QUOTE(sandralija @ 2008 11 21, 11:57) bet ir svorio manyciau numetei nemazai,idomu kiek nukrenta kg,kad apimtis sumazetu ant tiek  o siap labai dziaugiuosi uz tave,kad turi tiek kantrybes.as ir jau suku lanka dvi dienas,tik man kazkodel labai jau skauda sonkaulius  nesuprantu kodel,gal per aukstai suku,bet jei bandau zemiau lankas nukrenta  Pabandyk apsirengti storesni megstuka, isbandyta
sandralija
2008 11 21, 13:22
QUOTE(klaida @ 2008 11 21, 13:36) Pabandyk apsirengti storesni megstuka, isbandyta  aciu uz patarima,pabandysiu
Simpatiaska
2008 11 21, 13:49
QUOTE(sandralija @ 2008 11 21, 12:57) bet ir svorio manyciau numetei nemazai,idomu kiek nukrenta kg,kad apimtis sumazetu ant tiek  o siap labai dziaugiuosi uz tave,kad turi tiek kantrybes.as ir jau suku lanka dvi dienas,tik man kazkodel labai jau skauda sonkaulius  nesuprantu kodel,gal per aukstai suku,bet jei bandau zemiau lankas nukrenta  Kaip ne keista tik 3 kg,numeciau man pradziai visas pilvas skaudejo ir sonai,ir juoktis buvo sunku,vyduj viskas skaudejo,po savaites pripratau,dabar laisvai galiu vos ne ant nuogo kuno sukti
Simpatiaska
2008 11 21, 17:05
va cia ziuriu VALIAR PARDUODA LANKA SAVO http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry21618453AS TOKI PAT TURIU,tikiuosi neisizeis kad pareklamavau
sandralija
2008 11 25, 11:56
na ka,tas mano lankas,kai pamaciau taip mane nugazdino,jog maniau nepasuksiu tokio didelio,bet dabar  labai dziaugiuosi,jog nepirkau  lengvesnio
QUOTE(sandralija @ 2008 11 25, 11:56) na ka,tas mano lankas,kai pamaciau taip mane nugazdino,jog maniau nepasuksiu tokio didelio,bet dabar  labai dziaugiuosi,jog nepirkau  lengvesnio Labas, gal gali foto įmest, arba kokią nuorodą internete, kokį ten turi? Ar nekliba ten per tuos sujungimus?
sandralija
2008 11 26, 17:08
QUOTE(Surja @ 2008 11 26, 09:43) Labas, gal gali foto įmest, arba kokią nuorodą internete, kokį ten turi? Ar nekliba ten per tuos sujungimus?  idedu savo nuotrauka
QUOTE(sandralija @ 2008 11 26, 17:08) idedu savo nuotrauka  Nesimato nuotraukos
sandralija
2008 11 27, 16:51
QUOTE(Surja @ 2008 11 26, 18:38) Nesimato nuotraukos  ale tikrai,nezinau kodel  pabandysiu dar karta
o jei lanko neturi, niekaip kitaip negalima isryskinti liemeni?
QUOTE(jolantina @ 2008 11 15, 13:07) Nežinau ar suprasit,bet: Atsigulkite pusiau sėdomis ant šono ir atsiremkite alkūne,kairysis kelis sulenktas,o dešinė koja ištiesta priešais jus.Pakelkite savo kūną ir laikydami pėdas laisvai lygiagrečiai grindims,kilnokite dešinę koją aukštyn ir žemyn.Pakartokite judesius ant kito šono. Papildyta:Turiu dar vieną pratimą: 1.Atsigulkite ant šono pasirėmę alkūne,sulenkę kelius,pėdos už jūsų.2.Laikydami alkūnę tiesiai pečių lygyje,kitą ranką uždėkite ant klubo ir pakelkite klubus nuo grindų.Palaikykite ir atpalaiduokite.Pakartoti judesius ant kito šono.Šitas dar geresnis  QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 30, 22:34) o jei lanko neturi, niekaip kitaip negalima isryskinti liemeni? 
QUOTE(Nemura @ 2008 11 30, 21:51) cia matyt atsakymas butu NE
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 30, 22:56) cia matyt atsakymas butu NE  Taigi paieškojau keliais puslapiais anksčiau kur viena mergina dalinosi pratimais gerais, kurie jaim padejo pagražinti savo liemeni. Kodėl tu saki kad atsakymas Ne?
QUOTE(Nemura @ 2008 11 30, 22:00) Taigi paieškojau keliais puslapiais anksčiau kur viena mergina dalinosi pratimais gerais, kurie jaim padejo pagražinti savo liemeni. Kodėl tu saki kad atsakymas Ne?  as nesakau, kad atsakymas NE, tiesiog bandau interpretuoti ka galetu reiksti tas balionelis
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 30, 23:02) as nesakau, kad atsakymas NE, tiesiog bandau interpretuoti ka galetu reiksti tas balionelis  Gali interpretuoti kaip FOR YOU
Prisiskaičiau čia tiek gerų atsiliepimų apie lankus tai susigundžiau ir aš pabandyti Turiu aš metalinį lanką ir sukti visai gerai išeina tik vat tingulys tai siaubas  Nu pabandysiu bent kokias dvi savaites sąžiningai pasportuoti ir parašysiu apie rezultatus.
ANETELE
2008 12 08, 21:01
Sveikos O as va atejau cia pasigirti  ,per gera savaite saziningo sukimo dingo 4cm.ispradziu netikejau galvojau gal blogai pamatavau bet viskas gerai suku jau ilgokai kai bus lygiai menesis sukimo parasysiu kiek nukrito cm. per menesy. Ai va dar apie melynes buvo atsirade kelios bet dabar jau neatsiranda.O ir lanka jau issuku ilgai ir noreciau jau sunkesnio  prasysiu SB kad pasunkintu gal ka sugalvos  .
Tiesiogmamyte
2009 01 02, 23:05
Su Naujais Metais mergaites Nusprendziau ir as prie jusu prisijunti  Suksime lankus visos kartu Tik ziurekit man, netinginiaukit
"Ramune"
2009 01 04, 14:41
Oi kaip ziauriai apleidau lanka  . Reikia kazkokia "formule" sugalvot , kad kasdien pasukti lanka.Kai pagalvoji nei is namu reikia kur eiti, nei laiko daug neuzima....bet...niekaip nesigauna pasukt...neatsiranda laiko Nedirbciau....tai sau duociau uzduoti...."per piet neisi gert kavos kol lanko nepasuksi ":D
*Passion*
2009 01 12, 21:07
O as va nebepamenu kaip ta lanka sukt, tai dar tik mokausi. Bet nusipirkau seniuose plastmasini ir pripyliau smeliuko... pasukau siandien apie pusvalandi (puse to laiko lenkdavausi pakelt lanko nuo zemes, bet as nepasiduosiu!  ), tai sonus jau jauciu, rytoj irgi taip, tik derinsiu su pratimais presui...  ( http://www.youtube.com/watch?v=-YI0cxuNcq8...feature=channel )
Simpatiaska
2009 01 12, 22:24
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 04, 15:41) Oi kaip ziauriai apleidau lanka  . Reikia kazkokia "formule" sugalvot , kad kasdien pasukti lanka.Kai pagalvoji nei is namu reikia kur eiti, nei laiko daug neuzima....bet...niekaip nesigauna pasukt...neatsiranda laiko Nedirbciau....tai sau duociau uzduoti...."per piet neisi gert kavos kol lanko nepasuksi ":D Bandyk gal pries miega nors 15 min pasukti
marlenna
2009 01 14, 00:15
Na seniau sukdavau netgi du lankus, suklijuotus abu į vieną. Juos abu buvau pripidzius druskos, gana sunkūs būdavo. Po 15min pilvas tapdavo nejautrus ir visas raudonas... Girdėjau, kad tokių sunkių lankų sukimas gali ir pakenkti  gali pasislinkti gimda ir panašiai...  Išsigandau ir nebesuku lanko. Gal ką nors girdėjote apie neigiamą poveikį????
QUOTE(marlenna @ 2009 01 14, 01:15) Na seniau sukdavau netgi du lankus, suklijuotus abu į vieną. Juos abu buvau pripidzius druskos, gana sunkūs būdavo. Po 15min pilvas tapdavo nejautrus ir visas raudonas... Girdėjau, kad tokių sunkių lankų sukimas gali ir pakenkti  gali pasislinkti gimda ir panašiai...  Išsigandau ir nebesuku lanko. Gal ką nors girdėjote apie neigiamą poveikį????  Manau, kas per daug tas ne sveika pilnai užtenka ir vieno pasunkinto lanko
auriune
2009 01 18, 09:14
Nusipirkit masažinį lanką ir bus OK!!! Papildyta:Įdedu nuorodą apie masažinį lanką http://www.parkland.ee/166eng.html
Sveikos merginos, jungiuosi ir as prie lankininkiu  Siandien 5 diena kaip siku, is pradziu buvo sunku ir melyniu atsirado po pirmojo pasukimo, bet dabar tai man didele atrakcija. Suku apie 40 - 60 minuciu ir visiskai nenusibosta, kazkaip laikas labai greitai prabega  kartu per diena padarau 50 - 100 atsilenkimu ( cia nuo nuotaikos priklauso). Na kagi, laukiam geru rezultatu
QUOTE(auriune @ 2009 01 18, 10:14) Nusipirkit masažinį lanką ir bus OK!!! Papildyta:Įdedu nuorodą apie masažinį lanką http://www.parkland.ee/166eng.htmlGal galit pasakyti, kur galima toki isigyti?
auriune
2009 01 19, 20:40
QUOTE("Ramune" @ 2009 01 04, 15:41) Oi kaip ziauriai apleidau lanka  . Reikia kazkokia "formule" sugalvot , kad kasdien pasukti lanka.Kai pagalvoji nei is namu reikia kur eiti, nei laiko daug neuzima....bet...niekaip nesigauna pasukt...neatsiranda laiko Nedirbciau....tai sau duociau uzduoti...."per piet neisi gert kavos kol lanko nepasuksi ":D Nelabai siūlyčiau sukti lanką prieš miegą . Geriau ryte arba po pietų. Aš tai bet kada suku. Kada užsimanau. Dažniausiai suku ,kai grįžtu iš darbo. Pasuku Acu hula Magic Hoop lanką ir einu niam niam. Lanką man parvežė. Bet va draugė pirko Nuga Best demonstraciniame salone Naujakiemio 22, Klaipėda. Telef. 862274444 Kainavo 150 lt. Man atrodo, kad tokių salonų yra visoje Lietuvoje. Kai suksit tokį lanką storiau apsirenkit , nes šonai bus mėlyni.
LAPUTAITĖ
2009 02 04, 11:08
As taip pat prisidedu prie lanko sukiotoju  !!! Geras dalykas - lankas  Kuri laika taip pat buvau apleidusi, bet kad isryskina liemeni - FAKTAS  !!! As tai nesu tokia isradinga kaip kai kurios cia rase  Suku 2 arba 3 lankus iskart uzsidejus, taciau plastmasinius ir man to pakanka Dar darau atsilenkimus, masazuojuos (sepetys, vaumine taure arba Vibro tone dirzas) Rezultatus jauciu  Tiesa, po 18val. nieko nevalgau, nebet tik koki obuoli sugrauziu
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 04, 11:08) bet kad isryskina liemeni - FAKTAS  !!! Jo sutinku, as jau irgi matau akivaizdzius rezultatus
Vėjo Laisvė
2009 02 05, 10:07
po kiek laiko pastebejot rezultatus?
QUOTE(Vėjo Laisvė @ 2009 02 05, 10:07) po kiek laiko pastebejot rezultatus?  po mazdaug 2 savaiciu intensyvaus sukimo, po valanda per diena, plius atsilenkimai  Gal nezymus matesi ir anksciau, bet akivaizdzius matau tik dabar
Agnieska3
2009 02 05, 13:20
As pries dvi savaites nusipirkau lanka. Patarciau pirkti metalini. Jis sunkesnes ir geresnis, o tie plasmasiniai yra lengvi ir nedaro jokio poveikio. Nebent, esu girdejus, kad kiti smelio prisipila. Ir kai tik turiu laiko suku, suku...Beto, reikia pirkti didelio skersmens lanka, nu skirta suaugusiam zmogui. Gero sukimo.
Ir dar ka as darau, tai issitepu pilva liekninanciu kremu  tas manau duoda papildomu rezultatu
ANŽELINA
2009 02 05, 15:27
As siandien nusipirkau toki  Pardaveja pasake, kad is pradziu ilgai nesukti
QUOTE(ANŽELINA @ 2009 02 05, 15:27) As siandien nusipirkau toki  Pardaveja pasake, kad is pradziu ilgai nesukti  o kur pirkai ir kiek kainavo?  man reiktu nusipirkti, nes dabar su drauges paskolintu zaidziu
ANŽELINA
2009 02 06, 08:37
QUOTE(Bena @ 2009 02 05, 18:49) o kur pirkai ir kiek kainavo?  man reiktu nusipirkti, nes dabar su drauges paskolintu zaidziu  Pirkau Gariunose uz 85 Lt
QUOTE(ANŽELINA @ 2009 02 06, 08:37) Pirkau Gariunose uz 85 Lt  aciu  nemazai nemazai
ANŽELINA
2009 02 06, 11:25
QUOTE(Bena @ 2009 02 06, 13:15) aciu  nemazai nemazai  Gal gal  Bet jeigu suliekniesiu, tai manau verta  Uz kokio menesio parasysiu atsilepimus
LAPUTAITĖ
2009 02 12, 15:23
Man tai svoris po 1 kg kas savaite krenta, ir as esu tuo patenkinta
DovileG.
2009 02 14, 17:14
QUOTE(ANŽELINA @ 2009 02 06, 08:37) Pirkau Gariunose uz 85 Lt  Siaip gerai pasiderejus uz 80 lt nusipirkau , bet as pirkau dideli, o yra ir mazesniu uz 60 lt.
auriune
2009 02 14, 18:26
QUOTE(Simpatiaska @ 2009 01 12, 23:24) Bandyk gal pries miega nors 15 min pasukti  Aš suku, kai rodo NEKVIESTA MEILĖ>Dviguba nauda.Nors tas filmas man labai "lievas" Kažin ar prieš miegą gerai sukti lanką.
naujokė--
2009 02 15, 13:36
QUOTE(Agnieska3 @ 2009 02 05, 14:20) As pries dvi savaites nusipirkau lanka. Patarciau pirkti metalini. Jis sunkesnes ir geresnis, o tie plasmasiniai yra lengvi ir nedaro jokio poveikio. Nebent, esu girdejus, kad kiti smelio prisipila. Ir kai tik turiu laiko suku, suku...Beto, reikia pirkti didelio skersmens lanka, nu skirta suaugusiam zmogui. Gero sukimo.  Prieštaraučiau dėl abiejų minėtų dalykų. 1. Kuo sunkesnis lankas, tuo daugiau jis traumuoja stuburą. Liemenį formuoja ne lanko svoris, o pastangos - sukimo laikas. Net patyrę treneriai pataria nesimankštinti su sunkiais lankais. 2. Kuo didesnis lanko skersmuo, tuo didesnė inercija ir tuo lengviau lankas sukasi pats. Kuo mažesnis skersmuo, tuo mažesnė inercija, tuo daugiau pastangų jūs turite įdėti, kad išlaikytumėte tokį lanką ant liemens. Išvada: Lengvesnis lankas - didesnė nauda sveikatai, mažesnis lankas - didesnė baimė lašinukam
sypsenelex
2009 02 15, 15:09
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 15, 14:36) Prieštaraučiau dėl abiejų minėtų dalykų. 1. Kuo sunkesnis lankas, tuo daugiau jis traumuoja stuburą. Liemenį formuoja ne lanko svoris, o pastangos - sukimo laikas. Net patyrę treneriai pataria nesimankštinti su sunkiais lankais. 2. Kuo didesnis lanko skersmuo, tuo didesnė inercija ir tuo lengviau lankas sukasi pats. Kuo mažesnis skersmuo, tuo mažesnė inercija, tuo daugiau pastangų jūs turite įdėti, kad išlaikytumėte tokį lanką ant liemens. Išvada: Lengvesnis lankas - didesnė nauda sveikatai, mažesnis lankas - didesnė baimė lašinukam  O as jau buvau pradejus gailetis ir keikt save kad emeu mazesni lanka, tai dabar galiu tik dziaugtis
naujokė--
2009 02 15, 15:11
QUOTE(sypsenelex @ 2009 02 15, 16:09) O as jau buvau pradejus gailetis ir keikt save kad emeu mazesni lanka, tai dabar galiu tik dziaugtis  Ta prasme jau sportuojat su tuo lanku? Išmokot sukt? Nes aš tik vakar nusipirkau mažiuką, tai neįmanoma pasukt
Labas vakaras  Jungiuosi i jusu bureli  jei priimsit  Suksiu metalini lanka (dar mamos palikimas), 2 kartus po 15 min, nes ilgiau kolkas negaliu, taip sonai pradeda nezeti  dar i masazus nuesiu, noriu iki kovo 7 kuo didesnie rezultato. bandysiu ir su jumis pasiekimais dalintis.
Junkis, dalinkis rezultatais  As siek tiek apstojau sukti, nes itariu  , bet jei nepasitvirtins, vel kibsiu i darba
Sveikos "sukuoles" as neseniai irgi pradejau sukti, mokausi dar, na pirma karta kai pasukau tai skaudejo nugara. ar as blogai sukau ar lankas blogas? jis metalinis, gan sunkus...dabar jau stuburo nebeskauda, tikiuosi kad lankas man nepakenks, tik pades... QUOTE(Bena @ 2009 02 15, 23:34) Junkis, dalinkis rezultatais  As siek tiek apstojau sukti, nes itariu  , bet jei nepasitvirtins, vel kibsiu i darba  Bena, linkiu kad itarimai del  pasitvirtintu! pasiliekninsi liemeni veliau
QUOTE(Neaiste @ 2009 02 16, 14:41) Bena, linkiu kad itarimai del  pasitvirtintu! pasiliekninsi liemeni veliau   kazkaip pasiilgstu sukimo, pavaikstau aplink lanka, pasiimu, paziuriu ir vel padedu
sypsenelex
2009 02 17, 10:25
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 15, 16:11) Ta prasme jau sportuojat su tuo lanku? Išmokot sukt? Nes aš tik vakar nusipirkau mažiuką, tai neįmanoma pasukt  is pradziu ir man buvo neimanoma, vienas ratas ir lankos ant zemes, bet po biski po biski ir jau 20-25ratukus apsuku  aisku dar mazai, bet stengiuosi ismokt daugeu apsukt  vienu tarpu buvau metus sukima, kaip krisdavo lankas tai susitrenkdavau koja, ir taip skaudziai, matyt kaip operuota ir jautresne likus, bet dabar vel pradejau sukt, o kad nebetrankyt dabar kai tik krenta lankas atkisu kelena
naujokė--
2009 02 17, 18:40
QUOTE(sypsenelex @ 2009 02 17, 11:25) is pradziu ir man buvo neimanoma, vienas ratas ir lankos ant zemes, bet po biski po biski ir jau 20-25ratukus apsuku  aisku dar mazai, bet stengiuosi ismokt daugeu apsukt  vienu tarpu buvau metus sukima, kaip krisdavo lankas tai susitrenkdavau koja, ir taip skaudziai, matyt kaip operuota ir jautresne likus, bet dabar vel pradejau sukt, o kad nebetrankyt dabar kai tik krenta lankas atkisu kelena  Reiks ir man kibt į sukimo mokslus
|
|