Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Makaronai 1 m. vaikui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rene
Sveikos mamytes. Noreciau paklausti, kaip daznai jus savo vaikuciams duodat makaronu? Mano dukrytei yra 1 m. 1 men. ir as jai duodu makaronu mazdaug 1 k. savaiteje, vakare, vietoj koses. Makaronus visada verdu su darzovem (moliugu ir morka, ar tik su moliugu, morka). Skaiciau, kad makaronai taip pat yra vertingas maisto produktas (nors ten tik miltai ir vanduo). Bet jeigu duodu su darzovem, manau yra zymiai vertingiau. Pasidalinkim savo nuomone apie makaronus. smile.gif
ryyd
musu dukriukui 1m2men makaronus pietums ruosiu su mesyte/zuvimi ir darzovemis arba vakarienei pieniska sriubyte. per svaite 1-3kartus.
Vilijuke
As makaronus duodu ivairiai : isverdu smulkiu makaronu "Zvaigzduciu" su pienu valgo, dar verdu su sultiniu, su mesyte ir buvemis. thumbup.gif
anastazas
Na, makaronai tikras išsigelbėjimas tiems vaikučiams, kurie nemėgsta kruopienių. Žodžiu, angliavandeniai. Aš duodu makaronų košę ne itin dažnai, nes turim prisipirkę įvairiausių kruopų, tad kaitalioju košes. O pieniškos sriubytės tai nelabai.... schmoll.gif kaip tėtis bigsmile.gif
ingere
Maniškė labai mėgsta makaronus, ypač spalvotus thumbup.gif . Gaminu įvairiai ir su mėsyte, ir su daržovėmis ir su sūriu.
edisada
Mes irgi mėgstam smulkius makaroniukus.. Vis tiek, manau, kad l.dažnai nereiktų jų duot, tai yra miltinis produktas g.gif
vyšniux
Mes makaronus karta arba du valgom.Megstam pieno sriubyte su makaronais ir makaronus su mesyte essen.gif
jacky
Mano mergyte nelabai valgi, bet makaronus megsta, todel duodu ju pakankamai daznai, su sviestu arba grietine.
viltuke
Makaronus valgom 2-3 kartus per savaite. Maniskis juos valgo ir vienus, patinka imti su pirstais ir det i burnyte. O siaip, makaronai, labai universalus dalykas, galima det praktiskai visur - i sriubas, i troskinius, i apkepus ir tt
-simona-
man makaronai labai patinka ir dukrytė juos mėgsta, per savaitę valgo kokius 3 kartus. dažniausiai su daržovių sriuba 4u.gif
ievakoln
Mes valgome daznai, kazkur kas antra diena..valgome, nes patinka, skanu..O paruosiu kiekviena karta vis kitaip, ir su pieneliu, ir su darzovemis, ir su mesyte, ir siaip, tik su sviesteliu..smile.gif
Isila
maniškis irgi labai mėgsta makaronus, tai visaip ruošiu drinks_cheers.gif
sashulka
o mes labai megstam makaronus visa seima, ir dukrytei labai patinka vistienos sriubyte su makaronais...
EDCKA
Makaronu ragavom kol kas tik pieniskoj sriubytej,o su mesyte dar neviriau reiks butinai pabandyti.
Austre 123
Labai mėgsta makaronus mano vaikučiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ypač su mėsa thumbup.gif ir ilgus (spagėčius) vienus gali valgyti išvirtus
skaistukas
mamos o tai kaip jūs tuos makaronus su mėsyte duodat g.gif viską sumaišot ar atsikai mėsa ir makaronai g.gif ax.gif doh.gif
noriu ir aš pabandyti duoti makaroniukų ax.gif
kristinka
verysad.gif maniskis nevalgo,ir nezinau kodel verysad.gif
Keja
Maniskei tik duok ir kuo daugiau. Spagecius labiausiai megsta, nors man atrodo, kad juos ji tik ryja doh.gif , o ne kramto g.gif
Margarita 25
MANO BERNIUKUI TAI NELABAI PATINKA MAKARONAI, O SPAGECIUS KARTAIS SUVALGO.
s-i-m-a
Maniske labai megsta makaronus su mesite ir kartais desryte biggrin.gif viska sumaisau idedu sviesto truputi grietines
ir grazu zuret kaip skanai valgo smile.gif
Papildyta:
Maniske labai megsta makaronus su mesite ir kartais desryte biggrin.gif viska sumaisau idedu sviesto truputi grietines
ir grazu zuret kaip skanai valgo smile.gif
Luana
mano mažoji labai skaniai kerta vištienos sriubytę su makaronais thumbup.gif
irmusia
Musiske tiesiog drebeti pradeda kai pamato makaronus, butu jos valia nedavirusius is bliudo istraukti ir valgytu lotuliukas.gif doh.gif Darau ivairiai, ar su desrele, ar su zuvimi, arba "zvaigdutes" i sriuba imetu. Valgome mazdaug 1-2 k per savaite, buna kad ir dazniau biggrin.gif
Pokahonta*
duodu pienišką makaronų sriubą, kartą į savaitę...o šiaip kaip garnyrą, retai blush2.gif
Indrulis
duociau savo mazajam dazniau makaronu, bet nelabai megsta g.gif
nei su mesyte, nei vienus...gal jam per sausa... nemoku tikriausiai paruost doh.gif blush2.gif
dlambliukas
Mes tai makaronus mėgstame, ypač su grietine ir krapais ax.gif kartais valgo spagečius, duodam po viena ir jis betampydamas suvalgo ir ateina dar biggrin.gif mažajam muškietininkui patinka makaronai su faršu, grietine ir trupučiu pomidorų padažo blush2.gif valgome 2-3 kartus per savaitę, kartais ir rečiau, nes ir lopšelyje paskanauja šito gero mirksiukas.gif
Kam
manoji ir labai valgo makaronus nesvarbu ar jie isvirti ir svistuke suvilgyti prie kokios desreles ar sriubytei
_Ligitukas_
O maniškiai kiek bandžiau spjaudėsi, nepatiko doh.gif
zuasta
QUOTE(Kam @ 2007 05 26, 09:18)
manoji ir labai valgo makaronus nesvarbu ar jie isvirti ir svistuke suvilgyti prie kokios desreles ar sriubytei
*

Jam skanu thumbup.gif
rutitela
Mes labai megstam makaronus,valgom bent jau dukart per savaite smile.gif
Heaven
4u.gif aš neseniai pabandžiau makaronų duoti su daržovėmis ir mėsyte,tai labai skaniai suvalgė, per savaitę ar dvi vieną kartą duodu
raimule
Visai noriai valgo,o ypač jai gal įdomesni susuktukai bigsmile.gif
tytuka
QUOTE(Rene @ 2007 03 06, 19:13)
Sveikos mamytes. Noreciau paklausti, kaip daznai jus savo vaikuciams duodat makaronu? Mano dukrytei yra 1 m. 1 men. ir as jai duodu makaronu mazdaug 1 k. savaiteje, vakare, vietoj koses. Makaronus visada verdu su darzovem (moliugu ir morka, ar tik su moliugu, morka). Skaiciau, kad makaronai taip pat yra vertingas maisto produktas (nors ten tik miltai ir vanduo). Bet jeigu duodu su darzovem, manau yra zymiai vertingiau. Pasidalinkim savo nuomone apie makaronus.  smile.gif
*

Sveika,
As savo maziui taisiau viena karta bulves, viena karta makaronus. Taip gavos, kad jam labiau patiko makaronai ir dabar bulviu isvis nebevalgo. O makaronus visada su kokiu padaziuku, darzoviu gabaliukais arba uzpilu tik alyvu aliejaus ir uztarkuoju kokio surio.
Paslaptingoji
makaronai daugelio maziuku ypac megstami rolleyes.gif o ir pagaminti ju visokiais budais galima ir gan greitai.ju duodu kartais ir pusryciams vienu su baltu padazu,garnyrui ar su farsu pietums,ir vakarienei visokios pieniskos sriubos su vermiseliais.o kai buvo dar mazesnis,tai vermiselius isvirdavau piene kaip kosyte su grietine ir lapnodavo,jie lengvai kramtosi taigi gerai ir tik pirma gimtadieny atsventusiems. smile.gif beje makaronai gausus angliavandeniu,taigi naudos turi.
Olimpiete
kai buvo mazutis, 11-12 men, tai makaroniukus su mesyte trindavau, labai tiko. Dabar valgo ir vienus virtus, ir su mesyte ir labai megsta makaroniuku sriuba, ar su sultinuku ar su pieniuku.
raciren
Alfridukas ir labai megsta makaronus,o labiausiai tai smulkius, tai ir ruosiu... thumbup.gif ce trb y tety, nes ir jis megsta ax.gif
Ikulia
Duodam 2-3 kartus per savaite: sriuboje arba atskirai.
Ugile
Maniskei irgi makaronai patinka. Valgo ir smulkius, ir stambesnius pora kartu per savaite. Makaronus duodu kaip garnyra arba dedu i sriuba ax.gif
ramux
Mano dukrytė iš viso nemėgsta makaronų. doh.gif O taip norisi paįvairinti meniu. ax.gif
Tuana
maniskis labai net pamises del makaronu bigsmile.gif ypac spagehtti bigsmile.gif bet gauna tik max dukart i savaite smile.gif
Luana
maniškė labai mėgsta makaronus, ypač sriubytę su žvaigždutėm, bet stengiuosi duot yvairų maistą tai makaronų gauna ne dažniau kaip kartą per savaitę
ligiukss
Mes ir valgom,bendrai išverdu ar diesnius ar mažesnius sukramto! mirksiukas.gif
mamiux
Valgom makaronus ,truputi.Dar daug ka trinu trintuvu,nes valgyt geriau pradejo tik pries du menesius,bet jau sukramto.
Natoske
Makaronai patinka labai,bet duodu karta per savaite.
Babe
Mes valgom su malonumu pora kartu i savaite ax.gif
Šarlote
Mes makaronus labai mėgstam, o ir man jie išsigelbėjimas, kada skubu kur nors ar nėra laiko. Valgo su sviestuku ir sūriu. Su daržovėm. Su mėsyte, o labiausiai patinka saldžios sriubos. Vakar viriau saldžią sriubytę, tai pridėjau agrastų, rabarbarų, obuoliukų (visa tai iš mūsų daržo), uogyčių tai šveitė, kad net ausytės lapsėjo mirksiukas.gif
brigius
...mano mazajam didesniu makaronus dar vis truputi patrinu nes jei per didelis kasnis, tai kaip taisykle per barzda turi iskristi...o va radau tokius maziukus ir smulkucius kaip seniau budavo vermiseliai pirkti , tai tik daugiau sviestuko , tai vyras kapoja net ranka pasigruda kas netelpa i burna thumbup.gif ..teisingai kad smulkesni kaip issigelbejimas..jei tik kur greitai paruosti reikia tai 5 min ir jau sriuba ant stalo garuoja...ypac vakare kaip jau miegulis akeles lipina
Lauriuka
Mes taip pat makaronus valgom,labai jau mazei mano patinka smile.gif
Ikulia
Pora sykiu per savaite duodu. Megsta makaronus. Valgo labai noriai. Idedu biski sviesto ir pirmyn mirksiukas.gif
Sypsena
as makaronu duodu kelis kartus per savaite smile.gif Labai patinka su suriu arba darzoviu padazu smile.gif o jei dar mesytes idedu,tai is vis patenkinta thumbup.gif
Gyvačiukas
QUOTE(Sypsena @ 2007 10 15, 11:18)
as makaronu duodu kelis kartus per savaite  smile.gif  Labai patinka su suriu arba darzoviu padazu  smile.gif  o jei dar mesytes idedu,tai is vis patenkinta  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif manoji irgi makaronus labai mėgsta,jau net'' makarončike'' dičkis ją vadina lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.