Gimus mergaitei planuoju sita varda, ka manote? Jei nepatinka, tai kodėl?
Grazus vardelis
Man gražus, tik pastaruoju metu labai populiarus
Labai gražus vardas
Uz
Gal ir nieko šis vardas... Man tai su šilta saulute asocijuojasi.
gražus vardas, neturiu, ko prisikabinti
tikrai grazus vardas!
labai gražus vardas, tik, gal, pastaruoju metu labai nuvalkiotas
Labai gražus
Gražus vardas ir nieko prieš neturiu...
Pažįstu tik vieną Saulę.
labai gražus
labai grazus
Labai gražus
gražus
Man grazus sis vardas, vaikams tinka, bet suagausiems man kazkaip nelabai
QUOTE(Renytė @ 2007 03 08, 11:52) Gal todėl taip atrodo, kad suaugusių saulių nepažįsti. Mano vardas Saulė ir iki šiol tik vieną kartą sutikau kitą moterį tokiu pat vardu. Mano laikais tai buvo tikrai retas vardas. Beje, aš tamsiaplaukė
gražus vardas
grazus normalus vardas
gražus, geras ir šiltas vardas
Vardas grazus... bet siuo metu zinau 4-5 metinukes Saules...
labai šiltas vardas
Labai grazus vardas. Galvoja ji duoti savo mergytei, bet vyras pasiule kita. Dar ir dabar pagalvoju apie si varda. Musu merginai jau 10m., ji sviesiaplauke ilgakase ir labai baltos odos. Butu tike, bet turi irgi grazu varda
Papildyta: Ir tikrai nenuvalkiotas, nepazistu ne vienos Saules, isskyrus dainininkes Astos Pilypaites.Tai toks vardas, kuris nera nei madingas, nei nemadingas. Tiesiog jis visada yra .
Aš tik už, labai patinka šis vardas, toks šiltas, mielas ir lietuviškas
labai grazus
man labai gražus šitas vardas
Sutinku, kad gražus, bet iš tiesų labai jau populiarus...
Gražus.
QUOTE(sniurke @ 2007 03 07, 23:04) labai grazus Saulė tikrai Be to, kiek žinau, Saulė tikrai nėra "ant bangos", gal ne labai retas, bet tikrai ne taip, kaip Augustė, Gabija, Goda, Luka ir pan... va čia mano pamąstymai ir nuomonė
paprastutis ir bent jau nesokiruojantis kaip kad apie Elektra paskaiciau
Pazistu grazia mergyte Saulyte
Mano vyrui graziausias mergaitei vardas
![]()
mano vyras sako kas cia per vardas
as po sirdele nesioju mergyte(bent jau taip pasake gydytoja)
Man grazu. Ir nesutinku kad tik sviesiaplaukei tinkamas
Labai grazus vardas
Labai grazus
Mano sesiametei dukrai labai patinka,klausia kodel jai nedavem.
Grazus,bet jau daznokas
Uz
labai grazus vardas:)), bet man graziau,kai kirtis ant u, na kaip kirciuojamas vyriskas vardas saulius, kazkur skaiciau,kad taip sis vardas ir turi but kirciuojamas.
Grazus ir siltas vardukas
QUOTE(Arrivederici @ 2007 03 16, 20:41) labai grazus vardas:)), bet man graziau,kai kirtis ant u, na kaip kirciuojamas vyriskas vardas saulius, kazkur skaiciau,kad taip sis vardas ir turi but kirciuojamas. Na, nezinau, kur tu taip skaitei. Bet yra du variantai: ir sAulė, ir saUlė. Kaip ir sAulius (biblinis karalius) i saUlius (vedinys iš saulė).
man grazus vardas Saule.
Man labai gražus vardas Saulė
QUOTE(sniurke @ 2007 03 07, 21:04) labai grazus Jei gims mergaite, ketinu ja pavadinti Saule
Man nepetinka - būtų tas pats, kaip Žemė, Venera ar kuri kita planeta. Be ryšio. Saulė danguje
Reikšmė fantastiška, bet dėl dažno naudojimo nusibodes.
jau dažnas
|