kalbant apie skelbiu.lt, tai as juokiuosi, kad ten jau radau darba, kompa, suni, turbut ir vyra susirasiu
ieskojau ir as per skelbiu.lt, bet tikrai tiksliai ir ne pasakysi koks destytojas bus, patiks ar ne. Bet jau apsisprendziau...nuo sausio 11-12 einu i kursus i universiteta, 10 sav 2 kartus per savaite. Manau kad man paviks
QUOTE(~MILENA~ @ 2009 12 26, 22:30) ieskojau ir as per skelbiu.lt, bet tikrai tiksliai ir ne pasakysi koks destytojas bus, patiks ar ne. Bet jau apsisprendziau...nuo sausio 11-12 einu i kursus i universiteta, 10 sav 2 kartus per savaite. Manau kad man paviks Tai univere irgi negali pasakyti kas per destytojas... be to kai samdaisi mokytoja privaciai tai jis tik tau skiria demesi, ziuri tavo klaidas, griebia silpnasias puses, o kursuose tai juk pravaro visus kaip konvejeriu... manau, kad daug geriau yra rinktis mokytoja privaciai, galima juk susitarti del pirmos nemokamos pamokos, be to ir moki juk uz kiekviena pamoka, paeisi savaite, nepatiks, galesi kito ieskotis. As lankiau ir kursus, ir privaciai, tai man privaciai labiau patiko. Galima ir laika pasirinkti koks tinka, o jeigu nenueisi koki karta, tai pinigeliai neprapuls... Papildyta: QUOTE(aura_pieva @ 2009 12 25, 20:59) kalbant apie skelbiu.lt, tai as juokiuosi, kad ten jau radau darba, kompa, suni, turbut ir vyra susirasiu Tai tu eini i kursus, ar pas mokytoja, kad tau smagu butu, ar kad nori kazko ismokti? Koks skirtumas virtuvej, ar didelej klasej? man tai asmeniskai svarbu yra mokytojas, jo kompetencija ir kad moketu man isaiskinti tai, ko nesuprantu... Daug geru mokytoju yra skelbiu.lt ir tai visai nereiskia, kad jie nepatyre ar neturi klientu ar dar maza kas.. tiesiog krize kirto visiems, o kad reklamuojasi ir ieskosi zmoniu, tai tik geriau, taip jus juos ir surandat. Beje, jeigu tokia logika, tai ta pati apie kursus irgi galima pasakyti: jeigu jau geri ursai tai klinetu netruksta
[quote=kauke26,2009 12 26, 23:39]
Tai univere irgi negali pasakyti kas per destytojas... be to kai samdaisi mokytoja privaciai tai jis tik tau skiria demesi, ziuri tavo klaidas, griebia silpnasias puses, o kursuose tai juk pravaro visus kaip konvejeriu... manau, kad daug geriau yra rinktis mokytoja privaciai, galima juk susitarti del pirmos nemokamos pamokos, be to ir moki juk uz kiekviena pamoka, paeisi savaite, nepatiks, galesi kito ieskotis. As lankiau ir kursus, ir privaciai, tai man privaciai labiau patiko. Galima ir laika pasirinkti koks tinka, o jeigu nenueisi koki karta, tai pinigeliai neprapuls... eisiu i KLP LCC -jau kaip sako kad geriau kursu ne gali buti
Sveikutes...
Gal kas žino ir gali parekomenduoti KROATŲ k. korepetitorę?.. Labai reikia.. Dėkoju QUOTE(Dreda) gal kas nori mokytis turku kalba...pas mane universitete VGTU db renkamos grupes, bet deje turku pasirinko tik 2 zmones, tai sake nebevyks...tai gal tada butu imanoma daugiau zmoniu pririnkti...na tai kas nori? kaina ~440lt uz 40 akademiniu valandu (cia ~ 2 menesius), po kurso baigimo ishduodami sertifikatai.... taigi yra turku kalbos kursai VU, kiek zinau, studentams - nemokamai!
o gal kur nors kaune graiku kalbos butu galima pasimokint?
Siandien radau info apie svedu kursus, as pas juos mokiausi norvegu, man labai patiko, po to laikiau testa vienoje firmoje, kuri idarbina Norvegijoj, tai testa islaikiau 96 balais is 100
Nuo sausio 12 d. Kaune vyks PROFESIONALŪS ŠVEDŲ KALBOS KURSAI PRADEDANTIESIEMS: Kursų laikas: 2 kartus per savaitę, II ir IV nuo 17.30 val. Kursų trukmė: 40 ak.val., 2,5 mėnesio Kursų kaina: ~ 880 LTL ( į kursų kainą įskaičiuota mokymo medžiaga). Jeigu reikia ka info, rasykit i az, kuom galesiu, padesiu. QUOTE(Granata @ 2010 01 06, 15:23) Siandien radau info apie svedu kursus, as pas juos mokiausi norvegu, man labai patiko, po to laikiau testa vienoje firmoje, kuri idarbina Norvegijoj, tai testa islaikiau 96 balais is 100 Vienintelis testas, kuris kažką reiškia gyvenime - tai bendravimas su žmogumi, kuriam ta kalba yra gimtoji. Tai jūsų sugebėjimas suprasti jį ir išreikšti save taip, kad jis jus suprastų Visa kita yra tiesiog niekai. Tie balai yra tiesiog paguoda studentams, kad jie ne šiaip sau išmetė savo pinigus QUOTE(ankata @ 2010 01 06, 15:18) Graiku kalbos kursu reiktu ieskoti universitetuose, kreiptis i VDU Uzsienio kalbu centra arba i VU Kauno humanitarini Papildyta: QUOTE(akagintaras @ 2010 01 06, 15:36) Vienintelis testas, kuris kažką reiškia gyvenime - tai bendravimas su žmogumi, kuriam ta kalba yra gimtoji. Tai jūsų sugebėjimas suprasti jį ir išreikšti save taip, kad jis jus suprastų Visa kita yra tiesiog niekai. Tie balai yra tiesiog paguoda studentams, kad jie ne šiaip sau išmetė savo pinigus As kalbu apie pradini A1 lygi, nes maciau kaip is kitu kalbu mokyklu ateje moteriskes ne 20 balu nesugebejo surinkti.... Tai ne paguoda, o realus igytu pradinio lygmens ziniu ivertinimas, o mokantis uzsienio kalba, tvirti kalbos pagrindai yra tolesnio sekmingo kalbos mokymosi garantas O puikiai susikalbeti su gimtakalbiu galima ir gestu pagalba QUOTE(Granata @ 2010 01 06, 15:46) As kalbu apie pradini A1 lygi, nes maciau kaip is kitu kalbu mokyklu ateje moteriskes ne 20 balu nesugebejo surinkti.... Tai ne paguoda, o realus igytu pradinio lygmens ziniu ivertinimas, o mokantis uzsienio kalba, tvirti kalbos pagrindai yra tolesnio sekmingo kalbos mokymosi garantas O puikiai susikalbeti su gimtakalbiu galima ir gestu pagalba Iš tikrųjų tai aš ten parašiau visai rimtai. Užsiciklinimas ant testų rezultatų yra milžiniška problema, kuri labai trukdo mokytis. Kanados lingvistas Steve Kauffman teigia, kad netgi TOEFL ar TOEIC testų rezultatai nepasako apie žmogaus gebėjimą komunikuoti absoliučiai nieko. Kažkada pats mokiausi pagal sistemą, kur buvo pratybos ir testai, įsivaizdavau, kad norint išmokti kalbos reikia mokytis l.gerai ir labai nervuodavausi kai testo rezultatas būdavo mažesnis kaip 98 (95 būdavo tikra katastrofa). Daug vandens nutekėjo, kol nusikračiau tokio savo žinių vertinimo būdo "būtinybės" ir suprantu visus, kurie su manimi nesutinka. Pakankamai ilgai buvau tame kailyje O už kalbos barjerą mano kuklia nuomone reikia padėkoti mokyklai (kurios misija yra taisyti mokinių klaidas tol, kol jie praranda bet kokį norą kalbėti kita kalba)
As lankau italu kalbos kursus Kaune.Super aplinka ,destytojai italai,kainuoja nebrangiai,faini bendramoksliai
QUOTE(Granata @ 2010 01 06, 14:23) Siandien radau info apie svedu kursus, as pas juos mokiausi norvegu, man labai patiko, po to laikiau testa vienoje firmoje, kuri idarbina Norvegijoj, tai testa islaikiau 96 balais is 100 Iš pradžių labai susidomėjau, o paskui peržiūrėjau jūsų žinutes ir manau, kad tiesiog reklamuojate šią įmonę (tai dirbote, tai anglų, tai danų kalbos kursus lankėte, tai draugė lankė švedų). Nuo sausio 12 d. Kaune vyks PROFESIONALŪS ŠVEDŲ KALBOS KURSAI PRADEDANTIESIEMS: Kursų laikas: 2 kartus per savaitę, II ir IV nuo 17.30 val. Kursų trukmė: 40 ak.val., 2,5 mėnesio Kursų kaina: ~ 880 LTL ( į kursų kainą įskaičiuota mokymo medžiaga). Jeigu reikia ka info, rasykit i az, kuom galesiu, padesiu.
permeciau keliu paskutiniu menesiu zinutes bet infos neradau, gal kas galesit ka pasiulyti -
Kaune reikalingi anglu kalbos kursai suaugusiam pradeti nuo nulio praktiskai. Google nemazai variantu meta, tik gal kas jau esat susidure ir isbande? ar atsiliepimu girdeje? QUOTE(akagintaras @ 2009 10 24, 19:20) Aš galiu mokėti papildomai tik už galimybę visiškai atsisakyti naujų žodžių mokymosi ir tai kainuoja lygiai 10 baksų per mėnesį (ir vis tiek išeina ne daugiau 240 doleriu per du metus). Tą ir padarysiu, kai pradėsiu toliau mokytis vokiečių. O kol kas liksiu prie esamos sistemos. Spėju, kad niekas nesuprato, ką aš čia buvau parašęs Padariau video vaizdelį apie tai, kaip galima pasinaudoti tokia galimybe sistemoje LingQ. Aš pats šita galimybe dar nesinaudoju, kadangi turiu free akauntą, tačiau yra žmonių, kurie tai daro ir daro sėkmingai. Apie tai ir yra šitas vaizdelis: Anglų kalbos kursai sistemoje LingQ - ar reikia mokytis žodžių
sveikutes visos, o ypac tos, kurioms patinka prancuzu kalba! as pati sia kalba dievinu tiesiog:) ir stai jau keli meteliai dirbu prancuzu kalbos mokytoja:) tad jei kils klausimu, ar bus noro pasimokyti, prasom kreipts:)
o pati, beje, ketinu patobulinti anglu kalbos zinias bei pradeti mokytis ispanu:) irgi laaabai grazi kalba! QUOTE(rimvydele @ 2010 01 18, 21:41) sveikutes visos, o ypac tos, kurioms patinka prancuzu kalba! as pati sia kalba dievinu tiesiog:) ir stai jau keli meteliai dirbu prancuzu kalbos mokytoja:) tad jei kils klausimu, ar bus noro pasimokyti, prasom kreipts:) o pati, beje, ketinu patobulinti anglu kalbos zinias bei pradeti mokytis ispanu:) irgi laaabai grazi kalba! Rimvydele, vat tokios mokytojos ir turi buti!!! joms PACIOMS turi patikti kalba, kuria moko, kuria jos DIEVINA! kai megsti savo darba, ir kitus tuo uzkreti
Uzsienio kalbu kursai buna dar zavingesni, kai juos pabaiges gali savo zinias panaudoti, gilinti ir t.t. Vienas is tokiu budu - ekskursiju vedimas uzsienieciams.. Bet pries tai jau reikia gidu kursus baigti ..
Norėčiau patarimo kur nebrangiai ir efektyviai galima mokytis norvegų kalbos. Vyras ketina važiuoti dirbti statybininku į Norvegiją. Kiek teko domėtis, ten situacija darbo rinkoje jau tokia, kad vien tik anglų kalbos nebeužtenka. Darbdaviai reikalauja bent minimaliai suprasti norvegų kalbą.
Vyras apsisprendė nors kiek norvegiškai pramokti dar čia Lietuvoje. Kadangi itin kruopščiai skaičiuojame pinigėlius, pasidomėjau kur ir kiek kainuoja norvegų k. kursai. Pigiausius pavyko rasti (bent jau taip skelbiama kad pigiausiai) skelbiamus įdarbinimo agentūros RecruitmentinEU organizuojamus norvegų kalbos kursus Vilniuje. Jų skelbiama kaina - 490 lt už 40 akademinių valandų pradedantiesiems (skelbiama jų tinklalapyje http://www.darbaseuropoje.lt) Gal kas pas juos jau mokėsi? Ar galite pasidalinti komentarais? O gal dar galima rasti ir pigiau? Nors, kita vertus, ar per "pigumą" nenukentės mokymo kokybė...
[Padariau video vaizdelį apie tai, kaip galima pasinaudoti tokia galimybe sistemoje LingQ. Aš pats šita galimybe dar nesinaudoju, kadangi turiu free akauntą, tačiau yra žmonių, kurie tai daro ir daro sėkmingai. Apie tai ir yra šitas vaizdelis:
Anglų kalbos kursai sistemoje LingQ - ar reikia mokytis žodžių [/quote] Nieko nesupratau, o nebuna norvegu kalbos kursu sistemoje? Norėčiau patarimo kur nebrangiai ir efektyviai galima mokytis norvegų kalbos. Vyras ketina važiuoti dirbti statybininku į Norvegiją. Kiek teko domėtis, ten situacija darbo rinkoje jau tokia, kad vien tik anglų kalbos nebeužtenka. Darbdaviai reikalauja bent minimaliai suprasti norvegų kalbą. Vyras apsisprendė nors kiek norvegiškai pramokti dar čia Lietuvoje. Kadangi itin kruopščiai skaičiuojame pinigėlius, pasidomėjau kur ir kiek kainuoja norvegų k. kursai. Pigiausius pavyko rasti (bent jau taip skelbiama kad pigiausiai) skelbiamus įdarbinimo agentūros RecruitmentinEU organizuojamus norvegų kalbos kursus Vilniuje. Jų skelbiama kaina - 490 lt už 40 akademinių valandų pradedantiesiems (skelbiama jų tinklalapyje http://www.darbaseuropoje.lt) Gal kas pas juos jau mokėsi? Ar galite pasidalinti komentarais? O gal dar galima rasti ir pigiau? Nors, kita vertus, ar per "pigumą" nenukentės mokymo kokybė...
40 akademinių valandų nieko nesprendžia. Aš jau turiu surinkęs daugiau kaip 600 astronominių gero klausymo valandų ir tai dar negaliu pasakyti, kad jaučiuosi kalboje labai laisvai. Taigi, taip skaičiuojant, galima sakyti, kad jau sutaupiau 9800 Lt, o išleidau 200 Lt, taigi išėjau į pliusą 9600 Lt ir dar turiu klausymo geriems metams, o gal ir pusantrų
Bet čia ne norvegų. Norvegų LingQ'e kol kas dar nėra, taigi reikia orientuotis į didesnes išlaidas. Kas link norvegų-lietuvių, tai nieko negaliu pasakyti, o jeigu norvegų-anglų, tai šios toks pasirinkimas yra. Iš kursų, kurie man yra kiek artimesni idėjiškai žinau šiuos: Michel Thomas metodas Paul Pimsleur metodas Colloquial - šiaip populiari serija Jeigu laikytis dr. J. Marvin Brown idėjos apie tylos periodą, tai mažiausiai metus laiko jokie mokytojai nereikalingi, tai čia ir yra geriausia ekonomija
O gal kas nori mokytis japonu kalbos?
QUOTE(taja:) @ 2010 03 30, 10:57) Na, nera is lengvuju, gal ne tiek pati kalba sudetinga, kiek rastas. ir gal ne tiek sudetingas, kiek reikalajantis dideliu atminties resursu o pati kalba gana logiska, isimciu nedaug, taisykles veikia beveik 100 proc bet pirmiausia reik isverst savo smegenis atsikratant visu ikisioliniu suvokimu apie tai, kokia turi but kalba, kokia turi but gramatika, nes viskas visai kitaip
Oho, kokia egzotika - japonu
QUOTE(bandytoja1 @ 2010 03 31, 23:00) Pirmas dalykas ko reikia mokantis kalbų (ir ne tik) - tai motyvacija. Vargu bau ar čia padės priverstinė disciplina. Kas link laiko tai verčiau siūlyčiau orientuotis į du metus ir tai tik mokantis pakankamai intensyviai ir su protingom metodikom.
as tai galvoju, kad prisiversti mokytis kartais buna labai sunku, ir taip vis atideliojama. man taip buvo su anglu k, pradzioje prisipirkau visokiu knygu, bet na sunkiai man sekesi su ju studijavimu. Tai tada drauge pasiule anglu24.lt siulomomis pamokomis. tai ir pradejau jas pirkti, na gerai kad nebrangios, tai kai atrandu laisva minute, tai ir mokaus, kartais ir dulkes valydama:D ar vakariene ruosdama:)
Na svarbiausia, kad mokaisi... Bet as nelabai suprantu, kam pirkti pamokeles, jei beveik tokios pacios yra internete tik anglu kalba.... http://www.english-online.org.uk/course.htm
Kartais galvojama, kad jei jau nusiperki pamoka, tai ir ismokai ja... Ir as taip galvojau.. Na bet vistiek viskas priklauso tik nuo pacios saves ir skiriamo laiko. As kartais pagalvoju, kad man perziureti visas internete esancias pamokas, reiktu labai labai daug laiko ir as vis ju neperziuriu. Bet pliusas, nors zinau kur jos yra ir neleidziu pinigu ant analogisku, skelbiamu LT puslapiuose.. QUOTE(Jolare @ 2010 04 26, 20:58) Na svarbiausia, kad mokaisi... Bet as nelabai suprantu, kam pirkti pamokeles, jei beveik tokios pacios yra internete tik anglu kalba.... http://www.english-online.org.uk/course.htm Kartais galvojama, kad jei jau nusiperki pamoka, tai ir ismokai ja... Ir as taip galvojau.. Na bet vistiek viskas priklauso tik nuo pacios saves ir skiriamo laiko. As kartais pagalvoju, kad man perziureti visas internete esancias pamokas, reiktu labai labai daug laiko ir as vis ju neperziuriu. Bet pliusas, nors zinau kur jos yra ir neleidziu pinigu ant analogisku, skelbiamu LT puslapiuose.. Va butent, kad jos yra anglu kalba, bet as kai tik pradedanti, tai ka as galiu suprasti:) o ten paprasta, bet tinka va butent, kurie pradeda mokytis, o ne igususiems vartotojams. As tai atrandu laiko, na zinoma, viskas prilauso nuo noro:)
Na kiekvienas pasirenka pagal save. Del paprastumo - tai ir tose nuorodose super paprasta ir info daugiau, negu tose mokamose...
Sekmes besimokant ten
na priklausomai kiek kainuoja tos mokamos, nes as tai tikrai mazai moku, palyginus su kokiais kursais:)))
sveikos merginos gal kuri nors zinot koki tinklai kuriame galeciau mokintis graiku kalbos?siaubingai reikia ismokti nes gyvenimo draugas graikas,o jau jo anglu kalbos zinios ir neperpuikiausios kad sugebetu paaiskinti tiksliai.
Sakykit prašau, ar būna vasarą neintensivūs ir bendrinės, o ne šnekamosios vokiečių kalbos kursai? Labai noriu, bet intensyvūs - viską prabėgom mokosi, o šnekamosios nenoriu
Taip pat ir anglų domina QUOTE(~Darija~ @ 2010 05 09, 16:23) Sakykit prašau, ar būna vasarą neintensivūs ir bendrinės, o ne šnekamosios vokiečių kalbos kursai? Labai noriu, bet intensyvūs - viską prabėgom mokosi, o šnekamosios nenoriu Taip pat ir anglų domina Kaip keista... Aš visada maniau, kad kalba reikalinga tam, kad kalbėtis
Tai galbut kalbeti moka
QUOTE(artemide23 @ 2010 05 09, 21:40) Tik niekam nesakyk, nes apversi aukštyn kojom visą Lietuvos švietimo sistemą. Jie ten įsitikinę, kad kalbėti reikia pradėti mokytis nuo gramatikos. Ačiū Dievui, kad kūdikiams nereikia į mokyklą, tai iš viso niekada neišmoktų kalbėti jokia kalba
Na as lenku specialiai ir nesimokinau
QUOTE(akagintaras @ 2010 05 09, 21:30) Tik niekam nesakyk, nes apversi aukštyn kojom visą Lietuvos švietimo sistemą. Jie ten įsitikinę, kad kalbėti reikia pradėti mokytis nuo gramatikos. Ačiū Dievui, kad kūdikiams nereikia į mokyklą, tai iš viso niekada neišmoktų kalbėti jokia kalba Na, jei mokytis pagal kūdikio principą, tai reikėtų 2-3 metus kasdien klausytis užsienio kalbos nuo ryto iki vakaro, įskaitant kartotinius rodymus "čia mašina, mašina, mašina, mašina....", o po to pradėti kalbėti su minimaliu žodynu ir netaisyklingom konstrukcijom. Po dar kelerių metų pradėti mokytis abėcėlės, rašybos ir.... vėl tos pačios gramatikos QUOTE(Rudeneja @ 2010 05 09, 23:06) Na, jei mokytis pagal kūdikio principą, tai reikėtų 2-3 metus kasdien klausytis užsienio kalbos nuo ryto iki vakaro, įskaitant kartotinius rodymus "čia mašina, mašina, mašina, mašina....", o po to pradėti kalbėti su minimaliu žodynu ir netaisyklingom konstrukcijom. Po dar kelerių metų pradėti mokytis abėcėlės, rašybos ir.... vėl tos pačios gramatikos Taip, toksai ir yra natūralūs būdas QUOTE(akagintaras @ 2010 05 09, 22:15) Taip. Bet aš negalėčiau dabartiniame savo amžiuje leisti sau 7 metus nuo ryto iki vakaro mokytis kalbos ir per tiek laiko išmokti tik kalbėti (be rašymo) ir su menku žodynu (vaiko žodynas yra daug siauresnis nei suaugusiojo). Mes gal mokomės ne taip natūraliai kaip kūdikiai, bet kalbą iki vartotino lygio įvaldom tikrai greičiau nei jie QUOTE(Rudeneja @ 2010 05 10, 07:47) Taip. Bet aš negalėčiau dabartiniame savo amžiuje leisti sau 7 metus nuo ryto iki vakaro mokytis kalbos ir per tiek laiko išmokti tik kalbėti (be rašymo) ir su menku žodynu (vaiko žodynas yra daug siauresnis nei suaugusiojo). Mes gal mokomės ne taip natūraliai kaip kūdikiai, bet kalbą iki vartotino lygio įvaldom tikrai greičiau nei jie Yra vienas nepaneigiamas faktas - kalbėti išmoksta visi kūdikiai (čia nekalbam apie kurčiuosius), bet man atrodo, kas mes čia varom juodą off-topic. Moderatorė mus greitai išgrūs iš čia. Palikim temą kursams QUOTE(artemide23 @ 2010 05 09, 22:58) Na as lenku specialiai ir nesimokinau Gramatika ir tarimas IMHO yra maždaug tas pats, kas namui apdaila. Kvailiukai kūdikiai mokosi natūraliai. Todėl jie yra sėkmingi. Protingi suaugusieji pradeda nuo apdailos, kai trobesys dar nepastatytas. Todėl apdaila, padaryta ant oro, paprasčiausiai nesilaiko. Čia tokia mano kukli nuomonė. Dar kartą atsiprašau, kad ne į temą. Iškeliauju. QUOTE(akagintaras @ 2010 05 10, 08:36) Bet toli gražu ne visi kūdikiai (vėliau tapę visai nebe kūdikiais) išmoksta rašyti ar kalbėti taisyklingai, o tai jau užkerta tam tikrus kelius Taip pat paskaičiuokime, kiek valandų praeina kūdikio (besimokančio non-stop) gyvenime iki jis pradeda kalbėti. Ir dabar pagalvokime, per kiek metų mes surinktume tiek valandų, mokydamiesi be sistemos, t.y. pagal kūdikių sistemą Man tai čia visai ne OT, nes kažkaip gaila, kad žmonės skiria savo laiką ir pastangas tam, kad išmoktų kalbėti netaisyklingai. Ir nelabai patinka, nes darosi vis sunkiau rasti mokytojų, kurie vis tik būtų linkę mokyti ir išmokyti švarios, išsilavinusio žmogaus kalbos. O dėl apdailos tai išvis nesutinku. Gramatika yra karkasas. Ir maži vaikučiai, beje, net ir natūraliai pirmiau išmoksta ir taiko gramatiką nei nusistovėjusią kalbą. Paklausykit ir išgirsit, kaip dažnai anglakalbiukai, pvz., vartoja -ed galūnes būtajam laikui reikšti, nors veiksmažodis būna netaisyklingas. Kaip ir mūsų vaikai natūraliai pirmiau sako vira, o ne verda, ir panašius dalykus. Tik tiek, kad vaikai šalia visąlaik turi mokytojus, kurie juos moko ir taiso.
Gal kas is mamyciu mokosi vokieciu kalba?kaip sekasi?
Sveikos. Gal kas nors bande mokytis norvegu kalbos? Kur Kaune tai butu geriau padaryti?
Mes savarankiskai bandom mokintis norvegu k.
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=460746 http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...585281&st=0
http://www.poliglossa.com
As dabar lankau ten ispanu kursus, destytojas ispanas bet labai gerai kalba lietuviskai. Girdejau, kad ir italas geras. QUOTE(black cat @ 2006 02 13, 15:37)
na, jei ketinciau vaziuoti i norvegija, tai tikrai mokinciaus tos salies kalbos:) taciau nors ir gyvenu lietuvoje, taciau mokintis anglu ir isigyti pamokeles is www.anglu24.lt, niekada nepraleidziu progos:) nes ka gali zinoti,. gal ateity pravers anglu zinios:)
Sveiki,
esu susidomėjus intensyviais prancūzų kalbos kursais užsienyje. Bet kiek ieškau informacijos, tai apie anglų kursus randu, o prancūzų ne |