Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piešimo kursai suaugusiems
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3
Svajotoja
Gal kas zinote, kur mokina piesti suaugusius (nuo 25m.)? Kokios kainos? Ar vaiksto ir visai zali, nesiruosiantys stoti kur nors i VDA?
Aciu smile.gif
H@v@n@
Apie kursus rasi čia
vija
Vilniaus mokytojų namuose yra J. Stauskaitės dailės mokykla vaikams, jaunimui ir suaugusiems.
http://www.dailesmokykla.lt

Taip pat toj pačioj Vilniaus gatvėj yra Savicko dailės mokykla, ten man atrodo ir jo galerija, atrodo Vilniaus 14. Gali bet kada užeiti pasiteirauti.

Apie kainas žinau tik mažiems vaikams (20lt/1,5h). Čia pas Stauskaitę. Suaugusiems manau brangiau.
Katrin
Labas!
safarikids
Dar Vilniuje, Konarskio gatvėje yra vaikų dailės mokykla, kurioje yra vakarinis skyrius suaugusiems. Ten mokoma piešimo, kompozicijos, skulptūros, tapybos, dailės istorijos, keramikos ir pan. Anksčiau užsiėmimai vykdavo 3 kartus per savaitę po 2 pamokas. Kokios dabar kainos - nežinau.
saullutė
Įdomu mirksiukas.gif . Nežinojau apie tai blush2.gif
jurcik
SOS help.gif padekit,

kur galima Kaune lankyti piesimo kursus suaugusiems (man 27m.)
Gal kas nors zinote???? Gal kas jau lanko ar lanke???? Labai seniai svajoju apie tai 4u.gif

Rasykite, labai lauksiu mirksiukas.gif
Paslaptingoji
jei ka domins tai as zinau Klaipedoje dailes studija "Guboja"ten yra visokiu grupiu,as lankau suaugusiu vakare.Musu vadovas dailininkas Aleksandras Ilginis.vyksta du kart savaitej,tikrai faina ax.gif
Smiltis
Sveiki,
paskutiniu metu kreizeju del meno , tai butu labai idomu suzinoti daugiau apie Klaipedos dailes studija Guboja- kur randasi, kiek kainuoja kursai suaugusiems ir po kiek zmoniu grupese?
Paslaptingoji
QUOTE(Sonatag @ 2006 02 22, 11:33)
Sveiki,
paskutiniu metu kreizeju del meno , tai butu labai idomu suzinoti daugiau apie Klaipedos dailes studija Guboja- kur randasi, kiek kainuoja kursai suaugusiems ir po kiek zmoniu grupese?
*

labas 4u.gif gerai kad parasei i AZ nes kiek cia buvau uzsukus niekas nesidomejo tai ir nebejau cia doh.gif
tai va,Guboja yra zveju kulturos rumuose,A.Ilginis desto suaugusiuju grupei,pirmadieni ir antradieni 18val.del zmoniu kiekio tai sunku pasakyt,is pradziu buvo daugiau gal kokis 10-12,o paskui atkrito keli,as tame tarpe nes pradejau dirbt o dirbu iki 22val,tai niekaip nebegaliu lankyt.jau du men kaip nebelankau,o seip pradejau nuo rugsejo.manau kad dabar nauja grupe rinks velnuo rugsejo,nors gali ir pati nueit susizinot.destytojas labai malonus siek tiek pagyvenes vyras,toks trpty paplaukes kaip ir pridera dailininkui biggrin.gif bet tikrai labai siltas zmogus.seip daug atkrito nes nelengva ten,miegot nebudavo kada,visokiu uzduociu jis ten sugalvodavo.mokejau 40lt i men,pigu jis nebrangininkas.
o seip iejimas ne pagrindinis ten,o toks nuosalej yra kampe,laiptukais pakyli i antra auksta ir pamatai ilga koridoriu tada eini kol randi duris su uzrasu guboja.
dabar net sirdy suspaude kai prisiminiau,fainai buvo...tik va tas darbas cray.gif
Smiltis
Ačiū už išsamų atsakymą. Ar daug pavyko išmokt per tą laiką kol lankei. Aš kažkurį vakarą pro žvejukus važiavau tai mačiau kad ten piešia. Bet gal ten susirenka visi tokie kur jau moka piešt. aš tai šitoj srity visai žalia. Kažkaip nedrąsu.
Paslaptingoji
QUOTE(Sonatag @ 2006 03 07, 15:09)
Ačiū už išsamų atsakymą. Ar daug pavyko išmokt per tą laiką kol lankei. Aš kažkurį vakarą pro žvejukus važiavau tai mačiau kad ten piešia. Bet gal ten susirenka visi tokie kur jau moka piešt. aš tai šitoj srity visai žalia. Kažkaip nedrąsu.
*

tai jau ner uz ka!pas mus grupej buvo visokiu,ir tokiu kurie tikrai neblogai jau piesia ir seip tokiu megeju(cia as).man ir buvo nedrasu is pradziu,bet jis kantriai mokina,taigi nebijok.o destytojas tai toks gudruolis,visad zinodavo kaip pakelt upa jei mato kad as jau nervijuos kad nemoku ar neiseina,sakydavo nu po 20metu tikrai jau galesi paroda atidaryt biggrin.gif ,zodziu suteikdavo vilties.
klausk kas tik domina ir jei susidomejai tai uzsuk ten nebijok,visi ten maloniai priima.
MELDA
O KAUNE? ax.gif ax.gif
Kramberis
QUOTE(jurcik @ 2006 01 12, 23:01)
SOS  help.gif  padekit,

kur galima Kaune lankyti piesimo kursus suaugusiems (man 27m.)
Gal kas nors zinote???? Gal kas jau lanko ar lanke???? Labai seniai svajoju apie tai  4u.gif

Rasykite, labai lauksiu mirksiukas.gif
*

Kaune galima Muitinės gatvė 4. Ten Kauno dailės akademija. Nuo 9 iki 12 val. yra piešimas, reikia pieštukų ir popieriaus lapo A1 formato. Nuo 12 iki 15 val. tapyba, reikia guašo A1 formato lapo, storų, plonų steptukų.
Kaina už tapybos kursus 30 Lt. Už piešimo 30 Lt., tai vyksta kiekvieną šeštadienį. Taip pat vyksta ir darbo dienomis. Bet nuėjusi tenai gali gauti išsamesnės inforamcijos. Bet šiuo metu jau tau nebeapsimoka, kadangi jau jie tuoj baigsis, nuo rugsėjo gali pradėti. Aš taip pat juos lankau, tam, kad atsipalaiduoju, man tai patinka. Aš tik einu į tapybos, gal kitais metais eisu piešimo. Nemoku ir nesu lankiusi aš jokių prieš tai menų mokyklų. Amžius toks koks ir Tavo. Ten renkasi dauguma jauniklių, bet nesijaučiu ten senė (as ju ir nepazistu).
jurcik
Labai, labai aciu uz informacija... bigsmile.gif thumbup.gif

O gal galetum apie tuos kursus aprasyti siek tiek placiau... na o kokiu piesimo techniku moko, kaip vyksta patys uzsiemimai, ar grupese daug zmoniu, ar uzsiemimus galima lankyti tik sestadieniais????????? 4u.gif

labai lauksiu info ir dar karteli aciu tongue.gif

nerile
Bet ar iMANOMA ismokti piesti kusuose, jei nei teptuko dorai nepalaikai atsiprasant? Man tai patiktu, bet jauciu sugebejimu 0...
Fenomenali
QUOTE(nerile @ 2006 06 06, 09:05)
Bet ar iMANOMA ismokti piesti kusuose, jei nei teptuko dorai nepalaikai atsiprasant? Man tai patiktu, bet jauciu sugebejimu 0...
*

Nemanau, kad į tokius kursus renkasi žmonės, kurie net teptuko rankoje nėra laikę... Visi mokykloje turėjome tokį užsiėmim kaip DAILĖ, jo meu visi palaikėme ir pieštuką ir teptuką... mirksiukas.gif

Kaunietės, kurios lankote piešimo ar tapybos kursus - kaip sekasi? Ar verta? Nes aš pati seniai svajoju apie tai wub.gif
egluteskarota
QUOTE(Bakardi @ 2007 07 13, 19:40)
Nemanau, kad į tokius kursus renkasi žmonės, kurie net teptuko rankoje nėra laikę... Visi mokykloje turėjome tokį užsiėmim kaip DAILĖ, jo meu visi palaikėme ir pieštuką ir teptuką... mirksiukas.gif

Kaunietės, kurios lankote piešimo ar tapybos kursus - kaip sekasi? Ar verta? Nes aš pati seniai svajoju apie tai wub.gif
*

o gal kas zinote piesimo ar tapybos kursu Vilniuje? noreciau rudens vakarus praleisti kurybingoje aplinkoje smile.gif nors piest niekad nesimokiau, bet manau toks laisvalaikis butu superinis. gal zinote kokios kainos siais laikais?
Silvux
QUOTE(vija @ 2004 12 03, 09:38)
Vilniaus mokytojų namuose yra J. Stauskaitės dailės mokykla vaikams, jaunimui ir suaugusiems.
http://www.dailesmokykla.lt

Taip pat toj pačioj Vilniaus gatvėj yra Savicko dailės mokykla, ten man atrodo ir jo galerija, atrodo Vilniaus 14. Gali bet kada užeiti pasiteirauti.

Apie kainas žinau tik mažiems vaikams (20lt/1,5h). Čia pas Stauskaitę. Suaugusiems manau brangiau.
*

labai dekui uz nuoroda - seniai norejau uzsirasyti i kursus:)
RavenBlack
QUOTE(Silvux @ 2007 10 09, 13:36)
labai dekui uz nuoroda - seniai norejau uzsirasyti i kursus:)
*

Yra sestadieniais nuo 10 grupe ir treciadieni vakarais. Kainuoja uzsiemimas 30 lt, yra trys skirtingi mokytojai galima pagal temperamentas ir shiaip asmenine nuomone pasirinkti:) biggrin.gif
Obuolių Delčia
alio, alio! siauliuose ar yra? g.gif doh.gif
moniquefromlt
manau kad ismokt piesti gali visi. kuo zmogus vyresnis tuo jis tvirciau rankoje laiko piestuka ir jaucia stricha ir spalva. aisq talentas lieka talentu, bet jei labai norejus pasistengus ir galejus visi keliai atviri..

kaliope
Sveikos, reiks ir man bandyt uzsirasyti i piesimo kursus, nes rankeles niezti, kaip piesti norisi..bet dabar galvoju, ar butu nuo sausio menesio galima...reiks pasiskambyt...
kristutee
Labutis visoms, kurios tylius rudens vakarus nori praleisti ne šiaip sau, o tobulinant ir išreiškiant save.... .Aš pati apie tai seniai svajojau ir pagaliau atsirado mano gyvennime laiko. tik kažkaip informacijos mažoka... ax.gif ar yra tokių, kurios jau pradėo lankyti ir gali pasidalinti savo įspūdžiais apie piešimo pamokas Vilniue?
tiesa, aš kai lankydavausi Mažvyde, nuolat matydavau skelbima, kad stiklokaroliukai kviečia į tokias panašias pamokas, ten, berods, ir su temom būdavo ir t.t. bet dabar užėjau i stiklokaroliukai.lt ir matau, kad siūlomi tik kitokie kursai... verysad.gif
gal kas žinot ką nors apie tai? norėjau nusiųsti jiems e-mail'ą, bet nerandu adreso, taip tai užklausčiau, ar dar organizuojamos pamokos.
šiaip ar taip, užsuksiu į mažvydą skelbimų pasidairyt. ir dar, gal yra norinčių kartu pradėt lankyt pamokėles (jei tokias atrasim tongue.gif )? manau su kompanija drąsiau... blush2.gif tik aš galiu ne visom dienom. na, bet apie tai vėliau, pirmiausia reik rasti KUR smile.gif
kaliope
Laba,
as po Nauju metu kazkur planuoju, ryt pabandysiu pasiskambint ir tiksliau suzinot, ar bus galima prisijungt ir pan., kokie technika piest moko blink.gif
Imagee
Jei ka domintu PIESIMAS VILNIUJE, rasykit az smile.gif Uzsiemimai vyksta su kiekvienu mokiniu individualiai, atsizvelgiant i jo gabumus ir poreikius. Galima pasirinkti jums patogu laika (tiek darbo dienom, tiek savaitgaliais).

Kaina priklauso nuo to, kiek kartu per menesi zadat lankyt (KUO DAZNAIU, TUO PIGIAU):
4 kartai (arba 2 kartai po 2val.) per menesi - 96 lt (vienas uzsiemimas 24 lt),
8 kartai (arba 4 kartai po 2val.) per menesi - 168 lt (vienas uzsiemimas 21 lt),
12 kartu (arba 6 kartai po 2val.) per menesi - 216 lt (vienas uzsiemimas 18 lt).
Jei nezinot, kiek lankysit, galit kiekviena karta tartis vienam uzsiemimui ir moket tik uz ta viena uzsiemima - tokiu atveju jis kainuos 27 lt.
rudens-vaikas
QUOTE(kristutee @ 2007 11 05, 23:25)
Labutis visoms, kurios tylius rudens vakarus nori praleisti ne šiaip sau, o tobulinant ir išreiškiant save.... .Aš pati apie tai seniai svajojau ir pagaliau atsirado mano gyvennime laiko. tik kažkaip informacijos mažoka... ax.gif  ar yra tokių, kurios jau pradėo lankyti ir gali pasidalinti savo įspūdžiais apie piešimo pamokas Vilniue?
tiesa, aš kai lankydavausi Mažvyde, nuolat matydavau skelbima, kad stiklokaroliukai kviečia į tokias panašias pamokas, ten, berods, ir su temom būdavo ir t.t. bet dabar užėjau i stiklokaroliukai.lt ir matau, kad siūlomi tik kitokie kursai... verysad.gif
gal kas žinot ką nors apie tai? norėjau nusiųsti jiems e-mail'ą, bet nerandu adreso, taip tai užklausčiau, ar dar organizuojamos pamokos.
šiaip ar taip, užsuksiu į mažvydą skelbimų pasidairyt. ir dar, gal yra norinčių kartu pradėt lankyt pamokėles (jei tokias atrasim tongue.gif )? manau su kompanija drąsiau... blush2.gif  tik aš galiu ne visom dienom. na, bet apie tai vėliau, pirmiausia reik rasti KUR smile.gif
*

aš irgi norėčiau, bet tik po Naujų Metų bigsmile.gif
Imagee
Tai galit kreiptis ir po naujuju metu, nebutinai dabar smile.gif Rasykit tada az, kai uzimanysit lankyt smile.gif
smili1

Laba diena

Mane labai domina piesimas Vilniuje smile.gif

Kur vyksta sie uzsiemimai?

Kaip butu galima suzinoti daugiau arba kur uzsirasyti?

Aciu labai.

QUOTE(Imagee @ 2007 11 13, 13:05)
Jei ka domintu PIESIMAS VILNIUJE, rasykit az smile.gif Uzsiemimai vyksta su kiekvienu mokiniu individualiai, atsizvelgiant i jo gabumus ir poreikius. Galima pasirinkti jums patogu laika (tiek darbo dienom, tiek savaitgaliais).

Kaina priklauso nuo to, kiek kartu per menesi zadat lankyt (KUO DAZNAIU, TUO PIGIAU):
4 kartai (arba 2 kartai po 2val.) per menesi - 96 lt (vienas uzsiemimas 24 lt),
8 kartai (arba 4 kartai po 2val.) per menesi  - 168 lt (vienas uzsiemimas 21 lt),
12 kartu (arba 6 kartai po 2val.) per menesi - 216 lt (vienas uzsiemimas 18 lt).
Jei nezinot, kiek lankysit, galit kiekviena karta tartis vienam uzsiemimui ir moket tik uz ta viena uzsiemima - tokiu atveju jis kainuos 27 lt.
*

Imagee
QUOTE(smili1 @ 2007 11 19, 22:33)
Laba diena

Mane labai domina piesimas Vilniuje  smile.gif

Kur vyksta sie uzsiemimai?

Kaip butu galima suzinoti daugiau arba kur uzsirasyti?

Aciu labai.
*

Detalesne informacija az smile.gif
kristutee
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 14, 13:23)
aš irgi norėčiau, bet tik po Naujų Metų  bigsmile.gif
*

tai einam kartu po naujako? mirksiukas.gif smile.gif
rudens-vaikas
QUOTE(kristutee @ 2007 11 21, 19:49)
tai einam kartu po naujako?  mirksiukas.gif  smile.gif
*

tik kur? bigsmile.gif
nes aš individualių pamokų nelabai noriu. Mat jau žinau, kad man lengviau mokytis tiek žiūrint į savo, tiek į kitų klaidas. Biškį mokiaus dailės mokykloj, tai tryse eidavom - pats tas būdavo thumbup.gif
Ir mano tikslas nėra išmokt tobulai piešt. Aš labiau norėčiau gerai laiką praleist, papiešt ir buvusius įgūdžius atgaivint wub.gif
O kadangi dar mokausi, ir kitą semestrą laukia du tyrimai, kuriuos būtinai reikės daryti, tai ir laiko ką nors daugiau padaryt neturėsiu biggrin.gif
kristutee
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 22, 09:58)
tik kur? bigsmile.gif
nes aš individualių pamokų nelabai noriu. Mat jau žinau, kad man lengviau mokytis tiek žiūrint į savo, tiek į kitų klaidas. Biškį mokiaus dailės mokykloj, tai tryse eidavom - pats tas būdavo  thumbup.gif
Ir mano tikslas nėra išmokt tobulai piešt. Aš labiau norėčiau gerai laiką praleist, papiešt ir buvusius įgūdžius atgaivint  wub.gif
O kadangi dar mokausi, ir kitą semestrą laukia du tyrimai, kuriuos būtinai reikės daryti,  tai ir laiko ką nors daugiau padaryt neturėsiu  biggrin.gif
*

na visai kaip aš biggrin.gif aš irgi dailės mokykloj mokiausi, irgi noriu atgaivinti tai, ką seniai pamiršau ir užbėgti už akių laikui, kuris mano galvoj tuoj visai viską ištrins, ką aš ten išmokau... doh.gif ir taip pat studijuoju, tai laiko neturiu tiek daug, tuo labiau mano dukryte dar visai "beibis". na, bet svarbiausia, dirbt nereikia, tai viską galiu daryti, tik noro reik turėt smile.gif
rudens-vaikas
QUOTE(kristutee @ 2007 11 22, 14:27)
na visai kaip aš biggrin.gif aš irgi dailės mokykloj mokiausi, irgi noriu atgaivinti tai, ką seniai pamiršau ir užbėgti už akių laikui, kuris mano galvoj tuoj visai viską ištrins, ką aš ten išmokau... doh.gif  ir taip pat studijuoju, tai laiko neturiu tiek daug, tuo labiau mano dukryte dar visai "beibis". na, bet svarbiausia, dirbt nereikia, tai viską galiu daryti, tik noro reik turėt smile.gif
*

o tu gal ir visą dailės mokyklą baigei?
Nes aš ten tik šiek tiek daugiau nei metus privačiai pasitryniau, tada pusmečiui nulėkiau į VDA kursus (bet ten labai nepatiko, nes sugrūsdavo visus į mažą klasę, o žmonių koks pusšimtis, tai net netilpdavo visi molbertų pasistatyt, jau nekalbu apie tai, kad kai kurie net nematydavo, ką piešti, tai piešdavo jau nuo kolegų nupieštų daiktų lotuliukas.gif ), o tada išsilaikiau egzus mokykloj ir įstojau į universitetą. Mokytis čia mums tenka tikrai daug, tai per laiką ranka visai atbuko, o jau visai neblogai atkalus buvau. Netgi pusę galvos nupiešiau (t.y. nosį, akis ir lūpas) ir vieną plokštuminę galvą lotuliukas.gif . Tuo mano pasiekimai ir baigėsi verysad.gif
Ai, dar pamiršau pasakyt, kad ne visi mokytojai manęs nori, nes mano piešinius sunku taisyt. Esu kairiarankė biggrin.gif
Imagee
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 22, 09:58)
tik kur? bigsmile.gif
nes aš individualių pamokų nelabai noriu. Mat jau žinau, kad man lengviau mokytis tiek žiūrint į savo, tiek į kitų klaidas. Biškį mokiaus dailės mokykloj, tai tryse eidavom - pats tas būdavo  thumbup.gif
Ir mano tikslas nėra išmokt tobulai piešt. Aš labiau norėčiau gerai laiką praleist, papiešt ir buvusius įgūdžius atgaivint  wub.gif
O kadangi dar mokausi, ir kitą semestrą laukia du tyrimai, kuriuos būtinai reikės daryti,  tai ir laiko ką nors daugiau padaryt neturėsiu  biggrin.gif
*

Neturiu dideles studijos, todel ir vyksta individualiai. Maksimum du zmones vienu metu galetu ateit.
Vilmora
[quote=Kramberis,2006 04 14, 10:56]Kaune galima Muitinės gatvė 4. Ten Kauno dailės akademija. Nuo 9 iki 12 val. yra piešimas, reikia pieštukų ir popieriaus lapo A1 formato. Nuo 12 iki 15 val. tapyba, reikia guašo A1 formato lapo, storų, plonų steptukų.
Kaina už tapybos kursus 30 Lt. Už piešimo 30 Lt., tai vyksta kiekvieną šeštadienį. Taip pat vyksta ir darbo dienomis. Bet nuėjusi tenai gali gauti išsamesnės inforamcijos.  Bet šiuo metu jau tau nebeapsimoka, kadangi jau jie tuoj baigsis, nuo rugsėjo gali pradėti. Aš taip pat juos lankau, tam, kad atsipalaiduoju, man tai patinka. Aš tik einu į tapybos, gal kitais metais eisu piešimo. Nemoku ir nesu lankiusi aš jokių prieš tai menų mokyklų. Amžius toks koks ir Tavo. Ten renkasi dauguma jauniklių, bet nesijaučiu ten senė (as ju ir nepazistu).
*

Įdomu ar tie kursai šiais metais dar vyksta? Gal kas žinot?
erkaaaa
Gal kas zinote kas klaipedoje gali paruosti stojamiesiems i Vilniaus dailes akademija Klaipedos fakultete<vizualus dizainas< labai reikia g.gif
rudens-vaikas
QUOTE(erkaaaa @ 2007 12 02, 22:05)
Gal kas zinote kas klaipedoje gali paruosti stojamiesiems i Vilniaus dailes akademija Klaipedos fakultete<vizualus dizainas< labai reikia g.gif
*

Taigi pačioj katedroj ir vyksta paruošiamieji kursai 4u.gif . Dėstomas akademinis piešimas, tapyba ir dizainas. Gali lankyt ką nori. Bent kai aš ėjau, tai vykdavo šeštadieniais po pusę dienos (aš į viską ėjau) ir labai brangu nebuvo. Nubėk ten ir pasiklausk, viską tau pasakys vietoj, nes dabar jau nebeturiu nei jokio telefono tų dėstytojų, nei kitų koordinačių doh.gif Praktiškai visi lankę sustodavo, nėra ten labai sunku įstot. Be to, tie dėstytojai patys ir per stojamuosius sėdi, taip kad jau per paruošiamuosius kursus dėsto būtent tai, ko iš tavęs norės. Aš kai pirmą kartą nuėjau, tai labai aiškiai viską išdėstė, ką per egzus reik daryt, kaip jiems ruoštis ir t.t.
erkaaaa
ACIU LABAI thumbup.gif Net nezinojau kad ten yra, galvojau kad samdyt atskirai kazka reikia. smile.gif Suteiket vilti istoti, butinai nuleksiu ir pasiteirausiu.
rudens-vaikas
QUOTE(erkaaaa @ 2007 12 05, 20:15)
ACIU LABAI thumbup.gif  Net nezinojau kad ten yra, galvojau kad samdyt atskirai kazka reikia. smile.gif  Suteiket vilti istoti, butinai nuleksiu ir pasiteirausiu.
*

nėr už ką mirksiukas.gif
Imagee
Ar bus dar norinciu lankyt piesima si menesi?
Imagee
Nuo kovo menesio individualius piesimo kursus galima lankyti ne tik po viena, bet ir dviese. Taip skirsis ir kainos.

Lankant po viena:
4 val. per menesi - 96 lt (1 val. - 24 lt),
8 val. per menesi - 168 lt (1 val. - 21 lt),
12 val. per menesi - 216 lt (1 val. - 18 lt).
Jei lankai 1-3 val. per menesi, valandos kaina yra 27 lt.

Lankant dviese (kaina vienam zmogui):
4 val. per menesi - 84 lt (1 val. - 21 lt),
8 val. per menesi - 144 lt (1 val. - 18 lt),
12 val. per menesi - 180 lt (1 val. - 15 lt).
Jei lankai 1-3 val. per menesi, valandos kaina yra 24 lt.

Imagee
TURIU NAUJIENU smile.gif

Kai atsils orai, bus organizuojami SAVAITGALIO PLENERAI (piesimo ir tapybos) GAMTOJ Vilniaus rajone. Turime tam reikalui puikia vieta, netoli miskas ir ezeras, grazus vaizdai. Bus galimybe atvaziuot su palapinem visam savaitgaliui, o kas nores, gales grizt namo nakvynes (nes netoli).

Ko tokiam plenerui reikes? Piesimo priemoniu, popieriaus, kokios nors papkes ar kito kieto pagrindo (ant ko pasidet popieriu), sulankstomos kedutes (buna tokios mazytes, skirtos zvejams; na, cia pagal poreikius) ir uzkandziu (jei ka, netoli yra parduotuve). Zinoma, jei bus noras issikept saslyku pietums ar pazvejot paryciais, tai tokia iranga irgi apsirupinkit biggrin.gif

Galima pasiimti kartu vyra ar vaikus (jei jiem piesimo konsultacijos nereikes, tai papildomai moketi nereikes). mirksiukas.gif

PLENERO TVARKARASTIS butu toks:
Jei atvaziuojat vienai dienai, jusu laikas yra nuo 10:00 iki 20:00, o kaina 60 lt.
Jei atvaziuojat dviems dienoms, jusu laikas yra nuo sestadienio 10:00 iki sekmadienio 19:00, ir visa dvieju dienu kaina yra 90 lt.
Jei papildomai reikia konsultacijos vaikui, dalyvaujanciam plenere, taikoma 50% nuolaida smile.gif

Galima veluot, galima isvaziuot anksciau ar daryt pertraukas, kada patogu. mirksiukas.gif

Galit kooperuotis, kada kam patogiau, ir man pranest, kuri savaitgali noretumet. Tada bandysiu derint.
Arba pati paskelbsiu, kuris savaitgalis numatomas.
Svarbiausia, kad lietaus nebutu smile.gif

Margosha
QUOTE(Imagee @ 2008 02 21, 13:56)
Nuo kovo menesio individualius piesimo kursus galima lankyti ne tik po viena, bet ir dviese. Taip skirsis ir kainos.

Lankant po viena:
4 val. per menesi - 96 lt (1 val. - 24 lt),
8 val. per menesi - 168 lt (1 val. - 21 lt),
12 val. per menesi - 216 lt (1 val. - 18 lt).
Jei lankai 1-3 val. per menesi, valandos kaina yra 27 lt.

Lankant dviese (kaina vienam zmogui):
4 val. per menesi - 84 lt (1 val. - 21 lt),
8 val. per menesi - 144 lt (1 val. - 18 lt),
12 val. per menesi - 180 lt (1 val. - 15 lt).
Jei lankai 1-3 val. per menesi, valandos kaina yra 24 lt.
*

Labas mane domintu ar jus turite kazkokia programa?? kiek laiko reiktu lankyti, kad kazko ismokti?
Margosha
ar cia kas uzsukat?? g.gif
Imagee
QUOTE(Margosha @ 2008 03 20, 16:39)
Labas mane domintu ar jus turite kazkokia programa?? kiek laiko reiktu lankyti, kad kazko ismokti?
*

Programa sudaroma kiekvienam individualiai, nes igudziai ir norai visu skirtingi.

Per kiek laiko ismoksi, priklauso nuo tavo pastangu. Jei reguliariai lankysi ir turesi laiko namu darbeliams, tai visa tai vyksta daug greiciau. O jei zmogus uzsuka karta per menesi, tai gan ilgas procesas. Lygiai tas pats, kaip mokytis kazkokiu instrumentu grot - vien teorijos neuztenka, reikia reguliariai lavinti ranka.
Gilberta
Norėčiau gauti atsiliepimų apie Imagee organizuojamus piesimo kursus. Ar patiko....ar ko išmokote?
aagnyte
Sweikos kaunietės,

Jei kuriai nors padėsiu - busiu laiminga smile.gif
Piešimo, tapybos ir keramikos prieš porą metų mokiausi A. Martinaičio dailės mokykloje. Man ten labai patiko, wėliau pakeičiau darbą ir nepavyko suderinti laiko. Jei neklystu, užsiėmimai būdavo 2 kartus per savaitę. Kaip yra dabar - tikrai nežinau.
Jei ką domina, paskambinkite į mokyklą ir sužinosite viską tiksliau:
Kauno Antano Martinaičio dailės mokykla
Šv. Gertrūdos g. 33, LT-44283, KAUNAS (37) 203534
blush2.gif
Imagee
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 07, 16:09)
Norėčiau gauti atsiliepimų apie Imagee organizuojamus piesimo kursus. Ar patiko....ar ko išmokote?
*

Tik menesi telanko smile.gif
gaika
Oliuke, as lankau pas Imagee, man patinka. Vaikstau karta i savaite, valandai. Mano noras buvo grynai ismokti akademinio piesimo pagrindu. Tai va ir makaluoju piestuku. Iki tol kursu nelankiau, tik is knygu mokiausi ir kiek mama (ji buvo dailininke) praeidama pro sali pamokydavo...

Imagee labai tokia tolerantiska ir atsargi "mokytoja" smile.gif pirmas susitikimas - pazintis, pademonstruoji savo igudzius aptari lukescius. Jei dera lukesciai - startuoji.

As manau, gal svarbu butu zinoti, kad nebus taip, kad ateini, tau pasako ka po ko tave mokys ir pirstu rodo. nebus, kad ateini i kazkokia klase. tiesiog neformalus patirties perdavimas smile.gif

As to ieskojau, tai man liuks.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.