Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saulė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
medike
Gimus mergaitei planuoju sita varda, ka manote? Jei nepatinka, tai kodėl?
Emerencija
Grazus vardelis rolleyes.gif
Simple girl
Man gražus, tik pastaruoju metu labai populiarus smile.gif
kamileh
Labai gražus vardas wub.gif Ir pastaruoju metu kaip tik nelabai dažnas...
rytoj
Uz drinks_cheers.gif: mirksiukas.gif Ypac turetu tikti sviesiaplaukei garbanei ax.gif
Kribuk
Gal ir nieko šis vardas... Man tai su šilta saulute asocijuojasi. smile.gif Bet yra jau tų Saulių, tai vien dėl to tokio vardo neduosčiau.
Isila
gražus vardas, neturiu, ko prisikabinti thumbup.gif
olenka
tikrai grazus vardas! thumbup.gif
Kėja
labai gražus vardas, tik, gal, pastaruoju metu labai nuvalkiotas ax.gif
muminukas
Labai gražus smile.gifsmile.gif
rutast
Gražus vardas ir nieko prieš neturiu... mirksiukas.gif
Pažįstu tik vieną Saulę.
arden
labai gražus thumbup.gif žinau 2 Saulutes ir abi labai mielos mergytės ax.gif
Vijone
labai grazus thumbup.gif taciau jis yra tarsi ipareigojantis. Neisivaizduoju siuo vardu juodaplaukes merginos/moters rudomis akimis schmoll.gif Saule deciau tada, jei vaikutis melynakis, sviesiaplaukis ir yra reali tikimybe, kad panasus liks ateityje.
Betse
Labai gražus thumbup.gif
litavkasam
gražus biggrin.gif
*vandene*
Man grazus sis vardas, vaikams tinka, bet suagausiems man kazkaip nelabai g.gif
saulala
QUOTE(Renytė @ 2007 03 08, 11:52)
Man grazus sis vardas, vaikams tinka, bet suagausiems man kazkaip nelabai  g.gif
*

Gal todėl taip atrodo, kad suaugusių saulių nepažįsti.
Mano vardas Saulė ir iki šiol tik vieną kartą sutikau kitą moterį tokiu pat vardu. Mano laikais tai buvo tikrai retas vardas.

Beje, aš tamsiaplaukė tongue.gif
Meka Pinavija
gražus vardas thumbup.gif
vvandene
grazus normalus vardas
Plepė
gražus, geras ir šiltas vardas biggrin.gif
astaxa
Vardas grazus... bet siuo metu zinau 4-5 metinukes Saules... ax.gif
hindi
labai šiltas vardas wub.gif
Jei
Labai grazus vardas. Galvoja ji duoti savo mergytei, bet vyras pasiule kita. Dar ir dabar pagalvoju apie si varda. Musu merginai jau 10m., ji sviesiaplauke ilgakase ir labai baltos odos. Butu tike, bet turi irgi grazu varda smile.gif
Papildyta:

Ir tikrai nenuvalkiotas, nepazistu ne vienos Saules, isskyrus dainininkes Astos Pilypaites.Tai toks vardas, kuris nera nei madingas, nei nemadingas. Tiesiog jis visada yra .
grange
Aš tik už, labai patinka šis vardas, toks šiltas, mielas ir lietuviškas wub.gif
vai2
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gita.
labai grazus thumbup.gif jau laukdamasi zinojau ,kad mano mergaite bus Saule bigsmile.gif tik labai jau daug siandien ju yra ax.gif
*GAILĖ*
man labai gražus šitas vardas wub.gif . tik problema ta, kad jei mergaitė bus tamsiaplaukė ir tamsiaakė, šitas vardas gali netikti. pažinojau būtent tokią Saulutę - juodi plaukai, rudos akys. nu žiauriai netiko jau vardas.
Dangiuks
Sutinku, kad gražus, bet iš tiesų labai jau populiarus... g.gif
zuikiniauskienė
Gražus. 4u.gif
Samy
QUOTE(sniurke @ 2007 03 07, 23:04)
labai grazus thumbup.gif taciau jis yra tarsi ipareigojantis. Neisivaizduoju siuo vardu juodaplaukes merginos/moters rudomis akimis schmoll.gif Saule deciau tada, jei vaikutis melynakis, sviesiaplaukis ir yra reali tikimybe, kad panasus liks ateityje.
*

Saulė tikrai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif vardas, bet asocijacijos gali būti skirtingos mirksiukas.gif Aišku, kad daugumai taip pat su šviesaplauke asoijuojasi, bet man tai atrodo, kad kaip tik bet kokiai tiktų 4u.gif man tai visų pirmą prieš akis iškyla juodaplaukė, tamsaus gymio, tamsiaakė mergina, taip norisi tokia saulės mergaite vadint, atrodo, kad kaip iš kokio paplūdymio saulėto, ar iš šiltų saulėtų salų, kur nuolat šviečia saulutė smile.gif ax.gif 4u.gif Na, tokios mano pirmos asocijacijos wink.gif Aišku, po to ir su šviesaplauke mergaite asocijuojasi, kas be ko biggrin.gif O dar su raudnplauke: taip gražu, kai saulėlydis būna toks purpurinis, tai irgi tiktų ir tokiai mergycai ax.gif 4u.gif
Be to, kiek žinau, Saulė tikrai nėra "ant bangos", gal ne labai retas, bet tikrai ne taip, kaip Augustė, Gabija, Goda, Luka ir pan... ax.gif
va čia mano pamąstymai ir nuomonė mirksiukas.gif
Jurlin
paprastutis ir bent jau nesokiruojantis kaip kad apie Elektra paskaiciau doh.gif
Pazistu grazia mergyte Saulyte thumbup.gif
LUI
Mano vyrui graziausias mergaitei vardas user posted image

user posted image
MALUMA
mano vyras sako kas cia per vardas g.gif bet man tai super fainas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .tikiuosi ir as mergytei galesiu duot blush2.gif
Mellysa
as po sirdele nesioju mergyte(bent jau taip pasake gydytoja) 4u.gif tai gimdyti turiu liepos gale (pati... vasara),ir mergaiciuke,bus blondinka,nes vyras nelabai tamsus,o as naturali blondine! 4u.gif Tai ir buvo kilusi tokia mintis,pavadinti savo perliuka SAULE! Bet persigalvojau!O siaip vardas ok.gif ok.gif ok.gif
Taistė
Man grazu. Ir nesutinku kad tik sviesiaplaukei tinkamas schmoll.gif
vyšniux
Labai grazus vardas wub.gif
lauruskal
Labai grazus wub.gif Ypac baltapukei lietuvaitei smile.gif
JANIUKAS
Mano sesiametei dukrai labai patinka,klausia kodel jai nedavem.
Gulia
Grazus,bet jau daznokas mirksiukas.gif
Alexandra.R.
Uz thumbup.gif Saule, Saulute, Saulyte bigsmile.gif grazu!
Arrivederici
labai grazus vardas:)), bet man graziau,kai kirtis ant u, na kaip kirciuojamas vyriskas vardas saulius, kazkur skaiciau,kad taip sis vardas ir turi but kirciuojamas.
šaškė_diktatūra
Grazus ir siltas vardukas smile.gif
saulala
QUOTE(Arrivederici @ 2007 03 16, 20:41)
labai grazus vardas:)), bet man graziau,kai kirtis  ant u, na kaip kirciuojamas vyriskas vardas saulius, kazkur skaiciau,kad taip sis vardas ir turi but kirciuojamas.
*

Na, nezinau, kur tu taip skaitei. Bet yra du variantai: ir sAulė, ir saUlė.
Kaip ir sAulius (biblinis karalius) i saUlius (vedinys iš saulė).
helena
man grazus vardas Saule.
Mama123
Man labai gražus vardas Saulė thumbup.gif Jei turėsiu kada dukrytę - būtent šitą vardą jai ir duosiu. Jeigu, aišku, nepraeis daug laiko ir nepradės galvoje suktis naujas vardas mirksiukas.gif Bet šiuo metu - man jis pats gražiausias thumbup.gif
*Citra*
QUOTE(sniurke @ 2007 03 07, 21:04)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Jei gims mergaite, ketinu ja pavadinti Saule wub.gif Man sis vardas labai grazus. Bet duociau tik tokiu atveju, jei ji butu sviesi, zydraake, baltapuke biggrin.gif Mes abu su draugu esam melynakiai blondinai, tai labai tikiuosi,kad ir musu dukryte bus tokia. O jei jai sis vardas netiks, turiu atsargini varianta, tamsiagymei mergaitei. Abu sie vardai patinka mums abiems wub.gif
*Miledi*
Man nepetinka - būtų tas pats, kaip Žemė, Venera ar kuri kita planeta. Be ryšio. Saulė danguje biggrin.gif
Valedy
QUOTE(*Miledi* @ 2007 03 17, 15:39)
Man nepetinka - būtų tas pats, kaip Žemė, Venera ar kuri kita planeta. Be ryšio. Saulė danguje biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
FataMorgana
Reikšmė fantastiška, bet dėl dažno naudojimo nusibodes. unsure.gif
giria
jau dažnas 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.