Dariau dukrytei pieniska kose su makaronais, bet jai nepatiko, bet kai vyras valgo, tai pirma stovi prie stalo ir praso
Karta savaitej valgo makaroniuku
mano berniukas labai megsta makaronus verdu su pienų arba su sviestu valgo puikiai
Valgo puikiai makaronus
maniske valgo makaronus su kecupu ir sviestuku
Maniskis makaronus valgo nuo 7mmenensiu ir gana daznai su sviestuku, ar mesyte, jam labai patinka
Duodu. Valgo, bet tik su pirstukais
o mums makaronai nelabai, matyt is principo nebus megejas miltiniu patiekalu..
Makaroniukus, tai mes valgome gana retai, nes as siaip ju pati nelabai megstu, tai ir savo mazytei retai verdu
Mano mazius irgi megsta makaronus, bet nededu jokiu prieskoniu, priedu, kecupu ir pan. Valgo tik su sviestuku.
Bandėme,bet nelabai o kečiupų tai jokeis būdais oi oi
duodu bet retai...dabar galvoju kodel
bent karta i savaite verdam,labai patinka su suriu,vienas patiekalas kurio niekada neatsisako
isbraukit viska is raciono kas is baltu miltu;suaugusiems taipat
mano pupa irgi megsta , duodu su sviestuku, mesyte ....
buvo metas, kai tik makaronus tevalge, su sviestuku arba suriu. dabar kelis kartus per savaite
Labai megstam makaronus su mesyte ar taip tik su sviestuku
valgom ir mes makaronus,nesenai pradejome.su grietine ir vos,vos ketcupo.makaronus perku su kiausiniu,jie minkstesni.
mano berniukai mėgsta makaronus, bet vienam jie turi būti būtinai su mėsa, o kim su cukrum
Labai megstam ypac su mesyte,nors ir sriubyte su makaronukais megstramiausia,dar megsta tokia kose makaroniukai su virtu kiausiniu,galetu makararonus valgyti kiekviena diena
ir maniskis megsta makaronus. Verdu vandeniuke smulkias zvaigzdeles, truputi cukraus, druskos. Isvirus sauksteli giretines ir puse saukstelio sviestuko. Truputi pablenderuoju. Valgo puikiai. Valgom 1-2 kartus per savaite.
Makaronu sunelis nemegsta, bet jei valgytu, tai manau kelis kartus per savaite galima isvirti
Na į 2 sav. kokį kartelį suvalgom.
maniske "makaronine" kaip as sakau:D
Makaronus maniskes galetu valgyti kiekviena diena, bet gauna mazdaug 2 kartus per savaite
valgomakaronu sriubyte su pienu, kose su kecupu irlabai patenkinta:)
maniskis makaronu fanas, jam tik duok
Mes irgi labai megstame makaroniukus
O aš kažkodėl retokai išverdu makaroniukų dukrytei
Sunus 1 m. valgo makaronu 2-3 kartus per sav., bet ne tik kvietinius (kaitalioju su kukuruzu makaronais). Labai megsta
beje, sergam AD, taigi daug "mandrumu" skaninimui negalime naudoti |