Sukau ir as lanka .. kol du kartus tuo metaliniu daiktu netrenkiau sau i alkune (i ta pacia vieta, net nezinau kaip taip sugebejau).. Isistaciau tokia didele ir skaudancia melyne kad kolkas lanka ruosiuosi uzmirsti bent keletai dienu
Vertingi patarimai
QUOTE(Nelysot @ 2009 05 04, 22:31) Sukau ir as lanka .. kol du kartus tuo metaliniu daiktu netrenkiau sau i alkune (i ta pacia vieta, net nezinau kaip taip sugebejau).. Isistaciau tokia didele ir skaudancia melyne kad kolkas lanka ruosiuosi uzmirsti bent keletai dienu siulyciau visoms daryti tempimo pratimus, daugiau gimnastikos, butent liemeniui tai labai naudinga
Sveikos,
Šiandien parsinešiau lanką, bandysiu gražinti liemenį
o koks lankas? metalinis? gal per mažas Jums? Ar per lengvas
O gal tiesiog nepripratus esat, bandykit bandykit ir pamatysit, kaip po valandą galėsit išsukt QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 23, 14:43) o koks lankas? metalinis? gal per mažas Jums? Ar per lengvas O gal tiesiog nepripratus esat, bandykit bandykit ir pamatysit, kaip po valandą galėsit išsukt Ne metalinis, nu nėra sunkus jis, bet atrodo paauglystėj sukdavau kiek norėdavau, o dabar
Nu jei plastmasinis tas lengvas, tai ir bus sunkiau sukti..
Nu pabandyk ant šito, bet šiaip daugiau naudos duoda sunkesni lankai Sekmės
labukas,as turejau plasmasini,man per lengvas,tai vyras skilute pragreze, pripyle vandens, su lipnia uzklijavo tai zinok kad pavariau net melynes ant rytojaus buvo
kažin ar gerai tas vanduo
![]() http://rapidshare.com/files/91645820/inten...ngles.part1.rar http://rapidshare.com/files/91647353/inten...ngles.part2.rar http://rapidshare.com/files/91828362/inten...ngles.part3.rar 20 min Pilates programa angliškai. Man patinka, kad tai nėra įprasti atsilenkimai. Papildyta: QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 24, 14:14) O kuo jis gali būti blogai?
As turiu metalini lanka,anksciau kasdien sukdavau,ypac po gimdymo,tai padejo sumazeti pilvui.o dabar vaikui labai idomu,ka ten mama daro.
O kad plasmasinis butu sunkesnis,galima smelio pripilti,pas mus mokykloj taip buvo padaryti,ir visai gerai.
pasiskaiciau ir man reikia lanko:) o kur kaune ju buna pirkti? maximose buna?
man labai patinka lanko sukimas,o ir rezultatus matau.suku metalini lanka po 30min per diena,ir laikusenai padeda ziuriu
gal kas zino kiek metalinis lankas kainuoja ir kur pigiau isigyti?
Sveikutes
Sveikos,
aš turiu klausimėlį. nusipirkau plastmasinį lanką ir galvoju, ko geriau į vidų pribėrus (metaliniui truputį pinigėlių gaila). Mano sesė buvo pribėrusi grikių, BET.. nutiko bėda, kurios ir aš pati norėčiau išvengti: kai jau vieną kartą pradarai lanką, po to jis karts nuo karto "atsidaro" ir iškrenta visas turinys. Namuose pilna būdavo besimėtančių grikių ant kilimo. Nelabai malonu :S Panelės, tos, kurios visgi kažką esate įsibėrusios į lanką, gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip po to užfiksuojate tą lanką, kad jis "neatsidarinėtų"?
cia tarp kitko
QUOTE(baccila @ 2009 07 17, 15:31) Sveikos, aš turiu klausimėlį. nusipirkau plastmasinį lanką ir galvoju, ko geriau į vidų pribėrus (metaliniui truputį pinigėlių gaila). Mano sesė buvo pribėrusi grikių, BET.. nutiko bėda, kurios ir aš pati norėčiau išvengti: kai jau vieną kartą pradarai lanką, po to jis karts nuo karto "atsidaro" ir iškrenta visas turinys. Namuose pilna būdavo besimėtančių grikių ant kilimo. Nelabai malonu :S Panelės, tos, kurios visgi kažką esate įsibėrusios į lanką, gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip po to užfiksuojate tą lanką, kad jis "neatsidarinėtų"? kol neturejau metalinio,i plasmasini prisiberus druskos buvau,sujungima sutvirtinau tada su lipnia juosta permatoma, placiai negailedama apviniojus buvau. Bet ilgai jis man netarnavo dabar dziaugiuosi metaliniu, suku kasdiena po 30min, jaucias rezultatas siaip man irgi atrode daug pinigu uz lanka metalini..bet kai pagalvojau jei eiciau i kluba kiek abonentas kainuotu... o cia visam laikui,nei sulus..nei ka as isdalinau 65lt i dvylika menesiu QUOTE(gress @ 2009 07 22, 13:16) kol neturejau metalinio,i plasmasini prisiberus druskos buvau,sujungima sutvirtinau tada su lipnia juosta permatoma, placiai negailedama apviniojus buvau. Bet ilgai jis man netarnavo dabar dziaugiuosi metaliniu, suku kasdiena po 30min, jaucias rezultatas siaip man irgi atrode daug pinigu uz lanka metalini..bet kai pagalvojau jei eiciau i kluba kiek abonentas kainuotu... o cia visam laikui,nei sulus..nei ka as isdalinau 65lt i dvylika menesiu Šiaip neblogas požiūris dėl abonemento Jau net beveik įtikinai nusipirkti normalų metalinį lanką. Na aišku, man kol kas visai neblogai pavyko grikių prisidėti į lanką ir kol kas, mano nuostabai, visai "neatsidaro" lankas. Bet spėju, kad čia laiko klausimas. Spėju, neišsisuksiu ir teks pirkti metalinį QUOTE(baccila @ 2009 07 23, 16:51) Šiaip neblogas požiūris dėl abonemento Jau net beveik įtikinai nusipirkti normalų metalinį lanką. Na aišku, man kol kas visai neblogai pavyko grikių prisidėti į lanką ir kol kas, mano nuostabai, visai "neatsidaro" lankas. Bet spėju, kad čia laiko klausimas. Spėju, neišsisuksiu ir teks pirkti metalinį o del abonento
niu viskas,varau isenukus lanko pirkt
saunuoles mergaites
o pas mane tai blyn jis taip ir dulka.. pasuku i savaite karta ir fsio
Labuka
Na ir as savo patirtim pasidalinsiu Turiu jau tokia figura, kur visi nereikalingi riebalai krenta ant pilvo.. Lankau joga, bet butent liemenio grazinimui suku lanka, ir rezultatai po truputi tikrai matosi. O lankas pas mane plastmasinis, bet sukonstravau tikriausiai sunkesni ir geresni nei metalini. Pyliau perlines kruopas ( kad pigiau butu), ir kad tos kruopos neissipiltu kaip kazkuri rasete issidroziau is medinio pagaliuko kaistuka ir ji ikisau, ir dar ta sujungima izoliacija apvyniojau, nu super Sekmes grazinantis
Sveiki
Lanko sukimas mane ir buvo sudomines, tai viena karta emiau ir nusipirka plastmasini, pripyliau druskos, viska normaliai sujungiau ir pradejau sportuoti, bet.... gal as nemokejau jo normaliai sukti arba lankas buvo netinkamai pripildytas, kad jis man visa laika krisdavo kiek besukdavau Dabar visa laika gundausi metalini nusipirkti. Maciau metalini lanka su guminiais spigliukas vidineje puseje, atrode idomiai, o principo nelabai supratau, o ir kaina dar buvo tokia nekukli.
Tai kokios naujienos mergaites?
As visai apsileidau
nu as norejau paklausti ar tas lanko sukimas tikrai duoda rezultatus?
ir kiek laiko dirbti reikia su juo (15 min 30 min per diena?) turiu gera figura bet pastebejau kai seslesni darba pradejau dirbti - pradejo storeti liemuo.... nu nepatinka man tai QUOTE(`delfine` @ 2009 08 12, 18:35) nu as norejau paklausti ar tas lanko sukimas tikrai duoda rezultatus? ir kiek laiko dirbti reikia su juo (15 min 30 min per diena?) turiu gera figura bet pastebejau kai seslesni darba pradejau dirbti - pradejo storeti liemuo.... nu nepatinka man tai Mano nuomone butu labai gerai derinti siuos pratimus QUOTE(ANETELE @ 2009 08 13, 09:24) Mano nuomone butu labai gerai derinti siuos pratimus jauciu tuoj susigundysiu prikti ta lanka idomu kur pigiausia...jauciu kokiuose senukuose ir ermitaze o sukti ko gero kasdien reikia as ir siaip daug sportuoju - kokius 4-5 kartus per savaite lankau ledo treniruotes, bet va liemeniui tai nepadeda is viso mano treniruotes sutvirtino kuna, stiprina raumenis bet va lieknumo nelabai prideda
Sveikos lanku gerbejos
nusipirkau ir as lanka, tiesa ta lengva paprasta, galvoju prisibersiu ko nors i ji ir bus sunkus tik kolkas mokausi dar bent toki normaliai sukti, nes sunkiai man sekasi, pora minuciu pasuku ilgiausiai ir krenta QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 15, 10:39) ... bet siaip smagus uzsiemimas su tuo lanku, tv ziuri ir suki .. As visada kai namie sportuoju telika isijungiu ,ziuriu viena serijala tai kai jis prasideda ,as tik cak ant dviratuko ir 30 minuciu minu,net pasimirsta,kad minu QUOTE(monyte @ 2009 08 15, 16:03) As visada kai namie sportuoju telika isijungiu ,ziuriu viena serijala tai kai jis prasideda ,as tik cak ant dviratuko ir 30 minuciu minu,net pasimirsta,kad minu Bet cia labai geras iprotis, reikia man toki issiugdyti
kaip as jum visom pavydziu, kad turite vietos nanmie lankui sukti.
nuo sunkaus melynes lieka
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 21, 19:21) O sunkiau ar lengviau sukti? Siaip tai is savo patirties galiu pasakyti, kad man lengviau sukti sunku lanka. Jis kazkaip geriau laikosi As senukuose pirkau metalini su tokiais "masazuokliais" tokie dygliai pritvirtinti, tai efektas QUOTE(mijukas @ 2009 08 23, 18:08) Tai cia normalu. As pradzioj specialiai dzemperiuka dedavausi, kad taip neskaudetu, o dabar ant nuogo kuno suku (kitaip atrodo, kad poveikis silpnesnis Lieka ir dar kaip lieka tokios zymes ant odos, jau nekalbu apie melynes ant koju, jei netycia lanka krentanti gaudai
Manau, kad 50 atsilenkimu per diena ir 30min lanko sukimas yra geriausi pratimai liemeniui
man sake drauge kad jai ginekologas pasake kad su lanku tik gimda nusistums jei suks i viena puse.. vataip.. o seip lekste geras dalykas..
QUOTE(aint @ 2009 09 09, 15:55) man sake drauge kad jai ginekologas pasake kad su lanku tik gimda nusistums jei suks i viena puse.. vataip.. o seip lekste geras dalykas.. Pas toki ginekologa,kuris pripasakoja tokiu nesamoniu niekad neeiciau,kaip su lanku gali gimda gali pasistumti,juokas Arba ginekologas paijokavo Tai tas pats kad pasakytu issimaudziau baseine ir pastojau
tikrai sukant lanka, liemuo grazeja
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|