Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie dėvėtus vaikų drabužėlius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Angeliocikas
GRIEZTAI NE,NEI SAU,NEI VAIKUI schmoll.gif
reggi
Drabužius, kurie liečiasi prie kūno, tai naujus. Labiausiai tai Lindex patinka, berniukui randu daug gražių drabužėlių. Padėvėtuose kartais pavyksta rasti neblogų kelnyčių, megztukų po namus trinti thumbup.gif
*Madmozela*
apatiniu ne,visa kita perku thumbup.gif
*caffe macchiato*
Savo suneliui is vis neperku devetu rubeliu, o apatiniu juo labiau nepirkciau ir pritariu kitoms mamoms, kurios cia pasisake vienareiksmiskai NEEEEEEE drinks_cheers.gif 4u.gif
*caffe macchiato*
Drabuzelius suneliui perku tik naujus, karta nupirkau padevetu rubu parduotuveje kelnes, bet maziu aprengiau gal tik karta ax.gif geriau tureti maziau tu rubeliu, bet kad butu kokybiski. Atkreipiu demesi ir i kainas, todel vaiku parduotuvese medzioju nuolaidas, daug rubeliu perku internetu mirksiukas.gif
Cesi
Naujus, dažniausiai internetu užsisakau, arba nuolaidinius prekybos centruose ar firminėse parduotuvėse.
zuasta
Dažniausiai naujus, bet kartais ir padėvėtus
giedruteliux
Mes tai naujus perkam smile.gif jeigu kas megsta pirkti firminius grabuzelius, tai galiu pasakyti kad dabar PAMPOLINA drabuzeliams Kotrynos parduotuvese nuolaidos smile.gif
voras34
NEEEEEEE
cassie
Siandien buvau Kaune "Megoje" Vaiku madoje. 35% akcija ir rubeliai gan grazus, nors asortimentas ne toks didelis kaip kitur,bet vistiek mieli smile.gif
dontstop
Perku visur: prekybcentriuose, firminėse rūbų parduotuvėse, užsakinėju internetu ...Perku tik naujus 4u.gif
_Ice_Tee_
Jo nuolaideliu tai kas tik gali tas duoda siuo metu..maciau Cipoline iki 50 procenteliu nuolaida visiems drabuzeliams, o ten lbai graziu yra ivairiausiu blush2.gif
_Draugė_
Perku ir naujus (internetu užsakinėju), ir padėvėtų - į lauką lakstymui smile.gif
Vaivoraa
perku naujus.. aisku palaukiu nuolaidu, ispardavimu, jeigu imanoma. Jau maciau Kotrynoj 50 siulo, tai nuleksim... paskui dar ir kitur apsiziuresim, kur nuolaidos bus.. taip ir apsiperkam smile.gif
Kriscius
perku naujus, kol buvo kudikis turejau keleta vietu ale pigus rubai kur next'o nauju buvo, bet padevetu neperku 4u.gif paprastai stengiuos pirk uzsieny, nes tenka pakeliauti, ten pigiau, o siuo metu uzsisakineju tiesiogei is next
Almutė+
Perku naujus 4u.gif Ir prekybcentriuose, ir firminėse per išpardavimus, ir siunčiuosi internetu smile.gif
mamulka10
QUOTE(celesta @ 2009 03 24, 08:58)
vienareikšmiškai - ne schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif vienareiksmiskai NE !!!!

Poskis
Ne 4u.gif
Belesa
Triusiku tai dar neteko pirkti,bet turbut ir nepirksiu,bet bodziukus tai perku ir nesakykit kad jau pacios nei viena neperkat?
srauni_upe
Nu jei savęs nįsivaizduoju dėvėtus triusikus dėvint, tai ir vaiko neįsivaizduoju biggrin.gif
grema
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 18, 10:56)
Triusiku tai dar neteko pirkti,bet turbut ir nepirksiu,bet bodziukus tai perku ir nesakykit kad jau pacios nei viena neperkat?
*

As bodzius pirkau devetus, ir nieko neatsitiko. drinks_cheers.gif
*Radvileee
Tikrai ne schmoll.gif
linamagdalina
nu jau kas kas, bet apatiniai tai tikrai turi buti nauji... O del body, tai po jais dar buna pampersas, tai nieko blogo, bet padevetos kelnaites fui.... schmoll.gif
KRIAUKLELE
QUOTE(linamagdalina @ 2009 09 30, 12:57)
nu jau kas kas, bet apatiniai tai tikrai turi buti nauji... O del body, tai po jais dar buna pampersas, tai nieko blogo, bet padevetos kelnaites fui....    schmoll.gif
*

Va va,tikra tiesa drinks_cheers.gif
Gurda*
ne, tik bodžiukus 4u.gif
lo-lo
Na nėra čia taip jau baisu blush2.gif Kas nešiojo tuos apatinius - ogi tokie pat mieli vaikučiai kaip jūsų smile.gif Aš triusikėlius perku naujus, bet turėjau keletą nenaujų, nieko čia tokio, bodžiukus irgi turėjau nenaujus wub.gif
joojoooj
as apatini trikotaza tik nauja perku tiek sau tiek vaikam thumbup.gif
mama_giedre_
Pirkti ar ne ? Kiekvienam pagal savo finansus 4u.gif .Nusipirkus devetus apatinius ir isvirinus-nematau cia nieko blogo schmoll.gif
miix
"Kuisynukuose" perku vaikams tik virsutinius drabuzius. Nezinau, apatiniu pirkti ranka nekyla g.gif
Mėnulio dukra
Dažniausiai perku „Mada vaikams“ parduotuvėje. Ten rūbai kokybiški, gražūs, ir kainos įkandamos. ax.gif
linuteka
Zinokit geriausia pasiimti vaika su savim ir paziureti kartu kas jam tinka kas patinka ir kas pigu ir grazu. mirksiukas.gif victory.gif victory.gif
martux
QUOTE(linuteka @ 2009 12 19, 11:28)
Zinokit geriausia pasiimti vaika su savim ir paziureti kartu kas jam tinka kas patinka ir kas pigu ir grazu. mirksiukas.gif  victory.gif  victory.gif
*

Gal jau paaugusį. smile.gif Trimetė dar visai nenori parduotuvėje nei žiūrėti nei matuotis.

Anksčiau nemažai nupirkdavau ir padėvėtuose, bet jau kurį laiką net neinu. Mano manymu, asortimentas ten labai suprastėjęs, rūbeliai taip sutrinti, lyg visas darželis būtų prieš tai dėvėjęs.

buruliuke
As perku ir parduotuvese ir padevetuose,ajajai kokiu graziu rubeliu ten galima rasti blush2.gif
erikiuxxx
pasiziurejau apklausa,tai nesitikejau kad tiek daug mamu perka internetu drabuzelius bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Casual
QUOTE(linamagdalina @ 2009 09 30, 13:57)
apatiniai tai tikrai turi buti nauji... O del body, tai po jais dar buna pampersas, tai nieko blogo, bet padevetos kelnaites fui....    schmoll.gif
*

perku naujus.
del devetu nematau skirtumo ar pirkt devetus trusikucius ar body, ar pedkelnes- viskas vienodai gali kadaise but buve apsiusinta mirksiukas.gif ir jei nupirkus gerai ishskalbiat - nematau nieko baisaus schmoll.gif cia, aisku , kalbant apie maziukus vaikiukus. 4u.gif
darzelinukui manau jau apatinius deretu pirkt tik naujus blush2.gif
Lajmut
Sveikos smile.gif , ar galėtume padiskutuoti, ar pirktumėte savo vaikučiui padėvėtus drabužėlius, kurie būtų išvalyti, sutvarkyti, geros kokybės, pardavinėjami ne humanos lygio parduotuvėje? Mano galva - Privalumai: pigesni, įvairus pasirinkimas, nėra tų baisių antkainių.
Trūkumai: ne nauji
olga25
As tai labai daznai maziui perku padevetus drabuzelius. Tikrai buna labai kokybisku, 100 kart geresnes kokybes nei musu parduotuvese. O ir galima rasti labai idomiu rubeliu.
Lajmut
Na bet čia tos parduotuvės humano lygio? Kur siek tiek smirda ir t.t.? Ar yra Lietuvoje tvarkingu parduotuvių, normalaus lygio, kur parduoda grazius, kokybiskus ir pigius drabužėlius?
olga25
Na as zinau tik Vilniuje ax.gif Bet man atrodo yra visa tema apie sitas parduotuves.
pukepuke
As padevetus perku is SM. Galima rasti ir eru firmu, ivairiu smile.gif
Man patogu, nes tikrai neturiu lakio ieskoti kazkokiu parduotuviu, o abiems pripirkti nauju ypac tampymui po namus nematau tikslo, man tai atrodo pinigu metymas.
Naujus perkam iseigai tik smile.gif
sandrasa
Apatinių niekada nepirkau, ir nepirksiu, o viršutinius perku, bet tik geresnius ir gražesnius. O šiaip Mada vaikams arba Lindex apiperku ax.gif
Daiva St.
Kai gime mazoji, buvau grieztai pries devetus rubelius-maniau,kad jau pirmagimei tai galim tikrai pirkti naujus ir tik naujus doh.gif Bet kai pamaciau, kaip greit ji auga ir kad pas mama palepeje jau sesta maisa sukroviau nauju, firminiu ir brangiu rubu, net plaukai pasisiause, kiek pinigu isleidau rolleyes.gif Aisku, reikejo tiek daug nepirkti, bet kau sulaukem issvajotos dukreles, neatsilaikydavau ir pirkdavau, ypac kai pamatydavau naujas Nextu kolekcijas thumbup.gif O dabar zinokit pradejau lankytis padevetuose rubuose ir randu toookiu superiniu, kad daznai pagalvoju, kur buvo mano protelis, kad anksciau ten nesilankiau.Aisku, reikia uztaikyti, ne visada randu ko nors gero, bet karta nupirkau mazajai paltuka, kuris pereitoje kolekcijoje Nextuose kainavo ~25svarus (o as sumokejau 20lt!!!).Zodziu, nebespjaudau, o susizinau kada bus uzvezimas ten nauju prekiu ir lekiu.SEkmes puosiant savo aukselius mirksiukas.gif
mamymamy
Aš nespjaunu į dėvėtų rūbų parduotuves, vaikui kartais nuperku po namus kokį tvarkingą rūbelį, bet mane biesina, kai čia SM nuperku iš mamyčių tipo jų vaikučio dėvėtą, bet nesudėvėtą gerą rūbą, o jis, gavus paštu, dvokia skuduryno kvapu. Nu bl.., nors išvėdintų ar gerai išplautų skalbiankėj. Sumoki šaibas kaip už normalų, o gauni iš pardalo dėvėtų rūbų, o man net dvi tokios skudurų pardovkės yra netoli namų, kam man dar siųstis iš kito miesto. Nu nervina tokie dalykai. Jau dabar retai dėl šios priežasties vaikui perku čia SM, nebent kai tikrai aišku, kad naujas ir netikęs dėl dydžio.
pukepuke
QUOTE(mamymamy @ 2010 01 06, 17:52)
Aš nespjaunu į dėvėtų rūbų parduotuves, vaikui kartais nuperku po namus kokį tvarkingą rūbelį, bet mane biesina, kai čia SM nuperku iš mamyčių tipo jų vaikučio dėvėtą, bet nesudėvėtą gerą rūbą, o jis, gavus paštu, dvokia skuduryno kvapu. Nu bl.., nors išvėdintų ar gerai išplautų skalbiankėj. Sumoki šaibas kaip už normalų, o gauni iš pardalo dėvėtų rūbų, o man net dvi tokios skudurų pardovkės yra netoli namų, kam man dar siųstis iš kito miesto. Nu nervina tokie dalykai. Jau dabar retai dėl šios priežasties vaikui perku čia SM, nebent kai tikrai aišku, kad naujas ir netikęs dėl dydžio.
*

Vat nefaina kad pasitaiko tokiu nesaziningu. Nors man ir pasitaike viena karta, kad sake tik naujas rubas ir isskalbtas, bet gavau...nu matos kad nesiotas doh.gif
Bet siaip turiu pripazinti, kad mamytes dazniausiai saziningos, ir palyginus ka uzsienieciai kartais per e-bay parduoda, kokias siuksles (kitokio zodzio nera) tai per SM esu nusipirkus tikrai nemazai geru, graziu drabuzeliu ir normaliom kainom mirksiukas.gif
filmukas
as kazkaip uz virsutinius rubus padevetose, bet pries apatinius.
floridija
Kol kas dar nieko nepirkau mazajai padevetose parduotuvese, gal kai paaugs tada paziuresim.
dute_a

Atradau nerealu dalyka, tad skubu pasidalinti,gal kam bus aktualu 4u.gif padevetu drabuziu parduotuve internete. drabuzeliai vaikams( nors galetu buti ir suaugusiems blush2.gif ), kainos tikrai labai neblogos o kokybe tikrai nebloga,pati jau isbandziau. kadangi nelabai megstu kuistis kuistukuose tai man cia super atradimas thumbup.gif sedi sau patogiai, kavute gurksnoji ir shopiniesi blush2.gif
http://www.padevetirubai.lt

laguna
Rytoj atsidaro nauja dėvėtų prekių pardutuvė Kaune, prie muravos sankryžos. Pati nesenai atradau banko ieškodama. Ji įsikurusi kur anksčiau SEB bankas buvo.
Astulka*
As saviskiui esu pirkus is padevetu tik kokius bliuzoniukus ar kelnytes, i apatini deveta trikotaza net neziuriu. Kazkaip paciai ranka nekyla net sau kazka is ten pirkti, o ka jau kalbeti apie vaikiska apatini trikotaza
mamycka
savo vaikams nesu pirkusi is padevetu drabuziu parduotuviu, bet zinau, kad drauges jose atranda firminiu drabuzeliu uz gera kaina. kazkaip as tose parduotuvese nesiorientuoju, nesugebu issirinkti g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.