Meri_ceri
2009 04 02, 21:25
QUOTE(lanvita @ 2009 04 02, 05:50) Man tai tik poreikis myletis stipriai sumazejes, tiesiog kancia, daznai atlieku tai kaip prievole, bet jauciu, kad tik del psichologiniu priezasciu  , nes vyras daznai su manim buna grubus, isvis nemoka reiksti siltu jausmu, o sekso nori kaip pasiutes, galetu kasdien, na o as su tokiu vyru uzsimanau tik retkarciais  . Pries santuoka 5metus pragyvenau su uz save vyresniu 15 metu, tai tokiu problemu nepazinojau, bet ir zmogus visai kitos dusios buvo, tarpusavio santykiai simtakart siltesni ir mielesni ir pakalbet apie bet ka buvo galima  . Tai sakau irgi, niekas man nepades, bet nors zinau, kad tai tik psichologines priezastys, nors spresti ju abiems neiseina, nelabai nori manes klausytis, o juo labiau visiskai nemato reikalo keistis, egoizmo pilnas iki pat ausu  . Na o kas liecia orgazma, tai galiu ji patirti, kai tik turiu labai noro, bet nepastoviai, nors anksciau buvo kitaip, tiesiog jauciu sirdy, kad nenoriu but salia tokio kieto zmogaus  . tai ir nebuk, ieskok tokio su kuriuo butu gera
lanvita
2009 04 03, 12:27
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 02, 23:25) tai ir nebuk, ieskok tokio su kuriuo butu gera  Noreciau, bet ne taip paprasta o ir tie gerieji nesimeto  .
zydriukasb
2009 05 22, 20:18
Sveikos, man taip pat ta pati problema nesu patyrusi niekada orgazmo .Bet ka daryti jei vaikinas nenori nieko kalbeti apie seksa nei kas jam patinka ,nei kaip jam patinka.Kaip su juo pakalbeti ir viska pasakyti..........
madeina
2009 05 22, 21:04
keisti vaikina Papildyta:QUOTE(Ji. @ 2009 03 30, 23:03) mes ir pajuokaujam lovoj, kažkaip tyliai rimtai nebūnam mylėdamiesi. gal tame bėda.. juokas lovoje nedraugas, tikrai!
QUOTE(zydriukasb @ 2009 05 22, 21:18) Sveikos, man taip pat ta pati problema nesu patyrusi niekada orgazmo .Bet ka daryti jei vaikinas nenori nieko kalbeti apie seksa nei kas jam patinka ,nei kaip jam patinka.Kaip su juo pakalbeti ir viska pasakyti.......... O įdomu kodėl jis nenori apie tai kalbėti? Gal dat neseniai draugaujate ir nesate tiek atviri, kad apie tai šnekėti? Na, kai man kas nepatinka aš apie tai pasakau, kad man patinka, kai va tą tą darai....reikia tik pasikalbeti.
vlagita
2009 05 24, 13:59
as patiriu tik tada kai dar pati save pastimuliuoju,o kitaip niekaip neiseina,dar jai poza neta tai isvis nieko nejauciu.pamenu tik ta pirma karta kai patyriau pati net netycia net issigandau kas cia man darosi.bet tai buvo tik karta o dabar turiu pastoviai sau padeti.
aniutka 99
2009 06 08, 16:42
QUOTE(vlagita @ 2009 05 24, 14:59) as patiriu tik tada kai dar pati save pastimuliuoju,o kitaip niekaip neiseina,dar jai poza neta tai isvis nieko nejauciu.pamenu tik ta pirma karta kai patyriau pati net netycia net issigandau kas cia man darosi.bet tai buvo tik karta o dabar turiu pastoviai sau padeti. O koks jausmas kai patiri? As bandziau g taska stimulioti, tai jausmas buvo kad noriu slapintis, biski net pasislapinau, ir stipriai raumenis susitrauke net issigandau bet malonumo nebuvo, o su vyru tai niekad nejauciu jis zino viska bandem bet deja, koks turi buti jausmas, o kai klitoriuka stimulioju tai skaudet pradeda daugiau nieko.
Kontaktas
2009 06 26, 09:08
Kuo daugiau apie TAI galvosi, ...kaip pasiekti tą O...tuo sunkiau jis bus pasiekiamas. Beje, ne vien moterims..... O save pastimuliuot...ar vyrui parodyt, kaip tau reikia....nieko tame blogo nematau.
Jooralt
2009 08 21, 17:56
O aš orgazmą patiriu tik naudodamasi vibratoriumi, ir tai klitorinį.. Ir nieko. Nors norėtųsi su savuoju kartu to malonumo..
Agnieska111
2009 10 27, 14:18
O ar imanoma patirti ta gilesni orgazma (berods vaginalinis vadinas), nes as tik klitorini patiriu?
Vertebra
2009 10 28, 11:07
QUOTE(madeina @ 2009 05 22, 22:04) juokas lovoje nedraugas, tikrai! Na, čia tikriausiai priklauso nuo situacijos. Aišku, jei juokaujama iš intymių dalykų, tarkim, varpos dydžio, sekso kokybės ir t.t., kas gali būti skaudu kuriam nors iš partnerių, tada geriau to nedaryti, bet šiaip tai pajuokavimas sumažina nerimą, o gali ir pats būti kilęs iš nesmagumo, susidrovėjimo, nerimo... Geriau pajuokauti, negu susipykti ar būti šiurkščiam... QUOTE(aniutka 99 @ 2009 06 08, 17:42) O koks jausmas kai patiri? As bandziau g taska stimulioti, tai jausmas buvo kad noriu slapintis, biski net pasislapinau, ir stipriai raumenis susitrauke net issigandau bet malonumo nebuvo, o su vyru tai niekad nejauciu jis zino viska bandem bet deja, koks turi buti jausmas, o kai klitoriuka stimulioju tai skaudet pradeda daugiau nieko. Sakoma, kad, kai patiri orgazmą, to jausmo su niekuo nebesumaišysi  . Taip kad dar viskas prieš akis  . Galbūt paieškokite informacijos internete, kaip galima kažką pakeisti? Aišku, tos informacijos tokia jūra, kad galima laisvai ir pasiklysti  . Man pasirodė visai įdomus forumas www.sexnarod.ru, yra ir straipsnių, ir pokalbiai pačiomis įvairiausiomis temomis. Gal beskaitydama atrasite, kaip pažadinti savo seksualumą, tuo pačiu - pajusti malonumą. QUOTE(Agnieska111 @ 2009 10 27, 15:18) O ar imanoma patirti ta gilesni orgazma (berods vaginalinis vadinas), nes as tik klitorini patiriu? Yra įvairių versijų, vieni teigia, kad nebūtinai ta pati moteris patiria abiejų rūšių orgazmus, kiti - kad tai įmanoma. O dar vieną įdomų dalyką esu girdėjusi, tai kad moterų smegenyse yra labai labai daug centrų, atsakingų už seksualumą, kai vyrų smegenyse yra tik vienas centras. Tad jeigu moteris nėra seksuali, negali tuo mėgautis - ji tik "mieganti", "nepažadinta" moteris, nes biologiškai tas įmanoma  .
QUOTE(zydriukasb @ 2009 05 22, 21:18) Sveikos, man taip pat ta pati problema nesu patyrusi niekada orgazmo .Bet ka daryti jei vaikinas nenori nieko kalbeti apie seksa nei kas jam patinka ,nei kaip jam patinka.Kaip su juo pakalbeti ir viska pasakyti.......... Aš manau, kad visad reikia kalbėtis, kas patinka, o kas blogai, nes vyrai gi ne ekstrasensai, kad nuspėtų ko nori.  O tuo blogiau, kai pati nežinai, tada reikia viską bandyt Dėl vyro metimo, tai tikrai pritariu, kad nėra viskas taip paprasta. Bet jei negalima nei susikalbėti, tai irgi negerai. Manau, kad geriau jokio negu toks, su kuriuo blogai. Jei net sekse iš jo nėra naudos, tai kam toks?
vogoniene
2010 03 06, 21:02
nylla11
2010 04 22, 21:39
QUOTE(amarrile @ 2009 02 19, 20:25) Misionieriaus poza ir orgazmas man nesuderinama.Bet su pagalvele po klubais.... aha, pats didziausias geris is visu galimu tokia poza... mmm...
mylimuke
2010 04 23, 15:25
Jūs gal kraustykitės į miegamojo skyrelį, nes jūsų kalbos skyrelio nelabai atitinka, be to, ten rasit daugiau patarimų, kas kaip ir kodėl  Tik jums reikia surinkti 100 žinučių, kad jus ten įleistų.
MarkiuS
2010 05 04, 12:50
keiskit partneri jei kirvis koto neatitinka  filosofai.. juk nesimasturbuojates, o mylites.. tai prie ko cia skaitymas domejimasis.. o jei ant pirmo pasitaikiusio pabandet tai ka noret.. pabandyk kitur  kuo daugiau mechanikoj gilinsities tuo labiau nesigaus.. pasiduok tekmei, netiketumui, nenoredama to sulauksi kai maziausiai galvosi.. megaukis ta minute kas vyksta, tuom kas vyksta tai ir net nepajusi kaip susipurtysi
grazi furija
2010 06 20, 21:03
Dovanokite,jei rašau ne į tą temą,bet neradau tinkamesnės.. Turiu tokio dalyko kaip "MAX DESIRE". Sexual Enhancement For Women. Kas tai per dalykas aš tiek dar suprantu  Toliau rašo,kad šios tabletės sustiprina moteriai malonumą,aistrą ir pan. ...būsimas vyras pabandymui parvežė iš komandiruotės užsienyje. Problemų lovoje nėra,bet kaip visada,kai gerai,norisi dar geriau  O ir labai smalsu.Tik va tas gražiai įpakuotas buteliukas jau beveik metai stovi pas mane stalčiuje ir aš vis nesiryžtu išbandyti. Stiprios kavos išgėrus man širdelė kalatojasi,o jei jų poveikis kažkoks panašus..........bijau dėl sveikatos  Gal kažkas bandė ar girdėjo atsiliepimų apie šį preparatą?
grazi furija
2010 06 20, 21:53
Dabar perskaičiau kai kurių nusiskundimus dėl orgazmų... Mano nuomonė tokia,kad didžiausia klaida yra skirstyti orgazmus į klitorinius ir vaginalinius. orgazmas yra orgazmas. Su saviškiu jaučiuosi visiškai atsipalaidavusi,pasitikiu juo,dėl nieko nekompleksuoju ir nei kiek neperdėsiu pasakydama,kad kiekvieną kartą mylėdamasi patiriu tris,kartais ir keturis orgazmus vieną po kito  Klitorinius orgazmus. Bet kokio pobūdžio yra tas orgazmas tą minutę,kai iš malonumo rangaisi ir nejučia išsprūsta garsai nuo kurių naktį pabunda kaimynai....tą minutę man tai rūpi mažiausiai. Ir aš nekvaršinu sau galvos
Sveikos  Aš pirmus kartus mylėdamasi (tai buvo prieš 10,5 metų) nejaučiau JOKIO malonumo. Ir antrą, ir trečią kartą. Gal tik iš kokio penkto pajutau nors kokį malonumą. Orgazmą pajusdavau pakankamai retai, bet visgi pajusdavau. Tokia padėtis tęsėsi gal todėl, kad tam vaikinui nebuvo ypatingų jausmų, ir man tas seksas buvo tik kaip duoklė - jis manęs netraukė, man seksas apskritai nebuvo įdomus. Paskui atsirado žmogus, prie kurio virpėdavau vos prisilietus, ir orgazmą pajusdavau greičiau, nei jis pradėdavo manyje ritmingai judėti  Bet mes išsiskyrėme BET. Visą laiką, kiek mylėdavausi po to, orgazmui patirti man reikėdavo labai daug pastangų. Patirdavau jį tiek pat kartų, kiek nepatirdavau. Ir tai tęsėsi iki kokių 2008 metų, kol paprasčiausiai pasijutau subrendusi seksui. Būdavo tikrai beprotiškų gilių orgazmų iki staugimo, bet būdavo ir labai daug kartų, kai nulis reakcijos. O kai manyje kažkas įvyko, kai sugebėjau pradėti atsipalaiduoti, atsiduoti žmogui visa savo esybe, visa būtimi - mano orgazmai tapo ir daug gilesni, ir daug dažnesni, ir išvis atsirado didelis poreikis seksui. Šitos seksualinės brandos metu aš neturėjau ir neturiu nuolatinio partnerio, bet ji atėjo būtent tada. O kol nejutau tokio didžiulio poreikio seksui, kol jo nesuvokiau kaip visiško besąlygiško susiliejimo su kitu žmogumi, kol neleidau sau visiškai ir bekompromisiai atsiduoti, mano seksas buvo žymiai blogesnis. O visiškas atsidavimas įmanomas ne tik kai pasitiki partneriu, bet ir kai pažįsti ir pasitiki savimi. Nuo to ir pradėkit
Cia gal jau vyrukas turetu padirbeti kaip reikia ir butinai moketi atsipalaiduoti paciai ir miegautis
|
|