sveikutes
Mane istikruju irgi labai domintu anglu kalbos kursai Kaune, bet labiau noreciau patobulinti tik snekamaja kalba. Gal kuri supermamyte lanke anglu kalbos kursus Kaune ir buvo labai patenkinta
gal kas galetumet rekomenduoti anglu kalbos kursus klaipedoje?
Patarkite kur pasirinkti anglų kalbos kursus
IVS (kaina tik 240Lt) ar SIH (kaina 540Lt) ??? QUOTE(Shium @ 2006 01 10, 18:46) nu tada kas tie Integruoti sprendimai? Taip ir Vilniuje, bet aš tai Kaune ieškau. Turbūt eisiu į Integruotus sprendimus, nes man reikia pačios pradžios, o kitus lygius eisiu ten kur brangiau (tikiuosi ir išmokys geriau irgi geriau http://www.integruotisprendimai.lt/
Prancūzų kalbos kursai prasidės Kaune nuo vasario vidurio. Ką domina, pasidomėkit Kaune, prancūzų kultūros centre. Aš lankiau vienus kursus, pradedančiuosius, tai jau daug maž galiu suregzt sakinuką tam tikrom temom, šiaip patiko ir turbut eisiu dar toliau, kad suprasčiau. Žinau kad bus pradinukų, o kas yra lankę ir nori pasitobulinti, savaime aišku, kad žino kur ieškoti
QUOTE(lepune @ 2006 01 11, 14:36) Prancūzų kalbos kursai prasidės Kaune nuo vasario vidurio. Ką domina, pasidomėkit Kaune, prancūzų kultūros centre. Aš lankiau vienus kursus, pradedančiuosius, tai jau daug maž galiu suregzt sakinuką tam tikrom temom, šiaip patiko ir turbut eisiu dar toliau, kad suprasčiau. Žinau kad bus pradinukų, o kas yra lankę ir nori pasitobulinti, savaime aišku, kad žino kur ieškoti O egzaminus laikei baigusi pirmą kursą? Man ten ir nepatiko, kad pusę semestro ruošia Delfio egzaminams. Aš lankiau 4 pakopą. Ir man ne pažymėjimui reikėjo tų kursų. Į penktą iš mūsų lankiusių tik mokiniai nuėjo, o dauguma ne...
tai ar buriasi Vilniaus mamytės į anglų kalbos kursus? aš pradedančioji
Kur dar be UAB "Kalba" yra neblogi anglų kalbos kursai Kaune?
Is tikruju pasiulykit kasnors neblogus ir per daug nebrangius anglu kalbos kursus kaune...
Labas visoms,
siek tiek apie anglu kalbos kursus... Lankau anglu kalbos kursus UAB "Kalba"... Ka galiu pasakyti - asmeniskai man - laiko ir pinigu svaistymas Labiau apsimoka mokytis privaciai, nes per toki laika 2 lygius galima ismokt, o cia - vieno lygio maza dalelyte... Cia tinka tiems, kuriems patinka, kaip elgiamasi su mazais vaikais Cia mano tokia nuomone QUOTE(sticho @ 2006 01 17, 12:36) Integruoti sprendimai - parašiau mail'ą lyg ir užregistravo, atseit renka grupę, praneš kai surinks... ??? Žodžiu, ilgai laukus dar palauk... Ir keletas SM mamyčių pasisūlė. Taigi, jau apsisprendžiau, kad geriau mokytis individualiai, nes kainos panašios, o rezultatas, labai tikiuosi, bus žymiai geresnis. QUOTE(vaidille @ 2006 01 17, 09:21) Lankau anglu kalbos kursus UAB "Kalba"... Ka galiu pasakyti - asmeniskai man - laiko ir pinigu svaistymas Keista, sakai, kad švaistymas, o vis tiek lankai Kažkodėl aš tik gerų atsiliepimų apie Kalbą girdėjau - nors čia gal kaip kam QUOTE(Mega @ 2006 01 17, 14:10) Kas tas SIH?
Gal ir mane kas nors pasisiūlys anglų pamokyti? vidutinis lygis mano...
Kazkodel jau man irgi prie sirdies darosi individualus uzsiemimai...
QUOTE(Sinuhe @ 2006 01 17, 18:52) Keista, sakai, kad švaistymas, o vis tiek lankai Kažkodėl aš tik gerų atsiliepimų apie Kalbą girdėjau - nors čia gal kaip kam Kas tas SIH? Baigiu lankyti O siaip tai pasigilinus ir paskaiciavus - vienas lygis (tarkim, Elementary) 1500 Lt.+vadoveliai. Privaciai galima ir pigiau, ir greiciau QUOTE(vaidille @ 2006 01 17, 11:21) Labas visoms, siek tiek apie anglu kalbos kursus... Lankau anglu kalbos kursus UAB "Kalba"... Ka galiu pasakyti - asmeniskai man - laiko ir pinigu svaistymas Labiau apsimoka mokytis privaciai, nes per toki laika 2 lygius galima ismokt, o cia - vieno lygio maza dalelyte... Cia tinka tiems, kuriems patinka, kaip elgiamasi su mazais vaikais Cia mano tokia nuomone Sveika, o kodel tau nepatiko, gal gali tiksliau parasyt. Ar del kainos, nes as jau prisiklausiau ivairiu nuomoniu ir jau nebezinau ka daryt nes buvau tvirtai nusprendusi eiti cia mokytis. Gal gali placiau pakomentuoti, buciau dekinga QUOTE(Mega @ 2006 01 10, 22:57) Taip ir Vilniuje, bet aš tai Kaune ieškau. Turbūt eisiu į Integruotus sprendimus, nes man reikia pačios pradžios, o kitus lygius eisiu ten kur brangiau (tikiuosi ir išmokys geriau irgi geriau http://www.integruotisprendimai.lt/ Ar buvai siuose kursuose kokie ispudziai? QUOTE(mamuliukas2 @ 2006 01 21, 13:10) Sveika, o kodel tau nepatiko, gal gali tiksliau parasyt. Ar del kainos, nes as jau prisiklausiau ivairiu nuomoniu ir jau nebezinau ka daryt nes buvau tvirtai nusprendusi eiti cia mokytis. Gal gali placiau pakomentuoti, buciau dekinga Sveika, nesakau, kad man jie visiskai nepatiko. Nepatiko tiek, kad nepasiteisino mano lukesciai - per tuos 2 men tikejausi pasiimti daug daugiau, negu man jie dave. Labai istesta pati programa - todel manau, kad jei jau apsisprendi mokytis kalbos, turi apsisprest, per koki laika ja nori pramokti. Kam patinka leti tempai - sie kursai kaip tik tiems. Siaip tai gaila palikti grupe, nes su ja tikrai neblogai susigyvenom Reziume - gaila laiko, ne pinigu Mano patarimas - asmeninis mokytojas, kuris duotu tai, ko tau reikia.
Man " Kalba" nepatiko is pirmo zvilgsnio, nes labai jau nemandagiai kalbejo kai nuejau pasiklausineti. As lankau Naugarduko g.( cia Vilniuj), lygis Interm., bet jau dave uzsieniete... Nu ka zinau, nei paaiskinti ji ten normaliai sugeba, nei siaip ko pas ja pasiklausi...
As noreciau anglu pasimokyti indvidualiai,arba 2-3 zmones,nedaugiau
Kiek domejausi, tai kaina 35 Lt. 1.3 val.
sovereina kursai labai nebrangiai kainuoja, grupeje iki 6 zmoniu dazniausiai.
galite pasiskambinti ir pasiklausti 867623335 pigiau tikrai nelabai rasite- moko is Cutting Edge knygu, man atrodo kalba irgi is tu knygu moko, nustato lygi.-surenka grupe
sveiki,
anglų k. kursai (American Englisg Shool) ką domina dieniai pradedantiesiems, as domėjausi ir žemiau parasiau, ka man pranesė, bet , deja, man netinka, galėčiau tik nuo kovo mėn. pradet, taigi gal kam pravers : "Mini grupe Beginner lygiu dienos metu yra renkama ir prasides, kai susirinkjs 4 lankytojai, kadangi tokioje grupeje nei daugiau, nei maziau lankytoju buti negali. Siuo metu mini grupes laukia 3 zmones. Jei registruotumetes, ir visi uzsiregistrave tikrai lankytu, galetume grupe pradeti. Paskaitos vyktu pirmadieniais ir treciadieniais, 10:00-11:30 val. Kitoms grupems sudaromas grafikas, kuris paprastai nekinta, gali keistis tik pradzios data, priklausomai nuo to, kaip susirenka grupe. Kaip ir minejote, Beginner lygio intensyviu kursu nauja grupe planuojama nuo kovo 8 d." smulkesne info : www.ames.lt, tel.:2791011. QUOTE(airara* @ 2006 02 03, 11:15) sveiki, anglų k. kursai (American Englisg Shool) ką domina dieniai pradedantiesiems, as domėjausi ir žemiau parasiau, ka man pranesė, bet , deja, man netinka, galėčiau tik nuo kovo mėn. pradet, taigi gal kam pravers : "Mini grupe Beginner lygiu dienos metu yra renkama ir prasides, kai susirinkjs 4 lankytojai, kadangi tokioje grupeje nei daugiau, nei maziau lankytoju buti negali. Siuo metu mini grupes laukia 3 zmones. Jei registruotumetes, ir visi uzsiregistrave tikrai lankytu, galetume grupe pradeti. Paskaitos vyktu pirmadieniais ir treciadieniais, 10:00-11:30 val. Kitoms grupems sudaromas grafikas, kuris paprastai nekinta, gali keistis tik pradzios data, priklausomai nuo to, kaip susirenka grupe. Kaip ir minejote, Beginner lygio intensyviu kursu nauja grupe planuojama nuo kovo 8 d." smulkesne info : www.ames.lt, tel.:2791011. Domina mane, bet jei gali parayk kurioj vietoj vyks kurasai? Ir kiek kainuos? Jei gali parasyk i AZ
parašiau
Aš irgi norėčiau anglų k. pasitobulinti...
Gal kas galės rekomenduoti tikrai GERĄ dėstytoją?
Gal žinote, kur galima būtų ispanų kalbos išmokti Vilniuje? Žinau, kad kažkur tokie kursai yra organizuojami, bet nežinau kur nukišau tą lankstinuką su kursais kalbų
Būsiu labai dėkinga už informaciją QUOTE(melana @ 2006 02 08, 13:42) Gal žinote, kur galima būtų ispanų kalbos išmokti Vilniuje? Žinau, kad kažkur tokie kursai yra organizuojami, bet nežinau kur nukišau tą lankstinuką su kursais kalbų Būsiu labai dėkinga už informaciją Siulyciau Kalbu mokykla "Lingua perfecta" Kestucio g. 54, LT-08112 Vilnius Telefono/fakso Nr.: 8-5-249 8741 Mobiliojo telefono Nr.: 8-612-67181 E-pastas: laura.montvilaite@linguaperfecta.lt www.linguaperfecta.lt As ten lankiau praejusiu metu pabaigoje buvo pradinis kursas apie 1.5 men, dabar nuo pirmadienio bus pratesimas - nuo 14val. iki 15.30, galima ateiti su vaikais (yra vaiku kampelis). Mokytojas - ispanas. Labai labai man patiko sie kursai, nekantraudama laukiu pirmadienio, prasom jungtis QUOTE(Linda @ 2006 02 08, 17:10) Siulyciau Kalbu mokykla "Lingua perfecta" Kestucio g. 54, LT-08112 Vilnius Telefono/fakso Nr.: 8-5-249 8741 Mobiliojo telefono Nr.: 8-612-67181 E-pastas: laura.montvilaite@linguaperfecta.lt www.linguaperfecta.lt As ten lankiau praejusiu metu pabaigoje buvo pradinis kursas apie 1.5 men, dabar nuo pirmadienio bus pratesimas - nuo 14val. iki 15.30, galima ateiti su vaikais (yra vaiku kampelis). Mokytojas - ispanas. Labai labai man patiko sie kursai, nekantraudama laukiu pirmadienio, prasom jungtis Oi kaip norėčiau, bet laikas man tai visiškai netinka, aš galėčiau tik nuo 18val. kažkur, nes dirbu. Lankyti galėčiau nuo kovo mėn. ar vėliau. O dar mokytojas- ispanas O gal vakarais vyksta? QUOTE(melana @ 2006 02 08, 14:57) Oi kaip norėčiau, bet laikas man tai visiškai netinka, aš galėčiau tik nuo 18val. kažkur, nes dirbu. Lankyti galėčiau nuo kovo mėn. ar vėliau. O dar mokytojas- ispanas O gal vakarais vyksta? Tai tu pasiskambink arba parasyk savo pageidavimus, gal jie surinks daugiau norinciu ir susidarys grupe. As pvz dabar si kursa dar lankysiu dienos metu (nes turiu tokia galimybe, o veliau testi turbut galesiu tik vakarais, ziurint kaip su darbu suderinsiu.
Sveikutes,
Gal kurios is jusu moketes ar mokotes italu kalbos Vilniuje? Ka rekomenduotumete? Labai noreciau mokytis sios kalbos
Laba, visos rasot, kad norit patobulinti anglu, ispanu, italu ir t,t, bet tuoj pradesit juoktis kai parasysiu kokia as kalba noreciau mokytis, deja nerandu zmogaus galincio man padeti ismokti - RUSU kalba!!!! As nei bum bum, praktiskai nieko nesuprantu, nu aisq neskaitau, tokiu zodziu kaip da, ras dva tri
na, turbut jau ne visai bum bum jei kažką žinai, tai gal tau praverstų laidos rusų k., aš būdama tarp žmonių pramokau rusų ir lenkų k., bet kai pasikeitė aplinka, nebevartojau kalbos primiršau, tai man labai TV laidos padeda
O gal pasakytu kas,kur Kaune lankyti lietuvių kl.kursus,rusiškai kalbančiam žmogui
rekomenduoju kalbu mokykla kaune "Staverta" - moko anglu, vokieciu, prancuzu, rusu ir kt. individualiai arba grupeleje (2-4 zmones)
maironio 18-5 tel. 20 74 72 info@staverta.lt www.staverta.lt Papildyta: QUOTE(sticho @ 2006 01 16, 21:29) jau rasiau, bet pasikartosiu, man tai labai aptiko kaune - stavertoj, nauja tokia mokykla kalbu. www.staverta.lt labai fainos mokytojos, bendravimas super!
Sveikutes. Gal kas gelėtumėte rekomenduoti anglų kalbos mokytoją privačiai Vilniuje. GERĄ, kaip viena forumietė rašė.
Šiaip aš labai norėčiau eiti privačiai mokintis anglų kalbos. Bet taip problematiška rasti mokytoją.
Radau visai patrauklius kursus Tarptautinio menedžmento institute, tik 2 lygio grupė dar renkasi. Man patrauklu tai, kad duoda knygas, CD, ir video. Patogus laikas. Mokomasi astronominėmis valandomis, o ne akademinėmis. Astronominės val kaina 12,5 Lt. Už kursus galima mokėti ir dalimis. Jei ką sudomino pasižiūrėkit: http://www.oubs.lt/programos_anglu_lt.html QUOTE(Šypsena @ 2006 02 28, 14:23) Šiaip aš labai norėčiau eiti privačiai mokintis anglų kalbos. Bet taip problematiška rasti mokytoją. Radau visai patrauklius kursus Tarptautinio menedžmento institute, tik 2 lygio grupė dar renkasi. Man patrauklu tai, kad duoda knygas, CD, ir video. Patogus laikas. Mokomasi astronominėmis valandomis, o ne akademinėmis. Astronominės val kaina 12,5 Lt. Už kursus galima mokėti ir dalimis. Jei ką sudomino pasižiūrėkit: http://www.oubs.lt/programos_anglu_lt.html Tkrai labai patraukliai aprašyta. Ilgokai laukti, kaip supratau, tik rugpjūtį bus renkama.
Gal kam nors bus įdomu:
Vilniuje, VU Orientalistikos centre veikia "Rytų kalbų mokykla", kur galima mokytis japonų, kinų, arabų, korėjiečių, hindi ir kitų egzotiškų Azijos kalbų (vakarais). Daugiau gal nepasakosiu ir nereklamuosiu, nes ten dirbu Pati kažkada čia mokiausi hindi kalbos. Dabar jau primiršau, bet turguje mokėjau susišnekėti http://www.oc.vu.lt/rmok.html (8~5)2687256 QUOTE(Granata @ 2006 02 23, 12:52) rekomenduoju kalbu mokykla kaune "Staverta" - moko anglu, vokieciu, prancuzu, rusu ir kt. individualiai arba grupeleje (2-4 zmones) maironio 18-5 tel. 20 74 72 info@staverta.lt www.staverta.lt Papildyta: jau rasiau, bet pasikartosiu, man tai labai aptiko kaune - stavertoj, nauja tokia mokykla kalbu. www.staverta.lt labai fainos mokytojos, bendravimas super! Gal galėtum parašyti kokia konkrečiai mokytoja?Ar pati mokeisi? |