QUOTE(Nadina @ 2006 03 01, 18:04)
Tai kad dar renka grupes, tad jei ka domina paskubekit
o aš labai noriu italų patobulint kalbą, dabar tik 2 lygius dar praėjus, bet taip gan prastai. Gal kuri mokotės savarankiškai? gal turit kokias programėles ar CD?
QUOTE(Linda @ 2006 02 08, 14:10) Siulyciau Kalbu mokykla "Lingua perfecta" Kestucio g. 54, LT-08112 Vilnius Telefono/fakso Nr.: 8-5-249 8741 Mobiliojo telefono Nr.: 8-612-67181 E-pastas: laura.montvilaite@linguaperfecta.lt www.linguaperfecta.lt As ten lankiau praejusiu metu pabaigoje buvo pradinis kursas apie 1.5 men, dabar nuo pirmadienio bus pratesimas - nuo 14val. iki 15.30, galima ateiti su vaikais (yra vaiku kampelis). Mokytojas - ispanas. Labai labai man patiko sie kursai, nekantraudama laukiu pirmadienio, prasom jungtis Na va jau siandien baiginejam ir antra kursa mokytis, trecia kursa as bent jau prasiau, kad rengtu jau vakarais, tai jei kas noresit jungtis - prasom Labai patogu, kad galima su vaikuciais ateiti, jei nera kur palikti.
Čia, pastebėjau, kalbate apie prancūzų, anglų, vokiečių, ispanų ir italų kalbų kursus.O gal kuri nors girdėjote apie vengrų kalbos kursus? Aš visur išniukštinėjau, tai tik internete keletą pamokėlių radau ir žinau, kad yra VU dėstoma vengrų kalba, bet aš mokausi Kaune, nelabai patogu būtų į Vilnių važinėti, tai gal sakau, netyčia teko girdėti kuriai nors apie tokius kursus Kaune?
Atleiskite - nepaskaičiau visų pranešimų, tad rašau nežinodamas - ar yra Kaune kur nemokamai/pigiai vyksta ispanų kalbos kursai ar kitokio plauko užsiėmimai?
Esu vienuoliktokas, jei ką, pagrindus turiu - namie mokiausi ir su ispanais bendravau, bet tai tik dėl įdomumo. Aš planuoju studijuot vertmią anglų filologijoj, tai čia būtų kaip ir antra kalba. Ačiū
Sveikutes
QUOTE(Linda @ 2006 03 15, 10:44) Na va jau siandien baiginejam ir antra kursa mokytis, trecia kursa as bent jau prasiau, kad rengtu jau vakarais, tai jei kas noresit jungtis - prasom Labai patogu, kad galima su vaikuciais ateiti, jei nera kur palikti. Linda, o kada prasidetu treciasis kursas? QUOTE(Roux @ 2006 03 27, 13:10) susisiek su direktore ir suzinosi. Siaip ji sake, kad prasides tada, kada surinks grupe. Antraja dali lankeme tik 4-ios, jie nori, kad bent truputi daugiau norinciu butu. Kalbu mokykla "Lingua perfecta" Kestucio g. 54, LT-08112 Vilnius Telefono/fakso Nr.: 8-5-249 8741 Mobiliojo telefono Nr.: 8-612-67181 E-pastas: laura.montvilaite@linguaperfecta.lt www.linguaperfecta.lt
vyras pavedė užduotį- surasti jam anglu kalbos mokytoją ar kursus, kur būtų galima pasimokinti verslo anglų kalbos. gal galit ką nors parekomenduoti Kaune? kursai gali nelabai tikti, nes jam dažnai visoki nenumatyti reikalai ir neapibrėžtas darbo laikas
QUOTE(maxiulle @ 2006 04 26, 21:56) vyras pavedė užduotį- surasti jam anglu kalbos mokytoją ar kursus, kur būtų galima pasimokinti verslo anglų kalbos. gal galit ką nors parekomenduoti Kaune? kursai gali nelabai tikti, nes jam dažnai visoki nenumatyti reikalai ir neapibrėžtas darbo laikas va kokia mokykla užimtiems verslininkams: "Intensyvus anglų kalbos kursas su VERSLO ANGLŲ KALBOS pakraipa (trukmė: 2 savaitgaliai arba 1 savaitė)" http://linguaperfecta.lt/page/akademija Lankiau čia ispanų kalbos kursus - super buvo
atrodo labai patraukliai, aciu.
kitais metais vykstu i Portugalija ilgam laikui, noreciau iki to laiko kazkiek portugalu kalbos ismokti. Gal kas zino kokius kursus?
Sveikos ir sveiki
Sveikutės, rugpjūčio mėn. išvykstu į londoną į anglų k. kursus. Gal esate kas busvusios gal galėtumėt pasidalinti įspūdžiais.
Būtų be galo įdomu.
Sveikutes
nelabai turiu daug laiko, todel negalejau perskaityti visos temos, taigi jei kartojuosi, labai atsiprashau gal zhinot Kaune kokie kursai vyksta anglu kalbos Intermediate lygiui (norechiau per vasara pasitobulinti ir ish vis kokias kaune zhinote firmas kurios tuo uzhsiima? achiukas didelis
Labai prasau jusu patarimo.Gimtadienio proga noriu padovanoti savo vyrui kursus uzsienija.Kur geriau kreiptis?Ar verta dvi savaites ir ar duos naudos?I kuria sali geriau vazioti?
QUOTE(X-iuke @ 2006 06 01, 11:59) gal zhinot Kaune kokie kursai vyksta anglu kalbos Intermediate lygiui (norechiau per vasara pasitobulinti ir ish vis kokias kaune zhinote firmas kurios tuo uzhsiima? 'Kalba' ir ne tik Kaune ar Vilniuje, bet ir Panevėžy, Klaipėdoj, Alytuj, Šiauliuose. Išsami info www.kalba.lt
O gal kartas kas nors graiku kalbos mokinasi? Uzsimaniau
Beje, gal kas graiku kalbos mokinasi? Gal zinote kokiu kursu Vilniuje?
QUOTE(Shalimar @ 2006 06 28, 11:22) berods yra tik Vilniaus universitete, ten pasiklausinek, jie gal ka ir patars.. o siaip tai as i savo tema (patarimai planuojantiems keliones) idejau puslapi nebloga kur galima graiku pasimokinti - yra ir gramatika, ir audio, ir destytojai atsako i tavo klausimus.. nepamenu dabar, berods www.kypros.org.. pasiziurek ten
Dėl graikų kalbos
Jei yra kauniečių, norinčių pasimokinti graikų kalbos nuo rudens, parašykite man. Aš susiradau dėstytoja iš VDU, ji dėsto studentėms ir privačiai šiuolaikinę graikų kalbą (gal pavyktų ir prie universitetinės grupės prisijungti). Bet kuriuo atveju, gerai būtų žinoti žmonių skaičių.
Gal kas galėtumėte parekomenduoti gerą anglų kalbos mokytoją Vilniuje?
o kiek šiuo metu kainuoja prancūzų kursai Pranzcūzų kalbos institute?
gal as cia ir ne i tema... bet ar yra kaunieciu, kurios noretu pasimokinti graiku kalbos kaune??
QUOTE(Shalimar @ 2006 08 03, 14:14) Vilniuj yra, Vilniuj!! As irgi ne i tema, bet ka tik paziurejau filma "My big fat greek wedding", nu labai fainas na zinau kad vilniuje yra:)) bet yra graiku kalba ir kaune, labai gera VDU destytoja desto.. taigi, jau yra grupeje du zmones, kas is kaunieciu dar noretu prisijungti prie graiku kalbos pagrindu mokymosi??? O ta storu graikisku vestuviu filma maciau jau pries pora metu, labai patiko:)) sake, kad taip ir yra, bet daugiau amerikoje, ne Graikijoje.. nes amerikoje graikai labai jau stengiasi islaikyti savo tradicijas ir neretai persistengia QUOTE(blackkiss @ 2006 08 03, 15:11) Net nezinau, kada tiksliai...Kai skambinau, tai sake, kad nuo rugsejo QUOTE(Shalimar @ 2006 08 03, 16:25) vadinas nuo pradzios..ech,gaila,tada negalesiu lankyt
Merginos,gal kas žinot kur Kaune galima mokytis NORVEGU KALBOS,ir uz kokia KAINA?
Straverta Kaune nebeveda anglų kalbos kursų. Soros int.house irgi. Gal kas žinote kur nuo rugsėjo galėčiau lankyti s bendrinės anglų kalbos kursus (turintiems pardmenis) .Pasiruosusi intensyviai paimokinti kokius metus, bet nerandu kur?
sveikos! gal kas laiket TOEFEL testa neseniai? gal zinot, kur vyksta parengiamieji kursai?
QUOTE(jbs @ 2006 08 23, 17:48) Yra. Kiek kainuos? Kiek užtruks? Ar būtų sudaromos grupės pagal mokymosi lygius? Man reikia kalbos tobulinimui, ne nuo abėcėlės. Prašau atsakyt, jeigu galima, į až. is tiesu, tai as radau destytoja gera VDU destytoja.. ji minejo, kad yra lygiai,bet studentams ir tokiu atveju reikia tartis dekanate ar leis kartu su studentais lankyti., kitu atveju ji pati ir privaciai gali mokinti. Bet kadangi man reikia nuo pradziu, nes gramatikos visai nemoku, tai as ir ieskau, gal kas dar noretu eiti pas ja privaciai, nes dviese ar daugiau pigiau kainuotu...
Gal kas nors lanket prancuzu kalbos kursus prancuzu kulturos centre?
jau rugpjūčio pabaiga
ieškau aktualios info apie anglų, pranncūzų kursus
nieks neplanuoja mokytis?
gavau tokia reklamele, pamaniau gal kam pravers
2006 metu rudeni KALBA Kaune organizuoja anglu/vokieciu/ispanu/rusu/italu/prancuzu kalbos kursus suaugusiems, abiturientams, moksleiviams ir vaikams. Kvieciame mokytis!!!! Ankstyvai registracijai taikome nuolaidas!* * nuolaidos taikomos apmokejus uz kursus iki rugsejo 15d. Pagarbiai, Vilma Sakalauskaitė Vadybininkė UAB "Kalba" Kauno filialas Vytauto pr. 32, LT-44328, Kaunas Tel.: (37) 322002 Faks.: (37) 208476 e-mail: info@kalba.lt http://www.kalba.lt
As irgi domuosi anglu kalbos kursais ir va radau www.ames.lt arba www.anglukalba.lt
Sakykit kaip ar susiduret su tu mokyklu rengiamais kursais, kaip jie???
aš ieškau per internetą ir L.rytą
kol kas labiausiai mane traukia VPU ar VU kursai QUOTE(dianita @ 2006 08 25, 02:19) is tiesu, tai as radau destytoja gera VDU destytoja.. ji minejo, kad yra lygiai,bet studentams ir tokiu atveju reikia tartis dekanate ar leis kartu su studentais lankyti., kitu atveju ji pati ir privaciai gali mokinti. Bet kadangi man reikia nuo pradziu, nes gramatikos visai nemoku, tai as ir ieskau, gal kas dar noretu eiti pas ja privaciai, nes dviese ar daugiau pigiau kainuotu... Na kiek tas pigiau? Galima butu suzinot jos pamoku "tarifa"?
Sveikos,
gal kas žinot ar girdėjot, kur būtų galima mokytis anglų kalbos pagal Georgijaus Lazanovo metodiką? Skaičiau, kad labai veiksminga ir gana greit galima išmokti, bet niekur nerandu tokių kursų
Kas Kaune mokes anglu kalbos kursuose ka galit pasakyt kur pigiau ar kur geriau ?
Aš moku gerai tik anglų ir rusų klabas. Savarankiškai mokiausi italų kalbos, bet taip ir nepabaigiau. Aišku ruošiuosi toliau mokintis, bet pati, be jokių kursų.
Turiu svajonę dar išmokti prancūzų ir vokiečių kalbas - irgi savarankiškai. Turiu pilna krūvą knygų ir taip pat parsisiunčiau visą krūvą visokiu kompiuterinių programų, kur moko ir kalbėsenos ir rašybos ir taisyklių. Jeigu yra valios ir didelio noro, tai ir kursų jokių nereikia.
Gal kas galetu patarti, kur Kaune butu galima mokyits rusu kalbos. Skelbimu yra, bet gal kas esate konkreciai susidures, lankes, nesinori tik isleisti pinigus
QUOTE(zarija @ 2006 08 30, 22:23) As irgi domuosi anglu kalbos kursais ir va radau www.ames.lt arba www.anglukalba.lt Sakykit kaip ar susiduret su tu mokyklu rengiamais kursais, kaip jie??? Mokiausi www.ames.lt. Antra karta ten nenoriu mokytis, apskritai, mastau apie privacias pamokas labiau negu grupeje. Kai as mokiausi, zmoniu buvo 10 berots, per pamoka tenka pasakyti kelis zodzius, arba liepia kalbeti poromis, bet koks tas kalbejimas poroje, jei darai klaidu, tavo partneris ju daro, ir nezinai, kaip turi buti taisyklingai. Na, kol lietuve deste, dar buvo normaliau, bet kai atsiunte is JAV, tai is viso nesamone man buvo. Na, jos toks budas, kad pradeda veliau, baigia anksciau, nes pasako, kad mes jau isejom tai, ka buvom susiplanave.Gramatikos visai nemoke, liepdavo pasiskaityti tokias knygutes, prisviesdavo lapu, bet nuo ju viska ir nuskaitydavo, nieko nepaaiskindavo. O kai darant pratima budavo kas neaisku ir paklausdavai, kodel taip, o ne kitaip, nesugebedavo normaliai paaiskinti. Na, aisku, tai priklauso nuo mokytojo, bet gi nezinai, koki mokytoja paskirs. Tiesa, mes prasem, kad paliktu ta lietuve, bet i musu norus niekas neatsizvelge ir pasake, kad musu lygio zmonems jau duoda uzsienieti. |