Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ūla
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Biskiene
Sveiki smile.gif siuo metu ka auginame pilvuke - nezinome ir manau iki pacio galo neklausime smile.gif nors visi sako, kad bus berniukas, nuojauta kuzda apie mergaite. tad viskam reikia buti pasiruosus smile.gif ka manot apie varda Ūla? (cia tam atvejui, jei manes nuojauta neapgaus ) smile.gif
Meka Pinavija
Vardas kaip vardas, man atrodo, kad yra ir gražesnių... bet čia tik mano nuomonė rolleyes.gif
Ieva-Pieva
man gražu rolleyes.gif
Veni
Vardas Ūla man gražus, bet visuomet žiūriu kaip skamba su pavarde 4u.gif
Nieko sau
Labai gražus...Vienas iš gražiausių mergytės vardų thumbup.gif thumbup.gif
muminukas
Ūla - upėvardis biggrin.gif man ilgi vardai patinka, bet šiaip gražus vardas.
Isila
Šitą vardą duosiu, kai mergytę pagimdysiu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
zuikiniauskienė
Labai grazus vardas mergytei. 4u.gif
SUNO
Grazus vardas. thumbup.gif wub.gif
*Lina*
gražus vardas wub.gif wub.gif
JuliaVa
grazus vardas mergytei,mano irgi buvo vienas is variantu,kol tikejaus lotuliukas.gif mergytes 4u.gif
Biskiene
visiems labai aciu uz nuomones smile.gif
noreciau as Ūlos smile.gif bet visi kas mane pamato, sako kad pagal mano isvaizda - turetu buti berniukas - mano vyro svajone smile.gif ech... na kagi... kas bus tas bus smile.gif
Langoza
QUOTE(Biskiene @ 2007 03 07, 11:16)
noreciau as Ūlos smile.gif bet visi kas mane pamato, sako kad pagal mano isvaizda - turetu buti berniukas  - mano vyro svajone smile.gif ech... na kagi... kas bus tas bus smile.gif
*

na, man irgi dauguma sake, pagal pilvo formas, kad berniukas, bet as turejau nuojauta, kad mergaite, ir buvau teisi wub.gif

o vardas man neblogas. bet labai jau trumpas, ir kietokas unsure.gif
Aliondra
Ūla visai nieko g.gif
kamileh
Laaabai gražus vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kristtute
Normalus vardas... Aš asmeniškai negaliu pasakyt, kad labai gražus... bet neturiu ir prie ko "prisikabint" g.gif Jeigu jums patinka, tai pirmyn mirksiukas.gif
Emerencija
O man visai nepatinka ax.gif nu neskamba mano ausiai ax.gif
Simple girl
Man gražus smile.gif
joločka
Super vardukas wub.gif
litavkasam
fantastiškas vardas wub.gif
*vandene*
Man nepatinka schmoll.gif keistas vardas
rytoj
Man tai grazus vardas thumbup.gif Man trumpi vardai paprastai nepatinka, bet sitas tai geras toks mirksiukas.gif

Manes tevai vos nepavadino siuo vardu laugh.gif Bet isrinko kelis kartus ilgesni...
geruta
As uz ilgesnius vardus.kad paskui galeciau mazybiskai sutrumpinti.PvzSilvija Silvute,Emilija Emute ir pan..
Jei
Labai grazus vardas thumbup.gif Toks skambus, svelnus, bet kartu ir tvirtas. Garsai l, m vieni svelniausiu lietuviu kalboje. Graziausi zodziai turi butent siuos garsus ( mama, myliu, laime ir pan.)
skruzde
Tikrai gražus vardas thumbup.gif
zaRAza
QUOTE(geruta @ 2007 03 08, 21:02)
As uz ilgesnius vardus.kad paskui galeciau mazybiskai sutrumpinti.PvzSilvija Silvute,Emilija Emute ir pan..
*

Mano drauges dukrele Ūla ir ja mazybiskai vadina Ūlyte wub.gif wub.gif Vardo ilgis neitakoja tures jis mazybine forma ar ne.

Man tik keista, kad tevai dar kartais vietoj Ūla duoda varda Ula. Man atrodo, tai netaisyklinga Ūlos forma. Jei klystu, muminukas mane pataisys biggrin.gif
Edirga
Grazus vardas thumbup.gif
klein
Man tai nelabai... unsure.gif
Unregistered
Man - thumbup.gif . Šiuo metu labiausiai patinkantis mergaitės vardas mirksiukas.gif .
*GAILĖ*
labai labai labai gražus vardas wub.gif wub.gif thumbup.gif
ashantik
super thumbup.gif
*Miledi*
Aišku,čia tik mano nuomonė,bet man už šį vardą baisesnio nėra-niekada net savo katės taip nepavadinčiau 4u.gif
Indukė
thumbup.gif
Jurlin
nelabai man sis vardas smile.gif
*Jalta*
Labai gražus vardas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
micietta
man nepatinka rolleyes.gif
eladzius
kaip vardas ula?
Isila
Pasinaudok paieška, tema apie tokį vardą jau buvo mirksiukas.gif
FataMorgana
Man labai gražu, kažkaip romantiškai skamba 4u.gif
Onora
Vienas graziausiu, jauciu buciau savo vaika juo pavadinusi, bet kad pussesere anksciau gime ir nusavino ta varda biggrin.gif tai pussesseres vienosdais vardais ir pavardemis nekas butu, ypac mociutei lotuliukas.gif

tik kad labai daug dabar Ūlų, ir dar Ulų doh.gif
cia gal reiktu vertinti kaip kita varda? g.gif

Ridikute
Labai grazus vardas 4u.gif
nelsi
o aš visada pagalvoju, o kaip mažybiskai pavadinsiu savo dukrytę vardu g.gif schmoll.gif
Obuoliautoja
QUOTE(Onora @ 2007 04 03, 14:38)
Vienas graziausiu, jauciu buciau savo vaika juo pavadinusi, bet kad pussesere anksciau gime ir nusavino ta varda biggrin.gif tai pussesseres vienosdais vardais ir pavardemis nekas butu, ypac mociutei  lotuliukas.gif

tik kad labai daug dabar Ūlų, ir dar Ulų doh.gif
cia gal reiktu vertinti kaip kita varda? g.gif
*

Kazkaip keista, as nei vienos Ulos ar Ūlos nežinau, man toks vienetinis atrodė... Aš tik ji vieninteli ir pasirinkau, jei mergaituke bus smile.gif labai grazus vardas.. Ūla mmmm.. smile.gif
*GAILĖ*
QUOTE(nelsi @ 2007 04 04, 13:46)
o aš visada pagalvoju, o kaip mažybiskai pavadinsiu savo dukrytę vardu  g.gif  schmoll.gif
*

Ūluže, Ulyte mirksiukas.gif
ausrele5555
Gražus vardas. Aš kai laukiausi taip pat iš anksto buvau susigalvojusi vardus, bet kai gimė mano mažytė mergytė, kai man ją padavė, aš pamačiau kad tas vardas kurį buvau išrinkusi jai visiškai netinka. verysad.gif Taigi teko rinkti kitą, užtrukau gana ilgai - beveik mėnesį 4u.gif O kai pasidomėjau ką tas vardas reiškia, įsitikinau kad jis visiškai atitinka visas jos charakterio sąvybes smile.gif
Mrs Freken Bok
grazus vardas wub.gif
Lamia
man patinka Ūla, bet kažkaip atrodo, kad visi šauks Ula, lengviau tariasi g.gif
dmu
Gal ir nieko, bet toooks trumpas, kad net nematomas... Pats šiuo vardu nei mergaičių, nei merginų, nei moterų, nei bobučių nepažįstu. Tik vienoje vietoje esu matęs šį vardą - tai Kazio Sajos knygoje "Gvidono ploščius", ar kaip ten...

Bet jau tik ne Ula.
Ladylike
Vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mes šį vardą taip pat esam įtraukę į gražiausių vardų sąrašą.. wub.gif
-Tynka-
siaip nieko, tikrai geriau uz visokias samantas, santas ar net sandras mirksiukas.gif o siaip tai kazkodel kyla asociacijos tokios: "bohema, menas, daile, uzupis, literatura, savitumas, savotiskumas" taip ir isvaizduoju mergina apsivyniojusia salikais, tokia naturalia, be makiazo, ir labai savotiska asmenybe g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.