Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Daiktų sektos?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Snape
Siandiena nezmoniskai susinervijau. Litexpo norejau nupirkti mamai Tupperware silikonine keptuve, bet bankomate baigesi pinigai ir teko vilktis i ju tsknt susitikima, kur zadejo: 1. atsakyt i klausimus, ko jau ta gumine kojine tokia faina, 2. kruva nuolaidu ir dovanu huh.gif
Na ir ka. Ateinu pavelavus (aciu dievui) pusvalanduka. Sunku rasti buvo ju konspiracine tochka. Sedi fruktas, skiedzia: "sis plasmasinis puodas tooooooks nuostabus, kai man pasake -as-neeeepatikejau. Ziurekit, galima sildyti mikrobangej viduje puodo IR ant jo dangcio." ir tt. Kruva lekstu juokeliu v dabavku, tipo jus-namu seimininkes-jus suprasit blink.gif

As jau tada sukupejau, nes kaip juriste smartass.gif , nors ir be rimtos praktikos, tikejausi konkreciu faktu ir argumentu, o gaunu toki mazdaug "aveles apmokyma," kai rodo "NE musu produktas -fuuuu, krenta is ranku, viskas BLOGAI, musu produktas -sypsena/32 dantys - viskas LABAI GERAI". Neprimena "Gyvuliu ukio" strategijos?

O fruktas toliau skiedzia- "Ojoj, kaip blogai buna pagyvenusiem zmonem - ner kaip issigliaudyt riesutu. BET! Su musu stebuklingu spragtuku, legvu mostu palinkus ant jojo, arba dar geriau atsisedus ( blink.gif )- riesutas spragt atsidaro!" Yep - gali vaisintis. Tik nepamesk protezu g.gif
Apie mano nuziureta gumini skudura teparode tik filmuka su receptu, kur skudurelis suzmezavo ekrane gal 2 sekundes.
O tada prasidejo zaaaaidiiimai su priiiizais. Aisku, pavelave spygos galejo dalyvaut - tipo "jei cia visiems veluojantiems dalintume....." Neduok tu dieve, kaip galima buvo praleisti pora jo aukso vertes dykai dalijamu plastikiniu puodu panegiriku doh.gif

Mazdaug tuo metu as uztikrintai pradejau sukaloti "buuuu" ir tyliai trypti kojomis aplodismentu fone, bet susilaukusi nepritariamu zvilgsniu ir netoli sedinciu uzhipnotizuotu bobulyciu ir frukto dziaugsmingo "o dabar pazaisime daaaaaaar pora zaidimu", pasisalinau be issvajotosios keptuves sad.gif

Bekeliaujant namo po tokio vaisingo apsipirkimo kilo tik pora klausimeliu:
1. Ar as patekau i paslaptinga plastikiniu virtuves reikmenu sekta?
2. Gal kazka sumaisiau, ir jie ten verbavo naujus darbuotojus? Jie gal zadejo man veliau sumoketi uz 2,5 valandos patyciu? Nugi negali buti, kad per sita intelektualini izeidinejima turi pereiti, kad nusipelnytum teise sumoketi super auksta kaina uz gumine sliure?

Betgi panasias garbstancias prezentacijs rengia solidi kruvele kt. firmu. Kas tai?
Akivaizdzios daiktizmo, naujos pasaulines religijos, apraiskos? Nevyke bandymai prastumti slamsta? Bandymai isvengti vienatves, priklausyti garbingai X puodu turetoju bendruomenei?
Na ir kaip istrukti is daiktu ir daiktizmo baznyciu itakos?

Atsiprasau, kad toks ilgas postas - labai susinervijau.... unsure.gif
Night
Pritariu 100 proc.
Teko dalyvaut Bouer sektos mishiose g.gif g.gif
Salsa
Nekenčiu, kai iš manęs reikalauja, kad kažką pirkčiau iš vienos rūšies prekių, neturėdama galimybės daikto palyginti su konkurentų produkcija. O visos šio sfirmelės-sektelės tą ir daro.

Pavėluodama išties sujaukei jų reikalą. Tie reklamos agentai, manau, apmokomi subtilių psichologinių gudrybių, viskas ten jiems kruopščiai nurodyta, ką kokia eilės tvarka sakyti ir t.t., kad jei ir neįtikintų, tai bent jau priverstų žmogų kiek susinepatoginti, kad neperka to daikto. Štai kodėl nepavėlavusieji paprastai kojomis netrypia ir nešaukia bu.
Be to, suveikia ir keletas kitokių mechanizmų, kai sužaidžiama su žmogumi.
1. Kad ir vakarėliai kokioj kavinukėj su vakariene (Eastcon, Bauer tą daro). Visų pirma, juk natūraliai kai kažkieno sąskaita sočiai papietauji ar pavakarieniauji, juk imi jaustis šiek tiek tam "stačiusiajam" skolingas. Taigi vienas kaltės išpirkimo būdų - bent jau ką nors nupirkti, kad žmogaus keliavalandinis malimas liežuviu nenueitų veltui.
2. Ne veltui itin dažnai tuos vakarėlius siūloma rengti pažįstamiems, "laimėjusieji" rengimo teisę raginami pasikviesti draugus, giminaičius. Nori nenori atėjusieji ima jaustis skolingi ir agentui, ir tam pakvietusiajam draugui - vėl gi gana svarbi pasąmoninė paskata ką nors įsigyti.
3. Išties žmogui atimama teisė pasirinkti, nes tas vienintelis siūlomas daiktas pateikiamas kaip idealus, o palyginti tai nėra su kuo. Beje, ir dar atliekamas spaudimas pirkti "čia ir dabar" - juk aiškinama, kad jie parduotuvių neturi, taigi turi apsispręsti greitai (kol į akis pripūsta migla neišsisklaidė).
4. Jei jau labai nori nusipirkti, o su pinigėliais visai striuka-buka, paprastai nesąmoningai imi ieškoti bent jau kokio pigaus niekučio. O to niekučio kaip ir nėra. Tiesa, dažniausiai kokį nors pigiausią niekalą jie turi, bet jo kaina būna toookia nereali, kad... vis dėlto susigundžiusiems taip nuraminti sąžinę greičiausiai pavyksta iš antkainio taip ir apmokėti agituotojo pliurpimą. Va ir visa matematika.

Tikiu, kad profesionalūs psichologai įžvelgtų ir daugiau subrilybių, čia - tik mano diletantiškos pastabos. Tačiau ir man, neprofesionaliai, akivaizdu, kad ten - ne melas, odemagogija ir "juodosios technologijos". Va, žiūrėkit, kiek aukštėlesnio lygio piarščikai mums ir Paxių prakišo laugh.gif

Tiesa, daugelis įsigytais daiktais ir nenusivilia, tik... tas menkutis skirtumas: panašių daikčiukų nesunkiai gali įsigyti parduotuvėje, tik... pigiau tongue.gif
norge
Pritariu šiems pastebėjimams. Bet kai žmonės dirba su TOKIOM maržom, tai nekeista, kad visam tam sukurta tokia pardavimų sistema. Juk reikia išspausti vašką, skant... biggrin.gif Jūs pagalvokit- išlaidos reklamai mizernos, pakuotės išlaidos- nulinės, tinklinis marketingas. Manau, maržos pas juos yra maždaug 1000 proc. Nustebčiau, jei būtų mažesnės.

Aš ne prieš kažką iš tų plastmasių nusipirkti, spjaunant į kainą - vien dėl to, kad kartais sutaupyti laiką bėgiojimui per parduotuves, tik kad tas dirbtinai ir agresyviai pakilus pardavimo būdas kartais nirvuoja... sad.gif

Tiesa, Rygoje netoli mano buvusios darbovietės buvo Vision atstovybė . blink.gif Tai tooookių cirkų prisižiūrėdavom... unsure.gif
Salsa
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 14:18)

Tiesa, Rygoje netoli mano buvusios darbovietės buvo Vision atstovybė . blink.gif Tai tooookių cirkų prisižiūrėdavom... unsure.gif

Būtų tikrai įdomu, jei parašytum... Nugi domina mane sektantiško gyvenimo vaizdeliai laugh.gif

Beje, labai smalsu, kaip tie patys reklamos agentai tokį psichologinį krūvį išneša, kaip jiems pavyksta tokį panegirišką toną išlaikyti? Ryškiai ir jiems patiems kažkokiu būdu smegenis praplauna g.gif
norge
Salsa, aš irgi tikiu, kad bent jau kokiam Vision, tai pardavėjams tikrain praplauna smegenus. blink.gif

Pavyzdžiui, vienas vaizdelis iš Rygos: buvo kažkokia Vision švetė. Daug žmonių, visų rankose balionai, muzika ant visos gatvės, šventė vyko šalia jų pastato, ne kokiam uždaram sodelyje, o tieisog ant šaligatvio, be jokių atitvėrimų. Netoli buvo parkas, kur vaikštinėjo auklės su vaikais. Na, mūsiškė irgi ten buvo. Tai auklės visos kartu sumąstė vaikus į tą šventę nuvesti- tegul pašoka, balionų pamedžioja, vis vaikams atrakcija. Tai matėm, pro darbovietės langus vaizdelį, kaip tie visionistai vaikė vaikus iš tos šventės- mat ten buvo tik savi. Vieni stovi issišiepę ir mojuoja su balionais, skanduoja kažkokius šukius, o aplink laksto cerberiai užpiltom akim ir vaiko vaikus. blink.gif Vaikai nesuprato, kame reikalas, nuliūdo, lūpas patempė. Auklė tai pasakojo, kad atmosfera ten buvo gryn kaip sektoj kokioj . blink.gif IR pasakojo apie paklaikusias skanduojančių akis. blink.gif

Vienos mano bendradarbės teta bedarbė buvo ten pakviesta įsidarbinti, sutiko. O kai suprato, kur papuolė ir pabandė išeiti, tai prasidėjo problemos baisingos, jai skolų visokių iš lubų pripaišė. ohmy.gif
Laisvė
Buvau ir aš pakliuvusi į vienos "sektos", vadinamos "Eastcon" susirinkimą. Ir užkibau ant jų kabliuko. Na ir ką - turiu dabar namie natūralios vilnos patalynę už daugiau kaip 2 tūkst. litų. Bet naudojuosi tik pagalvėmis, visa kita riogso patalynės dėžėje. Nieko, ar ne - tūkstantinės pagalvės: miegi kaip ant pinigų maišo...
pajūrys
Baikit mergos cia ant ju varyt- as taip pabandziau forume prisijungus prie vienos sektos pokalbiu paaiskint savo pozicija apie kainas- tai buvau.........ooooo kaip piktai mad.gif isprasyta- mol nieko nesuprantu, dovanotam arkliui i dantis neziurima ir aplamai turiu dziaugtis gavus dovanu, juk per pristatyma gauti smulkmenele taip gera( bet gi ta smulkme tai itariu ne cento viso neverta, ir niekaip dar nesupratau kur ji naudojama, sake lyg jei ant dugno lieka ketciupo bankej- galima iskrapstyti laugh.gif ) Bet ta plastmasine dovanele man labai jau primine urologni sauksteli, kur vyrams ima megineli laugh.gif laugh.gif
Ir va kaip tik vyras grizo is darbo- o jis idarba nesiojasi Tupervare indeli pasisildymui- tai viena fanate pareiske kad tokio ji nepirktu, jis slykscios spalvos ir t.. ji naujoviska turi, ir nors vyras bande paaiskint kad jis turguje pas vokiecius pirko tris Tupervare indelius uz tris litus,o ne uz trisdesimt- tai buvo isdurnintas, kad per mazai mokejo, vadinasi jie prastesni......Ir pabaigai-
-nu man plasmasinis servyzas ant stalo- nu neinteligentiska ir kazkaip nepadoru(nu nebent kaina prikabintu)
- moketi uz daikta pvz. petelne trigubai daugiau ir pasakot kad tai naujove, nors pas mane irgi geros firmos ta jau naujove stovi tris metus g.gif
- ir dar nugi nusipirkau uz dvidesimt penkis litus bulviu skustuka, ir ka po keliu sav. pamaciau toki uz.....net verkt norejosi
gandrė
Esu dalyvavus ne vienam pristatyme. Ir puodų, patalynės, plasm. indų ir t.t. . Esu realistė, todėl nė vienu daiktu tokiom kainom nesusiviliojau. Tikrai galima rast panašių daiktų parduotuvėse. Ir tas "cirkas" iš platintojų pusės. Ir žmonių naivumas, kai tiki viskuo. Impulsyviai užsisako, o paskui gailisi. Bet nekeista, kad "silpnesnius" gali suviliot, nes žiūrint iš šono, tai dievaži kažkoki sektantai, tie platintojai.
P.s.daiktai geros kokybės, bet neatitinka realios kainos.
voveriukas36
Visa tai kapitalistinio pasaulio grimasos ir ne daugiau. Po tokius renginukus nei man, nei šeimynai nėra kada lakstyt, bet puikiai žinoma akių dūmimo technika. Dar studijų metais teko kažkiek pačiam užsiiminėti panašiais išvežiojamais - išnešiojamais dalykais (tipo japoniškais skėčiais "chery"), bet tai nurašau kaip jaunystės nuodėmes, kai buvo blokada, ėsti norėjosi, bet nebuvo ko sad.gif

Antra vertus, retsykiais ir neblogų dalykų būna. Pvz. kategoriškai priešinausi Zepter, o dabar naudojamės jau daugelį metų ir vargo nematom...
Snape
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 16:18)
Aš ne prieš kažką iš tų plastmasių nusipirkti, spjaunant į kainą - vien dėl to, kad kartais sutaupyti laiką bėgiojimui per parduotuves, tik kad tas dirbtinai ir agresyviai pakilus pardavimo būdas kartais nirvuoja... sad.gif

O mane kaip tik kas labiausiai sunervijo tai begediskas mano laiko edimas. ateini pasiruoses kazka nusipirkti, tai ne- zutbut pries tai nori pravesti smegenu plovimo programa mad.gif Taigi klientas, kuris masto "reikia-ieskau-randu-perku" jiems nereikalingas. Jiems reikia atsidavusio kvalifikuoto gerbejo svytinciom akim, skanduojacio ju sukius ir perduodancio estafete kitam blink.gif

Bandem su vyru primest kaip jaustumemes dirbdami toki darba, kai reikia smegenis plaut..vyras sako, zinai, po savaites ko gero pats viskuo patikeciau biggrin.gif

beje, ar zinot kad ju strategija idarbinti visa seima, t.y. jei vyras dirba stengiasi kad ir zmona pradetu dirbti tt - prezentuotojas pats sake blink.gif velgi kvepia sekta blink.gif

o del kokybes: na neblogi tie Zepter puodai, bet kai paskambina pora kart i metus veikejai saldziais balseliais ir bando isiprasyt i svecius... blink.gif
arba Tupperware gal ir nieko ta paprasta dezute maistui, bet kai bando surasti jai 100 funkciju - pvz, gali sildyti ANT dangcio arba i paprasta (man nepatogu, l.nedaug telpa) plakikli supilti vandeni ir rytais begiojant mineralka gurksnoti - nu koks sveiko proto zmogus ta darys? blink.gif unsure.gif Man atrodo, kad kaina jie pastato ne uz kokybe, o kaip kartele patikrinti, ar zmogus tinkamas ju tikslams blink.gif nagi samokslo teorija tongue.gif

Salsa
O man tai dar labiau patiko, kaip su dulkių siurbliu pasiūlė galvos masažą daryt blink.gif Pas mus į namus toks herojus įsiprašęs buvo. Pasiurbė, pasiurbė, įrodė, kad pas mus yra dulkių (cha, kaip tik remontas buvo -na ir Šerlokas Holmsas laugh.gif ), o paskui tik antgaliuką pakeitė, ir jau lenda prie mano ševeliūros pamasažuoti. O aš tik atatupsta, atatupsta ohmy.gif Paskui bandė vyrui nugarą pamasažuoti. Ir klausia - ar gera. Vyras ir leptelėjo - kai žmona be jokių siurblių masažuoja, tikrai geriau. O tas, tarsi nenugirdęs, vėl klausia - juk gera, ar ne? matyt nepasitiki mano masažiniais sugebėjimais laugh.gif
Kveli
QUOTE (Salsa @ 2004 11 30, 23:13)
O man tai dar labiau patiko, kaip su dulkių siurbliu pasiūlė galvos masažą daryt blink.gif

Cia tai geras thumbup.gif
Tavo pasakojimas man primine seriala apie gaistrininkus. Vienas vyriskis ikiso savo ... i siurbio vamzdi ir jis ten uzstrigo doh.gif Teko kviestis pagalba biggrin.gif
Va dar vienas budas kaip panaudoti siurbli biggrin.gif
Cider
Buvau ir as TUPERVARE pristatyme didziausia nesamone
ewita
Papasakosiu ir aš apie BAUER pristatymą. Taigi, šią vasarą buvau Nidoje. Vieną dieną su dukrom susiruošėm į Ezopo koncertą. Nupirkom bilietus, nutarėm toli neiti. Taip vaikščiojom po Nidos centrą, ir staiga kažkokia moterėlė pakvietė į pristatymą, pasakė kad vaikai spres kryžiažodžius ir kažkas laimės mobilų telefą. Nuejom. Vaikus toji ponia iš karto pakvietė sėsti prie kito stalo, sutiko tik mano mažoji. Vera panoro pasiklausyti reklamos. Salėje buvo dar sutuoktinių pora ir kažkokia moteris, kuri atrodė nelaiminga ir pasimetusi. Pristatyme buvau pirmą kartą, bet plepalai man iškart labai nepatiko. Aš į Nidą atvažiavau pailsėti nuo buities, ir pirkti antklodžių neketinau!!! Supikau ant "Baureistės" - kam iš manęs atemė laiką mad.gif Keisčiausiai buvo matyti kaip kiti žmonės sutiko daug visko nupirkti, nors neturėjo grinųjų, pasirašinėjo kažkokius popierius. Mat, jiems pasakė kad prekes atsius paštu, reikia tik biskuti primokėt. laugh.gif Tas "biskutis" - 45 litai g.gif laugh.gif Neišbuvau ten iki galo, skubėjau į koncertą, šiaip net įdomu buvo, ką dar tiems žmonėms įsiūlė laugh.gif laugh.gif laugh.gif
madrid
mane jus chia tikriausiai prie tu sektanciu priskirtumet laugh.gif
paskaiciau as jusu postus - ir galiu pasakyt - visos jus teisios. snape: labai gaila, kad suede tavo laiko daug, tau ish kart toj parodoj reikejo sakyt - man reikia kaliosho ir niekur as neisiu. negi taip jau prisispyrus liepe ateit?
mano sektantizma tarp kitko ishbande ir supermamos: pas Jumi buvom vakar susibege (tupervare temoj galit pasiskaityt). kazkaip nusiskundimu negirdejau g.gif
kitas dalykas: cia viena minejot, kad mus mokina specialios psichologijos, kaip parduot ir t.t. laugh.gif leiskit pasijuokti. psichologijos ash zinau tiek, kiek univere ishmokau per paskaitas. taip kad pavelavus nemanau kad ten kazka sugadintumet. tiesiog gabalo informacijos gal negirdetumet, bet jei jau veluojat tai man atrodo anokia chia beda.
del fanatizmo produktui? tai irgi kaip cia pasakius. kiekvienoj firmoj turbut kitaip yra. bet jus man parodykit kuris skustukas bus tokis pat patogus ir dar jam bus garantija 30 metu taikoma tai as nupirksiu visa fura. laugh.gif butent kokybe mane ir patrauke chia. ir anokis chia fanatizmas. vienam grazu - kitam molio reikia. kiekvieno teise pasirinkt. man patogu kad numetus nesudush ir kai vaikas kokia stikline nuo stalo nuvers, ta i shipulius nesubyres.
vat ir visas fanatizmas.
ytariu problema yra tada, kai demonstruotojas (platintojas, atstovas ir t.t.) neysiklauso i kliento nora (duotuoju atveju, reikejo tik kaliosho ir suzhinot kuo jis toks geras) ir gaunasi tokios bezabrazijos.
bet smagu. visada smagu ishgirst kitokia nuomone wink.gif
(uch kokia ash baisi sektante, ragana tiesiog laugh.gif )
Sniegena
Ech, o aš buvau įkliuvusi sad.gif Visada save laikaiu atsparia smegenų plovimui - nė vieno prekeivio į namus nesileisdavau, o jei kada pasigaudavo kur mane, nesu pirkus jokio daiktelio. Chroniškai nepasitikiu reklama. Ir štai mane pakvietė pažįstama į tokį "vakarėlį". Atsipeikėjau po gero pusvalandžio po to, kai... buvau pasirašiusi sutartį puodams už 900 Lt! doh.gif O buvau studentė, gaunanti 135 Lt. per mėnesį. Šiaip ne taip pavyko išsisukti su 300 Lt. nuostoliais (už juos sutiko duoti kitus daiktus). Nuo to laiko vengiu tokių prezentacijų kaip ugnies. O sako nėra psichologinio poveikio... O rezultatas kaip sektos.
Salsa
Madrid, neįsižeisk, bet, matyt, prasta sektantė esi laugh.gif O gal jūsų "sekta" prastai veikia, gal guru blogai dirba arba jo visai nėra, kad tau viskas taip paprasta ir sutiktum parduoti kaliošą nepapasakojus apie visas itas prekes laugh.gif
bet yra, oi yra tų bajerių ir tų neva "prijomų". Kadangi domiuosi įtikinėjimo menu, psichologija ir t.t., kai kuriuose pristatymuose buvo net įdomu stebėti jų nuoseklumą. Tarkim, buvau "Eastcon" pristatyme (dar studentaudama visai mėgdavau po panašius pasibastyti - gi našarom kepsnį kokiam restoranėlyje sukirsti ne kasdien pasitaiko, o kadangi kišenėje vis tiek vėjai švilpavo, tai jų pasakėlės nė velnio manęs nepaveikdavo - net ir norėdama nebūčiau galėjusi tų daiktų įpirkti laugh.gif ). Net 3 žmonės bandė išgauti jų reklamuojamų daiktų kainą. O agentai - NE ir viskas, kol neišvalbatuos visko. Kas tai? Argi ne sąmoningas manipuliavimas? Nes žino, kad jei pasakys kainą prieš praplaudami smegenis, daugelis potencialių pirkėjų tik pirštais prie smilkinio pasukios.
Kitas dalykas - su iliustracija. Net dabar nupurto, kai KIRBY siurblį reklamuojantis lochelis (tas pats, kur kėsinosi su siurbliu galvą pamasažuoti) ėmėm mane veikti "iliustracijom. Pasiurbė mano senučiukę sofą, iškratė dulkes, sumetė jas į stiklinę vandens, išmaišė ir kyštelėjo man panosės - sako, ar norėtumėte tokios arbatėlės atsigerti? Feee... O jis tuojau pat gąsdina: o jūsų kūnas nuolat mirksta visą naktį tokiame skystyje, kai prakaits susimaišo su giluminėmis sofos dulkėmis (galima pagalvoti, akd aš miegu giliai giliai įlindusi į tą sofą, kažkaip pasiskirsčiusi tarp spyruoklių, ar ką laugh.gif ). Nori pasakyti, čia žmogelis savo iniciatyva sugalvojo tokį pavyzdį? Bent jau aš tai tikiu, kad jie visi tuos pačius pavyzdžius duoda ir juos primoko tokiais remtis, kad paveiktų klientus per jų išgąstį ir pasišlykštėjimą. Bet kadangi mano retorikos pamokos nenuėjo veltui, supratau visą jo kalbos mechanizmą, tai pasišlykštėjimą sukėlė tik tas pats tipelis su savo landumu ir tokiu bjauriu užsiėmimu dry.gif
Na, aš tai tikrai galiu lažintis, kad tie kalbėtojai ir pristatinėtojai yra gerokai primokyti. Ko nepasakysi apie, tarkim, Avon, Oriflame ar pan. platintojus - va čia tai, matosi, paprastos moterėlės, veikiančios ir kalbančis savo iniciatyva ir taip, kaip ačios supranta. O va pakilus bauerininkų ir esatconininkų tonas jau kvepia savita mokykla (tupperware pristatyme nesu buvusi, tai apie juos kalbėti negaliu)
Board
Dalyvavau dvejose Eastcon pristatymuose. Pirmam - patalines. Ziauriai norejau tos patalines dar iki pristatymo. Atejom pavalgem keturies, uzpildem kupona kazkokiai loterijai. Gavom sketi dovanu, smagiai praleidom vakara. Zodziu buvo linksma, suzinojom kaina, pasiurpom, bet nusprendem dar pagalvot ir jei ka tai susisiekt su tuo platintoju. Nesusisiekem, nes po savaites buvom pakviesti i kita Eastcon pristatyma. Pagalvojom, ai gal dar paieskosim Merkio patalines, bet deja neradom. Nuejom i antra pristatyma, pavalgem(keturiese) gavom dovanu laikrodi, uzpildem anketas, isklausem ta pacia paskaita apie smagia kompanija musu lovoj (milijonai erkuciu ir pan.) ir nusprendem kad visgi norim labiau nei galvojom smile.gif . Zodziu nusipirkom, dviguli ir „dovanu“ gavom vienguli. Nesakykit kad mane paveike tas „psihologinis“ apdorojimas, nes taip nebuvo tongue.gif Sis pirkinys buvo apgalvotas ilgai svarstytas, ir deliota kada ir kaip mes issimokesim. Bendras vaizdas is tu susitikimu labai skiriasi: pirmas konsultantas buvo labai malonus, su juo buvo gera bendraut, idomus zmogus ir malonus, antras (is kurio ir nusipirkom) neduok Dieve su tokiu kaiminystej gyvent. Nugi slykstesnio zmogaus nebuvau maciusi. Ziauriai nepatiko, bet kadangi apsisprendem pirkt, tai ir pirkom vietoj, kad nesivazinet. Zodziu apie tuos susitikimus galima pagalvot skirtingai – bet tai nebuvo sektantu darbas.
Giedriene
Teko dalyvauti Eastcon,tupervare ir kirby pristatymuose.Man atrodo Eastcon tas naturalias patalynes gali uz penkis ar net 10 kartu mazesne kaina nusipirkti lietuvisko Litekso gamybos .Bus ir merinosu ir lamu ir ko tik nori.Kirbi tai to siurblio pavilk neimanoma.Nebent dar kaip treniruokli laikyti.
Gabri
Pries kelis metus pas mane namie dare tupperware vakareli. Man labai patiko indas teslai minkyti ir kildinti, tikrai tesla daug minkstesne kai miltu maziau deti reikia. Bet super nejaukiai pasijauciau, kai pristatinetoja pries vakareli norejo issiklausineti apie visus ateisiancius zmones ka veikia, kas patinka, o vakarelio pabaigoje pradejo mano viesnias spausti butinai ka nors isigyti. Man buvo labai bjauru. Iseidama tarp visu reklamu netycia paliko ir savo popierius, kuriuose buvo visas planas, kaip paveikti klausytoja kad jis kuo daugiau nupirktu. Taip kad netikiu sakanciais kad specialaus apmokymo nebuna.
madrid
Gabri: o tu imk ir nueik i mokymus-jie nemokami ir gali ateit bet kas. aishku kad mokina kaip ir ka kalbet. nes juk kai buni visai zalias, tai ir taip kojos dreba, o dar jei nezinotum kaip? schemu jokiu nesu machiusi (cia gal kokios axchiau buvo?) del spaudimo - nuo kiekvienos demonstruotojos priklauso. tas pats ir del ishsiklausinejimo. man pvz buvo karta: as niekada neklausineju, ir vienam vakareli vis pasakodama "jusu vaikui", "jusu vaikams" ir taip pataikiau vienai moterishkei i akis ziuret abu kartus - o ji apsirodo jau 4 metai pastot negali ir labai sielojasi, tik po vakarelio man seimininke pasake. taip kad cia irgi - kaip paziuresi ta klausinejimasi. nu ir aishku ziurint ko klausia laugh.gif gal pvz bando kokius pletkus ishitraukt (mol gal daug kuri uzdirba, tai labiau siulys, ar ka?). bet visokiu buna. man dar neteko matyt dvieju visishkai vienodu zmoniu.
del kainu pasakymo pachiam gale: elementaru. isivaizduokit pasakau as kaina po tarkim pirmo daikto. tada prasideda diskusijos ir neygudusiam zmogui gana sunku suvaldyti publika. todel geriausia su tais, kuriuos isileidziat i namus aptart kiek laiko truks (nes pvz esu machius puodu prezentacija, kuri truko 4 valandas. tai zinokit as nesulaukiau kainu, sakiau jau velniop - jei tiek valandu pasakoja, tai man ir kainu nebereikia...) ir ishkart aptart apie ka pasakos. na pvz jei zmogus nemegsta kept, gamint, tai gali pasakot nors ir visa nakti, jam dzin viskas kas skirta kepimui. o prievartauti pirkti yra kvaila ir laikina, bet deja, yra tokiu, kurie to nesuvokia. vat tada ir gaunas tokios temos, kai zmones neturi kur inirshio det.
Salsa: nezinau kaip ivertint tavo apibudinima, bet tikriausiai prasta sektante esu. bet ish kitos puses laiminga - vat shiandien turejau visu savo sheimininkiu shvente - ir tikrai nemazhai susirinko, ir su visom miela bendraut... tikriausiai prastas musu sektos vadas laugh.gif bet man svarbiausia geri santykiai
Upsiukas
isiprase i brolio namus vienas toks sektantas, pristatinejo BAUER siurbli, taip nutiko kad as pas broli tuo metu sveciavausi...sakes doh.gif atejo apie 19 val., dar keleta kaimynu pakviete ir draskesi jis iki 23 val. blink.gif as jau namo isvariau, nes nervai nebeislaike, o tie vargseliai ir liko kausyt blevyzgu apie super duper turbo siurbli...nu nei isprasysi to pardavejo nei ka..juk kazkaip nepatogu...(nors as buciau ji su vejais issiurbus ir savo namu)...o isejes net nepadekojo uz suteikta plota mad.gif
beje visas jo pasakojimas buvo aplink ir apie ta pati...toks visas pastovioj eufojoj vyrukas buvo...eitu tiesiai prie reikalo, tai ne dar pilsto is tuscio i kiaura ir gaisina laika.
Mazule
Kosmaras - ir mano drauge buvo iklimpusi i toki platintojos darba - tai pati visokiu nesamoniu uz savo pinigus prisipirko ir zadejo juos pardavus praturtet doh.gif Gerai kad viskas gerai baigesi............
O jus man tamsuolei paaiskinkit - kokiu principu dirba Oriflame Awon kosmetiku platintojai - ar tai ne tas pats?.........Man tai ta kosmetika nepatikima....... g.gif
madrid
QUOTE (mazule2 @ 2004 12 04, 00:43)
O jus man tamsuolei paaiskinkit - kokiu principu dirba Oriflame Awon kosmetiku platintojai - ar tai ne tas pats?.........Man tai ta kosmetika nepatikima....... g.gif

ta kosmetika voshishkai tas pac. bet ji visai patikima. ir kainos visai normalios
Salsa
Na, bent jau man tai patinka, kad Avon platintojos nekalba keletą valandų apie tai, ko man galbūt visai nereikia. Paprastai ši kosmetika platinama pažįstamų rate, taigi paplepi prie kavos su kokia drauge ar giminaite, duoda pavartyti katalogą ir... jokių kvailų įtikinėjimų, jokių brukimų ar nerealių funkcijų pažadų. Nori - išsirenki ir perki, nenori - neperki, ir tiek.
nuobodi
gera tema thumbup.gif
esu sudalyvavusi ir aš pristatymuose . Man kuo labiau bruka, tuo aš labiau traukiuosi. biggrin.gif
paprastai tokiose situacijose pasinaudoju maždaug tokia tokia fraze:"ką jūs čia pristatėte , (parodėte, papasakojote ) labai įdomu (naudinga, reikalinga, būtina....), bet manęs tai nedomina" tongue.gif
išbandykit, man padeda wink.gif
Gold Man
Kai kurios Tinklinio marketingo kompanijos turi tikrai LABAI geros kokybės prekių už pakankamai padorią kainą. Mes naudojames Amway, Sigcess, Tuppervare prekėmis ir tikrai patenkinti.
Kas dėl prezentacijų, tai čia mano laisvė, noriu sėdžiu, nepatinka išėjau. Geriau rasti normalu konsultantą, kuris tau viska konkrėčiai papasakotu ir atsakytu į TAVO klausimus, o ne reklamuotu 2 valandas. smile.gif
Salsa
Taip, galima nesiklausyti, galima pasiieškoti kito konsultanto, bet...
1. Į prezentacijas susirenka daugybė pernelyg mandagių ir kultūringų žmonių, kad sukapotų kepsnį ir nepasibaigus šou pkiltų ir išeitų -juk tikrai daugelis nejaukiai prasimuisto iki galo vien todėl.
2. Ieškoti naujo konsultanto? Velniop, jau man paprasčiausurasti parduotuvėje kitos firmos prekę, nei dešimt kart bandyti, kuris sutiks parduoti konkretų norimą daiktą, one pliurps keletą valandų ir dar prisvils kaip piktas pinigas dėl naujų prezentacijų smile.gif
pa_radize
skaiciau skaiciau...madrid,nesinervink,nemanau,kad kas meto akmenis i tavo darza.bet juk reikia pripazint,kad net dirbant vienoj kompanijoj ne visada gali zinoti,kokie kitu metodai...
va as platinau oriflame kosmetika.nu zinokit,iki siol nemoku taip list i smegenine kaip tos bobikes...surengdavo pristatymus,pasakodavo,pasakodavo...budavo irgi toooks smegenu pudrinimas,tokios panegirikos...o kelios mano ir mamos pazistamos atnesa kataloga,palieka,pasako,kad ateis po keliu dienu ir viskas.tada daug maloniau uzsisakinet,kai niekas neziuri per peti ir nekomentuoja kiekvienos prekes.beje,kosmetika tiek oriflame,tiek avone nebloga.aisku,kaip ir visur pasitaiko kazkokiu keistu gaminiu,kuriu nelabai suvartosi laugh.gif
o bauer...turim deki ir pagalve dovanu gave sios firmos.na,nesiskundziu.gal del to,kad nemokejau nieko,bet kokybe mane tenkina
Svogūnėlis
Sveikutės, aš taip pat esu Oriflame konsultantė ir tai iš ties yra ne darbas,o gyvenimo būdas.Noriu pataisyti-tai ne vokiška, o švediška kosmetika , o dėl kokybės thumbup.gif -jei firma gali sau leisti priimti atgal pradėtus ,bet jums netikusius produktus atgal(grąžindama pinigus)-tai visgi, manau ,kažką turėtų sakyti.Jei kosmetika būtų nekokybiška wub.gif mes tikrai neturėtume ką veikti ir jokia reklama ar fanatizmas čia nepadėtų.O ir dirbam mes daugiausiai su savo socialiniu ratu-o savo draugei ,juk ,,kiaulės'' nepakiši.O ir riktis ,ar ne vieną ar kitą produktą kiekvieno asmeninis reikalas,niekas per prievartą neįbruks.
spaNguolė
vakar kaip tik buvau Eastcon pristatyme. Pristatinejo perlines vonias, na kai klausai- tai nerealus daiktus, tinkamas vos ne visoms pasaulio ligoms gydyti- reumatai, sirdis, kepenys, masazas ir t.t. malonumas tas kainuoja ~3000, bet via tipo prezentacijos metu pigiau 300. Na galvojau, gerai, galeciau issimoketinai nusipirkti ir kas toliau? kiek kartu as vonioj guleciau? kol naujas daiktas tai pasinaudociau, o paskui? unsure.gif ir guletu nereikalingas daiktas, uzimtu vieta ir dar 3000 lt isleisciau be reikalo.

(P.S. bet vis tiek noreciau tokio daikto, bet ne uz 3000 wub.gif )
Derra
QUOTE(spaNguoliuke @ 2004 12 14, 13:58)
vakar kaip tik buvau Eastcon pristatyme. Pristatinejo perlines vonias, na kai klausai- tai nerealus daiktus, tinkamas vos ne visoms pasaulio ligoms gydyti- reumatai, sirdis, kepenys, masazas ir t.t. malonumas tas kainuoja ~3000, bet via tipo prezentacijos metu pigiau 300. Na galvojau, gerai, galeciau issimoketinai nusipirkti ir kas toliau? kiek kartu as vonioj guleciau? kol naujas daiktas tai pasinaudociau, o paskui?  unsure.gif  ir guletu nereikalingas daiktas, uzimtu vieta ir dar 3000 lt isleisciau be reikalo.

(P.S. bet vis tiek noreciau tokio daikto, bet ne uz 3000  wub.gif )
*

Mano tėvai nusipirko (impulso pagauti) tą vonios įrangą. Na kartais pasinaudoja, bet kai pagyvenę, tai tų programų patys nemoka nusistatyti, tai visą laiką naudojasi viena. Kartais aš atvažiavus pasinaudoju. Šiaip neblogas daiktas - gerai atpalaiduoja, bet tik ne už 3000.

Beje, gal nelabai į temą, bet užsakiau savo dukrytei Bauer vilnonę antklodėlę - už 200 Lt. (išmatavimai 140X100) dabar galvoju, gal galėčiau kur gauti pigiau?
Patarkit. (Vilniuje)
Zhiema
uz 2000 galima nusipirkti masazine vonia laugh.gif thumbup.gif
pa_radize
na jau tikrai-ne taip jau seniai ziurinejau-uz 3000lt gali visa sukurine vonia nusipirkt ar,dasidejus tukstanteli,dar kokia naglybe-jakuzi ar pan...
Derra
Beje, nusipirkau labai fainą vilnonę antklodę 100% avies vilnos. Išmatavimai 130X140. Labai švelnią ir gražią FLOKATI parduotuvėj už 112 Lt. thumbup.gif
ramuneb
prisiminiau ir aš bajerį, užpildžiau anketą iki parduotuvėje apie Bauer firmos produktus, po kelių dienų paskambina, va jūs laimėjote siurprizą, tik reikia atvykti į mūsų atstovybę, atsivežti draugų, nu gerai galvoju vis ką nors gausiu, o kai nuvykau, aišku be draugų, tai manęs nepriimė, atseit be draugų, matyt, dėl vienos neapsimoka burnos aušint, ir siurprizų nesulaukiau........
rimtose firmose tokių triukų nebūna, vertinamas kiekvienas klientas...
Balta avele
Man irgi teko pora kartu Bauer pristatyme sudalyvaut, ejau tik is smalsumo, ir neturejimo ka veikt tuo metu, viena karta pristatinejo patalyne,kita puodus, na ka pasedejau, paklausiau, o kas juokingiausia abudu kartus laimejau po Bauer pagalvele ir isejau. Bet pries tai kai paminejau kad aciu nepirksiu, tai apsisuko ir nuejo, ir vsio su kitais bendrauja, o tu mazdaug nepirksi, tai von is cia ir dar toookiu zvilgsniu pasiziuri doh.gif
another
QUOTE(spaNguoliuke @ 2004 12 14, 13:58)
vakar kaip tik buvau Eastcon pristatyme. Pristatinejo perlines vonias, na kai klausai- tai nerealus daiktus, tinkamas vos ne visoms pasaulio ligoms gydyti- reumatai, sirdis, kepenys, masazas ir t.t. malonumas tas kainuoja ~3000, bet via tipo prezentacijos metu pigiau 300. Na galvojau, gerai, galeciau issimoketinai nusipirkti ir kas toliau? kiek kartu as vonioj guleciau? kol naujas daiktas tai pasinaudociau, o paskui?  unsure.gif  ir guletu nereikalingas daiktas, uzimtu vieta ir dar 3000 lt isleisciau be reikalo.

(P.S. bet vis tiek noreciau tokio daikto, bet ne uz 3000  wub.gif )
*

Si savaitgali teko isbandyti ta vonia. Na, jausmas nerealus thumbup.gif Vyro tevai nusipirko- atvaziavau pas juos skaudancia galva ir labai pavargusi, po dvieju dienu valgymo pilvas buvo issiputes ir skaudantis (su juo as isvis nemazai problemu turiu). Pagulde mane i ta vonia, esu tiesiog dekinga jiems uz tai, nes po dvieju maudyniu esu lyg naujai gimusi smile.gif Ir kas idomiausia- netekau 2kg (mano svoris iki siol niekaip nekrito nuo sausio pabaigos...) ir pilvukas susitrauke, nebeskauda man jo smile.gif Kad visas ligas gydo, tai neee, bet padeda labai daugeliu atveju, nes ir paprastas masazas labai naudingas yra smile.gif Siaip realiam poveikiui pajusti, reikia bent savaite kasdien maudytis smile.gif
Beje, jie sake, kad kaina pristatymo metu- 2100lt, o nepristatymo- apie 3000lt.
As nesirengiu pirkti, tai nezinau kokios kainos yra kitur, bet sitos vonios pranasumas tas, kad ji mobili. Jei gyvena vienam mieste, gali naudotis net kelios seimos smile.gif
Jauciuosi kaip sektante tiek prigyrusi blush-anim-cl.gif Bet man labai patiko rolleyes.gif

P.S. kainas lyginti ne visi gali... Vyro tetis sake, kad sitos vonios jau senai norejo, bet nezinojo kur isigyti, nes jie gyvenam nedideliame provincijos miestelyje
-MŠ-
Teko ir mums eastcom pristatyme sudalyvaut (tikiuos teisingai pavadinima parasiau rolleyes.gif )
o buvo taip... mano mama su eskursija nuvaziavo i europos(berods) parka, na ten jie salia bilietu gavo kazkokias anketeles, uzpilde... po kiek laiko paskambina, tipo, Jus laimejote priza, jo atsiimti atvaziuokite sesiese (na tipo trys seimos). mama dar svarsto - vaziuot cia ar ne, gi ne kaune gyvena rolleyes.gif skmabina ikyriai:"na Jums bet kuriuo atveju apsimoka, priza jau vistiek laimejote..." Pasieme mama ir mane ten, apie tokia eastcom isvis girdeje nebuvom... blink.gif
nuvaziavom, tada reklamavo lygintuva uz kelis tukstancius... pasiklausem, pristatymas baigesi ir... viso gero. o zadetu laimejimu - schmoll.gif
Sesilija
Tie Eascon agentėliai tikrai labai įdomiai veikia. Mano uošviai anketas statybinių prekių parodoj užpildė. Bet kai nuėjus į teatrą man tą anketą ėmė brukti - atsiprašau mad.gif .
Minėjot, kad parke su bilietais davė tą anketą. Žmonės užpildo anketėles net nežinodami, kokia tai firma... Taip ir manipuliuoja žmonėmis... mad.gif

Niekas nepaminėjo Amway. Mes su vyru priš 5-6 metus buvom jų prezentacijoj. Pamatėm, kad balikliai, aokaičių valiklis labai geras daiktas, tai susigundėm. Sumokėjom berods 70 Lt. ir gavom startinį paketą - Loc, dar kažkokių priemonių, net nebepamenu, ir krūvą metodinės literatūros. Kai aš pradėjau tasknygeles skaitinėt, tai nė produktų man nebeprireikė. Ten buvo nurodymai, kaip surengti pristatymą. Surašyta, kur susodinti žmones, kur turi stovėti demonstruotojo kėdė, kokioj išskirtinėj vietoj reikia pasodinti žmogų, kuris aiškins pabaigoj marketingo planą blink.gif , kaip sudaryti svarbių, laiminų, sėkmingai dirbančių žmonių įspūdį susirinkusiems blink.gif blink.gif blink.gif ... Visą tai perskaitę pasijutom apgauti ir nė karto tų produktų nebepirkom. Tik anyta šį bei tą vis padovanodavo: tai vitaminų, tai pastos, tai šveistukų. Kaip ir pa_radizė, naudoju, nes didžiulių pinigų nemokėjau tongue.gif .

Ir Tupperware gaminukais mane anyta aprūpina. Užsako, užmoka, o man tik bereikia nueit ir pasiimti iš demonstruotojos. Ji, matyt, kaip ir Madrid, bloga sektantė megalol.gif , nes tik atiduoda prekę, trumpai paaiškina, jei ko paklausiu, atsako, tikrai nepliurpia, ko nereikia. Abi liekam patenkintos. Ir aš, ir ji biggrin.gif .
Noa
QUOTE(Sesilija @ 2004 12 30, 18:26)

Niekas nepaminėjo Amway.
*

Taigi skyrely "daiktai" visa tema yra biggrin.gif Ir jau antra, pirma buvo per didele biggrin.gif Pilna arsiu amwejininku, ui kokiu arsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Te ka nors parasyk. ot gausi malku... biggrin.gif

As pastoviai parasau rolleyes.gif
Sesilija
Snape, dėl silikoninių kepimo formų...

Senukuose jų yra pirkti. Itališkos. Kokybė, manau, neturėtų būti prasta.

user posted image

user posted image

user posted image
Sesilija
QUOTE(Noa @ 2004 12 30, 17:48)
Taigi skyrely "daiktai" visa tema yra biggrin.gif Ir jau antra, pirma buvo per didele biggrin.gif Pilna arsiu amwejininku, ui kokiu arsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Te ka nors parasyk. ot gausi malku... biggrin.gif

As pastoviai parasau rolleyes.gif
*

Skaičiau anądien tą temą, žinau, kad tu toj temoj iš amwajininkų už konsultacijas užmokėt prašai megalol.gif , nes jie miega, o tu greičiau pakonsultuoji, kokiu santykiu ką atskiest thumbup.gif .
Turėjau omeny, kad būtent šioj temoj, prie sektantų, nebuvo dar amway paminėta biggrin.gif . O jie ten ir visokias keliones organizuoja... Dar teko girdėti, kad tikrino su tokiu aparačiuku rankos taškus daktarytė (nežinau, tikra ar apsišaukėlė), kokių vitaminų trūksta ir kokiusgeraiusia vartoti. Spėkit iš 3 kartų, kurie vitaminai geriausi megalol.gif megalol.gif megalol.gif .
vilma Liu
Sesilija, nu baisiai idomu kokie vitaminai geriausi cool.gif
Sesilija
QUOTE(vilma Liu @ 2004 12 30, 18:17)
Sesilija, nu baisiai idomu kokie vitaminai geriausi cool.gif
*

Na, pagalvojam, pagalvojam, pamątom, pamąstom... , na, na, kaip manot? Aš tai nesakysiu cool.gif megalol.gif .
Board
Dar prisiminiau kai man buvo -niolika ir ieskojau papildomo darbo, susigundziau nueiti i kazkurios kosmetikos firmos (o gal ir amway doh.gif ) pristatyma. Uzeinu i sale didziausia (kazkur senamiesti vyko pristatymas, netoli Radvilu rumu, kur tiksliau nepamenu), sedi keli issigande zmogeliai, dairosi, irgi matyt zinojo apie papildoma darba tiek pat kiek ir as schmoll.gif
Sedim tylu, bijom net sneket ir stai censored2.gif pasigirsta nezinia keliu decibelu garsumo muzika (ir dar kokia: TINA TURNER "YOU 'RE THE BEST", kol gyva busiu neuzmisiu biggrin.gif ), uzgroja taip kad ausyse spengt pradeda blink.gif , ir i scena isbega showoff.gif tease.gif new_russian.gif yahoo.gif - zodziu, saunuolis su visa komanda. pioneer.gif yu.gif victory.gif angel.gif console.gif ir pan. zmogeliu. Man jau tada iskilo noras rekti "Heeeeeeeeeeelp" ir begti, o kad ne brangioji kad jau atejai tai ir sedek, prie duru stovi dede Apsauginis ir stebi sale (as su prigimtiniu takto jausmu pagalvojau kad bus negrazu atsikelt cia dabar ir iseit megalol.gif taigi pasilikau) ir pradejo tas sekmingasis dede pasakot kaip jis per pirma menesi teuzdirbo 10Lt, juos investavo (neisleido! ) ir uzdirbo jau 100Lt per kita menesi, ir toliau geometrine proporcija: 3-10000, 4-vos ne 100000000 megalol.gif Zodziu po metu jis gali sau leisti daryti bet ka ir bet kada ir su bet kuo, i mano pakelta ranka ir kuklu klausima: "Tai o ka jus cia darot tada?" , manes paprase iseit biggrin.gif , kartu su manim isejo dar 7 is 10 atejusiu zmoniu thumbup.gif Taigi menkas biznis is to isejo. O atsakymo i savo klausima taip ir negavau.
Noa
Oi kaip zvengiau is Auges iliustraciju, mat as juos maciau, kaip jie ten sokineja ir spiegia laugh.gif megalol.gif

O dar karta irgi buvau atsidurus panasioj situacijoj, tik ten buvo herbalaifas. Tik tada jau neturejau igimto takto jausmo ir isejau pries prasidedant klyksmams, mat buvau macius (ivairiu asmenu geros valios deka) ir amway, ir tikejimo zodzio susirinkima (esminio skirtumo nepastebejau), ir siaip visokiu diskoteku, tai nusprendziau, kad kazko naujo nepamatysiu...biggrin.gif Rasiau, beje, kazkada kazkur giliai... biggrin.gif laugh.gif
Board
O gal ten ir gerbalaifas buvo, net nezinau dabar. Na zodziu visi jie man vienodi.
Linda
Stai kokia idomia tema suradau gossip.gif
As irgi, kaip madrid, is tu "sektanciu". Tupperware demonstruotoja. Ir turbut tokia pat netikra sektante, nes nebruku per jega (bent jau man taip atrodo biggrin.gif ) savo parduodamu prekiu. Kas nori - klausia, perka ir dekoja. Kas nenori - ir nereikia. Jokiom psichologinem pardavimu skatinimo schemom nesinaudoju - nesu ju maciusi ohmy.gif nors lankiau naujoku kursus ir grupiu vadovu kursus (po 4 men darbo tapau grupes vadove). Kaip ir bet kurioje profesijoje, taip ir cia yra visokiu darbuotoju. As pati tapau demonstruotoja, nes maniau, kad tik sau ir kelioms draugems pirksiu su nuolaida (mat patiko gaminiai), taciau patiko salygos vacation1.gif , mokymai, dovanos 000054.gif , tai isitraukiau kaip reikiant tongue.gif
Nesmagu aisku skaityti blogu atsiliepimu apie kitus demonstruotojus, bet yra kaip yra frusty.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.