Sesilija
2003 10 26, 23:22
Mano mazuliui uz 5 dienu sueis 5 menesiukai. Tas laikas praleke kaip viena diena. Pradedu mastyti, kad netruks ir 1-asis gimtadienis ateiti. Vel tektu grizti i darba. Dirbti reiketu vakarais, iki 22 val. Vyrui snku butu su dviem vaikais, be to, ir vaikai liktu nuskriausti. Mama matytu tik pries pat miega.  Vis galvoju, kuo galeciau uzsiimti. Buvau sumasciusi Aukliu agentura kurti, bet perskaiciau laikrastyje, kad musu mieste ji jau kuriama. Dvieju tikrai butu per daug. Nors sakoma, kad geros idejos brangiai kainuoja, bet gal galetumet ka nors pasufleruoti.
Keberiokšt
2003 10 27, 00:10
Gali steigti namu vaiku darzeli, kur mamos galetu palikti vaikus kelioms valandoms. Didziule problema, kai reikia kur iseiti, o aukle negali, arba kai kas jos isvis neturi. Arba siulau steigti laisvalaikio centra kudikiams ir maziems vaikams - kur butu galima su jais zaisti,piesti, siaip pabuti - o tai dauguma ivairiu mokykleliu ir bureliu priima vaikus tik nuo 3 metu. O iki to, ypač jei maziai neina i darzeli. Dar gali atidaryti masazo kabineta nesciosioms, kur joms specifinis masazas butu daromas.. Arba mini kirpyklele, kur vaikiskoj aplinkoj,butu kerpami tik mazi vaikai. Vaiku kirpykla... Cia isvardinau tik kelias veiklas, susijusias su mazais vaikas, kur, mano manymu, dar yra nisha
Sesilija
2003 10 27, 21:46
 :DAciu, vepla, nors visai nevepliskai tu tiek daug dalyku patari. Neblogos idejos, ypac del namu vaiku darzelio. Reikes susizinoti, kokie reikalavimai toki "reikala" organizuojant. Gal dar kas nors ka nors patars? Dani kazkurioj temoj minejo, kad galima Faberlic kosmetika uzsiimti. Ar jau yra ji Lietuvoj? Ar tu paciu principu veikia kaip AVON ir Oriflame?
traliabum
2003 11 03, 01:03
yra fabrelic kosmetika Lietuvoj, pagrinde vilniuj kol kas, sake bus ir kaune neuzilgo... Anyta pirko per daktare dukrai kosmetika problematiskai jaunatviskai odai, tai turi katalogeli, kai nuvaziuosiu galesiu paziuret adresa ir kontaktus atstovybes
Dabar, sakyciau, puikios salygos Lietuvoje mamytems, auginancioms vaikucius (ir ne tik) uzsiimti tiesiogine prekyba. Kai mano mazylei dar nebuvo ne puses metu tapau Tupperware demonstruotoja - galvojau, kad tik sau pigiau nusipirksiu ir draugems pasiulysiu, taip viena kita lita uzsidirbsiu + gausiu dovanu, o gavosi taip, kad po 4 men. tapau grupes vadove, po metu mano vadovaujamoje grupeje buvo 45 zmones. Tiesiog kvieciuosi kitas mamas su vaikais pas save, pasakoju apie gaminius, rengiu "vakarelius", man tai ne darbas, o malonumas, nors tikrai negalejau pagalvoti, kad patiks toks darbas. Svarbu pasirinkti produkta, artima "dusiai", ir, be abejo, rimta kompanija, kur geros salygos dirbti. Metus taip padirbusi supratau, kad nebenoriu grizti i valdiska darba, nors ir su neblogu atlyginimu, cia uzdirbu ne maziau, o dirbu juk tik laisvalaikiu. Na, o svarbiausia, kad toks darbas dave ne tik pinigu, kelioniu, nauju pazinciu, bet ir pinigais neivertinamos patirties, pasitikejimo savimi, padejo nugaleti scenos ir kitas baimes.
Fenomenali
2006 12 09, 22:45
Pas mane analogiška situacija, kaip ir temos autorei. Aš namuose rašau referatus ir šiaip įvairius darbus studentams. Vis šis tas prisiduria prie Sodros pinigėlių...  Manau vienas iš variantų - pardavinėti nekilnojamąjį turtą  Galima ir su vaikiuku objektus nuvažiuoti ir aprodyti... Bet aišku, reikia rasti vietą kur "įlįsti", o taip pat turėti kalbos dovaną, vairuotojo teises, automobilį... Na, tiek iš mano patirties...
pelytte
2007 03 22, 10:24
Aš tai vaikų neturiu bet irgi noriu kažkuo užsiimti, nes šiemet baigiu moxlus, ir tikrai nenoriu už varganus 600 ar 800 sedėti visa diena ir kalusytis kažkieno vaikymų. Tai vat aš ėmiausi nagų poriauginimo verslo labai neblogas dalykėlis, ir pnigėliu lieka ir man tai patinka, anksčiau veisiau kates, turiu britukę tada jji buvo viena pirmųjų lietuvoje, o tokios spalvos kai maniškė ti išvis pati pirma, važinėjom po parodas ir kačiukus pardavinėjom vieno kaina buvo apie 2000, ti ir užsidirbdavau. dabar dar vasara manau reix turguje dirbti. ir šiaip manau išsiimsiu verslo liudijimą, ir pabandysiu paprekiauti nagų priauginimo priemonėmis. Dėl tų visų avonu, ir panašiai dirbančių, tai tikrai ne man. ti šito net nesiėmiau, nors kažkada bandėm su Amway pradėti daryti bet taip ir baigėsi tik mąstymu.
Raimonda-Gema
2007 05 15, 12:44
aš taip pat sėdžiu namie ir mąstau iš kur gauti pinigėlių  , bet nieko nesumąstau  tokia pardavėja ar konsultante nenorėčiau  tai mąsta gal iš molio pradėti lipdyti, bet murzinas darbas o gal iš gintarų, bet gali vaikas prisivalgyti  tai taip ir nesugalvoju
susidomejus
2007 10 21, 20:11
Antros algos oriflame neuzsidirbsite
susidomejus
2007 10 22, 00:52
Zinau keleta visam Kaune, kuriems pasiseke. Puikiai zinau ta sistema ir konkurencijos lygi.
pienių jūra
2007 10 23, 10:10
O aš norėjau paklaust dėl mokesčių verčiantis ta tiesiogine prekyba. nes aš norėčiau platinti vieną produktą. Jeigu iš to gyvenat, tai ar imatės kažkokį verslo liudijimą, ar kitaip tvarkotės? Jei tai yra normalus darbas, kaži ar protinga taip ir sėdėt be sveikatos draudimo ir kt. garantijų...
susidomejus
2007 10 23, 18:11
Jeigu nori legialiai dirbti, tai reikia pirkt nepigu verslo liudijimas, jeigu niekur daugiau nedirbate, reikia moketi nemazai uz sveikatos draudima ir sodrai. Tada, sumokejus visokius mokescius reikia suktis kaip voverei rate, kad dar ir uzdirbtum ka nors. Kiti gal dirba nelegaliai. Nezinau, ka cia galima uzdirbt, kelis litus gal, bet normaliai tik esu isitikinusi, kad ne. Darbo sanaudos bus labai dideles, nebent turetum keleta klientu milijonieriu...
susidomejus
2007 10 24, 16:51
Oriflame daugiausiai pasieke tie, kurie atidare savo istaigeles, kuriose platintojai gali pasiimti uzsakytas prekes. Tie, kurie tiesiogiai pardavineja prekes, kiek zinau, neuzdirba daug. Dar sekasi tiems, kurie platintojais tapo vieni pirmuju. naujokams reikia gerokai papluset, nes labai didele konkurencija is kitu firmu platintoju: avono ir etc. Ir labai fainas tavo katinukas
ausriuks
2009 03 23, 21:35
O as platinau anksciau Oriflame, tai dabar jau perejau i Faberlic. Ir uzdirbti galima daugiau ir konkurencija ne tokia didele, nes sios kompanijos platintoju dar ne per daugiausia ir tinkla kurti galima. Net vien is pardavimu jau iseina 30 proc. o dar akcijos, nuolaidos  Ir nera papildomu mokesciu, kaip oriflame
Dzamilia
2009 09 28, 11:08
As irgi auginu maza vaika ir tuo paciu laiku dirbu Faberlic. Esu labai patenkinta. jau daug pasiekiau. Pati esu kosmetologe ir galiu pakonsultuoti del individualios prieziuros programos. Neaisku tik kodel zmones taip neigiamai reaguoja i si darba. As pati kazkada sakiau, kad niekada nevaiksciosiu ir nepardavinesiu nieko. Bet pasirodo, kad cia daug idomesnis darbas ir nereikia begiot gatvese ir siulyti kosmetikos. Reikia tiesig dalintis ispudziais ir atsilepimais apie kosmetika ir savo darba. O zmones tegul patys sprendzia. Mano manymu tai daug geresnis darbas negu sedet darbe nuo iki ir gaut uz tai mazus pinigus,o pas mus moka tikrai mazai, as savo darbe galiu uzdirbti daug daugiau.
NiekoTokio
2009 10 07, 10:16
QUOTE(Dzamilia @ 2009 09 28, 12:08) As irgi auginu maza vaika ir tuo paciu laiku dirbu Faberlic. Esu labai patenkinta. jau daug pasiekiau. Pati esu kosmetologe ir galiu pakonsultuoti del individualios prieziuros programos. Neaisku tik kodel zmones taip neigiamai reaguoja i si darba. As pati kazkada sakiau, kad niekada nevaiksciosiu ir nepardavinesiu nieko. Bet pasirodo, kad cia daug idomesnis darbas ir nereikia begiot gatvese ir siulyti kosmetikos. Reikia tiesig dalintis ispudziais ir atsilepimais apie kosmetika ir savo darba. O zmones tegul patys sprendzia. Mano manymu tai daug geresnis darbas negu sedet darbe nuo iki ir gaut uz tai mazus pinigus,o pas mus moka tikrai mazai, as savo darbe galiu uzdirbti daug daugiau. o gal galit parašyt kiek gaunat savo darbe ir kiek iš Faberlic... Nes aš kol kas iš amway nieko nedirbdamas gaunu tik 200-300 Lt. per mėnesį todėl negalvoju apie darbo metimą. Bet darau, kad Amway būtų pagrindinis pajamų šaltinis  O kaip Jums sekasi su Avon, oriflame, Faberlic ir t.t ir kiek laiko jau dirbat:) Man neįdomu, kaip sekasi Jūsų pažįstamų pažįstamiem ar ten kokiai mokyklos ar darželio direktoriai, nes aš žinau ir geresnių pavyzdžių. Klausiu asmeniškai Jums kaip sekasi:) Parašykit, pasidalinkit patirtimi. beje aš tik 4 mėnesius dirbu su amway. be to vasarą turėjau daug atostogų  Tai todėl tik tokie rezultatai
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 11 16, 16:05) ir as noriu kazka savo, kaip galvojate apie pedkelniu versliuka
*Voriukas*
2009 11 24, 16:50
O kas čia per versliukas jeigu paslaptis?  Tiesiog įdomu.
galvoju pirkti parduoti pedkelnes
niekas verslų nedarot?
Įdomu, kokia tikimybė įkūrus internetinę parduotuvėlę , kad ji bus lankoma ir ar eis uždirbti. Šiaip, atrodo visai patrauklu. Sėdi sau namie ir darbuojiesi. Tik sugalvok kuo prekiausi
sagute2
2010 10 04, 14:06
Sveikos ir as apie versliuka pagalvoju... siaip pagal verslo liudijima neblogos nuolaidos mamom nup 2 iki 3 metu vaiko atostogose. Verslo liudijimas 50 proc pigiau ir senatves pensijos sodrai mokescio (180 lt/men) moket nereikia.
O aš iš namų darbuojuosi siūlydama sukurti internetines parduotuves. Aš piešiu dizainą, o programavimo darbus atlieka programeriai. Turim mes tokį ratuką Jei kuri mamyčių nuspręsite susukti savo internetinės prekybos versliuką, mielai padėčiau
*Liepa18*
2011 08 10, 17:01
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 10 07, 11:16) o gal galit parašyt kiek gaunat savo darbe ir kiek iš Faberlic... Nes aš kol kas iš amway nieko nedirbdamas gaunu tik 200-300 Lt. per mėnesį todėl negalvoju apie darbo metimą. Bet darau, kad Amway būtų pagrindinis pajamų šaltinis  O kaip Jums sekasi su Avon, oriflame, Faberlic ir t.t ir kiek laiko jau dirbat:) Man neįdomu, kaip sekasi Jūsų pažįstamų pažįstamiem ar ten kokiai mokyklos ar darželio direktoriai, nes aš žinau ir geresnių pavyzdžių. Klausiu asmeniškai Jums kaip sekasi:) Parašykit, pasidalinkit patirtimi. beje aš tik 4 mėnesius dirbu su amway. be to vasarą turėjau daug atostogų  Tai todėl tik tokie rezultatai  Dar ir taip būna, kad NIEKO nedirbant gaunama kažkiek...  Tai už ką tie 200-300 Lt?  Nes aš irgi visai taip norėčiau nieko nedarant gauti tuos kelis šimtelius
linosska
2011 10 05, 12:42
 Labas ar niekas nesate susidure su kompanija INTERNATIONAL SERVICE CHECK ?????????????
Nipiuke
2011 11 13, 14:16
Sveikos, aš dar nesu mama, turiu nuolatinį darbą, mokslai jau baigti. Pastebėjau, kad lieka laisvo laiko ir ieškau galimybės papildomai užsidirbti. Savo versliuko kurti nenoriu, bent jau kol kas, tačiau mielai prisidėčiau prie ko nors. Svajoju apie veiklą susijusią su mažaisiais.
mazule0428
2011 11 22, 13:57
Noreciau ir as papildomai uzsidirbti pinigeliu. Gal turite kokiu pasiulymu. Lauksiu.
QUOTE(mazule0428 @ 2011 11 22, 14:57) Noreciau ir as papildomai uzsidirbti pinigeliu. Gal turite kokiu pasiulymu. Lauksiu. manyciau pagalvokite gerai, nes kas vienam priimtina jums atrodys nepriimtina, ar per brangu verstis
margreta
2011 12 01, 10:23
As taip pat auginu mazyle ir pradejau dirbti su naturaliais purskiamais vitaminais jeigu domina papildoma info i az
*Voriukas*
2011 12 01, 11:12
QUOTE(ausriuks @ 2009 03 23, 22:35) O as platinau anksciau Oriflame, tai dabar jau perejau i Faberlic. Ir uzdirbti galima daugiau ir konkurencija ne tokia didele, nes sios kompanijos platintoju dar ne per daugiausia ir tinkla kurti galima. Net vien is pardavimu jau iseina 30 proc. o dar akcijos, nuolaidos  Ir nera papildomu mokesciu, kaip oriflame  QUOTE(Dzamilia @ 2009 09 28, 12:08) As irgi auginu maza vaika ir tuo paciu laiku dirbu Faberlic. Esu labai patenkinta. jau daug pasiekiau. Pati esu kosmetologe ir galiu pakonsultuoti del individualios prieziuros programos. Neaisku tik kodel zmones taip neigiamai reaguoja i si darba. As pati kazkada sakiau, kad niekada nevaiksciosiu ir nepardavinesiu nieko. Bet pasirodo, kad cia daug idomesnis darbas ir nereikia begiot gatvese ir siulyti kosmetikos. Reikia tiesig dalintis ispudziais ir atsilepimais apie kosmetika ir savo darba. O zmones tegul patys sprendzia. Mano manymu tai daug geresnis darbas negu sedet darbe nuo iki ir gaut uz tai mazus pinigus,o pas mus moka tikrai mazai, as savo darbe galiu uzdirbti daug daugiau. Ir as pabandziau, labai patiko, ir tikrai yra sansu uzsidirbt ir sukurt savo versla. Ir svarbiausia nereikia niekur lakstyti, be to daug ofisu, taigi galima pasirinkt sau artimiausia. Buna daug seminaru, apmokimu. Registruotis galima neiseinant is namu. Visa informacija gaunat el.pastu ir sms zinute. Po registracijos gaunat sms su visais slaptazodziais ir jau galit dirbt. Stai cia anketa. On-line registracija Net jejgu neiseis ir nepatiks, jokiu isipareigojimu, po 6 neveikliu menesiu trinami visi jusu duomenis. Taigi siulau isbandyti, kas zino , gal tai buten ta vieta kur jums pasiseks.
Milinga
2012 01 03, 10:27
Sveikos, Aš taip pat sėdžiu namuose su dukryte, bet labai norėčiau papildomų pajamų. Niekaip nesugalvoju kuo galėčiau užsiimti ir kaip pradėti. Moku siūti (užuolaidos, romanetės, austrijietės), užsiimu dekupažu, kepu tortus...bet va tos ipatingos idėjos papildomai veiklai nerandu
saulute32
2012 01 09, 21:56
QUOTE(Milinga @ 2012 01 03, 11:27) Sveikos, Aš taip pat sėdžiu namuose su dukryte, bet labai norėčiau papildomų pajamų. Niekaip nesugalvoju kuo galėčiau užsiimti ir kaip pradėti. Moku siūti (užuolaidos, romanetės, austrijietės), užsiimu dekupažu, kepu tortus...bet va tos ipatingos idėjos papildomai veiklai nerandu  as ir nesugalvoju kuom uzsiimt. noreciau internetu ka pardavinet, bet niekaip nesugalvoju ka, o ir is kur pigiai pirkt reiketu rast kazkaip
sostine_
2012 01 15, 22:39
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 08 10, 17:01) Dar ir taip būna, kad NIEKO nedirbant gaunama kažkiek...  Tai už ką tie 200-300 Lt?  Nes aš irgi visai taip norėčiau nieko nedarant gauti tuos kelis šimtelius  Kainos, kainos.. pvz., vit. C vaikams kainuoja apie 80lt, jei neklystu..įsiūlai trims draugėms ir turi pinigėlių ; ) QUOTE(linosska @ 2011 10 05, 12:42)  Labas ar niekas nesate susidure su kompanija INTERNATIONAL SERVICE CHECK ????????????? ne QUOTE(saulute32 @ 2012 01 09, 21:56) as ir nesugalvoju kuom uzsiimt. noreciau internetu ka pardavinet, bet niekaip nesugalvoju ka, o ir is kur pigiai pirkt reiketu rast kazkaip  Kvepalų e-parduotuvė, užsakinėti iš didmenininkų užsienyje
Mortale
2012 02 13, 15:33
Tai merginos, kam kurti kazkokius verslus jei galima daryti bizni internete?  Yra tokia kompanija kur uztrunki kelias minutes per diena ir tereikia kasdien ideti reklama, kad butum aktyvus. Uz si darbeli gauni "atlyginima". Bene lengviausias uždarbio būdas iš šiuo metu egzistuojančių internete. Biznis : 2 galimybės - startuoti mokamai, arba nemokamai (2 mėn. nemokamiems duoti, paskui vis tiek teks, jei tęsti) Mokamos galimybės : Statusai trys - Silver (10 dol.), Gold (50 dol.) ir Diamond (99dol). Pvz as perdaugiausiai nesidraskiau, tad man pelnas pradejo eiti po 3 menesiu. bet jei kazkas pasistengs labiau, ir prie saves prisirasytu daugiau zmoniu tai jau po menesio galesit dziaugtis alga.. O siaip kompanija labai gera, siuo metu ji yra pirmosiose tinklinio marketinko kompanijose. Cia nereikia nieko pardavineti, nereikia nieko vartoti ar pirkti, cia reikia pdaryti dienos darba-ideti reklama, kur tai uztrunka vos kelias min per diena. Beto tai yra visiskai legalu.
KestukasM
2012 02 16, 01:01
Labas Mortale ir kaip sekasi su šią kompanija ? Kadangi esu pats dirbantis tenais ir generuoju jau pelną. Mažas, bet su laiku ir kantrybe, manau turėsiu pasyvias pajamas  Mortale, - jums rekomendavo išties lengvą internetinį uždarbi.
Mortale
2012 02 17, 21:23
QUOTE(KestukasM @ 2012 02 16, 03:01) Labas Mortale ir kaip sekasi su šią kompanija ? Kadangi esu pats dirbantis tenais ir generuoju jau pelną. Mažas, bet su laiku ir kantrybe, manau turėsiu pasyvias pajamas  Mortale, - jums rekomendavo išties lengvą internetinį uždarbi. Taip, tai faktas kad cia tinginiu kompanija  Tokiu dar nesu maciusi  Taip, ir man pelnas jau eina, svarbiausia-atsiperka naryste  Ir po kokio menesio ar dvieju is to laisvai pragyvensiu. Dabar kolkas tai smulkiom islaidom
KestukasM
2012 02 22, 16:05
Jai tau reikia skaičiuoklės, galiu tau atsiusti.
Mortale
2012 02 23, 13:38
QUOTE(KestukasM @ 2012 02 22, 18:05) Jai tau reikia skaičiuoklės, galiu tau atsiusti.  a cia man sakai?
KestukasM
2012 02 23, 14:05
QUOTE(Mortale @ 2012 02 23, 13:38) a cia man sakai?  Taip jums sakau
Mortale
2012 02 23, 14:57
QUOTE(KestukasM @ 2012 02 23, 16:05) Taip jums sakau  Niu siuskit ka ten turit  skype mortale.ev.
QUOTE(Mortale @ 2012 02 23, 15:57) Niu siuskit ka ten turit  skype mortale.ev. tai gal galima butu suzinot kokia tai kompanija
Mortale
2012 02 27, 14:11
QUOTE(ingauk @ 2012 02 26, 14:39) tai gal galima butu suzinot kokia tai kompanija  prasom i asmenine zinute
QUOTE(Mortale @ 2012 02 27, 15:11) prasom i asmenine zinute  tai kad iki siol is jusu nieko negavau, jokios zinutes apie tai
Mortale
2012 03 19, 12:22
QUOTE(ingauk @ 2012 03 15, 15:00) tai kad iki siol is jusu nieko negavau, jokios zinutes apie tai tai kas noresit info tai klausiat per az patys..
QUOTE(Mortale @ 2012 03 19, 10:22) tai kas noresit info tai klausiat per az patys.. Jeigu jau uzsiminet, tai prasom visoms papasakokit
Gal kas nori bendradarbiauti UK -> LT? rasykit AZ
|
|