Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pratimai liemeniui
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
plastake
niu gavai lanka ! ax.gif

aliuminis - taip kad nelabai sunkus unsure.gif

bet vis tiek man nesigauna jo sukt, ne skazkoks man jis per didelis atrodo ir krenta bliamba blink.gif

kaip jus ten darot ? g.gif
Eri-ka
kaip jus ten darot ? g.gif
*

[/quote]
Po paauglystės praėjus tiek metų iš pradžių taip pat nesisekė, bet nieko kokį mėnesiuką paprakaituosi ir viską išmoksi. thumbup.gif
dziulka
g.gif Varau ryt ieškot lanko...
slyva
Ir aš noriu lanko!!!
bantukas
aš jau antra savaitė kaip suku lanka kasdien po 15min mirksiukas.gif esu labai patenkinta 1cm jau stabiliai nebėra nors tai nėra daug bet aš vis tiek džiaugiuosi rolleyes.gif
Spyrga
truputi ne i tema parasysiu blush2.gif bet paskaicius prisiminiau viena anekdota - nutare vyras, kad zmonai reikia siek tiek suliekneti ir nupirko jai lanka. parnese namo, uzmove, ziuri - kaip tik biggrin.gif
apsinge
kodel ne i tema biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif
bantukas
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 04, 14:05)
truputi ne i tema parasysiu  blush2.gif bet paskaicius prisiminiau viena anekdota - nutare vyras, kad zmonai reikia siek tiek suliekneti ir nupirko jai lanka. parnese namo, uzmove, ziuri - kaip tik  biggrin.gif
*

megalol.gif megalol.gif nu ja biggrin.gif ąčiū už palaikymą biggrin.gif tongue.gif beje aš ir toliau kas vakarą suku lanką maniškis jau priprato ir jau nebesišaipo nes mato kad lanko sukimas akivaizdžiai duoda rezultatų thumb_yello.gif
Celeste
As sukau lanka dar visai nesenai blush2.gif
tai vat per vasara liemuo is 80 i 74cm perejo rolleyes.gif
dabar jau nebesuku,nes auskarai bamba isiveriau..gal veliau vel suksiu,kai uzgis visai unsure.gif
beje,sukau Aliumini tongue.gif liux thumbup.gif
Cinside
Stovi namie kampe aliuminis lankas. Galvojau pradėt sukt. Pabandžiau prieš porą savaičių, tai po 5 min TOKIAS mėlynes susimušiau ant kaulų, kad priliest negalėjau verysad.gif Kame čia problema? Turbūt nemoku sukt doh.gif
bantukas
galiu pasakyt kad man taip pat skaudėjo ypač pirmas dienas wink.gif nu bet mėlyniu tai nebuvo g.gif
Nerytė
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 04, 14:05)
truputi ne i tema parasysiu  blush2.gif bet paskaicius prisiminiau viena anekdota - nutare vyras, kad zmonai reikia siek tiek suliekneti ir nupirko jai lanka. parnese namo, uzmove, ziuri - kaip tik  biggrin.gif
*

megalol.gif clap.gif clap_1.gif
Nerytė
Skaitau ir pati netikiu, kad lanko sukimas gali duoti tokius rezultatus..... Kiek laiko ir kaip dažnai tą lanką reikia sukti ax.gif
bantukas
aš stengiuosi sukti kasdien 10-15 min mirksiukas.gif o iš pradžių sukdavau tik kas antrą nes labai skaudėjo šonus blush2.gif
vilmuke
QUOTE(winter @ 2005 11 20, 17:53)
aš stengiuosi sukti kasdien 10-15 min  mirksiukas.gif o iš pradžių sukdavau tik kas antrą nes labai skaudėjo šonus  blush2.gif
*

nu va aš vakar užsimaukšlinau lanką ant savo lašiakų biggrin.gif thumbup.gif

pirmą dieną išsukau penkiolika minučių, ojojoj kaip iš pradžių skaudėjo šoniukus, ale įsisukau ir praėjo, tik pumpą gavau biggrin.gif

šiandien šonus šiek tiek skaudena, net bijau bandyti doh.gif , bet mėlynių nėra schmoll.gif
mano lankas aliuminis pripildytas smėliuko thumbup.gif

nu ką lauksime rezultatų thumbup.gif
bantukas
o jau mano lankas blush2.gif oh doh.gif niekur aš neradau aliuminio tai į paprastą lanką pripyliau druskos biggrin.gif bet dabar to svorio man visiškai užtenka smile.gif
dianna
QUOTE(winter @ 2005 11 23, 14:12)
o jau mano lankas blush2.gif oh  doh.gif niekur aš neradau aliuminio tai į paprastą lanką pripyliau druskos  biggrin.gif  bet  dabar to svorio man visiškai užtenka  smile.gif
*

gerai kad yra tokiu isradingu merginu thumbup.gif
pienių jūra
vat man įdomu kaip su tais papildymais g.gif Ar netrukdo paskui jie sukti? juk lanko viduje tai tas užpildas juda, gali netolygiai pasiskirstyt...
bantukas
tikrai netrukdo mirksiukas.gif pas mane pilnut pilnutėlis minusas tik toks kad iš pradžių jis man per sunkus atrodė biggrin.gif tiesa nepasakiau prieš tai užpilas buvo vanduo biggrin.gif doh.gif doh.gif
bantukas
nu va jau nebesuku lanko kuris laikas nes gavau dovanų abonimenta į sporto klubą thumbup.gif clap.gif
misis
pasidalinsiu savo patirtim 4u.gif ...suku lanka jau savaite, kasdien po 20 min.,ant sonu tai tikrai jauciasi,kad sutvirtejo,nezinau kaip su apimtim,nes nesimatavau,na pats pilvas tai kaip buvo nieko gero taip ir teber...pradzioj buvo azartas,bet dabar jau darosi nuobodu ax.gif ,bus matyti kaip toliau,nes dabar savaitgalis,o isheiginem d. jokiu sportu-tinginiauju.o lankas mano plastmasinis,bet kazkokio skyshcio pripiltas,nes kliuksi...cia kazkuri rase,kad suka ant klubu...,pabandziau-vaje blink.gif mistika kazkokia,niekaip nesiseka...
limma
nu va merginos, pasukau ir as lanka, tai zinokit mano visas pilvas raudonas, nors lankas pripiltas druska yra.bet jis man vis krenta ir krenta, kai nebuvo druskos nekrito, jauciu netoligiai pasiskirsto.bet pradziai apsildysiu savo soniukus ir pilva su tokiu lanku, nes jauciu po gelezinio nezinau kas butu doh.gif
Nerytė
QUOTE(sonatarin @ 2006 04 13, 17:36)
nu va merginos, pasukau ir as lanka, tai zinokit mano visas pilvas raudonas, nors lankas pripiltas druska yra.bet jis man vis krenta ir krenta, kai nebuvo druskos nekrito, jauciu netoligiai pasiskirsto.bet pradziai apsildysiu savo soniukus ir pilva su tokiu lanku, nes jauciu po gelezinio nezinau kas butu doh.gif
*

tai gal reikia is pirmo apsildyti ta pilvuka su tusciu lanku, o po to tik kruvio duoti... g.gif , noreciau isigyti lanka, tik nezinau ar ji naudociau ax.gif man taip visad buna, noriu noriu, o kai turiu tai pssss.... taip ir stovi kur kampe... nevalinga esu sportui doh.gif
limma
QUOTE(Nerytė @ 2006 04 14, 02:29)
tai gal reikia is pirmo apsildyti ta pilvuka su tusciu lanku, o po to tik kruvio duoti... g.gif , noreciau isigyti lanka, tik nezinau ar ji naudociau  ax.gif  man taip visad buna, noriu noriu, o kai turiu tai pssss.... taip ir stovi kur kampe... nevalinga esu sportui doh.gif
*

nu tai kelias dienas sukau su tusciu, atrodo gal biski apsilo, bet kruvis yra kruvis rolleyes.gif o valios ir as neturiu, bet kai supykau ant saves tai ir prisiruosiau mirksiukas.gif
misis
QUOTE(Nerytė @ 2006 04 14, 01:29)
ax.gif  man taip visad buna, noriu noriu, o kai turiu tai pssss.... taip ir stovi kur kampe... nevalinga esu sportui doh.gif
*

taigi ir as prie patinginciu,pasukau pora sav ir viskas,o be to nieko ir nebejauciu,tas pats kaip siula sukineciau,gal tikrai metalinis geriau...uh ir kaip ta tinguli ishvaryti g.gif
Sasha
Prisijungiu ir as prie jusu smile.gif
Vaikysteje lanka sukdavau po valanda smile.gif o dabar visur lasiakais apaugau o ant liemens ju nera tiek daug, na nezinau kaip cia paaiskinti liemuo kaip ir yra, o po liemeniu arbuzas pupso (mano pilvas), na suksiu ir rezultatu lauksiu smile.gif
Nerytė
QUOTE(alleksandra @ 2006 05 06, 19:22)
Prisijungiu ir as prie jusu smile.gif
Vaikysteje lanka sukdavau po valanda smile.gif o dabar visur lasiakais apaugau o ant liemens ju nera tiek daug, na nezinau kaip cia paaiskinti liemuo kaip ir yra, o po liemeniu arbuzas pupso (mano pilvas), na suksiu ir rezultatu lauksiu smile.gif
*

po to pasidalink patirtimi.... gal itikinsit ir mane ji nusipirkti ir sukti ax.gif
burbulka
man viena pazistama taip buvo pasakius jei visalaik suksi lanka ant liemens greiciau stumsi lasinukus klubu ar apatines pilvo dalies link... nezinau tiesa ji cia man pasake ...ar tikrai taip gali buti?? kazkaip tuo metu patikejau, bet dabar paskaiciau kaip visoms cia neblogai ir rezultatai yra ...
as darau kasdien po 60-90 atsilenkimu, zirklutes padarau dar ir siaip visokiu pratimuku, ir rytais bodyflexo pratimukus dar darau... stengiuosi nepraleisti ne dienos...taciau pilvukas toks kietas ir nekrinta.. virsutine pilvuko dalis lyg jau rimteja ax.gif bet apatinej daly kabo puziukas, tai galvoju lanka isigyt, bet vat ta moteriske atsimenu vis.....
Sasha
Manau, kad sukant lanka ryskeja liemuo, todel apatine kuno dalis gali atrodyti storesne smile.gif
ema88
QUOTE(Lukutis @ 2004 11 29, 10:58)
neturiu as lanko, bet noreciau, nes lanka sukant galima sumazinti liemens apimtis wink.gif
*

Teisybė. mano mamytė 49metų išsuka virš 500kartų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir turi gražų liemenį ir pilvuką thumbup.gif
tikrai lankas padeda thumbup.gif
Dusia
Labuka,

Aš turiu metalinį pasunkintą lanką. Pirkau Senukuose prieš pusantrų metų, lyg 50 Lt kainavo. Tikrai nesigailiu, kad pirkau thumbup.gif Aišku, iš pradžių nuo jo sukimo ant klubų mėlynių užsitaisiau doh.gif tai kurį laiką paskui gavau sukti užsidėjusi ant klubų ką nors minkšta, kad neskaudėtų biggrin.gif Bet kai jau atidirbi tą sukimą, nebesitabaluoja tas lankas bile kaip ir per klubus nebetranko ax.gif
Dabar turiu paskolinusi draugei, bet jaučiu, kad ant rudens reiks susigrąžinti ir vėl pačiai sukti ax.gif
rosela
Niekaip neprisiruosiu issitraukti ir pasukti! blush2.gif Bet nuo rytojaus,pazadu biggrin.gif
skaudu
as irgi suksiu lanka,paskaitnejau taip puikiai cia visom sekasi! saunu! tikiuosi neteks nusivilti rezultatais rolleyes.gif
skera
QUOTE(ema88 @ 2006 06 25, 23:52)
Teisybė. mano mamytė 49metų išsuka  virš 500kartų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ir turi gražų liemenį ir pilvuką thumbup.gif
tikrai lankas padeda thumbup.gif
*

blink.gif Ohoho blink.gif

Aš vis laukiu,kada vyras iš savo mamos man parveš metalinį lanką rolleyes.gif Ji kažkada irgi suko,bet užleido šį reikalą ir dabar dulka tas lankas balkone laugh.gifO man kaip tik labai praverstų blush2.gif
NOKIA
Prisiskaičiau čia jūsų pasakojimų,tai ir aš nusipirkau net 8 lankus.Maniau,kad tiek reikia.Bet dabar supratau,kad man ir 3 pakaks.Gal dar norit kas nors 2 lankus pirkti?Jie tikrai geri,aliuminiai,skersmuo 90CM.jEI KAS RAŠYKIT A/Z.oAŠ BANDYSIU RYŠKINT LIEMENĮ,NES DABAR JO NESIMATO blush2.gif
Mojito
as irgi pradejau sukti, kol kas pokyciu jokiu, tik labaisonusskauda ir nugara...
ziza
Nu, maža kai buvau tai ištisai lanką sukdavau, dabar iki kol dukra nesulaužo, tai pasuku.
SEKUNDE
mhm... seniau ir as sukau lanka tongue.gif oj kaijp man patiko ji sukti,ir liemuo buvo pavydetinaij dailus... bet kai isiskrasuciau,teko palikti pas tevus... verysad.gif

bet dabar man atrodo as vel pradesiu ji sukti g.gif jei ne del poveikio,tai del malonumo tongue.gif
pupute
Nokia, po kiek noretum uz lankus? as priglausciau..
anksciau dar mokykloje tv spoksodavau, dar po to smelio prisipyliau y jy kad rezultatas butu, bet tai pas mane figura tokia, kad liemuo nelabai matos. mamyte amžiną atilsy sakydavo kad as lenta - nes nėra liemens, reikia suprasti... blush2.gif
ASARe
paskaičius šitą temą ir aš pradėjau sukti lanką sokiai.gif
lauksim rezultatu rolleyes.gif
Celeste
as sukdama lanka,praeita vasara labai sulieknejau bigsmile.gif
nuo liemens turbut kokia 10cm dingo,nematavau..bet talija buvo labai grazi,ir pilvukas plokstesnis blush2.gif
dabar vel pradedu sukti ,ziuresim kaip bus rolleyes.gif dar ir sportuot pradejau klube mirksiukas.gif
likija
as turiu tik plasmasini verysad.gif tai nejau jis tikrai jokios naudos neduoda verysad.gif
Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena???
va kiek klausimu prirasiau 4u.gif
lijo
QUOTE(Celeste @ 2006 09 21, 19:40)
as sukdama lanka,praeita vasara labai sulieknejau  bigsmile.gif
nuo liemens turbut kokia 10cm dingo,nematavau..bet talija buvo labai grazi,ir pilvukas plokstesnis  blush2.gif
dabar vel pradedu sukti ,ziuresim kaip bus  rolleyes.gif  dar ir sportuot pradejau klube  mirksiukas.gif
*

neįtikėtina bigsmile.gif gal gali patikslinti, kas ir kaip?
blia_blia_tekininke
ir as cia masciau, kad lankas butu puiku. jau 5 menesiai po gimdymo, bet pilvas nei i kaire nei i desine sad.gif apie du menesius sportuoju klube, vasara vazinejau dviraciu, bet niekas nevyxta. kiek zinau, tai dar labai svarbus lanko dydis, t.y. apimtis, ji turi buti tinkama, nei per didelis nei per mazas, turiu savo vaikystes viena lanka, bet jis jau mazokas. prisimenu kaip sukdavau vaikysteje, jai nekalbat apie kelis, mokejau visaip juo svaldyti, nuo kaklo iki kojos pirstu ir panasiai smile.gif o db tik cm ant liemens skaiciuoju. sunkoka kai tixlas minus 20 cm doh.gif
Celeste
QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20)
as turiu tik plasmasini verysad.gif tai nejau jis tikrai jokios naudos neduoda verysad.gif
Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena???
*

Sukau aliumini,kasdien po 45min blush2.gif

QUOTE(lijo @ 2006 09 24, 13:21)
neįtikėtina  bigsmile.gif gal gali patikslinti, kas ir kaip?
*

tai vat sukau lanka,kazkiek matyt mityba pagerejo,nes buvo vasara,ir taip nukeliavo kazkur 12kg ir atsirado pagaliau liemuo blush2.gif
blia_blia_tekininke
QUOTE(Celeste @ 2006 10 27, 23:05)
Sukau aliumini,kasdien po 45min  blush2.gif 
tai vat sukau lanka,kazkiek matyt mityba pagerejo,nes buvo vasara,ir taip nukeliavo kazkur 12kg ir atsirado pagaliau liemuo  blush2.gif
*

super! ryt is pat ryto leksiu ieskot naujo lanko smile.gif
Gretusha
as taip pat turiu lanka..toks ganetinai sunkus, metalinis ir dar su spec. masazuokliais jy rejkia ant nuogo pilvo sukti, pirkau senukuose apie 95lt manau tikrai vertas tiek litu, ir suku jau bevejk dvi savajtes blush2.gif tikekimes bus koks poveikis:))))
darausra
As turiu namuose plasmasini lanka, o tikrai jis nepadeda,nes yra perlengvas?
A i ji vis pasiziuriu,bet taip tingisi...atrodo vis laiko maza blush2.gif
kristyyynyte
*

galiu is savo patirties pasakyti kad ir plasmasinai padeda,kai dar princeses neturejau plasmasini lanka sukdavau po 1 val-2 val klausydama muzikos ( tevams pasirodydava kad man fool.gif ),bet rezultatai dziugino,liemuo buvo plonas...ir siaip pilvukas mazesnis,o dabar atrodau blink.gif ,nu viskas reik vel pradet ta plasmase sukt,bent po pusvalandi per diena,vakarais kai lelyte miega,nes ji mamytej neleistu lanko sukt nono.gif
Papildyta:
*

galiu is savo patirties pasakyti kad ir plasmasinai padeda,kai dar princeses neturejau plasmasini lanka sukdavau po 1 val-2 val klausydama muzikos ( tevams pasirodydava kad man fool.gif ),bet rezultatai dziugino,liemuo buvo plonas...ir siaip pilvukas mazesnis,o dabar atrodau blink.gif ,nu viskas reik vel pradet ta plasmase sukt,bent po pusvalandi per diena,vakarais kai lelyte miega,nes ji mamytej neleistu lanko sukt nono.gif
Papildyta:
*

Papildyta:
*

Papildyta:
*

Papildyta:
*

Papildyta:
*

Bitute32
Įdomu, kur gauti aliuminį lanką? doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.