GRIEZTAI NE,NEI SAU,NEI VAIKUI
Drabužius, kurie liečiasi prie kūno, tai naujus. Labiausiai tai Lindex patinka, berniukui randu daug gražių drabužėlių. Padėvėtuose kartais pavyksta rasti neblogų kelnyčių, megztukų po namus trinti
apatiniu ne,visa kita perku
Savo suneliui is vis neperku devetu rubeliu, o apatiniu juo labiau nepirkciau ir pritariu kitoms mamoms, kurios cia pasisake vienareiksmiskai NEEEEEEE
Drabuzelius suneliui perku tik naujus, karta nupirkau padevetu rubu parduotuveje kelnes, bet maziu aprengiau gal tik karta
Naujus, dažniausiai internetu užsisakau, arba nuolaidinius prekybos centruose ar firminėse parduotuvėse.
Dažniausiai naujus, bet kartais ir padėvėtus
Mes tai naujus perkam
NEEEEEEE
Siandien buvau Kaune "Megoje" Vaiku madoje. 35% akcija ir rubeliai gan grazus, nors asortimentas ne toks didelis kaip kitur,bet vistiek mieli
Perku visur: prekybcentriuose, firminėse rūbų parduotuvėse, užsakinėju internetu ...Perku tik naujus
Jo nuolaideliu tai kas tik gali tas duoda siuo metu..maciau Cipoline iki 50 procenteliu nuolaida visiems drabuzeliams, o ten lbai graziu yra ivairiausiu
Perku ir naujus (internetu užsakinėju), ir padėvėtų - į lauką lakstymui
perku naujus.. aisku palaukiu nuolaidu, ispardavimu, jeigu imanoma. Jau maciau Kotrynoj 50 siulo, tai nuleksim... paskui dar ir kitur apsiziuresim, kur nuolaidos bus.. taip ir apsiperkam
perku naujus, kol buvo kudikis turejau keleta vietu ale pigus rubai kur next'o nauju buvo, bet padevetu neperku
Perku naujus
Ne
Triusiku tai dar neteko pirkti,bet turbut ir nepirksiu,bet bodziukus tai perku ir nesakykit kad jau pacios nei viena neperkat?
Nu jei savęs nįsivaizduoju dėvėtus triusikus dėvint, tai ir vaiko neįsivaizduoju
Tikrai ne
nu jau kas kas, bet apatiniai tai tikrai turi buti nauji... O del body, tai po jais dar buna pampersas, tai nieko blogo, bet padevetos kelnaites fui....
ne, tik bodžiukus
Na nėra čia taip jau baisu
as apatini trikotaza tik nauja perku tiek sau tiek vaikam
Pirkti ar ne ? Kiekvienam pagal savo finansus
"Kuisynukuose" perku vaikams tik virsutinius drabuzius. Nezinau, apatiniu pirkti ranka nekyla
Dažniausiai perku Mada vaikams parduotuvėje. Ten rūbai kokybiški, gražūs, ir kainos įkandamos.
Zinokit geriausia pasiimti vaika su savim ir paziureti kartu kas jam tinka kas patinka ir kas pigu ir grazu.
QUOTE(linuteka @ 2009 12 19, 11:28) Zinokit geriausia pasiimti vaika su savim ir paziureti kartu kas jam tinka kas patinka ir kas pigu ir grazu. Gal jau paaugusį. Anksčiau nemažai nupirkdavau ir padėvėtuose, bet jau kurį laiką net neinu. Mano manymu, asortimentas ten labai suprastėjęs, rūbeliai taip sutrinti, lyg visas darželis būtų prieš tai dėvėjęs.
As perku ir parduotuvese ir padevetuose,ajajai kokiu graziu rubeliu ten galima rasti
pasiziurejau apklausa,tai nesitikejau kad tiek daug mamu perka internetu drabuzelius
QUOTE(linamagdalina @ 2009 09 30, 13:57) apatiniai tai tikrai turi buti nauji... O del body, tai po jais dar buna pampersas, tai nieko blogo, bet padevetos kelnaites fui.... perku naujus. del devetu nematau skirtumo ar pirkt devetus trusikucius ar body, ar pedkelnes- viskas vienodai gali kadaise but buve apsiusinta darzelinukui manau jau apatinius deretu pirkt tik naujus
Sveikos
Trūkumai: ne nauji
As tai labai daznai maziui perku padevetus drabuzelius. Tikrai buna labai kokybisku, 100 kart geresnes kokybes nei musu parduotuvese. O ir galima rasti labai idomiu rubeliu.
Na bet čia tos parduotuvės humano lygio? Kur siek tiek smirda ir t.t.? Ar yra Lietuvoje tvarkingu parduotuvių, normalaus lygio, kur parduoda grazius, kokybiskus ir pigius drabužėlius?
Na as zinau tik Vilniuje
As padevetus perku is SM. Galima rasti ir eru firmu, ivairiu
Man patogu, nes tikrai neturiu lakio ieskoti kazkokiu parduotuviu, o abiems pripirkti nauju ypac tampymui po namus nematau tikslo, man tai atrodo pinigu metymas. Naujus perkam iseigai tik
Apatinių niekada nepirkau, ir nepirksiu, o viršutinius perku, bet tik geresnius ir gražesnius. O šiaip Mada vaikams arba Lindex apiperku
Kai gime mazoji, buvau grieztai pries devetus rubelius-maniau,kad jau pirmagimei tai galim tikrai pirkti naujus ir tik naujus
Aš nespjaunu į dėvėtų rūbų parduotuves, vaikui kartais nuperku po namus kokį tvarkingą rūbelį, bet mane biesina, kai čia SM nuperku iš mamyčių tipo jų vaikučio dėvėtą, bet nesudėvėtą gerą rūbą, o jis, gavus paštu, dvokia skuduryno kvapu. Nu bl.., nors išvėdintų ar gerai išplautų skalbiankėj. Sumoki šaibas kaip už normalų, o gauni iš pardalo dėvėtų rūbų, o man net dvi tokios skudurų pardovkės yra netoli namų, kam man dar siųstis iš kito miesto. Nu nervina tokie dalykai. Jau dabar retai dėl šios priežasties vaikui perku čia SM, nebent kai tikrai aišku, kad naujas ir netikęs dėl dydžio.
QUOTE(mamymamy @ 2010 01 06, 17:52) Aš nespjaunu į dėvėtų rūbų parduotuves, vaikui kartais nuperku po namus kokį tvarkingą rūbelį, bet mane biesina, kai čia SM nuperku iš mamyčių tipo jų vaikučio dėvėtą, bet nesudėvėtą gerą rūbą, o jis, gavus paštu, dvokia skuduryno kvapu. Nu bl.., nors išvėdintų ar gerai išplautų skalbiankėj. Sumoki šaibas kaip už normalų, o gauni iš pardalo dėvėtų rūbų, o man net dvi tokios skudurų pardovkės yra netoli namų, kam man dar siųstis iš kito miesto. Nu nervina tokie dalykai. Jau dabar retai dėl šios priežasties vaikui perku čia SM, nebent kai tikrai aišku, kad naujas ir netikęs dėl dydžio. Vat nefaina kad pasitaiko tokiu nesaziningu. Nors man ir pasitaike viena karta, kad sake tik naujas rubas ir isskalbtas, bet gavau...nu matos kad nesiotas Bet siaip turiu pripazinti, kad mamytes dazniausiai saziningos, ir palyginus ka uzsienieciai kartais per e-bay parduoda, kokias siuksles (kitokio zodzio nera) tai per SM esu nusipirkus tikrai nemazai geru, graziu drabuzeliu ir normaliom kainom
as kazkaip uz virsutinius rubus padevetose, bet pries apatinius.
Kol kas dar nieko nepirkau mazajai padevetose parduotuvese, gal kai paaugs tada paziuresim.
Atradau nerealu dalyka, tad skubu pasidalinti,gal kam bus aktualu http://www.padevetirubai.lt
Rytoj atsidaro nauja dėvėtų prekių pardutuvė Kaune, prie muravos sankryžos. Pati nesenai atradau banko ieškodama. Ji įsikurusi kur anksčiau SEB bankas buvo.
As saviskiui esu pirkus is padevetu tik kokius bliuzoniukus ar kelnytes, i apatini deveta trikotaza net neziuriu. Kazkaip paciai ranka nekyla net sau kazka is ten pirkti, o ka jau kalbeti apie vaikiska apatini trikotaza
savo vaikams nesu pirkusi is padevetu drabuziu parduotuviu, bet zinau, kad drauges jose atranda firminiu drabuzeliu uz gera kaina. kazkaip as tose parduotuvese nesiorientuoju, nesugebu issirinkti
|