu,pavargus bet vistiek prisiverciu save,nenoriu kad mano vyras jaustusi atstumtas,juk mes mylim vienas kita ax.gif  wub.gif
*

aš irgi taip manau. drinks_cheers.gif Juk jai pietus reik paruošt,tai ruošiat net jaigu pavargus ir tingit.O mylėtis jai vyras nori,tai irgi nereiktų nugaros atsukt. mirksiukas.gif
I see you
QUOTE(astor @ 2008 06 06, 18:16)
aš irgi taip manau. drinks_cheers.gif Juk jai pietus reik paruošt,tai ruošiat net jaigu  pavargus ir tingit.O mylėtis jai vyras nori,tai irgi nereiktų nugaros atsukt. mirksiukas.gif
*

bet kartais juk buni tokia pavargusi...
astor
QUOTE(I see you @ 2008 06 09, 11:31)
bet kartais juk buni tokia pavargusi...
*

Jaigu tikrai kartais tai vyras turėtų suprast :mirksiukas:Bet pusę metų ar mėnesį tai jau ne nuovargis kaltas doh.gif
ilisa
o as va skaitau skaitau jusu mintis ir kazkaip vis labiau pradedu isitikint, kad tai, kad jus nenorit savo vyru, yra labai didele dalim ju problemos, ne jusu. Tik skirtumas tas, kad jie ne vienas cia nediskutuoja ir patarimu nepraso, o mano, kad gali pykciais pasiekt to, kad moteris uzsinoretu...

beje, as su draugu dabar dar labai neseniai, apie puse metu ir paskaicius jusu, pradedu truputi net bijoti, kas gali atsitikti ilgesni laika kartu isbuvus...
astor
QUOTE(ilisa @ 2008 06 11, 13:40)
o as va skaitau skaitau jusu mintis ir kazkaip vis labiau pradedu isitikint, kad tai, kad jus nenorit savo vyru, yra labai didele dalim ju problemos, ne jusu. Tik skirtumas tas, kad jie ne vienas cia nediskutuoja ir patarimu nepraso, o mano, kad gali pykciais pasiekt to, kad moteris uzsinoretu...

beje, as su draugu dabar dar labai neseniai, apie puse metu ir paskaicius jusu, pradedu truputi net bijoti, kas gali atsitikti ilgesni laika kartu isbuvus...
*

Aš manau,kad reikia vyrui vis priminti,kad jis nėra paskutinis vyras žemėja,o moteris visada nori jaustis mylima.Mes kaip katytės,jai mus myli ir kasdien glosto tai mes ir atsakom tuo pačiu.Reikia vyrui išaiškint,kad jis moterį turi suvilioti,o ne kaip kaldrą kadanori užsikloti. 4u.gif
Cashmere
Pritariu thumbup.gif moteris reikia mylėti, sakyti komplimentus, būti dėmesingiem. Na man tokių problemų tikrai nėra, nors esu tokį periodą išgyvenus kai gėriau KT, tada buvo ne kas, bet kai mečiau tai viskas super thumbup.gif manau dėl to, kad maniškis niekada nepaleidžia manęs be nieko blush2.gif ta prasme be orgazmo, sako taip nesąžininga, jei abu tai abu. Manau čia daugiau vyrų problema, kad jų motrys jų netrokšta
Puzirc
libido - lytinis potraukis, yra ne vien tik psichologinis reiskinys, tai labai priklauso nuo cheminiu medziagu pusiausvyros smegenyse. todel jei jums po gimdymo, ar seip staiga pasikeite potraukis, poreikis, tai gali reiksti smegenu pakitimus, chemini disbalansa. todel reiktu atlikti tyrimus, uzuot kaltinus save, bijoti, smerkti... nzn ar lietuvoje atliekami tokie tyrimai, manau pasidomejus galima butu tikrai rasti istaigas, kuriose atliekai tokie tyrimai. sekmes.
almaklp
Tai ne tik vienos moters, bet ir jos vyro problema. Pirmiausia abiem reiketu apie tai pasikalbeti. Ir as nejauciau noro myletis, man budavo gera tik priglusti pie vyro ir uzmigti. Pabandykite kalbetis su vyru apie tai, kodel jus nebenorite myletis, ko Jums reikia. Mes daznai kalbedavomes, kodel as jo nenoriu, ir jis tiesiog suorganizavo romantiska vakara - staigmena dviems. Zinokit padejo smile.gif dabar vel grizo tie svajingi meiles vakarai ir naktys...tik deja, su mazesniu potraukiu sexui jam.
paukstulis
Na, idomu man cia. O pas seksologus kokius ar kur kitur niekas nebandet kreiptis?
O As tai tikriausiai palaidota, nes tikriausiai, kad orgazmo niekad su nei vienu nebuvau patyrusi. Siaip, malonu.
Mere Popins
labukas,ir pas mane tos pacios bedos,NENORIU!!!!Pykstames del to,bet vistiek nenoriu.
vaizduote
as pastebejau, kad mano norai susije su tuo, kaip saugiai jauciuosi. kol vyra reik suvilioti, kol negarantuota kad jis iki gyvenimo galo nebus mano - noriu zveriskai. o kai jau kasdien pasonej guli, i kitas nebesidairo - ir noras mazeja...
mireja
QUOTE(semiuke @ 2007 03 01, 17:11)
nebezinau kas man daros,mano vyras pyksta ant manes,nes jau menuo kaip nesimylejom,nenoriu ir nesuprantu kodel.o as ji taip myliu,man gana vien kad prisiglaudziu prie jo,bet daugiau nieko,kas man yra?
*

O kiek tu sveri? Gal esi labai liesa?
Girdejau, kad estrogenai(moteriski hormonai) gaminasi riebaliukuose. Kitaip tariant kuo moteris apkunesne, tuo ji karstesne. Tikiu, kad tai turi reiksmes, paskutiniu metu priaugau svorio, mano libido irgi...oi kaip isaugo blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.