Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokyklos Panevėžyje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Fiona
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 25, 11:09)
Uniforma laikau privalumu 4u.gif čia mano nuomonė aišku, todėl ir norėjau leist į paltaroką , tačiau kiek skaitau forume ir iš  kelių tėvelių girdėjau tai kad  nėra gerai paruošiami vaikai  g.gif  na aš to nežinau todėl ir klausiu , gal kas leidot vaiką į penktą klasę  į kitą mokyklą ir būtų gerai išgirst į kokią schmoll.gif esu žiauriai pasimetus , turiu nuspręst taip , kad vaikui būtų gerai ax.gif  žinau tiksliai tik kad "šaltino" mokykloj palikt jos negaliu. čia irgi vėl mano nuomonė.
O į paltaroką norėjau leisti ir dėl atmosferos , sako kad mokykloj labai faina atmosfera , vaikai draugiški.Tiesa patekt į penktą klasę ten laaaaabai mažai šansų , nes iš trijų ketvirtų klasių padarys dvi penktas, tai kitus atmėtis, laisvų vietų gali ir nebūti.Buvau pas ugdymo reikalų vedėja , ji taip pasakė.
*

Ta uniforma ne taip jau pigiau kainuoja. Bent jau mums reikia poros megztiniu ir poros juodu kelniu. Gali buti ir juodi dzinsai. Melyni netinka, bent jau jaunesnius labai grieztai tuo klausimu spaudzia. Paaugliai tai ir plikom bambom vaiksto.

Atmosfera kaip atmosfera, nepastebejau, kad vaikai draugiskesni nei kitur, patyciu ir mustyniu pasitaiko tikrai ne ka maziau.

Kaip suprasti "kitus atmetys" g.gif
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 25, 12:09)
Taip ir šokių mokytoja verysad.gif pati mačiau kaip stumdė ir koliojo vaikus po šventės kad ne taip sušoko, taip kad apie "šaltinį" blush2.gif
*

Kokia sokiu mokytojos pavarde? Manau apie ta pacia galvoju.
golfiukas
QUOTE(Fiona @ 2009 02 25, 13:28)
Ta uniforma ne taip jau pigiau kainuoja. Bent jau mums reikia poros megztiniu ir poros juodu kelniu. Gali buti ir juodi dzinsai. Melyni netinka, bent jau jaunesnius labai grieztai tuo klausimu spaudzia. Paaugliai tai ir plikom bambom vaiksto.

Atmosfera kaip atmosfera, nepastebejau, kad vaikai draugiskesni nei kitur, patyciu ir mustyniu pasitaiko tikrai ne ka maziau.

Kaip suprasti "kitus atmetys" g.gif

Kokia sokiu mokytojos pavarde? Manau apie ta pacia galvoju.
*

Pavardės nežinau tokia sena ji , dukra man atrodo jos muzikos mokytoja ten pat dirba.
Na nežinau aš tos sistemos jų , bet kai buvau pas pavaduotoją ūgdymo reikalam tai pasakė ,kad formuos tik dvi penktas klases, o ketvirtos klasės yra trys, tai man pasakė kad į penktą klasę bus gal ir egzaminas savotiškas , jei tik bus vietų
Valatke
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 02 19, 23:29)
Balandžio pirmąją reiks budėti prie durų,kol atrakins mokyklą,o tada veržtis vidun su prašymu triniti.gif
O kaip Žemynos arba Paltaroko mokyklose,ar yra galimybė,kad vaikas ten pabūtų užsiėmimuose iki 5 val.,ar pirmokėlius reikia 12 val. butinai pasiimti?
*

Paveluotas atsakmas smile.gif Zemynos mokykloj prailginta grupe dirba iki 17val.Yra dvi mokytyojos (abi tokio gerumo, kad mano dukra su jom jau draugauja biggrin.gif Labai noriai eina i prailginta,galima susitart,kad pamokas ruostu ir mokytojos padetu,galima piesti ir darbelius daryti (prilanksto,pripaiso visko-pilni namai) - vienzo- thumbup.gif
golfiukas
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 25, 14:00)
Pavardės nežinau tokia sena ji , dukra man atrodo jos muzikos mokytoja ten pat dirba.
Na nežinau aš tos sistemos jų , bet kai buvau pas pavaduotoją ūgdymo reikalam tai pasakė ,kad formuos tik dvi penktas klases, o ketvirtos klasės yra trys, tai man pasakė kad į penktą klasę bus gal ir egzaminas savotiškas , jei tik bus vietų
*

O dar sužinojau , kad nuo rugsėjo pirmos penkta vidurinė priims tik į šeštą klasę, bus gimnazija
dark
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 25, 13:00)
*

aš tai suprasčiau, kad formuos D ir E klasę, t.y. dar dvi be esančių, nes išmest jau besimokančius vaikus schmoll.gif neįsivaizduoju kokiu pagrindu.
Bajoraitė
QUOTE(Valatke @ 2009 02 25, 13:11)
Paveluotas atsakmas smile.gif Zemynos mokykloj prailginta grupe dirba iki 17val.Yra dvi mokytyojos (abi tokio gerumo, kad mano dukra su jom jau draugauja biggrin.gif Labai noriai eina i prailginta,galima susitart,kad pamokas ruostu ir mokytojos padetu,galima piesti ir darbelius daryti (prilanksto,pripaiso visko-pilni namai) - vienzo- thumbup.gif
*

Va čia tai liuks,nes kiekvieną kartą atsiprašinėti vidury darbo ir važiuoti pasiimti iš mokyklos tai labai nepatogu.Gal nuo rugsėjo jūsų pradinių klasių auklėtojos atsilaisvina pirmokėliams?
golfiukas
QUOTE(dark @ 2009 02 25, 14:16)
aš tai suprasčiau, kad formuos D ir E klasę, t.y. dar dvi be esančių, nes išmest jau besimokančius vaikus  schmoll.gif  neįsivaizduoju kokiu pagrindu.
*

Aš nežinau ,gal ne taip supratau g.gif , kad minėjo jog pirmų klasių bus tik dvi formuojamos. o penktų tipo naujų neformuos, o bus dvi, tai kaip suprast? Nu eisiu vistiek nešiu pareiškimus į kelias vietas gal kur ir papulsim, kuo toliau tuo mažiau optimizmo lieka.
Valatke
QUOTE(AUSRONE @ 2009 02 24, 13:59)
Mielosios, nesipykit 4u.gif geriau papasakokit kaip geriau paruošti vaiką mokyklai, ar reikėtų jį išmokinti skaityti, nes darželyje nemokina, o maniškė labai nori, bet bijau, kad aš kaip ne pedagogė gal kažkaip negerai ar netaisyklingai pradėsiu mokint, tas pats ir su rašymu g.gif
nusipirkom knygutę Genelis, kuri skirta 4-5 m. vaikams, bet labai sunkiai maniškė tas raides dėlioja, o geriausiai tai paskaičius kelis puslapius ji iš atminties, t.y. mintinai viską atkartoja doh.gif  biggrin.gif patarkit kaip jūs vaikus mokinat skaityti unsure.gif
o Menų mokykloje yra galimybė vaiką palikti prailgintoje grupėje? ir nuo kelių val. prasideda pirmokams pamokos?
*

Pas mus darzely i paruosiama grupe atejo kelios pradinuku mokytojos is skirtingu mokyklu ir tiek prigasdino,kad atrode,tie vaikai busimi pirmokai turi viska moketi (tipo,jei visi klasej skaitys,tai nebus kada ten daug demesio skirt vienam nemokanciam) blink.gif Tai mes vaikus ruosem-ir aukletojos,ir tevai.Manske nuejo mokedama skaityti,kazkiek jau rase ir atlikimejo aritmetinius veiksmus (sudetis,atimtis).Puse metu klasej buvo pirmune,o dabar irgi pirmune,tik ne vien jau "saulytes".Tai va ka supratau, jei mano vaikas butu nuejes nieko nemokedamas-butu prapultis.Nes mokymosi tempas yra labai didelis.Sakoma,kad pradinukams negalima daryti namu darbu-jei mes nieko dar namie nesimokytumem-tai is viso nezinau doh.gif
Kazkada senokai man viena ponia is PPT aiskino, kad pagal reikalavimus,mokinys gali mokytis skaityti iki 2-os klases lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif realiai - jie po nauju metu jau diktantus (nu tokius primityvius sakinukus) raso blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 02 25, 14:21)
Va čia tai liuks,nes kiekvieną kartą atsiprašinėti vidury darbo ir važiuoti pasiimti iš mokyklos tai labai nepatogu.Gal nuo rugsėjo jūsų pradinių klasių auklėtojos atsilaisvina pirmokėliams?
*

Nea,mes dar tik siais metais pirmokai smile.gif Bet as galeciau pasiklausinet apie busimas pirmokeliu mokytojas.Ziurint ko kam reikia.Pvz.pas mus buvo viena mokytoja labai gera,didele aktyviste ir t.t. As ,zinodama savo dukros leta ir ramu buda zinojau,kad ten jai butu ne vieta,todel rinkausi mokytoja tokia ramia,gera-nu tokia "mama2" lotuliukas.gif
golfiukas
QUOTE(Valatke @ 2009 02 25, 14:25)
Pas mus darzely i paruosiama grupe atejo kelios pradinuku mokytojos is skirtingu mokyklu ir tiek prigasdino,kad atrode,tie vaikai busimi pirmokai turi viska moketi (tipo,jei visi klasej skaitys,tai nebus kada ten daug demesio skirt vienam nemokanciam) blink.gif Tai mes vaikus ruosem-ir aukletojos,ir tevai.Manske nuejo mokedama skaityti,kazkiek jau rase ir atlikimejo aritmetinius veiksmus (sudetis,atimtis).Puse metu klasej buvo pirmune,o dabar irgi pirmune,tik ne vien jau "saulytes".Tai va ka supratau, jei mano vaikas butu nuejes nieko nemokedamas-butu prapultis.Nes mokymosi tempas yra labai didelis.Sakoma,kad pradinukams negalima daryti namu darbu-jei mes nieko dar namie nesimokytumem-tai is viso nezinau doh.gif
Kazkada senokai man viena ponia is PPT aiskino, kad pagal reikalavimus,mokinys gali mokytis skaityti iki 2-os klases lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif realiai - jie po nauju metu jau diktantus (nu tokius primityvius sakinukus) raso blink.gif
*

Sutinku , bent jau skaityti vaikas turi mokėti eidamas į pirmą klasę, jam pačiam bus lengviau.Nes prieš naujus jau pradeda pavienių žodių diktantus rašyt bigsmile.gif ,tai kaip sunku tokiam vaikui jei skaityt nemoka, iki naujų metų ir skaityt ir rašyt turi išmokt nes tokia sistema yra:oh
zvaigzdziuke
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 25, 13:09)
Dėl "Šaltinio " galiu ginčytis susidūriau su labai žiauriais mokytojais ,tikybos pvz. terorizuoja vaikus ,netgi kolioja.

O tikyba privaloma ? Mano dukra galejo rinktis etika ar tikyba g.gif Jei ne paslaptis kokia tikybos mokytojos pavarde g.gif
Bajoraitė
QUOTE(Valatke @ 2009 02 25, 13:29)

Nea,mes dar tik siais metais pirmokai smile.gif Bet as galeciau pasiklausinet apie busimas pirmokeliu mokytojas.Ziurint ko kam reikia.Pvz.pas mus buvo viena mokytoja labai gera,didele aktyviste ir t.t. As ,zinodama savo dukros leta ir ramu buda zinojau,kad ten jai butu ne vieta,todel rinkausi mokytoja tokia ramia,gera-nu tokia "mama2" lotuliukas.gif
*

Būtų didelis ačiū už info.Tiesiog domintų auklėtojos pavardė,kuri nuo rugsėjo turės pirmokus ir kurią labai myli vaikai ir kuria džiaugiasi tėveliai biggrin.gif Ten jos bus kelios,tai jei bus galimybė rinktis,norim jau būti gudresni rolleyes.gif
Jutare
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 25, 13:21)
Aš nežinau ,gal ne taip supratau g.gif , kad minėjo jog pirmų klasių bus tik dvi formuojamos.
*

trys pirmos klasės bus formuojamos ax.gif
golfiukas
QUOTE(Jutare @ 2009 02 25, 14:48)
trys pirmos klasės bus formuojamos ax.gif
*

Tai tada gal tiksliau žinai kaip su tom penktom klasėm?
Jutare
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 25, 14:05)
Tai tada gal tiksliau žinai kaip su tom penktom klasėm?
*

nea, nes dar neaktualu biggrin.gif Bet kažkodėl nemanau, kad išmėtys jau esamus mokinius mastau.gif
golfiukas
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 02 25, 14:35)
O tikyba privaloma ? Mano dukra galejo rinktis etika ar tikyba  g.gif  Jei ne paslaptis kokia tikybos mokytojos pavarde  g.gif
*

Nepaslaptis, dukra iš mokyklos pareis , galėsiu parašyt, na bent jau užuomina duosiu. Tikyba neprivaloma, aš norėjau tada į etiką leist bet , tada turi daugiau o ne vienas eiti į tikybą, ir išpradžiu tai į vaikų nusiskundimus taip pro pirštus pažiūrėjom, o paskui matosi kaad kai niekur neini nieko nesakai tai visai schmoll.gif baisu darosi.

Nu pasižiūrėjau , pavardė Pečiulienė
golfiukas
[quote=Jutare,2009 02 25, 15:09]
nea, nes dar neaktualu biggrin.gif Bet kažkodėl nemanau, kad išmėtys jau esamus mokinius mastau.gif
*

[/quote
blush2.gif na sakykim kažko nesupratau ,eisiu dar kartą pasidomėt. Nu man irgi keistai pasirodė, bet kai dabar visur pertvarkymai visokie
AUSRONE
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 02 24, 21:27)
Nepergyvenk , ateis laikas ir ismoks skaityti  mirksiukas.gif  Maniskis paruosiamukas  neperseniausiai pradejo knygeles skaityti  ax.gif Pradzioj sunkiai , nenoriai o dabar jau ir 'kabli pagavo '  biggrin.gif
*

QUOTE(Jutare @ 2009 02 24, 21:36)
maniškis pradėjo eiti į pirmą klasę nemokėdamas skaityti irnesakyk.gif Nu ir nieko, skaito biggrin.gif
*

QUOTE(o94mama @ 2009 02 24, 21:56)
Tai tada ir nereikia skubėti.Tegul vaikas dar savo žaidimais užsiima.O į mokyklą, kaip sakė viena mokytoja, susirenka įvairiai: vieni skaito spausdintines raides, kiti- jau tai, ką mokytoja lentoje užrašo, o treti- raides dar prastai pažįsta. cool.gif
*

QUOTE(ziedune @ 2009 02 25, 10:16)
O kai mes atėjom į pirmą klasę, tai per pirmą susirinkimą mokytoja pavardino kaip vaikai pasiruošę mokyklai: kokie 5 vaikai skaitė ir rašytinį tekstą, 12 mokėjo spausdintinį tekstą paskaityti, 5 - pažinojo raides ir bandė jungti į žodžius ir dar kokie 4 pažinojo tik kelias raides. Tačiau iki naujų metų visi išmoko skaityti.
*

QUOTE(Valatke @ 2009 02 25, 14:29)
Tai mes vaikus ruosem-ir aukletojos,ir tevai.Manske nuejo mokedama skaityti,kazkiek jau rase ir atlikimejo aritmetinius veiksmus (sudetis,atimtis).Puse metu klasej buvo pirmune,o dabar irgi pirmune,tik ne vien jau "saulytes".Tai va ka supratau, jei mano vaikas butu nuejes nieko nemokedamas-butu prapultis.Nes mokymosi tempas yra labai didelis.Sakoma,kad pradinukams negalima daryti namu darbu-jei mes nieko dar namie nesimokytumem-tai is viso nezinau doh.gif
Kazkada senokai man viena ponia is PPT aiskino, kad pagal reikalavimus,mokinys gali mokytis skaityti iki 2-os klases lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif realiai - jie po nauju metu jau diktantus (nu tokius primityvius sakinukus) raso blink.gif
*

Ačiū visoms už nuomones 4u.gif
Dauguma pasisakė, kad nereikia skubėti ir išmoks vaikas kažkaip savaime smile.gif tikėkimės tas laikas ateis greičiau, nes noras maniškės skaityti yra begalinis biggrin.gif manau, kad būtų geriau jei vaikas išmoktų dar prieš mokyklą skaityti, nes jeigu ten tiek daug užduodama, tai tikrai geriau turėti daugiau laiko kitiems dalykams pasimokyti smile.gif
golfiukas
QUOTE(Jutare @ 2009 02 25, 15:09)
*

Susižinojau tiksliai.Deja tikrai penktos gimnazinės klasės bus tik dvi , o ketvirtos klasės yra trys, na kadangi tai gimnazijos lygis tai gal paliks gerai besimokančius.
Merginos būtų malonu ir labai faina jei daugiau kas parašytumėt, negi niekas daugiau nesusiduriat su problema dėl penktos klasės?
Kuzia
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 26, 08:43)
Merginos būtų malonu ir labai faina jei daugiau kas parašytumėt, negi niekas daugiau nesusiduriat su problema dėl penktos klasės?
*

O cia per 39 temos puslapius niekas nieko nerase g.gif huh.gif?
golfiukas
QUOTE(Kuzia @ 2009 02 26, 14:34)
O cia per 39 temos puslapius niekas nieko nerase g.gif huh.gif?
*

rašė ,visus puslapius peržiūrėjau.Daugiausia diskutuojama apie pirmas klases, mane domina ką žadą daryt mamytės šiais metais su penktokėliais. NUO 2007 metų daug pasikeitimų įvyko būtent šiemet, tai yra pavz. 5vid mokykla ir Miltinio penktokų nuo šių metų nebepriims, tik į šeštas klases, reorganizuojasi į gimnazijas. Paltarokas iš trijų ketvirtų klasių formuos dvi penktas gimnazines, kiek šansų kad liks vietų kad dar iš kitur priimt, tai vienas dievas težino. Suprantu kam neaktualu tai neįdomu.Bet gal kas susidūrėt tai ir domiuosi ,kaip mamos sprendžiat.Kas buvo prieš pora metų ar net prieš metus jau nebeaktualu man. schmoll.gif
Kuzia
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 26, 14:04)
rašė ,visus puslapius peržiūrėjau.Daugiausia diskutuojama apie pirmas klases, mane domina ką žadą daryt mamytės šiais metais su penktokėliais. NUO 2007 metų daug pasikeitimų įvyko būtent šiemet, tai yra pavz. 5vid mokykla ir Miltinio penktokų nuo šių metų nebepriims, tik į šeštas klases, reorganizuojasi į gimnazijas. Paltarokas iš trijų ketvirtų klasių formuos dvi penktas gimnazines, kiek šansų kad liks vietų kad dar iš kitur priimt, tai vienas dievas težino. Suprantu kam neaktualu tai neįdomu.Bet gal kas susidūrėt tai ir domiuosi ,kaip mamos sprendžiat.Kas buvo prieš pora metų ar net prieš metus jau nebeaktualu man. schmoll.gif
*

Pilna tema beletristiku galim greit privaryt. Kitoj temoj daugelis jau tinges ta pati rasyt, ka rase sitoj. O mokyklos ir mokytojai is principo nesikeicia. Jei buvo paskelbta, kad bus gimnazija, tai ir bus. Pirmais metais nebeformavo pirmuju klasiu, automatiskai kitais metais nebebus jau ir pirmuju, ir antruju. Ir taip toliau. Kitamet nebebus ir sestuju klasiu biggrin.gif . O del perkelimu i kitas mokyklas keiciasi tvarka, manau, ne tik pirmokams. Taip pat ir visiems kitiems, kurie nori patekt i nepriskirta teritorija. Cia kalbet reiktu ne kaip mokykla rast, bet kaip prisitaikyt pirmuma i norima mokykla biggrin.gif .
Fiona
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 26, 16:04)
Paltarokas iš trijų ketvirtų klasių formuos dvi penktas gimnazines, kiek šansų kad liks vietų kad dar iš kitur priimt, tai vienas dievas težino.
*

Šiandien buvau tėvų susirinkime, pasidomėjau ir šiuo klausimu. Mano žiniomis, penktokų skaičius tikrai nebus mažinamas. Kokiu būdu jie iš 3 klasių 2 padarys, nežinau, bet vaikų skaičiau nemažins.
golfiukas
QUOTE(Kuzia @ 2009 02 26, 19:13)
Pilna tema beletristiku galim greit privaryt. Kitoj temoj daugelis jau tinges ta pati rasyt, ka rase sitoj. O mokyklos ir mokytojai is principo nesikeicia. Jei buvo paskelbta, kad bus gimnazija, tai ir bus. Pirmais metais nebeformavo pirmuju klasiu, automatiskai kitais metais nebebus jau ir pirmuju, ir antruju. Ir taip toliau. Kitamet nebebus ir sestuju klasiu biggrin.gif . O del perkelimu i kitas mokyklas keiciasi tvarka, manau, ne tik pirmokams. Taip pat ir visiems kitiems, kurie nori patekt i nepriskirta teritorija. Cia kalbet reiktu ne kaip mokykla rast, bet kaip prisitaikyt pirmuma i norima mokykla biggrin.gif .
*

ax.gif Teisybę pasakius nežinau ką ir rašyt, kam neaktualu tas nesupranta . Tuščios kalbos , nieko konkretaus.
Kuzia
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 27, 11:20)
ax.gif Teisybę pasakius nežinau ką ir rašyt,
*

tai ir pataupykit vieta informatyviems postams sioje temoje smile.gif
pakalnute77
Turiu truputo informacijos apie Skaistakalnio mokykla.Ten pradinukai atskirti nuo didesniu vaiku ,mokosi atskirame korpuse.Siemet pirmokus ims 2 stiprios mokytojos,klasese nedaug vaiku apie 20,bet keli buna is vaiku namu.Kaskaip truputi ramiau tapo gal nera ten taip blogai pradinukams,bet nuo 5 klases ten jau tikrai nieko gero.Gal eisim i sita visgi arciausiai
Kina
Gal žinote kas spręs - švietimo skyrius ar mokykla po to, kai jai bus perduoti prašymai - jei aš norėsiu kad pirmokas patektų pas konkrečią mokytoją? Gal mokykloms teisė formuoti klases bus palikta, o Švietimo skyrius tik surinks bendrą skaičių? Iš tos jų patvirtintos tvarkos neaišku, ar iš viso bus galimybė rinktis mokytoją. Gal kas nors domėjotės tuo klausimu?
o94mama
QUOTE(Kina @ 2009 03 01, 19:43)
Gal žinote kas spręs - švietimo skyrius ar mokykla po to, kai jai bus perduoti prašymai - jei aš norėsiu kad pirmokas patektų pas konkrečią mokytoją? Gal mokykloms teisė formuoti klases bus palikta, o Švietimo skyrius tik surinks bendrą skaičių? Iš tos jų patvirtintos tvarkos neaišku, ar iš viso bus galimybė rinktis mokytoją. Gal kas nors domėjotės tuo klausimu?
*

Kiek žinau, savivaldybė birželio mėn.(man taip mokykloje sakė) perduos mokinių skaičių mokykloms,praneš, kiek klasių leidžia komplektuoti, o jau šios pačios skirstys į klases. bigsmile.gif O dėl mokytojos pasirinkimo teiraukitės mokykloje, kurioje mokysitės. mirksiukas.gif
Spurgita
Kiek teko girdėti, anksčiau būdavo pavasarį būsimiems pirmokėliams trumpos pamokos, o kaip šįmet bus? Jei duomenis perduos tik birželio mėn., tai gal nebebus tų pamokėlių?
Bajoraitė
Sakykit,ar reikia visą komisiją praeiti konsultacinėje prieš mokyklą ar užtenka šeimos daktaro išvadų? Įtariu eilės dabar nerealios visur:oh Gal kas jau praėjo visus daktarus,gali parašyti pas kokius siunčia?Ačiū
Kina
Reikės praeiti komisiją, mums jau išrašė siuntimus pas psichologą (Nemuno g. poliklinikoje) akių, LOR (konsultacinėje) ir infektologą (infekcinėje). Jei nelanko darželio, man atrodo, reikia dar ir pas logopedą. Arba daktarė gal sprendžia dar kur. Tada kai apsilankai visur, po savaitės eini pas savo daktarę, ji jau turi atsakymus, ir išrašo pažymą. Taip kad registruokitės griečiau pas savo gydytoją, eilių dar gal nėra, bet iki balandžio 1 galima viską susitvarkyti ir jau nešti prašymą į Švietimo skyrių.
Bajoraitė
QUOTE(Kina @ 2009 03 03, 13:51)
Reikės praeiti komisiją, mums jau išrašė siuntimus pas psichologą (Nemuno g. poliklinikoje) akių, LOR (konsultacinėje) ir infektologą (infekcinėje). Jei nelanko darželio, man atrodo, reikia dar ir pas logopedą. Arba daktarė gal sprendžia dar kur. Tada kai apsilankai visur, po savaitės eini pas savo daktarę, ji jau turi atsakymus, ir išrašo pažymą. Taip kad registruokitės griečiau pas savo gydytoją, eilių dar gal nėra, bet iki balandžio 1 galima viską susitvarkyti ir jau nešti prašymą į Švietimo skyrių.
*

Pas savo šeimos daktarą tai greitai pakliūsim,bet jei reikės pereiti visą tą komisiją konsultacinėje tai bus žiauru.Ten kokios eilės doh.gif Tikiuosi niekur nesiuntinės ir šeimos daktarė iškart išrašys tą pažymą.Beje,skambinau į švietimo skyrių,kam aktualu Paltaroko gimnazija turės tris pirmokų klases.
o94mama
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 03 03, 14:56)
Pas savo šeimos daktarą tai greitai pakliūsim,bet jei reikės pereiti visą tą komisiją konsultacinėje tai bus žiauru.Ten kokios eilės doh.gif Tikiuosi niekur nesiuntinės ir šeimos daktarė iškart išrašys tą pažymą.Beje,skambinau į švietimo skyrių,kam aktualu Paltaroko gimnazija turės tris pirmokų klases.
*

Mes priklausom J.Pauliuko klinikai, tai reikėjo pas neurologą, logopedą, okulistą , ir chirurgą- ortopedą
Breira
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 02 21, 23:16)
Va dėl ko mums toji Skaistakalnio nepriimtina,nors esam pagal rajoną jai priskirti doh.gif Kiek visko man anyta pripasakojusi apie vaikų namų vaikus.Kažkuriais metais,bandė juos pas mūsų darželyje integruoti.Nu baisuma sakė,vienas vaikų namų vaikas atstoja kelis augusius šeimoje doh.gif Po metų tokio darbo,nei viena auklėtoja nebeapsiimė su tokiais vaikais dirbti - nervų gadinimas. O dėl Pradinės mokyklos,tai teisybė,nesuprantu kodėl ten žūtbūt nori įkišti pirmokus.Kad po pradinės vėl sukti galvą "Kur toliau? g.gif
*

Žinot,dar iš savo patirties pasakysiu, kad Skaistakalnyje mokomi vaikai iš vaikų namų nėra jau pati didžiausia "blogybė"
Teko pačiai padirbėti ten keletą savaičių ir po jų mano nuomonė kardinaliai pasikeitė... nors ir prieš tai nebuvo pati geriausia.
viskas toje mokykloje yra tik popieriuose- renginiai, popamokinės veiklos užsiėmimai ir t.t.
Didžiajai daliai mokytojų tie vaikai ten visiškai nerūpi...
cool.gif na ,bet čia irgi asmeninė mano nuomonė,jei kas galvojat kitaip - prašau neįsižeisti
Mahada
sveikos 4u.gif as pati vaiku dar neturiu, bet uztat puikiai atsimenu savo mokykla. visus 12 metu mokiausi M. Karkos, buvusioje 13. yra ten geru specialistu, bet yra ir ciuozusiu. man ten buvo gerai, baigiau neblogai, buvo zmoniu, kurie labai gerais pazymiais baige. aisku, dabar viskas siek tiek kitaip, vaikai nebe tokie. as pamenu, kai buvau pradinuke, mums dvyliktokai buvo kazkas toookio, tikrai turejom daug pagarbos suaugusiems. dabar vaikai nagli, nemandagus, ir mokytojai labiau zvereja, nes negali su vaikais susitvarkyti.
cia as aisku, truputi ne i tema lotuliukas.gif bet jei del 13 vid mokytoju, tai galesiu atsiliepti smile.gif
Kuzia
QUOTE(fify @ 2009 03 05, 11:28)
Žinot,dar iš savo patirties pasakysiu, kad Skaistakalnyje mokomi vaikai iš vaikų namų nėra jau pati didžiausia "blogybė"
Teko pačiai padirbėti ten keletą savaičių ir po jų mano nuomonė kardinaliai pasikeitė... nors ir prieš tai nebuvo pati geriausia.
viskas toje mokykloje yra tik popieriuose- renginiai, popamokinės veiklos užsiėmimai ir t.t.
Didžiajai daliai mokytojų  tie vaikai ten  visiškai nerūpi...
cool.gif na ,bet čia irgi asmeninė mano nuomonė,jei kas galvojat kitaip - prašau neįsižeisti
*

O kokia didziausia blogybe huh.gif?

Mano vaikas mokesi pas labai didis.gif pradinuku mokytoja, tai tikrai netruko popamokines veiklos rolleyes.gif
Noja78
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 03 03, 09:00)
Sakykit,ar reikia visą komisiją praeiti konsultacinėje prieš mokyklą ar užtenka šeimos daktaro išvadų? Įtariu eilės dabar nerealios visur:oh Gal kas jau praėjo visus daktarus,gali parašyti pas kokius siunčia?Ačiū
*

mes buvom pas okulistą, logopedą ir ortopedą mirksiukas.gif
registruokitės per www.sergu.lt prieisit žymiai greičiau mirksiukas.gif

mūsų med. pažyma su kitais popieriukais jau guli ir laukia balandžio smile.gif

zvaigzdziuke
QUOTE(Noja78 @ 2009 03 06, 09:03)
mūsų med. pažyma su kitais popieriukais jau guli ir laukia balandžio smile.gif
*

jau ? g.gif
mes taip pat jau visus gydytojus praejom bet sake pries pat balandzio 1 ateiti del kirminu pasitikrinti nes si tyrima daro tik pries priduodant pazymai g.gif
Noja78
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 03 06, 08:07)
jau ?  g.gif 
mes taip pat jau visus gydytojus praejom bet sake pries pat balandzio 1 ateiti del kirminu pasitikrinti nes si tyrima daro tik pries priduodant pazymai  g.gif
*

schmoll.gif jokių kirminų mums klinikoj neliepė ateit tikrintis. pažyma , tiksliau visa knygutė ten, pas mus jau mėnesį gal. tik va dar skiepą kažkokį gavo prieš išrašant pažymą, ne tas kur 6 metų, bet kažkoks prieš mokyklą kur skiepija. kiaulytė, tymai, atrodo g.gif
Jutare
nu anksčiau tai tikrai dėl kirminų į infekcinę reikėdavo eiti g.gif
Noja78
nu nieko nesakė tikrai.... mastau.gif
zvaigzdziuke
QUOTE(Jutare @ 2009 03 06, 10:37)
nu anksčiau tai tikrai dėl kirminų į infekcinę reikėdavo eiti g.gif
*

idomiai kaip g.gif na mums tik pasake ,kad reikes pasitikrint pries isduodant pazyma bet nesake kur . uzsirasem 18 dienai berods vizita pas gydyt .
Bajoraitė
Ačiū,Noja78. Man švietimo skyriuje sakė,kad šeimos daktarai patys sprendžia pas kokius daktarus papildomai registruotis.Sakė,komisijų praeiti nereikia.Supratau,kad gali užtekti ir šeimos daktarės išvadų g.gif Na,bus matyt,kitą savaitę eisim pas savo daktarę.
o94mama
Mums dėl kirminų irgi neliepė eiti, bet teko girdėti, kad būtinai reikia.Tai eisiu mažylio skiepyti ir paklausiu, kad paskui neišvytų g.gif
Žiūriu, kad visos ruošiasi balandžio 1 lėkti į savivaldybę.O iki kokios datos priims tuos dokumentus?Aš tai nesu nusiteikus balandžio 1 stovėti nuo aušros iki sutemos unsure.gif
Bajoraitė
QUOTE(o94mama @ 2009 03 06, 15:08)
Mums dėl kirminų irgi neliepė eiti, bet teko girdėti, kad būtinai reikia.Tai eisiu mažylio skiepyti ir paklausiu, kad paskui  neišvytų g.gif
Žiūriu, kad visos ruošiasi balandžio 1 lėkti į savivaldybę.O iki kokios datos priims tuos dokumentus?Aš tai nesu nusiteikus balandžio 1 stovėti nuo aušros iki sutemos unsure.gif
*

Birželio 1 d. sąrašus su pavardėmis savivaldybė atiduos mokykloms.Tada jau galima bus mokykloje derintis pas kokią mokytoją norėsit pakliūti.Iki tos datos reikia suspėt.Aš irgi nematau reikalo grūstis balandžio 1 d.
Noja78
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 03 06, 13:06)
Ačiū,Noja78. Man švietimo skyriuje sakė,kad šeimos daktarai patys sprendžia pas kokius daktarus papildomai registruotis.Sakė,komisijų praeiti nereikia.Supratau,kad gali užtekti ir šeimos daktarės išvadų g.gif Na,bus matyt,kitą savaitę eisim pas savo daktarę.
*

nu žinok abejoju ar praeisit vien su pediatro išvadom smile.gif nu patys viską išsiaiškinsit mirksiukas.gif gal ir išdegs biggrin.gif

QUOTE(Bajoraitė @ 2009 03 06, 15:11)
Birželio 1 d. sąrašus su pavardėmis savivaldybė atiduos mokykloms.Tada jau galima bus mokykloje derintis pas kokią mokytoją norėsit pakliūti.Iki tos datos reikia suspėt.Aš irgi nematau reikalo grūstis balandžio 1 d.
*

na, dėl mokytojos galima tartis ir anksčiau, jei esi garantuotas 100proc, kad pateksi į tą mokyklą. (na, pvz. jei tau priklauso ji pagal sąrašus) smile.gif

beje, jei kas eis į Vilties mokyklą, nu žiauriai giriama mokytoja Šešialgienė 4u.gif nežinau tik ar pavardę gerai parašiau, bet ne vienas žmogus man tą jau sakęs yra. o ji šiais metais kaip tik pirmokus turės smile.gif
Kina
QUOTE(Noja78 @ 2009 03 06, 16:23)
beje, jei kas eis į Vilties mokyklą, nu žiauriai giriama mokytoja Šešialgienė 4u.gif nežinau tik ar pavardę gerai parašiau, bet ne vienas žmogus man tą jau sakęs yra. o ji šiais metais kaip tik pirmokus turės smile.gif
*

Apie Šešelgienę ir aš girdėjau, bet visi vis tiek nepaklius, klasė ne guminė... Tai tada klausimas - jeigu ką - kas po Šešelgienės eina pagal gerumą? Mes tikrai eisim į "Vilties", tai domiuosi. Mamytės iš patirties gal žinote, kokių dar ten gerų mokytojų yra būsimiems pirmokams? ax.gif
Ingridska
Sveikos,

esu naujokė ax.gif . Turiu būsimą pirmokėlę. Rudeniop planuojame išsikraustyti gyventi į Vaivadus, tad niekaip negalime nuspręsti, į kokią mokyklą leisti. Draugai siūlo į Paliūniškio pagrindinę. Gal teko girdėt atsiliepimų apie šią mokyklėlę? o gal gyvenate Vaivaduose, kokią mokyklą lankote?
o94mama
QUOTE(Ingridska @ 2009 03 13, 13:09)
Sveikos,

esu naujokė  ax.gif . Turiu būsimą pirmokėlę. Rudeniop planuojame išsikraustyti gyventi į Vaivadus, tad niekaip negalime nuspręsti, į kokią mokyklą leisti. Draugai siūlo į Paliūniškio pagrindinę. Gal teko girdėt atsiliepimų apie šią mokyklėlę? o gal gyvenate Vaivaduose, kokią mokyklą lankote?
*

Turiu keletą pažįstamų Vaivaduose, tai jų vaikiukai lanko Pradinę.O kaip dėl mikrorajono?Vaivadai, man atrodo, priskirti Paliūniškio mokyklai.Aš tai esu girdėjus, kad iš kaimų mokyklų ateina puikiai paruošti vaikai.
AUSRONE
QUOTE(Ingridska @ 2009 03 13, 13:09)
esu naujokė  ax.gif . Turiu būsimą pirmokėlę. Rudeniop planuojame išsikraustyti gyventi į Vaivadus, tad niekaip negalime nuspręsti, į kokią mokyklą leisti. Draugai siūlo į Paliūniškio pagrindinę. Gal teko girdėt atsiliepimų apie šią mokyklėlę? o gal gyvenate Vaivaduose, kokią mokyklą lankote?
*

Gyvenu Vaivaduose drinks_cheers.gif aplinkiniai kaimynai savo vaikus vežioja į pradinę, bet dabar kai bus žiūrima į tą gyvenamą vietą, tai kažin ar išeis ten pakliūti. Šiaip nesu nieko girdėjusi apie Paliūniškio pagrindinę, nes pati visai ne nuo to krašto biggrin.gif bet mums tai ji tolokai gaunasi, tuo labiau kai abiejų darbai mieste ir vaikai lanko miesto darželį, tai rinksimės miesto mokyklą smile.gif
Ingridska
Labas Ausrone, malonu su kaimynais susipažint. Mes dar negyvenam Vaivaduose, bet planuojam persikraustyt šiais metais, tai bus proga ir artimiau pabendraut drinks_cheers.gif .
Į Paliūniškio mokyklą veda bendradarbė, tai ji pagyrė, kad gera mokykla, klasėje nedaug vaikų, todėl gerai paruošia, turi specialistus. Mums dabar 9-ta vidurinė priklausytų, tai tikrai, ką jau į 9-tą vest, tai kur kas geriau į Paliūniškio. Mokykla taip pat turi autobusiuką, kuris visus vaikiukus praktiškai iš namų surenka, o po pamokų parveža.
O vakar buvom menų mokykloje, perklausoj sudalyvavom, tai jei mus priims, busim labai laimingos, tuo labiau kad ir mergaite noriai piešia, o ir čia gerų atsiliepimų priskaičiau. Ir susisiekimas labai patogus iš Vaivadų, tai, Ausrone, gal ir apie menų mokyklą pamąstyk mirksiukas.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.