Ruošiamės eiti užsirašyti i šią mokyką, į pirmą klasę. Gal kieno nors vaikučiai mokosi ten, kokie atsiliepimai. Kokia geresnė pradinukų mokytoja.? Ir nuo kada reikia eiti užsirašyti. Labai ačiū už bet kokią informaciją.
labas,
as dirbu mokytoja sitoj mokykloj kiek zinau pirmos klases siuo metu isvis nekomplektuojamos ir tik balandzio gale galit eit pradet dometis. antras aukstas. pavaduotoja Andrekiene. ant duru bus lentele su pavarde uzkabinta:)
"versmės"? tai čia kelinta buvusi?
QUOTE(sima123 @ 2004 12 02, 17:46) Ruošiamės eiti užsirašyti i šią mokyką, į pirmą klasę. Gal kieno nors vaikučiai mokosi ten, kokie atsiliepimai. Kokia geresnė pradinukų mokytoja.? Ir nuo kada reikia eiti užsirašyti. Labai ačiū už bet kokią informaciją. Mano sunus mokosi sioje mokykloje. Siulau atidziai pasidometi ir gerai pagalvoti pries renkantis busima mokytoja. Nes labai jau nekooooookios tos pradinuku mokytojos. O pas ponia Andrekiene jau dabar laikas eiti. Nes nueisi veliau gali pasakyti, kad neber vietos, klases sukomplektuotos, reikejo anksciau ateiti ir t.t., ir pan. O dar jeigu ne tame rajone gyvenat...
Aš pati lankiau šią mokyklą, savo vaiko tikrai nevesčiau
QUOTE(Rinesa @ 2005 01 25, 16:16) O pas ponia Andrekiene jau dabar laikas eiti. Nes nueisi veliau gali pasakyti, kad neber vietos, klases sukomplektuotos, reikejo anksciau ateiti ir t.t., ir pan. O dar jeigu ne tame rajone gyvenat... O su šita ponia, aš oooi kiek nemalonumų turėjau QUOTE(jėga @ 2005 05 05, 18:55) O su šita ponia, aš oooi kiek nemalonumų turėjau Uzjauciu Jega. Mes irgi pradejom ne nuo pirmos. I kisene Andrekiene nori - uz tai ir klases sukomplektuotos buna. As nedaviau ir neduosiu. Pora kart pasnekejom grieztai, tai dabar "silkine". QUOTE(Rinesa @ 2005 05 13, 12:40) Uzjauciu Jega. Mes irgi pradejom ne nuo pirmos. I kisene Andrekiene nori - uz tai ir klases sukomplektuotos buna. As nedaviau ir neduosiu. Pora kart pasnekejom grieztai, tai dabar "silkine". Taip ir supratau, kad nori... O kai rugsėjo pradžioj atėjau pas direktorių, taip ir pareiškiau - susimažinkit kišenes
Įdomu ar toj mokykloj dirba matematikė Stasė Kukulskienė? Oi oi oi kokia isterikė
Taigi, mielos mamytės, jei vaikas mokosi vien labai gerais pažymiais ir nė iš šio nė iš to atsiranda nepatenkinamas pažymys, tai ne tik jis kaltas, pasidomėkit QUOTE(jėga @ 2005 05 25, 00:17) Taip ir supratau, kad nori... O kai rugsėjo pradžioj atėjau pas direktorių, taip ir pareiškiau - susimažinkit kišenes . Yra parengiamoji klasė. Tikrai puiki atmosfera, graži mokykla ir puokūs mokytojai. Mano visi trys berniukai joje mokėsi
[quote=Aurute2,2005 07 05, 10:42]
. Yra parengiamoji klasė. Tikrai puiki atmosfera, graži mokykla ir puokūs mokytojai. Mano visi trys berniukai joje mokėsi [/quoteAr ten ir mergaites priima?. Mano laikais tik berniukai buvo
Gabju, dabar laikai pasikeitė
gal kas girdejote apie privacia mokyklele UNIVERSAVIJA?ji randasi klaipedoje Liepojos gtv.mazojo kaimelio rajone.zadu pervesti ten savo vaikus.gal kieno vaikuciai ten mokosi?gal sulaukciau kokiu patarimu.Aciu is anksto!
QUOTE(vilmike @ 2005 07 17, 16:11) gal kas girdejote apie privacia mokyklele UNIVERSAVIJA?ji randasi klaipedoje Liepojos gtv.mazojo kaimelio rajone.zadu pervesti ten savo vaikus.gal kieno vaikuciai ten mokosi?gal sulaukciau kokiu patarimu.Aciu is anksto! Patarčiau užvesti naują temą dėl Liepojos gatvėj esančios m-klos, juk tarp Liepojos gatvės ir Simonaitytės didelis atstumas.
GAL NEGERAI NUPASAKOJAU .MOKYKELE RANDASI MAZAJAME KAIMELYJE. SORRY
į balsio gimnazija nebūtinai eiti su polinkiu į muziką, bet ir su daile , piešimu. galima rinktis Bet ten vaikam daug mokytis reiks. Ypač vyresnėse klasese net 4 valandas per dieną piešia arba muzikuoja...
QUOTE(vilmike @ 2005 07 17, 16:11) gal kas girdejote apie privacia mokyklele UNIVERSAVIJA?ji randasi klaipedoje Liepojos gtv.mazojo kaimelio rajone.zadu pervesti ten savo vaikus.gal kieno vaikuciai ten mokosi?gal sulaukciau kokiu patarimu.Aciu is anksto! Kiek zinau, Universavia yra ir Kauno g-ves rajone (netoli Maximos)
Gal kas nors galėtų plačiau papasakoti apie Versmės mokyklą,kokia pradinių klasių mokytoja būtų geriausia pasirinkti?Tokio aiškaus atsakymo nebuvo,tai norėčiau dar kartą paklausti, gal bus daugiau žinančių ir galinčių papasakoti ką nors apie šią mokykla
Nejaugi niekas nieko nežino
as taip pat mokiausi sitoj mokykloj,ir savo vaiko niekada ten nevesciau!!!!!net neinam pasivaiksciot arti tos mokyklos!!!!
QUOTE(cameja @ 2006 09 17, 15:38) na kad neinam arti aisku persudziau o kodel... todel kad ten dirba daugybe piktu,nemylinciu savo mokiniu,mokytoju.pradedant chemijos mokytoja kuriai vieni niekai voztelt kokiam mokiniui del kokios nors kvailos priezasties.iskaitant ir biologijos mokytoja kuri....istikro man truksta zodziu kad apibudint kas tai per zmogus seip gal dabar kas ten pasikeite,gal dirba kiti mokytojai,as nezinau.bet as ne prisimint nenoriu tos mokyklos ir daugelio mokytoju.
Nu tikrai ne kokie atsiliepimai apie šią mokykla
QUOTE(Špokas @ 2006 09 18, 10:31) Nu tikrai ne kokie atsiliepimai apie šią mokykla kas del pradiniu klasiu tai nezinau,senai jau buvo,dorai net nepamenu,beto gal pasikeite daug mokytoju.bet apskritai toje mokykloje visa atmosfera nekokia.aisku baigiau as ir ta mokykla ir nieko...
Astaip pat baigiau sia mokykla. Akademinis paruosimas ten tikrai geras. Mano 4 valstybiniu egzaminu rezultatai buvo virs 90%, bet as sioje mokykloje mokiausi tik paskutinius 2 metus.
Ispudis atejus is demokratiskos Baltijos vidurines buvo toks - "pilku pelyciu pilkomis uniformomis mokykla" ten is mokiniu nereikalaujama iniciatyvumo, viskas nusprendziama uz juos. Jei norite,kad jusu vaikai butu savarankiski, rinkites kita mokykla. Nors man sioje mokykloje mokytis buvo gera, bet jokiu sentimentu ji man nekelia. QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 09 17, 22:32) na kad neinam arti aisku persudziau o kodel... todel kad ten dirba daugybe piktu,nemylinciu savo mokiniu,mokytoju.pradedant chemijos mokytoja kuriai vieni niekai voztelt kokiam mokiniui del kokios nors kvailos priezasties.iskaitant ir biologijos mokytoja kuri....istikro man truksta zodziu kad apibudint kas tai per zmogus seip gal dabar kas ten pasikeite,gal dirba kiti mokytojai,as nezinau.bet as ne prisimint nenoriu tos mokyklos ir daugelio mokytoju. Pritariu nuomonei - tikra tiesa pasakyta apie šios mokyklos mokytojus. Na nebent pasikeite kas nors (abejoju). Mamos, tikrai neveskit į šia mokyklą savo vaikučių, gi Klaipėdos atstumai nėra tokie dideli. Traumuosit savo vaikelius
Labukas visiem!
sveikutes,na ir prigazdinot,as katik nunesiau vaiko dokumentus i versmes mokykla,mano drauge nuo pernai veda savo vaika i sia mokykla tai tik giria kad geros mokytojos ir tt,as ir nenorejau irgi vest bet kai nuejau pasirodo pasake kad negalima vest kur nori vaika i bet kokia mokykla o tik i tokia kuri priklauso pagal rajona,o mum priklauso tik sita mokykla na ir kas beliko tai ir vedziau bet jeigu tokia bloga mokykla tai net nezinau ka daryt
QUOTE(pandutė @ 2007 04 04, 18:01) sveikutes,na ir prigazdinot,as katik nunesiau vaiko dokumentus i versmes mokykla,mano drauge nuo pernai veda savo vaika i sia mokykla tai tik giria kad geros mokytojos ir tt,as ir nenorejau irgi vest bet kai nuejau pasirodo pasake kad negalima vest kur nori vaika i bet kokia mokykla o tik i tokia kuri priklauso pagal rajona,o mum priklauso tik sita mokykla na ir kas beliko tai ir vedziau bet jeigu tokia bloga mokykla tai net nezinau ka daryt QUOTE(Andro @ 2007 04 08, 12:33) Mes į savo mokyklą jau užsirašėm vasario pradžioj QUOTE(Andro @ 2007 04 09, 18:57) Mes taip pat dalyvausim patikrinime
Man ši mokykla labai liuks, sūnus trečiokas,mokytoja V.Anglickienė superinė, ir mažąjį rudenį vedu į tą pačią mokyklą,jau užrašiau,nors tiesa pasakius masčiau apie E.Balsio mokyklą, bet kultūros srityje dirbantys draugai atkalbėjo.
dar galvojau apie Stulpino mokyklą,bet ten jau pirmoje klasėje reik rinktis pakraipas man nesąmonė kažkokia,kai pirmoką vedi į IT ir ekonomikos klasę,vėjai... QUOTE(lijo @ 2006 09 17, 03:41) Lituanistės? Įdomu, dėl kurios? Papildyta: QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 17, 21:36) Man ši mokykla labai liuks, sūnus trečiokas,mokytoja V.Anglickienė superinė, ir mažąjį rudenį vedu į tą pačią mokyklą,jau užrašiau,nors tiesa pasakius masčiau apie E.Balsio mokyklą, bet kultūros srityje dirbantys draugai atkalbėjo. dar galvojau apie Stulpino mokyklą,bet ten jau pirmoje klasėje reik rinktis pakraipas man nesąmonė kažkokia,kai pirmoką vedi į IT ir ekonomikos klasę,vėjai... Pažiūrėsim ką sakysi kai penktoku taps... QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 09 17, 21:32) na kad neinam arti aisku persudziau o kodel... todel kad ten dirba daugybe piktu,nemylinciu savo mokiniu,mokytoju.pradedant chemijos mokytoja kuriai vieni niekai voztelt kokiam mokiniui del kokios nors kvailos priezasties.iskaitant ir biologijos mokytoja kuri....istikro man truksta zodziu kad apibudint kas tai per zmogus seip gal dabar kas ten pasikeite,gal dirba kiti mokytojai,as nezinau.bet as ne prisimint nenoriu tos mokyklos ir daugelio mokytoju.
nepergyvenu dėl to, pati mokiausi baisesnej mokykloj.... visi mes žmonės...
na jusu pasiklausius atrodo baisesnes mokyklos nera,bet mano drauge veda savo vaika ten ir labai dziauges,sake ir geri mokytojai ir apsauga yra,nezinau ,gal jum is senu laiku tokie atsiminimai juk laikai keicias ,mokytojos irgi
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 17, 14:06) Man ši mokykla labai liuks, sūnus trečiokas,mokytoja V.Anglickienė superinė, ir mažąjį rudenį vedu į tą pačią mokyklą,jau užrašiau,nors tiesa pasakius masčiau apie E.Balsio mokyklą, bet kultūros srityje dirbantys draugai atkalbėjo. dar galvojau apie Stulpino mokyklą,bet ten jau pirmoje klasėje reik rinktis pakraipas man nesąmonė kažkokia,kai pirmoką vedi į IT ir ekonomikos klasę,vėjai... QUOTE(mutti @ 2007 04 17, 12:47) tai mūsiškėms, lankusioms paruošiamąją patikrinimas vyks ankščiau, nereiks eiti į bendrą. Vakar vyras buvo susirinkime su direktorium, tai jau pildė anketą. Vyras nuėjo aplamai į pirmą tėvų susirinkimą ( vyresnėlis jau 10-je, o jis neiekada nebuvo) tai kaip toks skeptikas ir stagnatorius tai buvo sužavėtas direktoriaus dalykiškumu. QUOTE(pandutė @ 2007 04 17, 20:19) na jusu pasiklausius atrodo baisesnes mokyklos nera,bet mano drauge veda savo vaika ten ir labai dziauges,sake ir geri mokytojai ir apsauga yra,nezinau ,gal jum is senu laiku tokie atsiminimai juk laikai keicias ,mokytojos irgi Drauge pati juk nesimoko ten Direktorius buvo geras vyrukas, bet as jo beveik nematydavau, ten vedejos viska sprende Linkiu kad toj mokykloj tikrai viskas butu is esmes pasikeite QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 17, 15:06) nors tiesa pasakius masčiau apie E.Balsio mokyklą, bet kultūros srityje dirbantys draugai atkalbėjo. O kodėl atkalbėjo QUOTE(Andro @ 2007 04 18, 21:23) tai mūsiškėms, lankusioms paruošiamąją patikrinimas vyks ankščiau, nereiks eiti į bendrą. Vakar vyras buvo susirinkime su direktorium, tai jau pildė anketą. Vyras nuėjo aplamai į pirmą tėvų susirinkimą ( vyresnėlis jau 10-je, o jis neiekada nebuvo) tai kaip toks skeptikas ir stagnatorius tai buvo sužavėtas direktoriaus dalykiškumu. Mes vakar taip pat buvom koncerte ir susirinkime Maniškė tai nenori eit muzikiniu keliu, tai jaučiu atkeliausim į 5 kl į dailę
ne merginos,kurios nori vaikucius leist i sita mokykla tai ponia Andrikiene liepe atnest dokumentus,reikalas jau pribrendo...
vakar pro sali vaziavau tai is tolo paziurejau i nauja kasio aikstele,ka galiu pasakyt tinklu jau nebera
Labuka,ar yra mamyčių kurių vaikiukai nuo rugsėjo žygiuos į šios mokyklos pirma klasę
|