Med.pazyma rekomeduoju pristatyti kuo greiciau, nes zinau atveju, kai del jos nebuvimo priduodant visus dokumentus, teveliai turejo nemalonumu.
Aš pristačiau med. pažymą, nuotrauką (reikia turėti tinkamo dydžio, mažesnė nei "pasinė" nuotrauka), gimimo liudijimą ir jo kopiją, pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą. Reikėjo ir mano asmens dokumento, pildant prašymą.
O aš mislijau,kad med pažyma kaip ir į darželį yra su kokiu ten ribotu galiojimu ir pan.Na aišku dabar,kad viską jau reik susitvarkyt ir nešt mokyklon.O dokumentų tai reikia visų kopijų?Kaži kiek truksim dar tą med pažymą praeiti
Klausykit,o uniformos berniukams,tai ir kelnės būtinai turi būt ar tik švarkai
Dokumento kopijos tik gimimo liudijimo reikėjo, kitus originalus pasiėmė. Apie uniformas, o ypač berniukų, nieko nežinau
Uniforma berniukui - pilkas svarkas ir pilkos kelnes. Is bedos - juodos kelnes. DZINSAI JOKIE NETOLERUOTINI! Gausit ispejima uz dzinsus.
QUOTE(Marija79 @ 2011 04 13, 07:56) kam reiketu "patepti"??? norim i Versme pakliuti, bet pagal rajona nepriklausom Pas Andrekiene eikite ir pateikite svariu argumentu, kodel butent Vermes mokykla Jums imponuoja ir jei bus vietos dar klaseje nors vienoje - manau, kad Jus priimtu. QUOTE(Marija79 @ 2011 04 13, 07:56) kam reiketu "patepti"??? norim i Versme pakliuti, bet pagal rajona nepriklausom Sveikos. Marija 79, ar priėmė jus į "Versmės" mokyklą? Aš pati noriu dukrą leisti į šią mokyklą (5kl.), tai užsiregistravome jau vasario mėnėsį, bet tikrai nemanau, kad pateksim į šią mokyklą. (Esam ne iš šio rajono).
Tikrai neleiskit savo vaiko, pas Steponaviciene
Sveiki, gal kas turit pasrduot Versmes uniformos svarka berniukui, mazdaug 140-142 ugiui?
Aš tuo pačiu, jungdamasi prie Pakalnutės, ieškau pradinukės uniformos 140-145 cm mergaitei.
Šiaip mugė bus birželio 3 dieną regis. QUOTE(VejaGuse @ 2011 05 16, 15:04) gal plačiau galima? QUOTE(Lexana @ 2011 05 30, 19:02) Aš tuo pačiu, jungdamasi prie Pakalnutės, ieškau pradinukės uniformos 140-145 cm mergaitei. Šiaip mugė bus birželio 3 dieną regis. kaži bernams verta ką eit ieškot QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 05 30, 21:47) kaži bernams verta ką eit ieškot Yra ir berniukiškų gerų uniformų. Kiti naujas atneša apskritai, nes berniukai išauga per vasarą net nespėję apsivilkti. Va ir dabar klasioko mama parduoti naują kostiumą ruošiasi už 200 Lt., nors pasiūti jiems kainavo brangiau. O uniformų mugė vyks birželio 4 d. 9.00-12.00 val. ir rugpjūčio 22-26 d.d. 10.00-14.00 val. 317 kabinete. O birželio 4 dieną bus užsakomos naujos uniformos siuvimui. Mokykloje bus siuvimo įmonės atstovai, išmatuos vaikus. QUOTE(Lexana @ 2011 05 31, 13:06) Yra ir berniukiškų gerų uniformų. Kiti naujas atneša apskritai, nes berniukai išauga per vasarą net nespėję apsivilkti. Va ir dabar klasioko mama parduoti naują kostiumą ruošiasi už 200 Lt., nors pasiūti jiems kainavo brangiau. O uniformų mugė vyks birželio 4 d. 9.00-12.00 val. ir rugpjūčio 22-26 d.d. 10.00-14.00 val. 317 kabinete. O birželio 4 dieną bus užsakomos naujos uniformos siuvimui. Mokykloje bus siuvimo įmonės atstovai, išmatuos vaikus. bet kaina gerulė uniformai išeina
Na berniukams uztenka porai metu. Palieka uzlaidas ir atlenkti galima.
O maniske jau trecioke bus.
Kaži ar turi teisę nepriimti vaiko jei jam priklauso pagal gyvenamą vietą šita mokykla
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 06 01, 11:08) Turi, jei yra pakankamai suformuotos klasės iš mokyklai priklausančiame rajone gyvenančių vaikų. Priėmimo tvarka Mokykla priima vaikus į pirmas klases vadovaudamasi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos patvirtintu 2011 m. kovo 17 d. sprendimu Nr. T2-71 Priėmimo į Klaipėdos miesto savivaldybės bendrojo lavinimo mokyklas tvarkos aprašu . Mokyklai priskirta aptarnavimo teritorija: Lipkių g. Šiaulių g. I. Simonaitytės g. nelyginiai ir lyginiai Nr. 4-16 Statybininkų pr. Nr. 7a, 7b Smiltelės g. lyginiai Nr. 2-12 Šilutės pl. Nr. 60-88 Vingio g. iki Smiltelės gatvės.
Turim 3 švarkus ir kelnių skirtingam amžiui (maždaug 4-8 klasės). Kam reikia - į až.
O as vel paklausiu, gal mazum kuri turite isaugta tvarkinga mergaites uniforma - svarka ir languota sarafana 140 cm. ugio panelei? Pirkciau.
parduodu savo pirmoko kelnes, siuvom naujas, liemuo su gumyte
taip pat pilkas kelnes 8 meciui, pirkom UK naujos visiskai, deja mano nustebimui mano astuometis i jas neilenda
o as ieskau svarko antrokui nuo 140
parduodu pirmoko svarka
Sveikos,
turiu "kvaila" klausima QUOTE(Čiunčia @ 2011 08 15, 23:48) Na net ir puslapyje parašyta, kad šventinėms dienoms privalomas pilnas uniformos komplektas. Mes visada rugsėjo pirmąją būname su švarku, sarafanu ir marškiniais bei pėdkelnėmis plonomis. Jei karšta, o taip dar nebuvo nei vieną kartą rugsėjo pirmąją, bet kitomis dienomis į mokyklą, velku marškinukus trumpomis rankovėmis. QUOTE(Lexana @ 2011 08 19, 17:03) Na net ir puslapyje parašyta, kad šventinėms dienoms privalomas pilnas uniformos komplektas. Mes visada rugsėjo pirmąją būname su švarku, sarafanu ir marškiniais bei pėdkelnėmis plonomis. Jei karšta, o taip dar nebuvo nei vieną kartą rugsėjo pirmąją, bet kitomis dienomis į mokyklą, velku marškinukus trumpomis rankovėmis. Na, viskas aišku tada, vilksimės pilną uniformą
Sveikos, man irgi kilo klauskimas
Patarimas dėl uniformų - jei nenorite kad jūsų vaikus "tarkuotų" - kasdien leiskite tik pilna uniforma.
Turim 3 kelnes, tiktų 5-9 kl., kreipkitės į až. kol neišmetėm. QUOTE(Rinesa @ 2011 08 24, 21:24) Patarimas dėl uniformų - jei nenorite kad jūsų vaikus "tarkuotų" - kasdien leiskite tik pilna uniforma. Turim 3 kelnes, tiktų 5-9 kl., kreipkitės į až. kol neišmetėm. o tai ka juodu kelniu irgi negalima?o kaip del bliuzonu kokie galimi, ar galima su paveiksliukais kokiais?
Keliu tema i virsu, vel eisim i sia mokykla i pirma klase. Gal kas zinot kokios bus pradinuku mokytojos, kokia geresne, domina bet kokie atsiliepimai, nes vaikis labai jautrus pas mane
Sveikos, Šiandiena nunešėm dokumetus, kad priimtų dukra į pirmają klasę. Ši mokykla mums priklauso pagal adresą. Labai buvau nustebinta, kad jau klasės beveik suformuotos ir net neturėjome teisės pasirinkti norima mokytoją. ( ale pas ja jau pilna kalsė) Dar gavome "barti" kad beveik paskutiniai atejome užsirašyti. Nieko nesuprantu, ar čia ta mokykla tokia jau populiari ar čia visur toks antplūdis moksleiviu.
As balandzio 2d jau prie pavaduotojos duru buvau is pat ryto , su dickiu prasovem pas norima mokytoja jau be sansu buvo pakliuti tai si karta nesnaudziau uzsirasem bet kas ten zino kai bus sarasai ar busim pakliuve, bet labai tikiuosi
QUOTE(Leilla @ 2012 04 11, 12:31) As balandzio 2d jau prie pavaduotojos duru buvau is pat ryto , su dickiu prasovem pas norima mokytoja jau be sansu buvo pakliuti tai si karta nesnaudziau uzsirasem bet kas ten zino kai bus sarasai ar busim pakliuve, bet labai tikiuosi Mes prašėmės pas mokytoją Eriką. o jūs ? Jei nepaslaptis QUOTE(Banica @ 2012 04 11, 12:37) Mes prašėmės pas mokytoją Eriką. o jūs ? Jei nepaslaptis O musu is vis nenori priimti nors irgi patys pirmi beveik uzsirasem, aiskina kad nepriklausom mokyklai, nors pagal visa informacija tiek mokyklos tinklapyje tiek svietimo skyriaus skelbiamoje info, raso kad priklausom QUOTE(Banica @ 2012 04 11, 12:37) Mes prašėmės pas mokytoją Eriką. o jūs ? Jei nepaslaptis mes pas Daiva Monkeviciene QUOTE(sima123 @ 2012 04 11, 15:27) O musu is vis nenori priimti nors irgi patys pirmi beveik uzsirasem, aiskina kad nepriklausom mokyklai, nors pagal visa informacija tiek mokyklos tinklapyje tiek svietimo skyriaus skelbiamoje info, raso kad priklausom bet jei raso kad priklauso tai turi priimti
Tikiuosi ne apie pavaduotoją Vaitkienę eina kalba ?
Nieko blogo nepasakosiu , nors ir galėčiau papasakoti Geras dalykas - tai drausmė ir draudimas lakstyti koridoriais pagaunant vaikus ir liepiant pasisakyti kur ir kodėl bėgo .
Pavaduotoja Andrikiene
Dabar matau , galiu pasakyti , kad ir 1980- 1990 m. ir manau dabar , pagal jūsų aprašymus direktorius buvo ir liko pilkasis kardinolas per pavaduotojas įvedinėjęs labai griežtą tvarką . Gerai , kad nors fizinių bausmių nebetaiko .
Pavardžių nelabai pamenu . QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 04 12, 07:55) Dabar matau , galiu pasakyti , kad ir 1980- 1990 m. ir manau dabar , pagal jūsų aprašymus direktorius buvo ir liko pilkasis kardinolas per pavaduotojas įvedinėjęs labai griežtą tvarką . Gerai , kad nors fizinių bausmių nebetaiko . o dar ir fizines bausmes buvo ? QUOTE(sima123 @ 2012 04 12, 08:58) As matyt kazko nesuprantu cia, paaiskinkit man durnai Labas rytas, radau šia info mokyklos puslapyje; Lipkių g. I. Simonaitytės g. nelyginiai ir lyginiai Nr. 4-16 Statybininkų pr. Nr. 7a, 7b Smiltelės g. lyginiai Nr. 2-12, Šiaulių g. Šilutės pl. Nr. 60-88 Vingio g. iki Smiltelės gatvės.
musu simonaitytes 23 ir priklausom tikrai
|