QUOTE(pandutė @ 2007 04 17, 21:19) na jusu pasiklausius atrodo baisesnes mokyklos nera,bet mano drauge veda savo vaika ten ir labai dziauges,sake ir geri mokytojai ir apsauga yra,nezinau ,gal jum is senu laiku tokie atsiminimai juk laikai keicias ,mokytojos irgi  na sioj mokykloj atlikau praktika, 2 menesius dirbau su antrokais. na man ispudzio didelio nepaliko, pati mokiuasi 8, dabar aukuro, ir man ten daug labiau patiko. o ta mpkytoja, pas kuria as atlikau praktika tai  . vaikai dziaugesi kai as desciau pamokas, ir kai reikejo iseiti buvo net asaru, nes nenorejo savo senos mokytojos.iseinant issinesiau krupa piesiniu, atviruciu, dovanu  . mokytoja net pati buvo nustebus, kad sako, man tiek demesio nerodo kiek man QUOTE(Andro @ 2007 04 18, 21:06)  O tai jeigu kas, tai Anglickienė ims pirmokus, ji gera? o sita mokytoja fantastiska, mano grupioke pas ja atliko praktika, tai pastoviai buvo labinga ir ji ir vaikai. ir ji visai kitaip moke savo mokinius nei manoji mokytoja
**PELE**
2007 07 26, 20:17
Gal nelabai į temą,  , tačiau, gal kas turi parduoti mergaitei uniformą, antrokei, musų ūgis apie 134
la vita
2007 08 08, 13:32
mano žvilgsnis dar į priekį- manoji į pirmą klasę keliaus tik kitą rugsėjį. Bet va užtat jau dabar kiek klausimų kykla  o gal tada žinot kaip būna- ar mokyklos mokytojos ateina į darželį prisistatyt? Na jei mokykla tam pačiam rajone kaip ir darželis? Ar aš čia nusišneku gal kas žinot kokios mokytojos rinks mokinius kitiems metams? Gal jau reikia tartis? Mane jau panika apėmė
organizatore
2007 08 09, 12:10
baigiau sia mokykla pries tris metus, ir zinot..yra ir blogu mokytoju yra ir geru, bet svarbiausia pacio zmogaus motyvacija...ismoko ten neblogai,nes yra tokios mokytojos kaip Vareikiene, kurios privercia mokytis  kai baigiau sia mokykla dziaugiausi, o db tiek laiko praejo...sentimentai...  pradinese klasese mano mokytoja buvo D.Jankauskiene Papildyta:QUOTE(jėga @ 2005 05 05, 13:25) O su šita ponia, aš oooi kiek nemalonumų turėjau  norėdama užrašyti savo vaikus. Tiesa, ne į pirmą klasę. Irgi sakė: klasės sukomplektuotos, vietų nėr (gergužės vidury ), o po mūsų atėjusius naujokus kažkaip priėmė  Tai tokį triukšmą pakėliau rugsėjy atėjus  , kad vietų iš kart atsirado  Bet užsirašėm į "Aukuro". Nesigailiu  ta andrekiene taj sovsiem  dukra jos kopija...baisuokles dvi Papildyta:QUOTE(Gabju @ 2005 05 31, 13:22) Įdomu ar toj mokykloj dirba matematikė Stasė Kukulskienė? Oi oi oi kokia isterikė  . Iki šiol prisimenu  . Būdavo valandėta, įeina i klasę blogos nuotaikos  (žinoma gerų dienų pasitaikydavo kaip kalėdų per metus), piktai nužvelgia ir "Stok! Sakyk tiesės teoremą!" (arba kokią kitą, bet ne iš tos dienos kurso, o prieš kelias savaites mokytą). Vargšas vaikelis atsistodavo, pasimesdavo, vien nuo jos žvilgsnio, sakydavo "tai, kai..." Sėsk kuolas  , joks sakinys nuo Tai ,kai neprasideda!!!" Tikrai vaikus psichologiškai žaloja visam gyvenimui  ! Taigi, mielos mamytės, jei vaikas mokosi vien labai gerais pažymiais ir nė iš šio nė iš to atsiranda nepatenkinamas pažymys, tai ne tik jis kaltas, pasidomėkit  ar mokytojai Kukulskienei neužėjo DAŽNAS ISTERIJOS PRIEPOLIS!!! kukulskienes pazinti neteko, bet uzteko ir kukulskytes...dailes mokytoja buvo jos dukra, gal ir tebera, taj ka as zinau, tokie nervo priepuoliai pas ja budavo
Devyndarbe
2007 08 16, 14:13
QUOTE(**PELE** @ 2007 07 26, 21:17) Gal nelabai į temą,  , tačiau, gal kas turi parduoti mergaitei uniformą, antrokei, musų ūgis apie 134 Sarafana turiu,bet svarkas ten ne koks... Pati ieskau svarko pirmokui...Pas mus gabaritai ties liemeniu siek tiek prasilenkia su standartais,teks pavargt Papildyta:QUOTE(jolančiukas @ 2007 08 08, 14:32) mano žvilgsnis dar į priekį- manoji į pirmą klasę keliaus tik kitą rugsėjį. Bet va užtat jau dabar kiek klausimų kykla  o gal tada žinot kaip būna- ar mokyklos mokytojos ateina į darželį prisistatyt? Na jei mokykla tam pačiam rajone kaip ir darželis? Ar aš čia nusišneku gal kas žinot kokios mokytojos rinks mokinius kitiems metams? Gal jau reikia tartis? Mane jau panika apėmė  Rinkis Anglickiene,patys geriausi zodziai, randa priejima prie kiekvieno mokinio,  psichologe...Vien zodziu Kaip jau minejau Il/d "Ruta" siais metais mokytoja buvo atejusi,be to ir vaikai patys ejo i "Versme" pazindintis...
Devyndarbe
2007 09 03, 12:05
Na mamos su mokslo metu pradzia keliu tema i virsu Mokykla jau su naujais langais,suremontuota,valgykla bus taip pat isciustytta su nauja bandeliu krosnim, suolai nauji Tik va mes papuolem i gana maza klase,langai pliki,tai dabar galvoju ar duos mums mokykla zaliuzes ar patiems krapstyt slamancius teks,nes kitose klasese vertikalios zaliuzes jau kabo  Mokytoja jaunute,bijau mano bicas uzsises
la vita
2007 09 13, 16:06
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 08 16, 15:13) Rinkis Anglickiene,patys geriausi zodziai, randa priejima prie kiekvieno mokinio,  psichologe...Vien zodziu Kaip jau minejau Il/d "Ruta" siais metais mokytoja buvo atejusi,be to ir vaikai patys ejo i "Versme" pazindintis... Ačiū, turėsiu omenyje.O tai taip išeina kad iš to darželio vaikus ir pasirinks? Kitų ne?
Turim švarką (146 ūgio) Gal kam reikia?
Niu, tai atgyvinkime foruma Tai kaip sekasi jusu vaikuciams sioje mokykloje mokintis? Mes pirmi metai joje  Einam i 5 klase
Ieskome pirkti mokykliniu pilku kelniu mergaitei 140 ugiui. Jei galit pasiulyt- rasykit i AZ
bialetti
2009 01 09, 08:38
Sveikos mamytes. Reikia patarimo.Kokia versmes mokykloje yra gera pradiniu klasiu mokytoja, reikes vaikui nuo siu metu rugsejo.Nezinau ten mokytoju, o vaikas eis i sia mokykla.
Ką galit pasakyti apie šias VERSMĖS pradinių klasių mokytojas? Pas kurią geriausia? Sandra Gedvilienė Dalia Jurkiene Virginija Petrikiene Jolanta Rupeikienė
Klowerita
2009 03 16, 17:55
bialetti
2009 04 29, 22:30
Kas galit pasakyti, ar priimtu i sia mokykla, jei ji nepriklauso pagal rajona? Manau, kad reikia skubeti nesti dokumentus del priemimo.
sima341
2009 05 03, 22:57
QUOTE(ezra @ 2009 02 10, 23:51) Ką galit pasakyti apie šias VERSMĖS pradinių klasių mokytojas? Pas kurią geriausia? Sandra GedvilienėDalia Jurkiene Virginija Petrikiene Jolanta Rupeikienė as kazkada kai ejau i trecia klase pakliuvau pas TA mokytoja (Sandra Gedviliene) nezinau kaip dabar bet tada nuo jos nukentejo ne vienas vaikas, o mane pacia tevai vede pas psichologus, taip kad bukit atsargus
QUOTE(bialetti @ 2009 04 29, 23:30) Kas galit pasakyti, ar priimtu i sia mokykla, jei ji nepriklauso pagal rajona? Manau, kad reikia skubeti nesti dokumentus del priemimo.  paskaityk cia viska raso: www.versme.ku.lt
bialetti
2009 05 05, 18:09
QUOTE(Aura34 @ 2009 05 05, 09:48) paskaityk cia viska raso: www.versme.ku.lt Aciu, jau skaiciau.
Juračiuks
2009 05 29, 20:59
Sveikos mamos, gal kažkokį žodelį gali tarti būsimų ketvirtokų mamos, nes mes ruošiamės čia eiti 2010 rugsėjį.Bet kai paskaičiau pasisakymus,tai... Kokia mokytoja pradinių rinktis po metų? Net baisu -šiurpas per kūna eina...Negi niekas nepasikeitė?
Gal dar kas nors girdėjo apie šią mokytoją?.. Sandrą Gedvilienę? Mano vaikas užrašytas pas ją, o tai, ką išgirdau apie ją iš vienos forumietės, labai labai suneramino... Dabar galvoju, ką daryt - eit pas vedėją ir prašyt kad perrašytų, paaiškinus priežastį, ar bandyt leist vaiką pas tą mokytoją, su viltimi, kad ji per 16 metų bus pasikeitus, ir, nors ir griežta (tai aš pastebėjau per susitikimą; neturiu nieko prieš prieš griežtumą kai yra reikalas), bet senų savo metodų nebenaudoja...
Juračiuks
2009 06 19, 18:04
Aš va iš kaimynės išgirdau,kad Versmėj išskiria vaikus, kurie kartu darželyje ėjo į vieną grupę, kad būtų skirtingose klasėse  . Kas čia per nesąmonės?  Jos anūkiukas eis šiemet ten
Mano dukrytė irgi eis į "Versmę" 2010 m. rugsėjį  Taip pat norėčiau patarimo iš dabartinių būsimųjų ketvirtokiukų mamų, ką reikės rinktis kitais metais... Norėtųsi nepakliūti pas kokią Eses-ininkę
dilidin
2009 08 14, 10:27
QUOTE(bialetti @ 2009 04 29, 22:30) Kas galit pasakyti, ar priimtu i sia mokykla, jei ji nepriklauso pagal rajona? Manau, kad reikia skubeti nesti dokumentus del priemimo.  Mes bandėme užsiregistruoti jau sausio mėnesį. Mums VERSMĖ nepriklauso pagal rajoną. Bet nepriėmė. Pavaduotoja (neatsimenu pavardės) akivaizdžiai inkštė, norėdama kyšio. Nuėjome į Mašiotinę (pagal rajoną priklausė SMELTĖS mokykla). Nors girdėjau daug bjaurių atsiliepimų apie šią mokyklą, bet nesigailiu, kad leidau. Labai gera labai stipri klasė. Geras kolektyvas.
odriana
2009 08 22, 10:47
PARDUODAMA MOKYKLINE MOT.UNIFORMA - SVARKELIS: BORDO SPALVOS M-L DYDIS NENUNESIOTA KAINA 70 LT, BET JUK GALIME PASIDERETI RASYTI I AZ
čiukumbukas
2009 08 27, 22:45
O mes ieškom Versmės mokyklos uniformos, mergaičiukei, sarafano ir švarkelio reik. Mūsų ūgis 146.
Sveikos mamytes, skaitinejau apie sia versmes mokykla todel, kad pati lankiau pirmas 4 klases ten, veliau isejau i balsio gimnazija. Kadangi dabar studijuoju universitete, tai galit isivaizduot kiek jau daug laiko praejo...  Taciau ligi siolei atsimenu savo pirmaja mokytoja Sandra Gedviliene (sorry jei ne taip parasiau nebepamenu tiksliai). Nezinau kaip dabar, juk zmones keiciasi per tiek metu, bet tada buvo nuostabi mokytoja, labai mylejo vaikus, netgi atsimenu po pamoku visus pries iseinant pabuciuodavo, siltai moke. Mane buvo partrenkus masina, tai 3 men. gulejau lovoje, o ji po pamoku ateidavo pas mus i namus ir moke be jokio uzmokescio, tikrai silti atsiminimai apie sia mokytoja  pamenu visa klase verke, kai ji nebegalejo buti musu aukletoja. O kas liecia Eduardo Belsio menu gimnazija, tai mokiausi dailes, ir per 2 metus daugiau kaip piesti nieko ten neismokau, po to kai isejau i kita mokykla, turejau tokias spragas kad ojojoi, nes ten su tiksleisiais ne kas, tik ant menu spaudzia  nors atmosfera gera, silti mokytojai, bet tuo paciu ir tokie paplauke siek tiek  ypac matematikas Baronas, jei toks bera... cia jau visai ne i tema, bet pirma vieta savo lankytoms mokykloms skiriu Vyduno  super mokytojai, super mokiniai ten susirenka, ir apskritai mokykla superine.
Pakalnute_klp
2009 08 29, 00:58
Sveiki, gal yra mamyciu, kuriu vaikai dabar eis i 4 klase sioje mokykloje? Mane labai domina, kas kitais metais mokins pirmokus, kokia mokytoja pasirinkti.
evuxiene
2009 09 02, 17:46
mes irgi zadam 2010 m. eiti i versme, norejau mamu paklausti, kaip yra su prailgintom grupem, ar yra jos ir iki kelintos valados, ir ka ten vaikai veikia, ar ruosia pamokas ar siaip stumia laika?
Pakalnute_klp
2009 09 02, 20:52
aha butu aktualu prailgintos grupes, mes ir ten vesim 2010
evuxiene
2010 01 19, 10:03
keliu tema i virsu labai reik pagalbos pas ka vaika uzrasyti, nes rudeni jau keliaujam i Versme Girdejau kad Dalia Jurksiene nebloga kas ka gali paskayti apie ja? Dar sake geras yra mokytoja Rasele pavardes nezinau, gal ir apie kas nors ka nors zinot?
Pakalnute_klp
2010 01 19, 16:41
Pas Rasa nebera vietu, jau klase suformuota
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 01 19, 17:41) Pas Rasa nebera vietu, jau klase suformuota Kaip suprasti nebėra vietų, jei registruotis į mokyklą galima nuo balandžio?  Gal žinote, ar yra jaunų mokytojų? Ir šiaip, pagal kokius kriterijus ketinate rinktis? Mūsų jau irgi laukia apsisprendimas, rugsėjį į pirmą klasę...
evuxiene
2010 01 22, 11:23
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 01 19, 17:41) Pas Rasa nebera vietu, jau klase suformuota tikrai ar galite paaiskinti kaip nebera pas ja vietu, ir gal girdejote atsiliepimu apie sia mokytoja
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 01 19, 17:41) Pas Rasa nebera vietu, jau klase suformuota Kuo toliau galvoju, tuo neįtikinamesnė ši info  Visų pirma, klasės dar negali būti formuojamos, bent jau oficialiai. Jei tai daroma neoficialiai, galima skųstis  Kita vertus, kiek gali būti kitąmet pirmų klasių? Geriausiu atveju manau 2, o gal ir visa viena. Taip kad kam priklauso pagal gyvenamą vietą, turės priimt ir į iš anksto suformuotą klasę
sasha_09
2010 01 22, 20:29
QUOTE(String @ 2010 01 22, 12:54) Kuo toliau galvoju, tuo neįtikinamesnė ši info  Visų pirma, klasės dar negali būti formuojamos, bent jau oficialiai. Jei tai daroma neoficialiai, galima skųstis  Kita vertus, kiek gali būti kitąmet pirmų klasių? Geriausiu atveju manau 2, o gal ir visa viena. Taip kad kam priklauso pagal gyvenamą vietą, turės priimt ir į iš anksto suformuotą klasę  Na musu kitamet bus treciokas,tai truputi ne i tema, bet kai ejom i pirma, tai buvo suformuota 5 pirmos klases. Kai ejom registruotis i sia mokykla, musu klause, kokios mokytojos norim.
Sužinojau būsimų pirmokų mokytojų pavardes  : 1. Rasa Balčienė 2. Jūratė Lipinskienė 3. Ina Viskontaitė 4. Gražina Rimkuvienė Mamytės, būkit malonios, kas žinote pateikinte kokios nors info apie jas... Labai norisi išrinkti gerą mokytoją savo princesei
Pakalnute_klp
2010 01 28, 22:39
Viskontaite gera.mes pas Balciene uzsirasem, bet jau pilna klase sukomplektuota Papildyta: nu tai juk eini uzrasyt vaika, ir pasakai mokytoja pas ka nori, tai reiskia jau kas uzsirase pas ja ir susiformavo klase, ci viskas normalu Papildyta: oficialu prasyma rasai nuo balandzio, o i sarasa gali ir anksciau manau itraukt....ai nezinau kaip ten yra. siaip visos ten mokytojos geros, girdejau geru atsiliepimu apie viskontaite, jauna gana mokytoja
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 01 28, 23:39) Viskontaite gera.mes pas Balciene uzsirasem, bet jau pilna klase sukomplektuota Papildyta:nu tai juk eini uzrasyt vaika, ir pasakai mokytoja pas ka nori, tai reiskia jau kas uzsirase pas ja ir susiformavo klase, ci viskas normalu Papildyta:oficialu prasyma rasai nuo balandzio, o i sarasa gali ir anksciau manau itraukt....ai nezinau kaip ten yra. siaip visos ten mokytojos geros, girdejau geru atsiliepimu apie viskontaite, jauna gana mokytoja Na, aš telefonu užrašiau dukrytę, tai pavaduotoja manęs net nepaklausė, pas kokią mokytoją norime  Viskontaitė matyt jauna, bet truputį neramu dėl to - o jei į dekretą išlėks  Liks vaikai be mokytojos
Pakalnute_klp
2010 01 29, 16:04
na jai virs 30 35 ar kazkiek, gal jau nebeis. sake labai novatoriska mokytoja, domisi naujovemis ir t.t
Gal žinote, kokia šios mokyklos pradinių klasių mergaičių uniforma? Lygtai suknutė ir švarkas? Kokios maždaug kainos?
Pakalnute_klp
2010 02 03, 17:17
kaina ivairiai,vieni patys siuvas, kiti perperka
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 02 03, 18:17) kaina ivairiai,vieni patys siuvas, kiti perperka Gal žinai, kiek naują siūti kainuoja?
evuxiene
2010 02 08, 10:22
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 01 28, 23:39) Viskontaite gera.mes pas Balciene uzsirasem, bet jau pilna klase sukomplektuota Papildyta:nu tai juk eini uzrasyt vaika, ir pasakai mokytoja pas ka nori, tai reiskia jau kas uzsirase pas ja ir susiformavo klase, ci viskas normalu Papildyta:oficialu prasyma rasai nuo balandzio, o i sarasa gali ir anksciau manau itraukt....ai nezinau kaip ten yra. siaip visos ten mokytojos geros, girdejau geru atsiliepimu apie viskontaite, jauna gana mokytoja o kodel uzraset pas Balciene, galit pasakyt kuom ji gera  bet nesamone kaip gali but klase jau sukomplektuota  susinervinau
QUOTE(sindirela @ 2010 02 08, 11:22) Nesinervink  Žinai, gali būti, kad kitos mokytojos net geresnės bus už tą "gerąją"  Aš bent taip mąstau, ir nebeimu i galvą
evuxiene
2010 02 08, 11:29
QUOTE(String @ 2010 02 08, 12:19) Nesinervink  Žinai, gali būti, kad kitos mokytojos net geresnės bus už tą "gerąją"  Aš bent taip mąstau, ir nebeimu i galvą  nu taip bet supranti zinai koks tavo vaikas jo charakteris tai norisi ir mokytojos panasiu charakteriu , kad suprastu mano vaika  o tai jus pas kuria mokytoja uzsiraset
Pakalnute_klp
2010 02 08, 18:31
QUOTE(sindirela @ 2010 02 08, 11:22) o kodel uzraset pas Balciene, galit pasakyt kuom ji gera  bet nesamone kaip gali but klase jau sukomplektuota  susinervinau na as ja asmeniskai pazistu, todel ir uzrasiau. Papildyta:o siaip versmej visos mokytojos geros yra
evuxiene
2010 02 09, 09:50
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 02 08, 19:31) na as ja asmeniskai pazistu, todel ir uzrasiau. Papildyta:o siaip versmej visos mokytojos geros yra o pries kiek laiko uzraset vaika  patarkit mamos kaip su ta pavaduotoja susikalbeti, jau baisi grubijanka pasirode  Mes irgi norim pas Balciene bet nezinau ka reiktu sakyti jei pasakys kad pas ja klause jau sukomplektuota
Na, aš asmeniškai pas jokią mokytoją dar neužrašiau, tiesiog pasiskambinau ir užregistravau dukrą. Kadangi manęs neklausė, pas kokią mokytoją norėtume, tai tik pasidomėjau, kokios iš vis bus pirmokų mokytojos, sužinojau 4 pavardes, ir viskas  Nė vienos mokytojos nepažįstu, niekas irgi kaip matau nieko nežino  Taigi taip ir likome laukti. Beje, planuojama atvirų durų diena 2010-03-29, ir daržely auklėtoja sakė, lygtai Lipinskienė ateis į darželį balandį "reklamuotis"  Tai tiek žinių iš manęs
evuxiene
2010 02 09, 10:57
QUOTE(String @ 2010 02 09, 11:49) Na, aš asmeniškai pas jokią mokytoją dar neužrašiau, tiesiog pasiskambinau ir užregistravau dukrą. Kadangi manęs neklausė, pas kokią mokytoją norėtume, tai tik pasidomėjau, kokios iš vis bus pirmokų mokytojos, sužinojau 4 pavardes, ir viskas  Nė vienos mokytojos nepažįstu, niekas irgi kaip matau nieko nežino  Taigi taip ir likome laukti. Beje, planuojama atvirų durų diena 2010-03-29, ir daržely auklėtoja sakė, lygtai Lipinskienė ateis į darželį balandį "reklamuotis"  Tai tiek žinių iš manęs  nu o as paskambinau tipo irgi noredama pavardes suzinoti, tai vajei sako as neturiu teises sakyti bla bla bla, viskas aptarsime vietoje, nu bjauri ji man be galo pasirode, tai gal jus uzregistravo kokia sekretore  buciau ir as norejus telefonu uzsirasyti juolab, kad internete parasyta kad registruoja, tai dabar turesiu eiti pas ta ragana
QUOTE(sindirela @ 2010 02 09, 11:57) nu o as paskambinau tipo irgi noredama pavardes suzinoti, tai vajei sako as neturiu teises sakyti bla bla bla, viskas aptarsime vietoje, nu bjauri ji man be galo pasirode, tai gal jus uzregistravo kokia sekretore  buciau ir as norejus telefonu uzsirasyti juolab, kad internete parasyta kad registruoja, tai dabar turesiu eiti pas ta ragana  Na ne, skambinau būtent pavaduotojai, bet gal savaitę daviausi telefonu, kol ją užtikau kabinete  Tiesiog užregistravo mano vaiką, konkrečiai į jokią klasę net NEGALI dabar užrašyti, nes oficialiai užrašymas bus po balandžio 1 d.  Taip kad kaip jau anksčiau sakiau, mano nuomones ta suformuota klasė yra nelegali  nes negali anksčiau laiko nieko formuoti... Bet deja yra kaip yra, matyt  O kita vertus, ai, ir nenoriu pas tokią mokytoją, kuri turi blatą ir jai klasę gali formuoti primiau už kitas. Gausim ir mes geriausią mokytoją, nepergyvenk
|
|