Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur gaut gero medaus?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3, 4
Vasara
Kur jus perkate? Ar is parduotuves, turgaus ar is patikimo zmogaus.
Is turgaus baisoka pirkti, nes sako kad pakaitina medu, kad graziau atrodytu, bet kokybe aisku jau ne tai, tokio pastovaus patikimo zmogaus irgi neturiu is kurio pirkciau.. belieka parduotuves.. Bet norisi nusipirkt tikrai gero medaus smile.gif
Lukutis
as tai perku is pazystamo zmogaus biggrin.gif , nes turgui tai tikrai nebusi garantuota kad jo yra gera kokybe g.gif
Mįsliukė
Gero medaus galima gaut pas mane arba pas mano sesutę, forumo dalyvę asarą.Tikrai geras, mūsų mamytė bitininkė. Asara gyvena Vilniuje.Jeigu tikrai reikia, galėsiu parašyti į asmeninę jos telefoną ir susiskambinsi.
Libra
Kokia litro ar kg. kaina?
Bitulka
O kam reikia Kaune galite kreiptis i mane biggrin.gif Mes su vyru turime savo bityna (28 avilius biciu) Medaus kokybe tikrai galime garantuoti, nes cukrumi maitiname tik pries ziema, kada isimame paskutini medu. Daugiau jokiu priedu jos negauna, o pacios pasirupina ir maistu sau ir medus tikrai geras buna. Kas pirko pas mus tikrai nenusivyle ir perka jau keleta metu is eiles biggrin.gif

Tik dabar medaus neturime, nes vasara labai prasta buvo ir bitutes jo mazai prinese sad.gif Visa pardaveme rudeni. Net sau neapskaiciave permazai pasilikom sad.gif Pavasari apie koki geguzes ar birzelio menesi prasom kreiptis butinai bus. biggrin.gif
jolitav
Mes medaus neperkam. Dovanu gaunam kasmet- vyro dede bitininkas. Visa savo laika atiduoda bitems, o medus jo labai skanus. thumbup.gif Bent jau kiek teko ragauti medaus, kiekvienas kitokio skonio. O jis medu parduoda 1kg- 16Lt( gaunasi, kad 1 litras 24 Lt).
xenzy
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 12 01, 20:02)
Gero medaus galima gaut pas mane arba pas mano sesutę, forumo dalyvę asarą.Tikrai geras, mūsų mamytė bitininkė. Asara gyvena Vilniuje.Jeigu tikrai reikia, galėsiu parašyti į asmeninę jos telefoną ir susiskambinsi.

labas, parasyk jos telefona, nes nerealiai megstu medu, o pirkti turguj bijau, o is parduotuves neskanus, aciu wink.gif
Ginija
Kas norit medaus - mano močiutė, jos brolis ir dar vienas dėdė augina bites. Medus iš laukų (pienių ir liepų) arba miško medus. Ką domina, rašykit man... smile.gif
Elina
QUOTE(jolitav @ 2004 12 02, 12:23)
O jis medu parduoda 1kg- 16Lt( gaunasi, kad 1 litras 24 Lt).
*

Brangu g.gif , šiemet, apskritai medus- pigesnis mirksiukas.gif , geras "derlius" 4u.gif
renax
biggrin.gif O mes medu simet pardavem po 25 lt litra , nieko nekeitem kaip ir kas met . Dar nupirktu bet nera smile.gif , koks skirtumas daug ar mazai to medaus geras medus verte tures smile.gif
Virdzinija
Pamačiau - prisiminiau neseniai mamulės skelbimą skelbimų skyrelyje - geras medus labai papigiai!

čia 4u.gif
Jei dar turi, žinoma..
Ginija
Aš atvežiau iš močiutės 10 stiklainiukų po 0.5 litro medaus. 1 stiklainiukas - 9lt. Medus tikrai geras thumbup.gif Siūlau. Jau visi giminės apdalinti. Biznio nedaro, tiesiog išparduoda perteklių.
toja
mano brangiausio mociute turi medu ir pardavineja, turiu kokius 2 l supilstytas i 0.5l stiklainius, tai mociute nori 15l uz litra, jei kam reikai rasykit asmenine, as vilniuje, medus liepu berods, nu pasiklausiu tiksliai jei ka, del kokybes irgi kaip kuri sake, maitina cukrum tik ziema, vasara ka is lauku sunesa.
Bitulka
Kam Kaune reikia tikrai gero medučio rašykit man į AŽ. Medus poliflorinis (mišrus), tikrai be jokių priemaišų, ką bitelės suneša - tą ir parduodam. Šiais metais ūkis padidėjo 2 aviliais biggrin.gif , dabar turim 30 aviliukų mirksiukas.gif
Ateinantį savaitgalį važiuosim kuopinėti, turėsim tikrai nemažai, nes praėjusį savaitgalį turėjome 150 litrų, o šį planuojam dar daugiau. Taip kad jei susidomėjote rašykite ax.gif
Neglaite
Mes jau 15 metu medu perkam is labai sauniu ir saziningu bitininku. Jie gyvena Raseiniu rajone, turi didziuli bityna (apie 80 aviliu), toli nuo kelio, vienkiemyje tarp misku lauku ir sodu. Ju medus visada geras, skanus ir kokybiskas, kas pas juos paragavo, nebenori kitur pirkti thumbup.gif
Jei kas uzsimanytumet, rasykit man i az, imu is ju visai giminei ir parvezu i Vilniu, prigriebciau ir jums 4u.gif (kaina 21 lt/ltr, 1-am litre- 1.6 kg, supilstyta i plastikinius kibirelius, labai patogu thumbup.gif )
NeringaJ
kažkaip skaitau ir netikiu savo akimis. mano brolis turi 3 avilius bičių taigi augina grynai dėl savo vaiko kadangi jam reikalingi vaistai su medumi taigi medaus reikia daug ir labai kokybiško. šiemet kaip ir visur turbūt medaus labai daug perteklių pabandė išparduot paprašė 14 lt už litrą tai visi rėkė kad brangu. Kažkaip keistai kainos skiriasi. nors Vilnius visada vilnius biggrin.gif
Bitulka
QUOTE(NeringaJ @ 2005 08 09, 15:58)
kažkaip skaitau ir netikiu savo akimis. mano brolis turi 3 avilius bičių taigi augina grynai dėl savo vaiko kadangi jam reikalingi vaistai su medumi taigi medaus reikia daug ir labai kokybiško. šiemet kaip ir visur turbūt medaus labai daug perteklių pabandė išparduot paprašė 14 lt už litrą tai visi rėkė kad brangu. Kažkaip keistai kainos skiriasi. nors Vilnius visada vilnius biggrin.gif
*

Taip tu teisi, šiemet medaus labai daug, bet stmbūs bičių ūkininkai neduoda medaus į prekybą, nes bijo, kad gali pasikartoti praeita vasara, kai dauguma ūkių neturėjo jokio pelno ir netgi "minusą". Mes pardavinėjame medų po 15Lt už litrą ir Kaune tikrai jį perka, nes turguje 1 litro kaina siekia 20-25 litus, o 3 litrų stiklainis iki 70 Lt. blink.gif
prabegom
QUOTE(Bitulka @ 2005 08 10, 07:23)
Taip tu teisi, šiemet medaus labai daug, bet stmbūs bičių ūkininkai neduoda medaus į prekybą, nes bijo, kad gali pasikartoti praeita vasara, kai dauguma ūkių neturėjo jokio pelno ir netgi "minusą". Mes pardavinėjame medų po 15Lt už litrą ir Kaune tikrai jį perka, nes turguje 1 litro kaina siekia 20-25 litus, o 3 litrų stiklainis iki 70 Lt. blink.gif
*

Kazkokia fantastika. Nes musu viena darbuotoja dievagojosi, kad perka po 8 Lt is zinomos bitininkes. Mama, parduodama likuti (turi 2 seimas), praso po 11 Lt (Kaune) ir tai jau galvoja, kad po 10 Lt. gal butu tinkamesne kaina.
Neglaite
10 lt už litrą blink.gif , jūs neklystat g.gif , gal už kg tokia kaina? Nes kažkaip nerealiai maža unsure.gif . Juk litre-1.5 kg yra, negi medus dabar toks pigus? Negi bitininkams apsimoka g.gif
NeringaJ
nežinau vakar buvau kaip tik pas tokius bitininkus tai jų pragyvenimo šaltinis ir jie labai seniai tuo užsiima. sakė kad šiemet medus pigus yra kas prašo pigiai ir tada žmonės neperka didesnėm kainom. dabar visi žiūri kad tik pigiau viską nusipirkti. biggrin.gif
Bitulka
QUOTE(Neglaite @ 2005 08 10, 07:53)
10 lt už litrą  blink.gif , jūs neklystat g.gif , gal už kg tokia kaina? Nes kažkaip nerealiai maža unsure.gif . Juk litre-1.5 kg yra, negi medus dabar toks pigus? Negi bitininkams apsimoka  g.gif
*

Na pas mus tai ir gaunasi 10Lt už KG, o už litrą 15 Lt. O tokių mažų kainų tai tikrai negirdėjau g.gif
vainė
Pas mus irgi turguje 1 kg kaina 10-12 Lt. Mes laikome bičių 15 avilių (vyras mano mėgėjas), tai iš namų paima po 10 Lt/kg, seniems klientams net po 9 Lt už kg, o namo bobutėms, kurioms viskas labai brangu ir prašo nuleist net po 8 Lt/kg. Normaliai gaunas 1 litras- 1,5 kg. Bet ir pernai mes leidome po 10-11 Lt, kai medaus nebuvo. Esame mėgėjai ir tikrai ne iš to duoną valgome, o perteklių parduodame, ir žiemai cukrui užtenka, ir dar sau dukart tiek lieka mirksiukas.gif . Medus geras, nieko neduodam "lišno". Bet čia aš tik šiaip, ne reklamai-pardavimui, rašau. Nes va pirmo ėmimo medaus nebeturim, o antras, jei toks oras bus, tai kaži kiek beduos....
Bitulka
QUOTE(sniegiena @ 2005 08 10, 13:35)
Pas mus irgi turguje 1 kg kaina 10-12 Lt. Mes laikome bičių 15 avilių (vyras mano mėgėjas), tai iš namų paima po 10 Lt/kg, seniems klientams net po 9 Lt už kg, o namo bobutėms, kurioms viskas labai brangu ir prašo nuleist net po 8 Lt/kg.  Normaliai gaunas 1 litras- 1,5 kg.  Bet ir pernai mes leidome po 10-11 Lt, kai medaus nebuvo. Esame mėgėjai  ir tikrai ne iš to duoną valgome, o perteklių parduodame, ir žiemai cukrui užtenka, ir dar sau dukart tiek lieka  mirksiukas.gif . Medus geras, nieko neduodam "lišno". Bet čia aš tik šiaip, ne reklamai-pardavimui, rašau. Nes va pirmo ėmimo medaus nebeturim, o antras, jei toks oras bus, tai kaži kiek beduos....
*

Mes turim 30 avilių. Vasarą trupučiuką prisiduriam prie atlyginimų ir žiemai cukrui užtenka, o priedų jokių ir mes nededam, ką jos pačios prinešą tą ir parduodam smile.gif
Kur jūsų bitynas randasi?
alles
bitulka, tavo dežutė pilna, negaliu atsakyti, tad sakau čia biggrin.gif aš palauksiu šviežio, tystančio medučio iki kitos savaitės ax.gif
JOMAJO
Bitulka, dekoju uz meduti, jau spejau prisilaizyti, labai skanu thumbup.gif . Tik truputi nesusipratimas isejo su stiklainiais, nes as pries iseidama is namu neparuosiau, tai vyras pagriebe kas po ranka pakliuvo. Bet tikiuosi dar teks susitikti, nes meducio dar noresiu, tai tada paimsiu stiklainiu kokie priklauso. Iki
Bitulka
QUOTE(adele3 @ 2005 08 19, 10:27)
Bitulka, dekoju uz meduti, jau spejau prisilaizyti, labai skanu thumbup.gif . Tik truputi nesusipratimas isejo su stiklainiais, nes as pries iseidama is namu neparuosiau, tai vyras pagriebe kas po ranka pakliuvo. Bet tikiuosi dar teks susitikti, nes meducio dar noresiu, tai tada paimsiu stiklainiu kokie priklauso. Iki
*

Oi nieko tokio, viskas gerai su tais stiklainiai bile medus patiko mirksiukas.gif
Lady River
Sveikos,
prisijungsiu ir aš prie šios saldžios temos, kadangi turiu tėvelius bitininkus smile.gif . Iš tiesų šiemet nemažai medaus, tačiau šių metų medų bitininkai vadina "banku" ir nesistengia viso parduoti, nes paprastai po tokių derlingų metų ateina prasto medunešio vasara verysad.gif .
Na, o jei kam reikia medaus Vilniuje, tai rašykit, nes šį savaitgalį važiuojam į kaimą ir atsivešim šią savaitę iškopinėto medaus. Beje, Vilniuje galiu pristatyti rolleyes.gif
Mano tema skelbimuose:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=41192
Neglaite
Va, ir mūsų pažįstami medaus kainas sumažino thumbup.gif , kaina už 1 ltr (1.5kg) - 17lt ax.gif . Kam reikia- kreipkitės, aš turiu Vilniuj atsivežus 4u.gif
ide
Oho, koks pas jus brangus medus Vilniuje! Panevezyje uz 1litra medaus tik 10 lt. 4u.gif
Tikrai manau, kad neprastesnis, uz Vilniaus.Mes jau is tu draugu bitininku jau 10 metu, kai valgome ju medu.Jei kas noretume galite man parasyti emeila:indraite2@yahoo.com. ir as jums atsiusiu ju telef.
Skanaus!
Lady River
[quote=ide,2005 09 02, 18:05]
Oho, koks pas jus brangus medus Vilniuje! Panevezyje uz 1litra medaus tik 10 lt.
Manau, kad sumaišei kainas - 10 Lt gali kainuoti kilogramas, nes litre medaus apie 1,5 kg telpa. Be to geras daiktas negali būti pigus rolleyes.gif
Neglaite
Na šiuo metu medus nebrangus schmoll.gif, nors kiek skaičiau, Vilniuj turguose už medaus kg prašo 15-16 lt blink.gif , tai, matyt, paklausa yra. Nors aš medų turguj bijočiau pirkt, nebent tikrai žinočiau patikimumą. O dabar pati valgau pilna burna, vaikams duodu (neberia kol kas, nors ir alergiški) draugai visi užsipirko, visi giria , visi džiaugias ir dar užsisako thumbup.gif . Manau, kad tai šį bei tą sako apie mūsų pažįstamų medaus kokybę ax.gif .
IRMELE
Kiek girdejau bitininku atsiliepimus, tai sia vasara visur medus geras, nes bitininkams nebuvo tikslo kazka falsifikuoti, bites labai gerai nese medu.
jazminutė
Jeigu kam reikia skanaus, sviezio ir be jokiu cheminiu priemaisu naturalaus meducio is patikimo bitininiko - Kaune bei Alytuje - rašykit asmeninę žinutę.
1 kg - tik 10Lt. thumbup.gif
skm
sveikutes,

noreciau ir as pasiulyti jums sviezio meducio is nuosavo bityno. Kadangi salia musu bituciu ukininkas augina grikius tad galim pasiulyti grikiu medaus, kuris pasizymi tamsaus gintaro spalva, saldziai astroku skoniu ir nuostabiu kvapu!!!
"Jis turi daugiau geležies ir baltymų, todėl vartojamas nuo mažakraujystės, kraujagyslių trapumo, švelnina vaikų brendimo metu atsirandančius augimo skausmus, ramina nervų sistemą, stiprina organizmą."
Grikiu medus ilgai islieka skystas, ilgai nesikristalizuojasi.

Taip pat turim dar ir surinkto vasaros pradzioje kol grikiai nezydejo, jis sviesesnis ir svelnesnio skonio.
Musu meducio kaina 1 kg - 14 litu, 1 L - 20Litu.

Musu bitynas gyvena Sirvintu rajone prie misko.
Coccinela
nu va, kaip pavėluotai pamačiau šią temelę verysad.gif
mano tėtis bitininkas.. tik jis medum neprekiauja, nes nelabai žino, kur jį parduot. tai visad dovanų išdalina.. o kas laiko bites, žino, kad ir išlaidų vistik šiokių tokių yra (prieš žiemą ypatingai)..
kitąmet ir aš su pasiūlymu pasirodysiu mirksiukas.gif bo jis vis man zyzia, kad rasčiau, kas norėtų pirkt.. o dabar aš jau nebe LT..

o dabar visi kartu apsilaižykim! drinks_cheers.gif
Bitulka
Sveikos mamytės 4u.gif Aš turiu daug medučio, kaip jau visos tikriausiai žinote, kad šie metai bitininkams buvo dosnūs smile.gif Praeitais metais keletas mamyčių pirko pas mane medų, nusiskundimų tikrai jojių neturėjo ax.gif Medus mišrus, jei dar kurios kaunietės neapsirūpinote žiemai, tai kreipkitės bigsmile.gif o beje ir vėliau- žiemą dar tikrai turėsiu, nes iš 30 avilių bityno dar liko neišparduoti apie 180 litrų medučio doh.gif

Supilstytas taip:
1 litro stiklainiuose, kaina 15Lt
0,9 litro stiklainiuose, kaina 13 Lt
2 litrų stiklainiuose, kaina 30 Lt
3 litrų stiklainiuose, kaina 45 Lt

Jei pritrūksit kreipkitės bigsmile.gif
MAMICY
toks klausimas kilo. ar gali medus visus metus nesustingti? kazkada viena ausim, o gal net ir puse ausies girdejau, kad jei bitems neduodi visai cukraus, tai ju medus niekada nestengsta ir būna kažkoks jau ten stebuklingas. ar taip būna? ar aš čia kažką ne taip nuklausiau?
Bitulka
QUOTE(MAMICY @ 2006 09 24, 20:58)
toks klausimas kilo. ar gali medus visus metus nesustingti? kazkada viena ausim, o gal net ir puse ausies girdejau, kad jei bitems neduodi visai cukraus, tai ju medus niekada nestengsta ir būna kažkoks jau ten stebuklingas. ar taip būna? ar aš čia kažką ne taip nuklausiau?
*

Arba ne taip nuklausei, arba koks nors neišmanėlis apie tai kalbėjo. Galima išvengti medaus susicukravimo, o ar maitinsi bites cukrumi ar ne nuo to visai nepriklauso.Priklauso nuo to iš kokių augalų bitės jį sunešė. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad bitininkai kurie nori turėti didesnį kiekį medaus, bites maitina ir pavasarį. Bet tokio medaus medumi jau nepavadinsi schmoll.gif . O mes cukraus sirupu maitinam tik prieš žiemą, kai išimam paskutinį medų. O kad medus išliktų minkštas (visiškai skystas jis nebus) reikia keletą dienų jį gerai maišyti. Maždaug po 20 minučių 3-4 kartus dienoje, tada jis "nesustingsta". Ir nereikia medaus dėti į šaldytuvą, šaltis skatina cukravimąsi. Tai tiek... ax.gif
MAMICY
QUOTE(Bitulka @ 2006 09 25, 08:30)
Arba ne taip nuklausei, arba koks nors neišmanėlis apie tai kalbėjo...
*

nu va ir viskas aisku. aciu uz apsvietima smile.gif
skm
galiu ir as patvirtinti, kad medaus susikristalizavimas priklauso tik nuo augalu is kuriu buvo tas medutis rinktas, pvz. pavasarinis, is pieniu surinktas nektaras gana greitai pasidaro kietas, o grikiu ir iki pavasario islieka "skystas" thumbup.gif
IVEDA
bye1.gif Labutis.Aš irgi prisidedu prie parduodančių tėvelių medų. Aš pati bičių labai bijau,o ir medaus nemėgstu,tai nors tuo galiu tėvukui pagelbėt. ax.gif Jis bites augina savo malonumui.Na dar kad pulką giminių ir pažystamų aprūpintų...Na,o kad išlaidos atsipirktų likutį parduodam.Tai va,jeigu yra norinčių grikių medaus,rašykit.Kaina kg lt.Didesniam kiekiui nuolaida.Gyvenu Garliavoj. bye1.gif
Papildyta:
O kad kainą parašiau doh.gif
1kg.-10lt.
starbee
QUOTE(IVEDA @ 2006 10 02, 15:08)
bye1.gif Labutis.Aš irgi prisidedu prie parduodančių tėvelių medų. Aš pati bičių labai bijau,o ir medaus nemėgstu,tai nors tuo galiu tėvukui pagelbėt. ax.gif Jis bites augina savo malonumui.Na dar kad pulką giminių ir pažystamų aprūpintų...Na,o kad išlaidos atsipirktų likutį parduodam.Tai va,jeigu yra norinčių grikių medaus,rašykit.Kaina kg lt.Didesniam kiekiui nuolaida.Gyvenu Garliavoj. bye1.gif
Papildyta:
O kad kainą parašiau doh.gif
          1kg.-10lt.
*

kaip gaila nusipirkciau kokius 3kg, bet gi as vilniete verysad.gif
starbee
QUOTE(skm @ 2006 09 18, 10:29)
sveikutes,

noreciau ir as pasiulyti jums sviezio meducio is nuosavo bityno. Kadangi salia musu bituciu ukininkas augina grikius tad galim pasiulyti grikiu medaus, kuris pasizymi tamsaus gintaro spalva, saldziai astroku skoniu ir nuostabiu kvapu!!!
"Jis turi daugiau geležies ir baltymų, todėl vartojamas nuo mažakraujystės, kraujagyslių trapumo, švelnina vaikų brendimo metu atsirandančius augimo skausmus, ramina nervų sistemą, stiprina organizmą."
Grikiu medus ilgai islieka skystas, ilgai nesikristalizuojasi.

Taip pat turim dar ir surinkto vasaros pradzioje kol grikiai nezydejo, jis sviesesnis ir svelnesnio skonio.
Musu meducio kaina 1 kg - 14 litu, 1 L - 20Litu.

Musu bitynas gyvena Sirvintu rajone prie misko.
*

ačiū skm už labai labai skanų medutį 4u.gif tikrai laaaabai skanus thumbup.gif
skm
QUOTE(starbee @ 2006 10 09, 19:18)
ačiū skm už labai labai skanų medutį 4u.gif tikrai laaaabai skanus thumbup.gif
*

labai dziaugiuosi, kad patiko 4u.gif
tylia
keliu tema i virsu, nes noriu pirkt medaus ir tikro! o kaip gi atskirti, kad jis tikrai be priedu? per telika girdejau, kad su jodu, kazkaip.... deja, jau nepamenu. gal zinote? medaus reikia kaip vaisto, taigi kokybe labai svarbu.
beje, lauksiu pasiulymu pirkt, as vilniuje, tiesa, istrukt is namu ir kazkur trenktis toli pasiimt tikrai galimybes neturiu.
IVEDA
Senolių išbandytas būdas-jeigu medus dar šviežias,t.y.skystas,reikia pamažu pilti iš šaukšto ar samčio.Jis turi bėgti nenutrūkstančia srovele.Tada jis tikras.Jeigu laša-prastas.Kaip nustatyt sukietėjusį-nežinau. ax.gif
Rituxx
jei dar reikia medaus tai turiu apie 10 kg. rolleyes.gif tikrai geras liepų medutis thumbup.gif jau pardaviau 40kg. ir visos pirkėjos patenkintos rolleyes.gif jei norėsit rašykit į až smile.gif
Bitulka
QUOTE(Rituxx @ 2006 10 31, 14:51)
jei dar reikia medaus tai turiu apie 10 kg.  rolleyes.gif tikrai geras liepų medutis  thumbup.gif jau pardaviau 40kg. ir visos pirkėjos patenkintos  rolleyes.gif jei norėsit rašykit į až  smile.gif
*

Oi kaip tau gerai, jau tik tiek medučio turi smile.gif O pas mane dar apie 100 Ltr blink.gif
starbee
QUOTE(Rituxx @ 2006 10 31, 15:51)
jei dar reikia medaus tai turiu apie 10 kg.  rolleyes.gif tikrai geras liepų medutis  thumbup.gif jau pardaviau 40kg. ir visos pirkėjos patenkintos  rolleyes.gif jei norėsit rašykit į až  smile.gif
*

tikrai skanus medutis thumbup.gif ačiū Rituxx 4u.gif
skm
Parduodu medutį iš nuosavo bityno 4u.gif

My Webpage
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.