Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalbų kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
uotra
O kaip yra "Soros International House" kursai ten,gal kas lankot ar lanket.O Kaune jų nėra "Soros International House"?
Hide_pride
Hey!!!vat prireike ir man pagilinti anglu kalbos zinias...tiesa dabr mano lygis upper-intermediate... 4u.gif che che..bet reik slinkt prie advanced.Tai is vilniuj geresniu esanciu anglu k. kursu lyderius matau siuos:
Ames(American English School)
Ef (English First)
Sih (Soros International House)

Gal kas lanket kursus siose istaigose..ar pan. butu gerei sulaukti bent vieno komentaro apie tikraja siu istaigu mokymo kokybe..nesinori apsigauti..visgi BABKES LUPA KAP REIKALZ... doh.gif

p.s. gal kas Toefl ar Ielts egzaminu parengiamuosius kursus lanket?
sestadiene
QUOTE(Hide_pride @ 2007 08 14, 21:38)
Hey!!!vat prireike ir man pagilinti anglu kalbos zinias...tiesa dabr mano lygis upper-intermediate...  4u.gif  che che..bet reik slinkt prie advanced.Tai is vilniuj geresniu esanciu anglu k. kursu lyderius matau siuos:
Ef (English First)

Gal kas lanket kursus siose istaigose..ar pan. butu gerei sulaukti bent vieno komentaro apie tikraja siu istaigu mokymo kokybe..nesinori apsigauti..visgi BABKES LUPA KAP REIKALZ...  doh.gif

*

man teko lankyti toefl kursus mokykloje "kalba", tai tiesa sakant labai geru atsiliepimu pagailesiu. destytoja keitaliodavo paskaitu laika, grupeje buvo daugiau zmoniu negu buvo zadeta
Gimusi_vasarą
Ieškau rusų kalbos kursų Vilniuje už protingą kainą. Kalbėti susikalbu, bet va su rašyba- šakės. Savo CV prisigyriau, jog kalbu ir rašau rusiškai puikiai. doh.gif hihihi.gif
Kiek esu susidūrusi su UAB "Kalba" negaliu pasakyti nei vieno negero žodžio.
Rock'n
Ieškau anglų kalbos mokytojos būsimai septintokei Vilniuje Antakalnyje, Žirmūnuose arba centre. Gal kas galit ką nors parekomenduoti, būčiau labai dėkinga.
-Radė
QUOTE(Hide_pride @ 2007 08 14, 20:38)
Tai is vilniuj geresniu esanciu anglu k. kursu lyderius matau siuos:
Ef (English First)

Gal kas lanket kursus siose istaigose..ar pan. butu gerei sulaukti bent vieno komentaro apie tikraja siu istaigu mokymo kokybe..nesinori apsigauti..visgi BABKES LUPA KAP REIKALZ...  doh.gif

*

aš lankiau pradedantiesiems AMES - man patiko, dėstytoja buvo šauni, grupeje buvom 3, nes 4-tas pasiplovė, gavau pagrindus ir kalbėt, kad ir šiek tiek neprofesionaliai, bet nebijojau ax.gif
kinija
gal yra norinčių mokytis kinų kalbos? cool.gif galėčiau padėti.. 4u.gif
uosiux
O ka turi omenyje, sakydama, padeti ? biggrin.gif
ar tai butu korepetitoriaus paslaugos, ar supazindinimas su kinieciu?
siaip tai visai smalsu unsure.gif
kinija
QUOTE(uosiux @ 2007 09 17, 22:10)
O ka turi omenyje, sakydama, padeti ? biggrin.gif
ar tai butu korepetitoriaus paslaugos, ar supazindinimas su kinieciu?
siaip tai visai smalsu  unsure.gif
*

na, kad susipažintum ir galėtum bendrauti su kinais, reikia mokėti bent šiek tiek kiniškai... rolleyes.gif
kitaip tariant, siūlausi į mokytojas biggrin.gif
Bergamotė
Gal kas zino kur Kaune galima mokintis graiku kalbos? 4u.gif
anastazas
Hey!!!vat prireike ir man pagilinti anglu kalbos zinias...tiesa dabr mano lygis upper-intermediate...  4u.gif  che che..bet reik slinkt prie advanced.Tai is vilniuj geresniu esanciu anglu k. kursu lyderius matau siuos:
Ef (English First)

*

lankiau EF intensyvius kursus. Man tai patiko mūsų draugiška grupė, bet nepasakyčiau, kad labai naudinga, nes vis dėlto per daug informacijos vienu metu: geriau jau paprastai, ramiai, nuolat užtvirtinant žinias mokintis. 4u.gif
mylimukeA
Gal kas nors žinote gerą rusų kalbos mokytoją Kaune? Man tiktų ir individualiai, ir nedidelėje grupelėje. Nesu pradedančioji, tačiau reikia stipriai pasitobulinti... 4u.gif Būčiau labai labai dėkinga ax.gif
fuksė
Hey!!!vat prireike ir man pagilinti anglu kalbos zinias...tiesa dabr mano lygis upper-intermediate...   4u.gif   che che..bet reik slinkt prie advanced.Tai is vilniuj geresniu esanciu anglu k. kursu lyderius matau siuos:
Ef (English First)

*

Sveika,
o tai iki dabartinio lygio kaip pavyko ismokti?Kur mokeisi?
Ar tai ziniu bagazas is mokyklos? ax.gif

P.S. apie SIH prastus atsiliepimus girdejau (zmogus po pirmos pamokos nuejo atsiimti pinigeliu) schmoll.gif
Morepink
Gal yra merginu lankusiu kursus 'English First'? Domina destytojai ir pateikiamos medziagos kokybe, bendravimas grupese 4u.gif
persy
QUOTE(ashley @ 2007 06 05, 22:21)
Sveiki, o aš labai norių išmokti norvegų kalbos. Gal, kas žinot kur yra dėstytojas ne lietuvis, o norvegas. Nes norėčiau mokintis norvegų- anglų kalba. bigsmile.gif
*

o as bet kokio destytojo ieskau, kad tik mokytu norvegu biggrin.gif
gal kas ka zinot? kaune blush2.gif
susidomejus
Pasiziurekit i Kalbos kursu tinklapi, atrodo, kazkas panasaus buvo.
julyska
as lankiau EF. 4 lygius. viskas priklauso nuo destytojo. yra ten tiesiog nuostabiu, pvz. Deividas, o yra niekam tikusiu. bet kas gerai, gali bueiti i pirma pamoka nemokamai, ir jei nepatiks - gali neiti. dar ten gerai, kad uz ta pacia kursu kaina duoda toki internetini koda, kur online mokykla. ten gali visokius pratimus daryt, testukus. visai nieko.
bet as jau dabar noreciau pabandyt ka nors kita. gal kas lanket UAB "Kalba" rengiamus kursus? ka galit pasakyt?
ugnyte
Sveikutes,

Noreciau Jusu pagalbos. Labai ieskau rusu kalbos kursu, bet noreciau, kad tai butu snekamoji kalba. Mokykloje mokinausi, bet tiek metu neteko kalbeti, tai visiskai pamirsau, o tuo pat metu teko kroatu bei lenku kalba studijuoti, tai visikai zodziai maisonis, nei normalaus sakinio rusikai suregsti nebegaliu. Gal zinote kokius neblogus rusu kalbos kursus?Buciau dekinga uz bet kokia informacija... rolleyes.gif
veitaita
4u.gif as tai siūlau susipazinti su ta kalba kalbančiais žmonėmis, tada ir kursų jokių nereikės, išmoksi bendraujant.
Arba jei kursai, tai manau geri tik tokie, kurie gyvu bendravimu paremti. O tik gramatikos kalimas ir žodžių mokymasis mažai naudos duoda.
ugnyte
QUOTE(veitaita @ 2007 10 30, 16:35)
4u.gif as tai siūlau susipazinti su ta kalba kalbančiais žmonėmis, tada ir kursų jokių nereikės, išmoksi bendraujant.
Arba jei kursai, tai manau geri tik tokie, kurie gyvu bendravimu paremti. O tik gramatikos kalimas ir žodžių mokymasis mažai naudos duoda.
*

As ta puikiai suprantu ir noreciau su kuo nors bendrauti rusiskai, ziuriu mamytes organizuojasi ir vaiksto i anglu kalbos pokalbius, gaila, kad tokiu nera rusu kalba. verysad.gif
veitaita
kažkur skelbimuose "darbas" arba "paslaugos" (tiksliai nepamenu), siūlo mokytis rusų kalbos. užmesk akį mirksiukas.gif
tarijo
QUOTE(ugnyte @ 2007 10 30, 19:55)
As ta puikiai suprantu ir noreciau su kuo nors bendrauti rusiskai, ziuriu mamytes organizuojasi ir vaiksto i anglu kalbos pokalbius, gaila, kad tokiu nera rusu kalba.  verysad.gif
*

manau, kad ir tokių yra, tik reikėtų paieškot smile.gif
valiar
QUOTE(ugnyte @ 2007 10 28, 21:03)
Sveikutes,

Noreciau Jusu pagalbos. Labai ieskau rusu kalbos kursu, bet noreciau, kad tai butu snekamoji kalba. Mokykloje mokinausi, bet tiek metu neteko kalbeti, tai visiskai pamirsau, o tuo pat metu teko kroatu bei lenku kalba studijuoti, tai visikai zodziai maisonis, nei normalaus sakinio rusikai suregsti nebegaliu. Gal zinote kokius neblogus rusu kalbos kursus?Buciau dekinga uz bet kokia informacija... rolleyes.gif
*

Labas is kokio miesto esate?
Papildyta:
Esu ruse is Siauliu. Galetumem ir pabendrauti, jeigu kam reikia
made_in_china
o gal kas žinot vilniuje privačiai kas anglų kalbos mokina? smile.gif
ugnyte
QUOTE(valiar @ 2007 11 04, 16:05)
Labas is kokio miesto esate?
Papildyta:
Esu ruse is Siauliu. Galetumem ir pabendrauti, jeigu kam reikia
*

Sveikute, labai malonu, kad atsiliepete, bet as is Vilniaus. Gali taip kurioziskai skambeti, kad Vilniuje gyvenu ir nemoku rusu kalbos, bet va ne perseniausiai atsikrausciau... wub.gif
tarijo
QUOTE(made_in_china @ 2007 11 04, 17:12)
o gal kas žinot vilniuje privačiai kas anglų kalbos mokina? smile.gif
*

žinau tik kas ispanu mokina bigsmile.gif
ugnyte
QUOTE(ugnyte @ 2007 11 05, 14:40)
Sveikute, labai malonu, kad atsiliepete, bet as is Vilniaus. Gali taip kurioziskai skambeti, kad Vilniuje gyvenu ir nemoku rusu kalbos, bet va ne perseniausiai atsikrausciau...  wub.gif
*

Niu mamytes vilnietes, ar neatsiras, kas noretu pabendrauti rusiskai...???
tarijo
QUOTE(ugnyte @ 2007 11 06, 19:06)
*

gal reikėtu plačiau paieškot, netik šiame forume g.gif
fuksė
QUOTE(ugnyte @ 2007 11 06, 19:06)
*

Sveikute,
kuo galeciau tau padeti?
Tave domintu tik kalbejimas?
ugnyte
QUOTE(fuksė @ 2007 11 08, 09:20)
Sveikute,
kuo galeciau tau padeti?
Tave domintu tik kalbejimas?
*

Taip, mane domintu tik kalbejimas... smile.gif
fuksė
QUOTE(ugnyte @ 2007 11 10, 12:52)
Taip, mane domintu tik kalbejimas... smile.gif
*

Gal galetum placiau pakomentuoti, kokios pagalbos tau butent reikia?
Supratau, kad tau reikia kalbejimo igudzius lavinti, bet butent kaip tu tai noretum daryti?

tarijo
QUOTE(fuksė @ 2007 11 10, 14:01)
Gal galetum placiau pakomentuoti, kokios pagalbos tau butent reikia?
Supratau, kad tau reikia kalbejimo igudzius lavinti, bet butent kaip tu tai noretum daryti?
*

Žmogus nori pabendraut rusiskai, kas cia neaisku? unsure.gif
Liora
Ugnyte,

jeigu Jusu dar domina rusu kalbos pamokos, parasykite man i AZ. esu vilniete, filologe, baigiau VU.
tarijo
o gal kas portugalų mokosi?
Muzika mano siela
gal zinote kas arabu kalbos individualiai moko? savo vyrui noreciau padaryti dovana - nupirkti pamokas gimimo dienos proga.
tarijo
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 12 04, 12:01)
gal zinote kas arabu kalbos individualiai moko? savo vyrui noreciau padaryti dovana - nupirkti pamokas gimimo dienos proga.
*

VU girdėjau organizuoja kursus.
o jei individualiai, tai arabo ieškot reikia blink.gif

Muzika mano siela
QUOTE(tarijo @ 2007 12 04, 12:57)
VU girdėjau organizuoja kursus.
o jei individualiai, tai arabo ieškot reikia blink.gif
*

Dekui, zinau tuos kursu, lanek viena pusmeti, taciau labai labai destytoja netiko, paskui susirgo, tai is viso ilgiausiai nebuvo mokomasi. Tai kazkaip nusivyle orientalistikos centru. sad.gif
Nors dabar maciau, akd destytoja pakeista. Tik niekaip asmeniniu koordinaciu nesiseka jos gauti.
Na dar iki gimtadienio kelios savaites gal ka sumastysiu. Tuo labiau, kad bandau lygiagreciai is svedu kalbos mokanciuju ziureti (nes tai 2 kalbos, kurias kiek moka, bet primirso). Galvoju 7-a kalba nepamaisytu prie jo turimo ziniu bagazo.
Aciu uz pagalba
Mududu
Sveikutės 4u.gif
Gal kuri iš jūsų lankėt anglų kalbos kursus Kauno moters užimtumo informacijos centre? Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie ten organizuojamus kursus buhalteriams, gal, sakau, ir anglų kalba ten dėstoma neblogai. Nes kainos tai ten nėra didelės g.gif
Jurciukas
Domina anglu k. kursai vakarais vilniuj. Intensyvesni. Gal patarsit kur moketes?
ieva09
sveiki,labai rūpėtų kieno nors nuomonę apie ''Lingua prfecta''mokyklą Kaune,ruošiuos anglų kl.tobulint
MajaLi
Sveiki, gal keistas pasirodys klausimas,bet gal girdejote ar kas nors moko lotynu kalbos? biggrin.gif 4u.gif Nes negaliu rasti informacijos kazkaip tai smile.gif
Karille
Mokau naujosios graikų kalbos... rolleyes.gif Vilniuje. Nuo pagrindų, turiu mokomąją medžiagą.
Avijacija
Gal kas rekomenduotumet anglu kalbos destytoja? Labiau domintu savaitgalinis mokymasis. Tiktų ir mažose grupelėse, ir individualiai. Jei kas žinotų, gal galėtų man į AZ ? būčiau dėkinga. Kaune.
siule
QUOTE(MajaLi @ 2008 01 12, 16:06)
Sveiki, gal keistas pasirodys klausimas,bet gal girdejote ar kas nors moko lotynu kalbos? biggrin.gif  4u.gif  Nes negaliu rasti informacijos kazkaip tai  smile.gif
*

kazkur skelbimuose radau, kad moko lotynu kalbos. cia telefonas: 862805700
dimming
Mokau anglu k Vilniuje( patirtis, pedagoginis issilav.) smile.gif Jei ka domina rasykit i AZ smile.gif
jurgita21
Sveikutes,
Gal zinot Klaipedoje gerus anglu kalbos kursus.Buciau pradedancioji blush2.gif Nes dabar be kalbos tai sakes.Gal kokia mamyte noretu prisijungti, but smagiau, o gal ir naudingiau ax.gif
Granata
Sveikutes,

jeigu domina Kaune, tai siuo metu mokausi anglu kalbos senamiestyje tokia imone ISC neblogai organizuoja kursus, mokomes dviese, puiki destytoja, ikandama kaina, malonus zmones ir patalpos jaukios, na as tai visai patenkinta ir jau tesiu antra kursa, dbr jau kai vasara keliausim su MB, nebaisu bus ishsiziot ir man thumbup.gif
PEMBRO
Sveikos, noreciau ismokti rusu kalba, tad domintu rusu kalba Klaipedoj, butu galima ir individualiai, lauksiu i az ax.gif
astina
QUOTE(Granata @ 2008 02 06, 16:42)
Sveikutes,

jeigu domina Kaune, tai siuo metu mokausi anglu kalbos senamiestyje tokia imone ISC neblogai organizuoja kursus, mokomes dviese, puiki destytoja, ikandama kaina, malonus zmones ir patalpos jaukios, na as tai visai patenkinta ir jau tesiu antra kursa, dbr jau kai vasara keliausim su MB, nebaisu bus ishsiziot ir man thumbup.gif
*

Papildyta:
[quote=astina,2008 02 08, 23:30]

gal galetum paskyti, kokia kaina ISC, ir kontaktai, nes internete apie tai ne ka terandu. Kaip tik labai noriu pramokti anglu snekamosios ir ieskau kursu
jurgita21
QUOTE(Granata @ 2008 02 06, 16:42)
Sveikutes,

*

Tai turbut ISC visoj Lietuvoj organizuoja.Reikes paieskoti ar yra Klaipedoj g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.