aliuminis - taip kad nelabai sunkus
bet vis tiek man nesigauna jo sukt, ne skazkoks man jis per didelis atrodo ir krenta bliamba
kaip jus ten darot ?
niu gavai lanka !
aliuminis - taip kad nelabai sunkus bet vis tiek man nesigauna jo sukt, ne skazkoks man jis per didelis atrodo ir krenta bliamba kaip jus ten darot ?
Ir aš noriu lanko!!!
aš jau antra savaitė kaip suku lanka kasdien po 15min
truputi ne i tema parasysiu
kodel ne i tema
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 04, 14:05) truputi ne i tema parasysiu
As sukau lanka dar visai nesenai
tai vat per vasara liemuo is 80 i 74cm perejo dabar jau nebesuku,nes auskarai bamba isiveriau..gal veliau vel suksiu,kai uzgis visai beje,sukau Aliumini
Stovi namie kampe aliuminis lankas. Galvojau pradėt sukt. Pabandžiau prieš porą savaičių, tai po 5 min TOKIAS mėlynes susimušiau ant kaulų, kad priliest negalėjau
galiu pasakyt kad man taip pat skaudėjo ypač pirmas dienas
Skaitau ir pati netikiu, kad lanko sukimas gali duoti tokius rezultatus..... Kiek laiko ir kaip dažnai tą lanką reikia sukti
aš stengiuosi sukti kasdien 10-15 min
QUOTE(winter @ 2005 11 20, 17:53) nu va aš vakar užsimaukšlinau lanką ant savo lašiakų pirmą dieną išsukau penkiolika minučių, ojojoj kaip iš pradžių skaudėjo šoniukus, ale įsisukau ir praėjo, tik pumpą gavau šiandien šonus šiek tiek skaudena, net bijau bandyti mano lankas aliuminis pripildytas smėliuko nu ką lauksime rezultatų
o jau mano lankas
vat man įdomu kaip su tais papildymais
tikrai netrukdo
nu va jau nebesuku lanko kuris laikas nes gavau dovanų abonimenta į sporto klubą
pasidalinsiu savo patirtim
nu va merginos, pasukau ir as lanka, tai zinokit mano visas pilvas raudonas, nors lankas pripiltas druska yra.bet jis man vis krenta ir krenta, kai nebuvo druskos nekrito, jauciu netoligiai pasiskirsto.bet pradziai apsildysiu savo soniukus ir pilva su tokiu lanku, nes jauciu po gelezinio nezinau kas butu
QUOTE(sonatarin @ 2006 04 13, 17:36) nu va merginos, pasukau ir as lanka, tai zinokit mano visas pilvas raudonas, nors lankas pripiltas druska yra.bet jis man vis krenta ir krenta, kai nebuvo druskos nekrito, jauciu netoligiai pasiskirsto.bet pradziai apsildysiu savo soniukus ir pilva su tokiu lanku, nes jauciu po gelezinio nezinau kas butu tai gal reikia is pirmo apsildyti ta pilvuka su tusciu lanku, o po to tik kruvio duoti... QUOTE(Nerytė @ 2006 04 14, 02:29) tai gal reikia is pirmo apsildyti ta pilvuka su tusciu lanku, o po to tik kruvio duoti... nu tai kelias dienas sukau su tusciu, atrodo gal biski apsilo, bet kruvis yra kruvis QUOTE(Nerytė @ 2006 04 14, 01:29) taigi ir as prie patinginciu,pasukau pora sav ir viskas,o be to nieko ir nebejauciu,tas pats kaip siula sukineciau,gal tikrai metalinis geriau...uh ir kaip ta tinguli ishvaryti
Prisijungiu ir as prie jusu
Vaikysteje lanka sukdavau po valanda QUOTE(alleksandra @ 2006 05 06, 19:22) Prisijungiu ir as prie jusu Vaikysteje lanka sukdavau po valanda po to pasidalink patirtimi.... gal itikinsit ir mane ji nusipirkti ir sukti
man viena pazistama taip buvo pasakius jei visalaik suksi lanka ant liemens greiciau stumsi lasinukus klubu ar apatines pilvo dalies link... nezinau tiesa ji cia man pasake ...ar tikrai taip gali buti?? kazkaip tuo metu patikejau, bet dabar paskaiciau kaip visoms cia neblogai ir rezultatai yra ...
as darau kasdien po 60-90 atsilenkimu, zirklutes padarau dar ir siaip visokiu pratimuku, ir rytais bodyflexo pratimukus dar darau... stengiuosi nepraleisti ne dienos...taciau pilvukas toks kietas ir nekrinta.. virsutine pilvuko dalis lyg jau rimteja
Manau, kad sukant lanka ryskeja liemuo, todel apatine kuno dalis gali atrodyti storesne
Labuka,
Aš turiu metalinį pasunkintą lanką. Pirkau Senukuose prieš pusantrų metų, lyg 50 Lt kainavo. Tikrai nesigailiu, kad pirkau Dabar turiu paskolinusi draugei, bet jaučiu, kad ant rudens reiks susigrąžinti ir vėl pačiai sukti
Niekaip neprisiruosiu issitraukti ir pasukti!
as irgi suksiu lanka,paskaitnejau taip puikiai cia visom sekasi! saunu! tikiuosi neteks nusivilti rezultatais
QUOTE(ema88 @ 2006 06 25, 23:52) Teisybė. mano mamytė 49metų išsuka virš 500kartų ir turi gražų liemenį ir pilvuką tikrai lankas padeda Aš vis laukiu,kada vyras iš savo mamos man parveš metalinį lanką
Prisiskaičiau čia jūsų pasakojimų,tai ir aš nusipirkau net 8 lankus.Maniau,kad tiek reikia.Bet dabar supratau,kad man ir 3 pakaks.Gal dar norit kas nors 2 lankus pirkti?Jie tikrai geri,aliuminiai,skersmuo 90CM.jEI KAS RAŠYKIT A/Z.oAŠ BANDYSIU RYŠKINT LIEMENĮ,NES DABAR JO NESIMATO
as irgi pradejau sukti, kol kas pokyciu jokiu, tik labaisonusskauda ir nugara...
Nu, maža kai buvau tai ištisai lanką sukdavau, dabar iki kol dukra nesulaužo, tai pasuku.
mhm... seniau ir as sukau lanka
bet dabar man atrodo as vel pradesiu ji sukti
Nokia, po kiek noretum uz lankus? as priglausciau..
anksciau dar mokykloje tv spoksodavau, dar po to smelio prisipyliau y jy kad rezultatas butu, bet tai pas mane figura tokia, kad liemuo nelabai matos. mamyte amžiną atilsy sakydavo kad as lenta - nes nėra liemens, reikia suprasti...
paskaičius šitą temą ir aš pradėjau sukti lanką
lauksim rezultatu
as sukdama lanka,praeita vasara labai sulieknejau
nuo liemens turbut kokia 10cm dingo,nematavau..bet talija buvo labai grazi,ir pilvukas plokstesnis dabar vel pradedu sukti ,ziuresim kaip bus
as turiu tik plasmasini
Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena??? va kiek klausimu prirasiau QUOTE(Celeste @ 2006 09 21, 19:40) as sukdama lanka,praeita vasara labai sulieknejau nuo liemens turbut kokia 10cm dingo,nematavau..bet talija buvo labai grazi,ir pilvukas plokstesnis dabar vel pradedu sukti ,ziuresim kaip bus neįtikėtina
ir as cia masciau, kad lankas butu puiku. jau 5 menesiai po gimdymo, bet pilvas nei i kaire nei i desine
QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20) as turiu tik plasmasini Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena??? va kiek klausimu prirasiau Sukau aliumini,kasdien po 45min QUOTE(lijo @ 2006 09 24, 13:21) tai vat sukau lanka,kazkiek matyt mityba pagerejo,nes buvo vasara,ir taip nukeliavo kazkur 12kg ir atsirado pagaliau liemuo
as taip pat turiu lanka..toks ganetinai sunkus, metalinis ir dar su spec. masazuokliais jy rejkia ant nuogo pilvo sukti, pirkau senukuose apie 95lt manau tikrai vertas tiek litu, ir suku jau bevejk dvi savajtes
As turiu namuose plasmasini lanka, o tikrai jis nepadeda,nes yra perlengvas?
A i ji vis pasiziuriu,bet taip tingisi...atrodo vis laiko maza QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20) as turiu tik plasmasini Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena??? va kiek klausimu prirasiau galiu is savo patirties pasakyti kad ir plasmasinai padeda,kai dar princeses neturejau plasmasini lanka sukdavau po 1 val-2 val klausydama muzikos ( tevams pasirodydava kad man Papildyta: QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20) as turiu tik plasmasini Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena??? va kiek klausimu prirasiau galiu is savo patirties pasakyti kad ir plasmasinai padeda,kai dar princeses neturejau plasmasini lanka sukdavau po 1 val-2 val klausydama muzikos ( tevams pasirodydava kad man Papildyta: QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20) as turiu tik plasmasini Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena??? va kiek klausimu prirasiau galiu is savo patirties pasakyti kad ir plasmasinai padeda,kai dar princeses neturejau plasmasini lanka sukdavau po 1 val-2 val klausydama muzikos ( tevams pasirodydava kad man Papildyta: QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20) as turiu tik plasmasini Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena??? va kiek klausimu prirasiau galiu is savo patirties pasakyti kad ir plasmasinai padeda,kai dar princeses neturejau plasmasini lanka sukdavau po 1 val-2 val klausydama muzikos ( tevams pasirodydava kad man Papildyta: QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20) as turiu tik plasmasini Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena??? va kiek klausimu prirasiau galiu is savo patirties pasakyti kad ir plasmasinai padeda,kai dar princeses neturejau plasmasini lanka sukdavau po 1 val-2 val klausydama muzikos ( tevams pasirodydava kad man Papildyta: QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20) as turiu tik plasmasini Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena??? va kiek klausimu prirasiau galiu is savo patirties pasakyti kad ir plasmasinai padeda,kai dar princeses neturejau plasmasini lanka sukdavau po 1 val-2 val klausydama muzikos ( tevams pasirodydava kad man Papildyta: QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20) as turiu tik plasmasini Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena??? va kiek klausimu prirasiau galiu is savo patirties pasakyti kad ir plasmasinai padeda,kai dar princeses neturejau plasmasini lanka sukdavau po 1 val-2 val klausydama muzikos ( tevams pasirodydava kad man
Įdomu, kur gauti aliuminį lanką?
|