Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lexana
Med.pazyma rekomeduoju pristatyti kuo greiciau, nes zinau atveju, kai del jos nebuvimo priduodant visus dokumentus, teveliai turejo nemalonumu.
fleita
Aš pristačiau med. pažymą, nuotrauką (reikia turėti tinkamo dydžio, mažesnė nei "pasinė" nuotrauka), gimimo liudijimą ir jo kopiją, pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą. Reikėjo ir mano asmens dokumento, pildant prašymą.
Paslaptingoji
O aš mislijau,kad med pažyma kaip ir į darželį yra su kokiu ten ribotu galiojimu ir pan.Na aišku dabar,kad viską jau reik susitvarkyt ir nešt mokyklon.O dokumentų tai reikia visų kopijų?Kaži kiek truksim dar tą med pažymą praeiti doh.gif
Klausykit,o uniformos berniukams,tai ir kelnės būtinai turi būt ar tik švarkai g.gif o kelnės paprastos netiks?pvz džinsai tamsūs rolleyes.gif
fleita
Dokumento kopijos tik gimimo liudijimo reikėjo, kitus originalus pasiėmė. Apie uniformas, o ypač berniukų, nieko nežinau smile.gif . Birželio 4 d. bus susirinkimas, tai susipažinsim ir su savo būsima mokytoja ir klasės draugais bei gausim informaciją turbūt ir apie uniformas bei kitus reikmenis mokyklai.
Lexana
Uniforma berniukui - pilkas svarkas ir pilkos kelnes. Is bedos - juodos kelnes. DZINSAI JOKIE NETOLERUOTINI! Gausit ispejima uz dzinsus. doh.gif Siais metais itin grieztai duoda pylos uz netinkama uniformos komplekta.
margutis79
QUOTE(sindirela @ 2011 01 20, 19:39)
manau gerai "patepus"priimtu ir nepagal rajona, nors zinau tokiu atveju kad ir priklausantiems pagal rajona, pasake kad vietu nera blink.gif
*

kam reiketu "patepti"??? norim i Versme pakliuti, bet pagal rajona nepriklausom verysad.gif gal kuri galetu padeti? (ne uz dyka zinoma) g.gif
Lexana
QUOTE(Marija79 @ 2011 04 13, 07:56)
kam reiketu "patepti"??? norim i Versme pakliuti, bet pagal rajona nepriklausom  verysad.gif  gal kuri galetu padeti? (ne uz dyka zinoma)  g.gif
*

Pas Andrekiene eikite ir pateikite svariu argumentu, kodel butent Vermes mokykla Jums imponuoja ir jei bus vietos dar klaseje nors vienoje - manau, kad Jus priimtu.
Fergie
QUOTE(Marija79 @ 2011 04 13, 07:56)
kam reiketu "patepti"??? norim i Versme pakliuti, bet pagal rajona nepriklausom  verysad.gif  gal kuri galetu padeti? (ne uz dyka zinoma)  g.gif
*

Sveikos. Marija 79, ar priėmė jus į "Versmės" mokyklą?
Aš pati noriu dukrą leisti į šią mokyklą (5kl.), tai užsiregistravome jau vasario mėnėsį, bet tikrai nemanau, kad pateksim į šią mokyklą. (Esam ne iš šio rajono).
VejaGuse
Tikrai neleiskit savo vaiko, pas Steponaviciene smile.gif, yra kitu labai puikiu mokytoju, su ja bus vargai
Pakalnute_klp
Sveiki, gal kas turit pasrduot Versmes uniformos svarka berniukui, mazdaug 140-142 ugiui?
Lexana
Aš tuo pačiu, jungdamasi prie Pakalnutės, ieškau pradinukės uniformos 140-145 cm mergaitei. 4u.gif

Šiaip mugė bus birželio 3 dieną regis. 4u.gif
Paslaptingoji
QUOTE(VejaGuse @ 2011 05 16, 15:04)
Tikrai neleiskit savo vaiko, pas Steponaviciene smile.gif, yra kitu labai puikiu mokytoju, su ja bus vargai
*

gal plačiau galima?
QUOTE(Lexana @ 2011 05 30, 19:02)
Aš tuo pačiu, jungdamasi prie Pakalnutės, ieškau pradinukės uniformos 140-145 cm mergaitei.  4u.gif

Šiaip mugė bus birželio 3 dieną regis. 4u.gif
*

kaži bernams verta ką eit ieškot g.gif nes merginos dar gal nesutrina tų sarafanų bet bernaičiai doh.gif ir kur tiksliai vyksta kelintą val?
Lexana
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 05 30, 21:47)
kaži bernams verta ką eit ieškot g.gif nes merginos dar gal nesutrina tų sarafanų bet bernaičiai doh.gif ir kur tiksliai vyksta kelintą val?
*

Yra ir berniukiškų gerų uniformų. Kiti naujas atneša apskritai, nes berniukai išauga per vasarą net nespėję apsivilkti. Va ir dabar klasioko mama parduoti naują kostiumą ruošiasi už 200 Lt., nors pasiūti jiems kainavo brangiau.

O uniformų mugė vyks birželio 4 d. 9.00-12.00 val. ir rugpjūčio 22-26 d.d. 10.00-14.00 val. 317 kabinete. 4u.gif

O birželio 4 dieną bus užsakomos naujos uniformos siuvimui. Mokykloje bus siuvimo įmonės atstovai, išmatuos vaikus.
Paslaptingoji
QUOTE(Lexana @ 2011 05 31, 13:06)
Yra ir berniukiškų gerų uniformų. Kiti naujas atneša apskritai, nes berniukai išauga per vasarą net nespėję apsivilkti. Va ir dabar klasioko mama parduoti naują kostiumą ruošiasi už 200 Lt., nors pasiūti jiems kainavo brangiau.

O uniformų mugė vyks birželio 4 d. 9.00-12.00 val. ir rugpjūčio 22-26 d.d. 10.00-14.00 val. 317 kabinete. 4u.gif

O birželio 4 dieną bus užsakomos naujos uniformos siuvimui. Mokykloje bus siuvimo įmonės atstovai, išmatuos vaikus.
*

bet kaina gerulė uniformai išeina doh.gif Tai jaučiu tik metams užtenka,juk neimsi vaikui per didelės uniformos išaugimui g.gif žodžiu birželio 4 pirmokų susirinkims tai tuo pačiu gal ir į tą mugę reiks užsukt paveiziet g.gif O tavoji mokinukė jau trečiokė bus?
Lexana
Na berniukams uztenka porai metu. Palieka uzlaidas ir atlenkti galima.
O maniske jau trecioke bus. wub.gif Saunuolyte mano ji. yahoo.gif Puikiai mokosi! Tikiuosi, kad nedings noras mokytis ateityje. karsta.gif
Paslaptingoji
Kaži ar turi teisę nepriimti vaiko jei jam priklauso pagal gyvenamą vietą šita mokykla g.gif
Čiunčia
QUOTE(VejaGuse @ 2011 05 16, 14:04)
*

Gal galima plačiau apie tuos vargus? unsure.gif g.gif
Lexana
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 06 01, 11:08)
Kaži ar turi teisę nepriimti vaiko jei jam priklauso pagal gyvenamą vietą šita mokykla g.gif
*

Turi, jei yra pakankamai suformuotos klasės iš mokyklai priklausančiame rajone gyvenančių vaikų.

Priėmimo tvarka

Mokykla priima vaikus į pirmas klases vadovaudamasi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos patvirtintu 2011 m. kovo 17 d. sprendimu Nr. T2-71 „Priėmimo į Klaipėdos miesto savivaldybės bendrojo lavinimo mokyklas tvarkos aprašu “.

Mokyklai priskirta aptarnavimo teritorija:

Lipkių g.
Šiaulių g.
I. Simonaitytės g. nelyginiai ir lyginiai Nr. 4-16
Statybininkų pr. Nr. 7a, 7b
Smiltelės g. lyginiai Nr. 2-12
Šilutės pl. Nr. 60-88
Vingio g. iki Smiltelės gatvės.
Rinesa
Turim 3 švarkus ir kelnių skirtingam amžiui (maždaug 4-8 klasės). Kam reikia - į až. ax.gif
Lexana
O as vel paklausiu, gal mazum kuri turite isaugta tvarkinga mergaites uniforma - svarka ir languota sarafana 140 cm. ugio panelei? Pirkciau. smile.gif
evuxiene
parduodu savo pirmoko kelnes, siuvom naujas, liemuo su gumyte 4u.gif
taip pat pilkas kelnes 8 meciui, pirkom UK naujos visiskai, deja mano nustebimui mano astuometis i jas neilenda doh.gif i AZ 4u.gif
Pakalnute_klp
o as ieskau svarko antrokui nuo 140
Pakalnute_klp
smile.gif
evuxiene
QUOTE(sindirela @ 2011 07 14, 14:11)
parduodu savo pirmoko kelnes, siuvom naujas, liemuo su gumyte 4u.gif
taip pat pilkas kelnes 8 meciui, pirkom UK naujos visiskai, deja mano nustebimui mano astuometis i jas neilenda doh.gif i AZ 4u.gif
*

pirmoko kelniu nebeturiu, liko antroko kelnes ant 140cm, visiskai naujos 4u.gif
evuxiene
parduodu pirmoko svarka 4u.gif
Tisan
Sveikos,

turiu "kvaila" klausima blush2.gif Ar rugsejo pirmaja vaika reikia vesti su uniforma g.gif ar savais rubais puostis g.gif
Lexana
QUOTE(Tisan @ 2011 08 08, 20:20)
Sveikos,

turiu "kvaila" klausima  blush2.gif  Ar rugsejo pirmaja vaika reikia vesti su uniforma  g.gif  ar savais rubais puostis  g.gif
*

Pilnu uniformos komplektu turi būti aprengtas vaikas. 4u.gif
Tisan
QUOTE(Lexana @ 2011 08 08, 20:49)
*

aciu 4u.gif
Čiunčia
QUOTE(Lexana @ 2011 08 08, 19:49)
*

Na mergaitėms, manau užtenka sarafano, jei silta diena smile.gif
Lexana
QUOTE(Čiunčia @ 2011 08 15, 23:48)
Na mergaitėms, manau užtenka sarafano, jei silta diena  smile.gif
*

Na net ir puslapyje parašyta, kad šventinėms dienoms privalomas pilnas uniformos komplektas. Mes visada rugsėjo pirmąją būname su švarku, sarafanu ir marškiniais bei pėdkelnėmis plonomis. Jei karšta, o taip dar nebuvo nei vieną kartą rugsėjo pirmąją, bet kitomis dienomis į mokyklą, velku marškinukus trumpomis rankovėmis.
Čiunčia
QUOTE(Lexana @ 2011 08 19, 17:03)
Na net ir puslapyje parašyta, kad šventinėms dienoms privalomas pilnas uniformos komplektas. Mes visada rugsėjo pirmąją būname su švarku, sarafanu ir marškiniais bei pėdkelnėmis plonomis. Jei karšta, o taip dar nebuvo nei vieną kartą rugsėjo pirmąją, bet kitomis dienomis į mokyklą, velku marškinukus trumpomis rankovėmis.
*

Na, viskas aišku tada, vilksimės pilną uniformą biggrin.gif
zausra
Sveikos, man irgi kilo klauskimas blush2.gif .Ar penktokus į Rugsėjo 1-ąją dar lydi tėvai?
Rinesa
Patarimas dėl uniformų - jei nenorite kad jūsų vaikus "tarkuotų" - kasdien leiskite tik pilna uniforma.
Turim 3 kelnes, tiktų 5-9 kl., kreipkitės į až. kol neišmetėm. g.gif
evuxiene
QUOTE(Rinesa @ 2011 08 24, 21:24)
Patarimas dėl uniformų - jei nenorite kad jūsų vaikus "tarkuotų" - kasdien leiskite tik pilna uniforma.
Turim 3 kelnes, tiktų 5-9 kl., kreipkitės į až. kol neišmetėm.  g.gif
*

o tai ka juodu kelniu irgi negalima?o kaip del bliuzonu kokie galimi, ar galima su paveiksliukais kokiais?
sima123
Keliu tema i virsu, vel eisim i sia mokykla i pirma klase. Gal kas zinot kokios bus pradinuku mokytojos, kokia geresne, domina bet kokie atsiliepimai, nes vaikis labai jautrus pas mane verysad.gif , tai noretusi pas svelnesne mokytoja papult.
Banica

Sveikos,

Šiandiena nunešėm dokumetus, kad priimtų dukra į pirmają klasę. Ši mokykla mums priklauso pagal adresą. Labai buvau nustebinta, kad jau klasės beveik suformuotos ir net neturėjome teisės pasirinkti norima mokytoją. ( ale pas ja jau pilna kalsė) Dar gavome "barti" kad beveik paskutiniai atejome užsirašyti. Nieko nesuprantu, ar čia ta mokykla tokia jau populiari ar čia visur toks antplūdis moksleiviu. smile.gif Ar pavaduotoja ne nuotaikoj... (atėjom be dovanų) biggrin.gif
Leilla
As balandzio 2d jau prie pavaduotojos duru buvau is pat ryto , su dickiu prasovem pas norima mokytoja jau be sansu buvo pakliuti tai si karta nesnaudziau uzsirasem bet kas ten zino kai bus sarasai ar busim pakliuve, bet labai tikiuosi 4u.gif
Banica
QUOTE(Leilla @ 2012 04 11, 12:31)
As balandzio 2d jau prie pavaduotojos duru buvau is pat ryto , su dickiu prasovem pas norima mokytoja jau be sansu buvo pakliuti tai si karta nesnaudziau uzsirasem bet kas ten zino kai bus sarasai ar busim pakliuve, bet labai tikiuosi  4u.gif
*

Mes prašėmės pas mokytoją Eriką. o jūs ? Jei nepaslaptis smile.gif Buvom atvyke kovo mėn. tai buvo užsirašę (neoficialiai, be dok.), kad norėsim eiti, bet kad būtent pas šią mokytoją tai sakė, kad niekur neužiraė. Žodžiu likom "ant ledo' biggrin.gif
sima123
QUOTE(Banica @ 2012 04 11, 12:37)
Mes prašėmės pas mokytoją Eriką. o jūs ? Jei nepaslaptis  smile.gif Buvom atvyke kovo mėn. tai buvo užsirašę (neoficialiai, be dok.), kad norėsim eiti, bet kad būtent  pas šią mokytoją tai sakė, kad niekur neužiraė. Žodžiu likom "ant ledo' biggrin.gif
*

O musu is vis nenori priimti nors irgi patys pirmi beveik uzsirasem, aiskina kad nepriklausom mokyklai, nors pagal visa informacija tiek mokyklos tinklapyje tiek svietimo skyriaus skelbiamoje info, raso kad priklausom verysad.gif Va taip vat
Leilla
QUOTE(Banica @ 2012 04 11, 12:37)
Mes prašėmės pas mokytoją Eriką. o jūs ? Jei nepaslaptis  smile.gif Buvom atvyke kovo mėn. tai buvo užsirašę (neoficialiai, be dok.), kad norėsim eiti, bet kad būtent  pas šią mokytoją tai sakė, kad niekur neužiraė. Žodžiu likom "ant ledo' biggrin.gif
*

mes pas Daiva Monkeviciene smile.gif

QUOTE(sima123 @ 2012 04 11, 15:27)
O musu is vis nenori priimti nors irgi patys pirmi beveik uzsirasem, aiskina kad nepriklausom mokyklai, nors pagal visa informacija tiek mokyklos tinklapyje tiek svietimo skyriaus skelbiamoje info, raso kad priklausom verysad.gif Va taip vat
*

bet jei raso kad priklauso tai turi priimti 4u.gif
Patraukli ir Savarankiska
Tikiuosi ne apie pavaduotoją Vaitkienę eina kalba ?
Nieko blogo nepasakosiu , nors ir galėčiau papasakoti smile.gif dar jums neatrodo keista , kad mamos taip besiveržiančios savo atžalas priregistruoti į šią progimnaziją , vėliau nutyla ? Nera įspudžių , nei kaip vaikams sekasi mokytis nėra kalbama .
Geras dalykas - tai drausmė ir draudimas lakstyti koridoriais pagaunant vaikus ir liepiant pasisakyti kur ir kodėl bėgo . smile.gif
Leilla
Pavaduotoja Andrikiene 4u.gif
Patraukli ir Savarankiska
Dabar matau , galiu pasakyti , kad ir 1980- 1990 m. ir manau dabar , pagal jūsų aprašymus direktorius buvo ir liko pilkasis kardinolas per pavaduotojas įvedinėjęs labai griežtą tvarką . Gerai , kad nors fizinių bausmių nebetaiko . smile.gif
Pavardžių nelabai pamenu . blush2.gif
Leilla
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 04 12, 07:55)
Dabar matau , galiu pasakyti , kad ir 1980- 1990 m. ir manau dabar , pagal jūsų aprašymus direktorius buvo ir liko pilkasis kardinolas per pavaduotojas įvedinėjęs labai griežtą tvarką . Gerai , kad nors fizinių bausmių nebetaiko .  smile.gif
*

o dar ir fizines bausmes buvo ? blink.gif
sima123
QUOTE(Leilla @ 2012 04 11, 20:08)
bet jei raso kad priklauso tai turi priimti  4u.gif
*

As matyt kazko nesuprantu cia, paaiskinkit man durnai blink.gif kokie I.Simonaitytes g. namai priklauso siai mokyklai? g.gif
Banica
QUOTE(sima123 @ 2012 04 12, 08:58)
As matyt kazko nesuprantu cia, paaiskinkit man durnai  blink.gif kokie I.Simonaitytes g. namai priklauso siai mokyklai? g.gif
*

Labas rytas,

radau šia info mokyklos puslapyje;

Lipkių g.

I. Simonaitytės g. nelyginiai ir lyginiai Nr. 4-16

Statybininkų pr. Nr. 7a, 7b

Smiltelės g. lyginiai Nr. 2-12,

Šiaulių g.

Šilutės pl. Nr. 60-88

Vingio g. iki Smiltelės gatvės.

Leilla
musu simonaitytes 23 ir priklausom tikrai 4u.gif
sima123
QUOTE(Leilla @ 2012 04 12, 08:04)
musu simonaitytes 23 ir priklausom tikrai  4u.gif
*

Tai kad nuo 17 namo jau viskas priklauso Smeltes mokyklai g.gif
Banica
QUOTE(Leilla @ 2012 04 12, 09:04)
musu simonaitytes 23 ir priklausom tikrai  4u.gif
*

Gal tikslesne informacija galima rasti savivaldybės tinklapyje.
Papildyta:

Aš susidariau tokį įspūdį. Nori patekti pagal adresą - susimokėk, ne pagal adresą t.p. - susimokėk. Pageidauji norimos mokytojos - susimokėk. biggrin.gif
Leilla
QUOTE(Banica @ 2012 04 12, 08:10)
Gal tikslesne  informacija galima rasti savivaldybės tinklapyje.
Papildyta:

Aš susidariau tokį įspūdį. Nori patekti pagal adresą - susimokėk, ne pagal adresą t.p.  - susimokėk. Pageidauji norimos  mokytojos - susimokėk.  biggrin.gif
*

nemokejau nei pirmaji vaika uzrasant nei antraji schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.