Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėtukas ir sauskelnės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Zuikiosaulute
Mūsų tėvelis keitė pora kartų mažyliui sauskelnes. Buvo ir juokingų situacijų, pvz., mama maudosi, vaikelis apsikakojo, o tėvelis atėjęs su šypsena ragina mamaytę greičiau raustis ir sūnelį sutvarkyti, atseit apsikakojo, tai jau sauskelnių pakeist ir nebemoku lotuliukas.gif Tėtukas greitai buvo supakuotas ir buvo priverstas sauskelnes keisti mirksiukas.gif
katuksss
Na musu tetukas greit ismoko sauskelnes keist, nes po komplikuoto gimdymo 2 savaites lovoj pragulejau doh.gif
Julija1
SAUNUOLIS MUSU TETUKAS, KEICIA SAUSKELNES, PRASYTI TIKRAI NEREIKAI. JAI TIK ISGIRSTA KAD DUKRYTE ISITUSTINO (NA JI SKYSTOKAI TUSTINASI) TAI ISKARTO PAKEICIA IR BE MAMYTES PAGALBOS!!!VALIO...
Meka Pinavija
Mūsų tėtukai nei karto vaikui sauskelnių nekeitė rolleyes.gif
Gendre
Na jei tetis nedirbtu tai turbut tik jis ir keistu vaikui sauskelnias thumbup.gif
Valerija
Mūsų tėtukas dažnai keičia.
Kol buvo vienas vaikutis tai bent kartą dienoje gaudavo keisti, o dabar kai jau turime porelę, tai aš keičiu dukrytei, o tėtukas sūnaitėliui(kai būna namie).
liuoga
Na, mes irgi turim šaunų tėtuką thumbup.gif Jam nėra jokių problemų pakeisti vaikui sauskelnes, net ir tada kai vaikas apsikakoja biggrin.gif
Kribuk
O mūsų tėtukas dar nekeitė sauskelnių. Bet buvo prižadėjęs, kai paūgės mūsų lėllytė keisti. Tai laukiame... smile.gif
gintuks
kaip reikia visada pakeicia, bet jau kaip buna didelis reikalas, tai kartais girdziu kaip puksuoja ir murma keisdamas smile.gif
egidan
Tėtis nebuvo mėgėjas keisti sauskelnes. Tačiau jau antras mėnuo yra dukrytės priežiūros atostogose, tai dabar ne tik kad sauskelnes įvairiais atvejais pakeičia, bet ir labai skanias košytes verda thumbup.gif . Mano širdis džiaugiasi matydama tėtį besirūpinantį dukrele. Kartais net pavydas apima blush2.gif
Rasmuze
musu tetukas keicia, net pati pirma karta jis man padejo ax.gif
neringuša
Labai retai kada keičia schmoll.gif Jei jau manes nėra šalia ir nėra kur dingti tai tada keičia mirksiukas.gif
karsoniux
musu tetukas irgi tik 1kart yra keites verysad.gif irodinejo man, kad moka uzdet pampersa doh.gif biggrin.gif
irmusia
Musu tetukas, kai mazyle buvo maza nekeite, nes atseit nemoka ir bijo schmoll.gif O dabar gauna kartais ir pakeisti, kadangi gryzta tik vakare tai ir keicia tik tada ax.gif Ir jokiu problemu nebera, moka ir nesispardo biggrin.gif Tik kartais labai tingi plauti uzpakaliuka, bet pasakau, kad reikia ir tenka nesti i vonia lotuliukas.gif
Zuikiosaulute
QUOTE(irmusia @ 2007 03 02, 13:24)
Musu tetukas, kai mazyle buvo maza nekeite, nes atseit nemoka ir bijo  schmoll.gif  O dabar gauna kartais ir pakeisti, kadangi gryzta tik vakare tai ir keicia tik tada  ax.gif Ir jokiu problemu nebera, moka ir nesispardo  biggrin.gif Tik kartais labai tingi plauti uzpakaliuka, bet pasakau, kad reikia ir tenka nesti i vonia  lotuliukas.gif
*

Ot tie tėveliai, kaip jie gudriai išsisukinėt moka mirksiukas.gif
Rasmuze
musu tetukas keicia vakarais,nes jie tik vakarais gali pabuti drauge, o mamyte poilsiuja
Rotoli
Keičia nuo pat pirmų dienų ir vakarais po darbo, ir rytais prieš darbą, jei mažius nubunda, ir savaitgaliais be jokių išsisukinėjimų, bambėjimų, atsikalbinėjimų. Šaunuolis mūsų tetukas! thumbup.gif
Isila
reikia ir keičia. Išmoko dar ligoninėj drinks_cheers.gif
Liova
Kai tik tetukas namie, dazniausiai - jis keicia bigsmile.gif As ilsiuosi thumbup.gif
Rasmuze
gerai kai teveliai yra supratingi ir mums padeda.
januska
Musu tetukas irgi keicia - man tai visai normalu atrodo g.gif -jeigu vaikui nelaime, o mama kotletus kepa - tai negi lauks, kol vakariene bus baigta? hihihi.gif
Liova
QUOTE(januska @ 2007 03 02, 17:33)
Musu tetukas irgi keicia - man tai visai normalu atrodo g.gif -jeigu vaikui nelaime, o mama kotletus kepa - tai negi lauks, kol vakariene bus baigta? hihihi.gif
*

Tai, taip normalu, zinoma... Juk abu auginam vaikucius mirksiukas.gif
As kai ir telika ziuriu, tetukas eina pakeisti lotuliukas.gif
Inute
Mūsų tėtukas daug dažniau keičia sauskelnes nei aš thumbup.gif ir netgi jam geriau ir greičiau gaunasi blush2.gif
DianaG
Mūsų tėtis nuo pat dukrytės gimimo keičia sauskelnes ir tai visai normalu,niekada nėra pasakęs,kad negaliu,nenoriu ar pan. O ir dukrytė guli patenkinta,bendrauja su tėčiu friends.gif ,kol tas pakeičia sauskelnes.Tiesiog gražu žiūrėti... biggrin.gif
strazdanėlė...
jei mažoji prišlapinus, tai keičia be jokių problemų, bet jei prikakinus lotuliukas.gif tai užsidengia nosį servėtėle kvapnis ir vaidina, kad dūsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
papse
QUOTE(Rotoli @ 2007 03 02, 15:41)
Keičia nuo pat pirmų dienų ir vakarais po darbo, ir rytais prieš darbą, jei mažius nubunda, ir savaitgaliais be jokių išsisukinėjimų, bambėjimų, atsikalbinėjimų. Šaunuolis mūsų tetukas!  thumbup.gif
*

pas mus lygiai taip pat
Isida
Mūsiškis irgi dažnai keičia sauskelnes. Netgi pasakyčiau labai dažnai. Dar ligoninėje pradėjo, nes aš ilgai iš lovos atsikelti negalėjau. O po to ir mane pamokė. ax.gif Atrodo, kad man labiau rankos pradžioje drebėjo. rolleyes.gif
O ir mažajam labai patinka su tėčiu sauskelnes keistis. Tėtis visokių žaidimų prigalvoja. bigsmile.gif
Rasmuze
QUOTE(maziausia @ 2007 03 02, 23:52)
jei mažoji prišlapinus, tai keičia be jokių problemų, bet jei prikakinus  lotuliukas.gif  tai užsidengia nosį servėtėle kvapnis ir vaidina, kad dūsta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

cia jo zaidimo forma? ar jam tiesiog tie vaizdukai ka randa pamperyje labai patinka, kad taip isreiskia savo dziaugsma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
liuoga
QUOTE(maziausia @ 2007 03 02, 23:52)
jei mažoji prišlapinus, tai keičia be jokių problemų, bet jei prikakinus  lotuliukas.gif  tai užsidengia nosį servėtėle kvapnis ir vaidina, kad dūsta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Aktorius tas jūsų tėtukas biggrin.gif
still_magic
nekeisdavo anksciau,o dabar kai serga mazas,tai jis biliutieni ima,nes as mokausi tai ir tenka keisti biggrin.gif
Rasmuze
QUOTE(liuoga @ 2007 03 03, 12:11)
Aktorius tas jūsų tėtukas biggrin.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
GintareM
O pas mus kai tetukas namie tai jis dazniau keicia sauskelnes nei mama mirksiukas.gif
condoleeza
Mūsų tėtis keičia kaip didelis, kur jam dėtis. assa.gif
Tarp kitko pačius pirmus kartus jis taip pat keitė, nes aš pogimdyviniam alpuly dar skendėjau, o 2.gif į pampersus krovė ir krovė... blink.gif
Ladybird***
Nuo pat pradžių. Ligoninėje aš buvau po cezario, nekilau iš lovos. Tai kadangi tėvelis gyveno palatoje su mumis, jis vską išmoko pirmas lotuliukas.gif po to ir mane išmokė. Bet aš kažkaip jo pareigų neperėmiau tongue.gif Jis piukiai tvarkosi ir be manes mirksiukas.gif
Monique
Mano vyras jau ligoninėj savo tvirtom rankom ėmėsi šios pareigos biggrin.gif ir užpakaliuką pirmą kart tada apiplovė, nes man po cezario buvo labai silpna, bijoju neišlaikyti savo 2.gif . Dabar kartais jau norėtų patingėti blush2.gif , bet vis tiek keičia nebumbėdamas.
piki
Musu tevelis irgi labai saunuolis, dar ligoninej kai buvom, man padejo keisti pampersus thumbup.gif tik labai juokas sueme, kai musu stebuklelis pirma karta rimta reikala padare ir "tas reikalas" pasirode labai jau tamsus, beveik juodas, tai issigando, pasimete, bet vis tiek vyriskai susitvarke abudu lotuliukas.gif
Nerytė
Musu tetukas keicia sauskelnes suneliui thumbup.gif
Rasmuze
QUOTE(piki @ 2007 03 04, 15:21)
Musu tevelis irgi labai saunuolis, dar ligoninej kai buvom, man padejo keisti pampersus thumbup.gif  tik labai juokas sueme, kai musu stebuklelis pirma karta rimta reikala padare ir "tas reikalas" pasirode labai jau tamsus, beveik juodas, tai issigando, pasimete, bet vis tiek vyriskai susitvarke abudu lotuliukas.gif
*

cia tevelis issigando, o mums buvo atvirksciai,pamaciau ne kad valyti ta rimta reikaliuka,o as stovejau ir ziurejau, kol vyras neliepe isvalyti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ich
tėtukas labai retai tai daro... ax.gif kažkaip vis būna užsiėmęs kai tai reikia daryt lotuliukas.gif . bet jau kai mama parduotuvės, ar vonioj mirksta, tai tada būna priverstas... bigsmile.gif
novika85
o musiskis, tai kuo puikiausiai moka ir pampersa pakeist ir valgyti paduoti... pasitikiu as savo vyru ir jei reikia kurnors iseiti, galiu ramia sirdimi palikti pypliu su tetuku
^lauryte^
musu tetukas irgi saunuolis thumbup.gif kol as sedziu paskaitose , dukryte priziuri - tai tenka ir sauskelnes pakeisti ir pamaitinti wub.gif
ryyd
keicia keicia... kur jis dings smile.gif
Rasmuze
QUOTE(ryyd @ 2007 03 06, 19:41)
keicia keicia... kur jis dings smile.gif
*

va butent,kad nebeturi kur dingti. tik kiek pastebejau vieni keicia su malonumu,kitu teveliu reikia prasyti.
piki
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 05, 18:18)
cia tevelis issigando, o mums buvo atvirksciai,pamaciau ne kad valyti ta rimta reikaliuka,o as stovejau ir ziurejau, kol vyras neliepe isvalyti. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Na as irgi pasimeciau, bet greiciau sureagavau nei vyras, na toks lengvas sokas buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Murmur333
Pirmą sykį būtent vyras ir keitė, nes aš po gimdymo neturėjau jėgų atsikelti schmoll.gif Dabar irgi pakeičia kai aš būnų išbėgusi ar užsiėmusi thumbup.gif
Miliux
QUOTE(novika85 @ 2007 03 06, 12:14)
o musiskis, tai kuo puikiausiai moka ir pampersa pakeist ir valgyti paduoti... pasitikiu as savo vyru ir jei reikia kurnors iseiti, galiu ramia sirdimi palikti pypliu su tetuku
*

Mūsų tėtukas toks pat, puikiai moką prižiūrėti savo mažylę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Reika
ech,keite noriai kai sirgau,dabar kai pasveikau,vel aiskina "nemoku blush2.gif "
melija 5
Mūsų tėvelis taip pat keičia, šaunuolis bigsmile.gif .Taip savo mažylę myli, kad viską daro dėl jos biggrin.gif
inga-uk
keicia kur jis dings ziema basas lotuliukas.gif , bet kartais pats susipranta, o kartais ir reikia pasakyt kad pakeistu mirksiukas.gif geriausia kaipasako kad tau geriau iseina, nes tada ryskiai tingi verysad.gif
Rasmuze
va kodel mamytes turi viska moketi, idomu kas butu jei ir mes pradetume sakyti nemoku.kas tada butu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.