Mūsų tėvelis keitė pora kartų mažyliui sauskelnes. Buvo ir juokingų situacijų, pvz., mama maudosi, vaikelis apsikakojo, o tėvelis atėjęs su šypsena ragina mamaytę greičiau raustis ir sūnelį sutvarkyti, atseit apsikakojo, tai jau sauskelnių pakeist ir nebemoku
Na musu tetukas greit ismoko sauskelnes keist, nes po komplikuoto gimdymo 2 savaites lovoj pragulejau
SAUNUOLIS MUSU TETUKAS, KEICIA SAUSKELNES, PRASYTI TIKRAI NEREIKAI. JAI TIK ISGIRSTA KAD DUKRYTE ISITUSTINO (NA JI SKYSTOKAI TUSTINASI) TAI ISKARTO PAKEICIA IR BE MAMYTES PAGALBOS!!!VALIO...
Mūsų tėtukai nei karto vaikui sauskelnių nekeitė
Na jei tetis nedirbtu tai turbut tik jis ir keistu vaikui sauskelnias
Mūsų tėtukas dažnai keičia.
Kol buvo vienas vaikutis tai bent kartą dienoje gaudavo keisti, o dabar kai jau turime porelę, tai aš keičiu dukrytei, o tėtukas sūnaitėliui(kai būna namie).
Na, mes irgi turim šaunų tėtuką
O mūsų tėtukas dar nekeitė sauskelnių. Bet buvo prižadėjęs, kai paūgės mūsų lėllytė keisti. Tai laukiame...
kaip reikia visada pakeicia, bet jau kaip buna didelis reikalas, tai kartais girdziu kaip puksuoja ir murma keisdamas
Tėtis nebuvo mėgėjas keisti sauskelnes. Tačiau jau antras mėnuo yra dukrytės priežiūros atostogose, tai dabar ne tik kad sauskelnes įvairiais atvejais pakeičia, bet ir labai skanias košytes verda
musu tetukas keicia, net pati pirma karta jis man padejo
Labai retai kada keičia
musu tetukas irgi tik 1kart yra keites
Musu tetukas, kai mazyle buvo maza nekeite, nes atseit nemoka ir bijo
QUOTE(irmusia @ 2007 03 02, 13:24) Musu tetukas, kai mazyle buvo maza nekeite, nes atseit nemoka ir bijo Ot tie tėveliai, kaip jie gudriai išsisukinėt moka
musu tetukas keicia vakarais,nes jie tik vakarais gali pabuti drauge, o mamyte poilsiuja
Keičia nuo pat pirmų dienų ir vakarais po darbo, ir rytais prieš darbą, jei mažius nubunda, ir savaitgaliais be jokių išsisukinėjimų, bambėjimų, atsikalbinėjimų. Šaunuolis mūsų tetukas!
reikia ir keičia. Išmoko dar ligoninėj
Kai tik tetukas namie, dazniausiai - jis keicia
gerai kai teveliai yra supratingi ir mums padeda.
Musu tetukas irgi keicia - man tai visai normalu atrodo
Mūsų tėtukas daug dažniau keičia sauskelnes nei aš
Mūsų tėtis nuo pat dukrytės gimimo keičia sauskelnes ir tai visai normalu,niekada nėra pasakęs,kad negaliu,nenoriu ar pan. O ir dukrytė guli patenkinta,bendrauja su tėčiu
jei mažoji prišlapinus, tai keičia be jokių problemų, bet jei prikakinus
Mūsiškis irgi dažnai keičia sauskelnes. Netgi pasakyčiau labai dažnai. Dar ligoninėje pradėjo, nes aš ilgai iš lovos atsikelti negalėjau. O po to ir mane pamokė.
O ir mažajam labai patinka su tėčiu sauskelnes keistis. Tėtis visokių žaidimų prigalvoja.
nekeisdavo anksciau,o dabar kai serga mazas,tai jis biliutieni ima,nes as mokausi tai ir tenka keisti
O pas mus kai tetukas namie tai jis dazniau keicia sauskelnes nei mama
Mūsų tėtis keičia kaip didelis, kur jam dėtis.
Tarp kitko pačius pirmus kartus jis taip pat keitė, nes aš pogimdyviniam alpuly dar skendėjau, o
Nuo pat pradžių. Ligoninėje aš buvau po cezario, nekilau iš lovos. Tai kadangi tėvelis gyveno palatoje su mumis, jis vską išmoko pirmas
Mano vyras jau ligoninėj savo tvirtom rankom ėmėsi šios pareigos
Musu tevelis irgi labai saunuolis, dar ligoninej kai buvom, man padejo keisti pampersus
Musu tetukas keicia sauskelnes suneliui
QUOTE(piki @ 2007 03 04, 15:21) Musu tevelis irgi labai saunuolis, dar ligoninej kai buvom, man padejo keisti pampersus cia tevelis issigando, o mums buvo atvirksciai,pamaciau ne kad valyti ta rimta reikaliuka,o as stovejau ir ziurejau, kol vyras neliepe isvalyti.
tėtukas labai retai tai daro...
o musiskis, tai kuo puikiausiai moka ir pampersa pakeist ir valgyti paduoti... pasitikiu as savo vyru ir jei reikia kurnors iseiti, galiu ramia sirdimi palikti pypliu su tetuku
musu tetukas irgi saunuolis
keicia keicia... kur jis dings
Pirmą sykį būtent vyras ir keitė, nes aš po gimdymo neturėjau jėgų atsikelti
ech,keite noriai kai sirgau,dabar kai pasveikau,vel aiskina "nemoku
Mūsų tėvelis taip pat keičia, šaunuolis
keicia kur jis dings ziema basas
va kodel mamytes turi viska moketi, idomu kas butu jei ir mes pradetume sakyti nemoku.kas tada butu?
|