Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pratimai liemeniui
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nelysot
Sukau ir as lanka .. kol du kartus tuo metaliniu daiktu netrenkiau sau i alkune (i ta pacia vieta, net nezinau kaip taip sugebejau).. Isistaciau tokia didele ir skaudancia melyne kad kolkas lanka ruosiuosi uzmirsti bent keletai dienu schmoll.gif
mezgimas.virbalais
Vertingi patarimai
evkau
QUOTE(Nelysot @ 2009 05 04, 22:31)
Sukau ir as lanka .. kol du kartus tuo metaliniu daiktu netrenkiau sau i alkune (i ta pacia vieta, net nezinau kaip taip sugebejau).. Isistaciau tokia didele ir skaudancia melyne kad kolkas lanka ruosiuosi uzmirsti bent keletai dienu  schmoll.gif
*

siulyciau visoms daryti tempimo pratimus, daugiau gimnastikos, butent liemeniui tai labai naudinga smile.gif
evellyn
QUOTE(evkau @ 2009 05 07, 19:08)
siulyciau visoms daryti tempimo pratimus, daugiau gimnastikos, butent liemeniui tai labai naudinga smile.gif
*

laba, esu naujoke , noreciau prisijungti prie jusu mergaiciu, domiuosi viskuo kas reikalinga ir duota moteriai mirksiukas.gif
Mėlyna♥
Sveikos,
Šiandien parsinešiau lanką, bandysiu gražinti liemenį 4u.gif Bet nesuprantu kame reikalas? Niekaip neišlaikau lanko ant liemenes ilgiau 5 s. blink.gif blink.gif blink.gif
MissBootee
o koks lankas? metalinis? gal per mažas Jums? Ar per lengvas smile.gif
O gal tiesiog nepripratus esat, bandykit bandykit ir pamatysit, kaip po valandą galėsit išsukt thumbup.gif 4u.gif
Mėlyna♥
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 23, 14:43)
o koks lankas? metalinis? gal per mažas Jums? Ar per lengvas  smile.gif
O gal tiesiog nepripratus esat, bandykit bandykit ir pamatysit, kaip po valandą galėsit išsukt  thumbup.gif  4u.gif
*

Ne metalinis, nu nėra sunkus jis, bet atrodo paauglystėj sukdavau kiek norėdavau, o dabar blink.gif net pyktis ima mad.gif Bet gal dėl to, kad aš visai atpratus sportuoti blush2.gif Na bandysiu, bandysiu, ir gal pavyks įsivažiuoti į darbą 4u.gif
MissBootee
Nu jei plastmasinis tas lengvas, tai ir bus sunkiau sukti..
blush2.gif
Nu pabandyk ant šito, bet šiaip daugiau naudos duoda sunkesni lankai ax.gif Tau ir sukt būtų lengviau, maloniau
Sekmės 4u.gif
kristinaeid
labukas,as turejau plasmasini,man per lengvas,tai vyras skilute pragreze, pripyle vandens, su lipnia uzklijavo tai zinok kad pavariau net melynes ant rytojaus buvo doh.gif
MissBootee
kažin ar gerai tas vanduo g.gif
geewhiz
user posted image

http://rapidshare.com/files/91645820/inten...ngles.part1.rar
http://rapidshare.com/files/91647353/inten...ngles.part2.rar
http://rapidshare.com/files/91828362/inten...ngles.part3.rar

20 min Pilates programa angliškai. Man patinka, kad tai nėra įprasti atsilenkimai.
Papildyta:
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 24, 14:14)
kažin ar gerai tas vanduo  g.gif
*

O kuo jis gali būti blogai? biggrin.gif
Elzevyra
As turiu metalini lanka,anksciau kasdien sukdavau,ypac po gimdymo,tai padejo sumazeti pilvui.o dabar vaikui labai idomu,ka ten mama daro.
O kad plasmasinis butu sunkesnis,galima smelio pripilti,pas mus mokykloj taip buvo padaryti,ir visai gerai.
Vetrunge.S
pasiskaiciau ir man reikia lanko:) o kur kaune ju buna pirkti? maximose buna?
Kiss Vampyrė;)*~
man labai patinka lanko sukimas,o ir rezultatus matau.suku metalini lanka po 30min per diena,ir laikusenai padeda ziuriu bigsmile.gif thumbup.gif
jegele
gal kas zino kiek metalinis lankas kainuoja ir kur pigiau isigyti? ax.gif
gress
QUOTE(jegele @ 2009 07 15, 16:04)
gal kas zino kiek metalinis lankas kainuoja ir kur pigiau isigyti? ax.gif
*

nusipirkau uz 65lt senukuose 4u.gif
MeduMeda
Sveikutes smile.gif , lanka su vadinamais sratukais jau antra savaite balkone laikau... blush2.gif Prisiskaiciau dabar,ir pabandysiu prie jusu prisijungti biggrin.gif Nuo rytojaus- bandysiu pas save atrasti liemeni ax.gif
baccila
Sveikos,
aš turiu klausimėlį. nusipirkau plastmasinį lanką ir galvoju, ko geriau į vidų pribėrus (metaliniui truputį pinigėlių gaila). Mano sesė buvo pribėrusi grikių, BET.. nutiko bėda, kurios ir aš pati norėčiau išvengti: kai jau vieną kartą pradarai lanką, po to jis karts nuo karto "atsidaro" ir iškrenta visas turinys.
Namuose pilna būdavo besimėtančių grikių ant kilimo. Nelabai malonu :S
Panelės, tos, kurios visgi kažką esate įsibėrusios į lanką, gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip po to užfiksuojate tą lanką, kad jis "neatsidarinėtų"?
zossss
cia tarp kitko 4u.gif http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai interne, iskarto uzkrauna ir visaj nestringa ir didelis lietuvisku filmu pasirinkimas :-D
aistuliaa
QUOTE(Devita @ 2005 03 09, 16:42)
Man metalinis per brangus verysad.gif  Teks pirkti plastmasini. Gal bus kokia nauda mirksiukas.gif
*

O jei kokio smelio i plastmasini priberti ir bus sunkus lotuliukas.gif cia kazkaip vakar pagalvojau blush2.gif biggrin.gif
gress
QUOTE(baccila @ 2009 07 17, 15:31)
Sveikos,
aš turiu klausimėlį. nusipirkau plastmasinį lanką ir galvoju, ko geriau į vidų pribėrus (metaliniui truputį pinigėlių gaila). Mano sesė buvo pribėrusi grikių, BET.. nutiko bėda, kurios ir aš pati norėčiau išvengti: kai jau vieną kartą pradarai lanką, po to jis karts nuo karto "atsidaro" ir iškrenta visas turinys.
Namuose pilna būdavo besimėtančių grikių ant kilimo. Nelabai malonu :S
Panelės, tos, kurios visgi kažką esate įsibėrusios į lanką, gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip po to užfiksuojate tą lanką, kad jis "neatsidarinėtų"?
*

kol neturejau metalinio,i plasmasini prisiberus druskos buvau,sujungima sutvirtinau tada su lipnia juosta permatoma, placiai negailedama apviniojus buvau.
Bet ilgai jis man netarnavo schmoll.gif tikraisiai del netolygaus pasiskirstymo druskos,jis man pasidare trikampis po kurio laiko lotuliukas.gif
dabar dziaugiuosi metaliniu, suku kasdiena po 30min, jaucias rezultatas
siaip man irgi atrode daug pinigu uz lanka metalini..bet kai pagalvojau jei eiciau i kluba kiek abonentas kainuotu... o cia visam laikui,nei sulus..nei ka ax.gif gali bet kada pasiimt ir darbuotis wink.gif
as isdalinau 65lt i dvylika menesiu biggrin.gif gavos mazdaug 5lt i menesi 4u.gif na manau jokio abonento nenusipirksi uz tiek 4u.gif
baccila
QUOTE(gress @ 2009 07 22, 13:16)
kol neturejau metalinio,i plasmasini prisiberus druskos buvau,sujungima sutvirtinau tada su lipnia juosta permatoma, placiai negailedama apviniojus buvau.
Bet ilgai jis man netarnavo  schmoll.gif tikraisiai del netolygaus pasiskirstymo druskos,jis man pasidare trikampis po kurio laiko  lotuliukas.gif
dabar dziaugiuosi metaliniu, suku kasdiena po 30min, jaucias rezultatas
siaip  man irgi atrode daug pinigu uz lanka metalini..bet kai pagalvojau jei eiciau i kluba kiek abonentas kainuotu... o cia visam laikui,nei sulus..nei ka ax.gif  gali bet kada pasiimt ir darbuotis wink.gif
as isdalinau  65lt  i dvylika menesiu  biggrin.gif  gavos mazdaug 5lt i menesi 4u.gif  na manau jokio abonento nenusipirksi uz tiek 4u.gif
*

Šiaip neblogas požiūris dėl abonemento biggrin.gif:D
Jau net beveik įtikinai nusipirkti normalų metalinį lanką. Na aišku, man kol kas visai neblogai pavyko grikių prisidėti į lanką ir kol kas, mano nuostabai, visai "neatsidaro" lankas. Bet spėju, kad čia laiko klausimas.
Spėju, neišsisuksiu ir teks pirkti metalinį smile.gif
gress
QUOTE(baccila @ 2009 07 23, 16:51)
Šiaip neblogas požiūris dėl abonemento biggrin.gif:D
Jau net beveik įtikinai nusipirkti normalų metalinį lanką. Na aišku, man kol kas visai neblogai pavyko grikių prisidėti į lanką ir kol kas, mano nuostabai, visai "neatsidaro" lankas. Bet spėju, kad čia laiko klausimas.
Spėju, neišsisuksiu ir teks pirkti metalinį smile.gif
*

thumbup.gif metalinis liux, bet kol neturejau irgi gerai buvo uzpildytas plastmasinis bigsmile.gif
o del abonento lotuliukas.gif , tai irgi geras,save priverciau, su ta mintim, nusipirkt lanka metalini ir pasukt kasdiena ar kada yra galimybe.
zandzela
niu viskas,varau isenukus lanko pirkt smile.gif
MissBootee
saunuoles mergaites thumbup.gif wub.gif
o pas mane tai blyn jis taip ir dulka.. pasuku i savaite karta ir fsio unsure.gif nu geras metalinis lankas ir niekaip negaliu prisiruost unsure.gif taip tyngisi.. blush2.gif blush2.gif
iRisiuke
Labuka smile.gif
Na ir as savo patirtim pasidalinsiu biggrin.gif
Turiu jau tokia figura, kur visi nereikalingi riebalai krenta ant pilvo.. Lankau joga, bet butent liemenio grazinimui suku lanka, ir rezultatai po truputi tikrai matosi. thumbup.gif Suku kasdien po 15 - 20 minuciu, kartais ir daugiau kai muzika gera ir azarta pagaunu biggrin.gif
O lankas pas mane plastmasinis, bet sukonstravau tikriausiai sunkesni ir geresni nei metalini. Pyliau perlines kruopas ( kad pigiau butu), ir kad tos kruopos neissipiltu kaip kazkuri rasete issidroziau is medinio pagaliuko kaistuka ir ji ikisau, ir dar ta sujungima izoliacija apvyniojau, nu super thumbup.gif
Sekmes grazinantis 4u.gif
bmaja
Sveiki mirksiukas.gif

Lanko sukimas mane ir buvo sudomines, tai viena karta emiau ir nusipirka plastmasini, pripyliau druskos, viska normaliai sujungiau ir pradejau sportuoti, bet.... gal as nemokejau jo normaliai sukti arba lankas buvo netinkamai pripildytas, kad jis man visa laika krisdavo kiek besukdavau blush2.gif o veliau paliko kaip pervaziuotas masinos, tai "netycia" jis greitai ir suluzo.
Dabar visa laika gundausi metalini nusipirkti. Maciau metalini lanka su guminiais spigliukas vidineje puseje, atrode idomiai, o principo nelabai supratau, o ir kaina dar buvo tokia nekukli. g.gif
ANETELE
Tai kokios naujienos mergaites? bigsmile.gif
As visai apsileidau blush2.gif lankas jau gera menesy nesuktas blush2.gif doh.gif ,bet pati save bandau ytikinti kad reikia dirbti su juo ax.gif .
`delfine`
nu as norejau paklausti ar tas lanko sukimas tikrai duoda rezultatus? g.gif
ir kiek laiko dirbti reikia su juo (15 min 30 min per diena?)
turiu gera figura bet pastebejau kai seslesni darba pradejau dirbti - pradejo storeti liemuo.... nu nepatinka man tai schmoll.gif tai ir galvoju ar atsilenkimais ar lanko sukimu cia dirbti g.gif
ANETELE
QUOTE(`delfine` @ 2009 08 12, 18:35)
nu as norejau paklausti ar tas lanko sukimas tikrai duoda rezultatus?  g.gif
ir kiek laiko dirbti reikia su juo (15 min 30 min per diena?)
turiu gera figura bet pastebejau kai seslesni darba pradejau dirbti - pradejo storeti liemuo.... nu nepatinka man tai  schmoll.gif  tai ir galvoju ar atsilenkimais ar lanko sukimu cia dirbti  g.gif
*

Mano nuomone butu labai gerai derinti siuos pratimus mirksiukas.gif ,man asmeniskai lanko sukimas tikrai pasiteisino,tik kad aptingau jau as blush2.gif .
`delfine`
QUOTE(ANETELE @ 2009 08 13, 09:24)
Mano nuomone butu labai gerai derinti siuos pratimus  mirksiukas.gif ,man asmeniskai lanko sukimas tikrai pasiteisino,tik kad aptingau jau as  blush2.gif .
*

jauciu tuoj susigundysiu prikti ta lanka biggrin.gif
idomu kur pigiausia...jauciu kokiuose senukuose ir ermitaze
o sukti ko gero kasdien reikia blush2.gif
as ir siaip daug sportuoju - kokius 4-5 kartus per savaite lankau ledo treniruotes, bet va liemeniui tai nepadeda biggrin.gif
is viso mano treniruotes sutvirtino kuna, stiprina raumenis bet va lieknumo nelabai prideda blush2.gif kai nedirbau sedimo darbo tai ir lieknejau gerai, daug judejau , o dabar kazkaip net paciai nemalonu - jauciasi kunas sustinges sad.gif
aistuliaa
Sveikos lanku gerbejos smile.gif
nusipirkau ir as lanka, tiesa ta lengva paprasta, galvoju prisibersiu ko nors i ji ir bus sunkus biggrin.gif
tik kolkas mokausi dar bent toki normaliai sukti, nes sunkiai man sekasi, pora minuciu pasuku ilgiausiai ir krenta doh.gif bet siaip smagus uzsiemimas su tuo lanku, tv ziuri ir suki biggrin.gif
monyte
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 15, 10:39)
...  bet siaip smagus uzsiemimas su tuo lanku, tv ziuri ir suki  biggrin.gif
..

As visada kai namie sportuoju telika isijungiu ,ziuriu viena serijala tai kai jis prasideda ,as tik cak ant dviratuko ir 30 minuciu minu,net pasimirsta,kad minu biggrin.gif ,laikas akimirksniu praeina good.gif O dabar neisivaizduoju kaip ta serijala reiktu ziureti neminant dviracio ,arba nedarant kokiu atsilenkimu ar siaip pratimu biggrin.gif
aistuliaa
QUOTE(monyte @ 2009 08 15, 16:03)
As visada kai namie sportuoju telika isijungiu ,ziuriu viena serijala tai kai jis prasideda ,as tik cak ant dviratuko ir 30 minuciu minu,net pasimirsta,kad minu  biggrin.gif  ,laikas akimirksniu praeina  good.gif  O dabar neisivaizduoju kaip ta serijala reiktu ziureti neminant dviracio ,arba nedarant kokiu atsilenkimu ar siaip pratimu  biggrin.gif
*

Bet cia labai geras iprotis, reikia man toki issiugdyti biggrin.gif
gintte25
kaip as jum visom pavydziu, kad turite vietos nanmie lankui sukti.
aistuliaa
QUOTE(gintte25 @ 2009 08 18, 08:27)
kaip as jum visom pavydziu, kad turite vietos nanmie lankui sukti.
*

bet juk mazai vietos reikia smile.gif na is 3 kambariu 2juose vietos sociai lankui biggrin.gif
pavel
nuo sunkaus melynes lieka biggrin.gif
dijanule
QUOTE(pavel @ 2009 08 19, 00:02)
*

as irgi pripyliau smelio uzvyniojau izoliacija visai kitas sukimas gal ir efektas bus nes kiek seniau sukau jokio rezultato nebuvo biggrin.gif
aistuliaa
QUOTE(dijanule @ 2009 08 19, 18:16)
as irgi pripyliau smelio uzvyniojau izoliacija visai kitas sukimas gal ir efektas bus nes kiek seniau sukau jokio rezultato nebuvo biggrin.gif
*

O sunkiau ar lengviau sukti? biggrin.gif nes as suku kolkas lengva, tai man atrodo su sunkesniu lengviau turi but g.gif biggrin.gif nors gal ir klystu blush2.gif
VR999
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 21, 19:21)
O sunkiau ar lengviau sukti?  biggrin.gif  nes as suku kolkas lengva, tai man atrodo su sunkesniu lengviau turi but  g.gif  biggrin.gif  nors gal ir klystu  blush2.gif
*

Siaip tai is savo patirties galiu pasakyti, kad man lengviau sukti sunku lanka. Jis kazkaip geriau laikosi biggrin.gif
As senukuose pirkau metalini su tokiais "masazuokliais" tokie dygliai pritvirtinti, tai efektas thumbup.gif jei bent po 30 min per diena suki. smile.gif
mijukas
QUOTE(pavel @ 2009 08 19, 00:02)
*

va va, ir man melynes lieka, skauda tas vietas dar ilgai biggrin.gif
VR999
QUOTE(mijukas @ 2009 08 23, 18:08)
va va, ir man melynes lieka, skauda tas vietas dar ilgai biggrin.gif
*

Tai cia normalu. As pradzioj specialiai dzemperiuka dedavausi, kad taip neskaudetu, o dabar ant nuogo kuno suku (kitaip atrodo, kad poveikis silpnesnis biggrin.gif , bet cia jau mano ismyslai lotuliukas.gif )

Lieka ir dar kaip lieka tokios zymes ant odos, jau nekalbu apie melynes ant koju, jei netycia lanka krentanti gaudai biggrin.gif
Ri_Tute
Manau, kad 50 atsilenkimu per diena ir 30min lanko sukimas yra geriausi pratimai liemeniui smile.gif
aint
man sake drauge kad jai ginekologas pasake kad su lanku tik gimda nusistums jei suks i viena puse.. vataip.. o seip lekste geras dalykas..
Simpatiaska
QUOTE(aint @ 2009 09 09, 15:55)
man sake drauge kad jai ginekologas pasake kad su lanku tik gimda nusistums jei suks i viena puse.. vataip.. o seip lekste geras dalykas..
*

Pas toki ginekologa,kuris pripasakoja tokiu nesamoniu niekad neeiciau,kaip su lanku gali gimda gali pasistumti,juokas biggrin.gif biggrin.gif
Arba ginekologas paijokavo g.gif thumbup.gif
Tai tas pats kad pasakytu issimaudziau baseine ir pastojau 4u.gif
Ilga2
QUOTE(Simpatiaska @ 2009 09 17, 20:13)
Pas toki ginekologa,kuris pripasakoja tokiu nesamoniu niekad neeiciau,kaip su lanku gali gimda gali pasistumti,juokas biggrin.gif  biggrin.gif
Arba ginekologas paijokavo g.gif  thumbup.gif
Tai tas pats kad pasakytu issimaudziau baseine ir pastojau 4u.gif
*

O cia tai geras! Skamba kaip anekdotas lotuliukas.gif
maye
tikrai sukant lanka, liemuo grazeja 4u.gif esu patikrinus lotuliukas.gif
ANETELE
QUOTE(maye @ 2009 10 03, 15:59)
tikrai sukant lanka, liemuo grazeja  4u.gif  esu patikrinus  lotuliukas.gif
*

Tik kad sukt risiversti reikia blush2.gif .
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.