nevalgo, tikriausiai nemegsta
pas mus makaronai irgi daznas patiekalas,labai megsta spageti,lazanija...
prabunda ryte vaiksto ir kononai kononai
Bent karta i savaite makaronai musu seimos valgiarastyje buna. Kai tik paruosiu pietus, kaip mat prie tecio ir butent is jo lekstes
QUOTE(Rene @ 2007 03 06, 16:13) Sveikos mamytes. Noreciau paklausti, kaip daznai jus savo vaikuciams duodat makaronu? Mano dukrytei yra 1 m. 1 men. ir as jai duodu makaronu mazdaug 1 k. savaiteje, vakare, vietoj koses. Makaronus visada verdu su darzovem (moliugu ir morka, ar tik su moliugu, morka). Skaiciau, kad makaronai taip pat yra vertingas maisto produktas (nors ten tik miltai ir vanduo). Bet jeigu duodu su darzovem, manau yra zymiai vertingiau. Pasidalinkim savo nuomone apie makaronus. duodu 1-3 per savaite o kartais ir nei vieno, siaip su mesa ir darzovem arba pieniska sriubye buna, bet kad vertingas butu tai nemanau kazkaip, tik tiek kad ji juos vaglo gan noriai
MANO MAZYTE MAKARONUS MEGSTA SIAIP DARAU MAZDAUG 2-3K I SAVAITE
Maniškė laaaabai mėgsta išvirtus, o paskui pakepintus makaronus ant sviesto, bet kažkodėl visiškai nevalgo pieniškos sriubos
O mano merginai pieniška makaronų sriuba arba tiksliau sriubakošė
kai mano dukriuke atisake bulviu koses su mesa, tai pameginau isvirt makaronu, tai valgo tik duok, ir vienus ir su mesyte:) valgom beveik kasdien:)
Mano Kamilyte makaronus su pienuku valgo daznai vakarienei ,nes jau viskas jai pabode ar ko nors nesinori...,bet makaronai kolkas lenda...
Maniškis makaronus valgo tik sriuboj.Taip tai spjauna lauk ir viskas
mes makaronus valgom pora kartu i savaite
Mes taip pat valgom ir labai megstam makaronus!Bet pradejau duoti jau po 1metuku.Nes tie makaronai tai miltai is ju jokios naudos
mes irgi valgom pora kart i savaite makaronus su mesyte jam patinka
As taip pat duodu nuo 1 m. karta per sav. su mesyte ir 1-2 k. pusryciams pieniska-reikia gi kazkaip paivairinti raciona
jei paisyčiau jos norų, tai valgytų du kart dienoj
[IMano mazoji irgi ziauriai megsta makaronus
Jei butu maniskio valia, tai kirstu issijuoses juos kasdien (ypac su mesyte)
Mano berniukai taip pat labai mėgsta makaronus
QUOTE(roman @ 2007 12 18, 22:36) Mes taip pat valgom ir labai megstam makaronus!Bet pradejau duoti jau po 1metuku.Nes tie makaronai tai miltai is ju jokios naudos O tu pati pagamink makaronus...kiausiniai ieina i naminiu makaronu sudeti,ir skanu ir nauda As gaminu (hmm..tiksliau mano vyras - vaiku tetis juos gamina) bet valgom ir pirktinius...nesibaidom ju...
mes valgome gana daznai, tai buna sriubyte su darzovem arba pieniska, makaronai su mesyte, makaronai su darzovem ir tt.
pora kart per savaitę su mėsyte
mes valgom tik su sriubyte, duodu makaronus retai
musiske daznai gauna makaronu, tokiu sociu:su mesa,grietinele, suriu ir darzovemis, nes yra labai nevalgi,tai tik taip ir pamaitinu, nes 2,2m vaikas, o sveria 11kg..
na aš duodu 1-2 kartus per sav. nes mėgsta labai, bet šiaip kartai s ir mažiau duodu nes mes turim viršsvorį tai daktarė neleido, nors aš to viršsvorio nematau, nors veria 18kg bet ūgis irgi nemažas 94cm
mes perkam dabar kur atcirado nauji makaronai vaikiski ar hipp nelabai atcimenu labai jau skanus jie
O musiskiui makaronai nelabai patinka. Visaip bandziau duoti, bet suvalgo labai nedaug...
mes labiausiai megstam pieniska makaronu sriubyte tai duodu 1 ar 2 kartus per savaite.
kelis kartus pirkau vaikiskus makaronus skirtus vaikam, valge su mesyte reiks dar nupirkti jau seniai nevalge
mums skaniausi makaronai su darzoviu sriubyte arba piene virta kosyte su zvaigzdutem
Makaronus mes valgom retai, mazyliui kazko jie nepatinka, valgo nebent tuos kur buna labai ploni, o siaip pimenybe teikiu darzovems, nes kazkur skaiciau kad makaronuose nera vitaminu o turi daug kaloriju
verdu 1-2 kartus per savaite makaronu kose arba sriubyte.
Mes per pra savaiciu viena karta valgom makaronu,bet manau gal dazniau reiks duot,nes labai jau jie jam patinka
Mano panelei makaronai patinka, as ir pati juos megstu, tai ir duodu koki 2-3 kartus per savaite. Ypac gerai kokiu spiraliniu isvirti, tada pati su rankyte ima ir taip daugiau suvalgo, su spageciais irgi megsta pazaist
mes valgom makaronu ne per dazniausiai bet duodu
Kadangi pati makaronu nelabai megstu ir l. retai su jais ka ruosiu, tai ir dukrelei dar nepasiuliau, bet reiks pabandyti
As ir perdaug negaminu valgyt su makaronais bet kartais maziuj isverdu,tai valgo bet nelabai jam man rodos patinka,pajima keleta saukstuku ir viskas
o mes kas antra trecia diena valgom!
baisiai megstam, o kadangi mum labai svorio truksta tai duodu taip daznai. o valgom ir su darzovem, tai su mesyte. arba tik paprastus, su sviestuku
Mano dukrytei 1 m ir 3 sav., makaronus valgo 1 k per sav. Dazniausiai kaip garnyra su darzovemis prie mesos ar zuvies
maniskiui patinka,ypac pieniska sriubyte su smulkiais makaronais.
Maniškiam tai grikiniai makaronai laaaabai patinka
Mano kleckas pamišęs dėl makaronų
O, cia musu vienas is nedaugelio megstamu valgiu, tai jau jei nieko nevalgo, verdu makaronus, visada pasiteisina
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 23:15) Mano kleckas pamišęs dėl makaronų Kaip pripratinsit vaika maitinsit-taip jis,greiciausiai,ir valgys visa savo gyvenima.Ar esat girdeje apie "tuscias kalorijas"?Makaronose vertingo tiek mazai....Tikrai neverta pratint prie ju vaiko.Greit Lietuva bus panasi i Amerika pagal nutukusiu zmoniu skaiciu...
I savaite du kartus vakarienei verdu makaronus, ir maziui labai patinka.
Makaronus valgom 1-2 kart į savaitę,labiausiai patinka pieniška makaronų sriuba
Kaip kada,kartais du tris kart per savaite
valgo 1-2 kartus per savaite
Pora kart i savaite gauna,ypac megsta su pienu,pieniska sriubyte
i savaite vienakrt valgom makaronus
mes kazkur makaronus valgom 2-3 k per savite. Ivairiai tai pietums, tai vakarienei, tai pusryciams
|