Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pratimai liemeniui
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Bureja
gal kuri turit ? ir ish vis gal kuri taip sumazinot pilva rolleyes.gif
Lukutis
neturiu as lanko, bet noreciau, nes lanka sukant galima sumazinti liemens apimtis wink.gif
Sara
turiu 2 lankus. vienas is ju paskolintas giminaitems. nuo 16 m sukdvau kasdien. po 1-2 valandas. ciki. sukdama ir tv ziuredavau ir skaitydavau. liemuo visada buvo plonas (sunku pasakyt ar tik nuo lanko, bet manau jis padejo). nebesuku nuo to laiko kai apnestejau...is pradziu pilva bijojau uzgauti, o dabar nepasuku, nes mazoji aplink trinasi wink.gif
Saulytes mamyte
Noriu sara taves paklausti, kaip tu besukdama taip ilgai lanka isvengi melyniu. man irgi labai patinka sukti, bet jei suku ilgiau kaip 30-40 min, atsiranda ant sonu melynes ir nubrozdina stubura sad.gif Todel as ir apsirisu liemeni, ir bandau ivairiau sukti... Na pasidalink patirtim, nes tu su dideliu stazu thumbup.gif Atsibodo kankintis be iseities!
FaJnuLka
Mano kaime [t.y mano miestely] yra pirkti tik plasmasiniai tokie lankai, lengvi:) ar tinka toks? nes šiaip norėčiau nusipirkti geležinį, bet nėra tokio stebuklo pas mus smile.gif ar tinka ir tas plasmasinis?
Salomeja
plastmasinis jokio poveikio nedaro. turiu metalini, kazkada sukdavau, padedavo. dabar tingiu ir turiu dideli pilva uzsiauginus:((( beje jokiu melyniu man nebudavo. o metaliniu lanku kazkodel pirkt nebebuna( as pavogiau is mokyklos)
Saulytes mamyte
Pernai maciau pirkti metaliniu lanku "Madoj" prie "Pasidaryk pats" (ar kaip ten dabar vadinasi su visais pasikeitimais). Antram aukste yra sporto prekiu parduotuve. Apie 100 lt blink.gif
kleckas
O kodel plastmasinis jokio poveikio nedaro? Gi vis tiek taip pat raumenukai dirba..
kleckas
Senukuose yra pirkti metaliniu lanku. Kaina nuo 35Lt iki 50 Lt. Daugoka verysad.gif O kur buna plastmasiniu lanku? Niekaip ju nerandu smile.gif
Vaidaaa
As i plastmsini prisipyliau zirniu. Viena moteriske sake, kad butent taip numete svori po gimdymo. Bet kazkaip jis man sunkiai sukasi. Vis nukrenta. Kazkaip metalinis geriau, bet jau kaina user posted image
another
QUOTE(kleckas @ 2005 03 07, 14:27)
Senukuose yra pirkti metaliniu lanku. Kaina nuo 35Lt iki 50 Lt. Daugoka verysad.gif O kur buna plastmasiniu lanku? Niekaip ju nerandu smile.gif
*

Plastmasiniu SENUKUOSE irgi yra smile.gif Ir siaip, turetum rasti kiekvienoje sporto prekiu parduotuveje.
O metaliniais dar prekiauja vienas sporto prekiu tinklas- jie turi parduotuve Kalvariju g. pradzioje ir CUP'e
Devita
O kokios plastmasiniu lanku kainos? Jau reiktu isigyti biggrin.gif
another
QUOTE(Lija22 @ 2005 03 07, 19:22)
O kokios plastmasiniu lanku kainos? Jau reiktu isigyti biggrin.gif
*

Apie 10-15lt. Priklauso nuo dydzio ir parduotuves wink.gif
Devita
QUOTE(Will @ 2005 03 07, 20:23)
Apie 10-15lt. Priklauso nuo dydzio ir parduotuves wink.gif
*

Kaina ikandama thumbup.gif Reiks nusipirkti smile.gif
Salomeja
na vakar hyper maximoj maciau plasmasinis 6-7lt kainuoja. bet metalinis tikrai geriau. net kaina tai atspindi, nors ne visada brangiau geriau:) 4u.gif
boruze1
Siandien buvau treniruokliu saleje ir isbandziau kitus, tai kuo puikiausiai sukasi. Gal net reiktu parduotuveje pabandyti. Metaliniai irgi nevienodo svorio. Lenvesni beveik nejauti ant pilvo, o sunkius kai pasukiau, tai dar dabar palietus skauda. Be to, yra ir su tokiom dantytom plastmasem, bet man tai nuo juo liemuo skauda. As kazkaip savo plastmasinio nepasuku, vis krenta. Turbut perlengvas ir dydis gal netinka.
Pommes
As irgi turiu metalini lanka.. smile.gif Cia kazkuri sake, kad pavoge is mokyklos, o man atidave ji mokytoja biggrin.gif Kazkada po pamokos sakau davai atiduokit.. sako IMK biggrin.gif biggrin.gif Tai ka.. ir pasiemiau.. smile.gif
Siaip metalinis geriau tuo, kad jauti KA suki ir tikrai poveikis jauciasi.. O pltasmasiniai yra lengvi.. ir net neisivaizduoju kiek reiketu sukti, kad bent pati pajustum, kad va... sukau lanka.. biggrin.gif
Tik kad tas sukimas toks.. is pradziu kol 'veze', tol sukdavau kasdien apie koki pusvalanduka.. o paskui atsibodo kazkaip.. atseit ir laiko nera ir t.t. sad.gif
O melyniu tai lyg ir nebudavo... wink.gif
Devita
Man metalinis per brangus verysad.gif Teks pirkti plastmasini. Gal bus kokia nauda mirksiukas.gif
Salomeja
kai kas i plasmasini pripila smelio. bet tai nepatrtina nes jis netolygiai pasiskirsto, taigi gali pakenkti.
Devita
Niu, drauguzes, pagaliau galiu pasidalinti savo patirtimi. Ji dar trumpa, bet galiu papasakoti mirksiukas.gif Taigi.. Vakar pagaliau nusipirkau plastmasini lanka. Is pradziu buvo sunkoka pasukti, bet dabar viskas thumbup.gif Dar dabar truputi sonai skauda biggrin.gif Per si trumpa laika jau pastebejau, kad krentancio lanko geriau negaudyti schmoll.gif Nes taip darydama nusilauziau viena naga ir kelis kartus susitrenkiau gurneli doh.gif
Dabar belieka laukti rezultatu biggrin.gif
mexica
QUOTE(Lija22 @ 2005 03 11, 16:27)
Niu, drauguzes, pagaliau galiu pasidalinti savo patirtimi. Ji dar trumpa, bet galiu papasakoti mirksiukas.gif  Taigi.. Vakar pagaliau nusipirkau plastmasini lanka. Is pradziu buvo sunkoka pasukti, bet dabar viskas thumbup.gif  Dar dabar truputi sonai skauda biggrin.gif  Per si trumpa laika jau pastebejau, kad krentancio lanko geriau negaudyti schmoll.gif  Nes taip darydama nusilauziau viena naga ir kelis kartus susitrenkiau gurneli doh.gif
Dabar belieka laukti rezultatu biggrin.gif
*

Su plastmasiniu susitrenkei gurneli?Juk jie lengvuciai blink.gif
Gal turejai omeny metalini?
Salomeja
as savaitgali aplankiau tevus, tai parsitempsiu pas save lanka:)
Devita
QUOTE(mexica @ 2005 03 13, 10:52)
Su plastmasiniu susitrenkei gurneli?Juk jie lengvuciai  blink.gif
Gal turejai omeny metalini?
*

Ne ne, su plastmasiniu biggrin.gif Besisukantis krentantis lankas pakankamai skaudziai kerta rolleyes.gif
Beje, ant klubo jau isdygo melyne doh.gif Na ir rupesciai su tuo plastmasiniu lanku g.gif biggrin.gif
Salomeja
man atrodo nebemoku lanko sukt sad.gif. anksciau po valanda issukdavau, o dabar krenta. gal pilvas per didelis ar ka:(
Devita
QUOTE(Salomeja @ 2005 03 13, 22:16)
man atrodo nebemoku lanko sukt sad.gif. anksciau po valanda issukdavau, o dabar krenta. gal pilvas per didelis ar ka:(
*

Ir man is pradziu taip buvo biggrin.gif Jau buvau pradejusi galvoti kad veltui ji pirkau g.gif Bet dabar viskas thumbup.gif Kiekviena diena vis ilgiau ji islaikau nenukritusi thumbup.gif
Nenusimink, ir tau viskas bus OK mirksiukas.gif
zyzala
QUOTE(FaJnuLka @ 2005 03 02, 15:44)
Mano kaime [t.y mano miestely] yra pirkti tik plasmasiniai tokie lankai, lengvi:) ar tinka toks? nes šiaip norėčiau nusipirkti geležinį, bet nėra tokio stebuklo pas mus smile.gif ar tinka ir tas plasmasinis?
*

Sveikutės 4u.gif Esu gavusi metalinį lanką iš savo vyro dovanų biggrin.gif (pati paprašiau ax.gif ). Tai kai sukdavau kiekvieną dieną po valandą, tai padėjo.( sukdama klausydavau muzikos, žiūrėdavau tv, kad laikas greičiau prabėgtų mirksiukas.gif )
Jis pirko jį sporto prekių parduotuvėj, kainavo apie 50-60lt.
Turiu ir plasmasinį, bet jis per lengvas ir naudos mažai. schmoll.gif Mėlynių nuo metalinio nelikdavo, bet po ilgesnės pertraukėlės pasukus, vaikščiodavau, kaip suvažinėta biggrin.gif
Kai dar mokykloje mokiausi, tai sukdavau po kelis metalinius- va ten tai tikrai jausdavosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Salomeja
aha, ir mes po kelis sukdavom. kaifas kai jauti kad kazka darai.
Devita
Niu va, pradzia padariau su plastmasiniu lanku.. Dabar jau reiktu metalio. Bet jis man per brangus cry.gif Gal kuriai nors jo nebereikia ir galetu padovanoti ax.gif Arba nebrangiai parduoti mirksiukas.gif Buciau dekinga 4u.gif
Salomeja
jau prisiminiau kaip sukt, bet tik 7 minutes tepasukau:((
Salomeja
Na ka, baiges sventes. teks lankui vel dirbti smile.gif
Devita
O as lanko sukima turesiu atideti kazkuriam laikui.. Nes neseniai isiveriau bambaskara mirksiukas.gif
Devita
QUOTE(Salomeja @ 2005 03 30, 11:03)
Na ka, baiges sventes. teks lankui vel dirbti smile.gif
*

Gal jau matosi kokie nors rezultai mirksiukas.gif

Salomeja
Rezultatai tik tokie kad ilgiau iseina lankuti pasukti:)
Eri-ka
Labas mergaičiukės, aš naujokė bet dažnai čia paskaitinėju ir kuo nors pasinaudoju. Ačiū, na va aš jau kažkur mėnesiuką suku lanką 3kartus per savaitę nes taip pat mėlynių atsiranda, tai truputėli sumažėjo apimtis bet labai nažymiai, tad stengsiuos ir toliau sukti lanką truputėli kojytes pakilnoti gal kaip nors iki vasaros pagražės mano kūnas. laugh.gif
Devita
QUOTE(Eri-ka @ 2005 04 14, 10:20)
Labas mergaičiukės, aš naujokė bet dažnai čia paskaitinėju ir kuo nors pasinaudoju. Ačiū, na va aš jau kažkur mėnesiuką suku lanką 3kartus per savaitę nes taip pat mėlynių atsiranda, tai  truputėli sumažėjo apimtis bet labai nažymiai, tad stengsiuos ir toliau sukti lanką truputėli kojytes pakilnoti gal kaip nors iki vasaros pagražės mano kūnas. laugh.gif
*

Svarbiausia netingeti mirksiukas.gif
Eri-ka
Sveikos, tai kaip sekasi sukti lanką? Ar jau matote kokius nors rezultatus? Man tai truputėli apimtis ties krutine matosi, tik nežinau kaip tai atsitiko nes suku lanką par juosmenį. O gal taip turi būti g.gif .
vesta.s.
pradejau sukti lanka thumbup.gif idomus jausmas..o beje kiek laiko reikia daryt.darau,kiek netingiu 5-10min.o kaip teisingai,kiek laiko reik ji sukt?
*erikute*
As irgi prisiskaicius sioje temoje nusipirkau lanka plastmasini (aisku norejau gelezinio bet 60 lt moketi truputi per brangu) prisiberiau zirniu ir... tipo suku karta per savaite po 10 min. biggrin.gif tikrai per mazai, bet kazkaip sunku prisiversti, bet tai jau mano problema blush2.gif o is kitos puses irgi pastebejau, kad tas liemuo ir sonai man kazkodel per mazai juda, nezinau, gal reikia kazkaip kitai ji sukti g.gif
Salomeja
nu as ir nezinau del to judejimo. kazkaip man itartinas toks sportas. as stoviu, lakas sukasi. kur nauda? verysad.gif
Devita
QUOTE(vesta.s. @ 2005 04 26, 20:26)
pradejau sukti lanka thumbup.gif idomus jausmas..o beje kiek laiko reikia daryt.darau,kiek netingiu 5-10min.o kaip teisingai,kiek laiko reik ji sukt?
*

Trumpokai suki g.gif As sukdavau minimum po 30 min. smile.gif
Eri-ka
QUOTE(Devita @ 2005 04 27, 11:39)
Trumpokai suki g.gif  As sukdavau minimum po 30 min. smile.gif
*

O rezultatų buvo sukant daugiau nei 30min? mirksiukas.gif
turtle
Žinot, paskaitinėjau čia ir užsimaniau nusipirkti lanką ax.gif Tai atsiliepkite, kas jau kažkurį laiką sukate, ar tikrai padeda? 4u.gif Žadu pirkti metalinį, kai gausiu algą, eisiu pasižvalgyti ax.gif Tikiuosi bent kažkiek mano gelbėjimosi ratą padės sumažinti g.gif
Beje, teko sukti plasmasinį, į kurį vandens pripilta. Tai sakė, kad su švirkštu pripildo vandens, o skylutę užklijuoja izoliacija. Na, ne idealiai stabilus, bet neblogai.
oksė
Gerą mintį pametėte, o tai jau pabodo kankintis su atsilenkimais, vis vien nieko,bandysiu ir aš lanką pasukti, turiu tik plastmasinį, bet ko gero nelabai padės. Teks paaukoti ir nusipirkti geležinį, gal nors 1cm nusuksiu. fitness3.gif
Devita
QUOTE(Eri-ka @ 2005 04 27, 13:51)
O rezultatų buvo sukant daugiau nei 30min? mirksiukas.gif
*

Tai kad tik kokia savaite pasukau.. Po to isiveriau bambaskara, tai dabar nebesuku ax.gif Rezultatai nespejo pasirodyti biggrin.gif
anille
[FONT=Courier][FONT=Geneva][FONT=Optima][SIZE=7][COLOR=green]

as tai turejau is seno plasmasini lanka,bet jis tox lengvas,kad,manau,net neapsimoka laiko gaist smile.gif tai sumaniau ji pasunkit ir pripyliau smeliuko...ir ka gi...gavos nekas verysad.gif visiskai nebeimanoma sukt.matyt netolygiai smelis pasiskirste.
o siaip esu bandziau su 2plasmasiniais.tikrai labaj gerai. thumbup.gif
Rasked
Užsikrėčiau ir aš lanko sukimu...Teks nusiimti nuo aukšto rolleyes.gif vargšelis tūnojo ten 8m,apdulkijo...Teks vėl kibti jam į darbą tongue.gif Beje aš turiu metalinį,kurį kažkada sukdavau po pusvalandį,tai liemuo buvo thumbup.gif
plastake
bliamba ir as cia susidomejau kazkaip ! ax.gif

buvau girdejus, kad lankas visai nieko nepadeda ... unsure.gif

ar kas nors realiu rezultatu turi ... ? ta prasme : buvo pilvas, pasukau ir apnyko ... ? unsure.gif
Anafora
Sveikutes,

Perskaiciau sia tema ir nusprendziau pasidalinti savo patirtimi. Kazkada, pries kokius 8 metus Paneleje skaiciau, kad sukant lanka kasdien po 5 min per dvi savaites nuo liemens ir nuo klubu galima numesti 2 cm! thumbup.gif
Nu ka ir pradejau sukti... sukau lanka saziningai 4 metus ( i menesi tik kokia diena, dvi praleisdavau, kai prastai jausdavausi blush2.gif ) po to buvo beveik 4 menesiu pertrauka, nes isvaziavau studijuoti, o lanka pamirsau blush2.gif , po to vel sukau 1,5 metu, o tada jau aptingau...
biggrin.gif taigi suma sumarum gaunasi beveik 5 metukai + kasdien po 5 min lankas = nuo 61 cm iki 58 cm ant liemens ir nuo 96 cm iki 90 cm ant klubudrinks_cheers.gif
Mano lankas gelezinis, tai as visus kaulus atmusdavau.
Dabar jau antra savaite vel suku. Man patinka. Tik dabar suku per liemeni 5 min, o ant klubu 3 min, nes kai ant klubu suki tai tikrai jauti, kad "dirbi", o dabar kai toks karstis - tingiu prakaituoti.
Linkiu visoms sukti lanka - lengva, paprasta ir efektinga, tik nepatingekit laukti rezultatu kokius metelius antrus tongue.gif

P.S. Tiesa nustojus sukti ant klubu iskart atauga 2 - 3 cm, o liemuo ilgai laikosi toks pat.
Eri-ka
Norėčiau paklausti kaip įmanoma sukti lanką ant klubų, nes aš tik moku ant liemens? g.gif
Anafora
QUOTE(Eri-ka @ 2005 07 21, 11:50)
Norėčiau paklausti kaip įmanoma sukti lanką ant klubų, nes aš tik moku ant liemens? g.gif
*

Net nezinau, kaip cia isaiskinus - as visiska savamoksle blush2.gif
As tai suku ant liemens, po to siek tiek suletinu tempa ir tada lankas po leto nusleka ant klubu - tada palaikau ta tempa kuriuo lankas ant klubu laikosi. Taip ir ant slaunu sukasi. Tik "kuo zemiau" tuo sunkiau. Sakiau, kad ant klubu - tikrai suprakaituoju, o ant liemens - tai kaip semeckas gliaudyti tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.