Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trinkelės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
boruze1
Gal iš savo patirties galit patarti ax.gif
Manau, kad reikia dėti aplink visą namą, kad lietus neaptaškytų. Kokio pločio reikalinga ta juosta? Gal yra koks standartas.
Kokio pločio praėjimus kur jau vaikščiosim reikia daryti, kad būtų patogu. Galvoju, kad kažkur apie 1,20-1,50m.
Girdėjau pletkus, kad pilkos tvirčiausios, nors man jos g.gif O ypač kur garažas geriau spalvotų nedėti. Ar tai tiesa?

Ir šiaip domintu bet kokia info. Ačiū 4u.gif
Simomama
mes apie nama planuojam deti 1 m plocio juosta.

Tvirčiausiso klinkerio, jos ir "panešiotos" gražiai atrodo.
d-a-r-a-t-a
Mes irgi šiemet dėsime trinkeles. Pernai pasisėjom žolytę, palei namą palikom vietas trinkelėm, tačiau vejos pakraštys visas vaikučių išlakstytas, taip kad teks platinti takelį palei namą min. iki 1,5, gi neversi lakstyt prisispaudus prie sienos? Bet čia tik palei vieną sieną (ji veda į žaidimų aikštelę), o kitur manau užteks 1 m. rolleyes.gif
snail

mes irgi planuojam taką dėti iš trinkelių, tai kas turit kokios info parašykit aciuks.gif
Novely
QUOTE(snail @ 2007 03 06, 20:20)
mes irgi planuojam taką dėti iš trinkelių, tai kas turit kokios info parašykit  aciuks.gif
*

labukas 4u.gif

kai pažiūri, kiekvienam kieme trinkelės sudėtos, o info kaip nėra, taip nėra verysad.gif

Mamytės pasidalinkite, prašau patirtimi frusty.gif

ačiukas bigsmile.gif
ringa
QUOTE(Jolė @ 2007 03 18, 11:21)
labukas  4u.gif

kai pažiūri, kiekvienam kieme trinkelės sudėtos, o info kaip nėra, taip nėra  verysad.gif

Mamytės pasidalinkite, prašau patirtimi  frusty.gif

ačiukas  bigsmile.gif
*

Na pernai susiklojom trinkeles, pilkas + raudonos nedaug. Plytos formos. Praėjimui takeliu rekomendavo dėti 1,5 m. pločio, patogiau kai plačiau. Trinkeles derinam su akmenim, todėl ir aplink namą nuogrindą ne iš trinkelių darėm, o iš akmenukų šiemet darysim. Padarėm vieną klaidą - plytelių tarpukus pasiūlė užšlavinėt ne vien atsijom, bet sumaišius su cementu, na tipo geriau užsipildo tie tarpukai, žolės neauga juose. Bet gavosi taip, kad už poros dienų po išklojimo užlijo lietus ir kadangi trinkelės nebuvo gerai nušluotos, cemento dulkės sukietėjo ant trinkelių paviršiaus. Vaizdas ne koks. Dabar po žiemos lyg ir geriau atrodo, bet ko gero reiks nuomotis aukšto slėgio plovimo įrenginį ir bandyt nuplaut.
Novely
QUOTE(ringa @ 2007 03 19, 01:22)
Na pernai susiklojom trinkeles, pilkas + raudonos nedaug. Plytos formos. Praėjimui takeliu rekomendavo dėti 1,5 m. pločio, patogiau kai plačiau. Trinkeles derinam su akmenim, todėl ir aplink namą nuogrindą ne iš trinkelių darėm, o iš akmenukų šiemet darysim. Padarėm vieną klaidą - plytelių tarpukus pasiūlė užšlavinėt ne vien atsijom, bet sumaišius su cementu, na tipo geriau užsipildo tie tarpukai, žolės neauga juose. Bet gavosi taip, kad už poros dienų po išklojimo užlijo lietus ir kadangi trinkelės nebuvo gerai nušluotos, cemento dulkės sukietėjo ant trinkelių paviršiaus. Vaizdas ne koks. Dabar po žiemos lyg ir geriau atrodo, bet ko gero reiks nuomotis aukšto slėgio plovimo įrenginį ir bandyt nuplaut.
*

ačiū už info 4u.gif

o firma kokia ax.gif
Aš ir noriu spalvotų. mums plotelis 6m.* 9m. reikia iškloti.
kaži kiek kainuos?
happy
QUOTE(Jolė @ 2007 03 19, 09:23)
Aš ir noriu spalvotų. mums plotelis 6m.* 9m. reikia iškloti.
kaži kiek kainuos?
*

kvadratas apie 100 lt ir brangiau jei su spalvotom
Novely
QUOTE(happy @ 2007 03 19, 11:26)
kvadratas apie 100 lt ir brangiau jei su spalvotom
*

čia su darbu ar be ax.gif

Papildyta:
tokios man patiktų bigsmile.gif
une
Jole, as atsakysiu-taip 100+lt jau su darbu buna...

labai grazias idejai trinkeles wub.gif

as irgi labai noreciau spalvotu trinkeliu, bet kiek esu girdejus-tai tada geriau det klinkerines, nes paprastos-labai nusidevi... bet tai kaina tu klinkeriniu tokia nejuokinga... doh.gif
happy
QUOTE(une @ 2007 03 19, 10:37)
Jole, as atsakysiu-taip 100+lt jau su darbu buna...
*

su darbu ir visais reikalingais smeliais zvyrais
une
happy, o jus jau susideja?
happy
QUOTE(une @ 2007 03 19, 13:04)
happy, o jus jau susideja?
*

nea dar,bet kai tik isdzius kiemas -turi pradet det
Novely
QUOTE(happy @ 2007 03 19, 15:05)
nea dar,bet kai tik isdzius  kiemas -turi pradet det
*

Būk gerutė, parašyk į AŽ kontaktus.

ačiū 4u.gif
Novely

gražu bigsmile.gif

http://www.dasfa.lt/products.php?pid=42
Novely
user posted image

Lavute
gal kas zino kaip apsiaciuot kiek reiks zvyro ir smelio trinkeliu sudejimui?
une
o tu paprasyk, kad tie kurie des suskaiciuotu wink.gif
pala, o gal jus patys desites? g.gif
Lavute
QUOTE(une @ 2007 04 19, 13:15)
o tu paprasyk, kad tie kurie des suskaiciuotu wink.gif
pala, o gal jus patys desites?  g.gif
*

nu as cia galvoju kaip pigiau
gal man pigiau yr paciai medziagas susipirkti o pakloti jau pasamdyti

idomumo deliai koks kainu skirtumas gaunasi
Novely
happy, ar jau sudėjo tau? ax.gif

happy
QUOTE(Lavute @ 2007 04 19, 13:49)
gal man pigiau yr paciai medziagas susipirkti o pakloti jau
*

manau gausis tik brangiau,nes trinkelcikai daznai perka dideliais kiekiais ir nuolaidas dideles turi
QUOTE(Jolė @ 2007 04 19, 14:06)
happy, ar jau sudėjo tau?  ax.gif
*

dar nesudejo doh.gif tik antra diena kaip normaliai visa diena dirba unsure.gif
Lilajar
o kiek kvadratas kainuoja be darbo? Ir kokios firmos. Galvoju, gal irgi apsimokes is Belgijos atvezti. Bent jau klinkeris cia zymiai pigiau gausis.
une
Lilajar, cia jau reikia konkreciai ziureti, nes kaina nuo...iki... smile.gif
jei det paprastas pilkas betonines, tai kaina gali prasideti apie 20lt/kv iki....
jei deti klinkerines, tai uz vieneta nuo 1.8lt iki ...
reikai ziureti konkrecius variantus wink.gif

o man iskilo toks klausimas- ar visos apilk namo sienas dedate trinkeles? as pagalvojau ,kad man butu grazu palei sienas ispilti kokia 40cm stambesniais akmenukais (ne skaldele kokia schmoll.gif ), tada apsodinti buksmedzio krumelias... gal matet kas ka panasaus? g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lavute @ 2007 04 19, 13:49)
nu as cia galvoju kaip pigiau
gal man pigiau yr paciai medziagas susipirkti o pakloti jau pasamdyti

idomumo deliai koks kainu skirtumas gaunasi
*

mums teks taip daryti. patys viska turesim susipirkti, o jie uz darba ims 45lt. nezinau ar taip pigiau gausis, bet tokios jus salygos g.gif bet kad paskaiciuotu kiek ko reikia vistiek pasakys...
Novely
QUOTE(happy @ 2007 04 19, 18:25)
manau gausis tik brangiau,nes trinkelcikai daznai perka dideliais kiekiais ir nuolaidas dideles turi

dar nesudejo  doh.gif  tik antra diena kaip normaliai visa diena dirba  unsure.gif
*

pasirodyk su komentarais, kai bus rezultatas 4u.gif

labai laukiu ax.gif
Perliukas
QUOTE(une @ 2007 04 19, 22:04)
o man iskilo toks klausimas- ar visos apilk namo sienas dedate trinkeles? as pagalvojau ,kad man butu grazu palei sienas ispilti kokia 40cm stambesniais akmenukais (ne skaldele kokia  schmoll.gif ), tada apsodinti buksmedzio krumelias... gal matet kas ka panasaus?  g.gif  4u.gif

aš taip norėjau , bet vyras užsispyrė su savo trinkelėm doh.gif įdomu finansiškai , kas pigiau , kiek kainuoja skalda arba akmenukai g.gif
happy
QUOTE(Jolė @ 2007 04 19, 21:27)
pasirodyk su komentarais, kai bus rezultatas  4u.gif
*

ok
une
man labai grazios trinkeles:
gal kas matet kazkur ir bent isivaizduoja kokia gali buti ju kaina? ax.gif
happy
QUOTE(une @ 2007 04 20, 19:03)
man labai grazios trinkeles:
gal kas matet kazkur ir bent isivaizduoja kokia gali buti ju kaina?  ax.gif
*

zinau kur tokiu trinkeliu gauti,kepa vienas zmogelis Aleksote,labai graziu spalvu yra thumbup.gif, nors siaip tai cia paprastos vadinamos "bulkutes" tik spalvu ivairiu pametyta g.gif
une
eik tu bigsmile.gif labai noreciau kontaktu tada 4u.gif
renikexxx
Sveikos smile.gif Na kas liecia trinkeles tai ir as noreciau suzinoti kur Kaune rasti pigiau ju ir kokios geriau? g.gif
peledziuke
QUOTE(happy @ 2007 04 20, 19:57)
zinau kur tokiu trinkeliu gauti,kepa vienas zmogelis Aleksote,labai graziu spalvu yra  thumbup.gif, nors siaip tai cia paprastos vadinamos "bulkutes" tik spalvu ivairiu pametyta  g.gif
*

ir as noreciau kontaktu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Caca*
QUOTE(happy @ 2007 04 20, 20:57)
zinau kur tokiu trinkeliu gauti,kepa vienas zmogelis Aleksote,labai graziu spalvu yra  thumbup.gif, nors siaip tai cia paprastos vadinamos "bulkutes" tik spalvu ivairiu pametyta  g.gif
*

Ir man kontaktus, jei negaila. ax.gif
happy
QUOTE(peledziuke @ 2007 04 22, 13:17)
ir as noreciau kontaktu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

QUOTE(caca26 @ 2007 04 22, 17:10)
Ir man kontaktus, jei negaila. ax.gif
*

nu bliamba nezinau tiksliu koordinaciu,kazkur prie Aleksoto turgaus diedukas tas gyvena,man apzeldintoja apie jy pasakojo-kai susitiksiu ,-paklausiu konkreciau

Dar tom "bulkutem" prekiauja Elektrenu gatvej esanti trinkeliu firma,yra reklamos ir iskabos,manau nesunkiai rasit jei vaziuosit
NERINGUKAS
O kiek maždaug tos "bulkutes" kainuoja - 1 kv.m. g.gif
peledziuke
QUOTE(happy @ 2007 04 22, 18:59)
nu bliamba nezinau tiksliu koordinaciu,kazkur prie Aleksoto turgaus diedukas tas gyvena,man apzeldintoja apie jy pasakojo-kai susitiksiu ,-paklausiu konkreciau

Dar tom "bulkutem" prekiauja Elektrenu gatvej esanti trinkeliu firma,yra reklamos ir iskabos,manau nesunkiai rasit jei vaziuosit
*

ieskosim thumbup.gif
mng
mergaites, jei reikia trinkeliu klojeju galiu duoti kontaktus. pas mane jau baigia deti. galiu ir pademonstruoti. kaina 100 - 120.
une
QUOTE(mng @ 2007 04 23, 19:53)
mergaites, jei reikia trinkeliu klojeju galiu duoti kontaktus. pas mane jau baigia deti. galiu ir pademonstruoti. kaina 100 - 120.
*

idek nuotraukyte wink.gif
mng
ie neprisipirkit bet kokiu trinkeliu, kur is betono lieja, nes rezultatas bus toks, kokios musu gatves - duobes. ypac vaziuojamojoje dalyje.
dar kazkas minejo apie betona i tarpus. cia nzn kokie mestrai taip daro.. girdejau, kad kiti ant sauso betono ir trinkeles deda, bet pagalvokit kas bus po ziemos... kraupu
Papildyta:
kad kazko neperkrauna i kompa, nzn kas atsitiko. jei is kauno gali privaziuot paziuret realiai.
mng
QUOTE(une @ 2007 04 23, 20:55)
idek nuotraukyte wink.gif
*

wa...
peledziuke
QUOTE(mng @ 2007 04 23, 19:53)
*

cia tik darbas g.gif
Lavute
QUOTE(peledziuke @ 2007 04 24, 13:39)
cia tik darbas g.gif
*

ne manes klause bet atsakau darbas+medziagos 4u.gif
mng
QUOTE(peledziuke @ 2007 04 24, 14:39)
cia tik darbas g.gif
*

cia viskas nuo a iki z.
kaukault
O gal kas galėtų pasakyti, ką dar be trinkelių galima gražaus. Trinkelės man nepatinka, juo labiau prie eksterjero netinka. Norėčiau takelio iš akmenų, bet kiek žinau tokių nebūna. O firmų apskambinau nemažai. Be to domina ar toks takelis atlaiko didelias apkrovas. g.gif
reg
QUOTE(kaukault @ 2007 04 25, 13:50)
O gal kas galėtų pasakyti, ką dar be trinkelių galima gražaus. Trinkelės man nepatinka, juo labiau prie eksterjero netinka. Norėčiau takelio iš akmenų, bet kiek žinau tokių nebūna. O firmų apskambinau nemažai. Be to domina ar toks takelis atlaiko didelias apkrovas. g.gif
*

Atlaiko apkrovas geriau negu trinkeles - cia as apie skaldytus akmenis, kuriais buna gatves gristos. Girdejau, kad jais prekiauja tie, kas ir senovinemis plytomis. Ir kainos aisku "geros", parduodami vienetais
peledziuke
o kur jus pirkote trinkeles ir kokia dabar kv.m kaina? g.gif
Idomu kaip sios? g.gif
une
QUOTE(mng @ 2007 04 23, 19:56)
ie neprisipirkit bet kokiu trinkeliu, kur is betono lieja, nes rezultatas bus toks, kokios musu gatves - duobes. ypac vaziuojamojoje dalyje.
dar kazkas minejo apie betona i tarpus. cia nzn kokie mestrai taip daro.. girdejau, kad kiti ant sauso betono ir trinkeles deda, bet pagalvokit kas bus po ziemos...  kraupu
Papildyta:
kad kazko neperkrauna i kompa, nzn kas atsitiko. jei is kauno gali privaziuot paziuret realiai.
*

o kaip suprasti bet kokiu? g.gif pagal ka atskirti kokias ir nekokias? smile.gif
o as turiu beda doh.gif paskambino siandien klojejai ir pranese, kad kitos savaites pabaigoj atvaziuoja (anksciau pusantros savaites, nei buvom sutare), o as dar neturiu trinkeliu... ir aplamai girdejau, kad dabar deficitas g.gif gaut sunku g.gif
gal kas uzmatet kazkur? labai prasau pasidalinkit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(peledziuke @ 2007 04 25, 20:41)
o kur jus pirkote trinkeles ir kokia dabar kv.m kaina? g.gif
Idomu kaip sios? g.gif
*

nu skelbimas tai viliojantis ax.gif reikes daugiau pasidometi g.gif
mng
QUOTE(une @ 2007 04 25, 23:36)
o kaip suprasti bet kokiu?  g.gif pagal ka atskirti kokias ir nekokias?  smile.gif
o as turiu beda  doh.gif paskambino siandien klojejai ir pranese, kad kitos savaites pabaigoj atvaziuoja (anksciau pusantros savaites, nei buvom sutare), o as dar neturiu trinkeliu... ir aplamai girdejau, kad dabar deficitas  g.gif gaut sunku  g.gif 
gal kas uzmatet kazkur? labai prasau pasidalinkit  4u.gif
Papildyta:
nu skelbimas tai viliojantis  ax.gif  reikes daugiau pasidometi  g.gif
*

tai bet kokios ir yra betonines. pripila betono i trinkeliu forma ir tiek. trinkeles visos uzsakytos... kiek tau reikia? kokiu?
happy
pasiziurek trinkeliu Gelzbetony ,Elektrenu gatvej..
Papildyta:
tokiu kaip mng trinkeliu-gelzbetony gali iskart nusipirkti,mes tai laukiam iki 05.10 kol pagamins mums reikalingas bulkutes,tik va spalvos pas juos tik dvi -pilka ir slyvos,.. jei nori ko idomiau-teks ieskot kitur.
Siaip tai labai keista Une-kad patys perkat trinkas,nes kiek zinau trinkelcikai labai dideles nuolaidas turi parduotuvese,pvz mes perkam tik is Gelzbetonio-nes ten jie gauna dideles nuolaidas
une
QUOTE(mng @ 2007 04 26, 06:46)
tai bet kokios ir yra betonines. pripila betono i trinkeliu forma ir tiek. trinkeles visos uzsakytos... kiek tau reikia? kokiu?
*

o tai tavo ne tokios bet kokios, kuriu sakai neprisipirkt? ax.gif
nesigaudau as jose doh.gif
QUOTE(happy @ 2007 04 26, 07:49)
1.pasiziurek trinkeliu Gelzbetony ,Elektrenu gatvej..
Papildyta:
tokiu kaip mng trinkeliu-gelzbetony gali iskart nusipirkti,mes tai laukiam iki 05.10 kol pagamins mums reikalingas bulkutes,tik va spalvos pas juos tik dvi -pilka ir slyvos,.. jei nori ko idomiau-teks ieskot kitur.
2.Siaip tai labai keista Une-kad patys perkat trinkas,nes kiek zinau trinkelcikai labai dideles nuolaidas turi parduotuvese,pvz mes perkam tik is Gelzbetonio-nes ten jie gauna dideles nuolaidas
*

1. vaziuosiu siandien visur kur tik imanoma. dekui wink.gif
2. nezinau, gal ir keista, bet mes musiskiams uz darba mokesim g.gif
Paix
Sakykit, kur Kaune be Kauno gelžbetonio gamina plyteles? Turim 8cm storio vazinejamai daliai nusipirkę 180m2, dar tiek pat reikia 6cm storio ir Kauno gelžbetonis pasakė kad nežinia kada gamins verysad.gif tokias
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.