As nieko pries devetus drabuzelius neturiu, perku tose parduotuvese, nu bet ne tokius, dazniausiai virsutinius rubelius, apynaujus. Parasykite savo nuomones, gal as neteisi
Mano anyta pastoviai priperka mano mergaitei padevetu apatiniu rubeliu - kelnaiciu, apatiniu maikuciu. Jie tokie nudeveti, papilkeje. As juos dazniausiai ismetu, kazkaip nekyla noras savo vaikui aprengti. As jai bandziau paaiskinti, kad pati nusiperku, kad jei nori pirkti, yra ju pakankamai nebrangiai prekybos centruose (nors zinau, kad tokius perka ne del pinigu neturejimo, tiesiog toks jos hobbi
As nieko pries devetus drabuzelius neturiu, perku tose parduotuvese, nu bet ne tokius, dazniausiai virsutinius rubelius, apynaujus. Parasykite savo nuomones, gal as neteisi QUOTE(jacky @ 2007 03 08, 21:52) Mano anyta pastoviai priperka mano mergaitei padevetu apatiniu rubeliu - kelnaiciu, apatiniu maikuciu. Jie tokie nudeveti, papilkeje. As juos dazniausiai ismetu, kazkaip nekyla noras savo vaikui aprengti. As jai bandziau paaiskinti, kad pati nusiperku, kad jei nori pirkti, yra ju pakankamai nebrangiai prekybos centruose (nors zinau, kad tokius perka ne del pinigu neturejimo, tiesiog toks jos hobbi As nieko pries devetus drabuzelius neturiu, perku tose parduotuvese, nu bet ne tokius, dazniausiai virsutinius rubelius, apynaujus. Parasykite savo nuomones, gal as neteisi aš tau pritariu
Jau ko,ko bet apatinių rūbu neimčiau net pas gimines
nekada
Visiškai pritariu- niekada jokio dėvėto apatinio trikotažo nei vaikui, nei sau
Asmeniškai man, apatiniai rūbai yra kaip antra oda. Net vyresnėlės mažai vilkėtų marškinukų ar kelnaičių niekada neduodu mažėlei.
Nepirkčiau apatinių kelnaičių, nebent būtų naujos, t.y. su etikete. Normalia "naujumo"
Jokiu budu nepirkciau
as apsilankau, bet ne vilniuj, o mazesniuose miesteliuose, ten kainos mazesnes. striuke mazei paemiau, kombinezona, sau paltuka uz 12Lt ir dubliaske uz 25
labai dziaugiuose, kad yra tokiu parduotuviu ir is SM perku, nes taip murzinam drabuzius QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 13, 11:34) as apsilankau, bet ne vilniuj, o mazesniuose miesteliuose, ten kainos mazesnes. striuke mazei paemiau, kombinezona, sau paltuka uz 12Lt ir dubliaske uz 25 labai dziaugiuose, kad yra tokiu parduotuviu ir is SM perku, nes taip murzinam drabuzius Kalba eina apie apatinius rūbelius vaikams.
apatinių rūbelių tikrai niekada nepirkčiau, jei pati nedėviu tai vaikiuko irgi šitaip nerengiu
apatinių neperku nei sau nei vaikui
Jokiu budu nepirkčiau
Na jau ne,kad pirkti apatini trikotaza padeveta
tik nauja
Na tikrai ne
Jokiu būdu!
Nupirk savo anytai kokius apatinukus, na žinai, tokius gerokai jau padrožtus. Gal tada pagaliau susipras ir pristabdys savo hobį
Bodžiukus tai aš perku, ale triusikėlių tai tikrai nepirkčiau niekad
as irgi neperku apatiniu devetuose
Niekada neperku jokių apatinių drabužių dėvėtuose
ne, Jokiu budu
as ir niekada neperku,nebent maikuciu be rankovyciu( ir tai labai sudevetu neimu),tai priperku
ir nesmerkiu tu teveliu kurie perka apatinius,juk turguj 2 lt triusikeliai,o labdarkej galima ir po 0.50 ct prisipirkti
Jo, apatiniai rūbeliai turi būti nauji, mūsų ir būna nauji
Niekados nepirkčiau dėvėto apatinio trikotažo
as irgi pries
QUOTE(Agni'85 @ 2007 04 21, 08:56) as ir niekada neperku,nebent maikuciu be rankovyciu( ir tai labai sudevetu neimu),tai priperku ir nesmerkiu tu teveliu kurie perka apatinius,juk turguj 2 lt triusikeliai,o labdarkej galima ir po 0.50 ct prisipirkti Perku tik geros kokybės nenunešiotus, bet esmė tame, kad tie triusikėliai už 0.5 ct. yra šimtą kartų kokybiškesni už tuos naujus po du litus. Pati įsitikinau, pirkau tuos po du litus ir po tris, naujus, ir ką po kelių skalbimų gumytės susitraukė, nubluko piešinukas, ir atrodė tokie jau nudėvėti, kad tik savaitgalį uždedu, kai neina į darželį. Draugė pirko vaikui Utenos trikotaže triusikėlius, mokėjo 12.99 , parnešė pamatavo, dydis tinka, bet nepatogūs, vaikas sako nenešiosiu, ji nešė gražinti arba keisti , ant kito daikto, bet juk apatinio nekeičia ir negražina, taip ir liko be triusikėlių ir be pinigų. Ir apskritai visi dėvėti apatiniai ir viršutiniai , kurie nenunešioti yra labai kokybiški, perkam dėvėtus, nešiojam, o po to dar atiduodam kitiems neblogo stovio. Firminėse parduotuvėse negaliu pirkti visų rūbų, o kas leidžia vaikus į darželius žino, kiek jų ir visokių reikia, o turguje tegul ir nauji, bet jau kokybė siaubinga. Pirkau džemperį, 35 litai, siūlės iširo, visas pasitrynė, gėda aprengti,sportinių kelnių po pirmos dienos klynas iširo, o dėvėtų siūti kažkaip neteko.
Bodžiukus aš perku
Jokiu budu
pritariu, jokiu devetu apatiniu nei sau nei vaikui
Nu tai jau apatinių rūbelių tikrai neperku dėvėtų rūbu parduotuvėj, visada naujus perku.
Apatinių drabužėlių neperku, bet bodžiukų nusipirkau, nes tikrai gera kokybė ir nenutrinti
Dėvėtų apatinių rūbelių ir batų, taip pat naktinių, pižamyčių neperku nei vaikui, nei sau
QUOTE(jacky @ 2007 03 08, 22:52) Mano anyta pastoviai priperka mano mergaitei padevetu apatiniu rubeliu - kelnaiciu, apatiniu maikuciu. Jie tokie nudeveti, papilkeje. As juos dazniausiai ismetu, kazkaip nekyla noras savo vaikui aprengti. As jai bandziau paaiskinti, kad pati nusiperku, kad jei nori pirkti, yra ju pakankamai nebrangiai prekybos centruose (nors zinau, kad tokius perka ne del pinigu neturejimo, tiesiog toks jos hobbi As nieko pries devetus drabuzelius neturiu, perku tose parduotuvese, nu bet ne tokius, dazniausiai virsutinius rubelius, apynaujus. Parasykite savo nuomones, gal as neteisi o tai gal jinai sau tų padėvėtų apatinių prisiperka ir nešioja? tai gal galvoja kad ir vaikams nieko tokio. Aš tiesą sakant nesuprantu tokių anytų... o aš JOKIU BŪDU nepirkčiau ir neperku padėvėto apatinio trikotažo
Niekada nesautu mintis galvon sau pirkti devetus apatinius tai ka kalbet apie vaika..
kelis bodziukus pirkau, bet siaip stengiuos apatinius pirkti tik naujus
Oi ne, neperku
Perku is apatinuku tik bodziukus. Aisku, nenutrintus. Geri jie savo kokybe. O pirktiniais parduotuvej labai nusivyliau, labai jau mazai jie "gyvi" buna. Nes tie, kuriuos leidzia isigyti kisene, greitai nusiskalbia, knopkytes istruksta, neretai issitampa - nepatvarus trikotazas. Zinoma brangesni butu kokybiskesni, bet tada tektu visai seimai tik kruopas esti, norint vaikui tokius rubukus pirkti. O taip noretusi nuejus i parduotuve neziureti i kainas, tokiu fainu drabuzeliu yra...
Apatinių tai ne
neperkam ir taip padevetu, bet jau apatiniu tai ne uz ka nepirkciau
apatiniu, tai nei sau nei dukrytei neperku, ai tiesa maudymuka esu tik nupirkus, nors sau tai neperku net maudymosi kostiumeliu. Ir dar gavau "dovanai" nauju kelnaiciu. labai grazios tai pasilikau, dar ir didokos, bet pati tai net neziuriu i ta puse.
man buvo irgi nupirke devetu - virsutiniu rubu. grieztai atsisakiau - vaikui devetus du rubus turejau - miegmaisiukus nakciai, kai salta ir atsikloja jis, bet juos dedu ne ant nuogo kuno, o ant kombinezoniuko...
o siaip tai nei sau nei vyrui nei vaikui devetu neperku - geriau maziau bet naujus o maximose, rimi - yra po 5-9 lt bodziuku, taip pat ir kitu rubu yra nebrangiu.
NIEKADA
Nu jau ne,vaikiski apatiniai ir taip nebrangus,o cia kitu zmoniu,tikrai ne.
daug rasome apie vaiku drabuzelius bet ydomu kur dazniausiai apsipirkinejate, kas nulene jusu pasisprendima kur pirkti vaikams drabuzelius, ar svarbu kokybe, ar kaina.
Man svarbu ir kokybe ir kaina
Taigi visokius perku - ir internetu, ir prekybos centruose, ir vaikiškose parduotuvėse ir, be abejonės, padevėtuose, ir draugai atiduoda. Visų po truputį - šiek tiek ten, šiek tiek šen.
|