Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pratimai liemeniui
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Profit
QUOTE(sandralija @ 2008 11 21, 11:57)
bet ir svorio manyciau numetei nemazai,idomu kiek nukrenta kg,kad apimtis sumazetu ant tiek g.gif o siap labai dziaugiuosi uz tave,kad turi tiek kantrybes.as ir jau suku lanka dvi dienas,tik man kazkodel labai jau skauda sonkaulius blink.gif nesuprantu kodel,gal per aukstai suku,bet jei bandau zemiau lankas nukrenta verysad.gif
*

Pabandyk apsirengti storesni megstuka, isbandyta mirksiukas.gif
sandralija
QUOTE(klaida @ 2008 11 21, 13:36)
Pabandyk apsirengti storesni megstuka, isbandyta  mirksiukas.gif
*

aciu uz patarima,pabandysiu rolleyes.gif
Simpatiaska
QUOTE(sandralija @ 2008 11 21, 12:57)
bet ir svorio manyciau numetei nemazai,idomu kiek nukrenta kg,kad apimtis sumazetu ant tiek g.gif o siap labai dziaugiuosi uz tave,kad turi tiek kantrybes.as ir jau suku lanka dvi dienas,tik man kazkodel labai jau skauda sonkaulius blink.gif nesuprantu kodel,gal per aukstai suku,bet jei bandau zemiau lankas nukrenta verysad.gif
*

Kaip ne keista tik 3 kg,numeciau g.gif
man pradziai visas pilvas skaudejo ir sonai,ir juoktis buvo sunku,vyduj viskas skaudejo,po savaites pripratau,dabar laisvai galiu vos ne ant nuogo kuno sukti
Simpatiaska
va cia ziuriu VALIAR PARDUODA LANKA SAVO

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry21618453

AS TOKI PAT TURIU,tikiuosi neisizeis kad pareklamavau g.gif
sandralija
na ka,tas mano lankas,kai pamaciau taip mane nugazdino,jog maniau nepasuksiu tokio didelio,bet dabar thumbup.gif labai dziaugiuosi,jog nepirkau ax.gif lengvesnio
Surja
QUOTE(sandralija @ 2008 11 25, 11:56)
na ka,tas mano lankas,kai pamaciau taip mane nugazdino,jog maniau nepasuksiu tokio didelio,bet dabar thumbup.gif labai dziaugiuosi,jog nepirkau ax.gif  lengvesnio
*

Labas, gal gali foto įmest, arba kokią nuorodą internete, kokį ten turi? Ar nekliba ten per tuos sujungimus? smile.gif
sandralija
QUOTE(Surja @ 2008 11 26, 09:43)
Labas, gal gali foto įmest, arba kokią nuorodą internete, kokį ten turi? Ar nekliba ten per tuos sujungimus?  smile.gif
*

idedu savo nuotraukauser posted image
Surja
QUOTE(sandralija @ 2008 11 26, 17:08)
idedu savo nuotraukauser posted image
*

Nesimato nuotraukos g.gif
sandralija
QUOTE(Surja @ 2008 11 26, 18:38)
Nesimato nuotraukos  g.gif
*

ale tikrai,nezinau kodel g.gif pabandysiu dar karta
TiTiJu
o jei lanko neturi, niekaip kitaip negalima isryskinti liemeni? g.gif
Nemura
QUOTE(jolantina @ 2008 11 15, 13:07)
Nežinau ar suprasit,bet:
Atsigulkite pusiau sėdomis ant šono ir atsiremkite alkūne,kairysis kelis sulenktas,o dešinė koja ištiesta priešais jus.Pakelkite savo kūną ir laikydami pėdas laisvai lygiagrečiai grindims,kilnokite dešinę koją aukštyn ir žemyn.Pakartokite judesius ant kito šono. thumbup.gif
Papildyta:
Turiu dar vieną pratimą:
1.Atsigulkite ant šono pasirėmę alkūne,sulenkę kelius,pėdos už jūsų.2.Laikydami alkūnę tiesiai pečių lygyje,kitą ranką uždėkite ant klubo ir pakelkite klubus nuo grindų.Palaikykite ir atpalaiduokite.Pakartoti judesius ant kito šono.Šitas dar geresnis thumbup.gif
*

QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 30, 22:34)
o jei lanko neturi, niekaip kitaip negalima isryskinti liemeni?  g.gif
*

4u.gif
TiTiJu
QUOTE(Nemura @ 2008 11 30, 21:51)
4u.gif
*

cia matyt atsakymas butu NE g.gif
Nemura
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 30, 22:56)
cia matyt atsakymas butu NE g.gif
*

Taigi paieškojau keliais puslapiais anksčiau kur viena mergina dalinosi pratimais gerais, kurie jaim padejo pagražinti savo liemeni. 4u.gif
Kodėl tu saki kad atsakymas Ne? g.gif
TiTiJu
QUOTE(Nemura @ 2008 11 30, 22:00)
Taigi paieškojau keliais puslapiais anksčiau kur viena mergina dalinosi pratimais gerais, kurie jaim padejo pagražinti savo liemeni.  4u.gif
Kodėl tu saki kad atsakymas Ne? g.gif
*

as nesakau, kad atsakymas NE, tiesiog bandau interpretuoti ka galetu reiksti tas balionelis wink.gif
Nemura
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 30, 23:02)
as nesakau, kad atsakymas NE, tiesiog bandau interpretuoti ka galetu reiksti tas balionelis wink.gif
*

Gali interpretuoti kaip FOR YOU smile.gif
Anze13
Prisiskaičiau čia tiek gerų atsiliepimų apie lankus tai susigundžiau ir aš pabandyti blush2.gif
Turiu aš metalinį lanką ir sukti visai gerai išeina tik vat tingulys tai siaubas gun_bandana.gif
Nu pabandysiu bent kokias dvi savaites sąžiningai pasportuoti ir parašysiu apie rezultatus.
ANETELE
Sveikos 4u.gif
O as va atejau cia pasigirti smile.gif ,per gera savaite saziningo sukimo dingo 4cm.ispradziu netikejau galvojau gal blogai pamatavau bet viskas gerai suku jau ilgokai kai bus lygiai menesis sukimo parasysiu kiek nukrito cm. per menesy.
Ai va dar apie melynes buvo atsirade kelios bet dabar jau neatsiranda.O ir lanka jau issuku ilgai ir noreciau jau sunkesnio ax.gif prasysiu SB kad pasunkintu gal ka sugalvos biggrin.gif .
Tiesiogmamyte
Su Naujais Metais mergaites newyear.gif

Nusprendziau ir as prie jusu prisijunti drinks_cheers.gif Suksime lankus visos kartu thumbup.gif
Tik ziurekit man, netinginiaukit tongue.gif tongue.gif tongue.gif
"Ramune"
Oi kaip ziauriai apleidau lanka blush2.gif . Reikia kazkokia "formule" sugalvot , kad kasdien pasukti lanka.Kai pagalvoji nei is namu reikia kur eiti, nei laiko daug neuzima....bet...niekaip nesigauna pasukt...neatsiranda laiko g.gif
Nedirbciau....tai sau duociau uzduoti...."per piet neisi gert kavos kol lanko nepasuksi ":D
*Passion*
O as va nebepamenu kaip ta lanka sukt, tai dar tik mokausi. Bet nusipirkau seniuose plastmasini ir pripyliau smeliuko... pasukau siandien apie pusvalandi (puse to laiko lenkdavausi pakelt lanko nuo zemes, bet as nepasiduosiu! lotuliukas.gif ), tai sonus jau jauciu, rytoj irgi taip, tik derinsiu su pratimais presui... ax.gif ( http://www.youtube.com/watch?v=-YI0cxuNcq8...feature=channel )
Simpatiaska
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 04, 15:41)
Oi kaip ziauriai apleidau lanka blush2.gif . Reikia kazkokia "formule" sugalvot , kad kasdien pasukti lanka.Kai pagalvoji nei is namu reikia kur eiti, nei laiko daug neuzima....bet...niekaip nesigauna pasukt...neatsiranda laiko g.gif
Nedirbciau....tai sau duociau uzduoti...."per piet neisi gert kavos kol lanko nepasuksi ":D
*

Bandyk gal pries miega nors 15 min pasukti g.gif
marlenna
Na seniau sukdavau netgi du lankus, suklijuotus abu į vieną. Juos abu buvau pripidzius druskos, gana sunkūs būdavo. Po 15min pilvas tapdavo nejautrus ir visas raudonas...

Girdėjau, kad tokių sunkių lankų sukimas gali ir pakenkti unsure.gif gali pasislinkti gimda ir panašiai... unsure.gif Išsigandau ir nebesuku lanko.

Gal ką nors girdėjote apie neigiamą poveikį???? g.gif
Nemura
QUOTE(marlenna @ 2009 01 14, 01:15)
Na seniau sukdavau netgi du lankus, suklijuotus abu į vieną. Juos abu buvau pripidzius druskos, gana sunkūs būdavo. Po 15min pilvas tapdavo nejautrus ir visas raudonas...

Girdėjau, kad tokių sunkių lankų sukimas gali ir pakenkti  unsure.gif  gali pasislinkti gimda ir panašiai...  unsure.gif  Išsigandau ir nebesuku lanko.

Gal ką nors girdėjote apie neigiamą poveikį????  g.gif
*

Manau, kas per daug tas ne sveika 4u.gif
pilnai užtenka ir vieno pasunkinto lanko
auriune
Nusipirkit masažinį lanką ir bus OK!!! thumbup.gif
Papildyta:
Įdedu nuorodą apie masažinį lanką

http://www.parkland.ee/166eng.html
Bena
Sveikos merginos, jungiuosi ir as prie lankininkiu 4u.gif Siandien 5 diena kaip siku, is pradziu buvo sunku ir melyniu atsirado po pirmojo pasukimo, bet dabar tai man didele atrakcija. Suku apie 40 - 60 minuciu ir visiskai nenusibosta, kazkaip laikas labai greitai prabega bigsmile.gif kartu per diena padarau 50 - 100 atsilenkimu ( cia nuo nuotaikos priklauso). Na kagi, laukiam geru rezultatu smile.gif
usynte
QUOTE(auriune @ 2009 01 18, 10:14)
Nusipirkit masažinį lanką ir bus OK!!! thumbup.gif
Papildyta:
Įdedu nuorodą apie masažinį lanką

http://www.parkland.ee/166eng.html
*

Gal galit pasakyti, kur galima toki isigyti? ax.gif
auriune
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 04, 15:41)
*

Nelabai siūlyčiau sukti lanką prieš miegą . Geriau ryte arba po pietų. Aš tai bet kada suku. Kada užsimanau. thumbup.gif
Dažniausiai suku ,kai grįžtu iš darbo. Pasuku Acu hula Magic Hoop lanką ir einu niam niam.

Lanką man parvežė. Bet va draugė pirko Nuga Best demonstraciniame salone
Naujakiemio 22, Klaipėda. Telef. 862274444 Kainavo 150 lt. Man atrodo, kad tokių salonų yra visoje Lietuvoje.
Kai suksit tokį lanką storiau apsirenkit , nes šonai bus mėlyni.

LAPUTAITĖ
As taip pat prisidedu prie lanko sukiotoju lotuliukas.gif !!! Geras dalykas - lankas thumbup.gif Kuri laika taip pat buvau apleidusi, bet kad isryskina liemeni - FAKTAS drinks_cheers.gif !!!
As tai nesu tokia isradinga kaip kai kurios cia rase blush2.gif Suku 2 arba 3 lankus iskart uzsidejus, taciau plastmasinius ir man to pakanka tongue.gif
Dar darau atsilenkimus, masazuojuos (sepetys, vaumine taure arba Vibro tone dirzas) Rezultatus jauciu mirksiukas.gif Tiesa, po 18val. nieko nevalgau, nebet tik koki obuoli sugrauziu lotuliukas.gif
Bena
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 04, 11:08)
bet kad isryskina liemeni - FAKTAS drinks_cheers.gif !!!

Jo sutinku, as jau irgi matau akivaizdzius rezultatus thumbup.gif
Vėjo Laisvė
po kiek laiko pastebejot rezultatus? rolleyes.gif
Bena
QUOTE(Vėjo Laisvė @ 2009 02 05, 10:07)
po kiek laiko pastebejot rezultatus? rolleyes.gif
*

po mazdaug 2 savaiciu intensyvaus sukimo, po valanda per diena, plius atsilenkimai 4u.gif Gal nezymus matesi ir anksciau, bet akivaizdzius matau tik dabar biggrin.gif
Agnieska3
As pries dvi savaites nusipirkau lanka. Patarciau pirkti metalini. Jis sunkesnes ir geresnis, o tie plasmasiniai yra lengvi ir nedaro jokio poveikio. Nebent, esu girdejus, kad kiti smelio prisipila. Ir kai tik turiu laiko suku, suku...Beto, reikia pirkti didelio skersmens lanka, nu skirta suaugusiam zmogui. Gero sukimo. smile.gif
Bena
Ir dar ka as darau, tai issitepu pilva liekninanciu kremu bigsmile.gif tas manau duoda papildomu rezultatu thumbup.gif
ANŽELINA
As siandien nusipirkau toki tongue.gif Pardaveja pasake, kad is pradziu ilgai nesukti cool.gif
Bena
QUOTE(ANŽELINA @ 2009 02 05, 15:27)
As siandien nusipirkau toki tongue.gif  Pardaveja pasake, kad is pradziu ilgai nesukti cool.gif
*

o kur pirkai ir kiek kainavo? bigsmile.gif man reiktu nusipirkti, nes dabar su drauges paskolintu zaidziu biggrin.gif
ANŽELINA
QUOTE(Bena @ 2009 02 05, 18:49)
o kur pirkai ir kiek kainavo?  bigsmile.gif  man reiktu nusipirkti, nes dabar su drauges paskolintu zaidziu  biggrin.gif
*

Pirkau Gariunose uz 85 Lt 4u.gif
Bena
QUOTE(ANŽELINA @ 2009 02 06, 08:37)
*

aciu 4u.gif nemazai nemazai mirksiukas.gif
ANŽELINA
QUOTE(Bena @ 2009 02 06, 13:15)
aciu 4u.gif  nemazai nemazai mirksiukas.gif
*

Gal gal g.gif Bet jeigu suliekniesiu, tai manau verta thumbup.gif Uz kokio menesio parasysiu atsilepimus 4u.gif
LAPUTAITĖ
Man tai svoris po 1 kg kas savaite krenta, ir as esu tuo patenkinta mirksiukas.gif
DovileG.
QUOTE(ANŽELINA @ 2009 02 06, 08:37)
*

Siaip gerai pasiderejus uz 80 lt nusipirkau , bet as pirkau dideli, o yra ir mazesniu uz 60 lt. 4u.gif
auriune
QUOTE(Simpatiaska @ 2009 01 12, 23:24)
Bandyk gal pries miega nors 15 min pasukti g.gif
*

Aš suku, kai rodo NEKVIESTA MEILĖ>Dviguba nauda.Nors tas filmas man labai "lievas"
Kažin ar prieš miegą gerai sukti lanką.user posted image
naujokė--
QUOTE(Agnieska3 @ 2009 02 05, 14:20)
As pries dvi savaites nusipirkau lanka. Patarciau pirkti metalini. Jis sunkesnes ir geresnis, o tie plasmasiniai yra lengvi ir nedaro jokio poveikio. Nebent, esu girdejus, kad kiti smelio prisipila. Ir kai tik turiu laiko suku, suku...Beto, reikia pirkti didelio skersmens lanka, nu skirta suaugusiam zmogui. Gero sukimo.  smile.gif
*

Prieštaraučiau dėl abiejų minėtų dalykų. 1. Kuo sunkesnis lankas, tuo daugiau jis traumuoja stuburą. Liemenį formuoja ne lanko svoris, o pastangos - sukimo laikas. Net patyrę treneriai pataria nesimankštinti su sunkiais lankais. 2. Kuo didesnis lanko skersmuo, tuo didesnė inercija ir tuo lengviau lankas sukasi pats. Kuo mažesnis skersmuo, tuo mažesnė inercija, tuo daugiau pastangų jūs turite įdėti, kad išlaikytumėte tokį lanką ant liemens. Išvada: Lengvesnis lankas - didesnė nauda sveikatai, mažesnis lankas - didesnė baimė lašinukam smile.gif
sypsenelex
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 15, 14:36)
Prieštaraučiau dėl abiejų minėtų dalykų. 1. Kuo sunkesnis lankas, tuo daugiau jis traumuoja stuburą. Liemenį formuoja ne lanko svoris, o pastangos - sukimo laikas. Net patyrę treneriai pataria nesimankštinti su sunkiais lankais. 2. Kuo didesnis lanko skersmuo, tuo didesnė inercija ir tuo lengviau lankas sukasi pats. Kuo mažesnis skersmuo, tuo mažesnė inercija, tuo daugiau pastangų jūs turite įdėti, kad išlaikytumėte tokį lanką ant liemens. Išvada: Lengvesnis lankas - didesnė nauda sveikatai, mažesnis lankas - didesnė baimė lašinukam  smile.gif
*

O as jau buvau pradejus gailetis ir keikt save kad emeu mazesni lanka, tai dabar galiu tik dziaugtis ax.gif lotuliukas.gif
naujokė--
QUOTE(sypsenelex @ 2009 02 15, 16:09)
O as jau buvau pradejus gailetis ir keikt save kad emeu mazesni lanka, tai dabar galiu tik dziaugtis  ax.gif  lotuliukas.gif
*

Ta prasme jau sportuojat su tuo lanku? Išmokot sukt? Nes aš tik vakar nusipirkau mažiuką, tai neįmanoma pasukt lotuliukas.gif blush2.gif
Sasha
Labas vakaras smile.gif
Jungiuosi i jusu bureli 4u.gif jei priimsit blush2.gif Suksiu metalini lanka (dar mamos palikimas), 2 kartus po 15 min, nes ilgiau kolkas negaliu, taip sonai pradeda nezeti biggrin.gif dar i masazus nuesiu, noriu iki kovo 7 kuo didesnie rezultato. bandysiu ir su jumis pasiekimais dalintis.
Bena
Junkis, dalinkis rezultatais 4u.gif As siek tiek apstojau sukti, nes itariu nestuke.gif , bet jei nepasitvirtins, vel kibsiu i darba mirksiukas.gif
Aganju
Sveikos "sukuoles" 4u.gif
as neseniai irgi pradejau sukti, mokausi dar, na pirma karta kai pasukau tai skaudejo nugara. ar as blogai sukau ar lankas blogas? jis metalinis, gan sunkus...dabar jau stuburo nebeskauda, tikiuosi kad lankas man nepakenks, tik pades...

QUOTE(Bena @ 2009 02 15, 23:34)
Junkis, dalinkis rezultatais 4u.gif  As siek tiek apstojau sukti, nes itariu  nestuke.gif , bet jei nepasitvirtins, vel kibsiu i darba mirksiukas.gif
*

Bena, linkiu kad itarimai del nestuke.gif pasitvirtintu! pasiliekninsi liemeni veliau lotuliukas.gif
Bena
QUOTE(Neaiste @ 2009 02 16, 14:41)
Bena, linkiu kad itarimai del  nestuke.gif  pasitvirtintu! pasiliekninsi liemeni veliau lotuliukas.gif
*

mirksiukas.gif mirksiukas.gif kazkaip pasiilgstu sukimo, pavaikstau aplink lanka, pasiimu, paziuriu ir vel padedu lotuliukas.gif
sypsenelex
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 15, 16:11)
Ta prasme jau sportuojat su tuo lanku? Išmokot sukt? Nes aš tik vakar nusipirkau mažiuką, tai neįmanoma pasukt  lotuliukas.gif  blush2.gif
*

is pradziu ir man buvo neimanoma, vienas ratas ir lankos ant zemes, bet po biski po biski ir jau 20-25ratukus apsuku blush2.gif aisku dar mazai, bet stengiuosi ismokt daugeu apsukt biggrin.gif vienu tarpu buvau metus sukima, kaip krisdavo lankas tai susitrenkdavau koja, ir taip skaudziai, matyt kaip operuota ir jautresne likus, bet dabar vel pradejau sukt, o kad nebetrankyt dabar kai tik krenta lankas atkisu kelena doh.gif
naujokė--
QUOTE(sypsenelex @ 2009 02 17, 11:25)
is pradziu ir man buvo neimanoma, vienas ratas ir lankos ant zemes, bet po biski po biski ir jau 20-25ratukus apsuku  blush2.gif aisku dar mazai, bet stengiuosi ismokt daugeu apsukt biggrin.gif vienu tarpu buvau metus sukima, kaip krisdavo lankas tai susitrenkdavau koja, ir taip skaudziai, matyt kaip operuota ir jautresne likus, bet dabar vel pradejau sukt, o kad nebetrankyt dabar kai tik krenta lankas atkisu kelena  doh.gif
*

Reiks ir man kibt į sukimo mokslus thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.