Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokyklos Panevėžyje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Bajoraitė
QUOTE(Spurgita @ 2009 04 07, 15:29)
Planuoju šį penktadienį nešti, tikiuosi viskas bus gerai. O prašymą švietimo skyriuje rašėt, ar nusinešėt užpildytus?
*

Mums darželyje padalino prašymus,tai namie ir užpildžiau,viskas greičiau.Bet jei neskubat,tai galite ir ten užpildyti,pilna jų ax.gif
o94mama
Sveikutės, štai parlėkiau iš švietimo, kur nešiau vaiko dokumentus.Nebuvo nė vieno žmogaus.Ten labai greitai.Aš namuose parašiau prašymą, tai ten tik sutikrino asmens kodą nuo gimimo liudijimo originalo ir pažiūrėjo, ar tikrai priklausome norimai mokyklai.Palinkėjo gerų mokslų ir viskas.Viskas užtruko gal kokias 3 minutes blush2.gif
iwo
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 25, 12:09)
Dėl "Šaltinio " galiu ginčytis susidūriau su labai žiauriais mokytojais ,tikybos pvz. terorizuoja vaikus ,netgi kolioja. truksta kai kuriem dalykam dėstytojų , net vienuoliktokam.Taip ir šokių mokytoja verysad.gif pati mačiau kaip stumdė ir koliojo vaikus po šventės kad ne taip sušoko, taip kad apie "šaltinį" blush2.gif , tiesa auklėtoja pradinių klas.dukros labai faina ir reikli,man  labai patiko ir galiu tik geru žodžiu paminėt,  wub.gif labai esu ja patenkinta ir dėkinga. Daugiau nieko gero iš tos mokyklos. schmoll.gif
Man svarbiausia ugdymas , ir šiaip kaip su vaikais yra elgiamasi, gal ten ir nėra tik gerų mokytojų , bet kad nors nebūtų tyčiojamasi iš vaikų.
O negalima būtų konkrečiau , kodėl pvz. Miltinis ne?
*

Gal galite patarti pas kuria mokytoja vesti busima pirmoke "Saltinio"mokykloje? Kiek supratau, jus kaip tik ketvirtoje klaseje ir mums sutaps mokytojos.
iwo
QUOTE(Meril @ 2009 03 25, 15:39)
Prasau, parasykite kasnors kanors gero apie Saltinio mokykla  doh.gif Turiu busima pirmokele, gal kas galit parekomenduoti gera mokytoja jautriai mergaitei (Saltinio mokykloje)?

Ir dar neradau parasyta apie A.Lipniuno mokykla, butu idomu suzinoti.

Ir dar. Mums pagal deklaruota gyvenamaja vieta priklausytu Azuolo mokykla, o pagal realia gyvanamaja vieta - Saltinio. Neseniai buvo atejusi mokytoja is Saltinio mokyklos pasitikslinti, ar tikrai dukra lankys sia mokykla. Tad nelabai suprantu deklaracijos vietos pazymos reiksmes  unsure.gif O gal keblumu bus rasant prasyma i mokykla, gal paaiskes,kad mums visai ne Saltinis priklauso?  g.gif  unsure.gif
*

Tai kuria mokykla pasirinkote? Mes "Saltinyje" busime pirmokes, tik dar neissirenkame mokytojos g.gif
Papildyta:
QUOTE(tikryte @ 2009 03 26, 09:12)
drįsčiau abejoti  cool.gif
*

Gal galite placiau? Labai aktualu g.gif
kaisa
nors man kol kas neaktualu tie reikalai su gyvenama vieta ir mokykla, bet vienas dalykas domina ax.gif jei gyv. vieta pasikeis vaikui besimokant, kas bus, gal nieko g.gif

pvz. Vokietijoj tokia tvarka - lietuvė mergytė mokosi antroj klasėj, tėvai susilaukė leliuko, pasikeitė butą į didesnį, šalia esančiam miestelio rajone. Vaikas viduryje mokslo metų be jokio skrupulų buvo perkeltas į kitą mokyklą, nors atstumas praktiškai vienodas iki senosios ir naujosios mokyklos unsure.gif tai čia taip vadinasi ginamos vaiko teisės...bent būtų psichologo konsultaciją paskyrę, nustatyt kaip tai paveiks vaiką blink.gif

tai ačiū D, kad sekasi gerai...nors ašaryčių nemažai išliejo ir mama ir mergytė..
o94mama
QUOTE(calykusu @ 2009 04 10, 11:39)
nors man kol kas neaktualu tie reikalai su gyvenama vieta ir mokykla, bet vienas dalykas domina ax.gif jei gyv. vieta pasikeis vaikui besimokant, kas bus, gal nieko g.gif

pvz. Vokietijoj tokia tvarka - lietuvė mergytė mokosi antroj klasėj, tėvai susilaukė leliuko, pasikeitė butą į didesnį, šalia esančiam miestelio rajone. Vaikas viduryje mokslo metų be jokio skrupulų buvo perkeltas į kitą mokyklą, nors atstumas praktiškai vienodas iki senosios ir naujosios mokyklos unsure.gif tai čia taip vadinasi ginamos vaiko teisės...bent būtų psichologo konsultaciją paskyrę, nustatyt kaip tai paveiks vaiką  blink.gif

tai ačiū D, kad sekasi gerai...nors ašaryčių nemažai išliejo ir mama ir mergytė..
*

Sveikutė, pas mus , pakeitus gyvenamą vietą, tikrai nieks nelieps keisti mokyklos.Aišku, jeigu jūs patys norėsit, tai ir galėsit ją pasikeisti.Tada, manau, eisit tiesiai į mokyklą, kur paskirs jums klasę. Švietimas čia jau nieko nebelems, juk jie tik skirsto pirmokus cool.gif
icma
nuo kelintu metu Sauletekio mokykla bus astuonmete?
Spurgita
Padaviau ir aš prašymą dėl mokyklos švietimo skyriuj. Tikiuosi pakliūsim, nes taip įdomiai paklausė apie gyvenamą vietą.
singaaa
QUOTE(Spurgita @ 2009 04 14, 09:10)
Padaviau ir aš prašymą dėl mokyklos švietimo skyriuj. Tikiuosi pakliūsim, nes taip įdomiai paklausė apie gyvenamą vietą.
*

O jūs bandot pakliūti į ne pagal gyvenamą vietą priklausančią mokyklą? O ką paklausė 4u.gif
AUSRONE
o tai kada būna atsakymas iš švietimo skyriaus apie priskirtą mokyklą ir klasę? g.gif o jeigu netenkina priskyrimas, kažin dar galima kur kitur eiti?
Noja78
QUOTE(AUSRONE @ 2009 04 14, 13:02)
o tai kada būna atsakymas iš švietimo skyriaus apie priskirtą mokyklą ir klasę? g.gif o jeigu netenkina priskyrimas, kažin dar galima kur kitur eiti?
*

dokumentai priimami iki birželio 1d. manau po šios dienos ir paskambina švietimas, jei lieka laisva vieta norimoj mokykloj. (na, jei esat užpildę antrą prašymo formą). mums iš kart pasakė, kad mes pateksim į norimą mokyklą, nes mums ji priklauso ir po birželio 1d. reikia laukti skambučio iš mokyklos.
AUSRONE
QUOTE(Noja78 @ 2009 04 14, 14:13)
dokumentai priimami iki birželio 1d. manau po šios dienos ir paskambina švietimas, jei lieka laisva vieta norimoj mokykloj. (na, jei esat užpildę antrą prašymo formą). mums iš kart pasakė, kad mes pateksim į norimą mokyklą, nes mums ji priklauso ir po birželio 1d. reikia laukti skambučio iš mokyklos.
*

Aišku 4u.gif vadinasi viskas priklauso nuo deklaruotos vietos taip išeina g.gif o jūs rašėt konkrečiai pas kurią mokytoją norit papult?
Bajoraitė
QUOTE(AUSRONE @ 2009 04 14, 14:01)
Aišku 4u.gif vadinasi viskas priklauso nuo deklaruotos vietos taip išeina g.gif o jūs rašėt konkrečiai pas kurią mokytoją norit papult?
*

Švietimo skyrius jums tik mokyklą priskirs pagal gyvenamą vietą,o mokytoją rinksitės arba paskirs pati mokykla po birželio 1 d. Birželio 2 d. prasideda susipažinimas būsimų pirmokėlių klasėse (kad nebūtų streso rugsėjo 1-aja)
AUSRONE
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 04 14, 15:31)
Švietimo skyrius jums tik mokyklą priskirs pagal gyvenamą vietą,o mokytoją rinksitės arba paskirs pati mokykla po birželio 1 d. Birželio 2 d. prasideda susipažinimas būsimų pirmokėlių klasėse (kad nebūtų streso rugsėjo 1-aja)
*

aišku 4u.gif geriau jau mokytoją būtų galima rinktis rolleyes.gif
Spurgita
QUOTE(singaaa @ 2009 04 14, 09:47)
O jūs bandot pakliūti į ne pagal gyvenamą vietą priklausančią mokyklą? O ką paklausė  4u.gif
*

Pagal gyvenamą vietą, bet ją keitėm šįmet sausio mėn., užtat ir supanikavau.
Noja78
QUOTE(AUSRONE @ 2009 04 14, 16:29)
aišku 4u.gif  geriau jau mokytoją būtų galima rinktis rolleyes.gif
*

būtų gerai, bet tikrai nemanau, kad taip bus... jau kai paskambins iš mokyklos, mokytoja bus priskirta ir vyks pas ją pamokėlės vaikams. smile.gif taip, kad geriausia, jie norit patekti pas konkrečią mokytoją, eiti iki birželio mėn į mokyklą, tartis. ax.gif
o94mama
QUOTE(Spurgita @ 2009 04 14, 16:31)
Pagal gyvenamą vietą, bet ją keitėm šįmet sausio mėn., užtat ir supanikavau.
*

Nepanikuok mirksiukas.gif Mano irgi sausio mėn.TA MOTERIŠKĖ PAŽIŪRĖJO IR MAN IŠKART PASAKĖ, KAD MES PRIKLAUSOM NORIMAI MOKYKLAI.O TU TIKRAI ŽINAI, KAD JŪSŲ DEKLARUOTA VIETA PRIKLAUSO TAI MOKYKLAI, NES AŠ VOS VAIKO NEPRIRAŠIAU PAS ŽMONES, NUO KURIŲ PRASIDEDA PRIKLAUSYMAS KITAI MOKYKLAI.KAŽKAIP NEAIŠKIAI ČIA PARAŠIAU ax.gif
iwo
QUOTE(AUSRONE @ 2009 04 14, 15:29)
aišku 4u.gif  geriau jau mokytoją būtų galima rinktis rolleyes.gif
*

Nueik i ta mokykla ir pasiklausk pavaduotojos. Daugelyje mokyklu jau nuo balandzio 1d. galima pildyti prasymus pasirenkant mokytojas.
Spurgita
QUOTE(o94mama @ 2009 04 14, 16:25)
Nepanikuok mirksiukas.gif Mano irgi sausio mėn.TA MOTERIŠKĖ PAŽIŪRĖJO IR MAN IŠKART PASAKĖ, KAD MES PRIKLAUSOM NORIMAI MOKYKLAI.O TU TIKRAI ŽINAI, KAD JŪSŲ DEKLARUOTA  VIETA PRIKLAUSO TAI MOKYKLAI, NES AŠ VOS VAIKO NEPRIRAŠIAU PAS ŽMONES, NUO KURIŲ PRASIDEDA PRIKLAUSYMAS KITAI MOKYKLAI.KAŽKAIP NEAIŠKIAI ČIA PARAŠIAU ax.gif
*

Priklausom, nes dokumentų priėmėja pati dar pasitikslino.
astike
Sveikos mamytės,

Kažkur skaičiau, kad nešant prašymą reikia pateikti ir med. pažymą. Tai net susimėčiau, gal jau lėkt pas gydytoją ? g.gif blush2.gif Ir kokia Jūsų nuomonė apie Žemynos vid. mokyklą?
Bajoraitė
QUOTE(astike @ 2009 04 23, 09:19)
Sveikos mamytės,

Kažkur skaičiau, kad nešant prašymą reikia pateikti ir med. pažymą. Tai net susimėčiau, gal jau lėkt pas gydytoją  ? g.gif  blush2.gif Ir kokia Jūsų nuomonė apie Žemynos vid. mokyklą?
*

Būtinai reikia nueiti pas savo šeimos daktarę,nes reikės pristatyti pažymą. Apie Žemyną mes kuo geriausios nuomonės,vyras ją baigė,dabar vesim ir dukrytę mirksiukas.gif
astike
Kaip suprantu prašymus reikia pristatyti iki birželio 1 d.? Dar labai blaškausi dėl mokyklos g.gif
o94mama
QUOTE(astike @ 2009 04 27, 08:15)
Kaip suprantu prašymus reikia pristatyti iki birželio 1 d.? Dar labai blaškausi dėl mokyklos  g.gif
*

Gerai supratot mirksiukas.gif Po birželio 1 sąrašai keliaus į mokyklas.O koks blaškymasis?Gi paskirs pagal tai, kokiam mikrorajonui priklausot 4u.gif
o94mama
Na, mamkos, pasidalinkit mintimis, kaip pasisekė jūsų vaikučiams į Paltaroką patekt. blush2.gif
cius
Labas
gal ira amites kurios ves vaikučius i verdenes mokykloslogopedine klase?
negaliu apsispresti ar leisti smile.gif
zvaigzdziuke
QUOTE(o94mama @ 2009 05 05, 21:09)
Na, mamkos, pasidalinkit mintimis, kaip pasisekė jūsų vaikučiams į Paltaroką patekt. blush2.gif
*

nagi , ir man labai įdomu smile.gif
Vaida&Emilija
Na svietimo sistemoje kilo daug diskusiju, del Paltaroko pirmoku atrankos. Apie 30 nepateko g.gif O kas neset prasymus, negi reikalauja jie kriksto liudijimo, bei pazymos is parapijos apie seima ar katalikiska ir t.t. g.gif
Jutare
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 05 06, 17:40)
Na svietimo sistemoje kilo daug diskusiju, del Paltaroko pirmoku atrankos. Apie 30 nepateko g.gif O kas neset prasymus, negi reikalauja jie kriksto liudijimo, bei pazymos is parapijos apie seima ar katalikiska ir t.t.  g.gif
*

o tai kas čia keisto? jeigu pareiškė norą daugiau pirmokų, negu gali priimti, tai taip ir nutiko g.gif
bent jau prieš 2 metus krikšto liudijimo reikėjo smile.gif
zvaigzdziuke
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 05 06, 17:40)
O kas neset prasymus, negi reikalauja jie kriksto liudijimo, bei pazymos is parapijos apie seima ar katalikiska ir t.t.  g.gif
*

krikšto liudijimo reikalavo, o pažyma iš parapijos buvo įvardinta tik kaip privalumas mirksiukas.gif
Vaida&Emilija
Na as manau, kad pirmokas permazas, kad ji egzaminuotu. Ir jauciu tos seimos, kurios nepateko tikrai nepatenkintos. Dar kalbama, kad yra mokyklu, kurios neturi nei vieno pirmoko prasymo g.gif Visi gal laukia birzelio 1d. g.gif
o94mama
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 05 06, 18:06)
Na as manau, kad pirmokas permazas, kad ji egzaminuotu. Ir jauciu tos seimos, kurios nepateko tikrai nepatenkintos. Dar kalbama, kad yra mokyklu, kurios neturi nei vieno pirmoko parsymo g.gif Visi gal laukia birzelio 1d. g.gif
*

Bet mokykla turėjo kažką daryti, kad atsirinktų vaikus.Gi burtų keliu nesirinks.Ten ne egzaminavimas, o paprasčiausiai peržiūra , kokio pajėgumo vaikai.Kam imti visus iš eilės, jei galima gabiausius. O šiaip, tai Paltarokas pasinaudojo susidariusia padėtim ir tiek. ax.gif
Jutare
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 05 06, 18:06)
Na as manau, kad pirmokas permazas, kad ji egzaminuotu. Ir jauciu tos seimos, kurios nepateko tikrai nepatenkintos. Dar kalbama, kad yra mokyklu, kurios neturi nei vieno pirmoko prasymo g.gif Visi gal laukia birzelio 1d. g.gif
*

natūralu, kad nepatekusių vaikų tėvai nėra patenkinti ax.gif O žinių netikrina, žiūri bendrą lygį, gabumus, elgesį ir pan. Tiesiog situacija tokia, kad jie gali rinkitis ir renkasi g.gif
Vaida&Emilija
Man tai dar idomu ar jie tevams uzsimindavo, kad bus atranka, kad prasymus priims visu... Na vienai mokytojai vedant uzsiemimus ir kelioms stebint buvo atrinkti tikrai patys geriausi. g.gif
zvaigzdziuke
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 05 06, 19:32)
Na vienai mokytojai vedant uzsiemimus ir kelioms stebint buvo atrinkti tikrai patys geriausi.  g.gif
*

ką turi minty , toks jausmas , kad nekokiomis užuominomis kalbi unsure.gif
aš domėjausi dėl priėmimo tvarkos prieš paduodant pareiškimus tad mums dėl egzaminų nebuvo jokios staigmenos
dark
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 05 06, 17:06)
Dar kalbama, kad yra mokyklu, kurios neturi nei vieno pirmoko prasymo g.gif Visi gal laukia birzelio 1d. g.gif
*

Kaip suprast? Mokykla ir neturi turėt g.gif skyrius gi renka. Negi aptarnaujamoj teritorijoj nėra nei vieno būsimo pirmoko?
Vaida&Emilija
Tai taip prasymai teikiami Svietimo skyriuje, bet tos mokyklos administracija pasieke zinios, kad nera nei vieno prasymo. Tai jie domisi tuo klausimu. Is vis yra stebimasi kur tie pirmokai dinge yra, nes prasymu skyriuje yra labai mazokai...
Fiona
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 05 06, 16:40)
negi reikalauja jie kriksto liudijimo, bei pazymos is parapijos apie seima ar katalikiska ir t.t.  g.gif
*

Reikalauja, reikalauja. Ir pageidautina, kad tevai su "sliubu" butu. O apie gyvenima nesusituokus is viso negali buti kalbos.
AstaRaud
QUOTE(Fiona @ 2009 05 07, 21:06)
Reikalauja, reikalauja. Ir pageidautina, kad tevai su "sliubu" butu. O apie gyvenima nesusituokus is viso negali buti kalbos.
*

Na persiprašau, bet kaip jie patikrina ar su "sliubu" tėvai ar be? g.gif Na mūsų šeima tai be "sliubo", bet vaikas pirmą klasę Paltaroke šiemet baigia. Krikšto liudijimą tai tikrai nešėm, bet dėl sliubo tai mūsų konkrečiai niekas neklausė, bet gal tik mums taip pasisekė... ax.gif
Fiona
QUOTE(AstaRaud @ 2009 05 07, 20:52)
Na persiprašau, bet kaip jie patikrina ar su "sliubu" tėvai ar be? g.gif  Na mūsų šeima tai be "sliubo", bet vaikas pirmą klasę Paltaroke šiemet baigia. Krikšto liudijimą tai tikrai nešėm, bet dėl sliubo tai mūsų konkrečiai niekas neklausė, bet gal tik mums taip pasisekė... ax.gif
*

Taigi juk ir rasau, kad pageidautina smile.gif Gal ir kitaip issireiksti galima. Patikrinti galima taip pat kaip ir kriksta - atnesti baznycios liudijima. Susirinkime sesele vienuole pabreze, kad tie tevai, kurie neturi prieme santuokos sakramento, negali kartu su vaiku, jam einant pirmosios komunijos, taip pat priimti komunijos. Neliepe atsinesti liudijimo, atseit patys zinot.
o94mama
QUOTE(AstaRaud @ 2009 05 07, 21:52)
Na persiprašau, bet kaip jie patikrina ar su "sliubu" tėvai ar be? g.gif  Na mūsų šeima tai be "sliubo", bet vaikas pirmą klasę Paltaroke šiemet baigia. Krikšto liudijimą tai tikrai nešėm, bet dėl sliubo tai mūsų konkrečiai niekas neklausė, bet gal tik mums taip pasisekė... ax.gif
*

Tai gal reikia bažnytinės santuokos pažymą atnešt, gi tokią išduoda.Bent 2000m. tai jau tikrai išduodavo.Pažįstama ėjo pas tą kunigą, kuris suteikė santuokos sakramentą, gi yra registracijos knygos.Bet, mano nuomone, neturėtų tėvų "šliubas" būti kažkokiu rodikliu.Vaikas tikrai nėra kaltas, kad tėvai taip gyvena, o ir priežasčių yra visokių, kad tėvai neturi bažnytinės santuokos.
Fiona
QUOTE(o94mama @ 2009 05 08, 09:06)
Bet, mano nuomone, neturėtų tėvų "šliubas" būti kažkokiu rodikliu.Vaikas tikrai nėra kaltas, kad tevai taip gyvena, o ir priežasčių yra visokių, kad tėvai neturi bažnytinės santuokos.
*

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
dark
Šiaip iš vienos pusės jūs teisios. Bet iš kitos-ne. Mokykla katalikiškos pakraipos. Kokiu pagrindu tėvai, negyvenantys pagal katalikiškus įstatymus, nuo mažens kreipia vaiką katalikiškam auklėjimui? Tada ugdyt reiktų vaiką laisvamaniškai ir vėliau jis pats rinktųsi.
Manau, kad mokyklos pozicija visai teisinga-gali reikalauti ir tėvų bažnytinės santuokos pažymėjimo ir ko tik nori. Katalikiška mokykla skirta katalikiškų šeimų vaikams, netgi sakyčiau ne popieriuje susitvarkiusių, o praktikuojančių katalikų šeimų vaikams. Pvz. mes-ir susituokę ir vaikus pakrikštyję, o bažnyčioj net nepamenu kada buvau blush2.gif Čia katalikė? Na čia gryna tiesa yra tokia. Kad realybė kitokia irgi visi žinom. Tik pasvarsčiau blush2.gif
o94mama
QUOTE(dark @ 2009 05 08, 14:02)
Šiaip iš vienos pusės jūs teisios. Bet iš kitos-ne. Mokykla katalikiškos pakraipos. Kokiu pagrindu tėvai, negyvenantys pagal katalikiškus įstatymus, nuo mažens kreipia vaiką katalikiškam auklėjimui? Tada ugdyt reiktų vaiką laisvamaniškai ir vėliau jis pats rinktųsi.
Manau, kad mokyklos pozicija visai teisinga-gali reikalauti ir tėvų bažnytinės santuokos pažymėjimo ir ko tik nori. Katalikiška mokykla skirta katalikiškų šeimų vaikams, netgi sakyčiau ne popieriuje susitvarkiusių, o praktikuojančių katalikų šeimų vaikams. Pvz. mes-ir susituokę ir vaikus pakrikštyję, o bažnyčioj net nepamenu kada buvau  blush2.gif  Čia katalikė? Na čia gryna tiesa yra tokia. Kad realybė kitokia irgi visi žinom. Tik pasvarsčiau  blush2.gif
*

renate
Maniske lanko V. Mykalausko menu mokykla. Siais metais biagia pirma klase. Busima dailininke rolleyes.gif Mano atsiliepimai tik geri. Mokytoja nuostabi, per tuos metus vaikas nepasake nei karto, kad nenori i mokykla( o susirgus budavo asaru kad kazka praleis idomaus, mokytoja labai moka sudominti), jei kyla kokiu bedu ar su bendravimu ar su pamokomis visada pades, isaiskins. Mokytojai nera isskirtiniu( kaip kai kur buna isskyria ar del seimos padeties ar taip veidas nepatiko) su visais vaikais elgiasi vienodai, per pamokas ji griezta bet vaikai ja dievina. Visada aptaria su tevais iskylusias problemas. As manau kad dukrai labai pasiseke su pradiniu klasiu mokytoja wub.gif Taip pat yra atskirai ir dailes mokytoja- taip pat labai vaiku mylima ir ismananti savo darba smile.gif
Pati mokykla man asmeniskai labai patinka, visur vaiku darbai ir skambanti muzika, tvarkingos ir suolaikiskos klases. Direktore labai nuosirdus ir geras zmogus.
Na cia is mano puses, bet zinau kad tikrai ne viena mama dar galetu tai patvirtinti. Man si mokykla thumbup.gif Su vyru nusprendem kad mazelis ir lankys tik sia mokykla biggrin.gif
IngridaB
QUOTE(renate @ 2009 05 20, 23:10)
Direktore labai nuosirdus ir geras zmogus.

Kol buvo pavaduotoja direktore,geresnė tvarka buvo dėl dalykinių dalykų. bigsmile.gif Dabartinė direktorė gera,nieko nesakau(ji mažiaus buvo solfedžio mokytoja),bet ji daugiau ūkvedė,rūpinasi gražinimu mokyklos,puosėlijimu,bet dalykai paleisti.Vis ruošiuosi pas ją užeiti,nes matau geografija,gamta,lietuvių,istorija klaiku,apleista.Aš vis lyginu dičkių buvųsius mokytojus.Šiuo metu,tai aš nepatenkinat tais mokytojais.Ir kiti tėvai burba už nugaros,tik niekas nedrįsta kelti viešumon.Bijau,kad kai nueis mažoji į Balčikonį,bus siaubingos spragos.Labai geros mokytojos dalykų tik matematikos ir anglų. thumbup.gif Pradinukų beveik visos nuostabios mokytojos. mirksiukas.gif Na ir muzika aukštumoje.Mergaičių ir beniukų chorai atrankoje užėmė pirmas vietas respublikoje.Tai per dainų šventę stovės centre prie mikrofonų,bus suteikta pirmenybė. mirksiukas.gif Ir per dainų daineles visada mergaičių ansambliukai papuola į finalą. mirksiukas.gif Mažoji jau dvejose dainų dainelėse filamvosi.Gera mokykla,tik aišku visada visur būna kabliukų. mirksiukas.gif
Kriiste
QUOTE(Meril @ 2009 03 25, 16:39)
Prasau, parasykite kasnors kanors gero apie Saltinio mokykla  doh.gif Turiu busima pirmokele, gal kas galit parekomenduoti gera mokytoja jautriai mergaitei (Saltinio mokykloje)?

Ir dar. Mums pagal deklaruota gyvenamaja vieta priklausytu Azuolo mokykla, o pagal realia gyvanamaja vieta - Saltinio. Neseniai buvo atejusi mokytoja is Saltinio mokyklos pasitikslinti, ar tikrai dukra lankys sia mokykla. Tad nelabai suprantu deklaracijos vietos pazymos reiksmes  unsure.gif O gal keblumu bus rasant prasyma i mokykla, gal paaiskes,kad mums visai ne Saltinis priklauso?  g.gif  unsure.gif
*

Saltinio mokykloje is siu metu pirmokeliu teres tokia mokytoja Ziede atrodo (pavardes nzn, bet kai mes rinkomes pries 4 metus - pas ja eiles nezmoniskos buvo ir mes nepakliuvom), tad pasirinkom Azuolo mokykla - labai stipri mokytoja Migle (vel pavarde nezinau doh.gif ) ir taip pat stipri, tik griezta is "Diemedzio" mokytoja blush2.gif - va tas dvi is Azuolo - galiu bet kam rekomenduot thumbup.gif

Va i 5 klase - suku galva ar gerai darau persivesdama vaika i 11 vid blush2.gif
iwo
[quote=Meril,2009 03 25, 15:39]
Prasau, parasykite kasnors kanors gero apie Saltinio mokykla doh.gif Turiu busima pirmokele, gal kas galit parekomenduoti gera mokytoja jautriai mergaitei (Saltinio mokykloje)?

Ir dar. Mums pagal deklaruota gyvenamaja vieta priklausytu Azuolo mokykla, o pagal realia gyvanamaja vieta - Saltinio. Neseniai buvo atejusi mokytoja is Saltinio mokyklos pasitikslinti, ar tikrai dukra lankys sia mokykla. Tad nelabai suprantu deklaracijos vietos pazymos reiksmes unsure.gif O gal keblumu bus rasant prasyma i mokykla, gal paaiskes,kad mums visai ne Saltinis priklauso? g.gif unsure.gif
*

[/quot

Saltinio mokykloje mes pasirinkome mokytoja Aelita Meleniene. Atsiliepimai labai geri: labai veikli, prigalvoja visokiu uzsiemimu, idomiai veda pamokas. Kalbejau su tais teveliais, kuriu vaikai pas ja mokesi. O apie Ziede kaip tik girdejau, kad uzduoda daug namu darbu, nes per pamokas nespeja vaikai tiek atlikti.
Kriiste
QUOTE(iwo @ 2009 05 23, 20:10)
Saltinio mokykloje mes pasirinkome mokytoja Aelita Meleniene. Atsiliepimai labai geri: labai veikli, prigalvoja visokiu uzsiemimu, idomiai veda pamokas. Kalbejau su tais teveliais, kuriu vaikai pas ja mokesi. O apie Ziede kaip tik girdejau, kad uzduoda daug namu darbu, nes per pamokas nespeja vaikai tiek atlikti.
*

tai cia kaip kam matyt atrodo - as tik dziaugciaus kai namu darbu uzduota, ne taip kaip dabar pas mus, niekad beveik nieks neuzduota, tik nuo 3 klases anglu kalbos - tai va ta dalyka vaikai ir moka blush2.gif , o mokytis dirbti namie savarankiskai - manau tikrai geras dalykas, pamokoje mokytojas turi tik isaiskinti nauja tema ir patikrinti kaip sekes mokytios, jei neaisku - pakartoti, paaiskinti kitaip 4u.gif (nu cia mano tokia nuomone ir as pagal tai mokytoja renkuos)
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.