Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalbų kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Zemuogiuke
Sveiki,
mokau ispanu kalbos niekados nesimokiusius. Kaune, Dainavos raj. Medziaga pateikiu. Daugiau info i AZ smile.gif
liggy
O as mokau anglu k smile.gif ir jau mokancius, ir nesimokiusius, ir didelius, ir mazus smile.gif kaune smile.gif kreipkites i AZ kam reikia 4u.gif
husmor
Ar zinot,kur Panevezyje arba Utenoje vyksta norvegu kalbos kursai, jei is viso vyksta ?

Wim
Kaune dar VDU universitete vyksta norvegų k. kursai. Aš ten 2 lygius (1 mokslo metus) atlankiau, deja, nebegaliu mokytis toliau.
salama
Sveiki,
Esu prancūzų kalbos dėstytoja-mokau PRANCŪZŲ kalbos Vilniuje,Žemaitės gatvėje,privačiai, vasarą(tik Birželio -Liepos mėn.,po to Rugsėjį jau),kviečiu tikrai norinčius išmokti ar patobulinti šią kalbą, į Až.Iki malonaus

Romantika5
Gal kas ka zinote apie graiku kalbos kursus??? Kas mokina, kur mokina (Kaune) ir panasiai. Labai aciu uz info wub.gif
ankata
QUOTE(Romantika5 @ 2009 06 29, 08:33)
Gal kas ka zinote apie graiku kalbos kursus??? Kas mokina, kur mokina (Kaune) ir panasiai. Labai aciu uz info wub.gif
*

aha, mane irgi domintu tokie kursai.. cia ankstesniuose postuose skaiciau, kad graiku kalbos mokina vdu destytoja. kazin ar dar bemokina? ir kokia butu jos pavarde? ax.gif
aaandriusss1
ka rekomenduotumet vilniuje pagal kainos ir kokybes santyki? smile.gif
Zemuogiuke
Privaciai mokau ispanu kalbos pradedanciuosius. Suteikiu medziaga, pamokose naudoju video ir vaizdo medziaga. Galima mokytis po 1 ar 2 mokinius akademiniu val skaiciu pasirenkant pagal poreikius. Mokantis po 2 suteikiu nuolaida. Nauju mokiniu laukiu jau rugsejo men. Daugiau informacijos el. pastu ispanukursai@gmail.com iki wink.gif
valencija
Sveiki,
Norejau pasidometi, gal kam teko girdeti apie House of English (Zveryne) organizuojamus anglu kalbos kursus? Arba apie anglu kalbos kursus Konstitucijos pr. 23C-214? Man sie kursai pagal vieta ir pagal kaina tiktu, bet negirdejau jokiu atsiliepimu ax.gif Tai jeigu kas ka... buciau labai dekinga 4u.gif
fancycolor
Sveiki
Noreciau 9 m. sunu (3-iokas) leisti i kokia naglu kalbos mokyklele ar kazka panasaus, kad stiprinti anglu kalba. Tiesa sakant pasimeciau tarp visu siulymu. Gal galite kas parekomenduoti kokius mokymus vaikams? Dar mums minusiukas, kad popietine pamaina mokykloje, taigi ir su laiku sudetinga, nes kiek perskambinau ryte kursai nevyksta...
Muzika mano siela
Jei kas noretumete gauti nebrangiai anglu (vokieciu, prancuzu) kursus sakykite, atsiusciau nuolaidu kupona, tuomet kursu valanda gaunasi apie 12 lt berods (anglu k.)
Aasimah

Kaip jum Kalba.lt mokykla? Siauliuose 4u.gif
kerynea
Jei kas domisi, prasideda ispanu kalbos kursai pradedantiesiems nuo rugsejo 22 arba 23d. pas VU destytoja. Kiek zinau, studentams spec kainos biggrin.gif Jei reikia kontektu, brukstelkit i AZ mirksiukas.gif
dianita
Gal kas Kaune noretu prisijungti prie graiku kalbos mokymosi? As noriu atnaujinti pamirstas zinias ir pradesiu vel nuo pradziu, destytoja superine (vienintele Kaune ir desto universitete), daugiau zmoniu butu ir geriau mokintis ir pigiau... ax.gif

Jei norinciu butu, prasau rasyti a/z 4u.gif
Habbi
Sveikos smile.gif
aš šitam psl. naujoke ax.gif bet tikiuosi, kad priimsit mane tokią, kokia esu.... gal ką domintų arabų kalbos kursai? mano vyras moko arabų kalbos, aišku gražių sertifikatų negausit, bet kalbą tikrai pramoksit 4u.gif
Jazira
QUOTE(Habbi @ 2009 09 27, 09:46)
Sveikos  smile.gif
aš šitam psl. naujoke  ax.gif  bet tikiuosi, kad priimsit mane tokią, kokia esu.... gal ką domintų arabų kalbos kursai? mano vyras moko arabų kalbos, aišku gražių sertifikatų negausit, bet kalbą tikrai pramoksit 4u.gif
*

Kiek kainuotų valanda pasimokyt?
Habbi
QUOTE(Jazira @ 2009 09 28, 19:57)
Kiek kainuotų valanda pasimokyt?
*

priklauso nuo to, ar nuo pradziu, ar jau kazkiek moki. 10-15 Lt.
Jazira
QUOTE(Habbi @ 2009 09 29, 09:13)
priklauso nuo to, ar nuo pradziu, ar jau kazkiek moki. 10-15 Lt.
*

Kokiam cia mieste?
Habbi
QUOTE(Jazira @ 2009 09 29, 13:35)
Kokiam cia mieste?
*

Vilniuje
Itka
Sveiki,

neišsirenku, kuriuos anglu kalbos kursus pasirinkti AMES ar KALBA. Gal kas žinot kur geresnis dėstimas ar ten viskas labai panašu? Kalbos visiškai nemoku doh.gif Gal kas lankėt ir čia ir čia ir galite palyginti?
braškė-braškė
QUOTE(Neryte @ 2009 01 03, 13:16)
Sveiki,gal galit patarti kokius lankyti anglu kalbos kursus kaune,labai nemazai cia ju radau,bet is kur zinoti kurie geriausi  g.gif
*

ir mane tas pats domina 4u.gif Patarkit, labai prasau 4u.gif
jolaj
Kaip matau si tema niekam neaktuali,o jeigu labai reikia tai ka?
marmaliade
Sveiki, gal kas uzsiimate rusu kalbos mokymu Kaune? Pagrindai yra, siek tiek skaitau, viska suprantu, problemeles su rashymu ir kalbejimu, nes primirstu zodzius.... Ieskau nebrangiai vakarais/savaitgaliais. sukontaktuokite per a.z.
Dreda
gal kas nori mokytis turku kalba...pas mane universitete VGTU db renkamos grupes, bet deje turku pasirinko tik 2 zmones, tai sake nebevyks...tai gal tada butu imanoma daugiau zmoniu pririnkti...na tai kas nori? kaina ~440lt uz 40 akademiniu valandu (cia ~ 2 menesius), po kurso baigimo ishduodami sertifikatai....
eeeglute
QUOTE(Muzika mano siela @ 2009 09 01, 13:49)
Jei kas noretumete gauti nebrangiai anglu (vokieciu, prancuzu) kursus sakykite, atsiusciau nuolaidu kupona, tuomet kursu valanda gaunasi apie 12 lt berods (anglu k.)
*

kokiam cia mieste? domina prancuzu k.
ankata
QUOTE(dianita @ 2009 09 16, 00:21)
Gal kas Kaune noretu prisijungti prie graiku kalbos mokymosi? As noriu atnaujinti pamirstas zinias ir pradesiu vel nuo pradziu, destytoja superine (vienintele Kaune ir desto universitete), daugiau zmoniu butu ir geriau mokintis ir pigiau... ax.gif 

Jei norinciu butu, prasau rasyti a/z  4u.gif
*

as noreciau prisijungti, jei ne per velu dar.. gal galite suteikti platesne informacija apie mokymasi, kokios kainos ir pan. beje, jei pavelavau jau, tai gal butu organizuojami kursai kada veliau? 4u.gif
kerynea
Gal kas zinot ka nors apie graiku k kursus Vilniuje? 4u.gif
akagintaras
Sveikos, mamos ir tėčiai,

Aš prieš metus susirūpinau anglų kalba, bet tada dar nežinojau šito forumo. Ko gero būčiau ieškojęs patarimo. Dabar gi išsitraukiau informaciją iš visokiausių užkampių google. Pasiūlymų milijonas ir nėra paprasta išsirinkti, kadangi aiškūs yra tik du dalykai: pirmas, tai kad griebtis tradicinių (kitaip sakant neveikiančių) metodų nėra prasmės, antras, tai kad visiškai neaišku ko griebtis.

Kadangi kalba eina apie tai, kad reikia bandyti kažką nauja, iš karto apninka abejonės - o jeigu sistema neveikia... Gaila būtų prarasti laiką ir vėl iš naujo ieškoti kažko naujo. Galima prisiskaityti įvairiausių nesąmonių - jums pasisiūlys išmokyti kalbos ir per du mėnesius, ir vos ne per 2 valandas. Prisipažinsiu, kad kas link 2 mėnesių, tai buvau patikėjęs ta legenda. Bet kai jiems praėjus vis dar negalėjau laisvai kalbėti, nusiraminau ir pradėjau iš naujo.

Dabar turiu daug ką pasakyti ieškantiems savo kelio, taigi pradėjau rašyti blogą. Jo nuorodą įdėsiu apačioje. "Savo kelio" parašiau ne šiaip sau. Universalių receptų nėra ir kiekvienas turi surasti tai, kas tinka būtent jam. Gali būti super gera sistema, bet jeigu žmogui ji nepatinka, jeigu jam neįdomu ar nuobodu, tai pabaiga visur vienoda - jis paprasčiausiai nustoja mokytis taip nieko ir ir neišmokęs ir tokių žmonių - 90 procentų. Taigi, jūs geroje kompanijoje wink.gif Aš irgi ten buvau (ir dabar tebesu, jeigu kalbėsime apie vokiečių kalbą). Beje pažįstu žmogų, kuris išmoko laisvai kalbėti vaikščiodamas į anglų kalbos kursus. Nepaisant to, kad sukišo kelis tūkstančius (suma artėja link dešimties, t.y. kursai, intensyvai plius individualios pamokos), jo kalba apverktina.

Beje čia aš kažkaip nepastebėjau sėkmės istorijų. Tai yra kad žmogus pasakytų: "aš dariau tą ir tą, kainavo tiek ir tiek, užėmė tiek ir tiek laiko".

Aš tokią istoriją galėčiau papasakoti (beje jau papasakojau Effortless English forume - tai yra besimokančiųjų pagal tą sistemą community), bet nenoriu užimti daug vietos, kadangi nemoku rašyti trumpai. Viską surašysiu į savo blogą. Taigi kviečiu ateiti, paskaityti ir pareikšti savo nuomonę.

Vieną dalyką noriu pasakyti labai aiškiai. Steve Kaufmann - žmogus, kuris visus etapus nuo nulio iki laisvo kalbėjimo perėjo dešimt kartų (t.y. laisvai kalba dešimčia kalbų) pastebėjo, kad

žmogus pradeda kalbėti laisvai maždaug tada, kai nežinomų žodžių yra mažiau, kaip 5 procentai.

Todėl netikėkit visokiom nesąmonėm ir neturėkit iliuzijų, kad tai galima padaryti per mėnesį ar du. Paprasta aritmetika. Aš dabar žinau apie 6000 angliškų žodžių, bet dar negaliu pasakyti, kad kalbu labai laisvai. Bet jeigu tarkim tų 6000 žodžių pakaktų, tai paskaičiuokim, kiek naujų žodžių reikėtų išmokti per dieną, norint įsisavinti kalbą per 2 mėnesius.

6000 : 60 dienų = 100 naujų žodžių kasdien.

Manot, kad tai realu? Iš kitos pusės žodžių mokėjimas dar nereiškia sugabėjimo reikšti mintis. Effortless English klube vienas japonas papasakojo savo istoriją, kai išmoko 50000 žodžių, išlaikė testą labai gerai ir, atvažiavęs į Ameriką, nesuprato nieko, ką žmonės kalba autobuso stotelėje.

Jums pasakys, kad norint susikalbėti, užtenka 500-700 žodžių. Kaip jūs manote, ar amerikonas su kuriuo jūs kalbėsitės, naudos tik 500 žodžių?

Taigi pirmas žingsnis - išmesti iš galvos visokias neąmones ir nusiteikti, kad naujos kalbos įsisavinimui reikia mažiausiai pusės metų, o geriausia - dviejų metų (kad nereikėtų labai parintis) ir kalbai reikia skirti mažiausiai po vieną valandą kasdien, o geriausia po 2 valandas kasdien.

Aš savo bloge įdėjau nuorodą į Facebook. Kas prisijungs prie Learn English Online grupės, gaus visą informaciją apie mano naujus raštus realiu laiku, kadangi aš postinsiu nuorodas Facebooke. Kalbėsiu apie sistemas, kurias išbandžiau ir kurios veikia. Taip pat smulkiai aprašysiu, kaip naudotis tomis priemonėmis.

Gera naujiena. Už pamokas, kurias naudoju jau 11 mėnesių (ir kurių liko dar mažiausiai metams) sumokėjau 97 dolerius (pataikiau and "sale" - jie būna gana dažnai) ir už spaced repetition žodžių mokymosi programą SuperMemo paklojau dar 50. Suma summarum 147 baksai. Tiek kainuoja išmokti anglų kalbą. Plius mažiau ar daugiau laiko, priklausomai nuo intensyvumo.

Ir niekas man neįrodys, kad reikia mokėti daugiau. Aš atsakau už šitus savo žodžius.
Aš galiu mokėti papildomai tik už galimybę visiškai atsisakyti naujų žodžių mokymosi ir tai kainuoja lygiai 10 baksų per mėnesį (ir vis tiek išeina ne daugiau 240 doleriu per du metus). Tą ir padarysiu, kai pradėsiu toliau mokytis vokiečių. O kol kas liksiu prie esamos sistemos.

Linkiu visoms ir visiems sėkmės smile.gif
BeatriceS
siulau pabandyti www.english7am.lt mokykla, pamokas veda uzsienieciai ir tikrai labai idomiai. Pati isbandziau privacias, nenusivyliau. patogu nes Vilniaus centre.
borjomi
o aš noriu pasiūlyti anglų kabos kursus Šiauliuose. Nesakau, kad tai gariausia, ką galima padaryti norint išmokti kalbos, bet bent jau ne taip brangu... Už 1 val. reikia mokėti 6 lt. Kreiptis į Šiaulių miesto savivaldybės švietimo centrą - http://www.svcentras.lt/
krasmin
Gal kas nors iš čia esančių ar jų draugų moka švediškai? Puikiai nereikia- normaliai. Pasiūlyčiau darbą Stockholme
akagintaras
QUOTE(krasmin @ 2009 11 07, 09:47)
Gal kas nors iš čia esančių ar jų draugų moka švediškai? Puikiai nereikia- normaliai. Pasiūlyčiau darbą Stockholme
*

Protingas pasiūlymas. Lietuvos darbo jėga yra gerokai pigesnė negu Žuvėdų biggrin.gif
agnesesesilija
Aš be gimtosios moku rusų kalbą - tikrai puikiai. Ne dėl to, kad šios kalbos mokiausi mokykloje, bet labai myliu šią keistą ir kiek pamišusią šalį.
O anglų kalbos žinias (ir ypač prancūzų k.) norėčiau atnaujinti (mokiausi mokykloj ir univere), bet vis neprisiverčiu. Namie su knygomis sėdėti tingiu, gal į kursus reikėtų? Bet vėlgi - laiko stoka. Beje, kiek dabar Vilniuj kainuoja tokie kursai? O gal geriau repetitorių samdyt? Ką manote?
akagintaras
QUOTE(agnesesesilija @ 2009 11 12, 17:30)
O anglų kalbos žinias (ir ypač prancūzų k.) norėčiau atnaujinti (mokiausi mokykloj ir univere), bet vis neprisiverčiu. Namie su knygomis sėdėti tingiu, gal į kursus reikėtų? Bet vėlgi - laiko stoka. Beje, kiek dabar Vilniuj kainuoja tokie kursai? O gal geriau repetitorių samdyt? Ką manote?
*

Pabūsiu blogas pranašas. Geriausia nieko nedaryti, kadangi bent jau šiuo metu Jums niekas nepadės, nes Jūs paprasčiausiai neturite motyvacijos.
"Norėčiau" - ne tas žodis, kuris reikalingas, norint pasiekti bent minimalius rezultatus bet kurioje srityje.
Kita vertus kalbų mokymasis yra ne sfera, kur reikėtų "prisiversti". Prisiversti galima nerūkyti arba pavyzdžiui mažiau valgyti kaloringo maisto arba gerti, bet kaip taisyklė, kur yra bet kokia prievarta, ten rezultatai irgi neblizga. Tik pagalvokit į ką pavirstų gyvenimas, jeigu pradėtumėte save prievartauti kiekvieną dieną po dvi valandas ir tai truktų mažiausiai metus laiko... Paprasčiausiai trūktų kantrybė.
Todėl mano pasiūlymas būtų kol kas pataupyti pinigus ir niekur neiti ir juo labiau neprievartauti savęs. Kai atrasite tose kultūrose kažką, ką pamilsite taip kaip rusų kultūrą, tada ir pajudės reikalai.
Aš atsiprašau už kietą toną, bet patikėkit, taip visiems bus geriau.
Su tikra pagarba, Gintaras 4u.gif

P.s. Aš esu save prievartavęs su šiuo reikalu ir tai galų gale baigėsi niekuo. Žinau, kokia tai būsena. Reikalai pajudėjo kosminiu greičiu po to, kai nuvažiavau į Leonad Cohen koncertą Varšuvoje. Tada, kai tas žmogus dainavo, kalbėjo, juokavo, publika juokėsi, o aš pasijutau visiškas idiotas, kadangi nesupratau ko jie juokiasi. Ir patikėkit, per sekančius porą mėnesių radau tuzinus metodikų, knygų ir t.t. Kad pakilti iš letargo miego, reikalingas stiprus spyris į minkštą vietą wink.gif Tikras spyris. Tokia jau žmogaus natūra.
entuziaste
Aš be gimtosios moku rusų kalbą - tikrai puikiai. Ne dėl to, kad šios kalbos mokiausi mokykloje, bet labai myliu šią keistą ir kiek pamišusią šalį.
*

akagintaras
Namie su knygomis sėdėti tingiu, gal į kursus reikėtų? Bet vėlgi - laiko stoka. Beje, kiek dabar Vilniuj kainuoja tokie kursai? O gal geriau repetitorių samdyt? Ką manote?
*

Apie tai, ką daryti, kai esame tingūs, bet išmokti užsienio kalbos visgi kažkiek norisi ir ką daryti, kai neturime laiko.
Steve Kaufmann, kuriam dabar 64 metai ir kuris kalba dvylika kalbų (iš jų 10 kalbų laisvai) dalinasi patirtimi, kaip jis mokosi rusų kalbos visiškai neturėdamas laiko.
Video rusų kalba (trečias nuo viršaus, vadinasi "po russki"):

LingQ
agnesesesilija
Aha. sutinku su Jumis.

Bet tik iš dalies, nes kai kuriuos dalykus gyvenimas priverčia išmokti. Pavyzdžiui, niekada nesu buvusi jokiuose „kompiuterinio raštingumo“ kursuose - visko tik darbe išmokau (nes labai reikėjo) ir dirbu nė kiek neblogiau už tuos, kur amžinai laksto po visokius kursus. O su kalbomis kitaip - reikia klausytis, kalbėti, skaityti...
Papildyta:
QUOTE(akagintaras @ 2009 11 12, 23:58)
Pabūsiu blogas pranašas. Geriausia nieko nedaryti, kadangi bent jau šiuo metu Jums niekas nepadės, nes Jūs paprasčiausiai neturite motyvacijos.
"Norėčiau" - ne tas žodis, kuris reikalingas, norint pasiekti bent minimalius rezultatus bet kurioje srityje.
Kita vertus kalbų mokymasis yra ne sfera, kur reikėtų "prisiversti". Prisiversti galima nerūkyti arba pavyzdžiui mažiau valgyti kaloringo maisto arba gerti, bet kaip taisyklė, kur yra bet kokia prievarta, ten rezultatai irgi neblizga. Tik pagalvokit į ką pavirstų gyvenimas, jeigu pradėtumėte save prievartauti kiekvieną dieną po dvi valandas ir tai truktų mažiausiai metus laiko... Paprasčiausiai trūktų kantrybė.
Todėl mano pasiūlymas būtų kol kas pataupyti pinigus ir niekur neiti ir juo labiau neprievartauti savęs. Kai atrasite tose kultūrose kažką, ką pamilsite taip kaip rusų kultūrą, tada ir pajudės reikalai.
Aš atsiprašau už kietą toną, bet patikėkit, taip visiems bus geriau.
Su tikra pagarba, Gintaras  4u.gif

P.s. Aš esu save prievartavęs su šiuo reikalu ir tai galų gale baigėsi niekuo. Žinau, kokia tai būsena. Reikalai pajudėjo kosminiu greičiu po to, kai nuvažiavau į Leonad Cohen koncertą Varšuvoje. Tada, kai tas žmogus dainavo, kalbėjo, juokavo, publika juokėsi, o aš pasijutau visiškas idiotas, kadangi nesupratau ko jie juokiasi. Ir patikėkit, per sekančius porą mėnesių radau tuzinus metodikų, knygų ir t.t. Kad pakilti iš letargo miego, reikalingas stiprus spyris į minkštą vietą wink.gif Tikras spyris. Tokia jau žmogaus natūra.
*

Beje, man Leonard Cohen irgi patinka (ačiū kolegai), bet, matyt, ne tike, kad viską metusi iki pamišimo sėdėčiau ir anlgiškai kliedėčiau. va, net susirimavo netyčia.
akagintaras
QUOTE(agnesesesilija @ 2009 11 23, 17:31)
Aha. sutinku su Jumis.

Bet tik iš dalies, nes kai kuriuos dalykus gyvenimas priverčia išmokti. Pavyzdžiui, niekada nesu buvusi jokiuose „kompiuterinio raštingumo“ kursuose - visko tik darbe išmokau (nes labai reikėjo) ir dirbu nė kiek neblogiau už tuos, kur amžinai laksto po visokius kursus. O su kalbomis kitaip - reikia klausytis, kalbėti, skaityti...

Nu matot - tai ir buvo tikra motyvacija. Jums reikėjo ir jūs išmokot. Spėju, kad pakankamai lengvai.
Aš kažkada buvau kompiuterių kursuose. Sumokėjau turbūt virš 200 Lt, kažko išmokau. Paskui nusipirkau knygutę už 7 Lt ir kai pamačiau koks yra informacijos kiekio ir kainos skirtumas, tai turbūt visiem laikam atsižegnojau nuo visokių kursų.

Tarp kitko aš Jums kažką turiu. Tai yra rusiška knyga apie kalbų mokymąsi. Aš negaliu jos rekomenduoti, kaip vadovo, kuriuo reikia ar galima vadovautis, kadangi dar nebaigiau jos skaityti, bet ir po kelių skyrių matosi, kad knyga parašyta protingai ir duoda gerą supratimą apie tai, kaip vyksta naujos kalbos įsisavinimo procesas bei išsklaido kai kurias populiarias iliuzijas apie kalbų mokymąsi. Be to ji parašyta nepaprastai gražia ir turtinga rusų kalba. Ją galima skaityti netgi pramogai ir gaudyti kaifą vien tik nuo kalbos. Aš skaitydamas vietomis žvengiau net susirietęs biggrin.gif

Knygą galima atsisiųsti nemokamai iš autoriaus svetainės:
Вас невозможно научить иностранному языку
Jasmine
Sveiki,
ieskau anglu kalbos kursu Vilniuje, kuriuos galeciau lankyti karta per savaite vakarais. bet niekaip nerandu. gal kasnors zino, kur tokie vyksta?Aciu.
Viki2283
QUOTE(Jasmine @ 2009 11 26, 17:38)
Sveiki,
ieskau anglu kalbos kursu Vilniuje, kuriuos galeciau lankyti karta per savaite vakarais. bet niekaip nerandu. gal kasnors zino, kur tokie vyksta?Aciu.
*

Kaip tik radau, kad organizuojama nemokama anglų kalbos paskaita, o po to jei patiks bus galima lankyti kursus su 50% nuolaida. http://www.gimnazita.lt/index.php/anglu_kalbos_kursai. Apsilankyk, gal patiks, pati bandysiu ten eiti pirmadienįsmile.gif
kauke26
QUOTE(Jasmine @ 2009 11 26, 15:38)
Sveiki,
*

Geriau mokytoja samdykis, bus pigiau, ir geriau nei kursai, be to prisiderinsi laika, kuris tau geriausias!
Rūtė
Gal kas žinot vokiečių kalbos mokytoją Kaune?
Ačiukas 4u.gif
kauke26
Radau, kad moko ispanu k. gal kam pravers:

Nebrangiai privaciai mokau ISPANU kalbos pradedanciuosius. Pamokose naudoju
video, audio medziaga bei naujausius vadovelius. Mokomes skaityti, rasyti,
suprasti ka kalba ispanai bei nauju zodeliu.
Galima mokytis po 1 ar 2 mokinius akademiniu val skaiciu pasirenkant pagal
poreikius. Mokantis po 2 suteikiu nuolaida (1 ak. val. kaina tik
15lt/zmogui). Turiu patirties, vedu kursus kalbu mokyklose. Daugiau
informacijos el. pastu ispanukursai@gmail.com
hailiee2
Labas visoms mirksiukas.gif Norejau paklaust gal galit parekomenduot gera anglu kalbos mokytoja privacioms pamokoms? smile.gif aciu
akagintaras
QUOTE(hailiee2 @ 2009 12 07, 23:24)
Labas visoms  mirksiukas.gif  Norejau paklaust gal galit parekomenduot gera anglu kalbos mokytoja privacioms pamokoms?  smile.gif aciu
*

Gerą mokytoją kaip ir gerą vyrą reikia susirasti pačiai. Rekomendacijos čia netinka. O kad rasti gerą, reikia išbandyti daug... Iš karto pataikyti šansai nėra dideli.
Žmonės skirtingi ir mokytojai taip pat. Gali būti labai geras, bet jums nepatiks...

Jeigu man reikėtų mokytojo, tai eičiau per visus kursus į nemokamas pamokas ir išsirinkčiau kažkurį mirksiukas.gif
hailiee2
kursai man netinka. na is dalies tu teisus. tik galvoju ar tuose skelbiu.lt geri specialistai skelbias hmmmm. g.gif
akagintaras
QUOTE(hailiee2 @ 2009 12 07, 23:47)
kursai man netinka. na is dalies tu teisus. tik galvoju ar tuose skelbiu.lt geri specialistai skelbias hmmmm. g.gif
*

Kaip ir visur tikriausiai. Visokių yra.
O ko nenori išbandyti amerikietį per Skype. Va tau kandidatas.
I have a Bachelor's in German with an emphasis in Linguistics from the University of California at Berkeley.

I studied and worked in Goettingen in Germany for 2 years, and I lived and worked as an English teacher in Valladolid and Santander in Spain for two years.

I speak German (advanced), Spanish (advanced), French (intermediate), Dutch (intermediate), Italian (intermediate) and Estonian (low-intermediate), and I'm a beginner in Swedish, Russian, Chinese, Japanese, and Portuguese, plus some knowledge here and there about other languages.

I love learning and teaching languages, so feel free to talk to me in any language any time, or check out my language learning blog at
http://davidamartin2sblog.blogspot.com

Jis dalyvauja kaip vadovas sistemoje LingQ ir jį rasti galima pagal vardą DavidMartin
entuziaste
QUOTE(hailiee2 @ 2009 12 07, 23:47)
*

Žinau vieną užsienio kalbų mokyklą kur dėstytoją parenka pagal mokinio tipą, būdą ar pan. Ten tikrai išsirinksi ir nereikės daugybės bandymų keliaujant iš vienų kursų į kitus. Nepamiršk, kad nemokamas pirmąsias pamokas veda ne tas dėstytojas, kuris toliau ves užsiėmimus. Taigi ir pasirinkimas kaip "katė maiše" smile.gif

Siūlau paskambinti 8 687 43293 ar parašyti ses@takas.lt ten susitarsi. bigsmile.gif
~MILENA~
Sveiki,
ieskau anglu kalb. mokytoja Klaipedoje, labai reike nuo sausio men iki vasaros. Daugiau reikia sneketi ax.gif
Per az 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.